Log in

View Full Version : İspanya maçı Sami Yen'de!

PesimiSTyLa
13.Ocak.2008, 02:38
İspanya maçı Sami Yen'de!

http://img222.imageshack.us/img222/8697/uaturkbayragi7bydg0.jpg

Milli Takımımızın Dünya Kupası Avrupa elemelerinde İspanya ile 28 Mart ve 1 Nisan'da oynayacağı maçların statları belirlendi.

Milli Takımımızın 28 Mart'ta İspanya ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maç, Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak. Bu maçın başlama saati daha sonra açıklanacak. 1 Nisan'daki müsabakaya ise İstanbul'daki Ali Sami Yen Stadı ev sahipliği yapacak. İstanbul'daki maç saat 21.00'de başlayacak.

12.01.2009
Kaynak : Sporx.com

Alicanfmfan
13.Ocak.2008, 02:43
Daha önce Ali Sami Yen'de oynayan oyuncu sanırsam Raul ama oda milli takımda yok atmosfer görürler en azından :D.Şunlara 1 Nisan şakası yapalım

EreN
13.Ocak.2008, 02:44
Yanlış bir karar... Saraçoğlu olmalıydı.

Santiago Bernabeu X Sami Yen

:rolleyes:

fenerbahce_1907
13.Ocak.2008, 02:45
Adamlar Barnebau'da maç yapıyor biz Ali samiyen'de:icon_confused:

KaPaLı
13.Ocak.2008, 02:45
Saraçoğlu varken Samiyende oynamak nasıl bir düşünce anlamıyorum. Hadi Saraçoğlunu kabul etmedin. İnönü'de oyna. Akustik çok iyi baskı altına al. Ama yok illlaki her maçtan önce birşey yapacak.

PesimiSTyLa
13.Ocak.2008, 02:49
Ne zaman ki Tarih yazmak, Zafer almanın vakti geliyor; Fatih Terim o vakit evine geliyor... Maneviyat ;)

cureshot
13.Ocak.2008, 02:52
Kısaca "kan çekiyor.". :):):)

Bedlamite
13.Ocak.2008, 02:57
Açıkçası banada anlamsız geliyor Saraçoğlu varken samiyende oynatmak maneviyat konusunu hiçbir şekilde kabul etmiyorum.. Kapasite olarak, zemin olarak, trübün ve yer olarak cok uygun bir stad Saraçoğlu fakat UEFA kupası finali nedeniyle bir prosedüre takılmış olabilir..

Sirius Black
Mabede hoşgeldiniz. Ya da Welcome To The Hell. Tarih yazılacağı yeri biliyor...

bugra 1905
Dediğiniz Atmosfer Ali Samiyendede Var Ayrıca Ali Samiyen Avrupada Atmosferi En İyi Stadlardan Biri Samiyende Olması Çok İyi Oldu

BeaT
13.Ocak.2008, 02:59
kararı fatih terim vermiyor diye biliyorum samiyendeki son milli maçta olabilir o yüzdende seçilmiş olabilir yoksa samiyeni seçmenin sebebi ne olabilirki uefa finalininde kadıköyde oynanacağını düşünürsek.

cureshot
Ya maneviyatın mantığını kabul etmeyebilirsiniz ama varlığı bir gerçek.

sebofanmemo
Ne zaman ki Tarih yazmak, Zafer almanın vakti geliyor; Fatih Terim o vakit evine geliyor... Maneviyat ;)

Eh sıra İspanyada o zaman İspanyol takımları sever Samiyeni (: birde milli takımına sevdirelim (:

Sirius Black
13.Ocak.2008, 03:01
http://www.turkspor.net/images/news/Ali_Sami_Yen_1.jpg

http://www.thewallpapers.us/data/media/729/Ali_Sami_Yen.jpg

Alicanfmfan
13.Ocak.2008, 03:02
Aslantepeye'de Bekleriz ;;).Hiç bir zaman kapasite önemli degildir.Önemli olan o taraftarın yapacagı destektir ki maneviyat önemlidir ;)

Bedlamite
13.Ocak.2008, 03:06
Ya arkadaşlar yapmayın Galatasaray İspanya milli takım maçı değil bu stad bir yana Milli takımın her ne şekilde olursa olsun elinden geleni yapacağını hepimiz biliyoruz peki bu maneviyatı hangi objektif futbolsever stada bağlayabilir..Ama tabi maneviyattan bahseden arkadaşların maneviyatı ne bakımdan ele aldıklarına bağlı bir durum bu..

BeeTLeJuiCe
13.Ocak.2008, 03:09
Ali Sami Yen Stadyumu tanıtım merkezi, yada en iyi Galatasaraylı taraftarlar milli takımı destekler başlığı mı bu?

Bu işi yarışa çevirmeyelim ve Türkiye-İspanya maçını olduğunu unutmayalım Lütfen.

Sirius Black
13.Ocak.2008, 03:10
Peki öyle olsun herkesin görüşü kendine.

fenerbahce_1907
Hangi destekden bashediyorusnuz arkadaşlar ya?Geçen sene Euro 08'e gitmemiz için mutlak kazanmamız gereken en kritik maçta anonsla tezahürat yaptırılmaya çalışılıyordu ne kadar çabuk unuttunuz.

deniz.91
Saha bakımından yanlış bir seçim kanımca adamlar 80 000 kişilk stadda oynatıyor biz 20000 kişilşk ali samiyende taraftar iyi ama stad kötü tercih olmuş kanımca bizim stad yetişseydi ah burda oynanırdı ama olmadı bence şükrü saracoğlu terch edilmeliydi

Crocodile1963
Aslantepeye'de Bekleriz ;;).Hiç bir zaman kapasite önemli degildir.Önemli olan o taraftarın yapacagı destektir ki maneviyat önemlidir ;)
Haklısın kapasite önemli değil kemikleşmiş 15.000 taraftar çok iyi iş çıkartır. Ama yanılmıyorsam F.Terim, son zamanarda Ali Sami Yen'deki "seyirci"lerden dert yanıyordu.

