View Full Version : para gelmedi
juanov
08.Ocak.2008, 04:44
ben finlandiyada Mypa takımını yönetiyorum ve12 ay taksitle 10 M dolara bir oyuncu sattım zaten iskandinavyada transfer sezonları avrupayla ters olduğu için oyuncumu satmakta zorlanmıştım.oyuncuyu sattıktan sonra kasama 500 k dolar girdi ve bilgilerde bana 12 ayda sadece 825 k dolar verileceği yazıyor.sizce bu para elime geçer mi veya ne kadar sürede geçer?
baristayfur
08.Ocak.2008, 04:47
her ay düzenli olarak alman gerekir.1yılın sonunda da toplamda 10mn$ elde etmiş olursun.
juanov
08.Ocak.2008, 04:53
her ay düzenli olarak alman gerekir.1yılın sonunda da toplamda 10mn$ elde etmiş olursun.
yani bu 825 k bana her ay ödenecek olan para mı?
baristayfur
08.Ocak.2008, 05:05
yani bu 825 k bana her ay ödenecek olan para mı?
aynen öyle. 12 ay boyunca ödenecek.topladığındada 9.9mn eder ~=10mn
sanalkaos
08.Ocak.2008, 05:10
Bu özellik şu şekilde işine yarayabilir:
Giderin gelirinden çoksa; dengeleyebilirsin.
Oyuncuyu satmak istiyorsan, alacak klub parayı karşılayamazsa; taksitlersin.Ya da
Bir oyuncu almak istiyorsun, parayı karşılayamıyorsun, o zaman taksitlersin...
juanov
08.Ocak.2008, 05:26
birşey daha soracağım bu para kasaya girmeye başladı ama transfer bütçeme hiç etki etmiyor eskiden satışlarımda paranın büyük bölümü transfer bütçesine gelirdi bunu yönetim mi belirliyor?
baristayfur
08.Ocak.2008, 05:30
yönetiminin kazandığı paranın belli bü yüzdesini transfer bütçesine verir. seninki düşük yüzdededir.bunu yönetime istek yaparak arttırabilirsin fakat başkan sugar daddy deilse işin zor :)
juanov
08.Ocak.2008, 05:42
teşekkürler beyler olayı anladım bu arada başkan sugar daddy deil tam tersine bütçe yapsak onu da alıo elimizden:Dkonu kapatılabilir
Transfer Bütçesi Isteyince Yönetimden Bir Mesaj Alirsan Sağ Altda Ultimatom Yaziyosa Basma Sakin :) Kapinin önüne Goyuveriyolar
juanov
09.Ocak.2008, 03:37
Transfer Bütçesi Isteyince Yönetimden Bir Mesaj Alirsan Sağ Altda Ultimatom Yaziyosa Basma Sakin :) Kapinin önüne Goyuveriyolar
evet biliyorum bugüne kadar onu yapıp atılmadığımı hiç hatırlamam:(