View Full Version : Fenerbahçe - Gaziantepspor [ TSL 18. Hafta ]
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 22:07
http://img210.imageshack.us/img210/9859/19327715vi0.jpg (http://imageshack.us)
GodfatheR
30.Ocak.2008, 23:07
--------------------Volkan------------------------
---G.Gönül-----Önder-----Lugano------R.Carlos
-------------------- Selçuk-------------------------
Deivid--------------Alex------------------Uğur-------
---------------Güiza-------Semih--------------------
Bu ilk 11 çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.Bakalım Güiza çift forvet nasıl oynayacak.Ayrıca bu dizilişle başlarsak oyunu karşı yarısahaya yıkabiliriz.Baskı kurabiliriz diye düşünüyorum.
BeeTLeJuiCe
31.Ocak.2008, 00:03
Cift forvet oynayacaksak Alex yedek baslasin, Osman senin yazdigin gibi bir kadro ile baslarsak ortasahamiz yol gecen hanina doner. En azindan Emre'nin yukselen form grafiginin oldugu bir donemde Emre - Selcuk ikilisi ortasahada olmali.
Guiza bu macada sonradan girmeli, belki yedek kalmak onu daha hirslandiracaktir.
Gokhan Emreciksin'in de bu macta daha fazla oyunda kalmasini bekliyorum.
JunkChorn
31.Ocak.2008, 00:06
Osman o kadro intihar olur. Selçuk'un her kaptırdığı top defansın ortasında tehlike yaratır. Çok tehlikeli.
Emre zaten yükselişte, iyi oynuyor. Değerlendirmek lazım!
Alex bence yedek kalmamalıdır, hele de bu maçta asla! Gaziantepspor'un ilk yarıdaki oynayacağını, üzerimize geleceğini düşünmüyorum. Daha çok geriye yaslanıp oynayacaklardır. Bu yüzden Alex işe yarayabilir. Ama Guiza yedek kalabilir. Semih oynar...
Gökhan Emreciksin bu maçta da en fazla 25 dakika oynar diye düşünüyorum.
Umarım kazasız atlatırız.
Professeur
31.Ocak.2008, 00:12
Kulubün içinde olan birisinden aldığım duyumlara göre Aragones yine Güiza'yı oynatacakmış.Umarım yanlış duyum almışımdır:).
--------------------Volkan------------------------
---G.Gönül-----Önder-----Lugano------R.Carlos
-------------------- Selçuk-------------------------
Deivid-----------Alex------Emre-----------Uğur-------
---------------------Güiza-------------------
Benim tahminlerimde bu şekilde başlayacağımız yönünde.Eğer Aragones çift forvete dönerse Alex'i kesmek zorunda kalacak.Bunu da yapmayacağına göre çift forvetle oynamamız imkansıza yakın.Çünkü çift forvet+Alex oynadığımız Arsenal maçında 5 yediğimizi ve çok pozisyon verdiğimizi düşünürsek Aragones'in böyle bir hataya bir daha düşmesi intahar olur.Umarım yanılırım Güiza'nın yerine Semih oynar.
TR.CaPTaiN
31.Ocak.2008, 00:17
-----Deivid----Selçuk----Emre
-----------------Alex
-----------Semih----Güiza
Ben de bu şekilde bir kadro bekliyorum.
Professeur
31.Ocak.2008, 00:19
-----Deivid----Selçuk----Emre
-----------------Alex
Ben de bu şekilde bir kadro bekliyorum.
Abi o seferde sol kanat boş kalır bence.Bir maçta da böyle denemişti yine olmamıştı.Emre sol kanat oyuncusu gibi değilde sol iç gibi oynuyor onu da pek beceremiyor...
BeeTLeJuiCe
31.Ocak.2008, 00:22
Kaptan en guzel senin kadro oldu.
TR.CaPTaiN
31.Ocak.2008, 00:24
Carlos'un yükselen formuna güvenerek bu şekilde olabilir Enes. Semih - Alex - Güiza üçlüsü başka şekilde sahada bulunamıyor.
RoSeSHaH
31.Ocak.2008, 01:14
Antep için kazanma umudum vardıysa da, onu da kaybettim bu sabah. Fenerbahçe mutlak favori, en az 2 golle kazanır.
GodfatheR
31.Ocak.2008, 02:25
Bende 2 önlibero oynamak gerektiğini düşünüyorum ancak,Güiza tek forvet oynarsa çok zorlanırız.Özellikle ilerde top tutmamız imkânsız.Aragones'in de Güiza'yı kızağa çekmeyeceğini hepimiz biliyoruz.E o zamançift forvet oynamamız şart Alex olur olmaz orası Aragones'e kalmış.
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 02:36
G.Antep zor bir takım.Nitekim sezon başında yenmişlerdi Fenerbahçe'yi.Bu maçtada zorlayacaklardır Fenerbahçe'yi.Ama Fenerbahçe kendi sahasında oynadığı için favori olan taraf.Bu maçta Tabata oynarsa Antep'in puan alma şansı yükselir..
anil luque
31.Ocak.2008, 03:13
şems tabata oynuyor bildiğim kadarıyla o yuzden ankette beraberlık dedım .. bursa macını ızledıkten sonra antep'ın buradan kolaylıkla puan cıkarabılecegını dusunuyorum gercı sartlar farklı olacak yanı fenerbahcenın oyun anlayısı falan ama yıne de bı puan kaybı yasayabılır sarı-lacıvertlıler
JunkChorn
31.Ocak.2008, 19:47
Carlos'un yükselen formuna güvenerek bu şekilde olabilir Enes. Semih - Alex - Güiza üçlüsü başka şekilde sahada bulunamıyor.
Abi Carlos'a güvenilmez bence. Çünkü adam 36 yaşında. Koca sahayı maç boyunca zor gitgel yapar.
