PDA

View Full Version : the simpson'ın yaptığı rezalet

maNga 33
08.Ocak.2008, 02:00
Arkadaşlar 2-3 gün önce the simpson'u izliyordum.Bir bölümünde Homer cennete gidiyordu ve Allah'ı gösterdiler:mad::mad::mad: onu görünce şok oldum :icon_mad:yüzünü göstermediler fakat arkası dönük şekilde gösterdiler bu olaydan çok sevdiğim The Simpson'u izlemeyeceğim :mad::mad::mad:

Addolorato
08.Ocak.2008, 02:08
Bence bu kadarda abartmaya gerek yok.. Amerikalıların protestan olması gerekiyordu onlar rahat adamlar senin kadar inançlı değillerdir emin ol bence sırf bunun için izlememezlik yapma.

KaPaLı
08.Ocak.2008, 02:24
Eralp çok doğru söylemiş. Simpson'larda , Southparkta veya diğer amerikan yapımlarında sık sık böyle şeyler oluyo. Hatta Southparkta İSA'yı bile gösterdiler. İsa yahudilerden dayak yio falan. Onlar için sorn değil böyle şeyler

GodfatheR
08.Ocak.2008, 03:02
Evet gerçekten çok yapıyorlar bunları.Özellikle South Park ve Simpsonlar da çok oluyor.Valla ben pek sallamıyorum,herkesin kendi inancı.Ayrıca İsmail abinin dediğin bende gördüm hem de birden fazla kez,İSA yerlerde sürünüyor bu bölümerde.Fazla takılmamak lazım.

Aşk-ı Şehir
08.Ocak.2008, 03:15
Bende Simpsons'larda İsa'yı görmüştüm. Fazla takılma böyle şeylere. Senin kendi yüreğinde aklında inandığın dine yer varsa gerisi önemli değil.:)

DeNiZ_1903
08.Ocak.2008, 04:01
South Park'ın filiminde cenneti mi cehennemi mi gösteriyordu oluyor böyle şeyler bizim yaptıklarımız da onlara ters düşüyordur belki :)

maNga 33
08.Ocak.2008, 04:04
Haklısınız :)

cureshot
08.Ocak.2008, 04:14
Benim her naneye sansür koyan, sürekli ceza uygulayan RTÜK'üm de uyusun hâlâ!!!

Universal
08.Ocak.2008, 05:12
Bu onlar için sorun değil, onlar kendi peygamberlerini gösterip çok rahat dalga geçebiliyorlar. Simpon açısından sorun yoktur. Aslında onlar toplumsal kültür bakımından bu tarz durumlara çok rahat yaklaşabiliyorlar bu nedenle ABD'liler içinde bu sahneler yadımsanmıyor.

El Barto
08.Ocak.2008, 05:20
Herşeye herkesten aynı tepkiyi beklemek mantıksız olur zaten. Orada Allah'ın bir sıfata bürünüp görünmesi onlar için sorun değil ki zaten onlar peygamberleri de resmedip hatta çizgi filmlerde ve hatta filmlerde yüzlerini kullanıyorlar. Bu yalnızca bu programa has birşey değil. Ama tabii bu bir müslüman için kabul edilemez birşey. Ama eminim Amerikalıların paylaştığı bir forumda, yapılana böyle tepki verildiği söylense eminim tuhaflarına gidecektir çünkü dediğim gibi bu onlar için gayet normal birşey. Hristiyan inancında Hz. İsa'nın Allah'ın oğlu olduğuna inanılmaz mı zaten? Zaten en baştan Allah'a bir sıfat yakıştırılmıştır. Dinleri gereği buna inanan insanların bunu yapması gayet normal.