View Full Version : GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]
eXcitinG
05.Şubat.2008, 19:38
http://img502.imageshack.us/img502/8135/73811111lh9.jpg
ibrahim musaoglu
05.Şubat.2008, 19:50
İnş bi tokat da Kayseriden yemeyiz. :D
garydelgadov
05.Şubat.2008, 20:00
Haftanın maçı oLmaya aday.Bir tarafta üstçü,bir tarafta altçının oLduğu iki ekibin maçı.Her şey oLabiLir.Eğer maç 70Lere kadar goLsüz gider ve Gs maçı kazanmak için risk aLırsa Agahowa devreye girer.Tahminim Gs 1 farkLa aLır yada berabere biter..
a.arıcı-11
05.Şubat.2008, 20:07
Galatasaray bu maçı elini kolunu sallayarak kazanır.Kayserinin yıllardır Sami Yen'de nasıl oynadığını biliyoruz.Bu sene de değişmez bu.
deniz.91
06.Şubat.2008, 02:00
Galatasaray açık futbol oynarsa aghahıwa birşeyler yapabilir bizde yine her zamanki gibi baya bir eksiğimiz var takıma güveniyorum ben bu kez e azından bir puan alacak büyüklere zaten şuana kadar maç vermedik ligde bu sezon
Varonil
06.Şubat.2008, 02:05
Galatasaray için rahat bir maç olacaktır.Kayserinin bu ara formda değil ve Ali Sami Yendeki maçlarda da pek iyi bir performans gösteremiyor.Skor tahminim 2-0 Galatasaray kazanır.
Cengo
06.Şubat.2008, 06:10
Güzel maç olacak eminim.
JunkChorn
06.Şubat.2008, 07:47
Galatasaray'ın Sivasspor maçında olduğu kadar zorlanmayacağına eminim. Meira Cangele ile başa çıkar o sorun yaratmaz.
Eğer Kayserispor biraz şanslı olur ve erken gol yemezse buradan puan çıkartabilir. Galibiyet çok zor. Lincoln oynuyor etkisi mutlaka görülecektir. Arda eğer kötü oynarsa magazin basınının yazdıkları ile daha çok baskı altında kalır.
Güzel maç olur.
CeNTeR_TR
06.Şubat.2008, 22:13
Kayseri bu sene pekde benim beklediğim Kayseri değil..Fenerbahçeye 4 attıkları aşikar fakat Galatasaraya karşı pek şanslı görmüyorum (: ama dilerimki yanılırım (:
Varonil
06.Şubat.2008, 22:20
..Fenerbahçeye 4 attıkları aşikar
Bizi çok kötü bir dönemimizde yakalamışlardı Turgut Abi. :p Kayseri gerçekten de geçen seneki görüntüsünden epey uzak.
----------------------------------
Florya'da kimsenin durumu belli değil!
Turkcell Süper Lig'de yarın Kayserispor'u ağırlayacak olan Galatasaray, taraftarı önünde kazanmayı hedefliyor.
Fortis Türkiye Kupası'na çeyrek finalde Sivasspor'a elenerek veda eden sarı-kırmızılı takım, Kayserispor karşısında galip gelerek şampiyonluk yarışında yeni puan kaybı yaşamamayı ve yeniden moral bulmayı istiyor.
Galatasaray'da Kayserispor maçı öncesi Hasan, Murat, Uğur ve Serkan Çalık'ın sakatlıkları devam ederken, durumları henüz netlik kazanmayan çok sayıda oyuncunun bulunması da teknik heyeti sıkıntıya soktu.
Dün yapılan çalışmaya katılamayan Meira ve Barış'ın yanı sıra, fizyoterapistler eşliğinde çalışan Baros, Nonda, Lincoln, Kewell, Aydın ve Sabri'nin durumlarının bugün yapılacak son çalışmanın ardından belli olacağı bildirildi. Ayrıca, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle dün dinlendirilen Arda'nın durumu da henüz netlik kazanmadı.
Kayserispor maçı hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan sarı-kırmızılı ekip, ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Kayserispor maçını hakem Selçuk Dereli yönetecek.
06.02.2009
Kaynak : AA
deniz.91
06.Şubat.2008, 23:32
Kayserisporumun önceki senki performansından uzak olduğu açık görülüyor gerçekten ama bunun nedeninin oyuncuların kötü olmasından kaynaklanmadığınıda herkes biliyor takımda biraz rehavet var geçen yılki gelen kupa bazı futbolcuların fazla medyada gündemde olması ve en büyük etkende sakatlığın çok olması diyebilirz.Zaten baktığımızda bu sezon ligde hiç bir büyüklerle yaptığımız maçı kaybetmedik buda isteyince ne yapabileceğimizi gösteriyor sanırım son haftalarda takımda daha büyük bir düşük olduğuda belli ama ben bu maçtan umutluyum takım isterse bu kez olacak
Alicanfmfan
06.Şubat.2008, 23:40
Lincoln dönüyor diye bir haber okudum İnşAllah dogrudur bu haberde aynı zamanda Linderoth'unda oynuyacagı yazıyordu , Şöyle bir orta sahayı düşünemiyorum :)
---Tobi---Topal---
--Ayhan--Arda---
-----Cassio-------
Cengo
07.Şubat.2008, 08:45
Linderoth o kadar sakatlıktan sonra uzun bir süre kendinde olmaz herhalde.
Alicanfmfan
07.Şubat.2008, 08:48
Olur valla Olur , aslında bizim teknik direktör düşünmesi lazım , Denizli'de son 10 dk sokması lazımdı ki kadroda yoktu , aynı zamanda Ftk 'daki Sivas maçlarında oynaması lazımdı neyse , maç eksigine ragmen eski haline dönücektir,
Hoşgeldin Terminatör :)
PesimiSTyLa
Tobi 18 de olur ama ilk 11 baslayamaz daha. Güven - Topal göbeği olur ortada.
Nedvedmania
Samiyende gene sonuna kadar destek vereceğiz. Bence Bu maçı sakatlıklara rağmen kazanacağız.
tarikko
08.Şubat.2008, 01:06
kayserinin eksikleri var ama bugun topuz cangele aghaowa gibi oyunculari war kayseriden umitliyim !!!
Başkan Adnan Polat'tan Kayserispor'a Yemek
http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_3118_b.jpg
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, bugün öğlen Kayserispor Yönetim Kurulu'na yemek verdi.
Galatasaray Adası’nda düzenlenen öğle yemeğine Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Adnan Polat, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve her iki kulübün yönetim kurulu üyeleri katıldı.
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 01:24
İŞTE 11'LER
GALATASARAY:
De Santics
Sabri
Servet
Hakan balta
Emre Aşık
Ayhan
Mehmet Topal
Arda
Lincoln
Milan baros
Nonda
KAYSERİSPOR
Süleymanou
Mehmet Eren
Ali Turan
Eren
Toledo
Mehmet topuz
Saidou
Abdullah
Ragıp
Aghahowa
Cangele
De Sanctis
Sabri - Servet - Emre Aşık - Hakan Balta
Ayhan - Mehmet Topal
Nonda - Lincoln - Arda Turan
Baros
Sanırım dizilişimiz bu şekilde.
Redrum
08.Şubat.2008, 01:28
Nonda ile baros'un yerini değiş, bence o şekilde:)
Cengo
08.Şubat.2008, 01:29
De Sanctis
Ayhan - Mehmet Topal
Nonda - Lincoln - Arda Turan
Baros
Sanırım dizilişimiz bu şekilde.
De Sanctis
Ayhan - Mehmet Topal
Baros - Lincoln - Arda Turan
Nonda
Nonda'yı forvetin arkasında bir yerlerde oynatacağını düşünüyorum. Beşiktaş maçında da öyle olmuştu. Ortada sol sağ gezip duruyor.
Ama bence de ileride oynasa daha faydalı olur. Çünkü topu aldığı zaman hemen hareketlenebilen bir oyuncu değil. Biraz hücumu yavaşlatıyor. Son topları kullanırsa daha yararlı bir oyuncu olabilir.
Ziya38
08.Şubat.2008, 02:03
Hakan balta da sakatlanmis Mehmet Guveni oynatacakmis yerine.. Volkani neden oynatmiyor anlamadim
Az önce kadro geçti. Ama yakalayamadım. Bakalım neler yapacağız.
Tribünde Fatih Terim var.
Bu arada Kayseri'den Abdullah'ı merak ediyorum nasıl oynayacak.
Lincoln klas paslar atıyor Baros'a.
GodfatheR
08.Şubat.2008, 02:30
Kayseri çok kapanıyo.Golü yemesi yakındır.
Sanırım şu anda Sol Beksiz oynuyoruz :D
Cengo
08.Şubat.2008, 02:34
Galatasaray da Kayseri de pek iyi başladı denilmez, orta saha mücadelesi oluyor sadece, Servet ceza sahasında Cangele'yi elle indirdi.
metaLwrath
08.Şubat.2008, 02:40
Lincoln yerde penaltımı amanınn :D
edit: lincoln'e sarı kart :S
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 02:40
%1000 lik penaltıyı vermedi, Lincolne kart verdi.
Sirius Black
08.Şubat.2008, 02:41
Buz gibi penaltıydı ama hakemin kararına saygı duyuyorum.
*Çünkü direkt çelme var.
El Comandante
08.Şubat.2008, 02:41
Bu penalti degildir de nedir yahu ?
Sirius Black
08.Şubat.2008, 02:44
Ve Gol ! Shabani Nonda !
GooooooL
Shabba! :D
.
.
.
Çok zor bir gol attı.
Meşhur Nonda tezahuratı geldi golün ardından :D
Bu arada lincoln atıldı.
Sirius Black
08.Şubat.2008, 02:46
Lincoln atıldı ! Yuha.
metaLwrath
iyi ki gol attık. İnşallah da yeneriz yoksa Selçuk Dereli'nin başı ağrıyacak..
edit: lincoln'ün atılmasıyla bişeyler olacak bu maçtan sonra !
GodfatheR
Ne penaltısı Allah aşkına yapmayın yahu.Lincoln kendini bırakıyor,ırakırken de ayğını takıyor.Buna penaltı verilmez.
Ziya38
08.Şubat.2008, 02:47
Kirmizi kart lincoln
Sirius Black
@Osman_873
Lütfen at gözlüklerını çıkarında bakın bence...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
Galatasaray'da Lincoln Kayserispor'un serbest vuruşunu engelleyince ikinci sarı karttan Kırmızı Kart gördü.
Selçuk gol gol gol diye bağırıyor taraftarlarımız.
Lincoln atış kullanırken açılmadığı için kart gördü.
İlk sarı penaltıydı vermedi gitti sarı verdi :mad:
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 02:48
selçuk gol gol goool. Helal olsun.
metaLwrath
08.Şubat.2008, 02:48
ahah Lincoln atıldı. Haftaya 11 kişiyle çıkabilecek miyiz acaba ?
Lincoln'un yerine Skibbe çıkıp oynayacak heralde ...
Çok Küfür edyor taraftarlar. Büyük ihtimalle ceza alacağız.
El Comandante
08.Şubat.2008, 02:50
1.pozisyon net penalti,ama sagolsun hakem sari kart cikardi.
2.pozisyonda ise sari kart cok agir. Adamin zaten sarisi var, uyarsana ...
Aha Baros'ta sari kart gördü.
Süpersin Dereli ...
Baros da sarı gördü. İçine etmeye başladı maçın.
PesimiSTyLa
selçuk sapıttı. Barosu biçtiler kafası kanıyor, kart Baros'a.
GodfatheR
@Osman_873
Lütfen at gözlüklerını çıkarında bakın bence...
Ben at gözlükleriyle filan bakmıyorum.Ben kendi gördüğümü söylüyorum.Tartışma çıkarmak da istemiyorum.
Selçuk doğru söyle selçuk doğru söyle kaç para aldın
diye bağırıyorlar.
metaLwrath
08.Şubat.2008, 02:52
Geçen maçta Bjk 1-0 öndeyken de Zapo'yu atmıştır Selçuk Dereli..
Ohh Baros da sarı yedi değmeyin sevincimize laylaylaylay saldır Galatasaray !!!
El Comandante
08.Şubat.2008, 02:55
Ben at gözlükleriyle filan bakmıyorum.Ben kendi gördüğümü söylüyorum.Tartışma çıkarmak da istemiyorum.
Tartisma cikarmak istemiyorsun ama yorumuna " Ne penaltısı Allah aşkına yapmayın yahu " diye basliyorsun. Ne yaman celiskidir bu ?
GodfatheR
08.Şubat.2008, 02:59
Tartisma cikarmak istemiyorsun ama yorumuna " Ne penaltısı Allah aşkına yapmayın yahu " diye basliyorsun. Ne yaman celiskidir bu ?
Uzatmayalım istersen.
metaLwrath
08.Şubat.2008, 03:00
Kayserispor'un ataklarını defansta Baros'un kafasıyla uzaklaştıran bir Galatasaray İzliyoruz...
batuhanry
08.Şubat.2008, 03:02
Ne olursa olsun bu maçı kazanmalıyız...
CeNTeR_TR
08.Şubat.2008, 03:06
İlk yarı 1-0 bitti fakat anladığım kadarıyla Selçuk Dereli Galatasarayın üstüne oynuyor..Bakalım sonuç ne olur bilinmez ama Galatasaray kaybederse kıyamet kopacak gibi (:
sentugo
08.Şubat.2008, 03:08
Lincoln haksız atıldı.. Baros sarı gördü..
Takım sol beksiz, mehmet topal ,idare ediyor. Sağ açık yok. Sabri çıkıyor, yerini emre doldurmaya çalışıyor.
Gol güzeldi. Baros biraz kaçırdı ama yapacak pek bişeyi yoktu zaten.
Taraftardan Selçuk Dereli'ye herhangi bir küfür yok. Atrıca 120 saniye sürmezse tamamdır olay :D Allah belanı versin, Selçuk gol gol, Bu maçı kaybedelim, allah belanı versin, hiç bir küfür yoktu.
Penaltı penaltıydı. Hakemin önünde oldu hatta olay.
Ancak herşeye rağmen Gs bu maçı alacaktır.
Sekopej
08.Şubat.2008, 03:09
İlk sarı kartta hakem haklıydı, Lincoln düşeceğini anlayınca kendi ayağını takıyor rakibin ayağına ve sarı kartı görüyor.
