Log in

View Full Version : Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2008, 06:19
http://img239.imageshack.us/img239/2523/19152661cx9.jpg (http://imageshack.us)

Alicanfmfan
22.Ocak.2008, 08:35
Sivasspor deplasmanı her ne kadar zor olsada çok kaliteli bir kadromuz var İnşAllah son zamanlardaki harika performansımızı bu maça yansıtırız.Lincoln'den Asisst , Baros'tan gol bekliyorm :D

PesimiSTyLa
22.Ocak.2008, 08:50
Kazanırız, kaybederiz belli olmaz ama umarım bu derece önemli dönemece girdigimiz bu anlarda sakatlık falan yasamayız. Yine de zorlansak da 1-2 yada 1-3 lük bir skor ile galip gelecegimizi düşünüyorum...

Saldır Cimbom. OK Let's Go !

Deniz
22.Ocak.2008, 08:55
Emre'ninde dediği gibi,kötü hava şartları ve futbol zemininde umarım sakatlık vermeyiz.Bu maçta fizik kalite konuşacaktır.Formumuzu devam ettirip kazanmalıyız.Skor tahmini vericek olursam; 0-2 olabilir,umarımda olur.

Bordo61Mavi
22.Ocak.2008, 08:56
Sivasin tek avantaji, bu zemine alisik olmalari. Fiziksel guclenirini iyi kullanirsalar belki 1 farkli galibiyet alabilirler. Ama yok kullanamasalar, mac berabere bitmez, Galatasaray farkli alir

Varonil
22.Ocak.2008, 15:15
Sivasspor artık şampiyonluk için konuşmak istiyorsa kendi sahasında önemli rakipleriyle oynadığı maçları kazanması lazım.Bu sefer zor bir rakip var karşılarında.

Galatasaray 15 gün içinde 3 kez birden karşılaşacak Sivas ile.Bakalım nasıl geçecek maçlar.

Çok keyifli bir maç olacak.Sivas oynanacak zemine alışık,bu avantajı kullanırlarsa Sivas kazanacaktır.

Onurap
22.Ocak.2008, 18:09
Ben yenileceğimize inanmıyorum..En kötü beraberlik..Ama ben galip geleceğimizi düşünüyorum tek sorun defansta olucak..Ama m.topal stopere geçerse sorun kalmaz heralde..

KaF KeF
22.Ocak.2008, 18:17
Galatasaray geçen seneki gibi akıllı oynayıp kazanacaktır.Sivas'ın Gs'ye şansı pek tutmuyor..

bugra 1905
22.Ocak.2008, 18:22
Sivasspor Olarak Büyük Takımlarla Yaptığımız Maçlardaki Şanssızlığımızı Bu Sene Kırdık İçeride FByi Yenerek Aynısını Galatasarayada Yaparız Ayrıca Buradaki Herşey Galatasarayın İstediği Gibi Hava Gayet Sıcak Zemin İçin Çalışmalar Yapılıyor Güzel Bir Maç Olsun Ve Sonunda İyi Oynayan Kazansın Her İki Ekibede Başarılar Bu Arada Biletimide Aldım Maçı Canlı Canlı Staddan İzleyeceğim

JunkChorn
22.Ocak.2008, 20:52
Galatasaray akıllı oynuyor. Süpriz beklemiyorum. Sivas zorlar, gol de atar. Hatta birden fazla bile atar ama Galatasaray hem formda, hem de şans yanında.

World Hollow o1
22.Ocak.2008, 23:52
Futbol bu belli olmaz diyorum ve inşALLAH sivas en kötü galibiyet alacağına inanıyorum..

Emurafu
23.Ocak.2008, 20:11
Lincoln ve Servet yok!
Galatasaray'da Sivasspor öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sakatlıkları bulunan ve riske edilmek istenmeyen Cassio Lincoln ve Servet Çetin'in Sivas deplasmanına götürülmeyeceği öğrenildi.

23.01.2009
Kaynak : Sporx.com Lincoln zaten hafif sakatmışş..ayrıca sahada olmaması iyi oldu çünkü saha acayip kötü,buzlu zeminde savascı kadro iyi gider..

deniz.91
23.Ocak.2008, 20:29
Haftanın en önemli maçı bence galatasaray tecrübesiyle galibiyete yakın görünüyor ama sivasta zemin berbat durumda bildiğim kadarıyla braberlikte olabilir

Nedvedmania
23.Ocak.2008, 21:36
Bu zeminde sakatlık olmasında skor ne olursa olsun

a.arıcı-11
24.Ocak.2008, 00:55
Geçen sene aynı muhabbet bizim içinde dönüyordu.Zemindi, havaydı, sakatlıktı falan ama kimseye bişey olmadı ve tertemiz maç oldu.Maç için skor tahminim 0/2 her ne kadar oyumu Sivasspor'a vermiş olsamda:p

bugra 1905
24.Ocak.2008, 01:21
Arkadaşlar Zeminde Çalışmalar Var Zemin Gayet İyi Durumda Galatasaray İle Maçı Gayet Güzel Bir Zeminde Ve Havada Oynacağız

GeNç KaRTaL
24.Ocak.2008, 04:39
Galatasaray'da Servet,Meira gibi savunmada önemli,Lincoln gibi hücumda önemli eksiklikler var.Sivasspor'da ise önemli bir eksik yok sanırım.Sivasspor kağıt üzerinde hem ev sahibi olması hemde önemli eksiği olmaması sebebiyle favori gibi gözüküyor ama ne olacağı belli olmaz bu maçta.Galatasaray rahatta kazanabilir.Fakat kesin olan bir şey var;o da Sivasspor şampiyonluk istiyor bu ve bunun gibi maçları mutlaka kazanmalı..Bakalım yarın nasıl bir sonuç çıkacak..

anilton
24.Ocak.2008, 20:26
Kadrolar belli oldu;

--------------Santics-------------

Sabri-----E.Aşık----H.Balta---Volkan

----------M.Topal--Ayhan----------

Barış---------------------------Arda

---------Ü.Karan---Baros-----------

Ü.Karan tek forvet Baros sağda Barış'ta Topal'la göbekte Ayhan önlerinde de olabilir...

----------------Petkovic--------------

Abdurrahman-Sedat---Bilica------Murat

Musa--------Onur-----İbrahim----M.Ali

------------------Tum---------------

-----------------M.Yıldız--------------

anilton
24.Ocak.2008, 22:04
Taç çizgisinde bir pozisyon oldu.Ü.Karan yerde kaldı.Hakem devam ettirdi.Ü.Karan kalkıp yardımcı hakeme bir şeyler söyledi.Yardımcı hakemin uyarısıyla orta hakem Ümit'e kırmızı kart çıkardı.Muhtemelen küfür etti...

El Comandante
24.Ocak.2008, 22:11
Ümit Karan küfür ettigi icin atildi galiba,yok yardimci hakemin üzerine su geldi diye atilmissa büyük komedi olur ...

EreN
24.Ocak.2008, 22:12
Ümit yan hakeme birşeyler söyledi ve atıldı. Aslında sarı kartta gösterilebilirdi bu pozisyonda.. Asıl mesele Arda Turan. Kaptan ayhan değil sanki arda gibi her yerde anında bitiyor ve el kol hakaretler bol arkadaşta. Nerde eski arda, nerde şimdiki arda..

Sekopej
24.Ocak.2008, 22:13
Maçın hiç keyfi yok artık Sivas'ın da modern bir stad yapma vakti geldi. Genel olarak Galatasaray daha iyi olduğunu gösterdi. Ümit atılmasa Galatasaray maçı alabilirdi ama şimdi işler karıştı.

Ümir küfür etmediğini söylüyor ama küfür etmese hakem atmazdı. İşin içinde Ümit olunca yapmıştır diyesi geliyor insanın. Ayhan'ın ortamı germeyen ve arkaadaşlarını sakinleştiren hareketleri güzeldi.

2. devre maç daha da gergin bir hale dönmez umarım.

Belgorth
24.Ocak.2008, 22:15
Küfür etmedi, dudaklardan anlaşılabiliyor. Bir şeyler söyledi ama ben küfür olduğunu sanmıyorum. Açıkcası anlamadım da zaten neden atıldığını. Kendisi de anlamadı, bakakaldı Ümit.

Sekopej
24.Ocak.2008, 22:15
Ümit Karan küfür ettigi icin atildi galiba,yok yardimci hakemin üzerine su geldi diye atilmissa büyük komedi olur ...

Yok artık üzerine su sıçrattı diye attırdıysa Ümit'i hiç hakemlik yapmasın, evinde otursun temiz temiz.:p

Ümir orada birşey söylüyor, mutlaka dudak okuyanlar ne dediğini anlamıştır.

PesimiSTyLa
24.Ocak.2008, 22:19
Yerdeki kar birikintisine tekme attı eger o üstüme geldi diye atılmışsa yazıklar olsun; ama kendi kendine söyleniyordu orada bir küfür de etmiş olabilir.

Ne olursa olsun sen takımın kaptanısın ve pozisyon gecmiş, bitmiş bu hareketleri yapıp takımını eksik bırakıyorsun. 11 11 ken sivasın kazanması mümkün degildi. ayaklarında top tutamadılar ama şimdi 1 fazlalar ve biz ellerine kozu verdik. Ne diyelim Allah yardımcımız olsun.

Bir de Arda ile derdiniz ne ? Adamın yapısı bu. Ayrıca kırmızı pozisyonunda herkes hakemin yanındaydı. Arda mı battı gözünüze sadece ? Bilica pozisyonuna da diyorsanız iyi bakın oraya. Bilica top gittikten sonra tekme savurdu.

Belgorth
24.Ocak.2008, 22:20
Benim anladığım Ümit, yan hakem bayrağı kaldırınca "Ne oldu?" diyor. Sonra kırmızı da çıkınca iyice aptala döndü zaten, anlam veremedi olaya. Yamulmuyorsam söylediği buydu yani.

El Comandante
24.Ocak.2008, 22:21
Valla küfür ettigini hic sanmiyorum,bir daha baktim pozisyona.Adam Bilica'nin darbesiyle yere düsüyor,sonra sinirleniyor,ayagini savurdu sonra bir kez.Su hakeme sicradi galiba orada.Ondan sonra Ümit hakeme dönüp cok ayip dedi galiba,faulü vermedigi icin.
Yardimci hakem hatta üstünü gösterdi hakeme.
Bence yardimci hakem Ümit'in üstüne bilerek su attigini düsündügü icin atilmasini istedi.
Cok komik bir karar ...

anilton
24.Ocak.2008, 22:21
Ümit karların içine doğru düştü ve bir bölümü ıslandı.Kalktı üstüne bakarak kendi kendine bir şeyler söylendi ve ardından yan hakeme dönerek kısa bir şey söyledi.Bunun üzerine yardımcı hakem direk hakemi çağırdı ve attırdı...

Birde benim bildiğim Ü.Karan küfür etmemiş olsa çıldırırdı.Sadece ben ne yaptım gibilerinden bir kaç kere söylendi ve fazla üzerine gitmedi...

Onurap
24.Ocak.2008, 22:25
Ümitin küfür ettiğini sanmıyorum ümit öyle sakin sakin yan hakeme bakıp küfür etmez.. :D Ağzındadanda küfür anlaşılmıyor zaten..Aksini söyleyen ispat etsin..

Yerdeki su birikintisine tekme attı yere düşünce ve buda hakeme geldi büyük ihtimal böyle attı..E napalım bazılıarı su şişesiyle hakemi ıslatır bişey olmaz bir yerdeki su birikintisine tekme atarız atılırız..

Neyse herşeye rağmen kazanacağımızı düşünüyorum..

anilton
24.Ocak.2008, 22:30
Abdurrahman'la öne geçti Sivasspor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç çok hareketlendi.Sivas farkı ikiyede çıkartabilir,G.Saray beraberliğide yakalayabilir...

Ayhan ve Barış mükemmel çaba sarfediyorlar...

Baros çıktı Yaser girdi...

eXcitinG
24.Ocak.2008, 22:45
2-0 Sivas işi bitirdi.

anilton
24.Ocak.2008, 22:46
Sezer Badur kontra atakta farkı ikiye çıkardı.Golde Balili'nin payı büyük...

TR.CaPTaiN
24.Ocak.2008, 22:56
Ümit Karan'ın atıldığı pozisyonda hakem kendi kariyeri açısından su sıçradı, çamur sıçradı sebebiyle atmaz. Eğer öyle bir nedenden dolayı kırmızıyı gösterse hakem de çok iyi biliyor ki uzun bir süre kendisine maç verilmez ve sonuçta hakemlikten elde edilen maddi bir kazanç da var ve hiçbir hakem bundan mahrum kalmak istemez. Büyük ihtimalle Ümit Karan küfür etti.

Sivasspor geçen sene büyük maçların kayıp takımı olmuştu. Bu sene ise aksine büyük maçları da alıyorlar. Bülent Uygun ve talebeleri 2 senedir bu ligde çok iyi iş çıkarıyorlar. Tebrikler Bülent hoca ve talebelerine.

EreN
24.Ocak.2008, 23:09
Bir de Arda ile derdiniz ne ? Adamın yapısı bu. Ayrıca kırmızı pozisyonunda herkes hakemin yanındaydı. Arda mı battı gözünüze sadece ? Bilica pozisyonuna da diyorsanız iyi bakın oraya. Bilica top gittikten sonra tekme savurdu.

emre nerde bizim koca kafalı şakacı arda nerde şimdiki sinir küpü arda.. o yüzden diyorum.

LaigLeNoiR
24.Ocak.2008, 23:16
Sivas haketti ve kazandı.

