View Full Version : kalecilerin aerial yetenegi
arkadaslar sorum şu kalecinin hava topu hakimiyeti hangi özelliklere baglı örnegin jumping ve aerial ability si 19,20 olan kalecilerin bile overview de aerial abilitysi son sınıra yakın gozukmuor o zaman baska hangi özelliklere baglı bu velet ?
enforcer
27.Ocak.2008, 02:34
pozisyon alma olabilir mi? veya defansında topa çıkacağını düşünürsek alan yönetimi ve iletişim i de katabiliriz belki.. yoksa çok detaylı mı düşünüyorum??
DaveJones
27.Ocak.2008, 02:36
Enforcer e katılıyorum. Command Of Area ve Positioning de etkili olabilir.
valla benm kafam karısdı :) deneme yanılma yapacam handling in bile sonucda ilgisi wardır hava hakimiyeti ile
editorden biraz ugrasdıkdan sonra buldugum şeyler şunlar:
1)hava hakimiyetine etki eden özellikler:aerial ability,handling,jumpıng(etkisi wardır elbet ama editörden değiştirmeye çalısdıgım halde jumpıng oyundaki özellıkde değişmedi kısacası kendı fıkrım),punching
2)Command Of Area sadece communication a etki ediyor
3)kalecinin boyunun hava hakimiyetine bi etkisi yok(sanırım uzun boylu kalecinin jumping i daha hızlı gelişiyor.eger diger bütün özellikler eşitse boyları 2 metre ve 1 metre kaleci arasında hiç bi fark yok )
NOT:mental özelliklerin ne gibi etkisi war bakmadım hepsini sabit tuttum
NOT2:rushing out u editörden degiştirmeye calısdım ama oyunda değişmedi yani deneyemedim
baristayfur
27.Ocak.2008, 21:41
Önem sırasına göre
1-Strength
2-Handling
3-Positioning
4-Anticipation
5-Decisions
6-Bravery
olması gerek...