Log in

View Full Version : Denizlispor - Galatasaray [ TSL 18. Hafta ]

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 22:05
http://img145.imageshack.us/img145/5008/33931286be3.jpg (http://imageshack.us)

Alicanfmfan
30.Ocak.2008, 22:10
Lincoln'den yoksun çıkacagımız maçta , Denizli'yi yenebilecegimizi düşünüyorum Denizli , Sivasspor gibi kapanmıyacaktır 3 puan için oynucaktır , Baros , Arda gibi ayaklarla skora gideriz , İnşAllah...

bugra 1905
30.Ocak.2008, 22:28
Galatasaray Lincolnsüz Oynayamıyor Eğer Denizlispor Takım Savunmasını Bizim Kadar İyi Yaparsa Yenilmez Tahminim Önce Beraberlik Sonra Denizli Üzerine Yanlız Defansı Performansı Önemli Eğer Defans Elemanları Günlerinde Olmaz İse Galatasaray Çok Rahat Bir Galibiyet Alabilir
Birde Galatasarayın Atacağı Şutlar Önemli Fenerbahçe Denizliyi Emrenin Harika Golüyle Yenmişti Eğer Gs Defansı Açamazsa Şutlar Konusundada İşi Zor Çünkü Tek Şut Çeken Sabri Oda Dağa Taşa Atıyor

a.arıcı-11
30.Ocak.2008, 22:31
bu maçı Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.2 maçtır kazanamıyorlar bu maçla nefes alırlar en azından.İddaa'da oranı 1.50 zaten iddaa bile oynadım Galatasaray'a:)

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 22:52
Galatasaray'da Lincoln yok ve onun eksikliğini hissediyorlar;fakat bu maçı alabilecek kadro üstünlüğü var Galatasaray'da.Denizlispor'un bu maçta iyi bir performans sergilemesi lazım puan alabilmesi için.Favori Galatasaray diye düşünüyorum..

Sivasspor gibi kapanmıyacaktır

Sivasspor bile kapanıyorsa Denizlispor'un kapanmaması için hiç bir sebep yok.:icon_smile:

bugra 1905
30.Ocak.2008, 22:53
Çok Doğru Bir Yere Parmak Basmışsın Şemsi Abi Sivasspor Bile Deplasmanlarda Takım Savunması Yapıyorsa Denizli Gibi Bir Takımın Yapmaması İçin Hiç Bir Neden Yok

Deniz
30.Ocak.2008, 22:57
Galatasaray puan acısını bu maçtan çıkarmak isteyecektir.Lincoln faktörü bence pek işlemez bu haftaya.Diğer usta ayaklarımızla maçı alırız diye düşünüyorum..

Eğer Denizlispor,aşırı derecede defansif oynayıp,iyi savunma yaparsa maçın beraberme bitme ihtimali çok yüksek.

JunkChorn
31.Ocak.2008, 00:09
Deniz ben senin gibi düşünmüyorum. Eğer Denizlispor aşırı derecede defans yaparsa topu sürekli kendi kalesinde görür, her daim baskıyı yer. Karabolden de çok gol yer.

Maça gelirsek; Denizlispor'un bence yenme şansı yok. Galatasaray iki maçtır beklenmedik skorlar alıyor. Bu hafta biraz rahatlatacaktır seyircileri.

İki takıma da başarılar.

Alicanfmfan
31.Ocak.2008, 00:54
Sivasspor bile kapanıyorsa Denizlispor'un kapanmaması için hiç bir sebep yok.:icon_smile:

Adamlar kaç maç kazanamıyorlar , Denizli'deki herkes mutlak 3 puan bekliyor ,Ayrıca ordaki mantık , Defans kurgusu Sivas gibi başarılı degil isteselerde hatasız oynayamazlar ;)

RoSeSHaH
31.Ocak.2008, 01:09
Sivas maçlarının acısını çıkarırız Denizli'de, Lincoln'ün olmaması sorun olmayacaktır. Sahada 11 aslan olacak, yeterki hakemler maça gerekli ve doğru müdaheleleri yapsınlar.