King_91
24.Ocak.2008, 23:20
görüntülerden ümit küfür etmemiş gibi duruyor ama oldu olan . İlk yarı pozisyonu olmayan sivas biz 10 kişi kalınca avantajı kullandı ve kazandı .

bugra 1905
24.Ocak.2008, 23:26
Maçtan Geliyorum Öncelikle
Hava Güzel Sayılırdı Yada Ben Sivas Havasına Alışık Olduğum İçin Bana Güzel Geldi
Maça Bakarsak Haddimizi Bilerek Oynadık İyi Oynadık Hakettik
Ümit Konusunda Eğer Küfür Etmediyse Niye Hakem Atsın
Bilica Yine Harikaydı Balili İyiydi Mehmet Gayretliydi Sezer Attı Golünü
Bizim İçin Harika Oldu Birde TS-FB Maçı Beraber Biterse Tadından Yenmez Bu Hafta
Son Olarak 4 Büyüklerin Saltanatın Yıkıcaz Bu Sene Heveslenmeyin Şampiyonluğa Sivas Böyle Oynarsa

Aydin
24.Ocak.2008, 23:26
ümit karanın kırmızı kartı saçma sapandı. ümit önündeki gölet olmuş yere vuruyor. su hakeme sıçrıyor. hakem üstünü gösteriyor ve hakemimizin ütülü forması ıslandığı için kırmızı kart görüyor. hayır ümit adama dönüp bunu yapsa birşey demeyecem. o taraftaki yardımcı hakem hemen hemen bütün taktir haklarını sivastan yana kullandı zaten. yunus yıldırım da bütün kararlarını gs den yana kullandı gibi.

bizim hakemlere avantaj kuralını şöyle bir güzel açıklamak lazım. avantajın sözlük anlamını ilk başta ezberletmek lazım herhalde. 1 tane avantaj oynatmadı. gs li bir oyuncu ikili mücadelede yere düştüğü zaman yardımcı hakemler sivasa, orta hakem ise galatasaray a faul çaldı.

zaten 10 kişi kalınca sivas oynayarak haketti maçı.

Lucas Neill
24.Ocak.2008, 23:27
Ümit'in atıldığı pozisyonda küfür falan yok gibi geldi sadece hakeme su sıçradı.Bilicanın attığı tekmeyi görmeyen yan hakemi tebrik ediyorum bugün iyiydi baya.İlk yarı Sivas'ın 1 veya 2 gol pozisyonu vardı orta sahadaki baskıyla onları oynatmadık ama 10 kişi kalınca iyi hücum ettiler ve golleri buldular bikaç tane de yüzde yüzlük gol pozisyonu kaçırdılar.Ama ben GS'mizin her türlü zorluğa rağmen hem uefa'da hem de ligde çok iyi işler yapacağına inanıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Maçtan Geliyorum Öncelikle
Hava Güzel Sayılırdı Yada Ben Sivas Havasına Alışık Olduğum İçin Bana Güzel Geldi
Maça Bakarsak Haddimizi Bilerek Oynadık İyi Oynadık Hakettik
Ümit Konusunda Eğer Küfür Etmediyse Niye Hakem Atsın
Bilica Yine Harikaydı Balili İyiydi Mehmet Gayretliydi Sezer Attı Golünü
Bizim İçin Harika Oldu Birde TS-FB Maçı Beraber Biterse Tadından Yenmez Bu Hafta
Son Olarak 4 Büyüklerin Saltanatın Yıkıcaz Bu Sene Heveslenmeyin Şampiyonluğa Sivas Böyle Oynarsa

Bu senede geçen seneki gibi Sivas şampiyon olamayacak...Gs ve Fb dururken imkansız geçen sene falan 4-5 yiyodu büyük takımlardan bu sene de öle olur büyük ihtimalle 3. veya 4. olur Sivas...

GeNç KaRTaL
24.Ocak.2008, 23:33
İlk yarıda tatsız tuzsuz bir maç vardı.Ümit'in 45'te gördüğü kırmızı kart maçın kaderini etkiledi.2.yarıda Sivasspor rakibinin 10 kişi kalmasınının avantajını değerlendirdi ve 2-0 lık bir galibiyet elde etti.Tebrik ediyorum Sivasspor'u galibiyetlerinden ötürü.Bu sezon geçen sezonun aksine şampiyonluk yolundaki rakiplerinide yeniyorlar.Bu sene Sivasspor şampiyonluk için daha iddialı diyebiliriz.Ayrıca Galatasaray savunmadaki eksikliklerinin sıkıntısını yaşamadı ama önemli hücum elemanlarının eksikliğini yaşadı diye düşünüyorum..

Memedov
24.Ocak.2008, 23:37
ümit karanın kırmızısı küfür ettiği için verildi. yan hakemin ağzını okuduğunuz zaman orta hakeme ''küfür etti hocam kırmızı kart'' diyor. ümitin öncelerde de bu vukaatları olduğu için bence hakem doğru kararı verdi diye düşünüyorum.

bilicanın ve yaserin atmış oldukları tekmelerde bana göre kırmızı. hakem bunları atladı.

saha ve hava koşullarına alışık sivas maçı kazanmasını bildi. kendilerini tebrik ederim. umarım bu sezon anadoludan şampiyon çıkar.

Onurap
24.Ocak.2008, 23:39
Ümit Karan'ın atıldığı pozisyonda hakem kendi kariyeri açısından su sıçradı, çamur sıçradı sebebiyle atmaz. Eğer öyle bir nedenden dolayı kırmızıyı gösterse hakem de çok iyi biliyor ki uzun bir süre kendisine maç verilmez ve sonuçta hakemlikten elde edilen maddi bir kazanç da var ve hiçbir hakem bundan mahrum kalmak istemez. Büyük ihtimalle Ümit Karan küfür etti.

Sivasspor geçen sene büyük maçların kayıp takımı olmuştu. Bu sene ise aksine büyük maçları da alıyorlar. Bülent Uygun ve talebeleri 2 senedir bu ligde çok iyi iş çıkarıyorlar. Tebrikler Bülent hoca ve talebelerine.

Bize gelince hakemler büün kuralları doğru biliyor size gelince bilmiyor değil mi?:u:

Küfür ettiyse göster o zaman kamerada gözüküyor ne dedi söyle..?O zaman tamam haklısın diyeceğim..Bir şey ispatlanmadan kendi çıkarlarına göre yorum yapma..Ümitin küfür edildiği şuanlık ispat edemediğine göre etmemiştir..

Sekopej
24.Ocak.2008, 23:40
2. devre oyun Sivas'ın istediği şekilde oldu. Merak ediyorum Galatasaray 10 kişi kalmasa Bülent Uygun yine de Balili'yi alacak mıydı 2. devre başlarken? 1 kişi fazla olmanın avantajını iyi kullandı Sivas ve mücadele ederek, isteyerek savaşarak kazandı.

Savunma üzerine gidildiğinde çok dengesizdi bugün. Öncelikle Emre Güngör'e geçen maç 11 dakikada kırmızı görüp atıldığı için ceza verilmeli. Bugün o sahada olsaydı ve Hakan Balta yerinde oynasaydı 10 kişi kalmış da olsa Galataaray kaybetmezdi. İlk golde Hakan'ın topu yanlış yere uzaklaştırması Volkan'ın tutması gereken adamı unutması yapılan hatalardı. Galatasaray savunmasının bu kadar dengesizliğine ve eksiklerine rağmen yine de ilk yarı iyi mücadele etti.

İlk yarısı sıkıcı zevksiz, 2. yarısı heyecanlı, mücadele gücü yücü yüksek bir maç oldu. Bülent Uygun'u ve oyuncularını tekrar tebrik ederim.

bugra 1905
24.Ocak.2008, 23:40
Mehmet Hocam Tarafsız Yorumun İçin Teşekkür Ediyorum

Aydin
24.Ocak.2008, 23:41
Bize gelince hakemler büün kuralları doğru biliyor size gelince bilmiyor değil mi?:u:

Küfür ettiyse göster o zaman kamerada gözüküyor ne dedi söyle..?O zaman tamam haklısın diyeceğim..Bir şey ispatlanmadan kendi çıkarlarına göre yorum yapma..Ümitin küfür edildiği şuanlık ispat edemediğine göre etmemiştir..

zaten büyük ihtimal diyor. isteyen istediği gibi yorum yapabilir.

El Comandante
24.Ocak.2008, 23:46
Galatasaray beklenin aksine cok iyi basladi maca.Presli,mücadeleci,top oynamak isteyen tarafti.Sivasspor ise doldur-bosalt taktigiyle oynuyordu.Topu Mehmet Yildiz'a atalim da o orada biseyler yapar düsüncesindeydi futbolcular.Nitekim Mehmet Yildiz etkisiz kaldi bu yüzden ilk yarida.Galatasaray baskili olan tarafti.Ama saha berbat oldugu icin,pas koordinasyonlari olumlu degildi.Cok basit top kayiplari oldu bu yüzden.Ayakta duramayan futbolcular vardi hatta.

Neyse,herkes ilk yari böyle bitecek diye düsünürken hakem Ümit Karan'i oyundan atti.
Nedenini kimse bilmiyor,cok acayip bir pozisyondu.Ümit Bilica tarafindan yere düsürülmüs,ardindan suya ayagini savurarak sinirini gidermisti.Ama su yardimci hakemin üstüne sicrayinca,hakemi cagirmak zorunda kaldi kendisi.Ümit Karan ona "cok ayip" tipinden bir bakis atti.Yardimci hakem,orta hakeme formasini göstererek suyun kendisine sicradigini ve Ümit'in biseyler dedigini söyledi.Hakem de Ümit'i direk kirmizidan oyundan atti.

Simdi Ümit Karan gelmis 33 yasina.Yardimci hakemin gözü önünde ona küfür ettigi halde oyundan atilacagini bilmeyecek kadar aptal bir insan mi ? Bence degil.

Zaten yardimci hakem,orta hakeme islanan formasini gösterdiginde olay koptu orada benim icin.Evet evet,üzerine su sicradigi icin,Ümit'in bunu bilerek yaptigini düsündügü icin oyundan attirdi kendisini.Peki bu karar sacma degil de nedir ?

Nitekim Galatasaray bu kirmizi kartin bedelini agir ödedi.2.yarida Bülent Uygun düzgün oyuncu degisiklikleriyle Galatasaray'i kilitledi,Sivasspor maca hakim olan taraf oldu.Sabrinin de disiplinsizligi,dengesizligi yüzünden Sivasspor onun kanadindan gelip,2 gol buldu Galatasaray kalesinde.Sonucta altin degerinde bir 3 puana sahip oldular.

Peki hakem o karti göstermeseydi,durum daha degisik olur muydu ?

...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivasspor’un 2-0 üstünlüğü ile biten maçta 45. dakikada hakem Yunus Yıldırım tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderilen Ümit Karan maç sonunda Lig TV mikrofonlarına konuştu. Pozisyonda Ümit Karan’ın yan hakem ile girdiği bir tartışma ve yere düştükten sonra gösterdiği tepki önplandaydı. Peki Ümit Karan küfür etti mi? İşte golcü ismin sözler;

"13 senedir 1.ligde top oynuyorum. Hiçbir hakeme küfretmedim. Neden kırmızı kart gördüm hiç bilmiyorum. Orada buza, zemine karşı bir tepki vardı. Canım yanmıştı kalktığımda, hakeme itirazım bu oldu. Yan hakeme sordum "Küfür ettim mi?" O dedi "Yok, su geldi" diye cevap verdi. Benim o pozisyonla hakemle bir alakam yok. Orta hakem yan hakeme uymak zorunda, ne konuştuklarını bilmiyorum ve açıklama bekliyorum.

10 kişi kalmamız bizi biraz daha zor duruma sokacağı belliydi. Bu şartlarda 1. ve 2. oynuyor. İptal edeceksin maçı. Ne zaman düzelirse o zaman oynatacaksın. Bu sahada neler olacağını bilmiyorsunuz. Biz maçtan önce de söyledik, yazık günah bu sahada. İnsanlar bundan ekmek kazanıyor, bu tarz sahalarda çok büyük sakatlık riskleri var."

24.01.2009
Kaynak : Sporx.com

fmsmyrna
24.Ocak.2008, 23:54
Sivas'ı hiç beğenmedim sadece M.Yıldız'a şişirme top attılar başka da birşey yapmadılar.İki kez kanattan geldiler onlarda gol oldu.Sabri'nin kanadından geldi iki golde.Galatasaray 10 kişi kalana kadar topun hakimiydi istediği oyunu oynuyordu ve bu maçı alırdı ancak 10 kişi kalınca ilerde pek çoğalamadılar.M.Topal'ın ileri çıkınca pek birşey ortaya koyamadığını gördüm.Ben Skibbe yerinde olsam Topal'ı çıkarırdım Barış yerine.

TR.CaPTaiN
24.Ocak.2008, 23:57

Hemen olayı size şöyle bize böyle konusuna getirerek asıl amacını belli ediyorsun.

Ümit Karan basın toplantısında diyor ki ben 4 metre kaydım da sinirlendim de tekme attım da hakemi geldi falan filan. Peki arkanı dönüp giderken hakeme ne dedin onu niye açıklamıyorsun. Anıl'ın dediği gibi Ümit Karan haksız yere kırmızı kart görecek ve oyundan o şekilde çıkacak. Eğer Ümit Karan haksız yere kırmızı kart görseydi o sahadan çıkması minimum 5 dakikasını alırdı. İspat ispat diye bağırıyorsun sabahtan beri, hakemin raporu gelince ispatı görürsün veya görmeye çalışırsın umarım.

Onurap
24.Ocak.2008, 23:57
Hemen olayı size şöyle bize böyle konusuna getirerek asıl amacını belli ediyorsun.

