Log in

View Full Version : Ne yapsam olmuyor

ilhanmania
04.Şubat.2008, 05:39
Man. city ile basladım ve veloso,diarra,kolarov,pandev,lucho gonzalez,taylor'ı transfer ettım.lıgde 26. haftadayım,takıma hıc bı taktık oturtamadım,ve lıgde 12. sıradayım..tavsiyeniz neler?

a.arıcı-11
04.Şubat.2008, 05:52
maça göre sürekli taktik değiştiriyosan olmaz.Takıma oturtmaya çalıştığın taktik üzerinde yarım sezon kadar ısrar et sonrasında seri galibiyetler alıcaksındır.

achillesgg
04.Şubat.2008, 05:53
bence once messi ve agüeronun kontratlarına bakıp deneseydın daha verımlı olurdu squad harmony dusuk olabılır ben city ıle actım sahıden zor 3-4-3 dene korkmadan

zemlinskis
04.Şubat.2008, 06:59
City Of Manchester da Kameni,Robinho Rossi Arshavin W.Phillips,M.Veloso ve L.Diarra lı kadromla ligde ve avrupada fırtına gibi esiyorum ve de hiçbir sorun yaşamıyorum ilk sezon 180 m dolar bütçem vardı

cess41
04.Şubat.2008, 16:31
İlk sene taktiğini oturtmata çalış zaten ilk sene City ile başarılı olmak imkansız gibi birşey.Genel kullandığın taktikte ısrar et.Takımın alışması zaman alabiliyor.Squad harmonye dikkat bu arada.

Since-1907
04.Şubat.2008, 16:36
Çok fazla oyuncu alıp satarsan yani kadronu çok değiştirirsen takımın oturması zaman alır.Kadronda ısrar et defans 4 lünü genelde aynı adamlardan kur yani çok alıp satmak çözüm getirmez o yüzden belirli bir kadro oluştur onu fazla bozma umarım başarılı olursun.

El Barto
04.Şubat.2008, 16:40
Taktik bölümündeki sabit başlıkları kullanınız.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=476