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 02:32
Adamlar kaç maç kazanamıyorlar , Denizli'deki herkes mutlak 3 puan bekliyor ,Ayrıca ordaki mantık , Defans kurgusu Sivas gibi başarılı degil isteselerde hatasız oynayamazlar ;)

Valla geçen hafta bize karşı genelde kapanarak oynadılar.Bu hafta evlerinde oynadıkları için belki senin dediğin gibi yaparlar ama Galatasaray'a karşı açık oynamak bir intihar çeşididir..

King_91
31.Ocak.2008, 03:15
bizimkilere zahmet olmazsa kazanalım artık bu maçı . tamam bir sürü sakat var eyvallah ama en azından bir istek hırs ... geçen sene de full sakattı artık bahane olmamalı hiçbir şey .

Ziya38
01.Şubat.2008, 01:47
DENİZLİSPOR: Cenk, Feridun, Burak, Çağlar, Couto, Berberovic, Braga, Emin, Musa, Bangoura, Roberts
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Kayıhan

GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Servet, Meira, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Baros, Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe

Memedov
01.Şubat.2008, 01:50
Denizlispor'dan hiç ümidim yok. Sivasspor ve Ankaraspor'un puan kaybettikleri hafta Galatasaray eksiklere rağmen kazanır diye düşünüyorum.

Ziya38
01.Şubat.2008, 02:22
0-1 Baros.... dakka 9

Memedov
01.Şubat.2008, 02:22
Baros attı Galatasaray 1-0 önde.

JunkChorn
01.Şubat.2008, 02:27
Açıkcası maç bitti denilebilir bence.

RoSeSHaH
01.Şubat.2008, 02:31
Baros güzel gol attı, inşallah devamı gelecek.

Bu arada kasap defansların favori hedeflerinden birisi olan Milan Baros'u bu maç bitmeden sahadan silme çalışmaları tam gaz sürüyor.

IcedEarth
01.Şubat.2008, 03:01
Maçı radyodan dinliyorum, Ahmet Çakır yorumculuk yapıyor, saçma sapan konuşup duruyor. Buradan ricam, efendi olsun biraz, kimse bizim Sabri'mizle Arda'mızla dalga geçemez.
Maça gelince, çok rahat alırız bu maçı...

Ziya38
01.Şubat.2008, 03:43
0-2 Nonda 72 dakka

El Comandante
01.Şubat.2008, 03:46
Harika bir gol atti Nonda.Kötü oynadi bugün ama güzel bir gol atarak bizi rahatlatti ...

Rsa
01.Şubat.2008, 03:52
Ayhan kırmızı gördü..

RoSeSHaH
01.Şubat.2008, 04:06
Ayhan'ın kırmızısı hakkında şimdi yorum yapmak istemiyorum, maçtan sonraa inşallah.

Kazandık, iyi oldu bu.

El Comandante
01.Şubat.2008, 04:09
Nonda iyi gider yapti yahu :D

Denizli maci benim icin bitmistir dedi.Atti golünü,cikti oyundan :D

PesimiSTyLa
01.Şubat.2008, 04:21
Maca iyi basladık ve 9. dakikada Nonda, Arda, Baros paaslasmaları sonucu Arda'nın asisti ile Baros golünü attı. Erken öne gectik. Karsımızda cok kötü bir takım vardı. Bizim burada kazanmamız için cok fazla efor sarfetmemize gerek yoktu; nitekim de öyle oldu. Kastırmadan, yürüye yürüye kazandık.

Nonda'nın Baros'un yanında sahada olması dogru bir hamleydi. Nonda da iyi bir mac cıkardı bence. Golü attıgı dakikalarda oyundan iyice düşmüştü yalnız. Zaten Skibbe kendisini alacaktı ki çok güzel bir gol attı ve oyundan çıktı.

Ayhan'ın kart pozisyonu için bilmiyorum tam sarı kartlık mı ama verilebilir de, verilmese de niye vermedin denmez. Arkadan rakibin üstüne doğru yüklendi. Ayhan da hiç itiraz etmeden cıktı.