2. sarı ise çok amatörceydi. Bu şekilde pozisyonlara hep sarı kart çıkmıştır. Hakem değil Lincoln düşünmeliydi bunu yaparsam atılır mıyım diye. İlk sarı kart hatalı diyorsunuz, hatalı da olsa L,ncoln bunu yapmamalıydı.
Bence Baros'un kafası değil Eren'in kaşı açıldı, kan onun kanıydı gibi geldi bana.
Galatasaray 10 kişi kalmış olsa da Kayseri puan çıkaramaz. Nedense Galatasaray maçlarında Kayseri'de bir tutukluk, bir şanssızlık oluyor, karşılarında sarı kırmızı olunca oynayamıyorlar sanırım.:p
Hakem doğru kararlar vermiş olsa da Selçuk Dereli'nin kötü hakem olduğu gerçeğini değiştirmez, yıllardır bunu söylüyoruz. 2. devre sol beke Volkan Yaman'ı alıp Topal'ı orta sahaya kaydırırsa daha iyi olur görüşündeyim. 1 gol daha atar 2-0 kazanır maçı Galatasaray diyorum.
Belgorth
08.Şubat.2008, 03:12
hayatımda gördüğüm en rezil maç yönetimi desem abartmış olmam. Lincoln'ün gördüğü ikinci sarı doğrudur ancak ilk sarı var ki evlere şenlik. bırak sarıyı pozisyon zaten penaltı, orada kendisi yere atmıyor Lincoln direkt bileğe darbe yiyor. ardından ceza alanı koşesinde Baros'a yapılan hareket bariz arkadan itme ki o da faul. Baros'un kafasının yarıldığı pozisyonda sırta yüklenme var Eren tarafından yapılan ki dengesini de kaybettiğinden hareketi çok aşırı kaçtı ikisinin de kafası yarıldı. ilk yarının sonlarında Aghahowa'ya yapılan hareket penaltı ama o kadar yanlış karar verdi ki Selçuk Dereli Galatasaray aleyhine bu pozisyonu gördüğü halde veremedi ve veremeyince de gidip Aghahowa'ya kart göstermek zorında kaldı. komik ötesi açıkcası başka bir şey diyemiyorum şu anda.
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 03:12
Hakem nasıl doğru kararlar verdi abi? Eyyamcılık nedir desek? Bu mactaki yönetimdir işte. Lincolnün pozisyonu nasıl sarı olur? %100 penaltı bir kere. Hadi penaltı olmasa bile sarı ile uzaktan yakından alakası yok. 2. sarı karta hiçbirsey demiyorum. Futbol tarihinde ilk oldu bu sanırım.
Onurap
08.Şubat.2008, 03:14
Bence pozisyonda pennaltı yoktu sarı kart doğru karar..2. sarısında kural ne diyor blmiyorum ama sarıysa oda doğru karar..Lincoln çok basit kartlar görüyor ts maçındada aynısını yaptı aklını başına alması gerekir bence..
Ama antipatik bi hakem selçuk dereli.. :p ilginç kararlarıda var (her iki takımada)
Belgorth
08.Şubat.2008, 03:16
yapmayın hocam nasıl ilk Lincoln'ün pozisyonu penaltı değil? gözünüzü seveyim, aynısı Alex'e yapılsa burada fırtınalar estiriyordunuz hakem hakkında da söylemediğinizi bırakmamıştınız.
GodfatheR
08.Şubat.2008, 03:17
yapmayın hocam nasıl ilk Lincoln'ün pozisyonu penaltı değil? gözünüzü seveyim, aynısı Alex'e yapılsa burada fırtınalar estiriyordunuz hakem hakkında da söylemediğinizi bırakmamıştınız.
Yahu Alex'le ne alaka.Hemen olayı F.Bahçe'ye bağlıyorsunuz.Pozisyon ya penaltıdır ya değildir.Yoruma göre değişir.
King_91
08.Şubat.2008, 03:18
Lincoln'un pozisyon penaltı değilse hangi pozisyon penaltı olacak anlamak mümkün değil . 2.sarı kartı da anlayamadım Lincoln 9.15ten çıkmadan adam başladı bizimki topu kapınca sarı gördü .. ilginç vallahi
El Comandante
İlk sarı kartta hakem haklıydı, Lincoln düşeceğini anlayınca kendi ayağını takıyor rakibin ayağına ve sarı kartı görüyor.
2. sarı ise çok amatörceydi. Bu şekilde pozisyonlara hep sarı kart çıkmıştır. Hakem değil Lincoln düşünmeliydi bunu yaparsam atılır mıyım diye. İlk sarı kart hatalı diyorsunuz, hatalı da olsa L,ncoln bunu yapmamalıydı.
Bence Baros'un kafası değil Eren'in kaşı açıldı, kan onun kanıydı gibi geldi bana.
Galatasaray 10 kişi kalmış olsa da Kayseri puan çıkaramaz. Nedense Galatasaray maçlarında Kayseri'de bir tutukluk, bir şanssızlık oluyor, karşılarında sarı kırmızı olunca oynayamıyorlar sanırım.:p
Hakem doğru kararlar vermiş olsa da Selçuk Dereli'nin kötü hakem olduğu gerçeğini değiştirmez, yıllardır bunu söylüyoruz. 2. devre sol beke Volkan Yaman'ı alıp Topal'ı orta sahaya kaydırırsa daha iyi olur görüşündeyim. 1 gol daha atar 2-0 kazanır maçı Galatasaray diyorum.
Abi nasil hakliydi hakem ya ? ilk pozisyonda oyuncunun topla alakasi yok,Lincoln'e girisiyor direk. Hadi diyelim penalti vermedi, sari kart vermesi sacma. Sonucta Lincoln orada bir darbe aliyor ve dengesi bozuluyor,düsüyor. Adam kendisini bilerek yere atmiyor ki...
Baros ile Eren hava topuna ciktilar, Baros bi darbe aliyor, kafasi kaniyor ve hakem Baros'a sari kart gösteriyor. Bunun neresi mantikli ?
Selcuk Dereli rezil bir mac yönetiyor ...
GeNç KaRTaL
Serbest vuruşu engellediği için geçen hafta sarı kart görmüştü Yusuf.Yani futbol dünyasında ilk değil..Asıl hakemden sarı kartı var diye oyuncuyu hoş görmesini beklemek hatadır..
Bence pozisyonda pennaltı yoktu sarı kart doğru karar..2. sarısında kural ne diyor blmiyorum ama sarıysa oda doğru karar..Lincoln çok basit kartlar görüyor ts maçındada aynısını yaptı aklını başına alması gerekir bence..
Ama antipatik bi hakem selçuk dereli.. :p ilginç kararlarıda var (her iki takımada)
Valla sadece bize yaptı ilk yarıda yapacağını. Ben Kayseri aleyhine birşey göremedim :mad:
Sekopej
08.Şubat.2008, 03:21
Ben penaltı görmedim, Lincoln düşeceğini anlayınca sağ ayağını defans oyuncusunun ayağına takıyor ve düşüyor. Eğer ayağını takmasa bence hakem penaltıyı vermez sarıyı da vermezdi. Hakem çok yakın pozisyona ki bu nedenle sarı kartı verdi zaten.
2. pozisyonu tartışmam bile. Hücuma kalkan oyuncuya faul yapan nasıl sarı kart görüyorsa o harekette o şekilde değerlendiriliyor. Rakibin atağını kesmek bir nevi hatta baraj ihlali bile denilebilir. Bu nedenle 2. kart da doğru.
Barson'un pozisyonunda itme var, ama pozisyon dışarıda benim gördüğüm kadarıyla, faul verse penaltı olmazdı. Barso'a kartı itirazdan dolayı verdi, Baros'un itiraz ederken ne kadar sınırları zorladığını görmüştük önceki maçlarda, bu nedenle neden verdi diyemeyiz.
Ha Selçuk Dereli beğeniyor musun derseniz, tabi ki hayır, hiç beğenmedim. Belki de geçmişte yaptığı hatalardan dolayı şimdi verdiği kararlarda eyyacılıkla suçlanıyor ve samimi bulunmuyor.
Olembe Bilal Aziz girdi
Abdullah Ragıp çıktı.
TR.CaPTaiN
08.Şubat.2008, 03:23
İki takımın da iyi futbol oynadığı söylenemez. Özellikle Galatasaray 10 kişi kalmasına rağmen Kayserispor'un doğru düzgün atağı yok. Puanla dönmeleri zor görünüyor.
Lincoln'ün pozisyonuna arkadan bakıldığında penaltı gibi gözükse de yandan Lincoln'ün kendini attığı belli oluyor. Maç sonunda Ligtv sitesinde görüntüler verilir tekrar izleme şansına sahip oluruz.
Sekopej
08.Şubat.2008, 03:24
Abi nasil hakliydi hakem ya ? ilk pozisyonda oyuncunun topla alakasi yok,Lincoln'e girisiyor direk. Hadi diyelim penalti vermedi, sari kart vermesi sacma. Sonucta Lincoln orada bir darbe aliyor ve dengesi bozuluyor,düsüyor. Adam kendisini bilerek yere atmiyor ki...
Baros ile Eren hava topuna ciktilar, Baros bi darbe aliyor, kafasi kaniyor ve hakem Baros'a sari kart gösteriyor. Bunun neresi mantikli ?
Selcuk Dereli rezil bir mac yönetiyor ...
Yazmıştım bence o kan Eren'den geldi. Ha Baros'un ki de kanadıysa o kadar fazla değildir. Ayrıca hakeme itirazı abartırsan sarı görürsün, itirazla kafanın kanaması arasında nasıl bir ilişki var?
İlk sarı için de yazdım, ayağını taktığını düşündüğü için verdi bence.
Serbest vuruşu engellediği için geçen hafta sarı kart görmüştü Yusuf.Yani futbol dünyasında ilk değil..Asıl hakemden sarı kartı var diye oyuncuyu hoş görmesini beklemek hatadır..
Evet doğrudur, bu pozisyonlar hep kart ile değerlendilir. 2. kartın itiraz edilecek yanı yoktur.
De sanctis hala iyi degaj yapamıyor sanırım.
.
.
.
Kayseri iyi başladı ikinci yarıya.
.
.
.
Helal olsun de sanctis be!
bugra 1905
08.Şubat.2008, 03:29
selçuk sapıttı. Barosu biçtiler kafası kanıyor, kart Baros'a.
Pardon Selçuk Dereli Senin Askerlik Arkadaşınmı Abi
Birini Sevmeyebilirsiniz Ama Ona Böyle Hitap Etmek Doğru Değildir
Maç İçinse Lincoln Çok Basit Kartlar Görüyor Kayseri Hücum Edemiyor Bakalım Ne Olacak GS 3 Puana Yakın
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 03:32
Pardon Selçuk Dereli Senin Askerlik Arkadaşınmı Abi
Birini Sevmeyebilirsiniz Ama Ona Böyle Hitap Etmek Doğru Değildir
Maç İçinse Lincoln Çok Basit Kartlar Görüyor Kayseri Hücum Edemiyor Bakalım Ne Olacak GS 3 Puana Yakın
Sana ne oluyor ? Ortada hakaret varda biz mi göremiyoruz ? Lütfen saçmalamayın.
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 03:32
Kardesim senin de babanınoğlu mu? Öyleyse eger kusura bakma (::)
bugra 1905
08.Şubat.2008, 03:33
Sana ne oluyor ? Ortada hakaret varda biz mi göremiyoruz ? Lütfen saçmalamayın.
Bir Şey Olmuyor Sadece Uslubu Yanlış Diyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardesim senin de babanınoğlu mu? Öyleyse eger kusura bakma (::)
Babamın Oğlu Değil Ama Uefa Kokartlı Bir Hakeme Böyle Hitap Etmek Doğrumu Yönetim Tarzını Beğenmemiş Olabilirsiniz Ama Birini Böyle Hitap Etmek Size Yakışmıyor
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 03:36
Adı selçuk degil mi? Yanlış birsey mi dedim? Muhittin mi adı ne yani?
Tobias Linderoth girecekmiş birazdan.
evet Mehmet Güven çıkıyor.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 03:39
Linderoth oyunda.
Sonunda !
bugra 1905
08.Şubat.2008, 03:39
Adı selçuk degil mi? Yanlış birsey mi dedim? Muhittin mi adı ne yani?
Selçuk Sapıttı Demek Ne Oluyor Koskoca Hakeme Böyle Birşey Denirmi?
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 03:41
Selçuk Sapıttı Demek Ne Oluyor Koskoca Hakeme Böyle Birşey Denirmi?
Yahu senin ilginç bir tavrın var, bu hakem koruma olayı nereden esti aklına anlamıyorum ? Maç bitene kadar koruyacak mısın Selçuk'u ?
CeNTeR_TR
08.Şubat.2008, 03:42
Yahu sizde şimdi olayı saçma yerlere çekmeyin..Bırakın bu bey işlerini ;;)
Her Allah dediğinizde salavat getiriyormusunuz ? veya Aziz diyoruz bazen Aziz başkanmı diyecez veya Carlos diyoruz Carlos abi mi diyeceğiz (: boşverin bey falan işlerini maçı yorumlayalım ;;)
Allah bozmasın Servet bugün her zamanki gibi. Nazar değmez inşallah :p
sentugo
08.Şubat.2008, 03:45
Aynen ha. İSteyen istediğine istediğini der. Sanane..
Olembe'yi sol bek'e çekecek Kayseri sanırım.
Barış Özbek girip birazdan Olembe'yi perişan edebilir ;)
bugra 1905
08.Şubat.2008, 03:48
Ne Haliniz Varsa Görünüz Bereber Bot Bağlandınız Selçuk Dereli İle Beraber Yediniz İçtiniz Tamam Daha Karışmıyorum
Aydin
08.Şubat.2008, 03:51
selçuk dereli hemen hemen her maçta yaptığı eyyamı yine yapıyor. kayserisporun bariz penaltısını vermedi bize kırmızı kart çıkarttıktan sonra.
böyle hakemlerle maç kazanmak istemiyorum.
Sheriff
08.Şubat.2008, 03:52
Arda'nın orta yapmakta eksikleri var. Bu konuda kendini geliştirmesi lazım. Barış oyuna girdikten sonra orta sahayı hareketlendirdi biraz daha..
Aydin
08.Şubat.2008, 03:54
Ayrıca beyler burası kahvehane değil. lanlı lunlu konuşmayın. yorum yapacaksanız doğru düzgün yapın.
Sheriff
08.Şubat.2008, 03:54
Sabri'de birebirde iyi adam eksiltemediği halde her pozisyonda zorlayıp çalım atmaya çalışıyor ama kaptırıyor hep :D Bu tipte oyuncular genelde bekletmeden orta kesmeyi denemeli bence..