Alicanfmfan
13.Ocak.2008, 03:11
Hangi destekden bashediyorusnuz arkadaşlar ya?Geçen sene Euro 08'e gitmemiz için mutlak kazanmamız gereken en kritik maçta anonsla tezahürat yaptırılmaya çalışılıyordu ne kadar çabuk unuttunuz.

Belçika maçını hatırlayalım ve Yunanistan maçındada şehitlerimize tezahürat yapmıstık 90 dakika maçları izliyor musun sen ?

PesimiSTyLa
13.Ocak.2008, 03:13

Hangi milli macta atesli taraftar oldu ki sanki ? Milli takımın bestesi yok 2 dk türkiye türkiye diye bagırılıyor, snra 5 dk dag basını duman almış sonra otur cekirdek çitle macı izle.. Yanlış örnek ...

BeaT
13.Ocak.2008, 03:14
Haklısın kapasite önemli değil kemikleşmiş 15.000 taraftar çok iyi iş çıkartır. Ama yanılmıyorsam F.Terim, son zamanarda Ali Sami Yen'deki "seyirci"lerden dert yanıyordu.

Turkiye - İspanya maçı bu herhangi bir galatasaray maçı değil maalesef 15.000 galatasaraylı gidicek diye birşey yok.

Sirius Black
13.Ocak.2008, 03:17
Görür, izler, yorumlarız !

Dipnot = Bazı arkadaşlar öyle abartıyorki, 3-0 yeneceğimiz maçi Sami Yen yüzünden 5-0 yenileceğiz sanki...

EreN
13.Ocak.2008, 03:20
Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz? sanki maç GS-İspanya maçı... Hem kapasite olarak, hem atmosfer olarak Saraçoğlundan bir artısı olmayan Sami Yen seçimi bana hiç bir mantıklı izah ile anlatılamaz. Olimpiyat'ın rüzgarı olmasa, tribünler biraz daha yakın olabilseydi orda oynansın derdim. Ben Fenerbahçeli kimliğimden dolayı kadıköy demiyorum ki? ama siz Gsli kimliğinizden dolayı Sami Yen diyorsunuz.

Bedlamite
13.Ocak.2008, 03:26
Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz? sanki maç GS-İspanya maçı... Hem kapasite olarak, hem atmosfer olarak Saraçoğlundan bir artısı olmayan Sami Yen seçimi bana hiç bir mantıklı izah ile anlatılamaz. Olimpiyat'ın rüzgarı olmasa, tribünler biraz daha yakın olabilseydi orda oynansın derdim. Ben Fenerbahçeli kimliğimden dolayı kadıköy demiyorum ki? ama siz Gsli kimliğinizden dolayı Sami Yen diyorsunuz.
kesinlikle katılıyorum arkadasım imzamdan dolayı bazı arkadaşlar beni yanlış anladı sanırım :) benimde söylemek istediğim tam olarak budur..Taraftar desteğinden bahseden arkadaşlarımız bu maçı samiyende, Saraçoğlunda yada kasımpaşa stadında seyretmeleri verdiği desteği ne denli etkiler bilemem ama sonuçta takım hepimizin takımı stad ne olursa olsun atmosfer, destek ve maneviyat aynı olacaktır ve bu şekilde düşünüldüğünde 20 bin yerine 50 bin kişilik stad daha avantajlı olması normaldir..Keşke 100 bin kişilik stad olsaydı orda oynansaydı..

Alicanfmfan
13.Ocak.2008, 03:26
Hayır aksine bende Saraçoglunda oynansa birşey demezdim ama senin ilk mesajını görünce EreN aksine yorum yapma geregi duydum,İgneyi öyle bir sokuyorsun ki :D

PesimiSTyLa
13.Ocak.2008, 03:28
Sizde anlamamakta ısrar ediyrsunuz. Zaten milli maclara ilgi az oluyor. Kapasite bu durumda önem arz etmiyor. Sami Yen'in zemini kötü diyemezsiniz, yenilendi büyük restorasyonlar yapıldı.

Birde işin maneviyat rolu var. Fatih Terim bu silahı hep kullanır oyuncuları motive ederek macı kazandırır. Tarihe bakalım. Gerek milli takım düzeyinde, gerek kulüp düzeyinde Türkiyeye en büyük basarıları getirmiş staddır Sami Yen. Terim de bunu kullanıp oyuncularına artı motivasyon saglar. Yeniliriz yeneriz ne olur bilinmez ama takıma olumlu yönde yansıyacagını düşünüyorm.

Bedlamite
13.Ocak.2008, 03:35
bu konu daha cok tartışılır ama yeri değil :) herkesin kendine göre düsünceleri ve doğruları var umarım alınan karar hayırlı olur ve anlımızın akıyla maçtan çıkarız..

a.arıcı-11
13.Ocak.2008, 03:36
Bana göre yalnış karar.Sonuçta Türkiye'nin en iyi Stadı Şükrü Saraçoğlu ve bu maç burda oynatılmalıydı.He Kadıköy Anadolu yakasında diye veya ne bilim uğursuz stat diye(böyle düşününlerin sayısı hiç azımsanmayacak sayıda) git o zaman İnönü'de oyna.Neyse olan oldu artık.Konuşmanın faydası yok.

EreN
13.Ocak.2008, 03:36
Hayır aksine bende Saraçoglunda oynansa birşey demezdim ama senin ilk mesajını görünce EreN aksine yorum yapma geregi duydum,İgneyi öyle bir sokuyorsun ki :D
:D

Sizde anlamamakta ısrar ediyrsunuz. Zaten milli maclara ilgi az oluyor. Kapasite bu durumda önem arz etmiyor. Sami Yen'in zemini kötü diyemezsiniz, yenilendi büyük restorasyonlar yapıldı.