Carlos'un çok iyi gözükmesinde ki asıl sebep önce savunma yönü yüksek Vederson ile oynayıp ardından kızağa çekilen Uğur'un gayretidir. Emre'nin yükselen performansı Uğur'un kaçırdığı adamlarına Carlos'tan önce basmasıdır.
Carlos ileride hep etkili oluyordu bu kez arkadaşları etkiledi. Eğer yazdığın gibi bir kadro çıkarsa çok pozisyon bulurlar, gol yememek büyük şans olur.
Aragones bunca zamandır vazgeçmediği taktiğinden yine vazgeçmeyecektir. Tek forvet ve Alex. Hiç olmadı Çift forvet ve Alex olmadan oynatır.
Bekleyip görelim:)
El Barto
31.Ocak.2008, 19:57
Fenerbahçe sahasında ve seyircisinin desteğiyle rahat kazanır. Girdikleri pozisyonları değerlendirirlerse hatta farklı kazanır.
Bu maç için başka sonuç geçmiyor içimden nedense. İlk yarı 0-3 bitsede maç yine 4-3 biter. :icon_lol:
Sekopej
31.Ocak.2008, 20:50
2 maçtır bir şeyler yapmaya çabalayan ama ileride hızlı çoğalamadığı için pozisyon bulmakta zorlanan bir Fenerbahçe izliyoruz. Akıllarda hızlı oynama isteği, bol pas yapma isteği var ama uygulama konusunda henüz çok da başarılıyız denemez.
Aragones'in çift forvete döneceğini sanmıyorum. Ama Carlos'un önüne Emre desteğiyle çift forvet düşüncesi mantıklı ama takıma bir düzeni oturtmaya çalışırken sisteminden taviz vermez diye düşünüyorum. Bildiğimiz şekilde oyuna çıkar, Semih yine yedek oturur çünkü içeride oynanacak maçta Güiza'nın gol atıp moral bulması daha kolay olur. İleride çoğalabilmek adına yine önde basan bir savunma anlayışımız olur, Edu'dan daha seri Önder'in oynaması da bu konuda çok zorlanmayacağımıza işaret.
Sonuç olarak 2 maçtır iştahlı ve oyun oynamak isteyen bir takım, seyirci desteğini de arkasına alarak maçı kazanacaktır. Hatta erken golün gelmesi maçın farklı skorla bitmesini sağlar.
Trabzonspor
31.Ocak.2008, 20:53
fenerbahce gol yemeden bu macı bıtrırı ama alırmı berabere mı bıter bılmeme
BakTeRii
01.Şubat.2008, 01:27
Volkan - GK
Gökhan G. - DR
R.Carlos - DL
D.Lugano - DC
Ö.Turacı - DC
Selçuk Ş. - DMC
Gökhan E. - AMR
Deivid - MC
Alex - AMC
Uğur - AML
Semih - ST
Deivid i Alex'in arkasında serbest oynatmalı. Alex'de Semih'i desteklicek sağda Gökhan'ı deneyecek. Bak Fenerbahçe'ye nasıl saldırıyor o zaman Antep'e.
anil luque
01.Şubat.2008, 18:48
tabata yok galıba bu macta o acıdan fenerbahce defansı fazla zorlanmaz ılk macta olanları hepımız hatırlıyoruz =) buna dayanarak fenerbahce alır dıyorm gercı tabata olsa da zorlanarak alır dıyecektım .. kendı sahasında bu saatten sonra puan kaybı yasamaz bence ..
tarikko
01.Şubat.2008, 19:12
tabata yok galıba bu macta o acıdan fenerbahce defansı fazla zorlanmaz ılk macta olanları hepımız hatırlıyoruz =) buna dayanarak fenerbahce alır dıyorm gercı tabata olsa da zorlanarak alır dıyecektım .. kendı sahasında bu saatten sonra puan kaybı yasamaz bence ..
tabata oynıcak heralde ama bizim tek forvet olsa bile semihi oynatması lazım aragones'in inş. dediğim gibi olur Bakterii'nin söylediği gibi oynamalıyız bence !!!
Sekopej
01.Şubat.2008, 19:45
Emre yavaş yavaş kendini bulmaya başlamışken onu keseceğini sanmıyorum. Selçuk-Emre ikilisini bozmaz orta sahada. Çift forvet oynarsak kesik yiyecek oyuncu Alex olur, sözlşmesi de yeni uzatıldı Alex'in yedeğe çekileceği radikal bir taktik değişikliğine gidemez Aragones.
GodfatheR
01.Şubat.2008, 20:18
Semih-Güiza-Alex üçlüsünün oynadığı maçlarda hiç yenilmedik hatta puan bile kaybetmemiş olabiliriz.Yanlışmı biliyorum yoksa :\ Kim kesik yerse yesin Semih-Alex ilerde olmalı.Birbirlerini çok iyi tanıyorlar ve tamamlıyorlar.Bu ikiliden sakatlık olmadığı sürece sürekli yararlanmamız gerekir.
JunkChorn
01.Şubat.2008, 20:32
Osman Arsenal maçı var.
Sekopej
01.Şubat.2008, 20:55
Semih-Alex-Güiza beraber oynarlarsa, sol kanatta Uğur, sağ kanatta da Deivid'i düşünürsek ortada oynayabilecek tek adam kalıyor. Burada Emre tercih edilirse gerek fiziksel eksikliği gerekse defansif özellikleri sebebiyle orta sahada sıkıntı yaşarız. Buraya Selçuk'u koyarsa topu ileriye götürebilecek oyuncu sıkıntısı çekeriz, Selçuk geriye yaslanır orta alanda büyük bir boşluk olur.
