View Full Version : Favori Personel Sorunu
Romeo3405
28.Ocak.2008, 17:31
Ben Galatasaray ile oynuyorum Şampiyonlar Ligi Kupasını ve Süper Kupayı aldıktan sonra klübün favori personeline girmiştim. Ertesi sene aynı başarıları gösterdikten sonra baktımki klübün favori personeli azalmış ve bende listeden çıkmışım bu oyunun buglarından birimi yoksa mantıklı bir açıklaması varmıdır
enforcer
28.Ocak.2008, 19:00
geçen serilerde de başıma geldi... hiçbir zaman kalıcı olamadım orada. kulüpten ayroldığında yarı yolda bırakmış gibi olduğundan çıkartılması normal ama orada kalmaya devam ederken neden çıkartılır bilmiyorum...
Romeo3405
28.Ocak.2008, 19:19
Sercan Yıldırım gelir gelmez favori personel oldu.Digite ilk sene sonunda favori personel oldu. Edgar Baretto yarım sezonda favori personel oldu.Vedran Corlukada aynen öyle.Ben 7.seneye girdim 6 da 6 şampiyonluk 2 şampiyonlar ligi 2 süper kupa 1 kıtalararası 2.daha oynamadım ve türkiye kupaları ve türkiye süper kupaları kazandık ama bizi şutladılar favori personelden :D
pltabi
31.Ocak.2008, 19:46
city de büyük başarılar kazandım favori personel oldum sonra chelsea ye gidince hemen favori personellikten atıldım