PDA

View Full Version : Ankaraspor - Trabzonspor [ TSL 18. Hafta ]

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 22:05
http://img207.imageshack.us/img207/8979/59926160pq3.jpg (http://imageshack.us)

Trabzonspor
30.Ocak.2008, 22:10
bu maçı alıcaz baska yolu yok.:D

zırveden kopmamak adına almaız gereken bı mac zor bır rakıbe karsı deplasmanda oynucaz

bugra 1905
30.Ocak.2008, 22:22
Haftanın Güzel Maçlarından Biri İki Takımda İyi Gidiyor Ankaraspor Evinde Çok İyi Oynuyor Özerin Göstereceği Performans İyi Olursa Alırlar Ama Olmazsa Trabzon Alır Bu Arada Ankarada Özer Kadar Hürriyetin Performansıda Önemli İyi Bir Maç Olur İnşallah

El Barto
30.Ocak.2008, 22:26
Ankaraspor deyince nedense aklıma beraberlik geliyor. :) Bu maçta berabere biter gibi kuvvetli iki takımın maçı. Trabzon girdiği pozisyonları değerlendirirse kazanır yoksa 1-1 yada 0-0 gibi biter bu maç.

nekop
30.Ocak.2008, 22:47
Ankaraspor hafta içinde maç yaptı bu yüzden onlardan fizik olarak daha iyi olacağımızı ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Alanzinho'dan asist bekliyorum. :D

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 22:54
Ligin 2 formda takımı karşı karşıya..Trabzonspor 2 hafta üst üste şampiyonluk yolundaki rakipleriyle oynuyor.Geçen hafta zor maçlarda kazanamama alışkanlıklarını devam ettirdiler;fakat oynadıkları oyun ile herkesin takdirini kazanmayı başardılar.Ankaraspor ise sessiz sakin yoluna devam ediyor.Zor bir maç olacağı kesin.Kim kazanır kestirmek zor..

Cyzio
30.Ocak.2008, 23:49
Kolay maç: 0-2..

shamur1
31.Ocak.2008, 01:48
Takımımız Ankara’ya gitti

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1021-0F7J0K4P.jpg

Takımımız, yarın deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı maç için Ankara’ya gitti.

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu'nun da yer aldığı kafile Anadolu Jet Hava Yollarına ait tarifeli uçakla bugün 09.35'de Ankara’ya giderken takımımızın Kafile Başkanlığı'nı Sağlık ve Futbol Sorumlumuz İhsan Alioğlu yapıyor. 19 kişilik oyuncu kadrosunda yeni transferimiz Alanzinho'da yer alıyor.

Ayrıca, Ankara'ya yolculuğu öncesi havalimanına gelen Bayan Komisyonu üyelerimiz teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar dileyerek, hazırladıkları yolluğu kaptanımız Hüseyin'e verdiler.

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1021-8R5D7M8O.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/1021-7A4D7F3V.jpg

Addolorato
31.Ocak.2008, 01:55
Alanzinho 2. Yarı şans bulursa skoru değiştirir diye düşünüyorum :). Bence Trabzonspor zorlanır ama kazanır.

anilton
31.Ocak.2008, 01:57
Müthiş bir maç olacak.Aykut Kocaman - Ersun Yanal düellosuda denilebilir.Her yönüyle süper maç olacak...

Hakeden kazansın...

garydelgadov
31.Ocak.2008, 02:14
Aldım iddia kuponumu eLime,maçLara bakarken bunu gördüm.Ne desemde yazsam bu maçı kupona,yazamadım.:D

Deniz
31.Ocak.2008, 02:17
Çok kaliteli bir maç olucağı kesin.2 takımda bu sene ligin en çok istekli takımlarından.Tahminim, Ankaraspor kazanır :)

TR.CaPTaiN
31.Ocak.2008, 23:28
Ankaraspor etkili başladı fakat Gökhan çok güzel bir golle Trabzonspor'u öne geçirdi.

