View Full Version : Kezman'dan F.Bahçe'yi Kızdıracak Açıklamalar!
Onurap
22.Ocak.2008, 18:24
F.Bahçe'nin eski futbolcusu Kezman, Sarı-Lacivertli camianın tepkisini çekecek açıklamalar yaptı. Sezon başında Fransa'nın PSG takımına transfer olan Sırp golcü, Star TV'de yayınlanan Futbolig programında "G.Saray Kadıköy'de UEFA Kupası'nı alırsa, bu F.Bahçelileri çok kızdırır." dedi.
İspanyol futbolcu Güiza'yı da eleştiren Kezman, "Türk futbolunda sert savunma yapılıyor. Güiza, şu an büyük bir kulüpte ve orada gol atmak zor. O şu ana kadar küçük takımlarda oynadı ve oralarda basın baskısı yoktu." diye konuştu.
Kaynak : Zaman
bugra 1905
22.Ocak.2008, 18:30
Adam Bence Çok Haklı Dediklerinde Doğruluk Payı Var Bence
El Barto
22.Ocak.2008, 18:37
İşe fanatiklik gözüyle bakarsan evet haklı. Türkiye'de de prim yapan bu. Ama ben işe Türk bir takımın başarısı olarak baktığımdan dolayı maalesef Kezman ile aynı fikirde değilim. Nasıl 2000 yılındaki zaferde bir Türk olarak göğsüm kabardıysa bu senede hele ki İstanbul'da bir Türk takımının kupayı kaldırmasına sevinmeyecek bir Türk yoktur bence yada ben öyle umuyorum.
World Hollow o1
22.Ocak.2008, 18:46
Guiza konusu doğru..
Türkiyede yumuşak top oynayan yok..
Guiza bence çok zayıf ve çokda herde kalıyor. bu konuda doğru konuşmuş.
Varonil
22.Ocak.2008, 20:05
Güiza konusunda doğru söylüyor,daha önce oynadığı takımlar İspanya'nın düşmemeye oynayan takımları.
Ama Galatasaray'ın UEFA Kupasını almasını konusunda Fenerbahçelilerin kızacağı görüşüne katılmıyorum.Galatasaray UEFA Kupasını kazansın,o gün maç sonunda Galatasaraylısı,Fenerlisi,Beşiktaşlısı şampiyonluğu beraber kutlayacaklardır.
Qtm veriyor ara gazı ...
Çok kızdım bak şimdi... olmadı.
LaigLeNoiR
22.Ocak.2008, 20:25
Guiza konusunda haklı olabilir ancak diğer açıklaması bence çok yanlış...
Güiza tartışması yetmemiş gibi,yeni bir tartışma daha çıkartıyorlar ortaya ayıp.Uefa kupasını eğer Kadıköy'de kaldırırsak,Fenerbahçe'liler Türk olarak sevinirler,fakat iş fanatikliğe kaçarsa büyük olaylar olabilir..
JunkChorn
22.Ocak.2008, 20:47
İşe fanatiklik gözüyle bakarsan evet haklı. Türkiye'de de prim yapan bu. Ama ben işe Türk bir takımın başarısı olarak baktığımdan dolayı maalesef Kezman ile aynı fikirde değilim. Nasıl 2000 yılındaki zaferde bir Türk olarak göğsüm kabardıysa bu senede hele ki İstanbul'da bir Türk takımının kupayı kaldırmasına sevinmeyecek bir Türk yoktur bence yada ben öyle umuyorum.
Çok haklısın abi.
Güiza tartışması yetmemiş gibi,yeni bir tartışma daha çıkartıyorlar ortaya ayıp.Uefa kupasını eğer Kadıköy'de kaldırırsak,Fenerbahçe'liler Türk olarak sevinirler,fakat iş fanatikliğe kaçarsa büyük olaylar olabilir..
Deniz dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama şöyle bir durum var: Eğer başkanından taraftarına herkes çıkarda o kupayı Şükrü Saraçoğlu'nda kaldırmak şöyle böyle derse insanlar haklı şekilde gerilir. Olaya "Türk Futbol Başarısı" olarak bakanlar ortalığı hiç olmayacak karıştırır. O yüzden bu olaya stad olarak bakanlardan birisi Kezman bıraksın bizi de takımdan nasıl gönderilmeyecek 16 maç 3 gol performansıyla onu düşünsün.
Son olarak haberin doğru olduğuna inanmıyorum.
Çok haklısın abi.
Deniz dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama şöyle bir durum var: Eğer başkanından taraftarına herkes çıkarda o kupayı Şükrü Saraçoğlu'nda kaldırmak şöyle böyle derse insanlar haklı şekilde gerilir. Olaya "Türk Futbol Başarısı" olarak bakanlar ortalığı hiç olmayacak karıştırır. O yüzden bu olaya stad olarak bakanlardan birisi Kezman bıraksın bizi de takımdan nasıl gönderilmeyecek 16 maç 3 gol performansıyla onu düşünsün.
