Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Trabzonspor [ TSL 17. Hafta ]

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2008, 06:21
http://img517.imageshack.us/img517/1148/68528685jf6.jpg (http://imageshack.us)

KaF KeF
22.Ocak.2008, 06:53
Kendi Saha ve seyircimiz önünde kazanacağımızı düşünüyorum.Umarım Güiza GoL Atar..(:

TR.CaPTaiN
22.Ocak.2008, 07:05
Trabzonspor yaklaşık 10 yıldır Kadıköy'de galibiyet alamıyor. Özellikle bu sene yeni yönetimin gelişiyle Trabzonspor tekrar kendini şampiyon adayları listesine soktu, bu maçtan 3 puan olmasa bile en azından 1 puan kazanarak hem Fenerbahçe ile hem de diğer rakiplerle aradaki farkı korumak isteyecektir.

Fenerbahçe ise hem 2. devreye kendi seyircisi önünde iyi bir başlangıç yapmak hem de Trabzonspor'u geçmek adına 3 puanla başlamak isteyecektir.

Dirençli bir Trabzonspor bekliyorum. Maçın kilit adamının ise Alex olacağını tahmin ediyorum. Fenerbahçe galibiyete daha yakın.

Bordo61Mavi
22.Ocak.2008, 08:10
Trabzonsporlu olmama ragmen Fenerbahcenin kazanacagini dusunuyorum, tahmin yarismasindada tercihimi boyle yaptim.

Macta baskiyi kurariz, yukleniriz Fenerbahce kalesine, sonra Deivid bize gol atar :) macta 1-0 Fenerbahcenin ustunlugu ile biter

PesimiSTyLa
22.Ocak.2008, 08:36
Umarım berabere biter ama fenerbahce galibiyete daha yakın taraf diye düşünüyorum. fenerbahce ya kazanır yada berabere biter diye tahmin ediyorum. fenerbahce kazansa da bu kolay olmayacak, zorlanır tahminimce. zorlu bir mac olur.

Deniz
22.Ocak.2008, 08:40
Skor olarak konuşulması zor olan bir maç.

Fenerbahçe,son haftalardaki formunu koruyup daha da tırmanma isteği ile yüklenicektir bayağı.

Trabzonspor,Kadıköy'de derbi kazanamamış,bu hasrete son vermek ve rakipleri ile arasındaki puan farkını korumak istiyor.

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de derbi maçlarını kaybetmediğinide biliyoruz,galibiyete daha yakın olan taraf Fenerbahçe.

Varonil
22.Ocak.2008, 15:08
Önemli,heyecanı çok olan bir büyük maç olacak.

Fenerbahçe için kazanmak çok kolay olmayacaktır,Trabzonspor önünde 10 yıllık geleneğimizi sürdürecemizi düşünüyorum.

Skor tahminim 3-2,Alex,R.Carlos ve Güiza'dan gol bekliyorum ..

Fietra 10
22.Ocak.2008, 17:36
Trabzon'umdan güzel bir dogum günü hediyesi bekliyorum ..:) Neden olmasın ..

bugra 1905
22.Ocak.2008, 18:24
Fenerbahçe Büyük Maçların Takımı Zorlanmadan Kazanacaktır Diye DÜşünüyorum Tahminim 2-3 Gollü Bir Fenerbahçe Galibiyeti

JunkChorn
22.Ocak.2008, 20:50
Eğer Trabzonspor haddini bilerek, çok fazla baskı kurmadan oynarsa Fenerbahçe'yi Kadıköy falan dinlemeden yener. Çok net söylüyorum! Ama Ersun Yanal; bastırın, saldırın prensibi ile oynarsa bir kontra atak işi bitirir.

Maça genel olarak bakarsak Alex sözleşme yeniledi, mutlaka bunun etkisini göreceğiz. Emre iki maç ardarda oynayacak bunun da etkisi görülecektir. Guiza için pek bişey söylemeyeceğim izleyip görmek lazım.

Semih için ayrı bir paragraf açmak istiyorum; eğer oynarsa -bence zor- golünü atar. Skor tahminim 4 - 2 Fenerbahçe.

Trabzonspor
23.Ocak.2008, 00:15
Uuzun yıllardır kadıkoyde kaanamayan ama lıgde bu yıl kafaya oynayan bır trabzonspor karşıda buy ılkı derbılerı rahat almıs sezona kotu baslayıp sora duzelmıs olan bır fenerbahce.ilk bakısta kesın fener alır gorunuyor ama Ersun yanal gs macındakı hatalarını yaparsa yıne fark yerız.Yok ben kontrolllu oynayayım deyıp defansı gerıde kurar,tek forvet cıkıp,kontra oynamayı düşünürse fener ustumuze gelınce arkada pozısyon bulabılırız.geçen yıl en kotu zamanımızda bıle fenere 2 gol atmıstık saracoglunda hatta ucundan kacmıstı puan ben yıne bır beraberlık cıkacagını tahmın edıyorum ama ınsallah bız alırız ve sivas-gs macı oldugu haftadan orda gelecek bır beraberlık ve bızım galıbıyetımız mukemmeıl bır hafta sonu yasatır bıze

deniz.91
23.Ocak.2008, 20:29
İlk devreye göre fbde bir değişme olduğu kesin daha iyi oynamaya başladılar eskiye göre bu maçı saracoğlunda bırakmaz kanımca

Jesus_FB
23.Ocak.2008, 20:44
berabere bitebilir bu mac

Onurap
23.Ocak.2008, 20:53
Trabzonspor iyi hoş mücadele ediyor anadolu takımlarını yeniyor ama..Derbileri kazanacak kadar kaliteli kadroya ve tecrübeye sahip değiller..Ben farklı galibiyet bekliyorum Fenerbahçeden..

Maçlarını incelersek Trabzonsporun..

Beşiktaş 0-0 (kendi sahası)
Beşiktaş (1-2) kendi sahası..
Galatasaray 3-0 (deplasman)

a.arıcı-11
24.Ocak.2008, 00:50
Galibiyete yakın olan taraf Fenerbahçe ama bu değil ki kesin kazanacağız.En büyük avantajımız işin psikolojik tarafı.Hem Kadıköy'de saha ve seyirci avantajı hem Tranbzon'un 10 yıldır kazanamaması hem de Trabzon'un bu sene şampiyonluk yolundaki rakiplerine üstünlük sağlayamamış olması.

barahir
24.Ocak.2008, 00:54
Umarım kazanırız.. Eğer kazanırsak zirveden 2 rakibi birden sollamış olacağız.. bu yönden çok önemli bi maç

GeNç KaRTaL
24.Ocak.2008, 04:56
Fenerbahçe bu sezon en kötü olduğu zamanda bile evinde şampiyonluk yarışındaki rakiplerini yenmeyi başardı.Bu yüzden bu maçta favori Fenerbahçe.Fakat Trabzonspor her ne kadar bu sezon zor maçlarda iyi bir performans göstermemiş olsada Fenerbahçe'yi yenip,bir sürpriz yapabilecek kapasiteye sahip diye düşünüyorum.Tabii burada Ersun Yanal'a çok büyük bir görev düşüyor.Ayrıca yeni sözleşme imzalayan Alex bu maçta ekstra bir performans sergileyebilir.Bakalım haftanın maçından nasıl bir sonuç çıkacak..

shamur1
24.Ocak.2008, 05:38
Kaybetsek bile baya bir pozisyon buluruz gibime geliyor. Zevkli bir maç olacaktır son yıllarda ki maçlar hep gollü geçiyor. Ersun Yanal'dan akıllı hamleler bekliyorum , Fenerbahçe Kadıköy'de yenilmeyecek takım değil.

Trabzonspor
24.Ocak.2008, 18:41
Takımımız ile Fenerbahçe, yarın oynayacaklarıyla lig karşılaşmayla birlikte 98. kez karşı karşıya gelecek.

13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 34 yıllık rekabette, Fenerbahçe 36, takımımız ise 35 galibiyet elde etti. Taraflar 26 maçta ise eşitliği bozamazken, rakip Fenerbahçe'nin toplam 117 golüne, Bordo-Mavili ekibimiz 116 golle yanıt verdi.
Takımımız ile Fenerbahçe, lig tarihinde şimdiye dek 68 kez karşı karşıya geldi.
İki ekip arasında bugüne kadar ligde yapılan maçlarda, Fenerbahçe 26, takımımız 21 galibiyet elde etti. 21 lig karşılaşmasında ise eşitlik bozulmadı.

Son 10 yılda 1 kez yenebılmısız fenerbahceyı ama yınede toplamdakı galıbıyet sayıları ve gol sayıları bırbıne baya bır yakın son yıllardakı dususumuz ve fenerbahcenın yukeslısı bu tabloyu cıkardı ortaya

KaPaLı
25.Ocak.2008, 03:04
Herhangi Anadolu takımıyla oynayacağımız maçta farkı yok benim için bu maçın. Emre Fortis Türkiye Kupası son maçlarında iyi perrformans göstermişti. R.C.3 'te 2 gol attı Türkiye Kupasında yükselen bir performansı var. Ayrıca Kaptan #10 sözleşme yeniledi kafası rahat.

Uzun süredirde yenilmiyoruz. GS'nin yenildiği bu haftada kazanır sıralamayı değiştirirz.

shamur1
25.Ocak.2008, 06:20
R.C.3 , #10 bunlar noLuyor ?

Ha bizde illa #5 H.Ç mi diyeLim :D

Onurap
25.Ocak.2008, 06:36
Trabzonspor adına kilit oyuncu yattara olur fenerbahçe maçlarında iyi oynuyor..G.gönül felan dinlemiyor hatta bi ara carlos dalmaya korkmuştu..:D

Trabzonspor derbileri kazanamıyor bu sene kendi sahası ve deplasman farketmiyor uzun süredir iyi oynamalarına rağmen puanda alamıyorlar kadıköyden bakalım nolucak..