LadroN
08.Şubat.2008, 03:56
Şu Selçuk Derelinin Fifa Kokart ını sökücem şimdi.Zevkle beklediğimi macçı berbat etti.Adam Kontrolden çıktı ya Sheriff Senin yazdıkların doğru değil Sabri ortada yapamıyorki Ufoları vurmaya çalışıyor her ortada:D
Aydin
08.Şubat.2008, 03:57
Sabri orta yapabilse zaten hayat bayram olacak bizim için.
GodfatheR
08.Şubat.2008, 03:57
G.Saray korner atmaya 1 saatte gidiyor.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 03:58
Ne yapsaydı, galip durumda ve bir kişi eksik iken "profesyonel" futbolcu öyle yapmalı. :)
Bir gol daha atarız diye düşünüyorum, sahada Kayserispor falan yok.
GodfatheR
08.Şubat.2008, 03:59
Şimdi de De Santics sarı kart gördü.Bakalım kaç dakika uzatıcak çok merak ediyorum :)
LadroN
08.Şubat.2008, 04:00
Sabri'de birebirde iyi adam eksiltemediği halde her pozisyonda zorlayıp çalım atmaya çalışıyor ama kaptırıyor hep :D Bu tipte oyuncular genelde bekletmeden orta kesmeyi denemeli bence..
zaten Şu sabriye geldiğinden beri acayip kılım:D Uğur iyileşsede o oynasa zaten dizinin kaynamasına 1 cm kalmış yakında döner
Sheriff
08.Şubat.2008, 04:01
Çalım atamayıp atmaya çalışması, orta yapamayıp yapmaya çalışmasından daha kötü, o yüzden direk kessin yada sadece pas yapsın. Yeterki topu ayağında tutmasın :n:
fenerbahce_1907
08.Şubat.2008, 04:01
Kayserispor Galatasaray'ı ne zaman yenicek çok merak ediyorum gerçekten.
bugra 1905
08.Şubat.2008, 04:02
Galatasarayın Yıldızları Kendini Attırmak İçin Uğraşıyor Resmen Lincoln Attırdı Kendini Morgan Sarı Gördü Daha Neler Olacak Bakalım
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 04:03
Geldiğinden beri mi ? 2002'yi gayet iyi hatırlıyorsun sanırım, zira as takıma ilk yükseldiği yıldı.
Çok acımasız davranıyorsunuz yahu Sabri'ye bence, işini yapmaya çalışıyor. Formanın hakkını vermeye çalışıyor. :)
Sheriff
08.Şubat.2008, 04:03
Bak yine geçemedi Sabri :zuhaha
KaF KeF
08.Şubat.2008, 04:07
gol bee.Mehmet Eren..
GodfatheR
08.Şubat.2008, 04:08
De Santics nasıl yedi o golü ya.
Sheriff
Oh be bir an hiç atamayacaklar sandım. Bizim için çok iyi oldu bu gol.
RoSeSHaH
Yok artık. Uzatmada gol yedik.
LadroN
08.Şubat.2008, 04:09
Geldiğinden beri mi ? 2002'yi gayet iyi hatırlıyorsun sanırım, zira as takıma ilk yükseldiği yıldı.
Çok acımasız davranıyorsunuz yahu Sabri'ye bence, işini yapmaya çalışıyor. Formanın hakkını vermeye çalışıyor. :)
Evet gayet iyi hatırlıyorum ayrıca sabrinin altyapıdan geldiğinide bilyodum gende sağolun :D
Hakkını vermeye de çalışsa sahada gereksiz hareketleriyle(Hakemle tartışmalrından bahsediyorum) hem takımı geriyor ayrıca ayğında fazla topu tutrak pozisyonu çoğu atakta öldüyor tabi bu benim görüşüm
bugra 1905
08.Şubat.2008, 04:09
Hele Şükür Kayseri Uzun Süre Sonra ASYden Puanla Ayrılacaklar Bir Aksilik Olmazsa
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 04:10
Kayserisporun golü 12 numaralı formasıyla dereliiiii selçuuuuk dereliii selçuuuk. Helal olsun .
LadroN
08.Şubat.2008, 04:11
Selçuk 2 iniyide atttttttttt lalalalaylay lay selçuk gol gol Kayserisporun golü 12 numara Selçukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Dereliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 04:11
Kayserispor ve Sivasspor bu yıl bize çok sorun çıkarıyor yahu, hiç olmadığı kadar.
Bu puan kaybı iyi olmadı, Lincoln'ü de kaybettik bir dahaki hafta için. İşler kötüye gidiyor son haftalarda. Allah yardımcımız olsun.
Selçuk çok iyi, iyi yaptı işini bu maçta da.
bugra 1905
08.Şubat.2008, 04:12
Maç 1-1 Bitti
De Sanctis'in kurtarabileceği bir toptu aslında. Neyse 1 puan artık yapacak birşey yok.
Kesin ceza alacağız.
Since-1907
08.Şubat.2008, 04:13
Mehmet Eren attı top sekince şaşırdı De Sanctis
LadroN
08.Şubat.2008, 04:16
Aldığınız paraların Haddı hesabı yok oynadığınız futbola bak yazıklar olsun sizin gibi oyunculara anca sevgilinizle magazinlere haber olun gecelerde dolaşın...
Peshayat
08.Şubat.2008, 04:18
ya selcuk dereliyi niye sucluyosunuz adam ne guzel mac yonetti Lincoln Goz gore gore Topu kesiyo.. selcuk dereli de sari kart cikardi
Sirius Black
Hakem adaylarına izletilesi bir maç oldu. (:
Cengo
Kötü futbol vardı 90 dk., sıkıntı vericiydi doldur boşalt.
Oynanan futbolda artılar sadece G.Saray'ın ön alan presi, Kayseri'nin sıkı savunması.Kayseri iyi mücadele ediyor ama böyle giderse topa vurmayı denemedikleri sürece yine gol atamamaya devam ederler.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 04:19
Aldığınız paraların Haddı hesabı yok oynadığınız futbola bak yazıklar olsun sizin gibi oyunculara anca sevgilinizle magazinlere haber olun gecelerde dolaşın...
İleri geri konuşup adamın ashabını bozma. Böyle dümdüz git, sonra da çık ben Galatasaray'lıyım diye dolaşırsın dışarıda. Bilirim senin gibileri.
Haftalarca üstüste zor zeminde, zor şartlarda top oynuyor bu futbolcular. Maç kazanırken pohpohlamaktan geri kalmazsın, ama puan kaybedilen maç sonrası senin gibiler pusuda bekliyor, heryerde rastlıyoruz. Böyle zor zamanlarda bizde köstek olacaksak ne farkımız kalır diğerlerinden ? Ayıptır yahu, ayıptır şu yaptığın şey. Devam et.
El Comandante
08.Şubat.2008, 04:21
Skibbe'nin de hatalari var. Bir defa macin basinda söyledim, 3lü defans oynamaya ne gerek var? Elinde Volkan Yaman var, oynatsana onu. Neden macin baslamasina 5 dakika kala sistemi degistiriyorsun ? Böyle sacma birsey var mi yahu ?!
Mehmet Güven sanki cok süper bir oyuncu da, onu oynatiyor orta sahada. Yahu bu adam birakin Galatasaray'da oynamayi, Bank Asya liginde bile zor oynar. Böyle kabiliyetsiz bi Sabri var takim da, o da hiziyla, mücadelesiyle biseyler yapmaya calisiyor.
Degisikliklere gelince ; Galatasaray'in geriye cekilmemesi gerektigini hala Herr Skibbe anlamis degil. Baros'u cikartiyorsan, alacaksin Ümit'i oyuna. Yoksa göründügü gibi tek kaleye döner mac. Topu tasiyamadik ileriye yahu. Arda tek basina biseyler yapmaya calisti o da son dakikalar da yorgun düstü ...
Arda Turan, Morgan De Sanctis ve Servet'i yürekten kutluyorum, harika oynadilar bugün. Morgan'in yedigi golde yapacagi birsey yoktu. Hem önü kapaliydi hem de top sekti ...
Macin hakemi hakkinda konusmaya gerek yok, her zaman ki sacma yönetimlerinden birisini uyguladi. Rezil etti güzelim maci ...
King_91
08.Şubat.2008, 04:23
Linderoth'un ölüsünün Mehmet Güven'den bin kat daha iyi olduğunu . Sabri'nin bu takımda zorunluluktan oynadığını , Selçuk Dereli'nin müthiş bir hakem olduğunu öğrenmiş olduk .
Sakatlar iyileşmiyor . İyileşmedikleri gibi bir de ceza yiyorlar . Bu işin soun noolcak çok merak ediyorum . Haftaya Emre Aşık,Lincoln de yok .
Bu arada bir tebrik de Barış'a . Helal olsun . Millet sakatlanır aylarca gelmez adam salı sakatlanıp bugun maça yetişti .
De Sanctis de süperdi ayrıca .
GeNç KaRTaL
08.Şubat.2008, 04:23
Golü ilk gördüğümde De Sanctis nasıl yedi bu golü yahu dedim.Tekrarda topun sektiğini görünce anladım nasıl yediğini.Çok şansız bir andı Morgan ve Galatasaray adına..
bugra 1905
08.Şubat.2008, 04:24
BJK VE FB Bu Hafta Maçlarını Kazanırlarsa Eşitliyorlar Puanlarını GS İle Çekişmeli Bir Durum Olacak
LadroN
08.Şubat.2008, 04:25
İleri geri konuşup adamın ashabını bozma. Böyle dümdüz git, sonra da çık ben Galatasaray'lıyım diye dolaşırsın dışarıda. Bilirim senin gibileri.
Haftalarca üstüste zor zeminde, zor şartlarda top oynuyor bu futbolcular. Maç kazanırken pohpohlamaktan geri kalmazsın, ama puan kaybedilen maç sonrası senin gibiler pusuda bekliyor, heryerde rastlıyoruz. Böyle zor zamanlarda bizde köstek olacaksak ne farkımız kalır diğerlerinden ? Ayıptır yahu, ayıptır şu yaptığın şey. Devam et.
Lütfn mesajlarını hakaret boyutuna getime ne demk bilirm senin gibileri sen kimsin bana bu lafları bana söylüyorsun galatasaraylılığımı senin seviyene inerek tartışmam ben sonuna kdr galatasarylıyım benim kızdığım futbolcular sen adamın asabını bozma fazla ileri gitme istersen maç kazanırken de ben takımımı asla poh pohlamam yorumlarımı görmedn nasıl büyel birşeye karar verebiliyorsun sen beni nekdr tanıyosunda bunları soyleyebiliyorsun benim kösytek olduğum falan yok altını cizerk soyluyorum kızdıgım futbolcuar
bugra 1905
08.Şubat.2008, 04:27
GSnin Üstünde Kara Bulutlar Dolaşıyor Eğer Kendilerini Toparlamazlarsa Şampiyonluk Potasından Uzaklaşacaklar
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 04:32
GSnin Üstünde Kara Bulutlar Dolaşıyor Eğer Kendilerini Toparlamazlarsa Şampiyonluk Potasından Uzaklaşacaklar
Galatasaray Türkiye liglerinde her zaman şampiyonluğun en büyük adaylarından birisidir, en büyük adayıdır. Potadan uzaklaşması diye birşey söz konusu değil. Böyle zor zamanları her takım yaşar, önemli olan "takım" olmayı becerip sıyrılabilmektir bu durumdan en az zararla.
Saygılar.
Onurap
08.Şubat.2008, 04:39
Çok şanssız bir gol yedik yazık.!
Cengo
08.Şubat.2008, 04:43
Galatasaray Türkiye liglerinde her zaman şampiyonluğun en büyük adaylarından birisidir, en büyük adayıdır. Potadan uzaklaşması diye birşey söz konusu değil. Böyle zor zamanları her takım yaşar, önemli olan "takım" olmayı becerip sıyrılabilmektir bu durumdan en az zararla.
Saygılar.
Puan farkı açılırsa şampiyonluktan uzaklaşırsın.
Nasıl uzaklaşma durumu olmasın ki? Trabzonspor ve Sivasspor sürekli kazanıyor..
(Fenerbahçe ve Beşiktaş için de geçerli)
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 04:44
Puan kaybedişlerin son bulurda rakiplerine asmaya başlarsan da uzaklaşmaz, tersine üstlere tırmanırsın. Biz inanıyoruz, yeterli mi ?
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 04:45
klasik tezahüratı yapıyoruz , selcuk derelin senin... , yazıklar olsun be seni hakem diye oraya koyan bence zirvede gerçekten BALANS ayarı yapıldı , artık hakemleride yenicegiz
LadroN
08.Şubat.2008, 04:47
ilk defa bir konuda roseshah a katılıroum Bu takım bu sene şampiyonn olur ama futbolcular gecn senki inançlarını dvm etirmeli bu sene bitim oyunculara birşey oldu
Cengo
Puan kaybedişlerin son bulurda rakiplerine asmaya başlarsan da uzaklaşmaz, tersine üstlere tırmanırsın. Biz inanıyoruz, yeterli mi ?
Toparlamak zaten o.
Ne kadar açılırsa o kadar rakibin de puan kaybetmesi lazım.
Taraftar ise her zaman inanmak zorunda, aynı şeyi futbolcunun hissetmemesi için.
Hakemi tartışmadan önce kötü futbolu kabul edip düzeltmeye çalışmaları gerektiğinden bahsetmiş.Bu sene Sivas ve Trabzonspor'un hiç olmadığı kadar şansı var.
3 büyükler tepetaklak olup şampiyonluktan çok erken kopabilirler.
Onurap
(Fenerbahçe ve Beşiktaş için de geçerli)
Nasıl uzaklaşma yahu daha yarınki maçı bile oynamadı iki takım kazansalar daha puanlar eşit..Üstelik Asyda daha maçımız var fenerbahçe ile..
Cengo
08.Şubat.2008, 04:50
Nasıl uzaklaşma yahu daha yarınki maçı bile oynamadı iki takım kazansalar daha puanlar eşit..Üstelik Asyda daha maçımız var fenerbahçe ile..
Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş'ı birbirleri ile yarıştırmadım ki..
Emurafu
08.Şubat.2008, 04:51
Arda maç sonunda hüngür hüngür aglamış...
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 04:52
Hakem , Baros'un adeta öldürenleri görmememiş , adamı kanattılar be peh..