Ümit Karan basın toplantısında diyor ki ben 4 metre kaydım da sinirlendim de tekme attım da hakemi geldi falan filan. Peki arkanı dönüp giderken hakeme ne dedin onu niye açıklamıyorsun. Anıl'ın dediği gibi Ümit Karan haksız yere kırmızı kart görecek ve oyundan o şekilde çıkacak. Eğer Ümit Karan haksız yere kırmızı kart görseydi o sahadan çıkması minimum 5 dakikasını alırdı. İspat ispat diye bağırıyorsun sabahtan beri, hakemin raporu gelince ispatı görürsün veya görmeye çalışırsın umarım.

Bak bakalım videoya.?

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51624

Linkte ümit sadece 'çok ayıp' diyor..Oda hakeme bile değil zemine..

Memedov
25.Ocak.2008, 00:05
Onurap ;

hadi bu maçı konuşmayı bırakıp, carlosun hakeme o suyu bilerek atıp atmadığını tartışalım. bu resimi eklemenin amacı belli. ortamı germek ve tartışma çıkarmak. konuyu dağıtmadan saygı içerisinde tartışacaksan tartış yoksa mümkünse bu tür mesajlar atma.

TR.CaPTaiN
25.Ocak.2008, 00:06

Tahminimde yanılmamışım.

Yunus Yıldırım da şimdi Ümit Karan'ın yardımcıya küfür ettiğini açıkladı.

bugra 1905
25.Ocak.2008, 00:08
Ya Etmezse Küfür Niye Atsın Hakem Basbayağı Küfür Etti

Onurap
25.Ocak.2008, 00:09
Yunus yıldırım nerden biliyor ?? Pozisyonda bile yoktu videoda açık..Ümiitin ağzını okuyun 'çok ayıp' diyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ya Etmezse Küfür Niye Atsın Hakem Basbayağı Küfür Etti

Tamam ne dedi..?????

Memedov
25.Ocak.2008, 00:10
yunus yıldırım açıklama yaptı. ümit yardımcı hakeme küfür ettiği için ve bunun üstüne yardımcım bana bildirdi ve bende oyundan ihraç ettim dedi.

ümit ise küfür etmedim, su sıçardı diye hakem beni attı diyor.

iki kişiden biri yalan söylüyor demek ki. bu açıklamalarla ikisinden birisi tüm Türkiyeyi kandırmaya çalışıyor. yazık gerçekten.

Tamam ne dedi..?????

ne dediğini ne sen biliyorsun ne de başkası. bilinse bile bunu burada söylemesinin mümkünatı yok. sordugun soru bence cok saçma:)

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2008, 00:14
@Onurap

Eski defterleri açmanın bir manası yok.Bu pozisyonu tartışacaksanız (tabii adam gibi) tartışın.Yok adam gibi tartışamayacaksanız hiç bulaşmazsanız sevinirim..

World Hollow o1
25.Ocak.2008, 00:20
Futbol bu belli olmaz diyorum ve inşALLAH sivas en kötü galibiyet alacağına inanıyorum..

No Comment..

PesimiSTyLa
25.Ocak.2008, 00:20
Macı 11 kişi tamamlatsalardı hakemler sivasın galibiyet alabilmesi cok zordu. İlk yarı boyunca kalemize gelememişlerdi. Ta ki 45. dakikadaki o cok tartışılan pozisyona kadar. Görüntülerden bir küfür falan görünmüyor. Kamera da tam agzını cekmiş ümitin zaten. Ümit parmagını işaret ederek " ayıp" gibisinden birsey diyor. Sonradan da kendi formasına bakarak birseyler diyor. Orada da kendisine diyp, zemine isyan ediyor, hakeme ne oluyor yani? Yan hakem üniformasına su sıçradı diye attırdı ümiti. Neyse saglık olsun.

Ümit in atılmasından sonra da 2. yarıda balili gibi bir adamı alarak akıllıca iş yaptı sivas nitekim de macı kazandı.

Tebrik ediyoruz...

Yalnız sivas seyircisi paso küfür etti. ana bacı bırakmadı ortalıkta. 2 sezon boyunca 2-3 hafta kendilerini liderlikte görünce küfür etmenin serbest oldugunu sandılar herlde.

Onurap
25.Ocak.2008, 00:24
yunus yıldırım açıklama yaptı. ümit yardımcı hakeme küfür ettiği için ve bunun üstüne yardımcım bana bildirdi ve bende oyundan ihraç ettim dedi.

ümit ise küfür etmedim, su sıçardı diye hakem beni attı diyor.

iki kişiden biri yalan söylüyor demek ki. bu açıklamalarla ikisinden birisi tüm Türkiyeyi kandırmaya çalışıyor. yazık gerçekten.

ne dediğini ne sen biliyorsun ne de başkası. bilinse bile bunu burada söylemesinin mümkünatı yok. sordugun soru bence cok saçma:)

Orda basbayapı 'çok ayıp' diyor aç videoyu gör..Görmek istemiyorsan bilemem..

Carlosla kıyaslaman sebebi adam bilerek su atıyor orda bi şey demiyor..Ü karan yere tekme vuruyoyor kırmızı gösteriyor..Zaten orda hakeme neden küfür etsin faulede itiraz etmedi üstünü başını sildi kendi kendine sinirlendi suya tekme attı sonra 'çok ayıp' dedi..

Alın gayet açık bunu neden görmek i,stemiyorsunuz..???

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51624

EreN
25.Ocak.2008, 00:32
Yalnız ümit "hayatımda hiçbir hakeme küfretmedim" diyerek büyük bir yalana imza attı. Hakem niye boşu boşuna atsın ki oyundan? Kezman sırpça birşeyler söylüyor, bizim tam ingilizce bile bilmeyen hakemimiz onu oyundan atıyor. Kazım kahretsin tarzında birşey söylüyor hakem bunu küfür sanıp yarım ingilizcesiyle onu oyundan atıyor... Normal karşılıyorum artık hakemlerin böyle tavırlarını.

erdemzorer10
25.Ocak.2008, 00:42
Maç Ü.Karan atıldıktan sonra farklı bir hale geldi ve Sivas maçı hak ederek kazandı tebrikler..

yanlız Sivas taraftarına gelince : kesinlikle futbol kültürü olmayan bir taraftar topluluğu ve Sivasspor a hiç yakışmıyor..mahalle ağzıyla yapılan tezahüratlar ve hakaretler son derece seviyesizdi..gerçekten üzüldüm..Mecnun Başkan bu işe bir çözüm bulmalı bence..Sivasspor yaptığı futbol devriminin yanına ,yeni bir taraftar profili oluşturmayı da ekleyebilirse Türk futbol tarihine altın harflerle ismini yazdıracaktır..ki gönlümden geçen budur..

Aşk-ı Şehir
25.Ocak.2008, 00:46
Haydi 1 haftalık malzeme çıktı medyaya.;) Artık Ümit'in nasıl atıldığını 50 açıdan izleriz TV'lerde. Haklıdır, haksızdır tartışmıyorum. Fakat her kulüpte böyle çok tartışılıyor mu? Hayır... Sanki lehinizde hiç hata yapılmadı...

Nedvedmania
25.Ocak.2008, 00:47
Ümit karan buzda kayıyor. Sinirlenip buzlara tekme atıyor. Hakem "küfür etti" diyor . Ümit karanda "Çok ayıp" diyor iftira atma manasında. Sonra orta hakem gelip bu yalana inanıyor ve kırmızı kartı gösteriyor. Ayrıca ilk golde ofsayt . Ofsaytı vermeyen gene aynı hakem.

Yalnız ümit "hayatımda hiçbir hakeme küfretmedim" diyerek büyük bir yalana imza attı. Hakem niye boşu boşuna atsın ki oyundan? Kezman sırpça birşeyler söylüyor, bizim tam ingilizce bile bilmeyen hakemimiz onu oyundan atıyor. Kazım kahretsin tarzında birşey söylüyor hakem bunu küfür sanıp yarım ingilizcesiyle onu oyundan atıyor... Normal karşılıyorum artık hakemlerin böyle tavırlarını.

Yalan olduğunu nerden biliyorsun ? Sanki hakemlerimiz hiç hata yapmıyor . Ki buna hata denmez kasıtlı kırmızı kart denir.

EreN
25.Ocak.2008, 00:53
Ümit karan buzda kayıyor. Sinirlenip buzlara tekme atıyor. Hakem "küfür etti" diyor . Ümit karanda "Çok ayıp" diyor iftira atma manasında. Sonra orta hakem gelip bu yalana inanıyor ve kırmızı kartı gösteriyor. Ayrıca ilk golde ofsayt . Ofsaytı vermeyen gene aynı hakem.

Yalan olduğunu nerden biliyorsun ? Sanki hakemlerimiz hiç hata yapmıyor . Ki buna hata denmez kasıtlı kırmızı kart denir.

Bas baya yalan. Kaç yüz kere görmedik mi hakemin yüzüne küfrettiğini?

Nedvedmania
25.Ocak.2008, 00:55
Görmedim. Varsa Gösterirsen Sevinirim

EreN
25.Ocak.2008, 01:01
Görmedim. Varsa Gösterirsen Sevinirim

Ah pardon kardeşim. Ümit Karan evden işe işten eve giden, anasının kuzusu, süt ve ak kaşık arasında yan yana koysan ayırt etmenin zerre mümkün olmadığı ağzından bugüne kadar tek bir argo sözcük bile çıkmamış temiz mi temiz bir abimiz..

Onurap
25.Ocak.2008, 01:02
Yahu bizene geçmişteki pozisyonundan yan hakem heralde geeçmişe göre atmadı ümiti..

Yan hakem bugün resmen Galatasarayın maç kaybetmesi için yaptı bunu.Diğer kararlarıylada..

Lucas Neill
25.Ocak.2008, 01:02
Aslında maçları yabancı hakemler yönetebilir nasıl milli takımımızda yabancı futbolcu oynayabiliyosa maçları da yabancı hakemler yönetebilir...Ligi olmayan saçma sapan ülkelerden bile hakemler avrupada maç yönetirken bizim ligimizden doğru dürüst hakem çıkmaması üzücü...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ah pardon kardeşim. Ümit Karan evden işe işten eve giden, anasının kuzusu, süt ve ak kaşık arasında yan yana koysan ayırt etmenin zerre mümkün olmadığı ağzından bugüne kadar tek bir argo sözcük bile çıkmamış temiz mi temiz bir abimiz..

Esprü mü ya bu bi esprü mü bu...

bugra 1905
25.Ocak.2008, 01:07
Maç Ü.Karan atıldıktan sonra farklı bir hale geldi ve Sivas maçı hak ederek kazandı tebrikler..

yanlız Sivas taraftarına gelince : kesinlikle futbol kültürü olmayan bir taraftar topluluğu ve Sivasspor a hiç yakışmıyor..mahalle ağzıyla yapılan tezahüratlar ve hakaretler son derece seviyesizdi..gerçekten üzüldüm..Mecnun Başkan bu işe bir çözüm bulmalı bence..Sivasspor yaptığı futbol devriminin yanına ,yeni bir taraftar profili oluşturmayı da ekleyebilirse Türk futbol tarihine altın harflerle ismini yazdıracaktır..ki gönlümden geçen budur..
O Konuda Bizde Dertliyiz Abi Aslında Maçları Gitmeyi Bu Taraftarlar Yüzünden İstemiyorum Ama Bir Yandanda Destek İçin Gidiyorum Taraftarımız Ve Sahamız Yenilenmeli
Ümit Karan Daha Önce Küfür Etmeyebilir Ama Bugün Küfür Etmediği Gerçeğini Değiştirmez
4 Büyükler Maç Kaybedince Hep Hakem Suçlanıyor Bakınız: Bursa-TS Maçı Neden Bu Maç İçin Sivas Kazandı Denmiyorda Hakem Yüzünden Kaybettik Deniliyor

a.arıcı-11
25.Ocak.2008, 01:29
Benim Onurap'ın koyduğu videoda gördüğüm kadarıyla videonun 35.saniyesinde su birikintisine tekme atarken ''s...ir lan'' dedeğini gördüm.Belki yalnış görmüş olabilrim ama pek sanmıyorum yanıldığını.

IcedEarth
25.Ocak.2008, 01:42
Böyle bir lafı biz bi Fenerbahçeli oyuncu için söyleyince hiç çekinmeden ceza veriyorsunuz. Çok güzel, ama burada Türkiye'nin en prestijli, en başarılı takımının bir oyuncusu hakkında bu şekilde konuşamazsınız, çeşitli iftiralarla zan altında bırakamazsınız. Saha dışında özel yaşamının ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, sadece yöneticiler ve teknik heyeti ilgilendirir, o da aşırı kaçan durumlarda. Bizim kulübümüzde gereken ceza her zaman verilir, sizin kulübünüzü bilemem...

Maça gelince, bir kere daha hakemlerin katliamına uğradık. Ümit TAMAMEN haksız yere atıldı, hakem egosunu tatmin etmiş oldu böylelikle. Artık o formayı da ütüler asar dolabına. Ümit atıldıktan sonra direncimizi kaybettik, ki sakatlar listesindeki adam bolluğundan artık Linderoth, Uğur ve Serkan Çalık'ın sayılmadığı bir kadroda bir de mücadeleci forvet Ümit Karan tamamen aptalca egolar uğruna atılınca bu çok normal birşey. Canla başla çalışan takımımızı tebrik ediyorum, herşeye rağmen mücadeleleri takdire şayandı. Skibbe'ye bir kez daha şaşkınlıkla bakıyorum, zira takım dizilişi ve oyuncu değişikliklerini ve hatta bu değişikliklerin yapıldığı dakikaları kesinlikle anlayamadım.
Sivasspor'u da tebrik ediyorum, ikinci yarıda 3 ayaklı masayı devirmeyi başardılar...