HooijDonk07
25.Ocak.2008, 06:42
Bence Fener 3-0 yada 4-1 aLır Guizâ bu maçta show yapacak bence..!! :D:D

Bordo61Mavi
25.Ocak.2008, 11:53
Bence Fener 3-0 yada 4-1 aLır Guizâ bu maçta show yapacak bence..!! :D:D

Kesinlikle kimseye atmiyor ama bize gelince atacak :D

bySilver
25.Ocak.2008, 16:45
Bir tarafta adım adım zirveye yürüyen Fenerbahçe, diğer yanda tahtın ortağı olan ve şampiyonluk hesapları yapan Trabzonspor... İkisi de puan kaybını düşünmüyor, Aragonesli Fener Saracoğlu avantajını kullanmak, Yanal´ın Trabzon´u eve zaferle dönmek istiyor.

Gezer düdük çalacak
Süper Lig’de ikinci yarının ilk haftası dev bir randevu ile kapanıyor... Yarışa oldukça kötü giriş yapmasına rağmen son haftalarda müthiş bir seri yakalayan Fenerbahçe, sağlam adımlarla sürdürdüğü zirve yürüşündeki en kritik sınavlardan birini bugün zirvenin ortağı durumundaki şampiyonluk adayı Trabzonspor’a karşı verecek. İki ezeli rakibin maçı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak, saat 19.00’da start alacak mücadelede hakem olarak Bünyamin Gezer sahne alacak.

‘Büyük maç’ sendromu
Fenerbahçe iç saha ve Trabzon’a karşı üstünlüğünü sürdürmenin hesaplarını yaparken, özellikle taraftar avantajına çok güveniyor. Zirvedeki rakiplerinden biriyle oynayacak Kanarya, Trabzonspor’a karşı bir adım öne geçmeyi planlıyor. Konuk durumdaki Karadeniz temsilcisinde de 3 puan kafalardaki tek sonuç. Büyük karşılaşmalarda sıkıntı yaşayan Bordo-Mavililer, hem bu sendromun önüne geçmek istiyor. Ersun Yanal’ın Trabzon’u, ilk yarıda Beşiktaş ile berabere kalıp Cim Bom’a yenilmişti.

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Carlos
Deivid
Selçuk
(Deniz)
Emre
Uğur
Alex
Guiza

TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Egemen
Song
Cale
Yattara
Selçuk
Hüseyin
Colman
Isaac
(Umut)

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Muhittin Gürses, Mustafa Sönmez

JunkChorn
25.Ocak.2008, 17:30
Kesinlikle kimseye atmiyor ama bize gelince atacak :D

Bence de korkmalsınız Guiza'dan bir sefer balığı tutarsa, kaçırdıkları.. mazallah fark olur.

Fietra 10
25.Ocak.2008, 18:41
Tek forvet oynayan Guiza'dan hiçmi hiç korkmuyorum bu maç ..Bilmiyorum belkide yanılacagım .. Ama Hüseyin'in Alex ile adam adama oynayacagını hesap edip Guiza'nın Song,Egemen arasında kaybolacagını düşünüyorum ..

shamur1
25.Ocak.2008, 18:44
Sylva Serkan Song Egemen Cale Hüseyin Selçuk Colman Yattara Isaac Gökhan umarım bu kadroyla çıkarız maça.

Ayrıca ;

Sylva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin Selçuk

Yattara Colman Alanzinho

Gökhan Ünal

Şu sistem ve dizilişde sene başından beri beklediğim Trabzonspor :) HayırLı oLsun.

garydelgadov
25.Ocak.2008, 18:51
BeraberLik oLursa tadından yenmez.:)

fmsmyrna
25.Ocak.2008, 21:40
Fenerbahçemizin milli kalecisi Volkan Demirel, Turkcell Süper Lig'de Pazar günkü Trabzonspor maçıyla birlikte Fenerbahçe'de 100. lig maçına çıkacak.

Teknik direktörümüz Luis Aragones'in, bordo-mavili ekiple yapacakları zorlu mücadelede görev vermesi durumunda Volkan, sarı-lacivertli formayla 100. lig maçına çıkarak, ''dalya'' diyecek.

Fenerbahçe'ye 2002-2003 sezonunda Kartalspor'dan transfer edilen Volkan, sarı-lacivertli formayı giydiği 7 sezonda toplam 99 lig maçına çıktı. Milli file bekçisi 99 maçta koruduğu kalesinde toplam 101 gol gördü.

-VOLKAN DEMİREL'İN PERFORMANSI-

Bu sezon ligin 16 haftalık ilk bölümünde 14 maçta kaleye geçen Volkan Demirel'in, Fenerbahçe formasıyla çıktığı lig maçları ve yediği gol sayıları sezonlara göre şöyle:

Sezon Oynadığı Maç Yediği Gol

--------- ------------ ----------

2002-2003 1 1

2003-2004 19 21

2004-2005 6 7

2005-2006 18 18

2006-2007 16 12

2007-2008 25 26

2008-2009 14 16
Kaynak: Anadolu Ajansı

Homer J.S
25.Ocak.2008, 21:47
Trabzon galip gelirse zirvede önemli bir adım daha atar Fener galip gelirse zirve takibi sürer. Benden öncede dendiği gibi beraberlik olursa tadından yenmez. :rolleyes:

anil luque
25.Ocak.2008, 21:55
ılk kez fenerın kazanmasını ıstıyorumm ıddaam buna baglı =) cok cok zor bır mac olacak gercekten .. trabzonun lıgden baska bırseyı kalmadı o yuzden bu maca varlarını yoklarını koyarlar bence fenerbahce de haftayı karlı kapatmak ısteyecek zira gs yenıldıkten sonra .. bence beraberlık olur ama nıyeyse ıddaada fenerbahceye oynadım:D

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2008, 22:00
'Yengeç Dansı' mı, 'Kolbastı' mı? diye başlık atmış Sporx.Cuk diye oturmuş valla.:icon_biggrin: Dün Sivasspor geçen sene yapamadığını yaptı.Bugünde Trabzonspor yapabilir..

EreN
25.Ocak.2008, 22:04
Herşeyden önce ADİL bir karşılaşma olur umarım.

El Barto
25.Ocak.2008, 22:05
Fenerbahçe'nin bu maçı kazanacağını düşünüyorum. Trabzonspor büyük maçları pek iyi çıkaramıyor.

Yengeç dansı kolbastıyı yiyecek yani :)

shamur1
25.Ocak.2008, 22:07
Evet umarım maç sonu verilmeyen kartlar , sayılmayan goller , yanlış kararlar vs konuşulmaz. Hak eden kazanır umarım.

Fietra 10
25.Ocak.2008, 22:11
Herşeyden önce ADİL bir karşılaşma olur umarım.

Aynen aynen ..

Trabzonspor
25.Ocak.2008, 22:13
geçen yıl ılk yarıda bır fb ts maçı oömus 3-2 bıten guzel maçtı oyle bır maç olur inşallah yine ama bu sefer 3-2 biz kazanırız inşallah

JunkChorn
25.Ocak.2008, 22:18
Tek forvet oynayan Guiza'dan hiçmi hiç korkmuyorum bu maç ..Bilmiyorum belkide yanılacagım .. Ama Hüseyin'in Alex ile adam adama oynayacagını hesap edip Guiza'nın Song,Egemen arasında kaybolacagını düşünüyorum ..

Bunu maçta hep birlikte göreceğiz:) Ben de bu maçta Alex'in tutulmayacağını düşünüyorum. Guiza için bişey diyemem.

Fietra 10
25.Ocak.2008, 22:27
Bunu maçta hep birlikte göreceğiz:) Ben de bu maçta Alex'in tutulmayacağını düşünüyorum. Guiza için bişey diyemem.

Zaten Hüseyin'in Fb maçlarındaki üstün performansını !! biliyoruz :D :icon_mad:

İnşallah dediğin gibi olmaz :p :)

Alicanfmfan
25.Ocak.2008, 22:30
Can oynasaydı iyi olurdu :D , Trabzon adına..

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2008, 22:57
Selçuk oynayamayabilirmiş bu akşam.Eğer oynamazsa Trabzonspor bir korner golü yemekten kurtuldu sayılır.:icon_biggrin: Ayrıca Selçuk oynamayınca yabancı kontenjanı problemi meydana geliyor.Selçuk'un oynamaması her türlü işine geliyor Trabzonspor'un..:icon_smile:

fmsmyrna
25.Ocak.2008, 23:00
İnşallah bi hakem hatası olmaz olursa yine burası yangın yerine döner. :icon_confused:.Güzel zevkli bir maç izleriz umarım Fenerbahçe derbilerde keyif veren futbol oynayabiliyor diğer maçlar sıkıcı geçiryor bence.

a.arıcı-11
26.Ocak.2008, 00:45
Şu an için bu başlıkta diyaloglar gayet centilmence:) Umarım böyle sona erer.

Şemsi sana katılıyorum Selçuk'un oynaması bizi oynamamsı Trabzon'u rahatlatıyor:p

RoSeSHaH
26.Ocak.2008, 00:52
Temiz maç olsun, daha fazla "KIRMIZI" lar çıkarılmasın.

