View Full Version : oyuncu aynı sene içinde iki takımda oynayamaz, bu nerden çıktı şimdi:S
yasmut
11.Ocak.2008, 00:51
arkadaşlar 19 yşnda genç bi bosnalı oyuncu aldım, premier ligde oynuyorum ve oyuncuya kadro numarası verdim fakat maçlarda ''oyuncu aynı yıl içinde 2den fazla klüpte oynayamaz'' yazıyo ve şu anda ihtiyacım olmasına ragmen oynatamıyorum, bu neden kaynaklanıyo???:confused::confused: senelerdir oynuyorum bu oyunu ve ilk defa başıma byle bi durum geldi, ilgilenen herkeze şimdiden teşekkür ediyorum:icon_wink::icon_wink:
enforcer
11.Ocak.2008, 03:38
devre arası mı aldın?
FIFA kural, demek ki hiç rastlamamışsın bu zaman kadar, hep vardı..
cureshot
11.Ocak.2008, 04:34
Aynı sezon içinde iki transfer gerçekleştiremez.
alisefer
11.Ocak.2008, 09:04
ben rastladımmm
Anders
12.Ocak.2008, 03:04
Benim bildiğim, bir oyuncu bir sezonda en fazla 3 farklı takımla anlaşabilir fakat sadece 2'sinde oynayabilir. "Yani şimdi Alex'i Beşiktaş'a satsak, Alex resmi maça çıkmadan Beşiktaş Alex'i başka kulübe satsa, Alex o kulüpte oynayabilir." diye biliyorum.
Benim bildiğim, bir oyuncu bir sezonda en fazla 3 farklı takımla anlaşabilir fakat sadece 2'sinde oynayabilir. "Yani şimdi Alex'i Beşiktaş'a satsak, Alex resmi maça çıkmadan Beşiktaş Alex'i başka kulübe satsa, Alex o kulüpte oynayabilir." diye biliyorum.
3. kulüpte oynayamaz, ancak geri satması gerekir 3. kulübe satmak yerine.