View Full Version : Oyuncu Satamıyorum
Summit
12.Ocak.2008, 02:11
Arkadaşlar kariyerlerde görüyorum arkadaşlar partır patır adam satıyorlar. Ben ne zaman bir oyuncuyu kulüplere önersem bana sürekli taksitle geliyorlar. Mesela hemen her gördüğüm Galatasaray kariyerinde Linderoth 5 MN ve üstüne gidiyor. Ben ne zaman Linderoth'u bir kulübe önersem benim istediğim miktarı 18 ay taksitle verelim gibi bir teklifle geliyorlar. Hatta bir keresinde 2.5 MN'ye önerdim Linderoth'u ona bile bütün kulüpler 18 ya da 24 ay taksit, 0 peşin dediler. Yardımcı olursanız - özellikle Gs kariyeri yapan arkadaşlar- sevinirm.
Not: Versiyon 9.2.0
:uzgun:
Redrum
12.Ocak.2008, 02:15
O versiyonda biraz daha zor. Şahsen ben linderoth'u devre arası gönderebilmiştim. Sana önerim kulubünde daha ilk yılı olan adamları satmaya kalkışma msela baros, kewell. Oyundaki ilk yılın oldğu için Arda'yı bile satamayabilrsin.
enforcer
12.Ocak.2008, 02:39
çok kaliteli olmadıkça oyuncuları 3-4 milyondan yukarı peşin paraya satmak zor...
Summit
12.Ocak.2008, 02:46
çok kaliteli olmadıkça oyuncuları 3-4 milyondan yukarı peşin paraya satmak zor...
2.5 MN'ye bile önersem taksitle geliyorlar bana.
O versiyonda biraz daha zor. Şahsen ben linderoth'u devre arası gönderebilmiştim. Sana önerim kulubünde daha ilk yılı olan adamları satmaya kalkışma msela baros, kewell. Oyundaki ilk yılın oldğu için Arda'yı bile satamayabilrsin.
Ama kariyer hikayelerinde satılabiliyorlar.
hakan769
12.Ocak.2008, 17:56
Linderothu her defasında direk 10,5 trilyona satıyorum xD ama benim oyun 9.2.0 degildi pardon
Alicanfmfan
12.Ocak.2008, 18:11
Lindo yu devre arasında rahat satarsın sezon sonuda kewell ve baros u
Linderotu satılığa çıkarma kadro durumunu gereksiz yap hiç kadroya alma devre arası talibi çıkar.Hatta rekabet oluşursa klupler arasında fiyatı yukarı çekebilirsin.
fb ile oynuyorum turkıye liginden gelen teklifler hep 24 ay taksit oluyor ama avrupadan gelenler genelde istedıgım gibi nakit oluyor bence bu o ulkenın finansal faktoru ile ilgili
Oyunun başında ve oyuncun izlenmiyorsa satmakta problem olabiliyor.Ama izlenen oyuncun varsa transferin son 1 haftası içinde izleyenlere kendin önerirsen genelde istediğini alabiliyorsun.
Nedvedmania
18.Ocak.2008, 17:51
Ben kiraya verdim. Ayrıca oyunculara çok transfer talebinin fazla olması çok güzel olmuş. Ben rahatlıkla satabiliyorum.
Ama şöyle birşey var. Milan ardaya 23 M $ önerderdi red ettim. şimdi paraya sıkıştım 20 öneriyorum kabul etmiyorlar :)
Centurion
18.Ocak.2008, 22:57
ilk anda 9.1.0'da lincoln'ü Man City'e 20 milyon AVRO'ya satmıştım.
9.2.0'da olmadı ama..
devre arasında sağolsun Sprorting (portekiz) klübü 15 milyon avroya aldı.
diğer yabancılar, hepsi ilk sezonun sonunda olmak üzere;
Meira --> Porto,6,5 milyon avro
kewel --> Blackburn, 5 milyon avro
nonda -> Cardiff, 2 milyon avro
linderoth-> a.villa, 6,25 m avro
baros --> fullham, 12,5 m avro
olarak gittiler,
yerlerine de satılık listesine konmuş;
micah richards , gago, drenthe gibi adamları aldım..
çok da iyi oldu :D
bi sürü talipleri var, fiyatı 63 milyon avroya çektim, şimdilik teklif yok :D
versiyon 9.0.1de oynuorum şu ana dek linderothu 18M lincolnü 15M
kewell 15M sattım arkadaşın söyledikleri gibi oluyor ilk başta taksitle daha düşük rakamlara geliyorlar.ama inatla önerdikçe hele hele 2-3 takım ilgileniyorsa muhakkak istediğiniz parayı veren çıkyor.biraz daha sabırlı olmak şart.