Fenerbahçe kazanır.

bySilver
26.Ocak.2008, 01:07
hakem maçın kontrolünü kaybedecek kartlarla maçı kontrol etmeye çalışacak. çok kart olur diyorum fener bu maçı alır.

anilton
26.Ocak.2008, 01:40
Kadrolar belli oldu;

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur, Alex, Guiza

TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Egemen, Song, Cale, Yattara, Selçuk, Hüseyin, Colman, Gökhan, Umut

PesimiSTyLa
26.Ocak.2008, 01:45
Yattara Carlosu cok zor durumda bırakabilir. Trabzon atakları bu kanattan baslatır, Yattara da gününde olursa puan yada puanlar alabilirler. Yine de Fenerbahce galibiyete yakın taraf.

bugra 1905
26.Ocak.2008, 01:47
Fenerbahçe Derbilerdeki Süper Futbolunu Ortaya Koyacaktır Ben FByi Daha Şanslı Buluyorum Ve Umarım Hakemin Konuşulmadığı Küfürlerin Olmadığı Bir Maç Olur Diyorum

Onurap
26.Ocak.2008, 02:03
Fenerbahçe adına anahtar oyuncu h.çimşir olabilir.. :p

NisRoc
26.Ocak.2008, 02:26
online izlenebilecek bi site bilen var mı ?

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 02:30
Guiza ve Umut net bir fırsattan yararlanamadılar.

CeNTeR_TR
26.Ocak.2008, 02:31
iki takımda etkiLi geLiyor fakat gol yok :)

Umut ve Güiza çok iyi pozisyonLara girdiLer fakat yararLanamadıLar

100 de 100 Lük bir goL Kaçtı Fenerbahçe adına

Birde PenaLtı veriLmedi gibi ama

Trabzonspor
26.Ocak.2008, 02:42
Kadrolar belli oldu;

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur, Alex, Guiza

TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Egemen, Song, Cale, Yattara, Selçuk, Hüseyin, Colman, Gökhan, Umut

yıne 4-4-2 yıne gs macı gıbı olmaz ınsalah

CeNTeR_TR
26.Ocak.2008, 02:52
Bi goL oLmadı gitti bu kadar pozisyonun hakkı goL ;;)

Trabzon'un doğru dürüst sahada oLduğu söyLenemez!

Aydin
26.Ocak.2008, 02:56
Bi goL oLmadı gitti bu kadar pozisyonun hakkı goL ;;)

o zaman farklı maç izliyoruz sanırım. çünkü rahat bi 20 dakika trabzon tek kale oynadı ki dakika şu an 39.

trabzonda şu coleman'ın yerine yusuf transfer edilseydi bu maç daha farklı olurdu. coleman gibi futbolcu alacaklarına bankasya ligindeki yetenekleri, alt yapıdaki yetenekleri oynatsınlar. nasıl bir topçudur o.

El Comandante
26.Ocak.2008, 03:01
Colman aldigi her topu ayaginda dolastiriyor,ataklari yok ediyor.Bi olumlu kullandigi top yok.Umut'ta cok gol kacirdi,cok yavas kaliyor ataklarda.Bu 2si Trabzon'un en kötü oynayan oyunculari ...

CeNTeR_TR
26.Ocak.2008, 03:04
o zaman farklı maç izliyoruz sanırım. çünkü rahat bi 20 dakika trabzon tek kale oynadı ki dakika şu an 39.

trabzonda şu coleman'ın yerine yusuf transfer edilseydi bu maç daha farklı olurdu. coleman gibi futbolcu alacaklarına bankasya ligindeki yetenekleri, alt yapıdaki yetenekleri oynatsınlar. nasıl bir topçudur o.

Hem maçı izLiyorum hemde aL istersen şunLarıda oku bunLarda internette yazıLı oLarak anLatıLan maçLar ;;)

Carlos çok uzun bir taç atışı attı. Penaltı noktası üzerine gelen topu Deivid kafayla tamamladı. Vuruşu direğin az farkla üstünden auta çıktı..

Güiza ceza alanı sağından ortasını yaptı. Altıpas bölgesinde Sylva çıktı ve Alex'ten önce topa hakim oldu..

Alex'in ortasını Edu altıpasta kafayla tamamlayamadı ve Sylva iki hamlede topa hakim oldu..

Güiza sağ kanattan ceza alanına çalımlarla girdi.. Dar açıda kaleciyle karşı karşıya.. Plasesini Sylva kurtardı..

Emre Alex ile verkaça girdi ama ceza alanında savunma kademede.. Topu uzaklaştırdı..

Bu dakikaya kadar Güiza ve Umut %100'lük gol pozisyonlarına girdiler ama değerlendiremediler.

Gökhan Gönül sağ kanattan yine geldi. Ortasını yaptı ama altıpas bölgesinde Egemen, Güiza'dan önce topu uzaklaştırdı..

Deivid'in sağ kanattan yaptığı ortaya ceza alanı içinde Alex vuramadı ve top taca çıktı.

İnanılmaz bir gol kaçtı.. Carlos'un 40 metreden şutu rakibine çarptı ve kavis aldı.. Altıpasta Alex topu tamamladı ama Sylva'ya çarpan top kornere çıktı..

Alex'in kullandığı korneri savunma uzaklaştırdı..

Alex'in sağ kanattan ceza alanı içine yaptığı ortayı Sylva çıktı ve aldı..

26' Alex'in ceza alanına yaptığı orta kimseye dokunmadan auta çıktı.. Deivid bu pozisyonda Hüseyin'in kendisine faul yaptığını iddia ederek hakeme itirazda bulundu..
25' Güiza ceza alanı sağında topla buluştu. Vuruşu yavaş gitti ve Sylva için kolay bir top.

Dakika daha 26 Aydın Bey ;;)

Selçuk Gökhan'a sağ kanatta uzun bir top attı ama Egemen, Gökhan'nda önce topu aldı ve rakibine çarptırarak topu taca çıkardı..

35' Uğur Boral sol kanatta Serkan'ın darbesiyle yerde. Yine faul..
34' Sol kanatta Carlos, Serkan'ın sağından attı solundan geçti ama o sırada yerde kaldı.. Hakem serbest vuruş dedi. Fenerbahçeli oyuncular paslaşarak kullandı..
34' Alex'in sol kanatta Carlos'a pasını Carlos direk ceza alanı içine kesti ama Güiza o bölgede değildi..
33' Uğur Boral savunma arkasına Güiza ve Alex'in olduğu bölgeye havadan bir pas attı ama top auta çıktı..

Alex'in ön direğe yaptığı ortayı savunma uzaklaştırdı.. Seken topu Selçuk röveşata ile ceza alanı içine ortaladı. Direk dibine giden topu Lugano yakalayamadı ve Fenerbahçe mutlak bir golden oldu..

Hüseyin Alex'e Fenerbahçe yarı alanında arkadan faul yaptı. Hakem serbest vuruş dedi.. Alex ısrarla Gezer'den kart vermesini istedi ama hakem kartına başvurmadı..

41' Fenerbahçe organize bir şekilde hızlı atağa çıktı.. Alex ve Güiza hücum hattında boş koşular yaptı ama Selçuk Carlos'u düşündü ama isabetsiz bir pas.. Top auta çıktı.
40' Alex'in ön direğe Selçuk'a yaptığı ortayı, Selçuk kafayla tamamladı ama şutu üstten auta çıktı..
39' Carlos'un 35 metreden sert şutunu Sylva tam köşeden son anda kornere gönderdi.

Takdir Sizin ;;)

Fietra 10
26.Ocak.2008, 03:05

şaka mı bu :confused:

Fenerbahçe'den daha iyi oynuyoruz .. Oyunu bizim yönlendirdiğimizi söyleyebilirim .. Çok net pozsiyonları harcadık ..

Trabzonspor
26.Ocak.2008, 03:06
şu kaleyı tutturma konusunda bır turlu başarı sağlayamıyoruz şutlar hep dısarı gıdıyor buna bı çözüm bulmalı ersun yanal sabah aksam sutmu calıstırcak napacaksa sorunu çözmelı

Aydin
26.Ocak.2008, 03:08
bunları hangi siteden aldın bilmiyorum ama fazla önemi yok zaten. tarafsız bakmaya çalışsaydın trabzon doğru düzgün sahada yok demezdin zaten.

trabzon kaleye gidemiyor. oyun çoğunlukla fenerin yarısahasında oynanıyor. fenerin ataklarına gelince de karambolden şanssızlıkla kaçırdıkları 2 tane pozisyon dışında kaç pozisyon vardı göremedim ben. trabzonun hücum hatta ise beceriksizlik yüzünden bulduğu fırsatları kullanamıyor. ilk yarının özeti bu olsa gerek.

a.arıcı-11
ilk yarı 0-0 bitti.Maçı radyodan dinliyorum.Baya hareketli geçiyor.İki takımında pozisyonları var ama golü yok.

Bakalım ikinci yarı gol olacak mı?(bana nedense olmayacak gibi geliyor:))

CeNTeR_TR
şaka mı bu :confused:

Fenerbahçe'den daha iyi oynuyoruz .. Oyunu bizim yönlendirdiğimizi söyleyebilirim .. Çok net pozsiyonları harcadık ..

O dakikaLar için söyLemiştim (:

EreN
26.Ocak.2008, 03:10
Gayet zevkli bir maç izliyoruz. Fenerbahçe forvette çoğalma konusunda sıkıntı yaşıyor. Girdiği bir çok pozisyonu ise beceriksizce harcadı. Trabzonspor ise ceza sahasına girişte ve son vuruşta pek iyi değil bugün. Maç ortada geçiyor diyebilirim. Trabzon Fenere göre biraz daha iyi top tutuyor rakip sahada.

anilton
26.Ocak.2008, 03:10
İki takımında birbirine üstünlük sağladığı söylenemez.Maç ortada geçiyor.Guiza ileride çok yalnız kalıyor yine.Maçın başında kendi ürettiği pozisyondan sonra kayboldu Egemen ile Song'un arasında.Selçuk iyi paslar atıyor ileri uca.Umut'u iki kere pozisyona soktu.Yattara her iki kanattada sıkı marke ediliyor,oda etkisizdi ilk yarıda.Alex'in biraz daha oyuna girmesi ve sazı eline alması lazım.Yoksa F.Bahçe'nin pozisyon üretmesi zor...

