PDA

View Full Version : antrenör puanı



beymen12
24.Ocak.2008, 07:28
Forumda aradım bulamadım.Database farklı bir bilgisayarda açınca antrenör puanı en iyiler de sıfırlıyor.Acaba antrenör puanını cache demi tutuyor.Birde iki pcde ayrı ayrı puan oldu nasıl birleştiririz, bunun imkanı varmı.teşekkürler

Pentagram_15
24.Ocak.2008, 10:18
Sanırım oyunun Hall of Fame datalarından bahsediyorsun. Bu dosyayı oyun her Windows kullanıcı profili için ayrı hazırlıyor diye hatırlıyorum. Yani senin save dosyanı alıp götürmen yeterli olmayacaktır diğer bilgisayarına. Belgelerim klasöründe yer alan Sports Interactive\Football Manager 2009 klasörünün içerisinde hall of fame.dat dosyası olması gerek onu da save dosyanla beraber taşıman gerekecektir. Ancak yeni oyun kurman veya aynı saveden devam gibi durumlar aynı isim üzerinden kayıda devam eder mi onu bilmiyorum. Kayıtlı oyun bir ihtimal aynı isme devam edebilir.

Ek olarak oyunu Steam üzerinden aldıysan değişik bir senaryo da mümkün olabilir bu durumda. (Benim Hall of Fame'e girecek bir kariyerim olmadığı için dosya bende mevcut değil Steam veya Belgelerim'de herhangi bir yerde ancak FM 2008'de aynen olduğu için sistemin çok değişmediğini düşünüyorum.)

BeeTLeJuiCe
24.Ocak.2008, 18:31
Pentagram arkadaşım çok güzel açıklamış herşeyi, İki bilgisayardaki ayrı ayrı puanı birleştiremezsin ama bir tanesini arkadaşın dediği dizinden alarak oyuna atabilirsin.

beymen12
24.Ocak.2008, 20:26
Belgelerim klasöründe yer alan Sports Interactive\Football Manager 2009
klasörünü aynen taşımama rağmen sıfır oldu antrenör puanı..yani belgelerimde yok.işletim sistemi iki pcde vista..hall of fame.dat acaba vistada nerde ?

program data veya aplication datamı?

fm 2008 de böyleymiş herhalde

How to Clear the Hall of Fame
To do this you have to delete the hall of fame.dat file from either:

XP: C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008
Vista: C:\Users\Public\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\

This should now reset your Hall of Fame.

Pentagram_15
24.Ocak.2008, 22:36
Zaten senin bulduğun İngilizce çözüm de aynı yere işaret ediyor benim anlattığımla ama dediğim gibi ben HoF'e giremediğimden mi yoksa dosyanın yeri değiştiğinden mi bilmiyorum herhangi bir yerde bu dosyayı bulamadım. Belki Sigames bu dosyanın direkt düzenlenmesini engellemek için dosyayı farklı bir yere farklı bir isim ile taşımış veya gömmüştür. Bugün biraz araştırırım birşeyler bulabilirsem yazarım buraya.