PDA

View Full Version : Microsoft Visulal C++ Runtime Library hatası yardım

kaymaz
05.Ocak.2008, 23:30
Arkadaşlar oyuna türkçe v2 yama yükledim oyun böyle oldu yardım edinn...

http://img363.imageshack.us/img363/2214/adszle8.jpg (http://imageshack.us)

hep böle diyo bide görev yönetecisini açtığımda yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyo görev yöneticisi yüklüyom yine oyunu açmaya çalıştığımda görev yöneticisi tekrar devre dışı bırakıldı diyo yardım edin lütfen bu sorunu nasıl çözicem...

sonra türkçe yamayı kaldırdım hale boyle napcamm

KaF KeF
05.Ocak.2008, 23:38
Oyunu baştan kurmayı deneyiniz..

kaymaz
05.Ocak.2008, 23:44
oyunu baştan kurdum biraz oynadım sonra oyunu kapattım yenden açıyım dedi bi açtım yine bu hata

BeeTLeJuiCe
05.Ocak.2008, 23:45
Kullandığınız türkçe yamayı kaldırarak deneyin.

KaF KeF
05.Ocak.2008, 23:49
Directx'i güncelleyerek deneyebilirmisin ?

kaymaz
05.Ocak.2008, 23:53
direct x denedim olmadı türkçe yamayıda kaldırdırm olmadı kafayı yicem eskiden ne gzel oynuyodum

Melekovic
05.Ocak.2008, 23:56
İstediğiniz konu ile yardım forumun resmiliği açısından burda bulunmamaktadır.Oyunu indirdiğiniz nokya başvurursanız belki bu tür olaylara karşı çözümünü de yazmışlardır.

kaymaz
06.Ocak.2008, 00:01
tamam indirdiğim yere bir bakarım olmasa artık çaresi yok gibi...

World Hollow o1
06.Ocak.2008, 00:41
Oyun büyük ihtimalle exe'den kaynaklanıyor Türkçe yamayı download ettiğiniz siteden yardım isterseniz daha mantıklı olur.

Melekovic
06.Ocak.2008, 00:51
Serhatçım durum oyununun team jpn bağlantısı olmasından kaynaklanıyor. Yani oyunda orjinal gözükmüyor.Rip li oyunlarda eğer yapılan eklenti de kötüyse sistem kendi kendini düzeltemez deyip konuyu burdan ileriye götürmüyorum.İki noktadan da indirdiği sitelerde sonrası için yardımda bulunurlar zaten.

Bu arada aşırı güvenilir ve test edilmiş olmadıkça Türkçe yama yüklemeyin piyasadaki.çoğunda kod hatası var.oyununuzu yakarsınız.

semhfenerbahce
12.Ocak.2008, 02:36
bu hatayı bende de veriyordu.biLgisayarda başka bir oturumda denedim (daha bugün akLıma geLdi :D)açtım fmyi hata faLan vermedi.:0:bi de böyLe deneyin.biLgisayardaki başka bir kuLLanıcıda deneyin.

arin67100
06.Şubat.2008, 03:25
ben onuda yaptm bi süre sonra oradada vermeye bassladı ve her pc yi kpatğ actğmda mecbr yeniden yüklyrm oyunu oyunu indiirmedim cd den yükledm ama anlayamyrm neden böle oluyr bir çözüm istiyrm:(