Birde işin maneviyat rolu var. Fatih Terim bu silahı hep kullanır oyuncuları motive ederek macı kazandırır. Tarihe bakalım. Gerek milli takım düzeyinde, gerek kulüp düzeyinde Türkiyeye en büyük basarıları getirmiş staddır Sami Yen. Terim de bunu kullanıp oyuncularına artı motivasyon saglar. Yeniliriz yeneriz ne olur bilinmez ama takıma olumlu yönde yansıyacagını düşünüyorm.

Milli maçlara ilgi az mı oluyor? Neden az olsun yahu. Neyin maneviyatı? Gs maneviyatı mı? Milli takım? ne alaka anlayamadım. Fatih Terim'le birlikte şu anki milli takımda kaç oyuncu büyük başarı yakalamış ki bu stadda?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde ek olarak İspanyollar evinde hissedecek kendini, tüm Sami Yen Sarı kırmızı her yer :D ..
Yalnız ben bu karardan şunu anlıyorum, telekom arena bitsin, demekki her milli maç orada oynanacak..

World Hollow o1
13.Ocak.2008, 03:43

bu maç kimle ?

Deniz
13.Ocak.2008, 03:50
Galatasaray'lyım ama,Şükrü Saraçoğlu'nda oynanması lazımdı diyorum.

Aslantepe olsa neyse.

cureshot
13.Ocak.2008, 03:51
Her şey bir tarafa, maçı stad değil oyuncular kazanacak. Her maç BJK-Liverpool gibi olmaz. Umarım kamuoyunda da maçın önüne geçmez bu konu çünkü bu en çok İspanyolların işine gelir.

gerrrard
13.Ocak.2008, 04:16
Santiago Barnebau'ya karşı Ali Sami Yen. Neyse olan olmuş artık.

Onurap
13.Ocak.2008, 04:18
:D

Milli maçlara ilgi az mı oluyor? Neden az olsun yahu. Neyin maneviyatı? Gs maneviyatı mı? Milli takım? ne alaka anlayamadım. Fatih Terim'le birlikte şu anki milli takımda kaç oyuncu büyük başarı yakalamış ki bu stadda?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde ek olarak İspanyollar evinde hissedecek kendini, tüm Sami Yen Sarı kırmızı her yer :D ..
Yalnız ben bu karardan şunu anlıyorum, telekom arena bitsin, demekki her milli maç orada oynanacak..

Milli takımda çok galatasaraylı var kadıköyde oynayamıyoruz oldu mu?(::)

Gangstaa
13.Ocak.2008, 04:22
Türkiye'nin kazandığı başarıların hepsi bu stadta.Şükrü Saraçoğlunda İnönüde hangi zafer kazanıldı Allah aşkına?Fatih Terim içinde bu stadın önemi çok büyük ve bu yolla oyuncuları motive edecek ve maçıda kazanacaktır.Vallahi ben çok umutluyum şahsen bu maç Ali Samiyen'de değilde Şükrü Saraçoğlunda oynanacak olsaydı bu kadar umutlu olamazdım.Ali Samiyen'in havası tüm stadlardan farklı ve motive olmak geçmişlede ilgili olarak daha kolay..(BENCE)

EreN
13.Ocak.2008, 04:25
Milli takımda çok galatasaraylı var kadıköyde oynayamıyoruz oldu mu?(::)

Hayır olmadı.

MeMo
13.Ocak.2008, 04:41
Saçma bir karar millet gülecek Kadıköy gibi bi stad varken Ali Sami Yen'de oynanıyor.Bir yorumda maneviyat için gelmiş milli takım sanırsın Galatasaray'lılardan oluşuyor diğer oyuncular ne anlasın maneviyattan.Kadıköy'de olsa daha az umutlu diyenler de var ben bunun mantığını kavramış değilim.Bu 1 değil 2 değil.Kaldı ki Galatasaray bile o stadı beğenmeyip taşınıyor neyin tartışmasını yapıyoruz?

PesimiSTyLa
13.Ocak.2008, 05:02
Saçma bir karar millet gülecek Kadıköy gibi bi stad varken Ali Sami Yen'de oynanıyor.

O gülenler acsın da kendi kaba etlerine gülsün :icon_biggrin:

Bir yorumda maneviyat için gelmiş milli takım sanırsın Galatasaray'lılardan oluşuyor diğer oyuncular ne anlasın maneviyattan.

Hayır Galatasaraylı degil; ama o basarıları yasayan adam aynı kişi. En basitinden taktik verirken "2000 yılında hiç bir macta favori degildik burada oyuncularla konuştum ve burada tarihi yazdık. Şimdi sizinleyim ve tarihi bu sefer sizinle yazalım" dese -ki bu benim en amator halimle buldugum gaz yöntemi. Bu işin piiri oln Terim bunu daha iyi kullanır.- sadece Galatasaraylı oyuncuları mı motive etmiş olur; yoksa Gs li olmayan oyuncular da bu konuşmadan motive olmaz mı ? Azıcık düşünme ile bu sonuca ulasılabilir.

Kadıköy'de olsa daha az umutlu diyenler de var ben bunun mantığını kavramış değilim.Bu 1 değil 2 değil.Kaldı ki Galatasaray bile o stadı beğenmeyip taşınıyor neyin tartışmasını yapıyoruz?

Doğru mantıgı yok o dediginin. Ama Milli takım ile oynadıgımız maclara bakalım Kadıkoyde; istemedigimiz bir cok sonuc ile karsılastık.
Ayrıca Gs o stadı begenmediginden degil; daha büyütmek ihtiyacı oldugundan ayrılıyor. Devlet stadın yıkılıp orada yapmamıza izin verseydi hiçbir yere gitmeyecektik ;)

LaigLeNoiR
13.Ocak.2008, 05:06

Orası neresi ki ?