Sezon başında olduğu gibi Alex'i geriye Selçuk'un yanına ileriye top göndermesi için çekersek bu sefer Alex'in hücum görevinde aksama olur. Aslında evimizde Emre tercihi ile birlikte bu sistemle oynanabilir ama Fenerbahçe daha o düzeyde değil. Yüksek pas yüzdesi, hızlı oyun, yüksek tempo ile ve defansın da önde basıp alanı daraltmasıyla oyunu rakip sahaya yığıp etkili olabiliriz ama ne defansı öne çıkarabilecek oyuncularımız var ne de bu şekilde yüksek tempo ve pas yüzdesiyle oynayacak oyuncularımız. Bu nedenle orta sahanın kalabalık olması en doğrusu.
Orta sahada Uğur ve Deivid yerine seçilecek oyuncularla önde Alex-Güiza-Semih üçlüsünün oynaması sağlanabilir ama Aragones Deivid ve Uğur'dan vazgeçmeyeceği için güçlü bir orta saha olmaz.
Ama 3'ü bir arada oynarsa izleyenlere keyif veren maçlar olur, Arsenal maçında Güiza net 4 pozisyonu harcamıştı, onşarı değerlendirebilse 5-4, 5-5 gibi bir sonuç çıkabilirdi ortaya.
Üçünü beraber oynatacağım diye Semih'i Alex'in bölgesine hatta orta sahada Selçuk ve Emre'yi kullanırsa Semih'i sağ çizgiye yakın, Alex'i daha geride görmek istemem ben. Semih'i en öne koyup yanına gezici olarak Güiza'yı koyarsa daha etkili oluruz. Arkalarında Alex ve onların arkasında Deivid-Selçuk-Emre. Beklerin daha çok ileriye destek verdiği ve Emre ile Deivid'in fazla efor sarfederek hem kademeye girmeleri hem de orta sahayı kalabalık tutmaları gerekir. Bu sayede hem topa hakim olup hem de oyunu ileriye yığabiliriz.
Düşününce Aragones'in işinin gerçekten zor olduğunu anlaşılıyor.
GodfatheR
01.Şubat.2008, 21:12
Ama Aragones'in bu oyuncuları (Semih,Alex,Güiza) aynı anda oynatması için bir sistem bir taktik bulması lazım.İlerde Güiza arkasında Alex 4lü defans 2 önlibero kim gelse bu taktiği oynatırdı zaten.Madem büyük teknik direktörsün takımın başına geçeli 7-8 ay olmuş.Artık bu üçlüyü kullanabileceği bir diziliş bulmak zorunda.Rıdvan Dilmen'in dediği gibi farkını ortaya koyman lazım bu kadroyu bankacı,muhasebeci sokakta geçen her adam kurar yani sen TD'sün bunu bize göstermen lazım.Farkını oratay koyman gerek.
Sekopej
01.Şubat.2008, 21:15
Eldeki oyuncular buna uygun olmayınca bunu yapması zor oluyor. Mesela hızl bir savunma oyuncusu olsa defansı öne çıkarmaktan korkmazsın ya da orta sahayı iyi kullanan bir orta saha oyuncusu.
Aslında en zayıf halka Alex'ti, ben sezon sonu gönderilir diye bekliyordum ama sözleşme uzatıldı ve şimdi en zayıf halka değil. Eğer takımda kalırsa önümüzdeki sezon bu yönde değişiklik yapabilir.
DaveJones
01.Şubat.2008, 21:20
Orta sahanın defansif yükünü tek başına çekebilecek bir oyuncu olsa mesela bi Aurelio mesela bi Senna gibi Alex önlerinde Semih Güiza olabilir. Ama mevcut kadroda o tarz bi oyuncu olmadığı için ve Uğur biraz yardım ediyor ama Deivid orta sahasına neredeyse hiç yardım etmediği için (defansif anlamda) o dizilişi kullanmamız pek mümkün gözükmüyor.
GodfatheR
01.Şubat.2008, 21:25
O zaman Serkan abinin dediği gibi oynatsın.En azından denesin her maça her rakibe aynı kadro görmekten ben bıktım.Evimizde oynadığımız Anadolu kulüplerine karşı bile rakip yarı sahada Güiza tek başına dolaşıyor.
----------Semih---------Güiza-------
------------------Alex---------------
----------Emre--Selçuk- Deivid
Sekopej
01.Şubat.2008, 21:33
Bence onu da deneyecek ama öncelikle takımın istediği seviyede pas yüzdesine sahip olmasını ve tempo yapmasını istiyor. Bu şekilde oynamaya başlayınca (Trabzon maçının ilk devresi ve Bursa maçı) ve defansın önde olmasının yarattığı sorunlar en aza indiğinde çift forveti de deneyecektir ama öncelikle aklında olanları takımın uygulamasını istiyor. Senelerdir bu şekilde oynamayan takım da zorlanıyor elbette. O nedenle ilk geldğinde bana 5-6 ay lazım demişti biz de ne diyorsun sen diyerek tepki göstermiştik adama.
İlk geldiğinde çift forvet oynuyordu ama takımın sistemde değil oyun anlayışında sorun olduğunu görünce eskiden kullanılan diziliş üzerinde oyun anlayışını değiştirmeye çabalıyor. Bunu başarabilirse zaten tek forvet olmuş, çift forvet olmuş çok farketmeyecek.
anilton
01.Şubat.2008, 21:47
FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ BELLİ OLDU!..
Fenerbahçe’nin bu akşam oynayacağı Gaziantepspor maçına çıkacağı 11 belli oldu.
Fenerbahçe’nin Turkcell Süper Lig’in 18. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda çıkacağı Gaziantepspor karşılaşmasında şu 11 ile mücadele edecek.
Volkan, Önder, Yasin, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur Boral, Alex, Güiza.