3 puanı aldık, mutluyuz.

Alicanfmfan
01.Şubat.2008, 04:50
Maçın yıldızı ; Meira ve Nonda'ydı , Ayhan kırmızı kartı dogru daha önce görmeliydi ama hakem , Burak tam 3 kere taban girdi Baros'a birde Caouto mu ne tekmesini atladı , bunlarıda görmeliydi sonuc olarak kazandık sivas'ın puan kaybettigi haftada güzel oldu , Meira'yı özelikle çok begendim.

JunkChorn
01.Şubat.2008, 04:54
Tebrikler Galatasaray.
Sonuç süpriz değil. Umarım bu haftada hakem tartışmayız.

Alicanfmfan
01.Şubat.2008, 04:56
Yalnız , Denizli inş. bu Lig'de kalır , taraftarıyla , sahasıyla Tsl'yi hak eden anadolu takımlarının başında geliyor.

GodfatheR
01.Şubat.2008, 05:05
Denizlispor seyircisinden çekirdek çıtlatma sesinden başka bir ses gelmiyo.Maşşallah yıllardır aynı :n:

a.arıcı-11
01.Şubat.2008, 05:32
Denizlispor seyircisinden çekirdek çıtlatma sesinden başka bir ses gelmiyo.Maşşallah yıllardır aynı :n:
Bi bizim maçta içlerindeki holigan kendini dışa vurmuştu:D

Galatasaray'ın kazancağı belliydi.İki Sivas kayıplarının ardından bu maçı kazanıp nefes almalrı gerekiyodu şanslarına rakipleride zayıf bir rakipti ve kendilerine nefes aldıracak galibiyeti aldılar.

Tebrikler Galatsaray;)

Alicanfmfan
01.Şubat.2008, 05:41
Ayhan'ın 2.sarı kartı çok komikti. Feridun'a yaptıgı harekete verse tamamda 2.sarı'lık pozisyon bana biraz ağır geldi.

King_91
01.Şubat.2008, 05:43
Rahat bir oyun oldu kazanmasını bildik . Servet'in gelmesiyle defans daha sağlam gözüktü . Linderoth da sonunda yedek klubesine terfi etti .

Alicanfmfan
01.Şubat.2008, 05:47
Sivasspor maçına Ayhan'ında cezalı olmasıylar artık Linderoth döner inşAllah çok önemli bir futbolcu orta sahadaki direncimiz daha kuveetli olur Topal-Tobi ikilisiyle :)

JunkChorn
01.Şubat.2008, 06:45
Maçın özetini Galatasary Tv'de izledim.
Maç 4-5 olabilirmiş. Ama durum 1-0 iken de kaçırılan bir pozisyon var gol olursa Galatasaray sadece biraz daha zorlanırmış, o kadar...

Arda'yı beğendim. Nonda'nın öyle yada böyle gol atıyor olması Guiza'dan farkını ortaya koyuyor:)

Ayhan'ın atılması bence son derece doğru. İlk karta itiraz olacağını sanmıyorum fakat ikincisi de zaten hakemin önünde olmuş bir olay. Kontrolsüz şekilde arkadan yüklenmiş ve oyuncu düşmüş.

Ayhan'ı tebrik etmeli. Çirkef diye düşündüğüm Ayhan hiçbişey demeden oyunu terk etti.

Tekrardan, tebrikler Galatasaray..

Belgorth
01.Şubat.2008, 09:59
herkes Ayhan'ı çirkef olarak nitelendiriyor ama belki de Galatasaray'da bu yaftanın yapıştırılabileceği son adamlardan birisidir. aşırı hırslı bir oyuncu ve bazen bu nedenle pozisyon içindeyken kendini kaybedip sert hareketler yapabiliyor ve haksız olduğunu düşünüyorsa kararın dozunu kaçırabiliyor itirazın ama çirkefçe bir hareketini görmedim. hani çirkef tanımı için Barış'ı gösterebilirim Galatasaray'da ama Ayhan çirkef değildir. bu yazdıklarıma itiraz etmek isteyenleri önce www.tdk.gov.tr (http://www.tdk.gov.tr) adresine havale etmek istiyorum ayrıca.