Son olarak haberin doğru olduğuna inanmıyorum.Haklısın,kupayı kaldırırsak bir çok taraftarımız nispet olsun diye rahat bir 1 sene konuşurlar durumu.Fenerbahçe'liler tepki gösterseler haklı konumunda olurlar o zaman.Dediğin gibi,Türk futbol başarısı olup 2 tarafta nispet etmesse,sorun çıkmaz fakat bunun olcağını sanmıyorum.
GeNç KaRTaL
23.Ocak.2008, 18:16
Bir çok Galatasaraylı kazanılan kupayı Türkiye'nin başarısı olarak görmeyeceği için diğer takım taraftarlarından böyle düşünmelerini beklemek bence anlamsız..
tosunpasa
23.Ocak.2008, 18:48
çok kızgınım ne yazcağımı bilemiyorum.. töbe töbe ya (: konuya girerken takıma sövmüş heralde diye düşündüm valla..
Onurap
23.Ocak.2008, 19:39
Katılmıyorum buna açıkçası fenerbahçe samiyende uefayı alsa ben çatlarım..:D
Aynı şey fenerliler içinde geçerli.. :D
Sırf bununla kalsa iyi kutlamalar sırasında Galatasaraylılar işi abartıcak Fenerbahçelilerde hazmedemeyip sataşacak..Çok tehlikeli bi olay :)
El Barto
23.Ocak.2008, 19:52
Katılmıyorum buna açıkçası fenerbahçe samiyende uefayı alsa ben çatlarım..:D
Aynı şey fenerliler içinde geçerli.. :D
Sırf bununla kalsa iyi kutlamalar sırasında Galatasaraylılar işi abartıcak Fenerbahçelilerde hazmedemeyip sataşacak..Çok tehlikeli bi olay :)
Katılmaman gayet normal Onur. Sen yazdığım ilk cümleye girenlerdensin. :)
İşe fanatiklik gözüyle bakarsan evet haklı. Türkiye'de de prim yapan bu.
Onurap
23.Ocak.2008, 19:57
Katılmaman gayet normal Onur. Sen yazdığım ilk cümleye girenlerdensin. :)
Evet ama ben %99 un bu kesime girdiğine inanıyorum..Sen beşiktaşlı olduğun için bunu anlamıyorsun bence.. :D
Yoksa beşiktaşın uefayı samiyende alması banada koymaz.. :D
El Barto
23.Ocak.2008, 20:03
İnönü'de herhangi bir Türk takımının bir Avrupa kupasını kazanmasını da isterim. Keşke her sene bir takımımız Avrupa'da kupa kaldırsa. :)
Neyse herkesin kendi fikridir, ama bana göre bu Türk Milli takımının kupa kazanmasına sevinmemek ile eş değer. Sonuçta orada temsil edilen her ne kadar marka olarak GS olsa da temelde yatan şey Türk takımı oluşudur BANA göre.
JunkChorn
24.Ocak.2008, 08:32
Evet ama ben %99 un bu kesime girdiğine inanıyorum..Sen beşiktaşlı olduğun için bunu anlamıyorsun bence.. :D
Yoksa beşiktaşın uefayı samiyende alması banada koymaz.. :D
Bırak bu işleri Onur.
Bu kadar bari olma, Beşiktaş'ı bırak Çatladıkkapıspor bile alsın Şükrü Saraçoğlu'nda sen yine sevinirsin
Fenerbahçeliyim, ama hiçbir zaman senin gibi fanatik düşünmedim! Hiçbir zaman ülkemin, yaşadığım toprağın önceliğini kendi düşüncelerim ve egolarımdan sonra görmedim! Bunu yapana zaten diyecek bişey yok.
Bu diyeceğim senin için değil: İnsanlar hasta olan birisine Fenerbahçeli diye geçmiş olsundan önce; nefret ederim bu kişiden ama diye başlıyor. Yahu ölen askerin cebinden Fenerbahçe bayrağı çıksa ne diyeceksin? Hiç olayı farklı yere çekme deme çünkü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda kazanan Galatasaray'ın da formasında TÜRK BAYRAĞI var...
İnönü'de herhangi bir Türk takımının bir Avrupa kupasını kazanmasını da isterim. Keşke her sene bir takımımız Avrupa'da kupa kaldırsa. :)
Neyse herkesin kendi fikridir, ama bana göre bu Türk Milli takımının kupa kazanmasına sevinmemek ile eş değer. Sonuçta orada temsil edilen her ne kadar marka olarak GS olsa da temelde yatan şey Türk takımı oluşudur BANA göre.
