View Full Version : Fenerbahçe Appiah davasını kazandı
TR.CaPTaiN
29.Ocak.2008, 01:27
FIFA İhtilaf Çözüm Komitesi, bugün tebliğ edilen karar uyarınca Stephen Appiah'ın kulübümüze 2.281.915 Euro haksız fesih tazminatı ödemesine karar vermiştir. Stephen Appiah'ın kulübümüz aleyhine yapmış olduğu başvuruyu ise reddetmiştir. Bu karara karşı her iki tarafın da CAS'a başvurma hakkı bulunmaktadır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
bugra 1905
29.Ocak.2008, 01:33
Fenerbahçe İçin Çok Sevindim
a.arıcı-11
29.Ocak.2008, 02:12
tazminat daha yüksek diye biliyordum ama hiç yoktan iyidir:)
Tabi şimdi başlayacak süreç belli.Appiah CAS'a gidecek ordan da bişey elde edemiyecek.Parayı ödeyemeyeceğini açıklayacak.İşin sonu Ortega olayına benzeyecek bizde hak ettiğimizin daha altında bir paraya razı olmak durumunda kalacağız.
SiR ToMaSRoSiCkY1
29.Ocak.2008, 02:46
2 milyon euro alıcak değil mi Fb?
a.arıcı-11
29.Ocak.2008, 03:55
2 milyon euro alıcak değil mi Fb?
Görünürde öyle...
Bordo61Mavi
29.Ocak.2008, 05:18
Ha soyle, herzaman yabancilar kazanacak degilya. Bizimde bi lange olayimiz var ne oldu bilmiom
Tebrikler Fenerbahce'ye
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2008, 06:22
tazminat daha yüksek diye biliyordum ama hiç yoktan iyidir:)
Tabi şimdi başlayacak süreç belli.Appiah CAS'a gidecek ordan da bişey elde edemiyecek.Parayı ödeyemeyeceğini açıklayacak.İşin sonu Ortega olayına benzeyecek bizde hak ettiğimizin daha altında bir paraya razı olmak durumunda kalacağız.
Ortega'nınki baya yüklü bir miktardı sanırım.Appiah'ın ki ise çok fazla değil.Onu satın almak isteyen bir kulüp rahatlıkla karşılayabilir bonservis bedeli niyetine..
5 M$ bekleniyordu zaten..
Onurap
29.Ocak.2008, 07:14
Kazanır tabi herkes Özhan canaydın değilki..Aziz yıldırımı tebrik ediyorum..
JunkChorn
29.Ocak.2008, 07:39
Burda Aziz Yıldırım'dan çok avukatları tebrik etmeli:)
Ha soyle, herzaman yabancilar kazanacak degilya. Bizimde bi lange olayimiz var ne oldu bilmiom
Tebrikler Fenerbahce'ye
En son Nuri döneminde 600 bin dolar ödenerek kapandı galiba emin degilim ama :D
Fernando Gago
29.Ocak.2008, 21:42
Çok güzel oldu bu Önümüzde bir de Aurelio davası var bakalım o dava nasıl sonuçlanır Ondan pek umut yok gibi
barahir
29.Ocak.2008, 21:44
Beklenen oldu çok şaşırmadım.. Aziz Yıldırım ve ekibi bu işlerde çok başarılı.. Bakalım Aurelio davasında neler olcak?
KaPaLı
29.Ocak.2008, 22:11
Spor yüksek Tahkim Mahkemesine 2 tarafta başvuracakmış. Appiah kolay kolay kazanamaz daha yüksek bir ücrette çıkar inş. CAS'tan.
Ortega işine dönmez kolay kolay. Şekip Mosturoğlu şu anda çok iyi iş çıkarıyo kendisi zaten TFF'de görev almıştı.
Sekopej
30.Ocak.2008, 00:13
Bu 2 milyon Fenerbahçe'yi zengin yapmaz ama Appiah için anlamı büyüktür. Ortega davasından sonra bunu da kazandık. Sırada Aurelio var, verilecek miktar orada da çok çok yüksek olmayacaktır ama davayı kazanmak da önemli. Sözleşmesi devam eden bir futbolcu artık kolay kolay bırakıp gidemez Fenerbahçe'yi. Ortega'da tamam paranın tamamı alınamadı ama Ortega'ya ne oldu? Appiah'ta da parayı ödemeden başka kulüpte oynayamaz, ödemezse işi uzatırsa kaybeden kendisi olur, Fenerbahçe ha 2 milyon almış ha uzlaşmayla 1 milyon almış, çok da önemli bir fark olmaz. Önemli olan davanın kazanılmış olması.