View Full Version : rep. düşüyor
juanov
11.Ocak.2008, 08:01
beyler benim bir sorum var oyuna başladığım takımın rep. değeri başlangıçta 5000 civarındaydı 2012 ye kadar 3 şampiyonluk ve yerel kupaların çoğunu kazandım uefada ise gruplardan çıkabildim ama rep. değerim 4500 e kadar düştü.başarılı bir grafiğim olduğu halde böyle olmasının nedeni nedir?
Not:Takımım Finlandiyadan MyPa yardım eden herkese teşekkürler
sentugo
11.Ocak.2008, 08:29
ünlü transferi yaptın mı ?
Uefa'da gruplardan sonra biraz ilerlersen.. rep geri artar..
Avrupa kupalarının büyük etkisi var,ordaki başarılara dikkat et.
juanov
11.Ocak.2008, 08:36
ünlü transferi yaptın mı ?
Uefa'da gruplardan sonra biraz ilerlersen.. rep geri artar..
deil ünlü transferi danimarkadan bile oyuncu alamıyorum maliyem çok iyi olmasına rağmen sırf şu rep. yüzünden
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Avrupa kupalarının büyük etkisi var,ordaki başarılara dikkat et.
tamam da avrupada ilerlemek için ünlü oyuncu da lazım iyi grafiğe rağmen rep. düşüyor bu bir oyun hatası deil mi?zamanında fm 08 de ankaragücüyle 2020 ye kadar geldim birçok kere uefa kupası ŞL finali oynadım avrupa sıralamasında ilk 10 a girmeme rağmen rep. 7000 e bir türlü ulaşmadı sorun bende mi?
Oyun hatası değil,dünyanın en iyisi olmak zordur.Sen,dünyanın en iyisi olmak istiyorsun gibi birşey oluyor :) İyi grafiğin dediğin gibi Ligde ve yeresel kupalarda.Avrupa'da başarı yok.Ünlü oyuncularıda kendin yaratıcaksın,takımı kurucaksın.
sentugo
11.Ocak.2008, 12:32
Deniz haklı..
Maddi durumu güçlendirmek için, kulübe para sağlayan pivot kulüplerle anlaşma sağlayabilirsin.. her futbolcu eninde sonunda paraya glir..
enforcer
11.Ocak.2008, 17:49
birazda bzimkilerin yaptığı gibi yaşı geçmiş elemanları kat kadrona ben kayseriye shevchenko yu getirmiştim 35 yaşında :D taraftarlar coştu falan, genç ve ünlü oyuncuları parayla dahi çekemezsin... zamanla olur onlar da gelir
birazda bzimkilerin yaptığı gibi yaşı geçmiş elemanları kat kadrona ben kayseriye shevchenko yu getirmiştim 35 yaşında :D taraftarlar coştu falan, genç ve ünlü oyuncuları parayla dahi çekemezsin... zamanla olur onlar da gelir
Katılıyorum. Hatta bu tür oyuncuları alıp bir yıl oynatıyorsun talibleri oluyor. Bende Karimi'yi Gençler almıştı. Adam ligde coştu sonra Gençler Birliği adamı Dortmund'a sattı. Baya bir kâr yapmışlardı.
enforcer
11.Ocak.2008, 19:13
Katılıyorum. Hatta bu tür oyuncuları alıp bir yıl oynatıyorsun talibleri oluyor. Bende Karimi'yi Gençler almıştı. Adam ligde coştu sonra Gençler Birliği adamı Dortmund'a sattı. Baya bir kâr yapmışlardı.
oyunun datasında var herhalde bende de gençlerbirliği almıştı:D adam ligi kasıp kavurdu, gençler şampiyonluğa oynuyor...
perpetua
11.Ocak.2008, 23:06
beyler benim bir sorum var oyuna başladığım takımın rep. değeri başlangıçta 5000 civarındaydı 2012 ye kadar 3 şampiyonluk ve yerel kupaların çoğunu kazandım uefada ise gruplardan çıkabildim ama rep. değerim 4500 e kadar düştü.başarılı bir grafiğim olduğu halde böyle olmasının nedeni nedir?
Not:Takımım Finlandiyadan MyPa yardım eden herkese teşekkürler
Kisaca bunun anlami, yerek basarilarin MyPa takimina herhangi bir itibar kazandirmamasi ve bu nedenle de itibarinin dusmesi.
Bu tip dengesizlikler oluyor ve bu konuda bir suredir ben de SI'a soyleniyorum. Turkiye'de oynarken de eger 3 buyuklerden birisi ligi domine ederse, diger takimlarin itibarlari da onemli dususlere ugruyor ancak bu itibar zaaflarini duzeltici hamleleri takimlar yapmiyor. (Bunun bir anlami da itibar degerinin veritabaninda olmasi gerektiginden daha yuksek yapilmis olmasi.)
juanov
11.Ocak.2008, 23:52
Kisaca bunun anlami, yerek basarilarin MyPa takimina herhangi bir itibar kazandirmamasi ve bu nedenle de itibarinin dusmesi.
Bu tip dengesizlikler oluyor ve bu konuda bir suredir ben de SI'a soyleniyorum. Turkiye'de oynarken de eger 3 buyuklerden birisi ligi domine ederse, diger takimlarin itibarlari da onemli dususlere ugruyor ancak bu itibar zaaflarini duzeltici hamleleri takimlar yapmiyor. (Bunun bir anlami da itibar degerinin veritabaninda olmasi gerektiginden daha yuksek yapilmis olmasi.)
yani sorun tamamen bende değil diyorsun biraz da oyunun temelinden kaynaklanan bir açıklık bu