Sakatlığından dolayı takımdan ayrı kalan Edu’nun yerine Fortis Türkiye Kupası’nda oynanan Bursaspor maçında Önder’e forma veren teknik direktör Luis Aragones, Gökhan Gönül’ün gribal enfeksiyonundan dolayı forma giyemeyecek olmasıyla beraber Önder’i bu karşılaşmada savunmanın sağ kanadında kullanacak.
Önder’den boşalan savunmanın ortasında ise Yasin, Lugano ile beraber şans bulacak.
Hafta boyunca bütün antrenmanlarda Güiza-Semih ikilisini birlikte kullanan İspanyol çalıştırıcı Aragones'in, bu sabah Güiza'yı tek forvet olarak sahaya sürmeye karar vermesi dikkat çekti.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: YILMAZ DİRİM
Sekopej
01.Şubat.2008, 22:01
Gökhan'ın sakatlığı olmasa beklenilen 11. Güiza'yı tamamen kaybetmemek için oynatıyor. Normal hayatında da sorunlar olduğu için moral açısından sahada. Deplasmanda gol atması daha zor olacağı için içeride oynanan maçlarda gol atıp rahatlamasını istiyor olabilir Aragones.
Cyzio
01.Şubat.2008, 22:02
Arog akıllanmamış hala.Antep puan çıkarabilir..
Ntv Spor'da sağ bekte Ali Bilgin'in oynayacağı söylendi..
barahir
02.Şubat.2008, 00:56
Volkan çok güzel bi top daha çıkardı karşı karşıya
Maçın hakemini beğenmedim. Çok ürkek bir tavır içerisinde. Fenerbahçeli oyuncular karşısında çok ezik kaldı ilk yarı boyunca.
Uğur Boral bu maçta kırmızı görmezse iyidir. Hakemin her türlü kararından sonra itiraz ediyor fenerbahçeli futbolcular.
Antep daha iyi gibi gözükse de fenrebahçe de Alex biraz iyiydi. Maç ortada. Büyük ihtimalle alt bitecek :)
barahir
02.Şubat.2008, 01:10
Fenerbahcenin son 9 maçından 8'i alt bitti zatn
Hiç fark etmemişim. Gerçekten öyleymiş.
Neron_FB
02.Şubat.2008, 01:16
Bu takımda Alex-Guiza-Semih üçlüsü aynanda oynamak zorunda.. Bunlar aynanda oynamadığı sürece maçlarımızın %70i alt bitmeye devam eder.. Kazandığımız maç sayısı da git gide azalır.. Bundan rezalet olamaz takım zaten o sebeple :
------Deivid----Selçuk----Emre
-----------------Alex
şeklinde olmalı ortasaha,forvet...
Antep resmen eziyor bizi..
barahir
02.Şubat.2008, 01:23
Fener atakta; Deivid top sürüyo sadece Güiza ve Alex var ilerde.. Olmaz böyle gitmez bu iş..
Semih, Deivid le değişti
Kazım, Uğurun yerine girdi..
Deniz
02.Şubat.2008, 01:36
Aragones yapabileceği en iyi kadroyla çıktı sahaya.İleride gene sıkıntı yaşıyor Fenerbahçe..
Gaziantepspor bu dakikalarda daha etkili..
RoSeSHaH
02.Şubat.2008, 01:42
Antep'li oyuncular bencil olmasa bu maç şu an en az 0-2 şeklinde gidiyordu, yazık.
barahir
02.Şubat.2008, 01:47
Tehlikeli frikik.. Yine volkan
Vieri
02.Şubat.2008, 01:48
son zamanlarda izlediğim en keyifli maçlardan birisi
Alicanfmfan
02.Şubat.2008, 01:49
Eğer Antep puan kaybederse gerçekten çok üzülürüm bu oyunun sonucu bu olmamalı...
RoSeSHaH
02.Şubat.2008, 01:50
Antep yazdı Erman ile, olay budur. ;)
Ziya38
02.Şubat.2008, 01:53
0-1 erman.....
barahir
02.Şubat.2008, 01:53
Al. Antep attı.. erman
Alicanfmfan
02.Şubat.2008, 01:55
Antep attı...
Trabzonspor
son 9 dk atabılır fener herey bıtmıs degıl
El Comandante
Fenerbahce yine 82.dakika da yedi.Ilk macta da Tabata'dan yemislerdi 82.dakika da.Bu sefer asist Tabata'dan,gol Erman'dan ...
Alex, 1-1.Ne gol attı be.
Lucas Neill
02.Şubat.2008, 01:56
Josico sakatlanmış Fb 10 kişi...derken gol gelmiş füze atmış Alex
barahir
02.Şubat.2008, 01:56
İlla Gol mü yememiz lazım alex? 1-1
scar face
02.Şubat.2008, 01:57
Alex dehset bi gol attı.Ama bu macı almamız cok zor...
Trabzonspor
02.Şubat.2008, 01:58
son 9 dk atabılır fener herey bıtmıs degıl
ben dedım:D
RoSeSHaH
Nasıl bir şanstır bu arkadaş, acaip bozuldum. :D
Alicanfmfan
Bu dakikada sonra Fener alıcaktır maçı , Antep moralman çöktü.
scar face
Sans derken???
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2008, 01:59
Alex füze yolladı resmen. 10 kişiyiz şu anda.
RoSeSHaH
02.Şubat.2008, 02:00
Bildiğin "ŞANS".
Alex faktörü durdu durdu yine ortaya çıktı birden, olacak şey değil.
barahir
02.Şubat.2008, 02:00
Deumi de ne oynadı arkadaş bugün ya.
Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2008, 02:01
Fenerbahçe kazanacaktır. Semih atar 2-1 olur.:)
bitmedi mi daha ya? 50 geçiyor saat
Lucas Neill
02.Şubat.2008, 02:03
3 dk uzatma gol gelir gibime geliyo benimde içimden geçen semih...
barahir
02.Şubat.2008, 02:05
Bitti 1-1 dicek bişi yok..
