Log in

View Full Version : Batuhan'dan şok sözler

Nocna Mora
20.Ocak.2008, 00:31
Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a kiralık olarak giden Batuhan Karadeniz, Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Batuhan, "Beşiktaş'ta, Mustafa Denizli geldiğinden beri genç oyuncu kalmadı. Mustafa hocanın, gençlere önem vermediğini düşünüyorum. Forma bulamayacağımı anlayınca ayrıldım. Hoca, benimle bir konuşma bile yapmadı. A Milli Takım'a bile seçilmişken oynatılmayacaksam, benimle en azından bir konuşma yapılması lazımdı." diyerek Mustafa Denizli'yi eleştirdi.

BEŞİKTAŞLI GOLCÜLERE GÖNDERME

Genç oyuncu, "Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'tan gitmeseydi, takımda forma giymesem bile kalırdım. Beşiktaş'ta bazı futbolcu ağabeylerim var attıkları 5-6 gol sürekli konuşuluyor. Ben 16 maçta 90 dakika oynasaydım 12 gol atardım. Beşiktaş takımında, o kadar iyi orta sahamız varken o rakamın bile fazla olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYON OLACAĞINA İNANMIYORUM"

Batuhan, "Beşiktaş'ın, şampiyon olacağına inanmıyorum. Mustafa hocanın kariyeri var. Gerçekten öyle diyorsa bir bildiği vardır ama o kadar puan kaybettikten sonra şampiyon olabileceğine de inanmıyorum. Mustafa hoca gelir gelmez takımda taktik değişti.

Sağda oynayan oyuncu solda, solda oynayan sağda oynatılmaya başlandı. Bunlara adapte olmak çok zor ama inşallah adapte olurlar. Beşiktaş'ın şampiyon olmasını bende isterim. Sonuçta Beşiktaşlı bir topçuyum." dedi.

"KULÜBEDE OTURMAK İSTESEYDİM BEŞİKTAŞ'TA OTURURDUM"

Genç oyuncu, "Sözleşmem bitiyordu.O zamanki menajer Sinan Engin, beni odasına çağırdı 'Beşiktaş'a para kazandırmadan bir yere gidemezsin' dedi. Beni isteyen 9 kulüp olmasına rağmen imza attım. Kulübede oturmak isteseydim Beşiktaş'ta otururdum" diyerek Eskişehirspor'a oynamak için geldiğinin de altını çizdi.

Orce
20.Ocak.2008, 01:39
Doru Seyler Solemıs

Ama Kendını Yaktı

Aşk-ı Şehir
20.Ocak.2008, 01:42
Batuhan çok garip biri yahu. Çok sivri bir dili var. Ağzına ne gelirse söyleyiveriyor.:)

KaPaLı
20.Ocak.2008, 01:58
Mustafa bu birazda tecrübesizliğinden kaynaklanıyo. Densiz biraz ne dediğini bilmiyo.

PesimiSTyLa
20.Ocak.2008, 02:06
Cok konuşuyor gercekten. Daha olmadan "Ben oldum artık" diye düşünüyor galiba. Cok büyük yetenek, futboluna odaklanmalı...

fmsmyrna
20.Ocak.2008, 02:11
Röportajı izlerken çok komikti ben oynasam 12 gol atardım dedi orda koptum tam 12 atarım der gibi bir şey oldu.Tecrübesiz bir oyuncu ama çok konuşuyor kendi başına dertler açabilir böyle devam ederse

barahir
20.Ocak.2008, 02:13
Zaten onu kampta gören spor yazarları çok üzüldük dedi.. Bi havalar konuşmalar fln diyolar..

Varonil
20.Ocak.2008, 02:14
Batuhan böyle demeçler vereceğine futboluna odaklanmalı.Yeteneği,potansiyeli çok iyi ama tecrübesizliği,verdiği demeçler başını ağrıtabilir..

Sir FRD
20.Ocak.2008, 04:13
versin ben de bu yetenek olsun ben de veririm susup da kendini ezdireceğine konuşur oynayacağı takıma gider mantıklı bence.oynadıkça geliştirir kendini

sakary Ali
20.Ocak.2008, 04:17
Çok doğru söylemiş helal olsun Batuhan..:)

bySilver
20.Ocak.2008, 04:23
ya hayır ne bilim batuhan çok degişik bi futbolcu, 90+ dk da bir gol atmıştı sanırsam o golden sonra kendini begenmişlik takınmaya başlamıştı galiba, sen sonuçta profesyonel bir futbolcusun senin antrenörünü eleştirmek haddin degildir diye düşünüyorum...

antrenörün ne derse sen onu yapmak zorundasındır, ve yaşın daha çok genç sen yaşının geregi saygı duyman lazım, bence bunların varkında olup davranmak lazım, herkes yapar bu konuşmaları ama bu kadar sivri olmaz, değişken yapılı bir insan batuhan, batuhan' ın bence tecrübe eksikligi var onu yetiştirecek bi abiye ihtiyacı var kanımca.

potansiyel var kullanan yok hesabı.

Redrum
20.Ocak.2008, 04:26
Ya dediklerinde haklı veya haksız, fakat adam harbi konuşuyor bence bu güzel. Düşünsenize şöyle deseydi " Eskişehirspora gelmekten mutluyum. İnşallah sene sonunda iyi bir şekilde BJK'ye dönerim. Şampiyon olacağımıza yürekten inaniyorum" tarzı konuşsaydı, kimin hoşuna giderdi ki? bıktık artık bu cümlelerden.

bySilver
20.Ocak.2008, 04:36
dobra olması güzel bişi, hocamın bana söyledigi bi laf vardı asla unutmam '' futbolda dogrular söylenmez.'' diye birazda bu felsefeden ilerlemesi bence herkes için iyi olur.

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2008, 20:03
Dobra olması güzelse o zaman Beşiktaş'tayken önümdeki isimler gerçekten çok kaliteli isimler.Onların arkasında yedek kalmayı çokta önemsemiyorum tarzından açıklamalar yapmayacaktı her seferinde.."Tilki'nin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanı" atasözünü bilmiyor sanırım Batuhan.Bu adam gerçekten yetenekli ama sadece yeterenek yetmiyor.Umarım kendisini geliştirerek daha üst düzeylere yükselebilir..

anilton
20.Ocak.2008, 20:22
Bu çocuğun ergenlik çağı ne zaman bitecek...:D

Bordo61Mavi
21.Ocak.2008, 05:58
Batuhan gercekten yetenekli ama kendini yakmaya kararli. Bundan sonra BJK onun icin belkide bitti. Yani ESESte cok buyuk bi performans gostermesi lazim, buyuk bi kuluplere gitmek icin.