gerrrard
01.Şubat.2008, 10:29
herkes Ayhan'ı çirkef olarak nitelendiriyor ama belki de Galatasaray'da bu yaftanın yapıştırılabileceği son adamlardan birisidir. aşırı hırslı bir oyuncu ve bazen bu nedenle pozisyon içindeyken kendini kaybedip sert hareketler yapabiliyor ve haksız olduğunu düşünüyorsa kararın dozunu kaçırabiliyor itirazın ama çirkefçe bir hareketini görmedim. hani çirkef tanımı için Barış'ı gösterebilirim Galatasaray'da ama Ayhan çirkef değildir. bu yazdıklarıma itiraz etmek isteyenleri önce www.tdk.gov.tr (http://www.tdk.gov.tr) adresine havale etmek istiyorum ayrıca.

Ayhan'da çirkef değilse artık kimler çirkef acaba :icon_confused:

IcedEarth
01.Şubat.2008, 16:48
Ayhan kesinlikle çirkef bir insan değil, saha dışında gayet düzgün bir insan, imza gününde kendisine "Allah kolaylık versin abi" diyen bir gence (bu ben oluyorum :zuhaha), "Sağol kardeşim" cevabını verip gülümseyebilecek kadar da mütevazı bir insan. Sadece kaptanlığın da verdiği ekstra hırs onun agresif olmasına neden oluyor, ki bu takıma ve kendisine zarar vermediği sürece iyi bir olaydır.
Linderoth meselesine gelince, bence buzlu sahada Linderoth riske edilmemeli. Sakatlıktan yeni çıktı, henüz ilk maçını böyle bir zeminde yapması sakatlığını nüksettirebilir, ki bu da onu yavaş yavaş kariyerinin sonuna götürür. Bence Sivas maçına
-----------------De Sanctis--------------
Sabri----Meira------Servet----H.Balta
----------Barış--------Topal-------------
Aydın--------------------------------Arda
------------Nonda-----Baros------------
şeklinde bir dizilim tercih edilerek çıkılmalıdır. Bilica'nın yokluğu Baros'u rahatlatır, tekme sayısı azalır. Sivas maçını bu dizilimle kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Umarım Skibbe buna benzer birşeyler dener, Arda da bu sefer orta sahada liderlik görevini layıkıyla yerine getirir.
Bir de Ahmet Çakır'a tekrar sesleniyorum, eleştirecek şey bulamayıp Sabri'nin şutuyla, Arda'nın ortasıyla, Baros'un ayakkabısıyla dalga geçmek kendisinin haddine değildir. Daha düzgün, futbolu bilen adamların yorumculuk yapması dileğiyle...

anil luque
01.Şubat.2008, 18:21
[quote=Alicanfmfan;1374902]Ayhan'ın 2.sarı kartı çok komikti. Feridun'a yaptıgı harekete verse tamamda 2.sarı'lık pozisyon bana biraz ağır geldi.[/quotekardeşim pozisyonu tek bir açıdan izlediysen böyle bir yorum yapman dogal ama yakın cekımde ayhanın rakıbıne arkadan muhahale ettıgı goruluyor .. arkadan mudahaleler de sarı kart benım bıldıgım =)

bugra 1905
01.Şubat.2008, 18:50
Denizlispor Çok Erken Çözüldü Daha Dirençli Bekliyordum Sivas Maçında Bilica Yok Ama Çok İyi Bir Sedat-Murat Sözgelmez İkilisi Var Ben Barosun Bu İkili Arasında Eriyip Gideceğini Düşünüyorum Ayrıca Ayhan GS İçin Çok Büyük Eksiklik Bu Eksikliği Kullanıp Turu Alacağımızı Düşünüyorum

anil luque
01.Şubat.2008, 18:53
haklısın bugra kardes .. o sahada mehmet guven ayakta bıle duramaz bence ..