Onurap
25.Ocak.2008, 01:51
Benim Onurap'ın koyduğu videoda gördüğüm kadarıyla videonun 35.saniyesinde su birikintisine tekme atarken ''s...ir lan'' dedeğini gördüm.Belki yalnış görmüş olabilrim ama pek sanmıyorum yanıldığını.

Öhh.. yani nasıl öyle okudun haytet doğrusu.. :D
Söylediğin sözü dese çok net belli olur çünkü onu derken ağzın yayılır ama ümitin öyle değil..

JunkChorn
25.Ocak.2008, 02:01
Beyler hepsini geçelim; maçı izlemedim Ümit küfür etmiş mi bilmem! Ama hürriyet.com.tr'de şu açıklamasını gördüm ona göre söylüyorum:

"13 senedir birinci ligde oynuyorum ve bugüne kadar hiçbir hakeme küfür etmedim. Bugün de etmedim. Kırmızı kart görmem hakkında bir fikrim yok. Ne pozisyona ne de hakeme bir itirazım olmadı.

Bununla ilgili bir açıklama bekliyorum. Sadece yere düştükten sonra yerdeki buza doğru tekme salladım. Hakemin üzerine bir damla su sıçradı galiba. Bu yüzden beni oyun dışı bıraktılar galiba"

Ben kaç Fener maçı hakeme Abdullah'ın söylediği küfürü ettiğini bilirim. Bugün küfür etmemiş olabilir ama küfür etmeyen oyuncu azdır. Ümit Karan tipik korunma psikolojisine girmiş.

LaigLeNoiR
25.Ocak.2008, 02:14

herşey açık bence.Eğer yardımcı hakem yalan söylüyorsa bilemeyeceğim...

EreN
25.Ocak.2008, 02:39
Böyle bir lafı biz bi Fenerbahçeli oyuncu için söyleyince hiç çekinmeden ceza veriyorsunuz. Çok güzel, ama burada Türkiye'nin en prestijli, en başarılı takımının bir oyuncusu hakkında bu şekilde konuşamazsınız, çeşitli iftiralarla zan altında bırakamazsınız. Saha dışında özel yaşamının ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, sadece yöneticiler ve teknik heyeti ilgilendirir, o da aşırı kaçan durumlarda. Bizim kulübümüzde gereken ceza her zaman verilir, sizin kulübünüzü bilemem...

iftira mı?
yok artık...
Sana ne oluyor sorması ayıp benden alıntı yapıyorsun sırf laf söylemek için? ben cihana istinaden yazdım, ondan alıntı yaparak. Şimdi sen geldin, alican kıskanacak oda gelecek ulan ben yokken erene sallamaya başlamışlar diye. Ümit bugüne kadar herhangibi hakeme küfür etmemiş midir sence dürüst ol?
Yardımcı hakemde etti demiş, atılmış. Bizim tartışmamız kararı değiştirecekse amenna..

Memedov
25.Ocak.2008, 02:47
yahu arkadaşlar niye kimse anlamak istemiyor ben de bunu anlamıyorum. maçın orta hakemi çıkıp açıklama yapıyor kimse mi izlemiyor ? adam diyor ki ; yardımcım beni uyardı ümitin küfür ettiğini söyledi bende ümiti bu gerekçeyle oyundan uzaklaştırdım.

- ki ümit sahadan çıkarken bir ara orta hakemi gösterdi kamera 4. hakeme bilgi veriyordu. küfürden dolayı oyundan attım diyerek.

hakem açıklama yapmadan önce ümit karan bir açıklama yapıyor. muhabirlerin sorduğu ilk soru niye oyundan atıldın biliyormusun ? hayır bilmiyorum diyor. muhabirler araya başka sorular sıkıştırıyorlar ve sonunda ümite yine aynı soruyu soruyolar peki ümit neden atıldın ? ümit ise bombayı patlatıyor. üzerine su geldiği için attı. hani bilmiyordun oyundan neden atıldığını diye sorasım geldi birden. ben ümitin açıklamalarından yalan attığını çıkardım. olaya objektif bakanlar bunun farkına varırlar.

burada olayın çözümü şudur, ya hakem yalan söylüyor ümiti küfür ettiğinden dolayı oyundan attım diyerek. ya da ümit karan yalan söylüyor hakem beni üstüne su geldi diye oyundan attı diyerek. ben şahsen ümitin yalan söylediğini düşünüyorum. bu benim sahsim görüşümdür.

JunkChorn
25.Ocak.2008, 02:48
@büyükpivot

Eren doğru söylüyor; hepsini geçelim Ümit'în hiç küfür etmediğine sen inanıyor musun?

PesimiSTyLa
25.Ocak.2008, 03:06
Onu bunu gecin ilk golün gelişimindeki ofsaytı görmeyen ve küfür oldugunu iddaa eden hakemin aynı kişi olması garip :rolleyes:

a.arıcı-11
25.Ocak.2008, 03:07
Öhh.. yani nasıl öyle okudun haytet doğrusu.. :D
Söylediğin sözü dese çok net belli olur çünkü onu derken ağzın yayılır ama ümitin öyle değil..
dediğin için birkez daha izledim.Evet haklısın lan dememiş ama diğer sözü söylediğine bahse girebilirim.

Ayrıca Mehmet ve Oğulcan'a katılıyorum.Ümit kendisiyle çelişiyor.Önce bilmiyorum diyor sonra su geldi diye attı diyor.Veya Hayatım boyunca hiçbir hakeme sahada küfür etmedim diyor.

Benim anladığım şu ki,Ümit'in aklı Marsilya'da;)

Sirius Black
25.Ocak.2008, 03:11
Yalnız hakemi savunanlarda, Ümit'i savunanlarda bir şeyi unutuyor:

TARTIŞMAK SONUCU DEĞİŞTİRMEYECEK.

Onurap
25.Ocak.2008, 03:18
yahu arkadaşlar niye kimse anlamak istemiyor ben de bunu anlamıyorum. maçın orta hakemi çıkıp açıklama yapıyor kimse mi izlemiyor ? adam diyor ki ; yardımcım beni uyardı ümitin küfür ettiğini söyledi bende ümiti bu gerekçeyle oyundan uzaklaştırdım.

- ki ümit sahadan çıkarken bir ara orta hakemi gösterdi kamera 4. hakeme bilgi veriyordu. küfürden dolayı oyundan attım diyerek.

hakem açıklama yapmadan önce ümit karan bir açıklama yapıyor. muhabirlerin sorduğu ilk soru niye oyundan atıldın biliyormusun ? hayır bilmiyorum diyor. muhabirler araya başka sorular sıkıştırıyorlar ve sonunda ümite yine aynı soruyu soruyolar peki ümit neden atıldın ? ümit ise bombayı patlatıyor. üzerine su geldiği için attı. hani bilmiyordun oyundan neden atıldığını diye sorasım geldi birden. ben ümitin açıklamalarından yalan attığını çıkardım. olaya objektif bakanlar bunun farkına varırlar.

burada olayın çözümü şudur, ya hakem yalan söylüyor ümiti küfür ettiğinden dolayı oyundan attım diyerek. ya da ümit karan yalan söylüyor hakem beni üstüne su geldi diye oyundan attı diyerek. ben şahsen ümitin yalan söylediğini düşünüyorum. bu benim sahsim görüşümdür.

Olaya objektif bakıyorsun demek..? :D:D:D

Öncelikle ümit neden atıldığımı bilmiyorum dedi ardından sorular üzerine iğneleyici bir şekilde birkaç damla su sıçradı diye attı dedi..Yani görüntüler elde daha önceki maçlarda ümitin ne dediğini küfür ettiğini söylüyosunuzda burda neden ne dediğini söyleyemiyorsunuz??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

dediğin için birkez daha izledim.Evet haklısın lan dememiş ama diğer sözü söylediğine bahse girebilirim.

Ayrıca Mehmet ve Oğulcan'a katılıyorum.Ümit kendisiyle çelişiyor.Önce bilmiyorum diyor sonra su geldi diye attı diyor.Veya Hayatım boyunca hiçbir hakeme sahada küfür etmedim diyor.

Benim anladığım şu ki,Ümit'in aklı Marsilya'da;)

Anlamak istediğin gibi anlıyosun ama dediğini söylese kabak gibi belli olur yani.. ;)

Memedov
25.Ocak.2008, 03:22
onurap ;

tamam sen haklısın, ümit hayatında hakemlere hiç küfür etmemiş bir insan. yan hakem yalan söylüyor ümit karanın her dediği doğru. ben olaylara objektif bakamıyorum sen at gözlüğünü çıkartıp bakıyorsun bende o kapasite yok.

sizin köy birinci.

Onurap
25.Ocak.2008, 03:23
onurap ;

tamam sen haklısın, ümit hayatında hakemlere hiç küfür etmemiş bir insan. yan hakem yalan söylüyor ümit karanın her dediği doğru. ben olaylara objektif bakamıyorum sen at gözlüğünü çıkartıp bakıyorsun bende o kapasite yok.

sizin köy birinci.

Ü.karan başka maçlarda küfür etmiş olabilir ancak orda etmedi buna eminim..Yan hakemin yalan söylemiyosa ispat edin ettiğini??Aksi halde yalancı derim tabi..Sanki yan hakem Peygamber yalan söylemiyecek..

Emurafu
25.Ocak.2008, 03:23
Ümit karan yerden kalkınca zemine sinirlenip tekme attı..Daha sonra hakeme dönüp çok ayıp dedi..Benim anladıklarım bunlar..

World Hollow o1
25.Ocak.2008, 03:26
Arkadaşlar anlamadığım olay şudur..

Delgado bu şekilde saçma bir hata sonucu atıldı ve baya konuşuldu.

yahu arkadaşım bu MHK bu hakemleri tombala ile mi belirliyor yaa..

IcedEarth
25.Ocak.2008, 03:28
iftira mı?
yok artık...
Sana ne oluyor sorması ayıp benden alıntı yapıyorsun sırf laf söylemek için? ben cihana istinaden yazdım, ondan alıntı yaparak. Şimdi sen geldin, alican kıskanacak oda gelecek ulan ben yokken erene sallamaya başlamışlar diye. Ümit bugüne kadar herhangibi hakeme küfür etmemiş midir sence dürüst ol?
Yardımcı hakemde etti demiş, atılmış. Bizim tartışmamız kararı değiştirecekse amenna..
Hiçbir konuda tartışma kararı değiştiremez zaten, o vakit bu forumun anlamı kalmaz. Burada fikirlerimizi belirtiyoruz ilerideki hakemler yapmasın böyle.
Sana neden sallama uğraşında olayım ki, sana sallayacak olsam gayet aleni bir şekilde yaparım bunu, eğer sallayacak kadar kızmışsam forumdan atılmak umrumda bile olmaz zaten.
Ben gayet dürüstüm, ki ben Ümit Karan'ın küfür ettiğine inanmıyorum, daha öncesi veya daha sonrası umrumda bile değil. Yardımcı hakem göz göre göre yalan söylüyor. "Çok ayıp"ı "ha s....." anlayan dostlarımı da tebrik ediyorum.
Bana ne oluyor konusuna gelince, takımımın oyuncusuna atılan "bana göre" çok büyük bir iftiraya tepkisiz kalamam. Ki aynısını ben yapsam, senin takımından bir oyuncuya sallasam en başta sen koşarsın "sen ne biçim konuşuyorsun" diye.

Haa ayrıca, umarım Haldun Üstünel'le Adnan Sezgin Adnan Polat'ın emriyle çıkıp hakemlere sallarlar. Başka türlü düzeleceği yok bu işin...

JunkChorn
25.Ocak.2008, 03:29
Ü.karan başka maçlarda küfür etmiş olabilir ancak orda etmedi buna eminim..Yan hakemin yalan söylemiyosa ispat edin ettiğini??Aksi halde yalancı derim tabi..Sanki yan hakem Peygamber yalan söylemiyecek..

Yalancı diyemezsin işte! Mehmet burada kend fikirlerini söylemiş; kabul etmek zorundasın diye birşey demiş mi? Ben göremiyorum Onur.

Yapacak bişey yok bundan sonrası için. Delgado da atıldığında çok yaygara koptu, ama sonuç nafile.

Memedov
25.Ocak.2008, 03:30

13 senedir top oynuyorum hiçbir hakeme küfür etmedim diyen birine güvenmektense - ki ümit karan başka maçlarda küfür etmiş olabilir diye kendinde söylüyorsun. yan hakeme güvenirim daha iyi.

Onurap
25.Ocak.2008, 03:35
13 senedir top oynuyorum hiçbir hakeme küfür etmedim diyen birine güvenmektense - ki ümit karan başka maçlarda küfür etmiş olabilir diye kendinde söylüyorsun. yan hakeme güvenirim daha iyi.

Olabilir ihtimal bildiren kelimedir..Ordaki kulandığım amaçta farketmez anlamında..
Ama siz ısrarla pozisyona birşey bulamadığınız için yok ümit geçmişte şöyle böyle..

Hakeme ne sanane ümitin geçmişinden şuanki durama pozisyona göre değerlendirsene..Görüntüde ortada ne dediği gayet belli küfürde etmiyor..

EEEEEEEEEEEEEEEEE O ZAMANNNN?????????????

World Hollow o1
25.Ocak.2008, 03:37
@Onurap,

e o zamansa? ''sence'' '' e o zaman ?''

Kartı geri mi aldı hakem?

eXcitinG
25.Ocak.2008, 04:13
Yiyin Gayri.

Alicanfmfan
25.Ocak.2008, 05:08
Sahada top oynanmazdı , yenildik , Sivasspor iyi ataklar buldu attılar ;
Bilica diyorm sadece çirkef diyorum , Ali Sami Yen'e gelicek diyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Roberto Carlos yan hakeme Putana der , su fırlatır kart yok ; buna var , aslında dogru...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Arkadaşlar Zeminde Çalışmalar Var Zemin Gayet İyi Durumda Galatasaray İle Maçı Gayet Güzel Bir Zeminde Ve Havada Oynacağız

Hakikaten Mükemmel bir saha vardı
Birde Basın Bursaspor'un sahasına laf atar birde bu sahaya bakalım , komedi...