JunkChorn
08.Şubat.2008, 04:54
Yorumu okumuyorsun ki Onur. Hiç okumuyorsun.
Adam diyor ki puanı kim kaybederse kaybetsin potadan uzaklaşır. Fenerbahçe iki haftadır kaybediyor. Besbelli uzaklaşıyor işte. Sonradan toparlanırsın ayrı.
Lincoln'ün iki kartı doğru. Önce teknik direktör hatalarını tartışalım sonra hakeme gelelim!
Her yenilen takıma hakeme suç atarsa ne güzel işimiz var. Bir kerede Kayserispor yada puan kazanan takımı tebrik etme alışkanlığı ne zaman elde edeceğiz bilmiyorum.
Tebrikler Kayserispor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda maç sonunda hüngür hüngür aglamış...
Hocam Arda diken üstünde. İlk hatasında bu medya bozuntusu o görüntüler yüzünden çok üzerine gider. Umarım bir kez daha ellerine daha koz vermez.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 04:57
Bizim 3 maçtır vaziyetimiz, yediğimiz kırmızılar ortada. Boş yere sallamıyoruz hakeme yada feDerasyona.
Herkes hatalı, futbolcu, teknik direktör hatta belki taraftar bile. Ama federasyon ve tayfasının her maçta bunlara ortak olması, artık bunun abonelik haline gelmesi abesle iştigal. Haftaya kim yiyecek kırmızıyı, merak ediyorum.
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 04:59
Türk hakem istemiyorum , hiç biri işini iyi yapmıyor yada yaptırıltmıyor , orasını bilmiyorumda böyle haysiyetten , şereften yoksun hakemleri ! istemiyoruz.
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:00
Bizim 3 maçtır vaziyetimiz, yediğimiz kırmızılar ortada. Boş yere sallamıyoruz hakeme yada feDerasyona.
Herkes hatalı, futbolcu, teknik direktör hatta belki taraftar bile. Ama federasyon ve tayfasının her maçta bunlara ortak olması, artık bunun abonelik haline gelmesi abesle iştigal. Haftaya kim yiyecek kırmızıyı, merak ediyorum.
tayfası vs. ile işi çirkinleştirmeye gerek yok.
İkincisi bu hatalar sadece Galatasaray'a yapılıyor gibi davranmamak gerek. Beşiktaş'a da oluyor, Trabzon'a da.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türk hakem istemiyorum , hiç biri işini iyi yapmıyor yada yaptırıltmıyor , orasını bilmiyorumda böyle haysiyetten , şereften yoksun hakemleri ! istemiyoruz.
Alican keşke birisi okusada şu hakaretlerinden ötürü seni mahkemeye verse. Nedir bu yahu?
shamur1
08.Şubat.2008, 05:02
klasik tezahüratı yapıyoruz , selcuk derelin senin... , yazıklar olsun be seni hakem diye oraya koyan bence zirvede gerçekten BALANS ayarı yapıldı , artık hakemleride yenicegiz
:) Gs bu maça niye sol beksiz çıktı ? Volkan Yaman niye oynamadı ? M.Güven ondan daha mı iyi ? Balans ayarı mı yaptırdılar ?. Neyse sizler böyle hakem hakem diye birbirinizi yiyin , gerçekleri görmeyin Trabzon ile Sivas aradan sıyrılıp 1 ve 2. sıraları paylaşsın :)
Şimdide maç istatistiklerine baktım Gs'nin 3 isabetli şutu varmış kaleye. Kayseri'nin ise 5.Hadi bakaLım balanscılar :)
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:03
Ustacım tayfasından kasıt, maça atadığı hakem ve arkadaşları işte. Kararları ve maça etkileri ortada. Şikayeti herkes ediyor, biz sesimizi çıkarmayalım mı Allah aşkına ?
Alican kardeşim sende biraz sakin ol, değmezler.
Şu istatistik olayına gelince. Maçta 60 dk eksik oynayan bir Galatasaray var, Kayserispor ve hakem var. Ne bekliyordunuz ?
Trabzonspor ve Sivasspor sıyrılıp gidiyormuş, göreceğiz sene sonunda kimin nereye gittiğini. Trabzonspor'un kazandığı maçlardan da haberimiz var Kayserispor'a karşı. Balans olayını geçelim isterseniz.
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 05:05
İstemiyorum , Türk hakemleri hepsi taraflı yahu.
LadroN
08.Şubat.2008, 05:08
Hakkaten Hiçbir şekilde değmezler Şampiyonluga karar verirler servetin top yanlışlıkla eline carpar servt vuru gol olur ortalığı yıkarlar onder voleybol oynar yanlışlıkla oldu sene sonunda şampiyon oluruz aziz istifa eder hep aynı oyunlar
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 05:09
:) Gs bu maça niye sol beksiz çıktı ? Volkan Yaman niye oynamadı ? M.Güven ondan daha mı iyi ? Balans ayarı mı yaptırdılar ?. Neyse sizler böyle hakem hakem diye birbirinizi yiyin , gerçekleri görmeyin Trabzon ile Sivas aradan sıyrılıp 1 ve 2. sıraları paylaşsın :)
Şimdide maç istatistiklerine baktım Gs'nin 3 isabetli şutu varmış kaleye. Kayseri'nin ise 5.Hadi bakaLım balanscılar :)
Ne bekliyordun ? Macın 3 de 2 sini haksız yere 10 kişi oynayan bir takım? 11 e 11 ken nasıl oynadıgımızı gördün mü? Oyundan haksız yere atılan Lincoln atılmadan önce 3 top attı defans arkasına 1 i ofsayt 2 si tehlikeliydi.
Yok ama selçuk dereli mükemmel mac yönetti. Hatta kayserinin penaltısını vermedi. Merak ediyorum bu konuda "Hakemi gecin, o bu şu " diyenlerin kendi alehlerine bir kararda da bu kadar sagduyulu olabilecekler mi?
Neyse 2 haftadır bir sekilde önümüz kesiliyor. Sonumuz hayrolsun.
bugra 1905
Ne Hakemmiş Yahu Ne Kadar Taktınız Hakemlere Bu Ne İlk Nede Son Devam Edecek Hatalar
Barışa Helal Olsun Revire Dönen GS Futbol Takımında Ciddi Bir Şekilde Sakatlanmasına Rağmen Oynadı Ne Varsa Türk Evladında Var
Gerçi 19 Dakika Oynadı Ama Olsun
TR.CaPTaiN
Hakkaten Hiçbir şekilde değmezler Şampiyonluga karar verirler servetin top yanlışlıkla eline carpar servt vuru gol olur ortalığı yıkarlar onder voleybol oynar yanlışlıkla oldu sene sonunda şampiyon oluruz aziz istifa eder hep aynı oyunlar
Aziz Yıldırım nerden arkadaşın ?
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52343
Lincoln kendini Kayseriliye taksın sonra penaltı, hakem hakkımızı yedi. Aghahowa'nın suçu kendisini Lincoln kadar güzel atamaması mıdır ?
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:10
Ustacım tayfasından kasıt, maça atadığı hakem ve arkadaşları işte. Kararları ve maça etkileri ortada. Şikayeti herkes ediyor, biz sesimizi çıkarmayalım mı Allah aşkına ?
Şu istatistik olayına gelince. Maçta 60 dk eksik oynayan bir Galatasaray var, Kayserispor ve hakem var. Ne bekliyordunuz ?
Trabzonspor ve Sivasspor sıyrılıp gidiyormuş, göreceğiz sene sonunda kimin nereye gittiğini. Trabzonspor'un kazandığı maçlardan da haberimiz var Kayserispor'a karşı. Balans olayını geçelim isterseniz.
Tayfa kelimesi ne olursa olsun yakışıksız. Yardımcıları diyebilirsin. Karşı tarafı haksız göstereyim derken sen haksız duruma düşüyorsun
shamur1'in Trabzonspor konusunda koyduğu gibi bir görüntü bulalım ve ekleyelim görelim. İlk pozisyonda kendini bilerek takıyor. İkincisi tartışmaya açılır ama önünden yeterli mesafede açılmadığı için sarı kart yine doğru. Baraj mevzusu ile aynı. Duran toplarda 9.15 uzakta durmalısın oradaki mesafe en fazla 7 metre.
Lütfen tekrar izle.
İstemiyorum , Türk hakemleri hepsi taraflı yahu.
Kimi tutuyor? Trabzonspor'a da hata yapılıyor. Galatasaray'a da, Beşiktaş'a da. Fenerbahçe'ye de. Kimi tutuyor? Ne yaptı da şerefsiz oluyor? Bırak bu işleri önce sahada koşan oyuncuları tebrik et sonra takımının kendi durumuna bak ardından en son hakem tartış.
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 05:11
Valla , canımız çok yanıyor bu sene sesimizi çıkarıcagız tabiki.
Herkez hakemlerimizi savunur oldu bir anda :u:
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:11
Neyse 2 haftadır bir sekilde önümüz kesiliyor. Sonumuz hayrolsun.
Emre sen bari yapma.
Hadi söyle abi sizin kesiliyor önünüz; eyvallah! Kimin önünü açıyorlar? Kimin aleyhine hata yapılmıyor? Kime havadan veriyorlar puanı?
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:14
Yahu Emre abi neyi yapmasın ? Ses çıkarmayalım mı yani, nedir ? İki sövdükten sonra tekrar hakemci mi olalım ?
Biz iyi oynamadık, kaybetmemize de vesile olundu. Son haftalarda yapıldığı gibi. Vesselam.
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:14
Hakemin şerefinden haysiyetinden bahseden arkadaşlarım lütfen şu resime bakın ve 9.15metre olup olmadığına siz karar verin!
http://img3.imageshack.us/img3/8195/adszzr8.jpg
LadroN
08.Şubat.2008, 05:15
Aziz Yıldırım nerden arkadaşın ?
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52343 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ligtv.com.tr%2 FVideoHaber%2F%3Fr%3D1%26hid%3D52343)
Lincoln kendini Kayseriliye taksın sonra penaltı, hakem hakkımızı yedi. Aghahowa'nın suçu kendisini Lincoln kadar güzel atamaması mıdır ?
Aziz yıldırım bi yerden arkadaşım değil ben saygı duydugum kişilere bey veya abi veya kardeşim diye hitap ederim 2000-2001 seonunda ankaragucune teşvik primi vericek kdr emk leri caln bir kişiye dgil her Nekdr FENERBAHCE SPOR KLUBU baskanı olsada
El Comandante
Taktik ve dizilis hakkindaki yorumunda tamamiylen haklisin, ben de dile getirdim bunlari.
Ama,bir takimi degerlendirmek icin istatistiklere bakmanin yeterli olacagini düsünmüyorum. Eger maci izlemissen görmüssündür, Lincoln atilana kadar tek kale oynuyorduk. Kayserispor'un pozisyonu yoktu. Ondan sonra oyuncular gerildi, Skibbe yanlis degisiklikler yapti ve bu nedenler maca dogrudan etki etti.
Simdi sen nasil Trabzonspor'un hakem hatalarindan dolayi puan kaybettigi maclar da buraya cikip, " eeyyyyy hakemler " diye elestirisel yorumlar da bulunuyorsan, buradaki Gsli arkadaslar da bu yüzden buraya gelip hakemi elestirebilirler(tabi baska takimlara satasmadiklari sürece,üslup düzgün oldugu sürece). Cünkü hakemin maca direk etki eden kararlari var ...
Alicanfmfan
Bunun tıpa tıp aynısını , şampiyonlar ligi'nde Yaya Toure yapmıstı hakem uyardı sadece , ama ogulcan aslında sana göre biz 7 kişi oynamalıydık :D
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:16
Yahu Emre abi neyi yapmasın ? Ses çıkarmayalım mı yani, nedir ? İki sövdükten sonra tekrar hakemci mi olalım ?
Biz iyi oynamadık, kaybetmemize de vesile olundu. Son haftalarda yapıldığı gibi. Vesselam.
Hakem tartışılır. Yapılmaması gereken sadece Galatsaray'a oluyormuş gibi davranmanız.
Tekrar diyorum bu herkese yapılıyor sadece Galatasaray'a değil. Kaldı ki yukarıya resim ekledim. Bir kez daha düşünün.
bugra 1905
Çok Net Kırmızı İkiside Doğru Resim Çok Net
shamur1
İşte diyorum ki siz böle diye diye avutun kendinizi. Kayseri maçında ne olmuş ? Bizim golümüz gol değil , Kayseri'nin penaltıdan attığı gol de penaltı değildi.
Sen büyük takımsan kendi sahanda 10 kişi kalsan bile Kayseri'yi yenmelisin en azından kendi sahanda oynuyorsun hadi onuda geçtim kaleye bile 3 şut çekilmiş hangi Balans ayarından bahsediyorsun. Bizim Sivas ve Bursa maçlarında peşpeşe toplam 3 puanımız gitti hemde yapılan hatalar taraflı tarafsız herkesin evet bu %100 penaltıydı ve evet 1.5 metre ofsayt vardı cinsinden hatalar. Neyse siz yiyin kendi kendinizi burdan sizleri izlemek çok hoş :)
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:17
Bunun tıpa tıp aynısını , şampiyonlar ligi'nde Yaya Toure yapmıstı hakem uyardı sadece , ama ogulcan aslında sana göre biz 7 kişi oynamalıydık :D
Nerde dedim onu?
Olayları çek farklı noktalara, sorduklarıma cevap verme Alican. Hakemin şerefini haysiyetini bırakma...
Lütfen olayı kişiselleştirmeyelim
TR.CaPTaiN
08.Şubat.2008, 05:17
Aziz yıldırım bi yerden arkadaşım değil ben saygı duydugum kişilere bey veya abi veya kardeşim diye hitap ederim 2000-2001 seonunda ankaragucune teşvik primi vericek kdr emk leri caln bir kişiye dgil her Nekdr FENERBAHCE SPOR KLUBU baskanı olsada
Bunu bir tek sen biliyorsun. Derin ilişkilerin olsa gerek. Kaldı ki Aziz Yıldırım milyonlarca taraftarı olan bir camianın lideri. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 05:18
Çok Net Kırmızı İkiside Doğru Resim Çok Net
tabikide dogru sana göre Bilica'nın ucan tekmelerine birşey yok bu saçma harekete direk kırmızı (::)
Cengo
08.Şubat.2008, 05:19
Lincoln atılana kadar hiç pozisyon yoktu, gol de kornerden sekerek karambolde geldi.Sadece Kayseri'nin değil Galatasaray'ın da yoktu, Kayseri boşuna en az gol yiyen takım değildi.