Aslantepe diye bir stad yok Alican'ım :) Türk Telekom Arena orası :)

Her neyse konuyla alakasızdı ama dipnot olarak belirtmek istedim.

Bence de yalnış bir karar Şükrü Saraçoğlu daha uygun olabilirdi.

Gangstaa
13.Ocak.2008, 05:14
Kadıköy'de olsa daha az umutlu diyenler de var ben bunun mantığını kavramış değilim.Bu 1 değil 2 değil.Kaldı ki Galatasaray bile o stadı beğenmeyip taşınıyor neyin tartışmasını yapıyoruz?

Daha az umutluyum çünkü Şükrü Saraçoğlunda oynansa maç Terim'in elinde pek fazla bi motive seçeneği olmucak yukardaki arkadaşında dediği gibi en kötü o cümleyi söylese tüm futbolcular üzerinde etki yaratacaktır. Ali Samiyende 15000 kişi bile yeter bu gazla.Bu yüzden Ali Samiyen'deki maç daha çok umut vaadediyor.Şükrü Saraçoğlunda böyle bir atmosfer olmucak.Fenerbahçe bi çeyrek finale çıktı diye ne kadar abartıldı.Oysaki GS kaç şampiyonlar liginde ve uefada yarı finaller çeyrek finaller oynadı.Ayrıca katılırsınız katılmazsınız o sizi ilgilendirir ben sadece kendi fikrimi beyan ediyorum.

EreN
13.Ocak.2008, 05:17
Ben hala sizin GS taraftarı olduğunuz için öyle düşündüğünüzü varsayıyorum. Belki Fenerli Gökhan Gönül rahatsız olacak böyle bir söylemden. Bana nispet yapar gibi burdaki başarıları anlatıyorlar diyecek. Nasıl genelleyebiliyorsunuz hala anlamadım.

Gangstaa
13.Ocak.2008, 05:21
Ben hala sizin GS taraftarı olduğunuz için öyle düşündüğünüzü varsayıyorum. Belki Fenerli Gökhan Gönül rahatsız olacak böyle bir söylemden. Bana nispet yapar gibi burdaki başarıları anlatıyorlar diyecek. Nasıl genelleyebiliyorsunuz hala anlamadım.
İşte hocalık beceriside burda çıkıyor emin ol Fatih Terim o takımın başındayken hiç bir futbolcu bunu söyleyemez :)Terim soyunma odasında onları gazlayınca futbolcu bunu düşünmücektir bile :)

Alicanfmfan
13.Ocak.2008, 05:21
Ben Aslantepe diyorum Murat Abi'm :n: .Ki orasının ismi gelir açısı ile bir süreligine degişti mabed aynı mabed yani :)

Addolorato
13.Ocak.2008, 05:26
Belçika Maçına gittim gerçekten mükemmel bir stad Şükrü Saraçoğlu. Ama Ali Samiyen'inde kendine has bir havası var. Stad farkedermi önemli olan futbol :)

Eray Dengiz
13.Ocak.2008, 05:29
burası ne böyle ya benim babam senin babanı döver muhabbetine dönmüş..

ne farkeder samiyen veya saraçoğlu alt tarafı bi maç ellerinize yazık bu kadar yazı yazıyosunuz :D

JunkChorn
13.Ocak.2008, 05:30
Bırakın Allah aşkına sırf Galatasaray stadı diye savunuyorsunuz nokta!
Şükrü Saraçoğlu'nda oynanmaz arkadaş eyvallah o zaman İnönü'de oynanır.Ne işin var orada?

Galatasaray stad yaptırıyor ama hala orada maç oynatıyoruz.Neymiş efendim stad az doluyormuş İspanya maçında da 40 bin kişi getiremeyeceksek vah halimize be.

Bu kadar fanatizm , bu kadar tutuculuk olmaz ki..
Fatih Terim'in maneviyatıymış , yahu o başarıyı Türkiye için kazandı Galatasaray sadece kupayı alanın altında yazıyor bunu siz asla anlayamazsınız.Fatih Terim karşısında kim olursa olsun hangi statta oynarsa oynasın yenmeye oynar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Belçika Maçına gittim gerçekten mükemmel bir stad Şükrü Saraçoğlu. Ama Ali Samiyen'inde kendine has bir havası var. Stad farkedermi önemli olan futbol :)

Arada Şükrü'de olursa 35bin , İnönü'de olursa 12binlik seyirci farkı var.Atmosfer vs.yi karşılaştırmak yanlış olur.Kriz kriz diyoruz azcık fazla kazansa ne olur?

Universal
13.Ocak.2008, 05:36
Güzel kapanış olacak(ASY'de ki son milli maç olabilir.), maça gitmeyi düşünüyorum. Torres'i görmem gerek. :)

EreN
13.Ocak.2008, 05:42
Güzel kapanış olacak(ASY'de ki son milli maç olabilir.), maça gitmeyi düşünüyorum. Torres'i görmem gerek. :)

Torres'te seni görecek mi :p

Fernando Gago
13.Ocak.2008, 06:06
Fatih Terim'in özel isteği bu karar malum Saraçoğlu uğursuz geliyor ya :p

Universal
13.Ocak.2008, 06:14
Torres'te seni görecek mi :p

Yaparız bir iki hareket, gösteririm kendimi. :icon_biggrin:

guarin14
13.Ocak.2008, 06:19
Bence Ali Sami Yen en isabetli karar Şükrü Saraçoğlu'nun kapasitesinin ASY'den fazla olmasına rağmen ASY'de daha iyi bir atmosfer yakalandıgını düşünüyorum.

Nedvedmania
13.Ocak.2008, 06:27
Orası neresi ki ?

Aslantepe diye bir stad yok Alican'ım :) Türk Telekom Arena orası :)

Her neyse konuyla alakasızdı ama dipnot olarak belirtmek istedim.

