View Full Version : samsunspor-kayseri macı sonrası olaylar
gunners
27.Mart.2006, 02:59
tv de gordum ve sok oldum..mac sonu hakem kuddusi muftuoglu na samsunlu oyuncuların buyuk cogunlugu tepkı gosterdıler kı tepkılerı haklıydı(penaltısı verılmedı)ama bu tepkı asırıya kactı..tolga ceyhun serkan kerem gıbı oyuncular hakemlere fiili saldırıda bulundu ki serkan zıplayıp yumruk atarken goruntulendi..tahminim en az 6-8 mac ceza alıp sezonu kapatır..
mustang
27.Mart.2006, 20:14
Hakem sanki terör örgütü üyesi gibiydi panzerlerle gitti polis eşliginde vay be samsun halkının yaptıgı ayıp
Eray Dengiz
27.Mart.2006, 21:09
Şu Türk futbolcularının veya Türk hakemlerinin futbol ile alıp veremediği nedir anlayamadım.. Tamam hakemler gerçekten çok kötü ama Serkan olsun Kerem olsun siz profesyonel futbolcularsınız ben hiç yakıştıramadım. Hakemlere gelince zaten artık çivisi çıktı bu işin kaliteli sağlam birinin el atması lazım... Yoksa Türk futbolunun hakemlerden yana başı fena dertte..
emirduman
28.Mart.2006, 00:14
Çok üzülüyorum bu tür haberlere, Türkiye'de böyle şeyler görmek istemiyorum, ne zaman sporun asıl manasını öğrenicez çok merak ediyorum ve bunun kısa sürede olmasını diliyorum...