RoSeSHaH
Diğer takımlar içinde hatalar yapılıyor, onlara birşey dediğimiz yok ki. Ama 3 maçtır maçın gidişatını direk etkileyebilecek kartlar ve kararlar çıkıyor bizim maçlarımızda, dikkat çekiyor ister istemez.
Türk liginde hakemler yerine göre çok katı oluyor, yerine göreyse ılımlı. Peki neye veye kime göre ? UEFA standartlarına hiçbir şekilde ulaşamıyoruz.
Toledo topu oyuna sokana kadar Lincoln önünde, itiraz yok. Ama hareket eden topa ayağıyla müdahele edince kıyamet kopuyor, ilginç.
bugra 1905
tabikide dogru sana göre Bilica'nın ucan tekmelerine birşey yok bu saçma harekete direk kırmızı (::)
Yav Alican Neden Önceki Konuları Açıyorsun Bilicanın Tekmeleri Kadar Barosun Yaptıklarıda Var
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 05:20
Bu yorumlardan sonra sevgili Galatasaraylı arkadaşlarım ;
Bu dakikadan sonra , ortalıgı geren , ortalıgı verveleye veren arkadaşlarımıza , cevap vermiyelim , bu arkadaslara ''hee'' deyip geçelim :)
LadroN
08.Şubat.2008, 05:21
Bunu bir tek sen biliyorsun. Derin ilişkilerin olsa gerek. Kaldı ki Aziz Yıldırım milyonlarca taraftarı olan bir camianın lideri. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
derin ilişkilere falan sahip değilim telegol programında itirafcılar cıktı milyonlarca taraftarına saygı duyarım ama ona saygı duymuyorum neyse konun dısınada cıkmak istemiyorum ne hakemlerle puan kaznmk nede puan kybtmk istiyorum
Onurap
08.Şubat.2008, 05:22
Bu arada Ahmet Çakar şuanda pozisyonu yorumluyor ve kart haksız bir kart diyor Lincolnün 2. sarı kartına.
Hakem barajı ayarlamadan oyuncu serbest vuruşu hemen kullanırsa oyun devam eder.Anca oyuncu topun başına gelip kullanmasını engellerse sarı görür diyormus oyun kural kitabı.Lincol de böyle birşey yapmadığına göre.Oyun kuralları kitabının 122. sayfasındaymış...
O zaman boşuna kırmızı gördü lincoln..
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:22
Toledo topu oyuna sokana kadar Lincoln önünde, itiraz yok. Ama hareket eden topa ayağıyla müdahele edince kıyamet kopuyor, ilginç.
Arkadaşım Sivasspor oyuna hızlı başlıyor. İlk anda Lincoln hakem ile diyalogda en son top çıktığı anda aşağıya doğru hamle yapıyor. Hep topun önünde değil. Video linki verildi, bir kez daha bak.
LadroN
08.Şubat.2008, 05:23
Bu yorumlardan sonra sevgili Galatasaraylı arkadaşlarım ;
Bu dakikadan sonra , ortalıgı geren , ortalıgı verveleye veren arkadaşlarımıza , cevap vermiyelim , bu arkadaslara ''hee'' deyip geçelim :)
katılıyoum ama bzn cvp vermk zorunlukugunda kalıyorum
RoSeSHaH
Ben bunu izah etmeye çalışıyordum.
JunkChorn
Orada Galatasaray baraj mı kurdu?
Baraj için toplanıldı mı? Hayır.
Lincoln topa vurulduğu an önüne geçti.
El Barto
08.Şubat.2008, 05:24
Arkadaşlar yazdığınız her mesajın değerlendirileceğinden ve karşılığında ceza alabileceğinizden haberdar bir şekilde yazarsanız mesajlarınızı ve olayı farklı yerlere çekmezseniz sizin açısından en hayırlısı olur.
KaF KeF
İşinize gelince Ahmet Çakar'a demediğinizi bırakmazsınız.Kart haksız diyince savunuyorsunuz..:icon_confused:
TR.CaPTaiN
derin ilişkilere falan sahip değilim telegol programında itirafcılar cıktı milyonlarca taraftarına saygı duyarım ama ona saygı duymuyorum neyse konun dısınada cıkmak istemiyorum ne hakemlerle puan kaznmk nede puan kybtmk istiyorum
Yemek tarifçisi Cihan Oskay'dan bahsediyosun herhalde. Haklısın. :}
Bu arada 94'te Emre Aşık'ın elle kestiği pozisyon es geçilmiş.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:25
Ortada baraj kurma olmayabilir. Ama kullanılan topun önüne geçip rakibi engellemeye çalışma da yok. Sadece rakibin ayağından çıkmış olan topa bir müdahele var, kural aynen buraya göre bakılırsa, hiçbir sorun yok.
King_91
08.Şubat.2008, 05:26
İşinize gelince Ahmet Çakar'a demediğinizi bırakmazsınız.Kart haksız diyince savunuyorsunuz..:icon_confused:
Ne alaka adam her zaman doğruyu mu söylüyor sence ? Ya da bir insan bir kere doğruyu söyleyince sürekli o mu savunulmalı ondan sonra ?
RoSeSHaH
Ha, SİZ çok farklısınız sanırım abicim ?
Ahmet Çakar'ı savunma yok, kuralı açıp hepimiz bakabiliriz. Ki ben az önce onu anlatmaya çalışıyordum.
JunkChorn
Ortada baraj kurma olmayabilir. Ama kullanılan topun önüne geçip rakibi engellemeye çalışma da yok. Sadece rakibin ayağından çıkmış olan topa bir müdahele var, kural aynen buraya göre bakılırsa, hiçbir sorun yok.
Kural diyor ki topa 9.15m uzakta duracaksın. Ahmet Çakar'ın dediği de aynı.
Onurap
08.Şubat.2008, 05:27
ikinci pozisyon sarı kart değil fifa oyun kurallarında varmış oyuncu oyuna hemen başlarsa topa 9.15ten önce dokunabilir.
KaF KeF
Ha, SİZ çok farklısınız sanırım abicim ?
Ahmet Çakar'ı savunma yok, kuralı açıp hepimiz bakabiliriz. Ki ben az önce onu anlatmaya çalışıyordum.
Ben biz farklıyız demedim.Herkes aynı şeyi yapıyor bu konuLarda ne yazık ki..
RoSeSHaH
Hakem barajı ayarlamadan oyuncu serbest vuruşu hemen kullanırsa oyun devam eder
Baraj kurma yok, serbest vuruş kullanılıyor ve oyun hemen devam ediyor. Müdahelede sorun olmaması lazım.
Alicanfmfan
Junkchorn , okadar iyi biliyorsin ki keşke hakem olsaydın.
Onurap
08.Şubat.2008, 05:28
Bu Ahmet çakarın yorumu değil öncelikle kural :0:
Ahmet çakırı sövdüğüm felanda olmadı ayrıca..
LadroN
08.Şubat.2008, 05:29
Yemek tarifçisi Cihan Oskay'dan bahsediyosun herhalde. Haklısın. :}
Bu arada 94'te Emre Aşık'ın elle kestiği pozisyon es geçilmiş.
herlafa verilcek bir cevap var ama yoneticler uyarı yaptıgı için konuyu dagıtmak istemiyorum ayrıca olayalra bahane bulunması bir sucluluk psikolojisidir emre topu kesmiş ayhan çimi kesmiş falan filan haksız kırmızı kartlat ortada ayrıca bu grksiz tartışama fazla uzadı keselim artık
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:31
ikinci pozisyon sarı kart değil fifa oyun kurallarında varmış oyuncu oyuna hemen başlarsa topa 9.15ten önce dokunabilir.
Bunu bilmiyordum işte. Ama mantık çerçevesinde duran topa o kadar yakın durmak ne kadar doğrudur? Özür dilerim savunduklarım için.
Onurap
08.Şubat.2008, 05:32
Sanırım burdada açıklayıcı
http://img19.imageshack.us/img19/7373/kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkix5.png
Bunu bilmiyordum işte. Ama mantık çerçevesinde duran topa o kadar yakın durmak ne kadar doğrudur? Özür dilerim savunduklarım için.
Önemli değil bende yeni öğrendim :p
King_91
08.Şubat.2008, 05:33
Fifa kokartlı bir hakemin böyle bir hata yapması çok üzücü . Hakemlerimiz ne kadar eğitimli belli oluyor .
Fernando Gago
08.Şubat.2008, 05:34
Kayseri İstanbuldaki şanssızlığını sonunda kırdı , Tebrikler Kayseri ...
LadroN
zaten faul ceza sahsı cevresi osa lincoln aynı şeyi yapsa isterse direk kırmızıdan atsın:D ama orta sahanın nerdeyse gerisnden atılmış bir faule bu kdr onem vermk ilginç:D
JunkChorn
Junkchorn , okadar iyi biliyorsin ki keşke hakem olsaydın.
Ne demiştim?
Olayı kişiselleştirme. Tek yapabildiğin bu mu? Adam gibi yaptığım yanlışa özür diliyorum. Sen olayı herkesle kişiselleştiriyorsun. Bir kerede çıkıp rakip takımı tebrik et, hayır! Kayserispor sahada o kadar koştu. İyi oynadı, kötü oynadı mücadeleyi futbol izleyicis olarak bir kere değerlendir!
Bu ikinci (http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1385095&postcount=160) kişiselleştirme!
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 05:36
ben zaten onu sen özür dilemeden önce yazmıstık şimdi sorun yok :D
El Barto
08.Şubat.2008, 05:36
Arkadaşlar tekrar araya girme ihtiyacı hissettim. Lütfen fikirlerinizi tartışın yoksa karşınızdakinin ne bildiği ne bilmediğini değil.
World Hollow o1
08.Şubat.2008, 05:37
eğer 2. sarı karta haksız diyorsanız..
helal olsun size.. ikiside bal gibi sarı kart.
Onurap
08.Şubat.2008, 05:37
@ Alican
Bencede biraz sakin ol..
Kuralları öğrenip yorum yapsak daha iyi sanırım.. :p
fmsmyrna
08.Şubat.2008, 05:38
Kayserispor her geçen hafta kötü oyununa yenisini ekliyor.Bu kadar kötü olunmaz yahu.Selçuk Dereli o kadar kötü ki son dakikada Emre Aşık'ın eliyle topu kornere itmesine penaltı vermedi.Maç Galatasaray'ın hakkıydı 10 kişi yine de oynamaya çalıştılar.
Üstteki durum ceza sahası önündeki pozisyonlar için sanırım serbest vuruş diyor.Orta sahada etkili olmayacak bir yerde olanlar faul diye geçiyor.Faulde topa vurmasını engellerseniz kart yersiniz hatta birok tecrübeli oyuncu bazen bunu bilerek kart görme pahasına son dakikalarda yapabiliyor.
King_91
08.Şubat.2008, 05:38
Üstteki mesajlara bakarsan fifa kurallarından kesitler görürsün ;)
TR.CaPTaiN
08.Şubat.2008, 05:39
herlafa verilcek bir cevap var ama yoneticler uyarı yaptıgı için konuyu dagıtmak istemiyorum ayrıca olayalra bahane bulunması bir sucluluk psikolojisidir emre topu kesmiş ayhan çimi kesmiş falan filan haksız kırmızı kartlat ortada ayrıca bu grksiz tartışama fazla uzadı keselim artık
Olaylara bir bahane yok. Verilmeyen bir penaltı var.
World Hollow o1
08.Şubat.2008, 05:40
Üstteki mesajlara bakarsan fifa kurallarından kesitler görürsün ;)
baksana adam oyuna hızlı başlıyacak adam hızlı başlatmasını önlüyor her türlü sarı kart fifaya göre bir şey yok sen uzatmıcaksın adam sana orada keyfine vermiyor kartı adam gibi uzak dur ne diye uzatıyorsun ayağını kolunu bacağını.
Onurap
08.Şubat.2008, 05:42
Hakemin yaptığı kural hatasıdır.hemde sonuca bariz etkisi var ama tekrar olacağını sanmıyorum..
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:43
baksana adam oyuna hızlı başlıyacak adam hızlı başlatmasını önlüyor her türlü sarı kart fifaya göre bir şey yok sen uzatmıcaksın adam sana orada keyfine vermiyor kartı adam gibi uzak dur ne diye uzatıyorsun ayağını kolunu bacağını.
İyide hakem yada Toledo birşey söylemiyor ki. Oyuna hızlı başlıyor Kayserispor, baraj kurma olayı yok ama Lincoln araya giriyor. Bunda kural hatası yok.
Onurap
08.Şubat.2008, 05:43
Adam hızlı başlatıyosa barajın kurulmamasına razıdır demek olay bu kadar..
Crocodile1963
08.Şubat.2008, 05:44
Verilmeyen penaltılar, yanlış kartlar vs. herkese oluyor. Bizimde 2 haftadır haklarımız çalınıyor ama TV'de 90 dk yayınlanmadığı için bu kadar gündemde değil. Ya hataların arkasında art niyet aramıyacağız ya da sistem değişecek. Bugün GSye oldu yarın BJK'ya olcak....
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:44
Hakemin yaptığı kural hatasıdır.hemde sonuca bariz etkisi var ama tekrar olacağını sanmıyorum..
Değil işte:)
Hakemin yaptığı kural hatası değil hakem hatasıdır. Arada dağlar kadar fark var.
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 05:45
Oldu bitti ,artık Uefa maçını ve Antalya macını düşünmeliyiz..
Onurap
08.Şubat.2008, 05:47
Değil işte:)
Hakemin yaptığı kural hatası değil hakem hatasıdır. Arada dağlar kadar fark var.
http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/Ligler/OyunKurallari-2008-09.pdf
122. kural..
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:48
Yalnız yanılmamak lazım hakem kuralı yanlış uyguluyor, o nedenle bariz hakem hatası var. Kuralda sorun yok yani. :)
Aydin
08.Şubat.2008, 05:48
Beyler, bir konu hakkında tartışıyorsanız, karşınızdakinin görüşüne saygılı olmalısınız. Fikrine katılmayabilirsiniz. Ama bunu "allahım inşallah yarın fenere de böyle hakem çıkar" gibi bomboş yorumlarla bu forumda belirtemezsiniz.
Sizden düzeyli tartışma istiyoruz. Kimse kimseye saygı duymak zorunda değildir. Birisini sevmek zorunda değilsiniz. Ama ne olursa olsun fikirlerine saygı duyarak cevap vermelisiniz.