Bence de yalnış bir karar Şükrü Saraçoğlu daha uygun olabilirdi.

Stadın adı TTA ama semtin adı Aslantepe. Belediye tarafından Seyrantepe semti Aslantepe olarak değiştirilmişti.

Hangi statda oynanacağı farketmez. Gelsin Bizim , beşiktaşın fenerin bağıran taraftarları, ortaklaşa bağıralım. Avrupa maçlarında diyordunuz türk takımlarına destek çıkalım diye. Hadi buyrun o zaman Türk Milli takımına destek çıkın. 90 dk bağırın.

Bence milli takıma gereken önem verilmiyor.

TR.CaPTaiN
13.Ocak.2008, 07:48
Şu maneviyat işini çözemedim. Milli Takımdaki oyuncular için statların farkı olduğunu düşünmüyorum. Zira tribünler kırmızı-beyaz olacak. Ha yok illa da maneviyat diyorsanız keşke Ernst Happel'de oynasaydık mağlum 118'de gol yediğimiz maçtan yarı final kopardık.Futbolcular belki orda daha fazla hırslanırdı bu mantığa göre. Keşke yetişseydi de Kayseri'de oynansaydı olmadı doğal olarak yüksek kapasiteli statlardan biri seçilmeliydi. Sonuçta 20 bin kişi yerine 50 - 60 bin futbolseverin maçı izlemesi daha güzel olurdu.

Bordo61Mavi
13.Ocak.2008, 08:29
Saha cok onemli degil, Turkiyede cogu saha ayni derecede futbolculari atesler. Onemli olan onlar ne kadar etkilenecek ve nasil performans sergilicek

hhkahraman
13.Ocak.2008, 10:07
Her nerede olursa olsun Aslanlarımız çıkıp yürekten oynayacaklardır.
Stadın Ali Sami Yen olması Türk futbol tarihinin en büyük zaferlerinin orada kazanılması açısından tabii ki bir itici güç. Bu Fatih Hoca için de Aslanlarımız için de geçerli.Hayırlısı olsun inşallah kazanan biz oluruz.

fmsmyrna
13.Ocak.2008, 21:01
Oynadığımız takım İspanya benim gördüğüm ilk kez içerde onlarla oynayacağız.Belki önceden oynamışızdır bilmiyorum.Yani bu takım 40 yılda bir geliyor.Bu takımı 20 bin kişiye mi izletmek daha mantıklı 50 bin kişiye mi?

Metallica konseri ASY yerine daha ufak bir statta olsaydı daha mı iyi olacaktı.

GeNç KaRTaL
13.Ocak.2008, 21:52
Madem kapasite olarak daha küçük olan ASY seçildi.O zaman sponsor biletleri en aza indirilsin.O maçta maç seyredecek adamdan çok destek verecek adama ihtiyaç var..

hhkahraman
13.Ocak.2008, 23:33
Biz o maçı kazanalım da gerekirse kimse seyretmesin.

barahir
13.Ocak.2008, 23:39
Maça gidecektim.. Tamamen vazgeçtim..

scar face
13.Ocak.2008, 23:40
Yahu yenelimde isterse mac bizim mahalledeki toprak sahada olsun...

El Comandante
13.Ocak.2008, 23:46
Maça gidecektim.. Tamamen vazgeçtim..

Hayirdir,neden vazgectin ki ?

Simdi arkadaslar burada Gsliler fanatiklik yapiyor falan denilmis ( kismen dogru),ama adim gibi eminim ki,bazi kisiler de Galatasaray'ìn stadinda mac yapiliyor diye komplekse giriyor,fanatiklik yapiyor.Bunun geregi yok,mac nerede oynarsa oynansin,yeter ki maci kazanalim.ASY de tarla degil ki,abartmayin ...

barahir
13.Ocak.2008, 23:50

Simdi arkadaslar burada Gsliler fanatiklik yapiyor falan denilmis ( kismen dogru),ama adim gibi eminim ki,bazi kisiler de Galatasaray'ìn stadinda mac yapiliyor diye komplekse giriyor,fanatiklik yapiyor.Bunun geregi yok,mac nerede oynarsa oynansin,yeter ki maci kazanalim.ASY de tarla degil ki,abartmayin ...

Olayın iç yüzünü bilmeden fanatiklik tiye atıp tutmuşsun:)

Bak şimdi bildiğin gibi ASY karşıda, Ben ise Gebze Yakınlarında oturuyorum.. Benim şahsi arabam yok, Benim ASY'ye sadece gidişim o maç trafiğinde 3 saati bulacak..

Maçın 9 da başladığını varsayalım yaklaşık 23.00 gibi maç bitecek.. Benim dönüşümüde say 3 saat napar gecenin 2 si yapar.. Ne var bunda diceksin Bizim oraya en son otobüs saat 12 gibi.. Şimdi anlatabildim?

Eğer kadıköyde olsaydı yol sadece 1 saate düşecekti benim için.. Trenle toplam git gel 2 saat.. Ben bu yüzden ASY'de veya İnönü de olmasını istemem..

El Comandante
13.Ocak.2008, 23:52
Olayın iç yüzünü bilmeden fanatiklik tiye atıp tutmuşsun:)

Bak şimdi bildiğin gibi ASY karşıda, Ben ise Gebze Yakınlarında oturuyorum.. Benim şahsi arabam yok, Benim ASY'ye sadece gidişim o maç trafiğinde 3 saati bulacak..

Maçın 9 da başladığını varsayalım yaklaşık 23.00 gibi maç bitecek.. Benim dönüşümüde say 3 saat napar gecenin 2 si yapar.. Ne var bunda diceksin Bizim oraya en son otobüs saat 12 gibi.. Şimdi anlatabildim?

