View Full Version : oyuncu ve takım maçları
eren968
04.Şubat.2008, 19:42
merhabaa arkadaşlar dikkatsizliğim yüzünden bu bölüme yazacağım konuyu fm2008 bölümünün tenki sorunlarına yazmışımı özür dilerim admın yazdığım konuyu siler herhalde benimki fm2009 ile ilgiliydi kusura bakmayın;şimdi iyi bir transfer yapmak istiyorum 2.ligdeyim takımların yapmış oldukları maçlarını izlemek istiyorum oyuncu ilemek için böyle bir olanak varmı fm2009'da var ise bana söyleyebilirmisiniz.
BeeTLeJuiCe
05.Şubat.2008, 00:44
Onceki maclarin tamamini izleyip izleyemeyecegini bilmiyorum, eski maclarin gol goruntulerine bakabilirsin.
Ama oyuncunun oynadigi takimin gelecek maclarini o takimin fiksturune girip, skor yazan yere tiklayip view dedikten sonra o maci izleyebilirsin. Su anda oyunu acma sansim yok ama FM08'de bu sekildeydi. :)
Anders
05.Şubat.2008, 02:04
Oynanacak maçın skorunun yazdığı yere basıp maçı izleyebilirsin.
http://img17.imageshack.us/img17/9901/attendnb4.jpg
OMANA
07.Şubat.2008, 00:07
maçı izleyebilirsin arkadaşlar bahsetmiş ama emin ol iyi oyuncu bulmak için çok sıkıcı bir yöntem ..
hoş bir yandan kulağa çekici geliyor ...izleyerek aldım demek ama...biraz uzun ve sıkıcı bir yol...
scutt programlar kullanarak veya oyuncu lara datadan bakarak daha kolay iyi oyuncu bulablirsin..
cess41
07.Şubat.2008, 00:29
Oyundan zevk almak istiyorsan bence oyundaki gerçek scoutları kullan.Ama diyosan ki sıkılmam o zaman mac fıkstürleri ekrana geldiğinde iki takım arasındaki işarete basarsan maçı yerinde izleme şansına sahipsin.