Sana göresi bana göresi yok abi bu işlerin. Herkesin kendisine göre doğruları vardır; ama GERÇEK bir tanedir.
Türk takımı kazandı denildiğinde olay çoktan kapanmıştır.
REsist JuvE11
30.Ocak.2008, 02:11
galatasaray ve fenerbahçe..2 tane azılı rakip.100 yıllık rekabet vs...
galatasaray saraçoğlunda uefa kupasını kaldırırsa fenerliler de aynı galatasaraylılar gibi sevinir,gururlanır çünkü sonuçta bir Türk takımı bu kupayı alıyor demişsiniz.(aynı olay fb nin gsnin stadında kazanması)böyle bişey olabilirmi ya..olmaması da gayet doğal..bu ister fanatikliğe bağlayın ister bağlamayın ama durum bu.
çünkü tarih bu olayı aynen şöyle yazacak:galatasaray ya da fenerbahçe,ezeli rakibinin sahasında uefa kupasını kazandı..bu gurur,kazanan takımla beraber takımın ezeli rakipleri hariç diğer kluplerin gururu olacaktır.bunun aksini iddia edenler dostluk dersi vermesinler lütfen....başarı paylaşılmaz
JunkChorn
30.Ocak.2008, 03:28
Türk takımı başarı aldığı sürece sevinmemenin adını ezeli rekabet koyuyorsan :)
Rekabet iki takımın arasındandır; bağlı olduğu ülkenin menfaatlerini korurken değil.
REsist JuvE11
30.Ocak.2008, 04:27
bir taraf başarı sağladığı zaman otomatik olarak milli başarı seviyesi artıyo zaten..karşı taraf bununla gurur duysa ne olur olmasa ne olur..bu iyiniyet göstergesi sahte değildir de nedir? kendimizi kandırmayalım(bu arada ben kendi fikrimi söylemiyorum,gerçekleri söylüyorum)
Onurap
30.Ocak.2008, 05:38
Bırak bu işleri Onur.
Bu kadar bari olma, Beşiktaş'ı bırak Çatladıkkapıspor bile alsın Şükrü Saraçoğlu'nda sen yine sevinirsin
Fenerbahçeliyim, ama hiçbir zaman senin gibi fanatik düşünmedim! Hiçbir zaman ülkemin, yaşadığım toprağın önceliğini kendi düşüncelerim ve egolarımdan sonra görmedim! Bunu yapana zaten diyecek bişey yok.
Bu diyeceğim senin için değil: İnsanlar hasta olan birisine Fenerbahçeli diye geçmiş olsundan önce; nefret ederim bu kişiden ama diye başlıyor. Yahu ölen askerin cebinden Fenerbahçe bayrağı çıksa ne diyeceksin? Hiç olayı farklı yere çekme deme çünkü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda kazanan Galatasaray'ın da formasında TÜRK BAYRAĞI var...
Sana göresi bana göresi yok abi bu işlerin. Herkesin kendisine göre doğruları vardır; ama GERÇEK bir tanedir.
Türk takımı kazandı denildiğinde olay çoktan kapanmıştır.
Abartma bu bir spor olayı vatan millet sakaryaya bağlamak doğru değil..Tabiki ezeli rakibin kazanmasına sevinmeyeceğim..
Arkadaşlar lütfen kendimizi kandırmayalım.Eğer Galatasaray UEFA Kupasında Finale çıksın.Kadıköy'de rakip kim olursa olsun Fenerbahçeli'ler stadı doldurur ve Rakip takıma tezahürat ederler.
Not:Bende Fenerbahçe'liyim.Ve 8-9 sezon önce alınan bir UEFA Kupasının havasını hala yapıyorlarsa şimdi UEFA'yı alırlarsa yandık.:DDillerinden kurtulamayız artık.
Addolorato
30.Ocak.2008, 06:12
Not:Bende Fenerbahçe'liyim.Ve 8-9 sezon önce alınan bir UEFA Kupasının havasını hala yapıyorlarsa şimdi UEFA'yı alırlarsa yandık.:DDillerinden kurtulamayız artık.
Ne yapalım İngiltere gibi her yıl avrupa kupalarında final oynayan bir ülke değiliz. Kupamızı aldıysak bizden başkası alana kadar havamızı yaparız :0:
King_91
30.Ocak.2008, 10:30
ben açıkçası fener yada bir başkası avrupa'da kupa alırsa sevinmem . seviniyorum desem de samimi olmam . eğer yürekten sevinebilen varsa da helal olsun derim .
JunkChorn
30.Ocak.2008, 10:45
ben açıkçası fener yada bir başkası avrupa'da kupa alırsa sevinmem . seviniyorum desem de samimi olmam . eğer yürekten sevinebilen varsa da helal olsun derim .
Kendi adıma teşekkür ederim:)