JunkChorn
25.Ocak.2008, 06:06
İki konu; iki Alican mesajı. Söylemek istemiyorum ama senin bunları ortamı germek için yaptığını düşünüyorum.

Burada kim var R.Carlos'un atılmaması gerektiğini söyleyen? Yapılan yanlış ile doğruyu kıyaslayamazsın.. Bir kere bunu bilmek gerekir. Yanlışlar sadece yol gösterir; örnek değil! Küfür etti yada etmedi, Galatasaray o yüzden kaybetti dersin iyidir ama bu söylediğin olayları farklı noktalara çekiyor.

Gelelim sahaya: hayatında kaç kere doğuya gittin söyler misin? Sen bugün Sivasta +2 derece hava sıcaklığı varken maçı iptal edersen; Erzurum'da, Van'da oynayan takımlar nasıl isyan eder hiç düşündün mü? Hayır.. Sadece takımın açısından bakmamak lazım işte.

Alicanfmfan
25.Ocak.2008, 06:16
İki konu; iki Alican mesajı. Söylemek istemiyorum ama senin bunları ortamı germek için yaptığını düşünüyorum.

Burada kim var R.Carlos'un atılmaması gerektiğini söyleyen? Yapılan yanlış ile doğruyu kıyaslayamazsın.. Bir kere bunu bilmek gerekir. Yanlışlar sadece yol gösterir; örnek değil! Küfür etti yada etmedi, Galatasaray o yüzden kaybetti dersin iyidir ama bu söylediğin olayları farklı noktalara çekiyor.

Gelelim sahaya: hayatında kaç kere doğuya gittin söyler misin? Sen bugün Sivasta +2 derece hava sıcaklığı varken maçı iptal edersen; Erzurum'da, Van'da oynayan takımlar nasıl isyan eder hiç düşündün mü? Hayır.. Sadece takımın açısından bakmamak lazım işte.

Son derece haklısın.

anilton
25.Ocak.2008, 06:17
G.Saray maça Sivas'tan daha iyi başladı.Daha iyi başladı derken,pozisyon üretemesede topla daha çok oynayan takım görüntüsündeydi.Bunda B.Uygun'un Sylla ve Sezer gibi iki güçlü orta saha oyuncusunu yanında tutmasıda etkendi.İlk yarı sıkıcı geçti...

Ü.Karan'ın atılmasına gelince,yardımcı hakem küfrettiğini söylüyor.Ü.Karan etmediğini söylüyor.Hangisine inanalım...

Ü.Karan atıldıktan sonra kontrol Sivas'a geçti.B.Uygun rakibin eksik kalmasınıda değerlendirerek Balili ile forveti üçledi.Sivas'ın atakları sıklaşmaya başlamıştı ki gol geldi ve Sivas rahatladı.G.Saray Ayhan ve Barış'ın insanüstü çabaları ile pozisyon üretmeye çalışsada etkili olamadı.Bilica hem Ü.Karan'ı hem Baros'u hemde sonradan giren Yaser'i çok iyi kontrol etti.Maçın bana göre yıldızıydı.Sivas öne geçmenin avantajınıda kullanarak kontralar aramaya başladı.Bu konuda Türkiye'de ki en etkili iki isim olan Balili ve M.Yıldız olunca bunuda başardılar.Balili'nin Sezer'e alda at demesiyle farkı ikiye çıkaran Sivas iyice rahatladı.Ve en iyi yaptıkları şey olan kontra aradılar yine ikinci golden sonrada.G.Saray ise tüm çabalarına rağmen Sedat,Bilica,Murat üçlüsünü aşamadı.Abdurrahman'da maçın en iyi isimlerindendi...

Bilica ve Yaser'in tekmeleri son derece kritik ve tartışılacak pozisyonlar...

E.Aşık'ın Sezer'e önce tekme atıp faul yapması ve ardından tokat atması tartışmasız kırmızı karttı...

JunkChorn
25.Ocak.2008, 06:18
Son derece haklısın.

Sağol ya, ama sen de gayet iyi biliyorsun ki olay kişiler ile ilgili yada onların haklı olmasıyla alakalı değil. Olayı uzatmayalım

Alicanfmfan
25.Ocak.2008, 06:18
G.Saray maça Sivas'tan daha iyi başladı.Daha iyi başladı derken,pozisyon üretemesede topla daha çok oynayan takım görüntüsündeydi.Bunda B.Uygun'un Sylla ve Sezer gibi iki güçlü orta saha oyuncusunu yanında tutmasıda etkendi.İlk yarı sıkıcı geçti...

Ü.Karan'ın atılmasına gelince,yardımcı hakem küfrettiğini söylüyor.Ü.Karan etmediğini söylüyor.Hangisine inanalım...

Ü.Karan atıldıktan sonra kontrol Sivas'a geçti.B.Uygun rakibin eksik kalmasınıda değerlendirerek Balili ile forveti üçledi.Sivas'ın atakları sıklaşmaya başlamıştı ki gol geldi ve Sivas rahatladı.G.Saray Ayhan ve Barış'ın insanüstü çabaları ile pozisyon üretmeye çalışsada etkili olamadı.Bilica hem Ü.Karan'ı hem Baros'u hemde sonradan giren Yaser'i çok iyi kontrol etti.Maçın bana göre yıldızıydı.Sivas öne geçmenin avantajınıda kullanarak kontralar aramaya başladı.Bu konuda Türkiye'de ki en etkili iki isim olan Balili ve M.Yıldız olunca bunuda başardılar.Balili'nin Sezer'e alda at demesiyle farkı ikiye çıkaran Sivas iyice rahatladı.Ve en iyi yaptıkları şey olan kontra aradılar yine ikinci golden sonrada.G.Saray ise tüm çabalarına rağmen Sedat,Bilica,Murat üçlüsünü aşamadı.Abdurrahman'da maçın en iyi isimlerindendi...

Bilica ve Yaser'in tekmeleri son derece kritik ve tartışılacak pozisyonlar...

E.Aşık'ın Sezer'e önce tekme atıp faul yapması ve ardından tokat atması tartışmasız kırmızı karttı...

Yaser'e gelen dirsek var oda dayanamayıp tekme attı sonunda vede cezalandırıldı , Emre'yi bi pozisyonda yere düşürmştü yani herşey karşılıklı , bugün Bilica paso kambura yattı , ve hakemde her pozisyonda aleyhimize faul verdi.

LaigLeNoiR
25.Ocak.2008, 06:20
Onu bunu gecin ilk golün gelişimindeki ofsaytı görmeyen ve küfür oldugunu iddaa eden hakemin aynı kişi olması garip :rolleyes:

10 cm ofsayttan kasıt mı arıyorsun Emre sende...

Nedvedmania
25.Ocak.2008, 06:21

Bende onu diyorum. Garip değil kasıt bence. Yada hakemin kalitesizliği.

10 cm ofsayttan kasıt mı arıyorsun Emre sende...

Bazı hakemler varki 5 metre geride olsa bile ofsayt veriyor.

Alicanfmfan
25.Ocak.2008, 06:27
Hakikaten İlk Gol net ofsayt , yazık .Yalnız şunu söyliyeyim
Sivasspor'u Ali Sami Yen'de farklı yenicegimizi düşünüyorum , futbolcularımızda aşırı bir hırs olustu , heleki Bilica , Emre Aşık'a bulasmasın :D

LaigLeNoiR
25.Ocak.2008, 06:29
Yahu Alican nasıl net ofsayt diyorsun 10 cm ofsaytmış piero'yla falan ölçtüler.O kadar kasıt olmaz bence.

Onurap
25.Ocak.2008, 06:33
Yaser'e gelen dirsek var oda dayanamayıp tekme attı sonunda vede cezalandırıldı , Emre'yi bi pozisyonda yere düşürmştü yani herşey karşılıklı , bugün Bilica paso kambura yattı , ve hakemde her pozisyonda aleyhimize faul verdi.

Ü.karanada bilerek tekme attı..Emre aşığa bulaştı..Yasere dirsek attı ardayla dalaştı..Bakalım sami yende ne yapacak?

Yahu Alican nasıl net ofsayt diyorsun 10 cm ofsaytmış piero'yla falan ölçtüler.O kadar kasıt olmaz bence.

Ofsayt ofsayttır..

TR.CaPTaiN
25.Ocak.2008, 06:43
Mohammed Ali Ntv canlı yayınına konuşurken arkadan Bülent Uygun geldi ve elini Mohammed Ali'nin omzuna attı '' bu başarılar futbolcu kardeşlerimindir tebrik ediyorum onları '' dedi. Sivasspor'un mütevazi bir kadroyla bu kadar başarılı olmasında Bülent Uygun ile futbolcular arasındaki bağ çok büyük etken.

EreN
25.Ocak.2008, 07:02
Ofsayt tabi ki ofsayttır ama şu 15 haftadır hep aynı şeyi söylemekten bıktım, yine de söyliyeyim;
Türk hakemleri gerçekten çok kalitesiz... Sağlam bir alt yapı çalışması gerekiyor.

Alicanfmfan
25.Ocak.2008, 07:47
Ofsayt tabi ki ofsayttır ama şu 15 haftadır hep aynı şeyi söylemekten bıktım, yine de söyliyeyim;
Türk hakemleri gerçekten çok kalitesiz... Sağlam bir alt yapı çalışması gerekiyor.

EreN , bugün deprem olabilir ilk defa sana katılıyorum :D:n:

JunkChorn
25.Ocak.2008, 09:21
Son Depremler (http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst1.asp) :D

Eren evet hakemler kalitesiz ama biz de haksız ve gereksiz çok yükleniyoruz!

Aydin
25.Ocak.2008, 11:18
10 cm ofsayt olur, kırmızı kart olur falan filan olur. hadi bunlara razıyım.

ama en basit şey olan avantajı bile oynatmıyor hakem. hiç gereksiz bugün 5 kere oyunu kesti. zaten maç zevksizdi ilk yarı. sayesinde hiç çekilmez oldu.

Bordo61Mavi
25.Ocak.2008, 11:59
Sivasporu kutlarim :)

Umit Karan pozisyonu ise, ben Umiti bildim bileli hakemlerle sorun yasadigini hatirlamiyorum, ayrica cok faul yapilan bi oyuncu, kufur edeceni sanmiyorum, ki yapsa her sezon 3-4 tane gorur

bugra 1905
25.Ocak.2008, 18:08
Merak Etmeyin Bu Takım Samiyendede Böyle Oynayacak
Not: Alican Zemin İle İlgili Ne Bekliyorsun Buranın Havası Gece -30 oluyor böyle zemini bulduğuna şükret golümüz ofsayt bile olsa biz sizi yine yenerdik

Alicanfmfan
25.Ocak.2008, 22:15
Merak Etmeyin Bu Takım Samiyendede Böyle Oynayacak
Not: Alican Zemin İle İlgili Ne Bekliyorsun Buranın Havası Gece -30 oluyor böyle zemini bulduğuna şükret golümüz ofsayt bile olsa biz sizi yine yenerdik

Sivasspor'un çok şişirildigini düşünüyorum , Ali Sami Yen'de fark ta olabilir artıkın bu saatten sonra futbolcularda acayip hırs olustu.

2 Golüde Volkan Yaman yüzünden yedik :D

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 00:17
Galatasaray'da Ümit Karan'ın gördüğü kırmızı kartın komik olduğunu savunan Ahmet Çakar'a göre, yine hakem fiyaskosu yaşandı.Galatasaray (http://www.bizhaber.com/haber/arama/galatasaray-1.html)'ın kötü bir performans sergilediğini belirten Sabah yazarı Ahmet Çakar, Ümit Karan'ı oyundan atan hakemleri topa tuttu. İşte Çakar'ın söyledikleri...

Sezon başından beri bakıyoruz, Galatasaray (http://www.bizhaber.com/haber/arama/galatasaray-1.html) deplasmanda iyi oynayamıyor. Dün yenen gollere bakın, ikisi de arka direk golü. Nerede kademe? Böyle defans ve markaj olur mu? Ya Sabri'ye ne demeli? Sözüm ona Milli Takımımızın sağ beki. Balili karşısında ne hallere düştü.

Birkaç yıldır söylüyorum. Türk hakemliği Avrupa'nın en kötü hakemliği diye. Dün de bunu fazlasıyla ispatladılar. Bu ülkede hakemi iter kakarsın, üstüne topu fırlatırsın ama sahada kalırsın. Ancak dün Ümit Karan'ın yaptığını yapınca da oyundan atılsın. Ümit bir ikili mücadelede buzun etkisiyle oyun sahasının dışına düştü. Yerden kalktı, sinirlenmiş ve yerdeki buzları tekmelemiş.
Neymiş efendim, hakemin üzerine su sıçramış. Her maçta yaşanan bu masumane reaksiyonun karşılığı koskoca bir kırmızı kart. Üstelik bu olay oyun alanı dışında. Oyun hakem atışıyla başlayacağına çift vuruşla başlıyor. Bu da bir kural hatası. Ondan sonra hakemler bizi rahat bırakın diye haykırıyorlar. Yaptığınız bini aştı ve hala utanmadan suçu başkalarında arıyorsunuz. Yazıklar olsun.

------------------------

Hem Komplo hemde Kural hatası

anilton
26.Ocak.2008, 00:25
Hakem üzerine su sıçradı diye değil kendisine küfür edildi diye attırdığını söylüyor Ümit'i.Bu yüzden Ahmet Çakar'ın bu yazısının bir manası yok...

