View Full Version : Gerçek ipod--Sahte ipod
fatih akin
05.Şubat.2008, 23:12
arkadaşlar ipod 4. nesil almayı düşünüyorum ancak orijinal veya imitasyon olduğunu nasıl anlayabilirim çünkü 8gb sorduğumda doğubankta sıfırı 285 tl dedi ve fiyat normalin altında
ya da sizlerin doğubankta önerebileceğiniz bi dükkan var mı?
El Barto
06.Şubat.2008, 03:27
Doğubank artık eskisi gibi kaçak filan pek satmıyor. Faturalı garantili mallar satıyorlar genelde ve pek bir fiyat farkı olmuyor diğer yerler ile. Sana tavsiyem daha güvenilir büyük bir mağazadan al Tekno-sa, vatan, darty gibi yada internetten sipariş et.
fatih akin
06.Şubat.2008, 06:22
Doğubank artık eskisi gibi kaçak filan pek satmıyor. Faturalı garantili mallar satıyorlar genelde ve pek bir fiyat farkı olmuyor diğer yerler ile. Sana tavsiyem daha güvenilir büyük bir mağazadan al Tekno-sa, vatan, darty gibi yada internetten sipariş et.
aldığım ürünün faturası olmadığı takdirde garanti kabul olmuyor mu seri numarası internetten kayıt edildiği zaman uluslararası garanti oluyor diye duymustum
DeNiZ_1903
06.Şubat.2008, 08:19
İmkanın varsa yabancı sitelerden sipariş et , e-buy , amazon gibi yerlerden hem biraz daha ucuza alırsın hem de anavatanından gelmiş olur :)
El Barto
06.Şubat.2008, 16:44
aldığım ürünün faturası olmadığı takdirde garanti kabul olmuyor mu seri numarası internetten kayıt edildiği zaman uluslararası garanti oluyor diye duymustum
bu konuda herhangi bir bilgim yok ama Doğubank esnafına pek güvenme sen yinede. Uluslararası garantin olsa da yan çizebilirler onlar. :) Dediğim büyük tekno marketleride bir araştır arada fiyat konusunda uçurumlar yoksa buralardan al.