Lucas Neill
02.Şubat.2008, 02:06
İyi oldu bu beraberlik Antep kazansa daha iyi olacaktı ama...
1-1 olsun bizim olsun :9 Bu da iyidir benim için.
Alicanfmfan
02.Şubat.2008, 02:07
Antep'e yazık oldu benim görüşüm , Antep nasıl hırsdır bu yahu mükemmele yakın oynadılar.
DaveJones
O kamerunlu Deumi midir nedir dövdü resmen bizim forvetleri. Birde o josico nasıl sakatlandı ya onu anlamadım :D Adam yürürkenmi sakatlanıyor noluyor.
RoSeSHaH
Bu beraberlik bizim içinde iyi oldu, ama Alex'in golü keşke hiç olmasaydı. :)
Lucas Neill
02.Şubat.2008, 02:08
Josico bi maçta daha girdikten 4-5 dk sonra sakatlanmıştı ilginç bi futbolcu:)
PesimiSTyLa
02.Şubat.2008, 02:08
3 puanı kacırdı antep. Beto cok cıvık oynadı 2 dakika ciddi olabilse cok rahat kazanabilirlerdi macı. Volkan yine kritik kurtarışlarla ipten aldı takımını. Fenerbahce 3 puanı kacırmadı; 1 puanı kazandı.
Trabzonspor
02.Şubat.2008, 02:10
Josico bi maçta daha girdikten 4-5 dk sonra sakatlanmıştı ilginç bi futbolcu:)
adam ıcın dert degılkı nasılsa parasını alıyo dunya ona guzel oynamadan para gelıo
bu beraberlık ıyı oldu fenerbahce kendı sahsına ust uste 2 maçdada berabere kaldı
Cengo
02.Şubat.2008, 02:11
Bildiğin "ŞANS".
Alex faktörü durdu durdu yine ortaya çıktı birden, olacak şey değil.
Hep şans oluyor zaten
El Comandante
02.Şubat.2008, 02:11
Taraftarlar yönetimi yuhaladi,istifaya davet etti ...
Neron_FB
02.Şubat.2008, 02:13
İsteyen dilediğini düşünebilir tabiki ancak; feneri çift forvet oynatmayan teknik adamın fenerde işi YOK YOK YOK...!! Eğer defanstaki eksiklerimiz olmasaydı o golü de yemezdik.. Semih de ilk 11de olsaydı bence en az 3 atardık.. Kimse katılmak zorunda değil ama ben kendimce bundan %99 eminim.. çok sinirliyim.. Yine çile çekicek çünkü fener diğer maçlarda tek forvet ile..
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2008, 02:14
Gaziantepspor'u iyi futboldan dolayı Alex'i ise mükemmel golünden dolayı tebrik ederim. Maç sonunda ise bir grup taraftar istifaya davet etti yönetimi fakat stadın geneli ıslıklayarak susturdu. Aragones Selçuk'u ikinci sarıyı görmesin diye çıkardı fakat yerine giren Josico zaten son yıllarda sadece yaşadığı sakatlıklarla göze batan bir futbolcu ve sakatlandı 10 kişi kaldık. Sakatlığı dolayısıyla İspanya Milli Takımına katılamayacak. ( ! )
Alicanfmfan
02.Şubat.2008, 02:15
Fener o kadarda kötü oynamadı;
Antep harika oynadı ve oynatmadı.
RoSeSHaH
Antepspor her sene kaybederdi Fener'e, ama bu yıl korkulu rüya gibi birşey oldu valla. :)
GodfatheR
Antep'i tebrik ederim çok iyi oynadılar.Galibiyeti hakettiler.
Emre ve Volkan bugün harika oynadılar.Özellikle Emre inanılmazdı.3 kişilik savaştı top dağıttı herşeyi yaptı.Birazda Semih girdikten sonra iyi iş çıkardı.
Geriye kalan 11 kişi ruhsuz,isteksiz tek kelimeyle rezildiler.Güiza bir felaket zaten.Kezman'ı bile arar olduk resmen.
Bu takım çift önlibero oynuyor yine bi ton pozisyon veriyor.O zaman niye bu kadar defansif kadro çıkıyor anlamak güç.Josico'da görevini çok iyi yaptı (!) oyuna girdi 2 dakika geçmeden topu rakibe verdi ve gol geldi.Bravo valla.
World Hollow o1
02.Şubat.2008, 02:16
Alex'in ölüsü yeterli..
Trabzonspor
02.Şubat.2008, 02:16
İsteyen dilediğini düşünebilir tabiki ancak; feneri çift forvet oynatmayan teknik adamın fenerde işi YOK YOK YOK...!! Eğer defanstaki eksiklerimiz olmasaydı o golü de yemezdik.. Semih de ilk 11de olsaydı bence en az 3 atardık.. Kimse katılmak zorunda değil ama ben kendimce bundan %99 eminim.. çok sinirliyim.. Yine çile çekicek çünkü fener diğer maçlarda tek forvet ile..
takımın basına getırenler utansın.Ayrıca semıh cok ürkek oynadı gecen hafta ts macında cunku sakatlıktan yenı cıkmıs bı oyuncu uzun sure sakattı ılk 11 koymak akılsızlık olur.
Deniz
02.Şubat.2008, 02:19
Zararın neresinden dönsen kârdır.İyi oldu 1-1 :) Şükrü Saraçoğlun'da Fenerbahçe tarafından istenmeyecek bir skor.G.Antep çok güzel oynadı tebrik etmek lazım..
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2008, 02:26
Emre ve Volkan bugün harika oynadılar.Özellikle Emre inanılmazdı.3 kişilik savaştı top dağıttı herşeyi yaptı.Birazda Semih girdikten sonra iyi iş çıkardı.