Kahve muhabbeti yapmayın burda.
Onurap
08.Şubat.2008, 05:51
Yalnız yanılmamak lazım hakem kuralı yanlış uyguluyor, o nedenle bariz hakem hatası var. Kuralda sorun yok yani. :)
Abi kendi yazdığını bi daha okuyabilirmisin.. :D
Dediğin şekilde oluyor kural hatası zaten.. :)
World Hollow o1
08.Şubat.2008, 05:52
Adam hızlı başlatıyosa barajın kurulmamasına razıdır demek olay bu kadar..
ya ALLAH aşkına bunu hangi futbol bilgine göre konuşuyorsun yaa?
sen hiç gördün mü ya profesyonali bırak 10 yaşındaki çocuk bile orada baraj kurdurmaz sen kime anlatıyorsun ya bırak ALLAH için adam pozisyonu hızlandırmak için aldığı gibi başlatmak istiyor Lincoln çakal ya hani topun babası ya ondan başka kimse bilmiyor ya en çakalı o ya artistlik yapıp aklı sıra oyunu hızlı başlatmıcak.
bunun aynısını daha 1 hafta önce avrupa takımları arasındaki maçda gördüm direk sarı kart Türkler bir hakemliği beceremiyorr, ee avrupa ne demeli o zaman onlardamı bilmiyor
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:52
:) Onur diyor ki hakem kuralı uygulamıyor. Emre'nin de el pozisyonu var mesela -bilmiyorum olayın aslını- orada da penaltı kuralı gerekli hakem vermedi; bu da mı kural hatasıdır?
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:53
sen hiç gördün mü ya profesyonali bırak 10 yaşındaki çocuk bile orada baraj kurdurmaz sen kime anlatıyorsun ya bırak ALLAH için adam pozisyonu hızlandırmak için aldığı gibi başlatmak istiyor Lincoln çakal ya hani topun babası ya ondan başka kimse bilmiyor ya en çakalı o ya artistlik yapıp aklı sıra oyunu hızlı başlatmıcak.
bunun aynısını daha 1 hafta önce avrupa takımları arasındaki maçda gördüm direk sarı kart iyi biri Türkler bir hakemliği beceremiyorr, ee avrupa ne demeli o zaman onlardamı bilmiyor
Arkadaşım baraj kurdurmazsa topa müdahele edilebiliyormuş, kural öyle söylüyor. Nerenle okuyorsun bilmiyorum ki.
Onurap@
Kuralın uygulanışını hakem batırıyor, o nedenle hata hakemde. :D
Onurap
08.Şubat.2008, 05:54
bunun aynısını daha 1 hafta önce avrupa takımları arasındaki maçda gördüm direk sarı kart iyi biri Türkler bir hakemliği beceremiyorr, ee avrupa ne demeli o zaman onlardamı bilmiyor
Anlama kabiliyetine hala inandığım için resmi baştan okumanı istiyorum.:o
http://img19.imageshack.us/img19/7373/kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkix5.png
JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:54
"Eğer bir oyuncu serbest vuruşu çabuk kullanmaya karar verirse
ve topa yakın olan bir rakip oyuncu kasti olarak vuruşu yapmasını
engellerse, hakem oyuncuya oyunun tekrar başlamasını
geciktirdiği için ihtar vermelidir"
Onurap
08.Şubat.2008, 05:55
:) Onur diyor ki hakem kuralı uygulamıyor. Emre'nin de el pozisyonu var mesela -bilmiyorum olayın aslını- orada da penaltı kuralı gerekli hakem vermedi; bu da mı kural hatasıdır?
Abi onun içinde hakem yorumuda girebilir ama kasti kasti değildi..Kural değişmez tartışılmaya hakemden hakeme değişmez şeyler..değişirse kural hatası olur.. :)
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:56
Pozisyonun başı tamam, ilerisinde hadi Lincoln suçlu. İhtar nerde ?
Alicanfmfan
İhtar : uyarı demektir , kart demek degildir ki.
World Hollow o1
ya geçiniz bu resimli anlatmayı sen benim anlama kabiliyetimi bırak.. ;)
Neyse sizin köy birinci.
Geçmiş olsun, umarım daha iyi Hakemler yönetir maçlarınızı..
Az önce Milan-Reggina maçını izlerken aynı olay oldu. Hakem Corradi'ye sarı kart gösterdi.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:57
ya geçiniz bu resimli anlatmayı sen benim anlama kabiliyetimi bırak.. ;)
Neyse sizin köy birinci.
Geçmiş olsun, umarım daha iyi Hakemler yönetir maçlarınızı..
Ne oldu kesildin ?
King_91
08.Şubat.2008, 05:58
Az önce Milan-Reggina maçını izlerken aynı olay oldu. Hakem Corradi'ye sarı kart gösterdi.
o zaman hakem haklı diyosun :S
Alicanfmfan
Önceden , sarı kartı olsa göstermezdi benceki oradaki olay tamamen farklı..
RoSeSHaH
Demek ki İtalyan hakemde hata yapmış. :icon_smile:
tarikko
08.Şubat.2008, 05:59
evet corradi aynisini yapti sari gordu !!!!
Onurap
08.Şubat.2008, 05:59
Abi kurala yanlış baktın sanırım oyun devam eder olması lazım.. :D
Sonra ihtar sarı kart değil..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet corradi aynisini yapti sari gordu !!!!
Tff kurallarına göre olmaması gerekiyor ama italya bizi ilgilendirmez.. :)
Ona bakarsan ingilteredede elle kart isteyene sarı verilmiyor..
JunkChorn
08.Şubat.2008, 06:00
Önceden , sarı kartı olsa göstermezdi benceki oradaki olay tamamen farklı..
Neden farklı yahu?
Önceden sarı kartı var diye kural geçersiz mi oluyor? O hakem de yanlış yapmış de.
Herşeye bir kulp takmaya gerek yok.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:01
Tamam Corradi sarı kart gördü, demek ki aynı hatayı İtalyan'da yaptı.
Cengo
Hakem arkadaşıma sordum şimdi bu yazılanlardan sonra.
İkisinin de doğru olduğunu, ilkinde kendisini bilerek rakibe takarak attığını, ikincisinde ise gerekli mesafeye açılmayarak topun oyuna girmesini engellediğini söyledi.
Kartlar doğruymuş kısacası.
JunkChorn
Abi kurala yanlış baktın sanırım oyun devam eder olması lazım.. :D
Sonra ihtar sarı kart değil..
Hayır kurala doğru baktım. Devamında bu yazıyor. Lütfen sen de bak.
İhtar demek sarı kart değil mevzusunu sormak gerek. Ben sarı karttır demedim.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:04
Kim doğru söylüyor şimdi onu anlamadım ?
World Hollow o1
08.Şubat.2008, 06:05
Hakem arkadaşıma sordum şimdi bu yazılanlardan sonra.
İkisinin de doğru olduğunu, ilkinde kendisini bilerek rakibe takarak attığını, ikincisinde ise gerekli mesafeye açılmayarak topun oyuna girmesini engellediğini söyledi.
Kartlar doğruymuş kısacası.
yok abi öyle şey mi olurmuş yanlıştır, her türlü hatalıdır, kesinlikle yanlıştır.
bizim türk halkı çok biliyor ya onlardan başka kimse futbolu bilmez.
meclis dışı.
Onurap
08.Şubat.2008, 06:08
şıklarda bile sarı yok :D
Merkez Hakem Kurulu 2007 Hakemlik Sınavı
http://img27.imageshack.us/img27/8500/64595879mt2.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/3606/80904434ic6.jpg
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:09
Aynısını ben paylaşacaktım, sen önce davranmışsın.
King_91
08.Şubat.2008, 06:10
daha neyi tartışıyoruz işte yanlış karar .
King_91
08.Şubat.2008, 06:12
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=34 buraya alalım sizi
Belgorth
08.Şubat.2008, 06:12
ne diyor orada, "vuruşu yapmasını engellerse". Lincoln engelledi mi peki vuruşu yapmasını? hayır. vuruş kimsenin engellemesi olmadan yapıldı mı? evet. o zaman nedir yani, top illa 9,15 gidene kadar aval aval bakacak mı rakip oyuncu, tabi ki atak yapılmasını durdurmaya çalışacak. kural da aynen öyle demiyor mu zaten, oyuncu oyuna hızlı başlamak isterse ve engellenmeden de kullandıysa serbest atışını top 9,15 gitmeden engellenebilir. olay bu kadar basit aslında.
Addolorato
08.Şubat.2008, 06:13
Bu somut bilgilerden sonra bu tartışmanın uzamaması gerektiğini düşünüyorum.
JunkChorn
Vuruşu yapmasını engellemediyse ben hiç bi'şey demiyorum arkadaşım. Sor burdakilere neyi engelledi?
RoSeSHaH
şimdi okudum maç iptal olmuş.. :n:
Yahu sen ne kadar komiksin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vuruşu yapmasını engellemediyse ben hiç bi'şey demiyorum arkadaşım. Sor burdakilere neyi engelledi?
Vuruş yapılmasını engelledi Lincoln, ama kural ne diyor arkadaşım ? Daha ne yapmalıyız biliyorum.
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 06:14
şimdi okudum maç iptal olmuş.. :n:
Tamam iyice dalga gectin, işin suyunu cıkarmanın anlamı yok.
Onurap
08.Şubat.2008, 06:15
O engellemeden kasıt oyuncuya topu vermeme vs.. Anlatabildim mi?
JunkChorn
08.Şubat.2008, 06:15
Vuruş yapılmasını engelledi Lincoln, ama kural ne diyor arkadaşım ? Daha ne yapmalıyız biliyorum.
Evet ben özürümü diledim zaten:) O konuda bir beklentim itirazım kalmadı ki?
a.arıcı-11
08.Şubat.2008, 06:16
İhtar : uyarı demektir , kart demek degildir ki.
futbol kurallarında ihtar=sarı kart ihraç=kırmızı karttır hiç bir futbol kural kitabında sarı kart kırmızı kart yazmaz Alican:)
Bir diğer söyleyeceğim şey ise,Oyunu hemen başlatmak diyorsunuz ama benim faulden sonra oyunu hemen başlatma anlayışım faul düdüğü çalar faule maruz kalan yada bir başka takım arkadaşı topu durdurup sonrasında hemen pas veya şut atar.Ama bu pozisyonda faul kararı veriliyo Kayserili oyuncular kullanmak için çaba sarf ediyor Emre Aşık galiba topu eliyle havaya falan atıyo oyun geciktiriliyor yani zaten oyun hemen başlamıyor.
Lincoln'ün atılmasına gelince tamam ilk sarı kart yoruma göre değişi kendini attı veya darbe ama sen sarı kartlı bir futbolcusun nasıl böyle bir hata yapıyorsun?Bence bu sorgulanmalı...
JunkChorn
08.Şubat.2008, 06:17
O engellemeden kasıt oyuncuya topu vermeme vs.. Anlatabildim mi?
Anlatamadın. Topu oyuncuya vermemek ile oyunu devam ettirme arasındaki bağlantı nasıl oluyor? Yada boşver. İhtar sarı kart değilse hatalıdır işte bu kadar basit. Hakem hatası.
Ben yazdıklarımın sonuna düşüncemi ve özürümü belirttim. Gerisi fasa fiso.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:17
Tepkim sana değildi arkadaşım, sadece alıntı yaptım, yanlış anlama. :)
Belgorth
08.Şubat.2008, 06:18
engellemedi tabi. biraz taraftarlıktan çıksanız diyorum artık. bende eskiden hakemlik eğitimi almış birisi olarak sarı kart olması gerektiğini düşünüyordum pozisyonun ama kuralı okuyunca aslında öyle olmadığını gördüm. neden yaptığınız hatada ısrar ediyorsunuz ki? Lincoln yaklaşık 3 metre uzakta atış kullanılırken. açı itibariyle yetişebileceği bir yere yetişebileceği kadar bir hızda kullanıyor rakip futbolcu atışı, Lincoln'de belki kuralı bildiğinden belki refleksi olarak kesiyor topu. kural da bunu bu koşullar altında yapabilceğini söylüyor. o zaman hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım ben?
tarikko
08.Şubat.2008, 06:18
Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Sinan Kılıç, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, hakemlerle ilgili sıkıntılarını ve düşüncelerini yarın internet sitesinden açıklayacaklarını söyledi.
Sinan Kılıç, maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, son birkaç haftadır hakemlerle ilgili sıkıntıları olduğunu ifade ederek, ''Bu akşam toplantı yapıp hakemlerle ilgili sıkıntılarımızı ve düşüncelerimizi yarın internet sitemizden açıklayacağız. Hakem de maçı seyredecek, sonra gözlerimizin içine bakarak iyi idare ettiğini söylerse, biz de (Tamam) diyeceğiz'' şeklinde konuştu.
Bir basın mensubunun, ligin devre arasında Kulüp Başkanı Adnan Polat'ın Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun arkasında olduklarını açıkladığını hatırlatması üzerine Kılıç, ''Evet başkanımız yaptığı toplantıda federasyon ve Merkez Hakem Kurulu'nun sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi. Ama ortada büyük bir sukutuhayal var'' dedi.
Kılıç, Galatasaray'ın bugün güzel oynadığını ifade ederek, ''Futbolcularımız aslanlar gibi oynadı. Seyircilerimiz de çok iyi destekledi. Teknik direktörümüz kendisine yakışır bir şekilde açıklamada bulundu. Avrupai bir antrenörün söylemesi gerektiğini söyledi. Azıcık futbol bilgisi olan insaf sahibi kişiler ne demek istediğini anlayacaklardır'' ifadesini kullandı.
Ligdeki mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini kaydeden Kılıç, ''Geçen sene bize şampiyonluk yolunda şans vermeyenleri nasıl yanılttıysak, bu sezon da aynı şekilde yanıltıp şampiyon olacağımızı düşünüyorum'' dedi.
Sarı-kırmızılı takımın lig ve kupada Sivasspor ile yaptığı maçlara Lincoln'ün gitmemesiyle ilgili spekülasyonlar yapıldığının belirtilmesi üzerine Kılıç, şunları söyledi:x
''Herhalde şaka yapıyorlar, iftira atıyorlar. Lincoln, elinden gelen her şeyi yaptı. Bunu ligin ilk yarısında gördük. Malatyaspor maçında dizinden sakatlandı. Bunu bir doktor olarak hepinize bir daha açıklıyorum.''
