View Full Version : Kariyer Hedefleriniz
frkara
28.Ocak.2008, 23:41
İster içinizi dökün, ister oyuncu tavsiye edin, ister kurduğunuz kadroyla hava atın.
Her şey serbest
Neyse ilk ben başlayayım.
Manchester city i şampiyon yapıp süperstarları takıma transfer etmek.Messi,ronaldo,kaka vb,birde city en zengin kuluplerde 1 numara yapmak ondan sonra ezeli rakip manu ya yada başka takıma transfer olmak.
Varonil
28.Ocak.2008, 23:45
Şu an için yaptığım bir kariyer yok ama her kariyerimde belli başlı hedeflerim vardır.
Tanımışlığı,ekonomisi düşük kulüplerle başladığım kariyerlerde o takımı zirveye çıkarmak için uzun vadede genç,potansiyeli iyi oyuncuları takımın bünyesine katar,oyuncu satarak takımın ekonomisini geliştirir ve ardından artan bütçeyle de kuracağım iyi takımla yükselişe geçerim.
Addolorato
29.Ocak.2008, 00:02
Sivasspor'um. Ligde ilk sezonum bitmek üzere 2. sıradayım.
İlk sezon ; Josip Tadic , Yoon Bit Garam , Michael Morton , Ransford Osei , Taner Taktak gibi potansiyel sahibi genç futbolcuları kadroma kattım League 2 ekiplerinden Bournemouth'u pilot klübüm yaptım. Böylece kadroma kattığım yetenekli ve AB üyesi yeteneklerimi ilerleyen sezonlarda ingiltere'de gelişmesini sağlayacağım.
Ligin bitimine 8 hafta kaldı Şimdiden Hamed Namouchi ve Giglielmo Stendardo gibi Turkcell Super Lig için çok iyi sayılabilecek oyuncuları Bosman kuralı sayesinde bedelsiz bir şekilde anlaşma sağladım. Ligde 2. sıradayım fakat son 8 hafta içindeki en ufak formsuzlugum ligi 5. bitirmeme bile yol açabilir onun için ince eleyip sık dokuyorum.
İlk sezon hedef olarak kendime Avrupa Kupalarını seçmiştim nitekim ilk 4 içinde bitirebileceğime inanıyorum yürekten. 1. Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde olsamda geriye kalan bütün maçlarımı kazanıp Beşiktaş'ın puan kaybetmesini beklemek istiyorum.
Euro Vase 'de Aston Villa gibi bir klübü eleyip haklı bir gururda yaşattım Sivas şehirine Fakat Uefa 1. Ön eleme turunda PSG ekibine elenmekten kurtulamadım. Hava atıcak bir kadrom yok. Kısıtlı bir bütçe ile boyumuzdan büyük işlere kalkışıyoruz. Umarım Allahın İzni ile bu sezonu ilk 2 içerisinde bitirip bu güzel şehire CL'ye katılma gibi bir hediye verebilirim.
Uzun vadedeki hedefim Sivası Şampiyon Yapıp Avrupa kupası kaldırmaktır. Biraz uzun oldu fakat detaylı bir şekilde içimi döküp planlarımdan bahsettim size umarım sıkılmamışsınızdır siz okuyanlar.
bugra 1905
29.Ocak.2008, 00:17
İnşallah İstediğin Hedeflere Ulaşırsın Eralp
Benimde Başlıca Hedeflerim Takımımı Ligde İyi Bir Yere Saklamak V e Genç Oyuncuları Alarak Geleceğin Takımını Kurmaktır
garydelgadov
29.Ocak.2008, 00:23
Benim hedefim çok fazLa ama bunun için çok önemLi bir detay gerekiyor.Önce oyunu aLmaLıyım.:zuhaha