Genel anlamda zevkli ve hareketli bir maç oluyor.İkinci yarıda pozisyonlar artabilir...

Bünyamin Gezer net üç sarı kartı çıkarmadı.Serkan'ın Uğur'u düşürmesi,Lugano'nun Gökhan'ı düşürmesi ve Emre'nin Selçuk'a çift girmesini es geçti...

PesimiSTyLa
26.Ocak.2008, 03:11
Colman TS nin carruscası. Bu kadar yeteneksiz, faydasız bir oyuncu yok . Umut'un asırtması iyi düşünceydi; fakat içeri yerden pas verse arkadası boş kaleye golü atacaktı.(2000 de uefa final macında arif in hakan şüküre pas vermeyip şutu vurması geldi aklıma :p ) Yine aynı sekilde ilk yarının sonlarında bu sefer Gökhan topu sürüp inat etmek yerine içeri pas verse umut volkan ile karsı karsıya kalabilirdi. Zevkli tempolu bir mac oluyor. Trabzon bana daha iyi oynuyor gibi geldi. Umut biraz daha dikkatli olsaydı öne gecmişti trabzon.

2. yarı bakalım bizi neler bekliyor.

Trabzonspor
26.Ocak.2008, 03:14
Colman TS nin carruscası. Bu kadar yeteneksiz, faydasız bir oyuncu yok . Umut'un asırtması iyi düşünceydi; fakat içeri yerden pas verse arkadası boş kaleye golü atacaktı.(2000 de uefa final macında arif in hakan şüküre pas vermeyip şutu vurması geldi aklıma :p ) Yine aynı sekilde ilk yarının sonlarında bu sefer Gökhan topu sürüp inat etmek yerine içeri pas verse umut volkan ile karsı karsıya kalabilirdi. Zevkli tempolu bir mac oluyor. Trabzon bana daha iyi oynuyor gibi geldi. Umut biraz daha dikkatli olsaydı öne gecmişti trabzon.

2. yarı bakalım bizi neler bekliyor.

işte bizim bu ıkılıde bı gıcıklasma var sankı ya adamalr atamamak için elınden gelenı ypıyor ya ver yandkı atsın da ama hep kendılerını düşünüp bencıllık yapıyorlar sınırlerım zıplıyo benımde :D

EreN
26.Ocak.2008, 03:17
Carlos bugün gayet iyi. Semihinde girmesi gerekiyor artık..

El Comandante
26.Ocak.2008, 03:18
Yattara iyi mücadele ediyor bence.Hem sag kanadi,hem sol kanadi tek basina kullandi ilk yarida.Hatta zaman zaman Colman'in yerine gecti,oyun kurucu olarak oynadi.Tek basina adam cirpindi durdu ...

Aydin
26.Ocak.2008, 03:19
trabzon bu beceriksizlikle gol atamaz, fener de güiza nın yalnızlığına çözüm getirmez ve duran toptan, karambolden gol bulamazsa, yani kısacası böyle giderse maç hem zevkli geçer hem de berabere biter.

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 03:19
Kazım oyunda Fener'de...

CeNTeR_TR
26.Ocak.2008, 03:23
Fenerbahçede Kazım oyunda..

İlk yarının iLk tehLikeLi pozisyonu Fenerbahçe'den :0:

Yattara için sağLık görevLiLeri sahada

Aydin
26.Ocak.2008, 03:29
fener ilk 10 dakikada eski alışılmış haline döndü gibi ikinci yarıda.

gökhan volkan ile karşı karşıya kaçırdı

shamur1
26.Ocak.2008, 03:37
Valla bize ne sol kanat ne de başka bir mevkii , forvet lazım forvet. 2 forvet ile Kadıköy'e çıkıyoruz ama beceripte bir tanesi gol atamıyor. Gökhan kaçırdı yine kaleciyle karşı karşıya.

İyi oynuyoruz yine umarım böle devam eden maçda saçma sapan bir gol yemeyiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex çıktı Josico girdi :) Helal aragones

CeNTeR_TR
26.Ocak.2008, 03:38
Trabzon 2.yarı daha iyi Fenerbahçeden.

PesimiSTyLa
26.Ocak.2008, 03:39
Trabzon işi tek kaleye cevirdi. alex cıktı josico girdi.

shamur1
2 dk da 2 sarı kart gördük Hüseyin ve Cale :S

Alicanfmfan
Alex çıktı Josico oyunda...

World Hollow o1
26.Ocak.2008, 03:40
ne Alexmiş bee.

3. baskı oldu:)

CeNTeR_TR
26.Ocak.2008, 03:40
Aragones defansif oynamayı tercih edecek heraLde kendi evimizde yine izamır başLadı adamda!!

ne Alexmiş bee.

3. baskı oldu:)

Serhat ne'de oLsa kötü oyuncu 3 baskıda kaLdı :) uğur iyi oLduğu içinde 2 de kaLdı neyse anlayan anLadı kanımca (:

shamur1
26.Ocak.2008, 03:41
İyide çıkan Alex . Millet ne desin ? Lugano çıkmadı ya.

World Hollow o1
26.Ocak.2008, 03:44
İyide çıkan Alex . Millet ne desin ? Lugano çıkmadı ya.

tamam tamam bir şey demedik.

El Barto
26.Ocak.2008, 03:46
Evinde oynayıp kazanman gereken bir maçta Alex'i çıkarıp Josico'yu sokarsan 33 baskı bile olur yahu. :)

Berabere bitsin iyidir. ;;)

shamur1
26.Ocak.2008, 03:47
Colman'ın adrese teslim ortası bu sefer Cale kaçırdı (: neyse 1 puana da razıyım da saçma sapan bir şekilde son dakikalarda gol yiyerek kaybedersek çok üzülecem..!

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 03:47
Trabzon müthiş bir baskı kurdu şu dakikalarda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dakika 79 , Trabzonda heran golü bulabilir .

tarbzon fb'den daha iyi oynuyor

World Hollow o1
26.Ocak.2008, 03:55
işmidir bu yaa.

Semih 80'den sonra oyuna giriyor.

Deniz
26.Ocak.2008, 03:57
ortada geçen maça,bir adım daha ağır basan takım trabzonspor.zevkli bir maç izliyoruz,güiza ileride yalnız kalıyor her zamanki gibi.fenerbahçe,forvette çoğalamıyor.trabzonspor ise son vuruşlardaki beceriksizliği yüzünden gol atamıyor.bakalım ne olacak :)

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 03:57
Guiza oyundan çıktı Semih oyunda , Güiza oyundan çıkarken yogun bir ıslık ile protesto edildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe son dakikada serbest vurus kazandı...Deivid kötü vurdu bu arada Yattara oyundan cıktı , Tayfun oyunda Trabzon'da...

World Hollow o1
26.Ocak.2008, 04:08
son 45 saniye çok fena bunaldı Trabzsonspor.. :)

0-0 bitti, normal bir maçdan puansız dönmek kötü.

Semih'i 80'de oyuna alıyor Alex çıkıyor, iyi beraberlik alındı bu değişikliklerle.

CeNTeR_TR
26.Ocak.2008, 04:08
bu maçtan gol sesi çıkmadı futbol entresan bi spor :)

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 04:09
İki takımıda tebrik ederim ama Trabzon maçı haketmişti aslında.

PesimiSTyLa
26.Ocak.2008, 04:12
Beraberlik iyi oldu. Tebrikler 2 takıma da.

bugra 1905
26.Ocak.2008, 04:14
Tebrikler Her İkisinide

Fietra 10
26.Ocak.2008, 04:15
Kazandıgımız bir puan için üzgünüz kazanabilirdik .. Neyse puan farkını koruduk en azından ..

BeaT
26.Ocak.2008, 04:16
takımlar çok güzel oynadı biz seyircileri çok hareketlendirdi semihi daha erken alsa belki bir ihtimal farklı olabilirdi.

bugra 1905
26.Ocak.2008, 04:16
Bizim İçin Çok İyi Oldu Bu TS İle Puan Farkını 2ye Çıkarttık

a.arıcı-11
26.Ocak.2008, 04:19
maç berabere bitti.Maçı radyodan dinledim maç özellikle ikinci yarıya bakarsak Trabzonspor'un hakkıydı.Ama bilindiği üzere futbolun adaleti yok.

İki takımıda tebrik ediyorum.Maçı izlyemediğim için tam bir analiz yapamıyorum.

GodfatheR
26.Ocak.2008, 04:21
Öncelikle mücadelelerinden dolayı iki takımıda tebrik etmek gerekir.Maç ortada geçti ancak pozisyon bakımından TS daha fazla pozisyonu vardı.Kalede Volkan yıldızlaşmasa bu maçtan puansız ayrılabilirdik.Herşeye rağmen seyir zevki ve mücadele gücü yüksek bir maçtı.Aragones'in yaptığı değişiklikleri anlamak gerçekten zor.Semih oyuna çok çok geç aldı.Semih oyuna girdikten sonra en azından ileride top tuttuk.Zirve yarışıda kıyasıya devam ediyor.Son olarak iki takımıda kutluyorum.Volkan'ı ayriyetten kutlamak gerek.