Hee,bu yazıyı illa buraya koyup tartışmak istiyorsan,ikinci paragraf tartışılması gereken yer...

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 00:28
Hakem üzerine su sıçradı diye değil kendisine küfür edildi diye attırdığını söylüyor Ümit'i.Bu yüzden Ahmet Çakar'ın bu yazısının bir manası yok...

Hee,bu yazıyı illa buraya koyup tartışmak istiyorsan,ikinci paragraf tartışılması gereken yer...

Nerede küfür etti hakeme dönüp çok ayıp dedi , yardımcı hakemde , hakemi yanına cagırdı ve yüzünü sildi su geldi dedi eger küfür etmiş dediyse bariz bir yalan söylemiş , pozisyonu dikkatle izleyin.

Deniz
26.Ocak.2008, 00:28
Evet,artık hakemin ağzından almışlar lafı.Bir manası yok Ahmet Çakar'ın yazısının..

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 00:29
Evet,artık hakemin ağzından almışlar lafı.Bir manası yok Ahmet Çakar'ın yazısının..

O zaman hakem yalan söylemiş , Ümit'in pozisyonunu dikkatle izlersek agzından hiç bi kötü söz çıkmıyor.

anilton
26.Ocak.2008, 00:33
Ligtv'nin sitesindeki videoda hakeme dönüp bir şey söylüyor.Ayıp Hoca falan demiyor orada başka bir şey söylüyor ama anlaşılmıyor...

a.arıcı-11
26.Ocak.2008, 00:35

Katılıyorum...

Tamam sahada 10 kişi kalmış olabilirsin ama bu atılan oyuncu zaten defans oyuncusu değil.2 forvetten biri.Hepimiz FM'den de biliyoruz ki çift forvetten biri oyundan atılır ve 10 kişi kalırsa bir takım sadece ofansif gücü gözle görülür biçimde düşer ama defansif güçte fazla bir düşüş olmaz.

Ne yani Ümit oyunda kalsayadı, atılmasaydı defansların yapamadığını yapıp kademeyemi girecekti.Tamam hakemin hata yaptığını düşünüyor olabilirisiniz ama bir kişide çıkıp demiyor defansımız kötüydü,iki tane yerden gelen yan toptan iki gol yedik bu nasıl iş diyen yok.

Ayrıca Alican LigTv'de verilen videoda 34-35. saniyelere bakarsan küfür ettiğini görebilirisin kardeşim:)

RoSeSHaH
26.Ocak.2008, 00:38
Oradaydık !

Yunus Yıldırım ve anlaşılmaz yardımcısına sevgiler yolluyoruz, böyle zor bir zeminde bir takımın direnci ancak böyle kırılabilirdi..

Ayrıca maç bitiminde, biz Galatasaray taraftarını 45 dk boyunca stadda bekleten stad görevlileri ve emniyet güçlerini de anlayabilmiş değiliz..

-------------------------------------------------------------------------

Yukarıda 1905'li (!) arkadaşımız "Ali Sami Yen'de böyle oynarız." demiş, oynarsınız mutlaka. Bundan öncekiler gibi.. ;)

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 00:50
Arkadaşlar ben Ümit'in küfür ettigine inanmıyorum , kötü oynadık haklısınız 10 kişi anca böyle oynayabilirdik zaten.

anilton
26.Ocak.2008, 00:53
Ümit'in hiç bir şey yapmadığını suçsuz olduğunu,hakemin kendi egosunu tatmin etmek için Ümit'i oyundan attığını varsayalım.Böyle bir durumda değil Ü.Karan dünyanın en efendi,sakin insanı bile çıldırır orada.Daha öncede söyledim,benim bildiğim Ü.Karan bu pozisyonda suçsuz olacak ve bu kadar masumane tavır sergileyecek.Hiç inandırıcı değil...

Bu arada eksik oynamanın ne kadar zor bir durum olduğu bir kez daha anlaşılmıştır heralde..!

RoSeSHaH
26.Ocak.2008, 01:01
Daha öncede söyledim,benim bildiğim Ü.Karan bu pozisyonda suçsuz olacak ve bu kadar masumane tavır sergileyecek.Hiç inandırıcı değil...

Ne önemi var ?

Sen inanma geç.. :)

anilton
26.Ocak.2008, 01:03
Ne önemi var ?

Sen inanma geç.. :)

Aynı şey yardımcı hakemin Ümit bana küfretti,o yüzden attırdım olayına sizin inanmamanız içinde geçerli o zaman...;;)

Lucas Neill
26.Ocak.2008, 01:04
Katılıyorum...

Tamam sahada 10 kişi kalmış olabilirsin ama bu atılan oyuncu zaten defans oyuncusu değil.2 forvetten biri.Hepimiz FM'den de biliyoruz ki çift forvetten biri oyundan atılır ve 10 kişi kalırsa bir takım sadece ofansif gücü gözle görülür biçimde düşer ama defansif güçte fazla bir düşüş olmaz.

Ne yani Ümit oyunda kalsayadı, atılmasaydı defansların yapamadığını yapıp kademeyemi girecekti.Tamam hakemin hata yaptığını düşünüyor olabilirisiniz ama bir kişide çıkıp demiyor defansımız kötüydü,iki tane yerden gelen yan toptan iki gol yedik bu nasıl iş diyen yok.

Ayrıca Alican LigTv'de verilen videoda 34-35. saniyelere bakarsan küfür ettiğini görebilirisin kardeşim:)

Saçma sapan bir yorum fmymiş yok artık Lebron...Fmyle gerçek hayattaki futbolu karşılaştırman çok saçma biri oyun biri gerçek hayat...Bir forvet atılınca heralde savunma gücün azalacak forvette yapılan baskı orta sahaya yapılan yardım azalacak...Hayatında futbol oynamadın galiba hiç anlayamıyosun futbolu bu yorumuna göre...

PesimiSTyLa
26.Ocak.2008, 01:06
Katılıyorum...

Böyle sacma bir düşünce olamaz. O zaman defansındaki kart görünce de forvet adamını ckarıp; defans oyuncusu alırsın oyuna defansın yine 4 kişi olur.

Benim videoda gördüğüm ümit küfür etmemiş. Etmiş de olabilir tabi bilemeyiz. Olan oldu arttık. Macı kaybettik burada günlerce tartışsak da sonuc degişmeyecek.

Dikkatimi birşey cekti. Macın ilk yarısında Arda'nın oldugu sol kanat yer yer su birikintileeri ile doluydu. Top sürmek vs cok zordu. Devre arası olunca sivaslı görevliler orayı temizlemiş ve 2. yarı daha düzgün bi zemin haline getirmişler. Benim kafama takılan neden bunu mac öncesi yapmadılar? Mac sırasında yagıs da yoktu ki desek mac içinde oluştu o su birikintileri. Ufak oyunlar işte. Gereksiz seyler.

RoSeSHaH
26.Ocak.2008, 01:10
Böyle sacma bir düşünce olamaz. O zaman defansındaki kart görünce de forvet adamını ckarıp; defans oyuncusu alırsın oyuna defansın yine 4 kişi olur.

Benim videoda gördüğüm ümit küfür etmemiş. Etmiş de olabilir tabi bilemeyiz. Olan oldu arttık. Macı kaybettik burada günlerce tartışsak da sonuc degişmeyecek.

Dikkatimi birşey cekti. Macın ilk yarısında Arda'nın oldugu sol kanat yer yer su birikintileeri ile doluydu. Top sürmek vs cok zordu. Devre arası olunca sivaslı görevliler orayı temizlemiş ve 2. yarı daha düzgün bi zemin haline getirmişler. Benim kafama takılan neden bunu mac öncesi yapmadılar? Mac sırasında yagıs da yoktu ki desek mac içinde oluştu o su birikintileri. Ufak oyunlar işte. Gereksiz seyler.

Emre abi biz maçtaydık, gerçekten dediğin gibi oldu. Maçın ilk yarısında Arda'nın ve bazende Barış'ın bindirmeler yaptığı kanat göl gibiydi, devre arasında gözümüzün içine baka baka temizlediler zemini. Zaten daha sonra olan oldu..

a.arıcı-11
26.Ocak.2008, 01:13
Saçma sapan bir yorum fmymiş yok artık Lebron...Fmyle gerçek hayattaki futbolu karşılaştırman çok saçma biri oyun biri gerçek hayat...Bir forvet atılınca heralde savunma gücün azalacak forvette yapılan baskı orta sahaya yapılan yardım azalacak...Hayatında futbol oynamadın galiba hiç anlayamıyosun futbolu bu yorumuna göre...

Sen benim dediğimi anlamak istediğin gibi anlamışsın...
FM sadece bir oyun değil bir futbol similasyonudur.Eğer gerçekle hiç bir alakası olmayan bir oyun olsaydı o kadar o kadar insan araştırmasıyla fln uğraşmazdı.Neyse konumuz bu değil.

Dediğine dönersek gollere bakarsak ikiside birbirine benzer goller.Sol kanattan gelen akın ortayla şekilleniyor ceza alanında seken,uzaklaştırılamayan top 2. Sivaslı futbolcu golü atıyor.Bunun atılan forvetle ne alakası var.

Ne yani Ümit önce sağ beke geçecek ortayı yaptırmayacak hadi ortayı yaptırdı ilk pozisyonda topu uzaklaştıracak o da olmadı 2. adamın önünde durup topa vurdurmayacak.

Yada bu pozisyonlar olurken orta saha çevresinde bunları izleyecek.

Sence hangisi?;)

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 01:15
Evet benim oda dikkatimi çekti Arda zorlanıyordu , Balili , Sezer çok rahat etti orada . ikinci yarıda

Abdullah abi takımda psikolojik bir çöküntü oldu o kırmızı kart moralman gittiler bari kaybetmeyelim düşüncesindeydiler ondan.

RoSeSHaH
26.Ocak.2008, 01:20
Olayı o kadar saçma yerlere çekiyorsunuz ki, hayret ediyorum.

Ümit atılmasaydı savunmaya gelecek miydi, gol atacak mıydı falan filan. Yahu geçin bunları, takımın psikolojisi önemli burada. Böyle zor bir rakibe zor bir sahada futbol oynarken, hatta daha iyi durumda maçı götürürken ; bu tür müdaheleler emeği yerle bir ediyor.

Lucas Neill
26.Ocak.2008, 01:20
Sen benim dediğimi anlamak istediğin gibi anlamışsın...
FM sadece bir oyun değil bir futbol similasyonudur.Eğer gerçekle hiç bir alakası olmayan bir oyun olsaydı o kadar o kadar insan araştırmasıyla fln uğraşmazdı.Neyse konumuz bu değil.

Dediğine dönersek gollere bakarsak ikiside birbirine benzer goller.Sol kanattan gelen akın ortayla şekilleniyor ceza alanında seken,uzaklaştırılamayan top 2. Sivaslı futbolcu golü atıyor.Bunun atılan forvetle ne alakası var.

Ne yani Ümit önce sağ beke geçecek ortayı yaptırmayacak hadi ortayı yaptırdı ilk pozisyonda topu uzaklaştıracak o da olmadı 2. adamın önünde durup topa vurdurmayacak.

Yada bu pozisyonlar olurken orta saha çevresinde bunları izleyecek.

Sence hangisi?;)

Tamam o zaman savunma yapacak olan takımlar forvetsiz 9 kişi oynasınlar nasıl olsa forvetlerin takım savunmasında önemi yok.Mükemmel futbol bilgini kutluyorum ve yorumlarının devamını diliyorum...

a.arıcı-11
26.Ocak.2008, 01:22
Evet benim oda dikkatimi çekti Arda zorlanıyordu , Balili , Sezer çok rahat etti orada . ikinci yarıda

Abdullah abi takımda psikolojik bir çöküntü oldu o kırmızı kart moralman gittiler bari kaybetmeyelim düşüncesindeydiler ondan.

Tabiki Alican her işte psikoloji önemli etken ama Galatasaray gibi bir kulüpte oynuyorsan bunları aşmalısın.

Zemin olayına da o kadar takılmamalı.Hatırlamıyormusunuz Chelsea-Barcelona maçında Stamfor Birdge'nin zemini çamur balçık arası bir hal almıştı Barça gibi teknik bir takım oynayamasın diye.Ama ne oldu Barca maçı 2-1 kazandı.Bence bunlar bahane değil.

bugra 1905
26.Ocak.2008, 01:24
Oradaydık !

Yunus Yıldırım ve anlaşılmaz yardımcısına sevgiler yolluyoruz, böyle zor bir zeminde bir takımın direnci ancak böyle kırılabilirdi..

Ayrıca maç bitiminde, biz Galatasaray taraftarını 45 dk boyunca stadda bekleten stad görevlileri ve emniyet güçlerini de anlayabilmiş değiliz..

-------------------------------------------------------------------------

Yukarıda 1905'li (!) arkadaşımız "Ali Sami Yen'de böyle oynarız." demiş, oynarsınız mutlaka. Bundan öncekiler gibi.. ;)
Nickim 1905 Olabilir Şaşırma Ayrıca Biz Bu Sene Büyüklere Karşı İyi Oynuyoruz Çıkıcağız Ali Samiyende Paşa Gibi Oynayacağız Aynı Bunun Gibi Yeniliriz Yeneriz Önemli Değil Ama Asla Ağlamayız
Son Olarak Sen 45 Dakika Beklediğine Şükret Geçen Sene Stadımıza Neler Yaptığınızı Çok İyi Biliyoruz

RoSeSHaH
26.Ocak.2008, 01:25
Nickim 1905 Olabilir Şaşırma Ayrıca Biz Bu Sene Büyüklere Karşı İyi Oynuyoruz Çıkıcağız Ali Samiyende Paşa Gibi Oynayacağız Aynı Bunun Gibi Yeniliriz Yeneriz Önemli Değil Ama Aslan Ağlamayız

Ne demek bu ?

bugra 1905
26.Ocak.2008, 01:26
Ne demek bu ?
Yanlış Yazmışım Asla Olacaktı

RoSeSHaH
26.Ocak.2008, 01:28
Mutlaka ağlamazsınız da burada birşey ima etmeye çalışmıyorsun değil mi arkadaşım ?