Emre zaman geçtikçe kendine geliyor, formu yükseliyor Deivid ise tam tersine gidiyor.
Ben bu hakemleri gerçektan anlamıyorum. Berbat bir yönetim. Güiza kart ister kart yok, antepliler 3-4 kere bariz elle top keser el yok. Olmadık fauller. Boşa duran oyun. Tam ısınmışken futbolcular avantaja bırakılmayan fauller cabası... Yok yani ben artık böyle bir lig böyle bir hakem zihniyeti istemiyorum.
GodfatheR
02.Şubat.2008, 02:29
Emre,Volkan ve Lugano haricindekiler o kadar isteksiz ve yav nerden çıktı bu maç havasındaydı ki sinirimden ağladım resmen olmaz böyle bişey.
Varonil
02.Şubat.2008, 02:40
Bu puan kayıpları çok kötü oluyor.Özellikle liderin puan kaybettiği bir haftada puan kaybetmek kötü oldu.
2 takımda iyi mücadele etti,Gaziantep biraz daha iyi oynayan taraftı.Özellikle son dakikalarda hakemlerin maçı yönetmelerini çok kötü buldum.Emre,Alex,Lugano ve Volkan ön planda olan oyunculardı.
RoSeSHaH
02.Şubat.2008, 02:42
Alex'in ölüsü yeterli..
Bu sezon yetiyor sanırım ölüsü.
GodfatheR
02.Şubat.2008, 02:44
Bu sezon yetiyor sanırım ölüsü.
Amacın nedir kardeş.Sürekli taş atıyosun.
Neron_FB
02.Şubat.2008, 02:46
takımın basına getırenler utansın.Ayrıca semıh cok ürkek oynadı gecen hafta ts macında cunku sakatlıktan yenı cıkmıs bı oyuncu uzun sure sakattı ılk 11 koymak akılsızlık olur.
evet semihin sakatlığı konusunda haklısın ama inan sakat hali guizadan çok çok iyi.. Tabi daha büyük bi sakatlık yaşamasını istemem ama ben dayanamayıp 30.dkda bile sokabilrdim semihi..
RaSenGan
02.Şubat.2008, 02:47
Son dakikalar zevkli geçti.Ama maç boyunca pek fazla heyecan yaşamadım.G.Antepspor daha çok kazanmak isteyen,daha çok galip gelmek isteyen taraftı.Çok iyi oynadılar bu maç.Mehmet Yozgatlı'nın beceriksizliği nedeniyle gol ve gollerden oldular.Fenerbahçe ise kötü oynadı.İkinci yarı doğru düzgün şutları yok.Emre falan vurdu bir kaç kez.3-4 şut çekmişlerdir en fazla.Birisi de gol oldu zaten..Aragones her maç aynı değişiklikleri yapıyor.R.Carlos 30 dk sol kanatta tek başınaydı.Kazım çok az geldi sola.Josico topla bir kez buluştu sonra sakatlandı.Aragones akıllanır heralde.Genel olarak Antep daha iyi oynadı maçı haketti ama son vuruşlardaki beceriksizliğiyle 2 puan kaybetti.İki takımı da tebrik ederim.
RoSeSHaH
02.Şubat.2008, 02:49
Arkadaşım Alex'in ölüsü yeter diye bir yorum görünce bende buna katılmadığımı belirttim. Çünkü Alex'in bu sene performansı ortada, bırakın maç kurtarmayı, hiçbir maçta görünmedi bile.
Sekopej
02.Şubat.2008, 02:53
55. dakikadan itibaren çift forvete döndü takım ama yine beklenen seviyede bir oyun sergileyemedik. Takım golü yeyip 10 kişi kaldıktan sonra akıllandı ve kıpırdamaya başladı. Hep diyorum Fenerbahçe savunmayı önde kurarsa çok pozisyon verir, istersen orta sahaya 5 önlibero koy. Josico zaten ne zaman girdi ne zaman çıktı anlamadım. Sakatlansa doktor kulübede oturuyor neden soyunma odasına gitsin. İshal olmuş olabilir belki de, insanlık hali.
Bu takımda en çok mücadele eden Gökhan olurdu bugün o da sahada yoktu. Volkan ve Emre iyiydiler bugün. Volkan'ın kendine gelmesi ve 2 haftadır iyi oynaması yine Emre'nin de fazla kilolarından kurtulup yavaş yavaş takıma ağırlığını koyması tek sevindirici nokta. Yoksa oynanan oyuna bakarsak pek sevinmek mümkün değil.
Semih ilk 11 başlamalı, attığımız golde ilk topu indirip rakibe kaptrmadan pası veren de o, Alex'in önüne topu indiren de o. Alex'in golü haftanın golü olabilir sanırım.
Emre ve Selçuk'un sarı kartı olması ve Gaziantep'in kontralarla çıkma ihtimalini düşünerek Josico'yu oyuna aldı ama Josico alışıldığı gibi oyuna girip sakatlanıp çıktı. İleride çoğalamama sorunu devam ediyor. Bir de Deivid'i geçen sezon sonunda satmalıydık.
Gaziantepspor'u oyunu çirkinleştirmeden, göze hoş gelen şekilde oynadıkları için tebrik etmek gerekiyor. Puan kaybı nedeniyle üzgün olsak da tarafsız izleyiciler için keyifli bir maç olduğu kesin.
GodfatheR
02.Şubat.2008, 02:55
Nasıl anlamadın abi golün asistini o yaptı ya :n: Görevini yaptı çıktı Josico.
Redrum
02.Şubat.2008, 02:57
Yalnız Alex kafa vurmamış ki:S
Raten
02.Şubat.2008, 03:04
alex kafa ile atmadı golü zaten semih kafa ile ona çıkarttı o da gelişine sert vurdu
hayatımda gördüğüm en kötü futboldu fenerbahçe adına
rıdvan dilmen %100 futbolda fenerbahçenin artı bir tarafı yok zaten her yanı olumsuz tek olumlu yanı volkan diyor ve bence de gaziantep 1 puan kazanmadı 2 puan kaybetti.