Fietra 10
26.Ocak.2008, 04:25
Trabzonspor buralara 'şans' ile geldi , balon bu takım diyenlere sahada oynadığımız futbol iyi bir cevaptı..;)

anil luque
26.Ocak.2008, 04:25
trabzon fenerbahceye kayserı facıası gıbı bırsey yasatabılırdı bu aksam .. ınanılmaz pozısyonları comertce harcadılar valla .. bır besıktaslı olarak bu takıma nasıl yenıldık dıye ıc gecırdım dogrusu .. gercı nasıl yenıldıgımız ortada ama neyse beraberlık sıvasa ve bıze yaradı ..

deniz.91
26.Ocak.2008, 04:41
Çok hareketli zevkli bir maçtı her iki takımıda tebrik ederim

Aydin
26.Ocak.2008, 04:45
boş tartışmaları uzatmayın. ıslıktır egodur falan maçla alaksız şeyler. bu tartışmayı daha uzatırsanız uyarı alacaksınız ve mesajlarınız da silenecek.

garydelgadov
26.Ocak.2008, 04:46
İşte bu süper oLdu..

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2008, 04:56
Beyler mesajlarınızı sildim.Kişisel tartışmanızı özelden devam ettirirseniz sevinirim..

World Hollow o1
26.Ocak.2008, 04:56
Trabzonspor buralara 'şans' ile geldi , balon bu takım diyenlere sahada oynadığımız futbol iyi bir cevaptı..;)

Basit söz bu (:

34. haftada görürsün anca şans ile gelip belmediğini.

Aydin
26.Ocak.2008, 04:58
Basit söz bu (:

futbol zaten basit bir oyun. beyin fırtınasına gerek yok. trabzon bence de bugün bazı şeyleri ispatladı. ama istikrar şart tabii. o istikrarı da şu zamana kadar sürdürmüş durumda.

Fietra 10
26.Ocak.2008, 04:58
Basit söz bu (:

geliyoruz merak etme yarıladık zaten (::)

1.haftadan beri sakız oldu agzınızda ..

Sekopej
26.Ocak.2008, 05:02
Fenerbahçe en son savunmasını önde kurup ofsayt taktiğini uyguladığında 4 yemişti Kayserispor'dan. Bugün de savunma önde olunca arkasına çok adam kaçırdılar neyse ki gününde olmayan Trabzon forvetleri gol atamadı.

İlk yarı temposu yüksek, 2 tarafında da oyunu oynamak istediği zevkli bir maç oldu. Gol olmamasına rağmen izleyenler keyif aldı. 2. devre Fenerbahçe Güiza'ya topu ulaştırmakta zorlandı, forvete giden toplar da aynen geri gelince mecburen geriye yaslanmak zorunda kaldı ve bildiğimiz şekilde oynamaya başladı. Alex'in de çıkmasıyla Trabzonspor oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Semih'in oyuna geç girmesi ve Güiza'nın yanına değil de Güiza'nın yerine girmesi Aragones'in yanlışlarındandı. Taraftarın da neden Güiza'yı çıkarıyor diye ıslıkladığını düşünüyorum.

Trabzonspor takım olarak iyiydi ama forvetler ve Yattara biraz geride kaldı, eğer onlar da gününde olsa 3 puana ulaşabilirlerdi. Fenerbahçe tarafında ise Volkan maçın en iyisiydi diyebiliriz. Kritik kurtarışlar yaptı. Sözleşme yenilemek Alex'e yarar diyorduk ama Carlos'a yaradı. Carlos da hem ileriye çok çıktı hemde geride kademelere zamanında girerek tehlikeleri önledi.

Aynı takım forvette sadece Güiza yerine Semih oynasa nasıl olur bunu da görmek gerek. 2. devre geriye yaslanıp ileri çıkamasak da ilk yarıda takımın yakaladığı tempo beni memnun etti. Ama Aragones'in tercihleri gelecek için emin olamamamızı sağlıyor.

2 takımı da tebrik ediyorum, golsüz ama zevkli bir mücadele izlettirdikleri için bizlere. Hakem hatası olmaması da diğer bir sevindirici nokta.

EreN
26.Ocak.2008, 05:04
İşin kötü yanı msnde cıvıyıp doğru dürüst tartışamıyoruz bile baranla :D
Neyse ben ona burdan bol bol ıslık çalıyorum zaten:)

Maça dönersek Trabzon kazansa iyi olurdu aslında.. Hakettikleri gibi bizim oyuncularada bir ders niteliği.. vs

TR.CaPTaiN
26.Ocak.2008, 05:07
Bir takım için en büyük tehlikelerden biri teknik direktörün takımın beklentilerinden, potansiyelinden bihaber olmasıdır. Sanki kendi sahamızda Trabzonspor ile değil deplasmanda Chelsea ile oynuyoruz. Bu kadar korkakça değişiklikler o kutsal formaları kimin giyeceğini şekillendiren kişiye yakışmıyor. Sadece Trabzonspor'u tebrik ediyorum.

Sekopej
26.Ocak.2008, 05:12
Aragones maçtan sonra açıklamasında orta sahanın oyundan düştüğünü gördüm bu nedenle Alex'i oyundan aldım dedi. Hadi bir derece haklısın diyelim de düşen orta sahayı sen böyle güçlendirince orta sahadan ileriye topu kim götürecek, en azından Smih'i de o dakika oyuna alsaydın da ileride topu tutabilseydik.

TR.CaPTaiN
26.Ocak.2008, 05:17
O ortasahanın düşmesinin nedeni de yönetimdir. Tamam genç oyuncuları kadroya kattılar, geleceğe büyük yatırım yaptılar fakat gelecek yıl Şampiyonlar Ligine direk gitmek için ligi şampiyon bitirmeliyiz, şampiyon bitirme şansının artması için de kaliteli bir ortasaha alınmalıydı.

shamur1
26.Ocak.2008, 05:37
Fatih Tekke gittiğinden beri gol bölgesinde gözlerim hep onu arıyor. Gökhan ve Umut bırakın bu ikiliden Fatih'in yaptıklarını beklemeyi , en basit pozisyonlarda bile gol atamıyorlar. Umut'un bir aşırtması var ki evlere şenlik , Gökhan karşı karşıya kaçırmada bire bir.. Şu takımın tek ihtiyacı var o da Fatih Tekke..! Gerçi bu fikire de karşı gelip Fatih varken de şampiyon olamadık diyenler var ama o zaman ki takımın defans hattı Emrah,Erdinç,Tolga,Volkan ve kaleci Petkovic idi..

Neyse Kadıköy'den alınan 1 puan da iyidir , her ne kadar forvetlerimiz biraz daha becerikli olsa 3 puan da alabilirdik ama en azından 6 puanlık maçtan alınan bu 1 puan bizim çok işimize yarıyacak.

Son olarak Ersun Hocam da şu Umut sevdasından vazgeçtiği günleri umarım görürüz. Umarım bu vazgeçmede sola alınacak bir oyuncuyla Umut'un takımdan kesilerek tek forvetli bir oyun anlayışıyla oynamamız olur.

Yani şu devirde Kadıköy'de 2 forvetle sahaya çıkan bir takım daha varmıdır acaba ? Sanmıyorum..

nekop
26.Ocak.2008, 05:42
Açıkcası bugün 3 puanı kaçırdığımıza üzülüyorum.Forvetlerimiz yine evlere şenlik pozisyonları değerlendiremedi.Bence hazır devre arasındayken yılın transferini yapıp Umut'u bedavaya yollamalıyız.Neyse BJK'in GS'nin puansız çıktığı Kadıköy'den 1 puanda iyidir.

Alicanfmfan
26.Ocak.2008, 05:44
Trabzon Kadıköy'den iyi bir sonucla döndügüne inanıyorum.

Deniz
26.Ocak.2008, 05:45
Maçın hakkı beraberlikti diyebilirim,ama Trabzonspor daha ağır bastı.Galibiyeti alabilirlerdi.Bundan sonra artık Trabzonspor,şut çalışmalı diyorum.Bir insan bu kadarda kaçırmazki :) Fenerbahçe forvette organize olamadı gene,Güiza'ya sağlam bir destek olsa,rahatlıkla gol atar ama yalnız kalıyor orada.

Neyse iki takımada tebrikler :)

shamur1
26.Ocak.2008, 05:49
Yanılmıyorsam Ligin 17.haftası ve 2.sıradayız , Liderin 2 puan gerisinde.

Kalan zor maçlarımızdan

F.Bahçe ve G.Saray ile Avni Aker de

Beşiktaş ve Sivas ile deplasmanda oynayacağız.

Ve ben hala haftalardır Trabzonspor balon , Klasik Ersun Yanal sendromu yaşanır , top oynamıyorlar , düşüşe geçecekler vs vs hala bunları bekLiyorum :)

anilton
26.Ocak.2008, 05:51
Maçın ikinci yarısını gözönünde bulundurarak F.Bahçe'nin bir puana sevinmesi Trabzon'un ise üzülmesi gereken takım olduğunu düşünüyorum...

F.Bahçe'nin etkisiz futbolunun en büyük etkeni orta sahası olduğunu düşünüyorum.Emre Belözoğlu'nun futbolu inanılmaz geriye gitti ve gitmeyede devam ediyor.Ne savunmada,ne hücumda gerekli katkıyı sağlayamıyor.Trabzon'a baktığımızda canla başla savaşan Hüseyin ve hem savunmada hemde hücumda maksimum performans gösteren Selçuk İnan.Colman'da ikinci yarıda daha iyiydi ilk yarıya oranla.İddaa ediyorum Selçuk İnan,Emre'nin yerinde olsa bugün ki futbol tersine dönebilirdi.Selçuk Şahin'de kapasitesini zorluyor ama F.Bahçe'nin orta sahasını taşımasına yetmiyor.Alex'te etkisiz kalınca iş kanatlara kalıyor.Deivid tam anlamıyla kanat olmadığı için yeterli verimi veremiyor,ortaya kaçıyor.Uğur formsuz,Kazım keza öyle.Guiza tek forvet oynayacak oyuncu değil zaten.Nitekim kötü futbol kaçınılmaz oldu...

