Log in

View Full Version : Sevilla Atletico ve ''C'' Takımı hakkında...

biyoloji
28.Ocak.2008, 03:46
Merhabalar...

Sevilla'nın başındayım şuanda tecrübesi olan varsa mutlaka biliyordur affiliate olarak Sevilla'nın Atletico, C ve 19'u affiliate takımları mevcut ama sadece 19'u takımının bir ligi gözüküyor, var bende. Diğer oyuncularımı yollamak istiyorum bunlara fakat oynicakları maçları olmadığı için laf olsun diye duruyor orda acaba bu 2 takıma nasıl fikstür sağlanıyor ? Yardımcı olabilirmisiniz başta davetiye gelmedi ama aktif olması konusunda bir mesaj gelmişti bende evet aktif olsun dedim... Fakat dediğim gibi bir fikstür gözükmüyor sadece friendly lütfen yardımcı olun...

eXcitinG
28.Ocak.2008, 07:49
OyuncuLarını kiraLık gönder. Ya da piLot takımLarın varsa onLara gönder. Daha verimLi oLur.

biyoloji
29.Ocak.2008, 07:34
Peki yani bu iki takıma fikstür sağlanmıyomu isim olarakmı var sadece ?

mertayasava
29.Ocak.2008, 07:38
İspanya 2.ligini açsaydın Sevilla Atletico o ligde yer alıyor.Oyuncularını oraya yollayarak maç tecrübeleri edinmelerini sağlayabilirdin.U19'un ise kendi ligi var diye biliyorum.

biyoloji
29.Ocak.2008, 08:00
hmm sanırım bundan dolayı evet 2.lig seçmedim ispanyada...

aberkay37
29.Ocak.2008, 09:01
Fikstür olmasa da oyuncuların orda boş oturmuyor maç yapıyor
kiralık gönderdiğin oyuncunun sezon sonunda geçmişe bakarsan kaç maç yaptığını kaç gol attığını görebilirsin

vincent71
29.Ocak.2008, 09:58
benim tavisyem oynamayı düşündüğün ülkenin en az 2 yada daha iyisi 3 ligini yükle, ve en alt ligden kendine bir feeder klüp bul oraya gönder oyuncularını..çünkü o tarz takımlar için senin gönderdiğin adamlar genelde çok iyi futbolclar oluyor ve ilk 11 oynuyabiliyorlar..ayrıca adam yabancıysa eu dışından o sayede vatandaşlık kazanmasına da yardımcı olur..tabi bi de adamın harbi potansiyelli ve iyiyse orda da büyük ihtimal iyi iş yapar ve böylece daha çabuk değerlenir.

mpaker66
29.Ocak.2008, 21:22
Yanılmıyosam yazın sana lig davetiyesi geliyor onu kabul edeceksin.Yada zaten Sevilla'nın pilot külübü Murcia oraya gönder.

biyoloji
02.Şubat.2008, 04:11
2013-2014 teyim falan işte yollamak sorund değil zaten biliyoruz o kadarınıda hadi dedim Atletico ve C takımımda şampiyon olsun falan... :D