Trabzonspor
31.Ocak.2008, 23:31
yessssssssss işte bu be ::D ınsalah macı alırızda gecen hafta kaybettıgımız 2 puanı burda telafı ederız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kadromuz yıne aynı adamalr baya ıyı dırenclı yorulmuyolar sakatlanmıyolar gecen hafta super tempolu bı mac cıkardılar harıkalar ya

Fietra 10
01.Şubat.2008, 00:06
Çok iyi bir oyunla ilk yarıyı 1-0 önde kapadık .. Maçın başında Özer ile tehlikeli bir pozisyonu vardı Ankara'nın o kadar ..Biz ise ilk yarının sonlarına dogru buldugumuz pozisyonlar ve Gökhan'ın topu direği nişanladıgı pozisyonu değerlendiremedik ..

Memedov
01.Şubat.2008, 00:12
Trabzon ilk yarı iyi oynadı. Gökhan süper bir gol attı tebrik ederim. Özer'in kaçırdığı bir pozisyon var evlere şenlik. Songa bu maç şaştım kaldım adeta. o kadar iyi rol yaptı ki hakemi aldatmayı başardı. top eline gelmesine rağmen takımlarına gelmiş gibi yerde kıvrandı durdu. bence penaltıydı pozisyon.

bakalım ikinci yarıda neler olacak.

bugra 1905
01.Şubat.2008, 00:14
Mehmet Abi Doğru Diyor Songdan Futbolcu Kadar İyi Tiyatrocu Olur Gökhanın Golü Çok Güzel İkinci Yarı Neler Olacak Bakalım

anilton
01.Şubat.2008, 00:51
Klasik Umut Bulut golü...

Trabzonspor rahatladı...

Trabzonspor
01.Şubat.2008, 00:52
kazma umutum atttı golunu :D

a.arıcı-11
01.Şubat.2008, 00:53
Umut 74'te farkı 2'ye çıkardı.Trabzon maçı vermez artık.Tebrikler Trabzon:)

KanaKe
01.Şubat.2008, 00:54
Alanzinho nasil oynadi?

bySilver
01.Şubat.2008, 01:21
Alanzinho yeni olmasına ragmen hiç sırıtmadı hatta iyi oynadı bile denilebilir bir kaç klas hareket yaptı çok güldük :D Trabzonspor hakkıyla kazandı iyi maçtı.

Deniz
01.Şubat.2008, 01:22
Ankaraspor 0-2 Trabzonspor,

Tebrikler, Trabzonspor :)

Trabzonspor
01.Şubat.2008, 01:25
tebrıkler be tebrıkler:d

Oghuse
01.Şubat.2008, 01:28
Gökhan Ünal ne gol atmış öyle helal olsun adama..

Cyzio
01.Şubat.2008, 01:31
Kolay maç: 0-2..

Yorumsuz..:0:

bySilver
01.Şubat.2008, 01:33
gökhan ünal çok güzel gol attı. yalnız yattaranın maç sonunda üzüntülü olması alazinho nun yerine girmesi mi ?

King_91
01.Şubat.2008, 01:33
Faty Papy miydi o adam oynadı mı ? cidden çok merak ediyorum o adamı .

bySilver
01.Şubat.2008, 01:35
hayır oynamadı papy.

Cyzio
01.Şubat.2008, 01:46
Yattara neyin var evladım?Niye durduk yere sorun çıkarıyorsun?Sevincimizi kursağımızda bırakma.Bu taraftar seni seviyor, seni hiçbir zamanda ikinci plana atmadık..;)

Memedov
01.Şubat.2008, 01:47
Trabzon ikinci yarı da istediği gibi oynadı tebrik ederim net bir skorla rakibini yenmeyi başardı.