Eğer kadıköyde olsaydı yol sadece 1 saate düşecekti benim için.. Trenle toplam git gel 2 saat.. Ben bu yüzden ASY'de veya İnönü de olmasını istemem..

Ben sana fanatiklik yapmissin demedim ki,sadece neden vazgectigini sordum.
Üstüne alinmana gerek yok,bazi kisiler dedim,onlar da biliyorlar kendilerini ...

PesimiSTyLa

Onu gec "Saldır ispanya" naraları atanlar var :icon_redface:

barahir
Benden alıntı yapınca direk alındım.. Lafın bana değilse kusura bakma..

JunkChorn
14.Ocak.2008, 03:31
Onu gec "Saldır ispanya" naraları atanlar var :icon_redface:

O kadar da uzun boylu değil yahu:)

@FenerBahceLi

Güzel açıklıyorsun ama diğer taraftan da maç Şükrü Saraçoğlun'da olsaydı karşı taraftakiler gelirken aynı sıkıntıyı çekecekti.Sıkıntı çekilir sorun değil benim önem verdiğim başka bişey.

El Comandante
14.Ocak.2008, 03:36
O kadar da uzun boylu değil yahu:)

@FenerBahceLi

Güzel açıklıyorsun ama diğer taraftan da maç Şükrü Saraçoğlun'da olsaydı karşı taraftakiler gelirken aynı sıkıntıyı çekecekti.Sıkıntı çekilir sorun değil benim önem verdiğim başka bişey.

Zamaninda "Haydi Norvec ! " diyenler,simdi "Saldir Ispanya " diyorlar ...

O kadar uzun boylu...

nerazzuri
14.Ocak.2008, 03:39
Zamaninda "Haydi Norvec ! " diyenler,simdi "Saldir Ispanya " diyorlar ...

O kadar uzun boylu...
Abartma Baran Allah aşkına. Kim demiş onu, o kadar da abartmayın.

Galatasaray'daki Parlak Günlerinin Hatırına Bu Stadı Tercih Etmiş ve Böylelikle 'Uğur' Denemişti. Türkiye-Bosna Hersek Karşılaşması da Terim'in İsteğiyle Yine Ali Sami Yen'de Oynanacak!

Şimdi burası bir gerçek. Yine Ali Sami Yen'i istedi oldu. Tartışmanın manası yok. Kadıköy'de Türkiye Mecidiyeköy'de.

El Comandante
14.Ocak.2008, 03:45
Abartma Baran Allah aşkına. Kim demiş onu, o kadar da abartmayın.

Şimdi burası bir gerçek. Yine Ali Sami Yen'i istedi oldu. Tartışmanın manası yok. Kadıköy'de Türkiye Mecidiyeköy'de.

Neden abartayim yahu,inanmiyorsan arastir görürsün.Senin takimin taraftar toplulugunun forumuna gir,orada görürsün ...

bugra 1905
14.Ocak.2008, 04:03
Baran Abi Doğru Söylüyor Hatta O Resim Bende Var

Universal
14.Ocak.2008, 05:24
Milli Takım en iyisi kendine stad yapsın. Eskiden Olimpiyat vardı, kim bilir orada oynarsak İBB'nin stadı diye bu sefer herkes isyan çıkarır, malum seyircileri olmadığından onlarıda savunacak kimse kalmaz.

Ya bırakın şu tuttuğunuz renkleri, milli takım bu herkesin takımı. Kendi kulübünüzün tuttuğunuz forma ile maçlara gitmeyin, milli takım forması ile gidin maçlara. Bakın Hollanda'ya Dünya'nın en iyi seyirci topluluğu bütün tribünler portakal oluyor. Bizde sırf kırmızı yapabiliriz. Kurtulun şu geri kalmış düşüncelerden bizi yıllardır yıkan bu oldu.

Onurap
14.Ocak.2008, 06:47
Ben inönüde olmasını isterdim destek olarakta en çok orda verilir bence..

Nedvedmania
14.Ocak.2008, 06:50
Olimpiyat stadı şehir içinde olsa çok güzel olurdu. Ama dağın başında oluca oraya giderken futbolcular ayrı bir yorgunluk geçiriyor zaten.

Varonil
14.Ocak.2008, 16:23
Maçı kazanalım da,gerisi teferruat.Bu memleketin her karış toprağında tek bütün olmalıyız,sarı-lacivert,sarı-kırmızı değilde Kırmızı-Beyaz.

Bende Milli Takım'a gereken önemin verilmediğini düşünüyorum.

Acaba İspanya'da Barça'lılar ve Real Madrid'liler de tartışıyormudur maç niye Nou Camp'ta değil,Barnebeu'nun maneviyatı var diye.Hiç sanmıyorum.

Nocna Mora
14.Ocak.2008, 17:40
Bilet fiyatları umarım düşük olur desteğe ihtiyacımız var ülke ve takım olarak paraya değil..

Gangstaa
14.Ocak.2008, 23:12
Maçı kazanalım da,gerisi teferruat.Bu memleketin her karış toprağında tek bütün olmalıyız,sarı-lacivert,sarı-kırmızı değilde Kırmızı-Beyaz.

Bende Milli Takım'a gereken önemin verilmediğini düşünüyorum.

Acaba İspanya'da Barça'lılar ve Real Madrid'liler de tartışıyormudur maç niye Nou Camp'ta değil,Barnebeu'nun maneviyatı var diye.Hiç sanmıyorum.
2 stadta üst düzey zaten.İki takımın taraftarıda diyemez sizin stadınız kotu,kapasitesi az bızımkınde oynayalım ama bizde muhalefet var :)

cureshot
14.Ocak.2008, 23:21
Sözüm ona dünyanın en milletçi toplumuyuz ama daha milli maçlarda bile birlik olamıyoruz. Sırf Terim takımın başında diye milli takımın başarısını istemeyenler yok mu sanki, var. Yazık!