Umut ve Gökhan iyi niyetliydiler ama beceriksizlikleri gol atamamalarına sebebiyet verdi.Trabzon'un bütün tehlikelerinde Selçuk imzası vardı.İlk yarı etkisiz olan Colman ve Yattara ikinci yarı kendilerine gelince maç Trabzon'un lehine döndü.Ama hem Volkan'ın kurtarışları hemde forvetlerin kötü vuruşları sonucu golü bulamadı Trabzon...

Maçın berabere bitmesi istediğim ve tahmin ettiğim sonuçtu.Her iki takımada tebrikler...

Gangstaa
26.Ocak.2008, 05:54
Maçı izlemedim ama yorumlara göre TS 2puan kaybetmiş öyleyse TS'lilere geçmiş olsun Avni Aker'de inşallah :G

gerrrard
26.Ocak.2008, 05:54
Maçın hakkı beraberlikti diyebilirim,ama Trabzonspor daha ağır bastı.Galibiyeti alabilirlerdi.Bundan sonra artık Trabzonspor,şut çalışmalı diyorum.Bir insan bu kadarda kaçırmazki :) Fenerbahçe forvette organize olamadı gene,Güiza'ya sağlam bir destek olsa,rahatlıkla gol atar ama yalnız kalıyor orada.

Neyse iki takımada tebrikler :)

Bu kadarda kaçırılmazki diyosun ama maçın hakkı beraberlik diyosun ben anlamadım

Gangstaa
26.Ocak.2008, 06:00
Bu kadarda kaçırılmazki diyosun ama maçın hakkı beraberlik diyosun ben anlamadım
Trabzon'n hakkıydı ama karşıdaki Fener olunca maçın hakkı beraberlık oluyo heralde :D arkadaş Fenerli ondan oyle yazmış olabilir dicemde Galatasaray'lı :G

shamur1
26.Ocak.2008, 06:14
Ey gidi Fatih Tekke :)

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/969-3G4M0R7Y.jpg

Sen gittin ya kimlere kaldık :)

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/969-2M6V5C2B.jpg

RaSenGan
26.Ocak.2008, 06:25
Maçın özetini izledim Trabzonspor daha iyi onyamış.Forvetlerin beceriksizliğinden gol atamamışlar.İki takımı da tebrik ediyorum.

Onurap
26.Ocak.2008, 06:37
Umut diziyle gol atıyor genelde.. :D
Trabzonspor tahminlerimde beni yanılttı ve gerçekten maçı haketti..

shamur1
26.Ocak.2008, 06:38
Diz değil o Kaval Kemiği.

MeMo
26.Ocak.2008, 06:40
Trabzonspor'lu arkadaşları tebrik ediyorum.İyi maçtı her iki takımda kazanabilirdi.Ama maçın hakkı beraberlikdi düşüncesindeyim.

EreN
26.Ocak.2008, 06:45
Kayda değer bir hakem hatası oldu mu maçta?

fmsmyrna
26.Ocak.2008, 06:48
İki takıma da tebrikler TSL'de de tempolu oyun olabileceğini gördük sonunda.Trabzon daha fazla gol şansı buldu Fener'e nazaran.Ama oyun genel olarak ortadaydı.Bi 15-20 dakika Trabzon baskılı gibi göründü.Ondan sonra 10-15 dakika Fener böyle gitti.Ersun Hoca'ya kızan Trabzonluları anlamıyordum yine ortaya çıktı o golleri Ersun Yanal çıkıp atacak değil ya Umut ve Gökhan çok kaçırıyor.

Alex'i çıkarıp Josico'yu oyuna alırsan maçı kazanamazsın zaten Josico yerine Abdulkadir girse eminim daha iyi olurdu yahu.

Hakem maça etki eden bir harekette bulunmadı ama hiç beğenmedim kart ve faul standartı yoktu diyebilirim.Serkan bir ara 2 kez üstüste sert girdi kart vermedi hatta birine faul bile çalmadı.Selçuk gitti adamın önünden topu çaldı temiz şekilde kart verdi.Aynı şekilde Trabzon'a da olmuş olabilir.Yani hakem bu zevkli maçın tek negatif yönüydü.

Trabzonspor
26.Ocak.2008, 06:49
Bu sayfaya yazdığım ilk yorumda maçın berabere bitecegını biliyordum.Ve nitekim ölede oldu.ikitarafıda güzel maçtan dolayı tebrık ederim

3 puan alamasakta fenerbahce gıbı bır takımdan deplasmanda 1 puan almak basta guzel ancak buldugumuz cale 2umut sayamdım gokhan ayamdım colman yattara bunların kacırdıgı net pozısyonları gorunce 3 puanın kaybından dolayı ıcım cız ettı.

Bu ara transferde sol acık yerıne Emrahında dedıgı gıbı fatihi geri alsak en hayırlısı olur.Ama bu alanzınho gelırse Colman yedege cekıp onuda sol acıga koydukmu bu takım oynar derım.

Gelelim umutla Gökhana adamalr sankı kacırmak ıcın alında anlayamıyorum önündeki topa bu kadar rahat pozısyonlarda nasıl vuramsın ve bizim takım sezon basında cok sıkıntılıydı fınansal olarak başkan tam 6 m €verdı bır Gökhan ıcın o zmn cok sevınmıstım ama sımdı keske onu degılde baska bı adam alsalardı dedım.İssac girdi oda iki net pozisyon yakaldı.

Ayrıca ıkı takımın kalecısınıde tebrık edıyorum cok ıyı mac cıkardılar heleki Volkan süper oynadıgı maclardandı bu maç.

sonuç olaraka dep alınmış 1 puan ıydırı.Son hafta ıcerde oynucagımzıı dusunursek fenere karsı bır avantajımız var,Fenerbahce ıse ıkıncı 17 maclık donemde 3 derbiyide deplasmanda oynucak.Onlar için büyük dezavantaj.

Yattaranın carlosla ugurunu arasından cıktıgı bır pozısyon vardı yetenekelr konustu orda ya bır cok pozısyon vardı daha oyle gelecegımız parlak gıbı bırde şu Umut Gokhan ıkılısı gol atsalar kacırmasalar atmasalrda attırsalar barı onada razıyım.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hüsseyını soylemyı unuttum baya top kestı valla geçen yıl macı kaybetmemeıze neden olan adam bu yıl cok kalıtelı bır performans sergıledı.

shamur1
26.Ocak.2008, 06:55
Spiker Yattara'nın pozisyonunda Carlos'un içinden geçti demesi beni bitirdi :)

Trabzonspor
26.Ocak.2008, 06:56
Evet dıkkatımı cektı o oyle deyınce fıfa 2007 oyunu aklıma geldı ondada adama calım atınca içinden gecıyodu :D

fmsmyrna
26.Ocak.2008, 07:10
Volkan'ın da konsantrasyonunu sağladığı zaman nasıl oynadığını gördük çıkışları bile yerindeydi :icon_razz:

Bordo61Mavi
26.Ocak.2008, 10:13
Bu maci biri kazanacaksa bana gore bizdik. Ama olmadi, Avni Akere insallah.

Mac cok guzel gecti, bukadar bol pozisyonlu maclari ozlemisiz. 1 ay olmustu :D

Hakemlere tessekur ediyorum, mac cok az durdu ve boylece iki takimda temposunu surdurdu :)

barahir
26.Ocak.2008, 16:40
Söylemeden edemicem.. Maç Premier lig maçıydı sanki.. Özellikle Trabzonun tek topları araya kaçışları çok güzeldi.. Tabi Bizim ortasaha bu maçta tempo'yu görünce hallaç pamuğu gibi dağıldı..

eXcitinG
26.Ocak.2008, 16:45
GüzeL bir maçtı. Bende özetLerden izLedim.

Stadyum yorumcuLarı maç sırasında Trabzonspor Fenerbahçe yi resmen dağıtıyormuş gibi anLatınca bende dedim ne oLuyor. Sonra özetLeri izLeyince aLakası oLmadığını gördüm. Tam bende bir tepki maiLi yazsam mı derken ben yazana kadar dünya kadar maiL atıLdı zaten.

Trabzonspor daha etkiLi oLan taraf gibiydi ama Fenerbahçe de önemLi pozisyonLar yakaLadı.

Guiza konusunda ise taraftar sonuna kadar hakLı. Bence çok biLe dayandıLar. Guiza FB de oynicak kapasitede bir isim değiL. Sonu Kezman gibi hatta daha da kötü oLacak.

a.arıcı-11
26.Ocak.2008, 17:03
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/969-2M6V5C2B.jpg

Şurda hakemin Umut'a bakışı bitirdi beni:D:D

''ulan kazma bunuda atamıyosan sen nasıl forvetsin'' bakışır var:zuhaha

Jesus_FB
26.Ocak.2008, 17:21
cok harika bir macti kendi ligimizde yillardir bu kadar tempolu bir mac izledigimi hatirlamiyorum iki takimda zevk verdi.

Trabzonspor iyi takim oldugunu herkesin gozune soktu bu macta. Fenerin bekleri trabzonsporun orta sahasi cok iyi oynadi forvetlerde is yoktu. iki takimin oyuncuarida iyi niyetlilerdi derbilerde gormeye aliskin oldugumuz tartismalar, hakemle konusmalar uzun itirazlar falan hic olmadi.