Maraton
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:20
futbol kurallarında ihtar=sarı kart ihraç=kırmızı karttır hiç bir futbol kural kitabında sarı kart kırmızı kart yazmaz Alican:)
Bir diğer söyleyeceğim şey ise,Oyunu hemen başlatmak diyorsunuz ama benim faulden sonra oyunu hemen başlatma anlayışım faul düdüğü çalar faule maruz kalan yada bir başka takım arkadaşı topu durdurup sonrasında hemen pas veya şut atar.Ama bu pozisyonda faul kararı veriliyo Kayserili oyuncular kullanmak için çaba sarf ediyor Emre Aşık galiba topu eliyle havaya falan atıyo oyun geciktiriliyor yani zaten oyun hemen başlamıyor.
Lincoln'ün atılmasına gelince tamam ilk sarı kart yoruma göre değişi kendini attı veya darbe ama sen sarı kartlı bir futbolcusun nasıl böyle bir hata yapıyorsun?Bence bu sorgulanmalı...
Bu olayı ne kadar evirip çevirip, orasını burasını çekip uzatsanızda hadise aynı.
"Bir serbest vuruş veriliyor ve oyuncu serbest vuruşu hemen kullanıyor. Topa 9.15 metreden yakın bir rakip oyuncu topu kesiyor. Hakem ne yapmalıdır ?
c) Oyun devam eder."
Bırakın kartı, ihtardan bile söz etmiyor kuralda.
King_91
08.Şubat.2008, 06:20
Merkez Hakem Kurulu 2007 Hakemlik Sınavı
http://img27.imageshack.us/img27/8500/64595879mt2.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/3606/80904434ic6.jpg
bu mesajdan sonra artık bunu değil tartışılcak başka şey varsa onları tartışmalıyız bence
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:22
Herşey ortada.
Kulüp gereken açıklamayı yapacaktır. Gereken muamelelerde bulunacaktır.
Ya abi inanılmazsınız :D Amma büyüttünüz yahu.
Belgeler, dosyalar, hakemlik sınavları.. Telegole döndü burası :p
JunkChorn
08.Şubat.2008, 06:24
engellemedi tabi. biraz taraftarlıktan çıksanız diyorum artık. bende eskiden hakemlik eğitimi almış birisi olarak sarı kart olması gerektiğini düşünüyordum pozisyonun ama kuralı okuyunca aslında öyle olmadığını gördüm. neden yaptığınız hatada ısrar ediyorsunuz ki? Lincoln yaklaşık 3 metre uzakta atış kullanılırken. açı itibariyle yetişebileceği bir yere yetişebileceği kadar bir hızda kullanıyor rakip futbolcu atışı, Lincoln'de belki kuralı bildiğinden belki refleksi olarak kesiyor topu. kural da bunu bu koşullar altında yapabilceğini söylüyor. o zaman hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım ben?
Neyi savunuyorum ben söyler misiniz? Ne yazdım mesajlarımda okudunuz mu?
Taraftarlık meselesine gelince burada sanırım son söyleyeceğiniz insanlardan birisiyim. Teknik mevzulara girmedim, bilmediğim yerde söyledim(ihtar) yanlış söylemişim deyip özür diledim. Siz diyorsunuz ki -biraz taraftarlıktan çıksanız diyorum artık-
Hakem eğitimi almışsınız madem tarafsız bakıyorsunuz neden önce puan alan tarafı tebrik etmiyorsunuz?
Neden üzerilerinde baskı olduğunu burada en çok anlayacak insanlardan birisiyken önce teknik mevzuları konuşmuyorsunuz?
Ben olayı kişiselleştirdim farkındayım fakat önce siz başlattınız.
Konu bütünlüğünü bozmaya gerek msn adresim profilimde var dilerseniz ekleyebilirsiniz.
Teşekkürler.
Bu olayı ne kadar evirip çevirip, orasını burasını çekip uzatsanızda hadise aynı.
"Bir serbest vuruş veriliyor ve oyuncu serbest vuruşu hemen kullanıyor. Topa 9.15 metreden yakın bir rakip oyuncu topu kesiyor. Hakem ne yapmalıdır ?
c) Oyun devam eder."
Bırakın kartı, ihtardan bile söz etmiyor kuralda.
Hocam 122. sayfada benim yazdığım paragraf da var. Senin yazdığın bir soru. Dediğim gibi ihtar nedir bilmiyorum okuduğumu ekledim.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:25
JunkChorn'a açıklamaları ve konuya bakış açısından dolayı sadece teşekkür edebilirim.
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 06:26
yahu koyduk işte belgeleri ortaya konuşuyoruz. Belge yahu kural bu. Sizde biraz saygı gösterip diyin ki "ee tamam Gs nin hakkı yendi. Futbolda oluyo bunlar Gs daha önce de puan kazanmıştı hakemle her takıma oluyo bunlar" diyin eyvallah diyelim. Zaten burada mac sonuçlanmış artık konuşmanın mantığı yok da burada asıl dedigimiz nasıl ki hakem ile puan kazandığımızda diyorsunuz, şimdi de çıkın deyin bunu. Korkmayın bunu demeniz macın bizim lehimize sonuçlanmasına sebebiyet vermeyecek. Yoksa biz burada belgelerle konuşurken, sizin "işte vay efendim lincoln adamın önüne gecti, suydu buydu" demeniz abes oluyor.
tarikko
08.Şubat.2008, 06:27
yapsa ne olacak ya !!! o zaman kayseride yapsin adamlarin 2 penaltisi verilmedi !!!
Bu ihtar denen hadise sarı kart değil mi zaten?
JunkChorn
08.Şubat.2008, 06:30
@Emre üzerime alınmıyorum :)
Galatasaray'ın hakkı yendi. İkinci sarı kart yanlıştır.
Fakat Emre siz de çıkıp diyin ki boşver sizi ben sana söylediğim için genelleme yapmayayım. Kayserispor olayların dışındadır, bugün mücadele etmiştir. Mücadeleleri ve aldıkları puandan ötürü tebrik ediyorum.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:30
Sen ne penaltısından bahsediyorsun yahu, kafan iyi herhalde. Kural hatası diyoruz, belge koyuyoruz, olmuyor. Sallayın bol keseden.
RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:31
Bu ihtar denen hadise sarı kart değil mi zaten?
Sarı kart olsa ne farkeder ki ? Kural bunun "ihtar" gerektirmediğini, oyunun devam etmesi gerektiğini söylüyor.
Kayserispor'u bizden ASY'de puan almayı başarabildiği için tebrik ediyorum.
JunkChorn
08.Şubat.2008, 06:32
Kural değil hakem hatası az önce söyledin.
Galatasaray yönetimini tebrik etmek gerek. Arkasında bu kadar medya gücü varken bu işi maç bitiminde de yapabilir, ortalığı daha çok gerebilirdi.
Belki böyle düşünmeyip hazırlanmak için de yapmış olabilir. Umarım sadece Kayserispor maçı ile ilgili olur mesele takım mevzusuna dönmez.
Beklentim Türk Hakemleri her takıma hata yapmaktadır denilmesidir. Tabii önce kendi hatalarını göstererek.
tarikko
08.Şubat.2008, 06:33
arkadasim asil snn kafan guzel hakem hatasi o ....
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 06:33
@Emre üzerime alınmıyorum :)
Galatasaray'ın hakkı yendi. İkinci sarı kart yanlıştır.
Fakat Emre siz de çıkıp diyin ki boşver sizi ben sana söylediğim için genelleme yapmayayım. Kayserispor olayların dışındadır, bugün mücadele etmiştir. Mücadeleleri ve aldıkları puandan ötürü tebrik ediyorum.
Yok kardesim üzerine alınması gereken alır zaten :)
anil luque
08.Şubat.2008, 07:26
Abi sizin bahsettiğiniz hakem hatasına girmiyormu? Kurallara göre bakacak olursak maç içinde bir pozisyonda Saidou arkadası yerde yattıgı ıcın topu taca attı. Galatasaraylı oyuncular yoneldıler topa dogru ama hakem kayserılıler kullansın dedı bu da kural hatası o zaman. Yani top kimden cıktıysa rakıp takım kullanır atısı kurala gore. yanlısmıyım?
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 07:27
Ayrıca ; Lincoln atısı engelemiyormus ki , arkasına dönüyor topun geldigiini görünce müdahele ediyor , ayrıca Kayserisporlu futbolcu bile şaşırıyor , yok böyle birşey.
gerrrard
08.Şubat.2008, 07:28
Lincoln'ün atışı engellediğini kim söylüyor acaba? Atış sağlıklı bir şekilde yapılıyor zaten. Topun gittiğini gören Lincoln'de topa müdahalede bulunuyor. Olay bu.
LaigLeNoiR
08.Şubat.2008, 07:36
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_my_UA_Carsi_Israil01.jpg
UA'dan Çarşı'ya ağır tepki!
Balili tartışması, ultrAslan ile Çarşı'yı karşı karşıya getirdi !.. Sarı kırmızılı taraftarlar, Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili'ye Ali Sami Yen Stadı'nda gösterilen tepki sonrası Galatasaraylı taraftarları protesto eden Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya tepki gösterdi. Tribüne, "Çarşı eşittir İsrail: İkisi de kimyasal madde kullanır" yazılı bir pankart açılırken, Beşiktaş aleyhine de tezahüratlarda bulunuldu.
Şu yaşananlar da tek kelimeyle rezalet.
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 07:39
Öyle öyle murat :) Bi bu eksikti iyiki koydun :)
Edit: ayrıca rezalet diye birsey de yok. Carsı kendi gecmişine baksın bi. Revivoya, bebbe ye yaptıklarına baksın da sitelerinde duyursunlar bazı seyleri.
El Comandante
08.Şubat.2008, 07:41
Taraftar gruplarinda catisma var ne yazikki ...
uA da catlak veren Balili krizinden sonra, Carsi agir aciklamalar yapmisti internet sitesinde, bizi fifaya falan sikayet etmislerdi. uA da simdi böyle bir cevap vermis ...
Ne diyeyim, yazik. Alparslan abinin cenaze töreninde yasananlarin hepsi yalandi demekki, gösteris amacli ...
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 07:41
Çarşı'da ; Irkcı olmak , Galatasaray'ı tutmaktan beter , şeklinde birşey vardı burda rezalet , aslında bizim gibi bir taraftar toplugugu bunu yapmaması lazımdı , seviyemizi korumalıydık.
anil luque
08.Şubat.2008, 07:43
Yazıklar olsun sana UA ya da ben genelleme yapmayayım . Yazıklar olsun o pankartı acana actırana .. ÇArşı'ya kurban olun demek gelıyor ıcımden ama sımdı kurbandan kan dokmeye falan getırırler ısı bunu yapanlar .. Gercekten yazıklar olsun
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 07:45
Sizin bu sloganınıza neden sesinizi çıkarmıyorsunuz '' Irkçı olmak , Galatasaray'ı tutmaktan beter''
anil luque
08.Şubat.2008, 07:46
Ben bu sözü ne duydum ne gördüm ne yalan söyleyeyim Alicancım
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 07:47
O zaman olayları takip etmiyon anıl :)
LaigLeNoiR
08.Şubat.2008, 07:48
Bu pankart yakışmadı
Galatasaray taraftarı Kayserispor maçı öncesinde öyle bir yazılı pankart açtı ki, ezeli rakibimize dolayısıyla ebedi dostlarımıza hiç yakışmadı. "Çarşı eşittir İsrail" ne demek?
Galatasaray ile Kayserispor maçında hiç ama hiç istenmeyen bir olay yaşandı! Mücadele öncesi bir grup Galatasaray taraftarları açtıkları "Çarşı eşittir İsrail: İkisi de kimyasal madde kullanır" yazılı pankart ve takımımız aleyhine yaptıkları tezahüratlar, ezeli rakibimize dolayısıyla ebedi dostlarımıza hiç yakışmadı.
Sosyal konulara duyarlılığı ile Türkiye'de 7'den 77'ye herkesin büyük beğeni ile takip ettiği, Türkiye'de ezber bozarak gündemi belirleyen, sesiyle ün yapan taraftar grubumuz Çarşı'ya ve camiamıza yapılan kötü tezahüratları kınıyoruz. Beşiktaş'ın sesi ve ruhu olan Çarşı'nın Filistin halkıyla nasıl dayanıştığını herkes bilmektedir. Karakartal.com olarak Çarşı grubuna yönelik böylesi bir benzetmeyi üzüntüyle karyşılıyoruz.
Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki dostluğun küçük bir grubun kışkırtıcı davranışıyla bozulamayacağını bir kere daha hatırlatıyor, bu konuda serin kanlı bir tutumun sergilenmesi gerektiğini özellikle vurguluyoruz.
anil luque
08.Şubat.2008, 07:51
O zaman olayları takip etmiyon anıl :)
Emre abiydi yanılmıyorsam öyle değilse adını bilmek isterim abicim =) gercekten Alican'a da söyledim az önce. Ders ezberınden cok Beşiktaş marşı bilirim ama böyle birşey bildiğim yok kaldı ki pankart falan da bilmiyorum .. Hem böyle birşey olamayacagını dusunuyorum .. Neden dersenız; hatırlarınızda vardır bır Zaragoza-Barca macında Eto'o sahayı terkedıyordu. O maçtan sonra İnönü'nün dört bir yanında hepimiz Eto'oyuz diye pankartlar vardı. Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ama değil mi? =)
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 07:55
Çarşı'dan Cimbom'a müthiş gönderme
02 Şubat 2009 Pazartesi 14:22
Beşiktaşlı taraftarlar, tribünlerde meydana gelen ırkçı söylemlere tepki gösterdi. Hele Cimbom'a bir gönderme yapıldı ki..
Kapalı tribünde ''Tribünlerde ırkçılığa yer yok'' pankartı açan taraftarlar, ayrıca Galatasaraylı taraftarların Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili aleyhine yaptığı tezahüratlar için de ''Irkçı olmak Cim Bom'u tutmaktan da beter'' yazılı pankart açtı.
Bu arada tribünde maç öncesi evlenme teklifi için de bir pankart açıldı. Bir taraftar, ''Tubam benimle evlenir misin?'' pankartı açarak evlenme teklifinde bulundu. Öte yandan, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan PAF Ligi maçı 0-0 berabere sonuçlandı.
KÜFÜR UYARISI
Antalyaspor maçı öncesinde Beşiktaşlı taraftarlara, dahili anonsla, küfür etmemeleri konusunda defalarca uyarı yapıldı. Taraftarlardan, şampiyonluk yarışında takımlarını küfürsüz desteklemeleri ricasında bulunuldu.