El Comandante
01.Şubat.2008, 19:08
Denizlispor Çok Erken Çözüldü Daha Dirençli Bekliyordum Sivas Maçında Bilica Yok Ama Çok İyi Bir Sedat-Murat Sözgelmez İkilisi Var Ben Barosun Bu İkili Arasında Eriyip Gideceğini Düşünüyorum Ayrıca Ayhan GS İçin Çok Büyük Eksiklik Bu Eksikliği Kullanıp Turu Alacağımızı Düşünüyorum

Dur yahu,hemen turu gectiginizi ilan ettin.
Ayhan yok ama Linderoth sakatliktan döndü,o oynar.Baris-Topal ikilisi oynar göbekte.Hem Servet'te döndü takima.Lincoln de dönecek takima.
Biraz zor öyle turu gecmek.
(=

bugra 1905
01.Şubat.2008, 19:12
Dur yahu,hemen turu gectiginizi ilan ettin.
Ayhan yok ama Linderoth sakatliktan döndü,o oynar.Baris-Topal ikilisi oynar göbekte.Hem Servet'te döndü takima.Lincoln de dönecek takima.
Biraz zor öyle turu gecmek.
(=
Yok Be Abi Sadece Alırız Diyorum Benim Dememle Olsa Linderoth Yeni Döndü Sakatlıktan Oynarsa Bu Zeminde Allah Korusun Daha Hiç Sahalarda Göremeyiz Lindertohu Belkide Yerine Oynayacaklarda Barış Mücadeleci Ama Ayhan Kadar İyi Değil Bence Servet Önemli Gerçekten Ama Lincoln Bu Sahada Ne Kadar Oynar Onuda Göreceğiz Turu Geçmek Zor Ama Evimizde Oynayacağımız İçin Biz Daha Avantajlıyız

El Comandante
01.Şubat.2008, 19:13
http://img142.imageshack.us/img142/5743/7241570servetomuz0102ik6.jpg

bugra 1905
01.Şubat.2008, 19:16
Helal Olsun Adama Büyük Özveri İle Oynuyor Bülent Korkmaz Gibi

RoSeSHaH
01.Şubat.2008, 19:52
Bu ruh ile hangi saha hangi rakip olursa olsun geçeriz. Servet tam bir Galatasaray'lı gibi oynuyor, mücadele ediyor. Ama aslında kendisi alabildiğine profesyonel bir futbolcudur.

Belgorth
01.Şubat.2008, 20:02
Ayhan'da çirkef değilse artık kimler çirkef acaba :icon_confused:

son cümlemi hiç okumadın değil mi :) ? tekrar söylüyorum, git bit bak bakalım www.tdk.gov.tr adresine çirkef'in sözlük anlamı ne? pislik, bulaşık bir insan diyebilir misin Ayhan için? diyemezsin. o zaman Ayhan çirkef değildir. çok hırslı bu nedenle kendini kontrol edemiyor diyebilirsin ama çirkef asla.

Nedvedmania
01.Şubat.2008, 20:18
Gerçekten Servet Galatasaray'ın 2. Bülent i olabilir. Tek farkı Servet gitmek istiyor. Bülent ise Burda ölmek istiyordu.

Maçın özetini bile daha izleyemedim O yüzden maç hakkında yorum yapamayacağım.

Edit :

Şimdi GS TV den izledim

Arda süper oynamış. Sivas maçında baya dinlenmişti :)

Nondanın golü mükemmel. Umarım bu onun geri döndüğünün işaretidir.

Ayhanın 2. sarı kartına :k:

Alicanfmfan
01.Şubat.2008, 20:36

Sen hep Baros'un eriyecegini düşünüyorsun , Baros kimlerin arasında oynadııgnı biliyor musun Ne Terry'ler Ne Carvalho'lar ile ne Ferdinand ne Gallas'larla oynadı öyle eriyipte gitmedi rahat ol ::icon_wink:

Trabzonspor
01.Şubat.2008, 20:39
beyler baslık yanlısmı okudum denızlı -gs macımı burası yoksa sıvas-gs macımı sakın olun :D