Revolution
11.Şubat.2008, 01:28
Kendi açımdan keşke Saraçoğlu olsa derdim çok yakın bize ancak Sami Yen'de güzel saha destek vermek isteyen heryerde verir kanısındayım yok onun sahası bunun sahası alakası yok..

Knightmare
12.Şubat.2008, 19:25
maç köprüde oynansın ne avrupa ne asya sıkıntı çekmesin eşit şartlar olsun olur mu? :D

deniz.91
12.Şubat.2008, 19:41
Bence en iyisi ya İzmir yada İstanbul Olimpiyatta oynanmalıydı hem ikisinin kapasitesi yüksek olimpiyat stadını hiç kullanmıyoz sadece ibb kullanıyo o kadar parayla yaptırdılar kocaman stadı

Melekovic
12.Şubat.2008, 21:24
Kayseri'nin stadı bitince Milli maçlar Kayseri'de oynansın.Her yere ortalama yakın :D:D:D Harika bir stad oluyor.

Tribün ve taraftar konusuna gelince ben yabancı ülkeden biri olsam bizim gol attığımız ve gol kaçırdığımızdan sonraki görüntüleri izlese bu işte arızalı bir durum var der önce anlamak için çabalar sonra kahkahayı basar. Örnek olarak veriyorum bazı taraftarlarımız var kameralara çok güzel yakalanıyolar. Eğer A takımını tutuyosa ve B takımın oyuncusu golü atıyosa herkes sevinirken adam üzülüyor,tam tersi durumda da aynı şey .

Doğru söylenmiş.Öncelikle maçlara Milli Takım formasıyla Milli takımı desteklemek için gitmeyi öğrenmeliyiz. Takım maça çıktıktan sonra GS'li Arda Fenerli Volkan Beşiktaşlı Serdar Trabzonlu Gökhan olmamalı sadece artık Arda,Volkan,Serdar,Gökhan olmalı.

Seçimler yapıldığında oyuncular açıklandığında objektif alınmalı.Benim takımdan bu bu bu niye alınmadı ,benim takımımdaki şu oyuncu senin takımındaki şu oyuncudan daha iyidir diye bir kıyaslamaya girilmemeli.

O zaman bir yerlere gireriz.

Bir de sponsorlar bilet dağıttığı zaman Milli formalı seyirci denenmişti ama sadece sponsorların getirdikleri o şekildeydi ve genelde o seyirci tipinde de görünü var ses yok :D:D:D

Şu destekleme işini aynı oyuncuya aynı şekilde yapıp her maçta harika bir koro oluşturabilirsek tek renk halinde,kendi sahalarımızda kolay kolay kolay yenilmeyiz. (Her stadda olan olay,mevcut takımın oyuncusuna aşırı bir gaz sesi ,diğer takımdaki oyuncular atağa kalkarken hafif bir uğultu sonra tezaruhat kesilmesi,o oyunculara gelince tekrar ses artımı gibi. Bu tezaruhat herkese aynı şekilde olmalı.)

Trabzonspor
12.Şubat.2008, 21:33
keyseırde oynanması konusunda katılıyorum abı ama yakınlıktan degılde diğer stadlara nazaran daha ıyı bı ambıytans olur dıye tahmın edıyorum cunku trıbunler bırbınre yakın yada saraçoğlundada olabılır.

RoSeSHaH
12.Şubat.2008, 23:11

Atmosfer olarak Saraçoğlu'ndan bir artısı olmayan Sami Yen'mi ? Fenerbahçe kimiğiyle yorum yapmamak bu mu yani ? Kadıköy'e oranla Avrupa'nın en iyi ambiyansına sahip, nice destanlar yazılmış ve yabancıların halen daha kabuslarında yeri olan bir stadı böylesine yorumlamak, aşağılamak demektir. At gözlüğü takmak demektir.

Ayrıca SeRKaN arkadaşım, Fenerbahçe taraftar forumunda maçın Kadıköy olmaması nedeniyle birçok maçta rakip milli takımlara destek verdiği haberlere bile konu oldu. Görmeyen, duymayan, okumayan kalmadı. Hangi abartıdan bahsediyorsun ?

MeMo
12.Şubat.2008, 23:20
Atmosfer olarak Saraçoğlu'ndan bir artısı olmayan Sami Yen'mi ? Fenerbahçe kimiğiyle yorum yapmamak bu mu yani ? Kadıköy'e oranla Avrupa'nın en iyi ambiyansına sahip, nice destanlar yazılmış ve yabancıların halen daha kabuslarında yeri olan bir stadı böylesine yorumlamak, aşağılamak demektir. At gözlüğü takmak demektir.

Ayrıca SeRKaN arkadaşım, Fenerbahçe taraftar forumunda maçın Kadıköy olmaması nedeniyle birçok maçta rakip milli takımlara destek verdiği haberlere bile konu oldu. Görmeyen, duymayan, okumayan kalmadı. Hangi abartıdan bahsediyorsun ?

10 kişininin yaptığını neden tüm Fenerbahçe taraftarına mal ediyorsunuz anlamadım.O siteye üye olup orayı karıştıran arkadaşlar şimdi o site toptan vatan hainiymiş gibi göstermeleri bence çok yanlış.(Sen başka şey demek istediysen özür dilerim)

KaPaLı
12.Şubat.2008, 23:23

Her mesajında insanları kışkırtıyosun. Dikkat et biraz.

Ayrıca artk Fenerbahçe taraftar sitesi TC kimlik no sistemini getirdi. Ve isim soy isim olarak kayıt ooluyosun. İnternette maske altında yazmak o kadar kolayki. Bende gider Ultraslan forumuna kaydolup allah belalarını versin. Maç samiyende olması lazım gittiler maçı verdiler kadıköye. Banane Türk milli takımından ben İspanya taraftarıyım yazabilirim. Bu çok zor birşey değil.