Tartışmak, hak aramak "ağlamak" sayılıyorsa burada, tartışmam bile.

bugra 1905
26.Ocak.2008, 01:33
Mutlaka ağlamazsınız da burada birşey ima etmeye çalışmıyorsun değil mi arkadaşım ?

Tartışmak, hak aramak "ağlamak" sayılıyorsa burada, tartışmam bile.
Bakın Siz 4 Büyüklerin Lehine Bir Hata Yapılınca Hiç Ama Hiç Birşey Olmuyor Ama Gel Görki Bizim Anadolu Takımlarımızın Lehine Yapıldığında Hakem Katletti Maçı Oluyor Neden Hakemin Hatası Yüzünden Sivassporun Başarısını Gölgeliyorsunuz Ha Hakkınızı Savunmanız Güzel Ama Bir Anadolu Takımını Ezmeniz Kötü Bir Davranış Diyorlar Geçen Sene Büyüklerden 4-5 Yiyorlardı Yine Aynısı Olur
Geçen Sene Bitti Artık Bu Sene Çok Daha Tecrübeli Bir Sivas Var Lütfen Görürüz Sivası 4lük Olur 5lik Olurlar Gibi Yorumlar Yapmayın
Not:Hakem Hatalarına Karşı En Duyarlı Klüb Fenerbahçe Hem Kendi Lehlerine Hemde Aleyhine Yapıldığında Fenerbahçeyi Ayırmak İstiyorum

RoSeSHaH
26.Ocak.2008, 01:39
Kurallar dışına çıkmadıkça nasıl yorum yaptığım kimseyi ilgilendirmez, düşüncemi söylerim ben.

Sivas buraya kadar bu halde iyi geldi, tebrikler. Fakat ortada gölgeleme durumu falan yok, bariz hatalar var sadece. Gerektiği yerde konuşuruz, haklı olanı savunuruz. Ama böylesine bariz ve kasti olmasını çekemem kusura bakmayın.

anilton
26.Ocak.2008, 01:41
Ortada bariz ve kasti hata falan yok...

bugra 1905
26.Ocak.2008, 01:45
Kurallar dışına çıkmadıkça nasıl yorum yaptığım kimseyi ilgilendirmez, düşüncemi söylerim ben.

Sivas buraya kadar bu halde iyi geldi, tebrikler. Fakat ortada gölgeleme durumu falan yok, bariz hatalar var sadece. Gerektiği yerde konuşuruz, haklı olanı savunuruz. Ama böylesine bariz ve kasti olmasını çekemem kusura bakmayın.
E Bende Yorumumu Söylüyorum Ve Samiyendede Aynı Futbolu Oynarız Diyorum
Ayrıca Şunu Belirtmek İstiyorum Ben Maratondaydım Ve Ümit Olayı Önümde Oldu Ve Net Söylüyorum Küfür Etti Hakemin Ümite Garezide Yokki Ümiti Atsın Basbayağı Hakeme Küfür Vardı Ondan Atıldı Yani Ümitin Hiç Haklı Olduğunu Düşünmüyorum Galatasaray Ümit Atılmadan Yenilseydi Bahane Hazırdı Eksik GS Sivasda Buzlu Sahada Yenildi Ama Ümit Olayı Çıktı Maç Unutuldu Soruyorum Doğru Düzgün Kaç Pozizyonunuz Vardı

RoSeSHaH
26.Ocak.2008, 01:47
Ayrıca Şunu Belirtmek İstiyorum Ben Maratondaydım Ve Ümit Olayı Önümde Oldu Ve Net Söylüyorum Küfür Etti Hakemin Ümite Garezide Yokki Ümiti Atsın Basbayağı Hakeme Küfür Vardı Ondan Atıldı Yani Ümitin Hiç Haklı Olduğunu Düşünmüyorum Galatasaray Ümit Atılmadan Yenilseydi Bahane Hazırdı Eksik GS Sivasda Buzlu Sahada Yenildi Ama Ümit Olayı Çıktı Maç Unutuldu Soruyorum Doğru Düzgün Kaç Pozizyonunuz Vardı

Nasıl duydun Allah aşkına tribünden küfrü, mantıklı gelmiyor bu şey bana.. :)

İlk yarı Sivas'a top göstermedik zaten, kontrol bizdeydi taki Ümit Karan atılana ve devre arası düdüğü çalana kadar. Sonradan koptu herşey. Bizde maçtaydık, bizde izledik. Bol keseden sallamıyoruz.

Bazı futbol profesörleri son noktayı koymuş artık, tartışmaya gerek yok.

bugra 1905
26.Ocak.2008, 01:51
Nasıl duydun Allah aşkına tribünden küfrü, mantıklı gelmiyor bu şey bana.. :)

İlk yarı Sivas'a top göstermedik zaten, kontrol bizdeydi taki Ümit Karan atılana ve devre arası düdüğü çalana kadar. Sonradan koptu herşey. Bizde maçtaydık, bizde izledik. Bol keseden sallamıyoruz.

Bazı futbol profesörleri son noktayı koymuş artık, tartışmaya gerek yok.
Ya Abi Duymaya Gerek Varmı Hakem Niye Atsın Basbayağı Küfür Varki Attı Sizi Görende Ümit Karan Profesyonel Futbol Hayatında Hiç Faul Yapmamış Hiç Kart Görmemiş Bir Futbolcu Sanacak
Top Göstermek Önemli Değil Pozizyonunuz Yoktu Maçı Bende İzledim Bende Sallamıyorum
Adama Laf Söyleme Doğru Diyor Kasıtlı Bir Hata Yoktu

anilton
26.Ocak.2008, 01:55
Ortada tartışılacak bir durum var.Ama kasıtlı,bariz hata var demek abesle iştigal.Bu pozisyonda doğruyu Allah,yardımcı hakem ve Ü.Karan biliyor.Ne benim hakem yüzde yüz doğru karar vererek attırdı demeye ne de senin kasıtlı ve bariz hata var demeye hakkın yok.Çünkü hakem küfür etti Ümit etmedim diyor...

Onurap
26.Ocak.2008, 02:01

Ümit HAKSIZ yere atılana kadar sizin ne pozisyonunuz vardı?Oyunun kontrolüde bizdeydi..

Bu maçın kaybedilmesi %80 kırmızı karta bağlıdır..Ayrıca saha temizlemede gösterilen centilmenlik ötürü tebrik ediyorum....!!!Adamın ağzını okuyun basbayağı küfür etmiyor işte..Küfür etse belli olurdu burda hepinizin bilmediği küfür yok..

Her türlü çirkefliği yapan Bilicayıda Samiyene bekliyoruz..

bugra 1905
26.Ocak.2008, 02:08
Ümit HAKSIZ yere atılana kadar sizin ne pozisyonunuz vardı?Oyunun kontrolüde bizdeydi..

Bu maçın kaybedilmesi %80 kırmızı karta bağlıdır..Ayrıca saha temizlemede gösterilen centilmenlik ötürü tebrik ediyorum....!!!Adamın ağzını okuyun basbayağı küfür etmiyor işte..Küfür etse belli olurdu burda hepinizin bilmediği küfür yok..

Her türlü çirkefliği yapan Bilicayıda Samiyene bekliyoruz..
Futbolcumuzu Bu Şekilde Karalayamazsın Ayrıca Emre Aşığın Sezere Yaptığını Unutma Üslubunda Dikkatli Olursan Sevinirim İkimizde Ceza Almayalım
Bende Sizi Tebrik Ediyorum Seviyeli Yorumlarınızdan Ötürü
Siz Daha Çok Beklersiniz...

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2008, 03:29
Kural hatası başvurusu!

Galatasaray, Sivasspor'a dün 2-0 yenildiği maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yaptı. Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstünel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor maçında kural hatası olduğu için TFF'ye başvurduklarını söyledi.

Sivasspor-Galatasaray maçında, hakem Yunus Yıldırım'ın oyunu durdurup, Ümit Karan'a kırmızı kart gösterdiği pozisyonda, oyunu hatalı başlattığı gerekçesiyle kural hatası yapıldığı iddia edilmişti.

Kaynak : AA

Ayrıca arkadaşlar daha sakin tartışırsak sevinirim..

bugra 1905
26.Ocak.2008, 03:30
Boş İşler Bunlar Yine Maç Yapsak Yine Yeneriz Varsın Tekrar Etsin

El Barto
26.Ocak.2008, 03:32
Daha neler yahu :) ne kuralı ne hatası. Umarım balon bir haberdir.

bugra 1905
26.Ocak.2008, 03:35
Abi Ortada Hata Yok Ümit Atılmışmış Böyle Her Kırmızı İçin Maç İptal Edilseydi Şimdiye Maç Oynanmazdı Türkiyede Federasyonun Vereceği Cevap Belli Hadi İşine Galatasaray Diyecekler
Aslında Tekrarı Daha İyi Olur Daha Farklı Yeneriz Hem Bir Kere Daha Sivas-Gs Maçı İzleriz
GALATASARAY Seni Sivasa Bekleriz

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 03:35
Galatasaray'da Ümit Karan'ın gördüğü kırmızı kartın komik olduğunu savunan Ahmet Çakar'a göre, yine hakem fiyaskosu yaşandı.Galatasaray (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bizhaber.com%2 Fhaber%2Farama%2Fgalatasaray-1.html)'ın kötü bir performans sergilediğini belirten Sabah yazarı Ahmet Çakar, Ümit Karan'ı oyundan atan hakemleri topa tuttu. İşte Çakar'ın söyledikleri...

Sezon başından beri bakıyoruz, Galatasaray (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bizhaber.com%2 Fhaber%2Farama%2Fgalatasaray-1.html) deplasmanda iyi oynayamıyor. Dün yenen gollere bakın, ikisi de arka direk golü. Nerede kademe? Böyle defans ve markaj olur mu? Ya Sabri'ye ne demeli? Sözüm ona Milli Takımımızın sağ beki. Balili karşısında ne hallere düştü.

Birkaç yıldır söylüyorum. Türk hakemliği Avrupa'nın en kötü hakemliği diye. Dün de bunu fazlasıyla ispatladılar. Bu ülkede hakemi iter kakarsın, üstüne topu fırlatırsın ama sahada kalırsın. Ancak dün Ümit Karan'ın yaptığını yapınca da oyundan atılsın. Ümit bir ikili mücadelede buzun etkisiyle oyun sahasının dışına düştü. Yerden kalktı, sinirlenmiş ve yerdeki buzları tekmelemiş.
Neymiş efendim, hakemin üzerine su sıçramış. Her maçta yaşanan bu masumane reaksiyonun karşılığı koskoca bir kırmızı kart. Üstelik bu olay oyun alanı dışında. Oyun hakem atışıyla başlayacağına çift vuruşla başlıyor. Bu da bir kural hatası. Ondan sonra hakemler bizi rahat bırakın diye haykırıyorlar. Yaptığınız bini aştı ve hala utanmadan suçu başkalarında arıyorsunuz. Yazıklar olsun.

------------------------

Hem Komplo hemde Kural hatası

Ahmet Çakar'da dogru söylüyor oyun alanı dısında , kural hatası.

El Comandante
26.Ocak.2008, 03:38
Umarim böyle birsey yoktur,yalan haberdir ...

PesimiSTyLa
26.Ocak.2008, 04:19
Abi Ortada Hata Yok Ümit Atılmışmış Böyle Her Kırmızı İçin Maç İptal Edilseydi Şimdiye Maç Oynanmazdı Türkiyede Federasyonun Vereceği Cevap Belli Hadi İşine Galatasaray Diyecekler
Aslında Tekrarı Daha İyi Olur Daha Farklı Yeneriz Hem Bir Kere Daha Sivas-Gs Maçı İzleriz
GALATASARAY Seni Sivasa Bekleriz

Fazla gaza gelmişsin sen ya. Sakin ol biraz.

Yapılan bir hata var doğrudur. Oyun hava atışı ile baslamadı, sivas lehine endirek vuruş ile basladı. Basvuru yapmamız en doğal hakkımız. Hee sonuç ne olur ? Hiçbirsey olmaz. Mac teyid edilir gecer.

a.arıcı-11
26.Ocak.2008, 04:24
Böyle ufak bir hata nedeniyle maç tekrar edilmez zaten.

Gangstaa
26.Ocak.2008, 05:49
Sivasın kazanacağı belliydi zaten.Teknik kapasitesi alt seviyede olan bir takım Galatasaray karşısında ancak kötü zeminde kazanabilir.

bugra 1905
26.Ocak.2008, 06:00
Sivasın kazanacağı belliydi zaten.Teknik kapasitesi alt seviyede olan bir takım Galatasaray karşısında ancak kötü zeminde kazanabilir.
Ya Kardeşim Niye Zemini Bahane Ediyorsunuz Chelseanin Barcelona İle Yaptığı Maçta Zemin Bozuktu Ama Barca O Maçı Kazanmıştı Zemini Ve Hakeme Bahane Bulmaya Bırakın Geceleri -30 Derece Olan Ve 4 Ay Yazı Yaşayan Bir Şehir İçin Zemin İyiydi

Gangstaa
26.Ocak.2008, 06:11
Kusura bakma ya afedersin :/ Chelsede malak ya çamuru çok seviyor :D Sivas ve Gs arasındaki kadro farkı Chelsea ve Barca arasında yok
Barca nında vardır muhakkak kötü zeminde kazanamadığı maçlar Barcanın maçlarını takip etmediğimden bilmiyorum şuan ama Galatasaray'ın kötü zeminlere karşı hep problemi var yakın geçmişten bir örnek deplasmandaki Tromso maçı ve daha bir çok örnek bulabilirsin.

