PDA

View Full Version : "Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostu yok"

farfarforfor
17.Ocak.2008, 00:28
Beşiktaş Kulübü Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaşımızın Beşiktaş'tan başka dostunun olmadığını başkanlığında anladığını söyledi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Asbaşkan Levent Erdoğan ve bazı yöneticilerle birlikte bugün Denizli'ye geldi. Denizli Anemon Otel'de düzenlenen panele katılan Başkan Yıldırım Demirören'i, Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yaşar Önal ve az sayıda taraftar çiçek vererek karşıladı. Bir süre dernek yöneticileriyle görüşen Yıldırım Demirören, daha sonra panele kapıldı.
Sadece açılış konuşmasının basına açık olmasını isteyen ve kısa bir konuşma yapan Başkan Yıldırım Demirören, "Kamuoyunda Beşiktaş ile ilgili birçok haber çıkıyor. Ama basının şansı her gün yazabiliyor, ama biz her gün konuşamıyoruz. Konuştuğumuz her şeyi açık ve net anlatamıyoruz. O yüzden Beşiktaşlılar ile karşılıklı yüz yüze konuşmayı uygun gördük. Beşiktaşlılar'ın Beşiktaş hakkında düşündüklerini öğrenmek için buraya geldik.

Beşiktaş'ın istikbali ve bugün yaşadığı sorunlarla ilgili Beşiktaşlılar'ın ne düşündüğü önemli. Ne yapmak istediğimizi sizlere anlatmak için yola çıktık. Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar'a anlatacağız. Çünkü Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostu yok. Maalesef ben başkanlığımda bunu gördüm" dedi. Demirören, il il dolaşarak Beşiktaşlılar'la bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi.

nekop
17.Ocak.2008, 02:18
Asıl Beşiktaş'ın Demirören'den başka düşmanı yok...

sertanbaba
17.Ocak.2008, 23:35

abi çok haklısın

anil luque
18.Ocak.2008, 07:20
lafı klavyemden aldın be abi =D

farfarforfor
18.Ocak.2008, 22:51
arkadaşlar iyi kötü demirörende çok fazla hataları varda sizce bizim dışarda düşmanlarımız yokmudur biz federasyonda loca yapamayan tek büyük klübüz sizce hakemler ve MHK bizim önümüzü tıkamıyormu ligde, avrupayı saymıyorum çünkü orada bireysel hatalar yapıp eleniyoruz bence en büyük düşman bize dış güçlerdir

Cengo
19.Ocak.2008, 02:10
arkadaşlar iyi kötü demirörende çok fazla hataları varda sizce bizim dışarda düşmanlarımız yokmudur biz federasyonda loca yapamayan tek büyük klübüz sizce hakemler ve MHK bizim önümüzü tıkamıyormu ligde, avrupayı saymıyorum çünkü orada bireysel hatalar yapıp eleniyoruz bence en büyük düşman bize dış güçlerdir

30 hafta penaltı alamayan bir Fenerbahçe var ortada, niye bu kadar çaba sarfediliyor anlamak mümkün değil.

Kötü, vasat bir kadro kurulup ardından hakemler, lobi bizi engelliyor demek kadar mantıksız bir tutum olamaz.

Bunu söylemek için önce kafa kafaya yarışabilmek gerekir, ki söylenenler bir yerden tutunabilsin işin ucundan.

Demirören çabaladıkça batıyor, ajan gibi darmadağın etti Bjk'ı.

farfarforfor
19.Ocak.2008, 03:08
yok 30 hafta penaltı alamayan fenerbahce :D ELLE GOLLLL atan fenerbahce GS maçında servetin rüştünün elleri arasındaki topa dokanarak ağlara göndermesi ve golün verilemsi aynı golü nobre istanbul büyükşehir maçında atmıştı ama sayılmayan golümüz sonra fener maçında cissenin 2. sarı kartı çok ağır bir karar sizin elle attığınız goller kadar bizimde verilmeyen gollerimiz var geçen sene 5.haftada ankaraspor maçında gol attık sayılmadı nizami gol sayılmadı eğer ki bu kadar adaletsiz bir ligde 30 hafta hiç penaltı almadıysanız ve buna üzülüyorsanız nediyeyim ancak bi takım hiç penaltı atmadanda şampiyon olur ancak golleri verilmeyen ve abuk sabuk hakem hataları pardon kasti hatalar yapılan bir takımda şampiyon olamaz

El Barto
19.Ocak.2008, 03:12
olayı fb-bjk olayına getirmeyin yahu.