Beraber bitebilir demistim mactan once oyle de oldu ama bu kadar lezzetli bir futbolu hic beklemiyordum. iki takimi da tebrik etmek lazim

Fietra 10
26.Ocak.2008, 17:29
Ligde en güzel 5 maçı seçsen 3'ünde bizim imzamız vardır .. Gerçekten bu sene çok seyir zevki yüksek maçlara imza atıyoruz .. Semerisine inşallah sezon sonu alırız ..

shamur1
26.Ocak.2008, 20:48
Takımımızın bu kadar dirençli , mücadeleci olması 90 dakika koşması Ersun Yanal'ın antreman sistemi ve sezon başında yaptığı yüklemelerden geliyor. 17 maç oynamışız ligde ve hep aynı 11 , kolay değil böyle 7-8 oyuncusu yeni olan bir takım ve sürekli aynı 11 ile yoluna devam etmesi.

Ara transferin bitmesine az bir süre kaldı ve takımımızın en büyük eksikliği forvette. Buram buram Fatih Tekke kokuyor o gol pozisyonları :) Ayrıca Fatih'in Fenerbahçe'ye attığı akıl almaz goller gözümün önüne geldi dün gece , bir de Umut ile Gökhan'ın kaçırdıklarını görünce çok ahh çektim çok..!

EreN
26.Ocak.2008, 22:35
Bugün maçın tekrarını izlediğimde Song'un ceza sahası içinde topla zerre alakası olmadan carlos'a vurduğu omuz dikkatimi çekti.

Trabzonspor
26.Ocak.2008, 22:50
o pozısyonda arkadn bakaıldıgında nızamı omuz omuza ama onden bakınca bıraz faul kokuyo gıbı geldı banada ama orda akıllılık ettı Song

MeMo
26.Ocak.2008, 23:38
Bence kesinlikle penaltıydı.Orda direk Carlos'a omuz vuruyor Eren abinin dediği gibi.Penaltılar verilmemeye malesef devam ediliyor.Ben maçı hakettiğimizi savunmuyorum ama genede verilmeyen bi penaltı var.

Onurap
26.Ocak.2008, 23:46
Penaltı felan değil..

a.arıcı-11
26.Ocak.2008, 23:56
Pozisyon sabah benimde dikkatimi çekti.Önden gösteriyo kamera Song'un topla ilgisi bile yok adam kafasını toptan Carlos'a çeviriyor sonrada buldozer gibi ezip geçiyor.Bu faul değilse ne yani???

EreN
26.Ocak.2008, 23:59
Penaltı felan değil..

Neden falan değil?

barahir
27.Ocak.2008, 00:01
Tamam Kardeşim Penaltı değil..

Biz yorumlarımıza devam edelim..

fmsmyrna
27.Ocak.2008, 00:02
Arkadan bakınca sadece omuz gibi duruyor ama önden bakınca elini de kullandığı görülüyor.Herhalde hakem göremedi tam olarak yoksa vermeliydi.

PesimiSTyLa
27.Ocak.2008, 00:02
Pozisyonu tam hatırlayamadım o yüzden yorum yapamam. Bir videosu falan var mıdır ?

Onurap
27.Ocak.2008, 01:13
Neden falan değil?

Aynı pozisyonlar orta sahada ve top kornere çıkmak üzereyken defans oyuncuları tarafından defalarca oluyor omuz omuza mücadele..Tutup eliyle fırlatmıyor carlosu.. ceza sahası diye size kıyak mı geçmesini bekliyorsun..?

yahu nasıl bu kadar fanatik olabiliyorsun anlamıyorum.

Pozisyon sabah benimde dikkatimi çekti.Önden gösteriyo kamera Song'un topla ilgisi bile yok adam kafasını toptan Carlos'a çeviriyor sonrada buldozer gibi ezip geçiyor.Bu faul değilse ne yani???

Omuz omuza mücadelenin topla ne ilgisi olabilir..?Amaç fizik gücünü oyun çerçeveleri içinde kullanarak rakibin topa erişmemesini sağlayıp dengesini bozmak..

Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 01:19
Kayda deger bisey olsaydi LIGTV de tartismali pozisyonlara eklenirdi :) Umit karanin kufur hakinda aciklamasi daha onemliki onlar eklenmis oraya.

JunkChorn
27.Ocak.2008, 01:47
Aynı pozisyonlar orta sahada ve top kornere çıkmak üzereyken defans oyuncuları tarafından defalarca oluyor omuz omuza mücadele..Tutup eliyle fırlatmıyor carlosu.. ceza sahası diye size kıyak mı geçmesini bekliyorsun..?

Omuz omuza mücadelenin topla ne ilgisi olabilir..?Amaç fizik gücünü oyun çerçeveleri içinde kullanarak rakibin topa erişmemesini sağlayıp dengesini bozmak..

Pozisyon penaltı veya değil; orada Song top iki metre önündeyken omuz atıyor! Daha ne beklerdin? Topa erişmemesini sağlaması için topun önce Song'un kontrolünde olması lazım Onur:)

Trabzon çok kaçırdı, maçın hakkı onlarındı ama nedense bu hakkı engelleyen Volkan'a hiçbir tebrik göremedim:p Trabzonsporu tebrik ettiğim kadar Volkan'ı da tebrik ederim. Çok iyiydi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kayda deger bisey olsaydi LIGTV de tartismali pozisyonlara eklenirdi :) Umit karanin kufur hakinda aciklamasi daha onemliki onlar eklenmis oraya.

Aslında Hüseyin'in ve Serkan'ın kartlarını atladı (Alex'i biçti). İkinci yarıda Selçuk çok net bir pozisyonda atılmadı oyundan. Topla hiç alakası yoktu üstelik hakemin önünde oldu sadece eliyle uzaklaş dedi. Ben yine de hakemin vücut dilini, oyunculara karşı tutumlarını beğenmiyorum. Otorite böyle kurulamaz.

fmsmyrna
27.Ocak.2008, 01:51
Aslında Hüseyin'in ve Serkan'ın kartlarını atladı (Alex'i biçti). İkinci yarıda Selçuk çok net bir pozisyonda atılmadı oyundan. Topla hiç alakası yoktu üstelik hakemin önünde oldu sadece eliyle uzaklaş dedi. Ben yine de hakemin vücut dilini, oyunculara karşı tutumlarını beğenmiyorum. Otorite böyle kurulamaz.

Katılıyorum oyuncuları azarlar gibi nereye kadar normal konuşmak varken oyuncuları azarladı.

JunkChorn
27.Ocak.2008, 01:53
Katılıyorum oyuncuları azarlar gibi nereye kadar normal konuşmak varken oyuncuları azarladı.

Ve daha önemlisi bunu her maçta yapıyor. Taraf tutmadan yapıyor, her takıma yapıyor! Alex aşağıdaki resimde bişey anlatmaya çalışıyor hakemin tavrı o kadar net ki!

http://alexdesouza.info/wp-content/2009/01/alex-fenerbahce-trabzonspor-241x300.jpg

Bunu geçtim Umut'un 3. dakikada kaçırdığında bile aut atışını gösterirken çok agresif. Bu şekilde olmamalı.

Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 01:56
Şener'den Yıldırım'a teşekkür!
26 Ocak 2009 / 17:13
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür mesajı.

Deplasmanda Fenerbahçe ile Trabzonspor'un oynadığı karşılaşmada evsahibi takımın sergilediği centilmen yaklaşım nedeniyle Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bir teşekkür mesajı gönderdi.
Mesajda şu görüşlere yer verildi: “Takımlarımızın geride bıraktığımız haftasonu İstanbul'da oynadığı müsabaka öncesinde, sırasında ve sonrasında tarafımıza göstermiş olduğunuz, ilgi, hassasiyet ve nezaket bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.
Futbolun dostluk, barış, kardeşlik çerçevesinde Fair – Play olgusunu geliştireceğine inandığımız bu yaklaşımınızın kulübünüzün büyüklüğüne yakışan duruş olduğunu belirtiyor, tüm spor kulüplerine örnek olmasını diliyoruz.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da saha içindeki mücadelemiz sürerken saha dışında her türlü dostluğu geliştirme anlayışında olacağımızın bilinmesini isteriz.
Bu örnek davranışınız ve centilmenliğinize şahsım ve yönetim kurul üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, ligin ikinci devresinde size ve camianıza başarılar diliyoruz.
Saygı ve sevgilerimizle

Sadri ŞENER

EreN
27.Ocak.2008, 02:12

Bilmeyen arkadaşlara hatırlatayım omuz omuza mücadelede darbe yoktur. Darbe olursa faul çalınır. Omuz omuza mücadelede futbolcuların ortak paydası futbol topudur. Fakat bir tanesi topa giderken diğeri omuzu ile darp yapıyorsa bu açık fauldür. Varsa içinizde hakem, veya hakem seminerine katılmış birisi açıklasın daha düzgünce. Hiç biri yoksa amatör ligde bile olsa RESMİ futbol oynamış biri bile bu pozisyonun açık faul olduğunu görecektir.

Onurap
27.Ocak.2008, 02:28
Bilmeyen arkadaşlara hatırlatayım omuz omuza mücadelede darbe yoktur. Darbe olursa faul çalınır. Omuz omuza mücadelede futbolcuların ortak paydası futbol topudur. Fakat bir tanesi topa giderken diğeri omuzu ile darp yapıyorsa bu açık fauldür. Varsa içinizde hakem, veya hakem seminerine katılmış birisi açıklasın daha düzgünce. Hiç biri yoksa amatör ligde bile olsa RESMİ futbol oynamış biri bile bu pozisyonun açık faul olduğunu görecektir.

Omuza omuza mücadele ikiside topa gidiyor..Carlos 150 adam yıkılıveriyor işte..Topun kontrolü carlosta olsa söylediğine belki hak verebilirim ama değil..
Böyle basit penaltı verilmez..