CeNTeR_TR
12.Şubat.2008, 23:24
Ne kadar abarttınız bu işi yahu !

Ne olacak Saraçoğlunda oynansa İnönüde oynansa Samiyende oynansa..

Destanmış tamam destan yazdınız biz yazamadık o zaman İzmir'de oynayalı maçı denizin ortasında zamanında biriLerini orda denize dökmüştük en büyük destan bu belki tarih tekkerrür eder ;;) Uzatmayalım arkadaşlar boş muhabbetLerLe..

Samiyendede olsa Başka stadda olsa Türkiye Milli takımı sahada olacak tribündede ne çaşı ne ultraslan ne gfb olacka tek bir kimlik var TÜRK milli takım taraftarı onun için gerisi hikaye..

Şu destan ruh işinide bırakın o zaman İzmir'in denizLerine stad yaptıralım :0:

RoSeSHaH
12.Şubat.2008, 23:26
10 kişininin yaptığını neden tüm Fenerbahçe taraftarına mal ediyorsunuz anlamadım.O siteye üye olup orayı karıştıran arkadaşlar şimdi o site toptan vatan hainiymiş gibi göstermeleri bence çok yanlış.(Sen başka şey demek istediysen özür dilerim)

Bunu tüm Fenerbahçe taraftarına mal etmeye çalışmıyorum ben ama böyle birşeye ilk defa o sitede tanık oldum. Başlığa yazan kişilerin yarısından fazlası karşı ülkeyi destekliyor, "böyle gittikçe benim milli takımım bu olamaz." gibisinden saçma sapan ifadeler kullanıyorlardı. Bakın samimiyetle söylüyorum, maçlar Kadıköy'e alındığında ne ultrAslan'da ne de görebildiğim kadarıyla çArşı'da böyle şeylere rastlamadım. Çok ayıp ve terbiyesizce bir durumdur bu. Milli maçlarda bir olmak gerekirken, en basidinden bir stad konusunda bile sorun çıkarabilen tipler var.

Tepkim tüm FB taraftarına değildir.

Ayıp.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ne kadar abarttınız bu işi yahu !

Ne olacak Saraçoğlunda oynansa İnönüde oynansa Samiyende oynansa..

Destanmış tamam destan yazdınız biz yazamadık o zaman İzmir'de oynayalı maçı denizin ortasında zamanında biriLerini orda denize dökmüştük en büyük destan bu belki tarih tekkerrür eder ;;) Uzatmayalım arkadaşlar boş muhabbetLerLe..

Samiyendede olsa Başka stadda olsa Türkiye Milli takımı sahada olacak tribündede ne çaşı ne ultraslan ne gfb olacka tek bir kimlik var TÜRK milli takım taraftarı onun için gerisi hikaye..

Şu destan ruh işinide bırakın o zaman İzmir'in denizLerine stad yaptıralım :0:

Paragrafın tümüne birde son cümledeki mantığa dikkat :icon_smile:

CeNTeR_TR
12.Şubat.2008, 23:29
Mantığa dikkat ayrıca. :icon_smile:

Buyur ne mantığına dikkat edecen ? ne yapmaya çalışıtığını söyle bende ona göre hareket edeyim..Eğer beni tahrik etmek istiyorsan acayip tahrik olurum ben hadi gel konuşalım bakalım ;;)

serefcan1996
15.Şubat.2008, 04:09
ALİ samiyendeyse kazanırız :D:D:D

bugra 1905
15.Şubat.2008, 20:11
Boş Ver Uğraşma Turgut Abi Maç Olarak Artık Bu Saatten Sonra Hiç Farketmez Maçı Kazanalım Yeterki Maç İçinse Daha Büyük Bir Stad Seçilebilirdi Olimpiyat Yada Saraçoğlu Koskoca İspanyaya Seyirci Baskısını Daha Yoğun Hissetirebilirdik Ama Samiyende İyidir Maç Günü Göreceğiz Artık

RoSeSHaH
15.Şubat.2008, 23:17
Boş Ver Uğraşma Turgut Abi Maç Olarak Artık Bu Saatten Sonra Hiç Farketmez Maçı Kazanalım Yeterki Maç İçinse Daha Büyük Bir Stad Seçilebilirdi Olimpiyat Yada Saraçoğlu Koskoca İspanyaya Seyirci Baskısını Daha Yoğun Hissetirebilirdik Ama Samiyende İyidir Maç Günü Göreceğiz Artık

Seyirci baskısının ASY'de nasıl hissettirildiğini yabancılar söylüyor en başta, biz değil. Herşey zaten ortada. Ama birkaç yıldır ülkemizde medya tarafından insanlarımıza işletilmeye çalışılan "yıldızlar karması Fenerbahçe, Türkiye'nin en zengini Fenerbahçe, stadıyla ve herşeyiyle Türkiye'nin en iyisi Fenerbahçe" anlayışı sizin bazı şeyleri kabullenmenizi engelliyor anlaşılan.

Maç günü ve sonrası daha net konuşuruz sanırım.

Vesselam.

CeNTeR_TR
16.Şubat.2008, 02:23
Seyirci baskısının ASY'de nasıl hissettirildiğini yabancılar söylüyor en başta, biz değil. Herşey zaten ortada. Ama birkaç yıldır ülkemizde medya tarafından insanlarımıza işletilmeye çalışılan "yıldızlar karması Fenerbahçe, Türkiye'nin en zengini Fenerbahçe, stadıyla ve herşeyiyle Türkiye'nin en iyisi Fenerbahçe" anlayışı sizin bazı şeyleri kabullenmenizi engelliyor anlaşılan.

Maç günü ve sonrası daha net konuşuruz sanırım.

Vesselam.

Vesselam sanada vesselam..

Kabul ettirmeye çalıştığımız konu yok bunlar zaten kabul gören konular ;;) internette arama motorunda arattır herşeyi görürsün ;;)