Kaynak : İnternetspor
Nedvedmania
08.Şubat.2008, 07:57
Siz gidipde Ebedi dostumuz dediğiniz Galatasarayı Fifaya şikayet ederseniz Çarşı = israil sloganı hiçte rezalet olmaz .
anil luque
08.Şubat.2008, 07:57
Alican gereklı acıklamayı yaptım sana =)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Siz gidipde Ebedi dostumuz dediğiniz Galatasarayı Fifaya şikayet ederseniz Çarşı = israil sloganı hiçte rezalet olmaz .
Yapma kardeşim ayıp denen birşey var .. Bugün İsrail dediğimiz bebek katili değil mi? Yüzlerce kundaklık günahsız yavruyu mezara koymadı mı? Evet. Çarşı gibi bu konularda son derece hassas bi gruba bu yapılmaz bence .. Geçtim çArşı'yı hiç bir gruba yapılmaz..
Nedvedmania
08.Şubat.2008, 08:02
ohoo sen nerden girdin konuya. Heralde gerçek anlamda israil denilmiyor. İsrail bir ülke , Çarşı ise bir taraftar klübü. Mecazi anlam Mecazi ...
Ayrıca ben bunu savunmuyorum. Fakat sizin fifaya şikayetinizden sonra bu pankartın açılmasını doğal karşılıyorum.
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 08:03
Anıl , kendi taraftarında bizim taraftarında yaptıgı yanlısı ayıplıyor , Murat abi resim koydu şimdi buraya birbiriinze düşmeyin :zuhaha
anil luque
08.Şubat.2008, 08:05
Sen anlamamakta ısrar ediyorsun arkadasım. Benzetme yapmaya calısmıs süper zeki arkadaslar ama becerememısler, cok sacma bır yerden yaklasmaya calısmıslar. Neyse macın konusundan dagılmaya basladı bence uzatmaya gerek yok ıstersen msnden konusalım farketmez forum kırlılıgı olmasın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anıl , kendi taraftarında bizim taraftarında yaptıgı yanlısı ayıplıyor , Murat abi resim koydu şimdi buraya birbiriinze düşmeyin :zuhaha
Eyvallah kardeşim =D
Aydin
08.Şubat.2008, 08:06
Beşiktaşlılar bunu art niyet güderek yapmış olabilirler. ama bu çarşı = israil yazmayı haklı çıkarmaz.
Biraz fanatiklikten çıkıp neleri tartıştığımıza dikkat edelim.
anil luque
08.Şubat.2008, 08:08
Konuyu uzatmayayım dedim ama Aydın abiye katılmamak elde değil ..
Nedvedmania
08.Şubat.2008, 08:10
Beşiktaşlılar bunu art niyet güderek yapmış olabilirler. ama bu çarşı = israil yazmayı haklı çıkarmaz.
Biraz fanatiklikten çıkıp neleri tartıştığımıza dikkat edelim.
Ben zaten haklı demiyorum .
anil luque
08.Şubat.2008, 08:11
Ya neyse gercekten uzatmaya gerek yok. Maçla ilgili konusmaya devam etsek daha guzel olacak. Gercı orda da pek guzel muhabbetler donmuyor. Sımdı bırsey soyleyıp yenı tartısma konusu baslatmak ıstemıyorum ama Delgado atıldıgında çılgın gıbı sevınen Gs taraftarı bugun Oguz Sarvan'a atıp tutmaya basladı. Nasibini almak gerekıyormus bır defa demekkı oyle degılmı? ..
Nedvedmania
08.Şubat.2008, 08:14
yahu uzamıyorki konu zaten. 3 dür uzamasın konu diyorsun :D
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 08:14
iyi de besiktas taraftarı çıkıp macında uA yı ırkçı olarak itham ederse karsılığını da alır. Bunda garip birsey yok. Cok normal.
anil luque
08.Şubat.2008, 08:15
Bak ıste sen bunu yazınca uzamıs oluyor ;)
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 08:15
Milan - Reggina maçını izledim , hakeme en az 4 kere kart işareti yaptılar , ellerini sallıya sallıya hiç bişey vermedi , bizim var hakemlerimizde birşey.
anil luque
08.Şubat.2008, 08:17
iyi de besiktas taraftarı çıkıp macında uA yı ırkçı olarak itham ederse karsılığını da alır. Bunda garip birsey yok. Cok normal.
Sen de Alican gibi algılıyorsun Emre abi (emre diyorum tekrardan :D çArşı ırkcı olarak falan ıtham etmıyor uA'yı. Hanı GS li olmayı kotu bırseymıs gıbı dusunuyorlar ama ırkcılık dunyanın en ıgrenc ıslerınden bırı oldugu ıcın onu da GSli olmaktan da beter gibi ifade ediyorlar anlatabildimmi? Yani uA'ya ırkcı dıyen falan yok ortada ...
Aydin
08.Şubat.2008, 08:23
karşılık ver-al-ver-al sayesinde zaten ortam geriliyor. maçlardan önce kavga çıkıyor.
böyle olaylarda sivas taraftarı gibi yedikleri küfür kalmadıktan sonra bizleri güllerle karşılamalarını hatırlayın. 4 büyükler diye geçiniyorken aslında ne kadar küçük olduğumuzu görün. bağlanmışsınız bir kısır döngüye, onlar bize laf dedi, altında kalmayalım. (bu cümleden sonrası sizlere değil, daha abartanlara) sonra da maç öncesi stada gelirken, maç sonrası da ara sokaklarda bunları bulup dövelim mantığıyla hareket edenler olduğu için ağız tadıyla rahat rahat deplasmanlara gidilemiyor.
Alicanfmfan
08.Şubat.2008, 08:24
Biz en iyisi ; Saldır Galatasaray diyelim ama oda suc oluyor :D
PesimiSTyLa
08.Şubat.2008, 08:25
Orası öyle abi burası Türkiye.
gezenti
08.Şubat.2008, 08:46
Çarşı grubu revivoya bağardıkları hala kulaklarımda...Bunu nasıl unuturlar???
I3esiktas
08.Şubat.2008, 08:54
Kusura bakmayın ama Galatasaray'ın Baliliye yaptıgı hakaretlerden sonra Bir laf demeye bile hakkı yok ama utanmadan gelmişler çarşıya hakaret içerikli pankartlar açıyorlar.
Sekopej
08.Şubat.2008, 09:37
Oo olaya Beşiktaşlılar da dahil oluyor, burası iyice karışacak gibi.:)
Neyse, Adnan Polat 3 hafta önce hakemler çok güzel maç yönetiyor, onların arkasındayız ve destekçisiyiz açıklamasını yapmıştı, sanırım yarın bu açıklamanın tersine bir açıklama gelecek.
2. kart ile ilgili belgeler konulmuş, kurallar yazılmış ama gözden kaçan bir nokta var. Galatasaraylıların koyduğu belgelerde, kurallarda diyor ki, hakem faulü verir ve hemen pozisyon başlarsa, burada anahtar kelime hemen. Yani hakem düdüğü çalar, oyuncu topu durdurup vurur ve o esnada 9.15 içerisinde dahi olsa rakip takım oyuncusu müdahale ederse oyun devam eder. Bu kural doğrudur, burada bir hata yok.
Ama 122. sayfayı tekrar okursanız, faul olduğunda ihtar gerektiren durumlar altında, faulün kullanılması için 9.15 kuralı gerektiği ve bunu engellemeninihtar olduğu belirtilmektedir.
Bu pozisyona bakalım, hakem düdüğü çalıyor, oyun hemen başlıyor mu? Hayır. Emre topu alıyor, Saido sanırım yanına geliyor, Emre topu havaya atıyor, oradan Lincoln'ün ufak bir müdahalesi oluyor ve bu olaylardan sonra Kayserili oyuncu faul atışını kullanıyor. Burada da 9.15'i ihlal eden ve faulü kullanmasını engelleyen Lincoln sarı kart ile cezalandırılıyor. Topa vurdu ya ne engellemesi diyenler olabilir, o zaman 9.15 neden getirilmiş, her faul atanın yanında duralım her topa müdahale edelim. Sonuçta Kayserili oyuncunun topu oyuna istediği şekilde sokması engellenmiş ve kart doğrudur.
İlk sarı kart için görüşlerimi devre arasında yazmıştım zaten. Eren'in 2 ayağı da yerde daha Lincoln ona dokunmadan, sonra da Lincoln geçemeyip düşeceğini anlayınca ayağını takıyor Eren'in ayağına. Bunu da farklı açılardan izleyen herkes çok net görebilir. Mesela sonrasonda Baros'un pozisyonu oldu, orada faul vardı yoktu tartışırım ama burada penaltı olduğunu asla kabul etmem. Ve yine devre arasında yazmıştım, eğer Lincoln orada düşse penaltı olmayacaktı sarı kartı yemeyecekti ama ayağını rakibe takıp bu şekilde penaltı istediğinden sarı kart yedi.
Hakemi genel olarak beğenmedim, maçın kontrolünü elinden kaçırdı. Şurada 1 tane Galatasaraylının çıkıp da evet son dakika pozisyon penaltıydı dediğini görmedim. Bizlerden hatayı kabul etmemizi bekleyenlerin bu hatayı da görmesini beklerdim. Servet'in pozisyonu da tartışılır penaltı olup olmadığı ama Emre'ninki ortada.
Maçın kalitesi düşüktü, maçtan sonra Skibbe'nin çok iyiydik, oyuncularımı kutluyorumdan başka yorumlar duymak istiyorum. Galatasaray 10 kişi kalmış olabilir ama karşılarında da çok etkisiz bir Kayserispor vardı ve bu maçta puan kaybetmeyebilirlerdi. Galatasaray da istenilen seviyede oynamadı, bunları görüp önlem alır umarım Skibbe UEFA maçları öncesinde.
Sekopej
08.Şubat.2008, 10:11
Ha bir de şu var, o kadar yazıyoruz, tartışıyoruz ama sonuç değişecek mi? Hayır. Ortada bir gerçek var ki Selçuk Dereli iyi bir hakem değil. Bunu biz yıllardır söylüyorduk şimdi bizden başka çoğu kişinin de bunu farketmesini sağladı Dereli.
Maçı çok durdurması, bazı pozisyonları es geçmesi, Galatasaray'a daha kolay kartlar çıkarması, (maçı izlerken demiştim, ben Galatasaraylı olsam şimdi isyan ederdim diye) isyanıma neden olan tutarsız faul kararları. Lincoln'ü atmış olmanın verdiği sıkıntıyla çalamadığı penaltılar, vs, vs... Sonuçta kötü bir yönetim vardı bugün.
Herkes düşüncelerini, fikirlerini yazmakta özgür ama sizlerden ricam benden alıntı yaparak cevap vermemeniz. Çünkü sonucunda elimize bir şey geçmeyecek, sizler de düşüncelerinizi, görüşlerinizi yazmışsınız, bende kendimce doğru olan şekilde, az çok bilgime dayanarak yazdım. Katılan olur, katılmayan olur, herkese saygı duyuyorum ama tartışma niyetinde olmadığım için bu konuya başka da mesaj atmayacağım. Çünkü verecek cevabım yine aynı olur, birbirimizi ikna edemeyiz.:)
Tek temennim yarın oynanacak 2 maçta da hakem hatası olmaması. Çünkü taraftar olarak (holiganları ayrı tutuyorum) en rahatsız olduğumuz konulardan birisi dehakem hatası ile maç kazanmak oluyor. Lehte ve aleyhte yapılan hakem hataları en çok taraftarı üzüyordur ama hakem hata yapmayacaktır da diyemiyoruz, elbette yapacaklardır.
Ben eskiden de öyle düşünürdüm şimdi de yazıyorum, hakemlerin art niyetli olduğunu sanmıyorum ama yetersizler ve bu nedenle verdikleri kararlarda bir uyum yok, bu nedenle saçmaladıkları oluyor.
deniz.91
08.Şubat.2008, 16:01
Maç hakkında bazı yorumları okudum herkes kendi yönünden bir oyrum yazmış hiç obejktif olan yok.Eğer dün maraton programını izleyen varsa herşeyi en ince ayrıntısına kadar gösterdiler lincoln ilk sarı kartında uyanıklık yapmaya çalışmış ama hakem görmüş allahtan iknci sarı kartta ise o pozisyonda kayseri hemen kullanmaya çalışsa sarı kart yanlış olurdu ama kayserispor onu kullanana kadar emre aşık topu eline alıyor top ileri kaçıyor lincoln getiriyo yerine koyuyorda toledo kullanmaya çalışıyor onuda lincoln kesince sarı kartı gördü oda lincolnun hatasıdır.Ayrıca Milan Baros kanını aldı hakemin üstüne sürdü bu resmen skandal ya direk kırmızı kartlık ama hakem baskıdan çıkartıp gösteremedi onu 90+da ise Emre Aşıkın eline top çarptı ceza sahasında ama ne hikmetse yardımcı hakem dibinde olan olayı görmedi.Birde bardağın bu tarafından bakın herkes tutturmuş gsnin hakkı yendi kayserinin hiçmi hakkı yenmedi?
Neyse maç bitti artık takım hakkında konuşalım Kayserispor açısından çok tutuk geçen bir maçtı gerçi son haftalarda hep öyleydi dünde gördükki forvetlerimiz çok ama çok etkisiz boylarıda yokki doldur boşalt yapalım.Tkaımımızda en iyi gördüğüm birisi vardı oda Eren müthiş bir oyun sergiledi dün yine Milan Barosa adım attırmadı resmen gölgesi gibi takip etti adamı tabi Baros bu yüzden agresifleşti abay hiçbir topu alamadı desek yeridir Kayserispor maç kazanıyorsa defansından kazanıyor yoksa forvetler boş seneye takımda bir kan değişikliği şart bu td mi olur yoksa futbolcularmı bilemem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu haberi izlemeneizi istiyorum GSnin hakkı yendi diye bağıranlar pozisyonlarıyla herşeyi anlatıyor
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52360
LaigLeNoiR
08.Şubat.2008, 17:28
Lincoln arkası dönük giderken demiş ona çarpmış top demişler....
Artı 1 dk öncesinde Emre Aşık'da sarı kart görmeliydi.Es geçilmiş o da.
Bu resimde pek öyle görünmüyor.
http://img12.imageshack.us/img12/177/31520035wv6.png
deniz.91
08.Şubat.2008, 18:01
Resimde görüldüğü gibi Lincoln bakıyor topa