Memedov
02.Şubat.2008, 03:10
En kötü Alex böyle gol atıyor ise, en iyi alexi düşünmek bile istemez bence kimse :)
Gaziantepspor iyi oynadı ve istediği puanı aldı tebrikler.
PesimiSTyLa
02.Şubat.2008, 03:41
Mac sonu Kızıl, Yarın getirecegimiz Arjantinliye herkes iyi baksın demiş sanırım. Kim gelecek acaba? Ortega deniliyormuş galiba.
Alicanfmfan
02.Şubat.2008, 03:44
Messi mi :D
bugra 1905
02.Şubat.2008, 03:45
Gaziantepden Puan Bekliyordum Almışlar FB Ağır Yara Aldı Bakalım Ne Olacak
Redrum
02.Şubat.2008, 04:58
Bu arada arkadaşlar, Gökhan Ünal'ın golü varken bu nasıl haftanın golü olsun:)
anilton
02.Şubat.2008, 06:58
Geçen haftaki Trabzonspor maçı gibi oldu F.Bahçe açısından.Tek fark gollü beraberlikti.Yine F.Bahçe adına maçın yıldızı Volkan'dı...
Antep çok iyi top yapıyor.Bilerek oynuyorlar...
Her iki takımada tebrikler...
JunkChorn
02.Şubat.2008, 07:00
Arkadaşım Alex'in ölüsü yeter diye bir yorum görünce bende buna katılmadığımı belirttim. Çünkü Alex'in bu sene performansı ortada, bırakın maç kurtarmayı, hiçbir maçta görünmedi bile.
Sen kesinlikle fenerbahçe maçı izlemiyorsun arkadaşım.
Sezon başında Alex çok iyiydi. İlk 10 hafta en çok gol atanıydı takımın.
Bugün de resmen bir puanı zar zor kurtardı.
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep1.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep2.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep3.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep4.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep5.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep6.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep7.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep8.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-02-01_gantep9.jpg
JunkChorn
02.Şubat.2008, 07:27
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Spor%20Foto/Fenerbahçe-Gaziantepspor%20(Turkcell%20Süper%20Lig%2018.%20ha fta)/FENER7.JPG
İşte budur hakemle oynamak; budur çirkeflik.
Türkiye'de çok oyuncuda var. Dün söylediğimizde olay olmuştu.
erdili
02.Şubat.2008, 08:37
" Mahmut Uslu, Josico'nun transferiyle birlikte profesyonel futbol (http://www.porttakal.com/haberleri/futbol/) takımı için transferi kapattıklarını söyledi.
Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ise imza töreninin gecikmesinden dolayı basın mensuplarından özür dileyerek, ''Bürokratik işlemler uzun sürüyor transferde, beklettiğimiz için özür diliyoruz. Josico, Fenerbahçe (http://www.porttakal.com/haberleri/fenerbahce/)'ye ve Şampiyonlar Ligi (http://www.porttakal.com/haberleri/sampiyonlar-ligi/)'ndeki katkılarıyla Türk futbol (http://www.porttakal.com/haberleri/futbol/)una önemli katkılar sağlayacak. İspanya (http://www.porttakal.com/haberleri/ispanya/) Milli Takımı'nda oynayabilecek kalitede bir oyun (http://www.porttakal.com/haberleri/oyun/)cu. Hocamız da kendisine çok güveniyor. Özellikle alınmasını çok istedi'' şeklinde konuştu. "
Sezon başında o mevkiye yıldız oyuncu beklerken bu adamı aldılar, adam şampiyonlar ligi ve Tr liginde yedek kulübesinden soyunma odasına gitmek için sahanın içinden geçerek bir ilke imza attı..
DeNiZ_1903
02.Şubat.2008, 08:43
Tabata ve Beto'yu beğendim Antep'te maçı izlemedim ama goller güzel Antep daha etkili olan tarafmış sanırsam , zaten daha çok pozisyonları var , ama Alex'i tebrik etmek lazım sıradan bir futbolcu ordan 100 kere vursa 100 ünde de o topu oraya sokamaz :)
Cengo
02.Şubat.2008, 08:50
114 km hızla vurmuştu sanırım..
JunkChorn
02.Şubat.2008, 09:49
Tabata ve Beto'yu beğendim Antep'te maçı izlemedim ama goller güzel Antep daha etkili olan tarafmış sanırsam , zaten daha çok pozisyonları var , ama Alex'i tebrik etmek lazım sıradan bir futbolcu ordan 100 kere vursa 100 ünde de o topu oraya sokamaz :)
O kadar da değil bir kere denk gelebilir. :D Bu şekilde birçok golü var Alex'in. Brezilya'da iken.
Açı dar falan filan ama top ayağına o kadar güzel oturduktan sonra ne goller atılır.
DaveJones
02.Şubat.2008, 09:54
Semihi oyuna aldıktan sonra golün geleceği belliydi zaten öylede oldu. Bizim takım anca zor durumda kalınca adamakıllı saldırıyor. Antepde Tabata iyi oynadı ama Beto yu ben beğenmedim. Bence sıradan bir oyuncu. Siz ne özelliğini gördünüz bilmiyorum ama.
KanaKe
02.Şubat.2008, 15:16
Messi mi :D
yok Riquelme :D
World Hollow o1
02.Şubat.2008, 16:33
Tabata iyi oyuncu, 2 tane çok temiz serbest vuruşdan yararlanamadı birisinde volkanın hiç kendini yormadan aldığı pozisyonda biraz daha akıllı sert vursa gol olurdu belki, ikinici aynı güzel düşündü ama Volkan bu sefer çok fazlasıyla iyi yer tuttu..