Trabzonspor
01.Şubat.2008, 01:51
bu yıl şmpiyon olursak varya super bıse basaracaz yenı bı takım ılk yılında sampıyon
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yattara cıkarken uzuldu bızıde uzdu keske cıkarmasydı ya adam dıcek aldılar benı ıkıncı plana attılar dıye

BaFraLı
01.Şubat.2008, 01:58
Trabzon'u tebrik ederim.Gökhan Ünal gerçekten çok güzel bir gol atmış..

shamur1
01.Şubat.2008, 02:04
Öncelikle Fener ve Ankara deplasmanlarından gol yemeden 4 puan çıkarmak süper oldu. Maç her ne kadar 2-0 bitse de , Ankaraspor'un da öyle kaçırdığı pozisyonlar falan olmasa da çok dirençli ve ayağa pas yapan bir takımdan bu 3 puan çok iyi oldu.

Trabzonspor'un 1 sene içerisinde geldiği noktaya bakın ; Yattara çıkıyor , Alanzinho giriyor. Gökhan çıkıyor, Isaac giriyor. Geçen sene oyuna Ferhat,Ergin vs giriyordu. Takımımızın havası da süper , tek sorun Yattara'nın isteksiz hali bu adam ne zaman 1-2 oyuncu geçmeye çalışmayıp direk pas verdiğinde anlayın ki o maç onun için bitmiştir bugün buna tanık olduk.

Şimdi Alanzinho'nun gelmesiyle takımdan kim kesilecek ? Umut diyordum ama eğer ki Yattara bu şekil isteksiz oynuyacaksa Yattara kesilsin.Adam gerçekten karabela oynatmasan bir dert , oynatıp ta isteksiz olduğunda ayrı bir dert.

JunkChorn
01.Şubat.2008, 02:23
Trabzonspor iki kritik maçtan da çok iyi neticiler aldı. Tam anlamıyla önünü açtı.

Tebrikler.

bySilver
01.Şubat.2008, 04:59
babam alanzinhoya tarla faresi diyor pıtıpıtı oynuyor diyor gelecegi var diyor trabzonda :D

Bordo61Mavi
01.Şubat.2008, 12:57
Gokhan napti oyle be :) Umut ben sana ne diim artik, gecen haftaki pozisyon daha kolaydi onu atsaydin bugun ben 1-0 da raziydim :D

Ara donem bize cok iyi yaradi, Emrahin dedigi gibi. Yedek bekleyen katki yapabilcek oyuncular, eskisi gibi Hasan Ucuncu veya Omer Riza girmiyor.

Yattarada sorun vardi, hastaymis diolar ama boylede denk gelmezya. Hem onun yuzu herzaman guluyodu ???

Ve ayrica Umut bi kez daha gosterdiki biz onu kesemeyiz, muthis pres yapiyor. Bende college takimi ile bati ingiltere sampionu oldum, stoper oynadim. En zorlandigim forvet tipi, Umut gibi kosanlar :D Bunaltiyor adamlari

Cyzio
01.Şubat.2008, 17:28
Umut 1 gol attıya 10 maç yeri garanti.10 maç saç baş yolarız..

Bordo61Mavi
01.Şubat.2008, 20:45
Umut 1 gol attıya 10 maç yeri garanti.10 maç saç baş yolarız..

Haksizlik etmiyelim Umuta, Huseyinin bile oyuna katki sagladigini kabul ettik.

shamur1
01.Şubat.2008, 21:25
Umut'u ilk kez dün çok beğendim. Bu adam zaten ideal bir santrafor değil , daha çok forvet arkasında gezinen bir oyuncu ve dün ilk kez onu Gökhan'ın arkasında izledik. Zaman zaman Cale'nin yanında sol bek te gördük , her ne kadar çok kolay gol kaçırsada inanılmaz bir pres yapıyor sol kanatta oynadı , 2.yarı Yattara çıkınca sağ kanata geçti ve yakaladığı tek pozisyonu da gole çevirdi.Ankaragücü'nde de bu pozisyonda oynuyordu zaten forvetin arkasında. Çok kolay gol kaçırıp bizlere saç baş yoldurması da oynadığı pozisyonla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Neyse hiç kimse itiraz edemez heralde ki 2.yarıya en iyi başlayan takımız çok mücadele ediyoruz , gol pozisyonlarına fazlasıyla giriyoruz ve öyle ahım şahım pozisyonda vermiyoruz.Çok zor geçebilecek 2 deplasmandan gol yemeyip 4 puan almak kolay iş değil.

