PDA

View Full Version : ''Ben Sivas'a Gitmiyorum''



tarikko
05.Şubat.2008, 19:39
4 Eylül Stadı’nın buzlu zemininden korkan Çek santrfor, takımı havaalanına götürecek otobüse binmedi. Telefona sarılıp Baros’u arayan yöneticiler hiç ummadıkları bir yanıtla karşılaştılar: "Ben Sivas’a gitmiyorum."

Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray'ın önceki gün Sivasspor’la oynadığı ve penaltı atışları sonunda elendiği kupa rövanşında gözler Milan Baros’u aradı. Son anda kadrodan çıkarılan Çek santrforun sakatlığı nedeniyle Sivas’a götürülmediği açıklanırken işin iç yüzü daha sonra ortaya çıktı. 4 Eylül Stadı’nın buzlu zemininden korkan golcü futbolcunun, "Ben Sivas’a gitmiyorum" diyerek rest çektiği ve bunun üzerine son anda kafileden çıkarıldığı belirtildi. Baros’un bu isteksizliğinde parasını düzenli olarak alamamasının da etkili olduğu ifade edildi.

Oynayacak durumdaydı

Bir gol atıp takımının galibiyetine katkıda bulunduğu Denizlispor maçında ayağına aldığı darbeler nedeniyle geçtiğimiz pazar günü rejenerasyon idmanına çıkmayan Baros, bir gün sonra takımla birlikte çalıştı. Çek futbolcu, saat 14.15’te başlayan ve 45 dakika süren idmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nden ayrıldı. G.Saray’ı havaalanına götürecek takım otobüsü hareket etmeye hazırlanırken Baros’un orada olmadığı fark edildi.

Kupa maçında forma giyebilecek durumda olan golcü futbolcuyu telefonla arayan yöneticiler, hiç ummadıkları bir yanıt aldılar. "Ben Sivas’a gitmiyorum. Bu maçta yokum" diye rest çeken Baros’un bu çıkışı karşısında ne yapacaklarını şaşıran sarı kırmızılı yöneticiler, "Hafif sakatlığı var. Hoca onu riske etmek istemedi" şeklinde bir açıklamayı uygun buldular.

Dün takımla çalıştı

Milan Baros’un sakat olmadığı, 24 Ocak’ta ligde 2-0 kaybettikleri maçta bir hayli zorlandığı Sivas 4 Eylül Stadı’nın buzlu zemininden çekindiği için böyle bir bahanenin arkasına sığında öğrenildi. Ligde 15 golle krallık yarışında zirvede yer alan Çek santrfor, dün sabahki idmanda yer aldı.

Büyük tepki gördü

24 Ocak’ta oynanan Lig maçında 4 Eylül Stadı’nın buzlu zemininden gözü korkan Milan Baros kupa rövanşına gitmemek için sakatlığını bahane etti. Çek futbolcunun Sivas’a gitmemesi takımda büyük tepkiye neden oldu.

Maraton

Addolorato
05.Şubat.2008, 19:41
Geçiniz Böyle Şeyleri...

bugra 1905
05.Şubat.2008, 20:47
Kusra Bakmayın Ne Varsa Türk Evladında Var Baros Falan Hikaye Bunlar Burada Ün Ve Para İçin Burdalar Bir Ardanın Bir Barışın Bir Servetin Yaptıklarını Asla Yapmazlar Bunlar

garydelgadov
05.Şubat.2008, 20:48
Bende Barosun oynayacağı maçLarı Tr kupasına tercih ederdim..

eXcitinG
05.Şubat.2008, 20:48
KişiseL tartışmaya girmeyin.

KanaKe
05.Şubat.2008, 23:23
Ben sahsen inanirim. Lincoln'de deplasmanlara gitmiyor. Delgado'da geldigi sezon deplasmanlara gitmiyordu. Bence yönetimler bu tür olaylara taviz göstermemeli.

World Hollow o1
05.Şubat.2008, 23:25
Kusra Bakmayın Ne Varsa Türk Evladında Var Baros Falan Hikaye Bunlar Burada Ün Ve Para İçin Burdalar Bir Ardanın Bir Barışın Bir Servetin Yaptıklarını Asla Yapmazlar Bunlar


Adamlar profesyonal orada sivas'da bir sakatlık onlara en azından 1 ay uzun süreli sakatlık olsa sonra bunun hesabını kime kesecekler?

adam neden 2 maç için önündeki 20 maçı heba etsin ki ?

KaF KeF
05.Şubat.2008, 23:29
Arda neden gitsin o zaman ? o da 2 maç için 20 maçı heba etsin ?Önünde büyük bir gelecek varken ?

Hugo
05.Şubat.2008, 23:30
Zorunlu Açıklama: Hürriyet Gazetesi

Bugün Hürriyet gazetesinde Ali Naci Küçük imzasıyla yayınlanan “Rest çekti, Sivas’a gitmedi” başlıklı haber tamamıyla hayal ürünüdür.

Futbol takımımız hakkında bu tarzda yakışıksız dedikodulardan senaryolar üretilerek asılsız haberler hazırlanmasına hoşgörü göstermemiz mümkün değildir.

Hürriyet gazetesinin resmi sitesinde “Değerler ve Hürriyet yayın ilkeleri” başlığı altında yayınlanan ilkelerin 16. Maddesine rağmen hazırlanmış bu yakışıksız haberin gazetenin spor sayfalarında kendine yer bulması, Hürriyet’in evrensel gazetecilik ilkelerine bağlı saygınlığıyla ne yazık ki çelişmektedir. Galatasaray haberlerinin bu yanlış anlayışla hazırlanmasının kulübümüzü yasal yollara başvurmak zorunda bırakmadan değiştirilmesi gerektiği aşikârdır.

Denizlispor ile oynanan Turkcell Süper Lig karşılaşmasında sağ ayak bileğine aldığı üç ayrı sert darbe sonucunda krampon vidalarının yumuşak dokuda neden olduğu açık yara ve eziklerin yanı sıra, kaval kemiğine gelen doğrudan darbelere bağlı olarak kemik dokusu ve çevre dokularda yoğun ödem ve ağrı oluşan Milan Baros’un tedavisine maç ertesinde başlanmıştır. Oyuncunun oynamaya istekli olması nedeniyle pazartesi günü yapılan son antrenmanda sahada denenmiş ancak ağrılarının müsaade etmemesi nedeniyle oyuncu maç kadrosuna dâhil edilmemiştir.

Milan Baros’un tedavisi İstanbul’da sürdürülmüş, oyuncu dün yapılan antrenmanın bir kısmına sağlık ekibinin kontrolü altında takımla katılabilmiş, antrenmanını sağlık merkezinde yapılan tedavi ve özel çalışmalarla tamamlamıştır. Bugünkü antrenman programının uygun olması nedeniyle antrenmanın bir kısmına gene sağlık ekibinin kontrolü altında takımla birlikte katılan oyuncumuzun tedavisi, gerek antrenman öncesi gerekse antrenman sonrasında yoğun olarak sürdürülmektedir.

Profesyonel Futbol A takımımızla ilişkili olarak üretilen bu asılsız haberlerin takımımızı yıpratmasının mümkün olamayacağını tekrar hatırlatırız.


Saygılarımızla,
Galatasaray Futbol A.Ş.

World Hollow o1
05.Şubat.2008, 23:35
ardada koysun o zaman restini madem böyle bir haber varsa.

lincoln gitmesin baros gitmesin arda gitmesin benmi gitcem ?