TR.CaPTaiN
27.Ocak.2008, 02:40
Pozisyonu tam hatırlayamadım o yüzden yorum yapamam. Bir videosu falan var mıdır ?

İlk yarının özeti (http://www.mac-ozeti.com/izle-160-turkcell-super-lig-17-hafta-maclari-fenerbahce-trabzonspor-mac-ozeti.html)

Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 02:46
Carlosa uflesen dusecek orda :) Adam nerden basladi kosmaya gordunuzmu, okadar depar atti. Omuz omuza bile gidemedi.

Cok penalti olduguna inansaydi kendisi biraz itiraz ederdi, Songda pozisyondan sonra bisiler diyor Carlosa. Kendini yere atmasina kizdi sanirim

Ve ayrica bu penaltiysa, ilk yarinin son goruntusunde Edu nun yaptigi harakete penaltidir.

GeNç KaRTaL
27.Ocak.2008, 03:14
Beyler yeter artık.Bu son ikazdır.Bundan sonra aynı hareketleri yapmaya devam eden olursa cezalandırılacaktır!

1-Tartışmalarınızı kişiselleştirmeyin.
2-İnsanların görüşlerine saygı duyun.

Alicanfmfan
27.Ocak.2008, 03:34
O süratla hangi futbolcuya omuz atsan yıkılır hakem tam görememişki çalmamıs , bence penaltı...

a.arıcı-11
27.Ocak.2008, 04:14
evet o durumda ufak bir darbeyle yıkılabilir Carlos ama Song'un yaptığı darbeye ufak denemez.Biraz elinizi vicdanınıza koyun...

Aydin
27.Ocak.2008, 04:22
Song'un topla hiçbir alakası yok. o pozisyon penaltı bence.

RaSenGan
27.Ocak.2008, 04:29
Omuz omuza gidiyorlar.R.C sağ omuzu Song'un sol omuzu temas halinde ama Song'un sağ eli Carlos'a temas ediyor ve Carlos düşüyor.Penaltı mı ? Penaltı.

Bordo61Mavi
27.Ocak.2008, 04:32
Cok ucuz bi penalti olur. Gokhanin pozisyonu gibi, penalti beklenmesi cok sacma olur

Edu once sol eliyle sonra sag eliyle dokunuyor

Onurap
27.Ocak.2008, 04:57
Cok ucuz bi penalti olur. Gokhanin pozisyonu gibi, penalti beklenmesi cok sacma olur

Edu once sol eliyle sonra sag eliyle dokunuyor

Ben şu ana kadar böyle bir pozisyonda penaltı verildiğini görmedim..Verilsede yanlış karar olur zaten..

Cengo
27.Ocak.2008, 06:07
Şarzı, eli ile yaptığı için penaltı.

O pozisyonlara ne diyoruz: omuz omuza.
Fakat bunu elle yaparsan o şarz itme olur, fauldür adı.
Omuzu ile yapsaydı penaltı olmazdı.

Onurap
27.Ocak.2008, 06:18
Şarzı, eli ile yaptığı için penaltı.

O pozisyonlara ne diyoruz: omuz omuza.
Fakat bunu elle yaparsan o şarz itme olur, fauldür adı.
Omuzu ile yapsaydı penaltı olmazdı.

Hatırladığım kadarıyla elle bir itme yoktu..Belki top çıktıkran sonra olmuştur onada dikkat etmek lazım :)

erdili
27.Ocak.2008, 07:24
Guiza'nin yuhalanmaya başlamasından sonra Aragones artık ileri üçlüyü (veya ikiliyi) oluştururken taraftar tepkisini de dikkate alacaktır umarım. Çünkü taraftar artık Semih yedekte beklerken sahada gol kaçıran Güiza'ya "canım ya kaçırıyor ama çok çaba sarfediyor" demeyecektir. Tepkiler günden güne daha da sertleşecektir, o yüzden Aragones'in tecrübesine güvenerek Semih'i özellikle iç saha maçlarında banko 11'de çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum. Guiza'yı da vatandaşı olması nedeniyle Saraçoğlunda Alex'i yedek bırakıp, dış sahada ise Semih'i yedek bırakarak sürekli 11'de görev vereceği üzücü bir gerçek. Güiza'nın kazara gol atması durumunda işler değişebilir belki ama kaza golü atacağına dahi inanmıyorum.
Üçünü bir arada oynatacağına da pek ihtimal vermiyorum artık..

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 07:48

oyle bı demısıın kı sankı hakem bizi tuttu krımızılık bı hareket grmedım ben ayrıca bırcok faul oldu macta fener adınada trabzonspo adınada hakem onlarada vermedı aklıma ılk gelen mesela Selcuk'a arkadan daldı Emre ceza sahsı onunda yattara kullandı barajdan dondu burda bıle kart vermdı adam

Maç bitmiş centılmence bır mac olmuş.Taraflar herhangı set bı acıklama yapmamıs.Herkes oyunu begendı.Burda cok guzel yorumlar oldu anlamdıgım bı yorumun üzerine herkes basladı kavgaya ne geek var bu güzel maca gölge dşürmeye.Bnede söylıyım bı tane Gokhan topla gıderken EEdu arkadan ıttı dusurdu onada penaltı dıyım bosevrın ya tartısmayı.

JunkChorn
27.Ocak.2008, 09:19
oyle bı demısıın kı sankı hakem bizi tuttu krımızılık bı hareket grmedım ben ayrıca bırcok faul oldu macta fener adınada trabzonspo adınada hakem onlarada vermedı aklıma ılk gelen mesela Selcuk'a arkadan daldı Emre ceza sahsı onunda yattara kullandı barajdan dondu burda bıle kart vermdı adam

Maç bitmiş centılmence bır mac olmuş.Taraflar herhangı set bı acıklama yapmamıs.Herkes oyunu begendı.Burda cok guzel yorumlar oldu anlamdıgım bı yorumun üzerine herkes basladı kavgaya ne geek var bu güzel maca gölge dşürmeye.Bnede söylıyım bı tane Gokhan topla gıderken EEdu arkadan ıttı dusurdu onada penaltı dıyım bosevrın ya tartısmayı.

:) Hayır hakem kimseyi tuttu demedim. Maçın sonucuna etki etmeyecek şekilde de olsa hatalar yaptı. Ama sen benim takım tuttuğumu düşündün ben orada bizim Selçuk'un atılması gerektiğini söylemiştim. Ayrıca tartışacak zaten bişey söylemedim. Edu'nun pozisyonunda bence düşürmedi çünkü arkası dönüktü Gökhan'ın zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hatırladığım kadarıyla elle bir itme yoktu..Belki top çıktıkran sonra olmuştur onada dikkat etmek lazım :)

Ama dediğin doğru elle ittiyse tabi..

Top çıktıktan sonra faul yapılırsa karar ne oluyor? Ben gerçekten bilmiyorum.

Cengo
27.Ocak.2008, 09:57

O pozisyon Gökhan dengesini kaybetmişti, bir hareket var ama Gökhan düşerken el-kol ile Edu'yu rahatsız edince o de elleri ile ittirdi onun kolunu.Penaltı gerektirecek bir şey göremedim, karşılıklı bir pozisyondu, bence faul bile yok, o kadar basit şeyleri atlamak lazım.

Trabzonspor
27.Ocak.2008, 15:48
Bne edunun pozısyonu penaldı dıye sadece soyleyebılırım dedım penaltı degıl evet orda herhangı bır faul yok ama gergınlık yapıp tartışmaya gırmenın anlamı yok yanı onu soyluyorum sora burdan ceza alıp cıkanlar oluyor

EreN
27.Ocak.2008, 16:47
Ya zaten olan olmuş. Skor belli...

eXcitinG
27.Ocak.2008, 16:50
Song - CarLos mücadeLesi Yüzdebinbeşyüzyetmişbeş PenaLtıdır..

KontroLsüz güç, güç değiLdir misaLi oLmuş. Ama oLanda oLmuş.

BaFraLı
27.Ocak.2008, 16:54
Omuz omuza mücadele değilmi o ya Nasıl penaltı ki (:..

anil luque
27.Ocak.2008, 18:57
omuzdan zıyade elını kullanıyor song kardes o yuzden penaltıymıs ..

Onurap
27.Ocak.2008, 22:03
:) Hayır hakem kimseyi tuttu demedim. Maçın sonucuna etki etmeyecek şekilde de olsa hatalar yaptı. Ama sen benim takım tuttuğumu düşündün ben orada bizim Selçuk'un atılması gerektiğini söylemiştim. Ayrıca tartışacak zaten bişey söylemedim. Edu'nun pozisyonunda bence düşürmedi çünkü arkası dönüktü Gökhan'ın zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Top çıktıktan sonra faul yapılırsa karar ne oluyor? Ben gerçekten bilmiyorum.

Penaltı olmuyor.. :) top hava atışıyla başlıyor oyuncu kart görmesi gerekirse görüyor..

Yani sonuç olarak ben yinede orda penaltılık bir hareket olduğuna inanmıyorum.. :)

Jesus_FB
27.Ocak.2008, 23:24
Yani sonuç olarak ben yinede orda penaltılık bir hareket olduğuna inanmıyorum.. :)

Yani gorduklerine inanamiyorsun :D

Onurap
27.Ocak.2008, 23:44
Yani gorduklerine inanamiyorsun :D

Gördüklerim penaltı olduğuna yeterli değilki.Kornerlerde ceza sahası içinde bu itişmelerin çok daha fazlası oluyor..Hatta lugano yapıyor bi keresinde kurt kapanı yapmıştı hatta.. :D