Trabzonspor için en önemli transferler Song ve Egemen oldu bu ikili mükemmel bir uyum sağladı , genelde o bölgeye oyuncu bulup ta iki stoperin uyum sağlaması kolay değil hele ki bu 2 oyuncuyu bonservis bedeli olmadan beleşe renklerimize katmamız bu iki transferi daha da çok önemli kılıyor.

İki tane zor geçebilecek deplasmanımız kaldı Bjk ve Sivas bu rakiplerimize puan vermeyip ( ki 1 puan için çıksak bu savunma ve kaleciyle kesin alırız ) dönersek , evimizde oynuyacağımız Gs ve Fb maçlarını da 3 puanla kapatırsak 25 senedir beklediğimiz o şampiyonluk kupası Trabzon'a gelecektir :)

Bordo61Mavi
02.Şubat.2008, 09:16
Emrah okadarda olacak, bide Henry gibi bitirici olsa Real Madride oynar :D

extensor
02.Şubat.2008, 16:46
Gökhan Ünal'ın golünde;
Rakip tutacağı adamı izleyecek arkadaş. Trabzonlu arkadaşlarım bilir. Hemen her maç o açılardan geniş köşeye şut atar, dener Gökhan. Kayseri'deyken müthiş bir golü daha aklımda...
Gökhan'ı biraz tanısalar o golü yemezler.
Erhan Güven Gökhan yapınana kadar 3-5 saniye önüne geçemedi.
Yine o 3-5 saniye de Senecky pozisyon alamadı.

Kalecilik tuhaf iştir. 90'dan da pekala kolayca top çıkarılabilir. Asıl mesele ön sezi ve pozisyon almadır.
Yani klasik mental şeylerdir.
Kurtarılabilir kesinlikle...
Mesela Mondi'nin 6 senelik Galatasaray geçmişinde böyle bir gol gördünüz mü?
Keza 30 metreden ayak üstü ile sert ve baraj arkasına 90'a frikik atmıştı Rapaiç. Gitti çıkardı o topu...

Varonil
02.Şubat.2008, 16:57
Ankaraspor geçen seneki Sivasspor'un yaşadığı sıkıntıyı çekiyor,ligde büyük takımlarla oynadıkları maçlarda büyük maç deneyimsizliklerinden puan kaybediyorlar.Umarım bu yenilgi onları düşüşe geçirmez.

Trabzonspor'a tebrikler.Alanzinho iyi gözüktü bu maçta daha ilk maçı olmasına rağmen.İyi bir transfer olacağını bütün herkese gösterdi bence.

Trabzonspor
02.Şubat.2008, 17:01
evet Gökhan o şutları ock dsenıyor gecen hafta aynı noktanın bıraz daha kaleye yakın ceza sahası yan cizgisine yakın tarafından denedı ama orda bu kadar beklemem şansı olmamıstı ve zaten topta dısarı gıttı falso almadan.

Varonil
03.Şubat.2008, 20:01
Macaristan'da 'Kolbastı' rekoru!
Trabzonsporlu futbolcuların geçen hafta deplasmanda Ankaraspor karşısında 2-0 kazandıkları maçta oynadıkları ''Kolbastı'' dansı görüntülerinin yer aldığı video, Macaristan'da binlerce kez tıklanarak rekor kırdı.

Bordo-mavili futbolcuların, taraftarları önünde yaptığı dans gösterisinin video görüntüleri Macaristan'da spor medyası tarafından internet sitelerinde futbolseverlerin beğenisine sunuldu.

Macar spor medyası, haberi, ''Dünyanın en komik galibiyet sevinci'', ''Türk takımının enteresan galibiyet kutlaması'' başlıklarıyla duyurdu. Haberlerde, sevinç gösterisine neredeyse tüm futbolcuların katıldığı, başta Song olmak üzere Trabzonspor'un yabancılarının da yer aldığı bu gösteriye bugüne dek rastlanamadığı belirtildi.

03.02.2009
Kaynak-AA