Deniz
26.Ocak.2008, 06:12
Katılıyorum...

Tamam sahada 10 kişi kalmış olabilirsin ama bu atılan oyuncu zaten defans oyuncusu değil.2 forvetten biri.O zaman kardeşim,futbol 10 kişiyle oynansın forvetin bir önemi yoksa.Ona göre atağa çıkamıyorsun mecburen defansif mücadele veriyorsun.. Veyada defansdan adam alıyor,forvet giriyor oyuna defans kurgusu çöküyor bu sefer.

bugra 1905
26.Ocak.2008, 18:44
Kusura Bakma Tromso Maçındaki Zeminle Buradaki Zemini Aynı Tutamazsın Geçen Sene Fenerbahçe Burda Bizi 4-1 Yendiği Maçta Hava Çok Ama Çok Daha Soğuktu Zemin Daha Berbattı Ama Bizi Yendiler Eğer GS İyi Oynasaydı Hiç Bir Şey Bahane Olmazdı

Lucas Neill
26.Ocak.2008, 19:10
Gs zaten 10 kişi kalana kadar iyi oynadı sonra bozulduk...

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 21:47
Tamam , Buğra haklısın kardeşim , yendiniz , bir daha olsa yine yenerdiniz anladık tamam,tebrikler konunun uzamasına gerek yok...

Onurap
26.Ocak.2008, 23:43
Bu görüntüye dikkat!

Sivasspor-Galatasaray maçında Ümit Karan'ın atıldığı pozisyonda yardımcı hakemin Arda Turan ile konuşurken yaptığı hareketler, Lig TV kameralarına anı anına yansıdı !.. Ancak dikkati çeken nokta, yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın Arda'ya formasının ıslandığını göstermesi...

Öyle ki görüntülere bakınca hakemin "Ümit Karan küfretti" şeklinde bir açıklama yaptığı görülmüyor; sadece formasının ıslatılmasından şikayetçi olduğu görülüyor... Elbette ki orada yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın neler söylediğini, orada olanların dışında kimse bilemez. Ama Sezertam'ın hareketlerine bakılırsa o sırada tek söylediği şeyin formasının ıslatıldığı olduğu gibi bir intiba oluşuyor.

Oysa ki maçtan sonra hakem Yunus Yıldırım yaptığı açıklamada "Yardımcım Ümit'in küfretiğini söyledi" demişti...

KRİTİK NOKTA: EĞER KÜFRETMEDİYSE...
Eğer ki Ümit Karan yardımcı hakeme küfretmediyse ve sadece hakeme doğru su sıçrattığı için kırmızı kart gördüyse şu tartışılacak: Ümit Karan hakeme mi su sıçratıyor, yoksa sinirle yerdeki buza vuruyor ve o sırada hakeme yanlışlıkla mı su sıçrıyor.

Ve tabii ki bir başka soru da eğer 2. ihtimalse, yani Ümit suyu hakeme
istemeden sıçrattıysa, bu durumda da kırmızı kart görmeli mi?

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51733

PesimiSTyLa
26.Ocak.2008, 23:54
görüntüler herseyi acıklıyor. Ümitin de agzı net bir sekilde cekilmiş zaten küfür falan yok. Adam yan hakeme"Çok ayıp" diyor. Yan hakem üstüme su geldi, ütüm bozuldu diye attırdı ümiti. Burada yunus yıldırım'a hata bulmaktan cok yardımcı hakemin eyyamcılığı olarak görüyorum bunu. Sonucta orada kırmızı görmesi gerektigini yardımcı söylüyor, yunus yıldırım da kartı veriyor. Zaten o yan hakem mac boyu hep alehimize kararlar verdi. Niyeti apaçık belli. Görüntüler de belli.

Bu saatten sonra tartışmak da yersiz. Mac teyid edildi artık 2-0 maglup olduk.

El Comandante
26.Ocak.2008, 23:57
Ümit'e ceza verilmemeli,yardimci hakem dinlendirilmeli ...

a.arıcı-11
27.Ocak.2008, 00:10
O zaman kardeşim,futbol 10 kişiyle oynansın forvetin bir önemi yoksa.Ona göre atağa çıkamıyorsun mecburen defansif mücadele veriyorsun.. Veyada defansdan adam alıyor,forvet giriyor oyuna defans kurgusu çöküyor bu sefer.
bu konuda cevap vermek istemiyordum ama siz benim dediğimi yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.

Ben diyorum ki Ümit olsada olmasada aynı pozisyonda o goller olacaktı.Tamam 10 kişi kalınca takım oyunu bozulur olumsuz etkilenirsin ama sen de bende biliyoruz ki 2 forvetten birisi atılır takım 10 kişi kalırsa hiç bir takımın defansif yapısı çökmez.Evet defansif yapısı zarar görür ama çökmez.

Ben bunu dedim siz lafı tuttunuz futbolu 10 kişiyle oynayalıma getirdiniz...

Helal Olsun...:k:

Alicanfmfan
27.Ocak.2008, 00:14
bu konuda cevap vermek istemiyordum ama siz benim dediğimi yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.

Ben diyorum ki Ümit olsada olmasada aynı pozisyonda o goller olacaktı.Tamam 10 kişi kalınca takım oyunu bozulur olumsuz etkilenirsin ama sen de bende biliyoruz ki 2 forvetten birisi atılır takım 10 kişi kalırsa hiç bir takımın defansif yapısı çökmez.Evet defansif yapısı zarar görür ama çökmez.

Abdullah abi , o golleri yiyebilirdik ama , 11 kişi oynasaydık dahada çok pozisyona girerdik bir kaç tanede atardık :)

gerrrard
27.Ocak.2008, 00:17

Tamamda futbolcuların psikolojilerini tahmin edebiliyor musun peki ? İlk yarı bitti derken 10 kişi kalıyosun. 45 dk 10 kişi oynamak zorundasın hava kötü kazanmak istiyosun üstünde baskıyı hissediyosun rakip ise Sivasspor.

Deniz
27.Ocak.2008, 00:24

Helal Olsun...:k:Ben,o 10 kişi örneğini takımın forvet hattından bir kişi gittimi bir şey olmaz lafınızdan sonra söyledim.Ayrıca benim cümlelerimde dikkatinizi çekerim forvet oyuncusu gider,defans oyuncusunun yerine forvet sokulur,çift forvete geri dönülür.O zaman defans kurgusu çökmüş olur demek istedim.Anlamamazlıkla bir alakası yok.. Forvet oynatcak diye adam,defansdan adam değiştiriyor forvete yönelik,bu durum gerçekleşince eksik kalan taraf defans kurgusu oluyor..

a.arıcı-11
27.Ocak.2008, 00:29
Abdullah abi , o golleri yiyebilirdik ama , 11 kişi oynasaydık dahada çok pozisyona girerdik bir kaç tanede atardık :)

Tamamda futbolcuların psikolojilerini tahmin edebiliyor musun peki ? İlk yarı bitti derken 10 kişi kalıyosun. 45 dk 10 kişi oynamak zorundasın hava kötü kazanmak istiyosun üstünde baskıyı hissediyosun rakip ise Sivasspor.

Yahu işte diyorum ben bunlara karşı çıkmıyorum.Zaten Alican'ın daha önce söylediği psikolojik etmeni kabul ettim.Benim bu mesajı yazma nedenim herkesin hakeme yüklenip bir kişinin de defanstaki hatalardan bahsetmemesiydi.Çıktım ne yani Ümit olsaydı defanstan topmu çıkaracaktı dedim ama tartışma akıl almaz derecede boyutlar aldı:)

Deniz
27.Ocak.2008, 00:32
Yahu işte diyorum ben bunlara karşı çıkmıyorum.Zaten Alican'ın daha önce söylediği psikolojik etmeni kabul ettim.Benim bu mesajı yazma nedenim herkesin hakeme yüklenip bir kişinin de defanstaki hatalardan bahsetmemesiydi.Çıktım ne yani Ümit olsaydı defanstan topmu çıkaracaktı dedim ama tartışma akıl almaz derecede boyutlar aldı:)Valla,baştan anlamamışım hakemlerle olmasa yenilmezdik cümlelerini,kusura bakma o bakımdan :) Diğer sayfalara pek bakmamıştım.. Ben direk mesajını görünce forvet hattı falan,tartışma başka boyutlar aldı cidden.

Onurap
27.Ocak.2008, 01:07

Aslında defanstan bir adam atılsa daha iyi olurdu...Galatasaray hücümda çoktüğü için mecburen pozisyonlar gördü kalesinde..Hücüm oynasak ileride top tutabilsek bunları görmezdik..

Sonuç olarak 10 kişi oynamak her zaman dezavantajdır..

Alicanfmfan
27.Ocak.2008, 01:11
Vallahi ya Volkan Yaman atılmıs olsa daha iyi olabilirdi , 2 goldede hata payı çok büyük

.

JunkChorn
27.Ocak.2008, 01:59
Vallahi ya Volkan Yaman atılmıs olsa daha iyi olabilirdi , 2 goldede hata payı çok büyük.

O zaman da ileriden bir adam alıp sol beke koymak zorunda olurdu yine ileride yalnız kalırdı takım:)

Alicanfmfan
27.Ocak.2008, 03:32
O zaman da ileriden bir adam alıp sol beke koymak zorunda olurdu yine ileride yalnız kalırdı takım:)

Hakan'ı sola çekip , Mehmet'i stopere çekerdik , sonucta volkan olmasaydı hakan 'ın pozisyon alması volkan'a göre daha iyi oldugu için o komik golleri yemezdik.

Aydin
27.Ocak.2008, 04:12
bilmiyorum daha önce verildi mi ama:

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51733

Alicanfmfan
27.Ocak.2008, 04:15
Anlasıldıgı gibi bu bir komplo ve işe yaramıs , Ümit küfür etmemiş , Ümit buzlara vurdu üstüme su geldi diye atıyor , Helal olsun güzel başlamışlar lige...

El Barto
27.Ocak.2008, 04:16
Zaten bu pozisyonda üzerine su attığı için atıldığı aşikar. Ama hata orta hakemde çıkıp küfür ettiği için attım deyip ortalığın yıkılmasına sebep oluyor. Eskiden hakemlerin konuşmasına izin vermiyorlardı bence yine aynı uygulamaya geçsinler zira dedikleri ile yapılanlar birbirini tutmuyor. Ortalık karışıyor iyice. :)

Alicanfmfan
27.Ocak.2008, 04:44
Zaten bu pozisyonda üzerine su attığı için atıldığı aşikar. Ama hata orta hakemde çıkıp küfür ettiği için attım deyip ortalığın yıkılmasına sebep oluyor. Eskiden hakemlerin konuşmasına izin vermiyorlardı bence yine aynı uygulamaya geçsinler zira dedikleri ile yapılanlar birbirini tutmuyor. Ortalık karışıyor iyice. :)

Peki üstüne su mu atıyor ? , Sinirlenip buz parçasını tekmeliyor , hakem ile arasında hiçbirşey yok bizim hakemimiz üstüne bir damla su geldi diye atıyor , bayragı kaldırınca Ümit'te kart görecegini anlıyor , Çok Ayıp diyor be kırmızı kart görüyor ayıp vallahi ayıp.Bunun peşini bırakmamak lazım.

Lucas Neill
27.Ocak.2008, 04:53
Sinirden maçın tekrarını izlememiştim bugün gördüm Ümit'i attıran yardımcı hakem yediğimiz ilk golde ofsaytı görmemiş veya görmek istememiş...Ona benzer pozisyonda Baros'a ofsayt çaldı ki onu görmek daha zordu...

Nedvedmania
27.Ocak.2008, 06:40

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51733

Bunu izleyin öyle yorum yapın

King_91
27.Ocak.2008, 06:40

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=51733 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ligtv.com.tr%2 FVideoHaber%2F%3Fr%3D1%26hid%3D51733)

ben de koymayı düşünüyordum bu vidyoyu . yazık ! neyse olan oldu . umarım bir daha olmaz .

JunkChorn
27.Ocak.2008, 09:22
Maç tekrar edilebilir. Mustafa Çulcu'yu dinledim Santra'da. Diyor ki net bir kural hatası. Ama burada Uefa'nın koyduğu kurala göre: Eğer hata maçın sonucuna etki ediyorsa tekrar edilir diyor. Bu da Türkiye'de çok tartışma yaratır. Sonucunda da hiçbişey çıkmaz. En iyi ihtimal ile Ümit Karan'ın cezası kalkar.

King_91
27.Ocak.2008, 09:46
Maç tekrar edilebilir. Mustafa Çulcu'yu dinledim Santra'da. Diyor ki net bir kural hatası. Ama burada Uefa'nın koyduğu kurala göre: Eğer hata maçın sonucuna etki ediyorsa tekrar edilir diyor. Bu da Türkiye'de çok tartışma yaratır. Sonucunda da hiçbişey çıkmaz. En iyi ihtimal ile Ümit Karan'ın cezası kalkar.

zaten maçın tekrar edilmesi saçma eğer hakem atışı yerine şöyle oldu falan diye tekrar edilecekse .

PesimiSTyLa
27.Ocak.2008, 09:46
Mac tekrar edilmez. Kural hatası evet ama o endirek vurustan sivas orta yapıp golü atsaydı tekrar olurdu. Öyle birsey olmadıgı için tekrar söz konusu olmaz.

IcedEarth
27.Ocak.2008, 16:07
Tekrar edilmez umarım, böyle bir sahadan sakatlık olmaksızın çıktık, yeniden dönüp 3 puan almaya değmez bir gencin futbol hayatını karartma riski.