Beto belkide hayatında böyle bir dev takımla maç oynayacakmıdır bilemem ama bu kadar çok pozisyondan başarısız dönmez heralde müthiş derecede pozisyon yakaladı ama hiç birisinde fayda yok..
Yasin çakmak aslında çok sevdiğim hırslı harbi bir defans bu tarz oyuncuları futbola küstürmemek lazım aradada olsa oyunda görmeliyiz böyle gençleri, tabii iskeleti kurulmuş bir defans var ama böyle oyuncularda geleceğe yatırım olarakdan tecrübelendirilmeli..
Guiza (Namı Diğ-er ) Gülizar; yok abicim ben şuna kaanat getirdim, verecen bunu sivas ankaragücü bursaspor vs. anadolu takımlarına atsın bir sürü gol iyi adam koşularıyla defansı bezdiren oyuncu ama yok bu Fenerbahçe'de ekmek bulamaz bence..
of , ne çok konuştum
Fenerbahçe bence Lig'de bir cacıklar yapacak ama onlarda bilmiyorlar ne yapacaklarına, umarım yakın zamanda şöyle gol seviyesi yüksek maçlar izleriz.
extensor
02.Şubat.2008, 16:36
En kötü Alex böyle gol atıyor ise, en iyi alexi düşünmek bile istemez bence kimse :)
Gaziantepspor iyi oynadı ve istediği puanı aldı tebrikler.
Bu bir yetenek.
Veteranlar maçı vardı Galatasaray'ın geçen sene.
Hagi gitti 43 yaşında. 0'dan taç çizgisinden soktu golü.
Sonra basın açıklamasında "yetenek ölmüyor" demiş
Doğrudur Alex futbolu bırakmış 3-5 sene oynamamış bir adamken bile o golü atar.
Çünkü o yetenek Alex'e ait. Doğumundan ölümüne kadar
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2008, 21:22
Dede, defans güvenliğini unuttuk demiş. Şimdi ben maçı izlemesem bu açıklamayı görsem kafamda şöyle bir maç canlandırırdım; Fenerbahçe baskılı oynamış şanssızlık vs. golü bulamamış ardından Antep bir kontrayla Fenerbahçe'yi avlamış sonra Fenerbahçe tekrar baskıyı kurup golü atmış ve 2 puandan olmuş. Dede'nin açıklama sahadaki futbol ile çelişiyor.
Josico girdi gol yedik, Josico çıktı gol attık. Burası da ilginç bir durum. :}
fmsmyrna
03.Şubat.2008, 00:37
Alex istediği kadar gol atsın ister ölüsü yetsin ister dirisi maç boyunca oynamadıktan sonra ne yapayım golü Deivid ve Alex takımın en kötüleriydi bence.Eğer forvetimizden verim istiyorsak Alex'in oynamaması ve çift forvet oynamamız gerek.Semih-Güiza-Alex bu üçü oynayınca da orta sahadaki açıkları gördük.Ben artık Fenerbahçe'den baskılı oyun istiyorum en azından Kadıköy'de nedir bu yahu.Evladı pardon Josico zaten ayrı bir durum yahu Denizî oyuna alsan ne olur.
World Hollow o1
03.Şubat.2008, 00:41
Alex istediği kadar gol atsın ister ölüsü yetsin ister dirisi maç boyunca oynamadıktan sonra ne yapayım golü Deivid ve Alex takımın en kötüleriydi bence.Eğer forvetimizden verim istiyorsak Alex'in oynamaması ve çift forvet oynamamız gerek.Semih-Güiza-Alex bu üçü oynayınca da orta sahadaki açıkları gördük.Ben artık Fenerbahçe'den baskılı oyun istiyorum en azından Kadıköy'de nedir bu yahu
Aragones alınan 1 puandan memnuniyetini dile getirmiş.
Zico gibi hiç kimse yapamaz bu takımı.
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Spor%20Foto/Fenerbahçe-Gaziantepspor%20(Turkcell%20Süper%20Lig%2018.%20ha fta)/FENER7.JPG
İşte budur hakemle oynamak; budur çirkeflik.
Türkiye'de çok oyuncuda var. Dün söylediğimizde olay olmuştu.
yalnız bu pozisyonda çok sağlam bir tekme yemesine rağmen faul vermemişti hakem emreye.
JunkChorn
03.Şubat.2008, 05:15
Eren; pozisyonu ben de biliyorum ama ne oluyor hakeme o kadar agresif bir tavır takınınca? Bunu milli takımda da yapıyor. Elinden gelen her yerde aynı şekilde bir tavır.
Dün Ayhan'a söylenilen lafa karşılık göstermek istedim. Futbolcu X takımında oynuyor diye yaptığı yanlışı görmezden gelmem demek istedim.
anil luque
03.Şubat.2008, 06:44
Futbolcu X takımında oynuyor diye yaptığı yanlışı görmezden gelmem demek istedim.
Aynen öyle .. Bence de bur işte bir gariplik var .. Ya takımdan ya da hakemlerın farklı yorumlamalarından kaynaklanan bazı hatalar hem de ciddi hatalar var . Örneğin Beşiktaş futbolcusu Matias Delgado meramını anlatamadan üstelik kartlık bir hareket yapmamasına rağmen, hakemin koskoca derbi bir maçta takımı eksik bırakmayı direk hazır modda beklemesınden sonra atılıyor ama Fenerbahçe futbolcusu hakemle kafa tokuşturuyor Güiza kart istiyor bunlara kart verilmiyor . İlginçççç... Neyse Gaziantep dün catır catır top oynadı ve bana gore burada ıkı puan kaybettıı.. Fenerbahce aldıgı bır puana sevınmelı ..