Log in

View Full Version : Ve aday kadro açıklandı !..

PesimiSTyLa
07.Şubat.2008, 00:17
A Milli Takım'ın Fildişi Sahili ile 11 Şubat tarihinde İzmir Atatürk Stadyumu'nda yapacağı özel maçın kadrosu ve programı belli oldu.

A Milli Takım kadrosu, 8 Şubat Pazar günü saat 17.00'den itibaren İzmir Swissotel'de toplanmaya başlayacak. A Milli Takım, İzmir'deki ilk antrenmanını 9 Şubat'ta saat 19.00'da Alsancak Stadı'nda basına kapalı olarak yapacak.

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 10 Şubat Salı günü saat 18.30'da Atatürk Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım, son antrenmanını aynı gün ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere saat 19.00'da yapacak.

Fildişi Sahili Milli Takımı ise 9 Şubat saat 18.30'da İzmir'de olacak. Crown Plaza Hotel'de kamp yapacak olan Fildişi Sahili, aynı gün Bucaspor Kaynaklar Tesisleri'nde, 10 Şubat'ta ise Atatürk Stadyumu'nda saat 20.30'da birer antrenman yapacak. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in basın toplantısının saati ise daha sonra belli olacak.

Atatürk Stadyumu'nda 11 Şubat 2009 Çarşamba günü oynanacak ve 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Sorin Corpodean yönetecek. Corpodean'ın yardımcılıklarını Miclos Nagy ve Octavian Sovre yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Yunus Yıldırım olacak.

A Milli Takım kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

KALECİLER:
Ufuk Ceylan: Manisaspor
Volkan Demirel: Fenerbahçe

SAVUNMA OYUNCULARI
Gökhan Gönül: Fenerbahçe
Sabri Sarıoğlu: Galatasaray
Servet Çetin: Galatasaray
İbrahim Kaş: Getafe
Eren Güngör: Kayserispor
Gökhan Zan: Beşiktaş
Hakan Balta: Galatasaray
Caner Erkin: Cska Moskova

ORTA SAHA OYUNCULARI
Hamit Altıntop: Bayern Münih
Kazım Kazım: Fenerbahçe
Ayhan Akman: Galatasaray
Mehmet Aurelio: Real Betis
Emre Belözoğlu: Fenerbahçe
Nuri Şahin: Borussia Dortmund
Mehmet Topal: Galatasaray
Tuncay Şanlı: Middlesbrough
Arda Turan: Galatasaray

HÜCUM OYUNCULARI
Halil Altıntop: Schalke
Mevlüt Erdinç: Sochaux
Batuhan Karadeniz: Eskişehirspor
Semih Şentürk: Fenerbahçe
Gökhan Ünal: Trabzonspor
Mehmet Yıldız: Sivasspor

Jesus_FB
07.Şubat.2008, 00:19
6 tane forvet cok olmus sanki :)

eXcitinG
07.Şubat.2008, 00:20
Kazım ın yerine Serdar Özkan, Batuhan ve ya sakatLıktan yeni çıkan Semih yerine de Sercan çağrıLabiLinirdi.

Aşk-ı Şehir
07.Şubat.2008, 00:20
Batugol'ün çağırılması çok iyi oldu. Moralmen iyice üst düzeye çıktı. :) Ümit Milli takımın kadrosu açıklandı mı ki? :)

ShevAnil
07.Şubat.2008, 00:21
Kadro gayet güzel ve ideal kadromuz bu olmalı diye düşünüyorum. :)

6 tane forvet cok olmus sanki :)

Mevlüt ve Halil'i orta saha olarak düşünebilir bence Terim.

Alicanfmfan
07.Şubat.2008, 00:22
Yine , Mevlüt'ü çagırmıs :icon_eek:

El Comandante
07.Şubat.2008, 00:23
Bu Kazim inadindan ne zaman vazgececek merak ediyorum ...

Since-1907
07.Şubat.2008, 00:24
Selçuğun da olması gerekdiğini düşünüyorum.

Bordo61Mavi
07.Şubat.2008, 00:24
Hani Egemen ??? Fatih Terimin halen niye sans vermedigini anlamiyorum

Deniz
07.Şubat.2008, 00:25
Güzel kadro güzel :) Batuhan'ın yerine Sercan çağırılabilirdi.6 forvetten kesin 2'si ortasahaya yönelik oynayacaklardır..

Jesus_FB
07.Şubat.2008, 00:31

Kesinlikle haklisin Egemen bu kadroda olmayi hakediyor

Alicanfmfan
07.Şubat.2008, 00:34
Emre Güngör'de olabilirdi ...

KaF KeF
07.Şubat.2008, 00:35
Yine , Mevlüt'ü çagırmıs :icon_eek:
Fransa Ligini takip etmediğin bariz belli..:u:

Alicanfmfan
07.Şubat.2008, 00:37
Fransa Ligini takip etmediğin bariz belli..:u:

Bu adam isterse 100 gol atsın, ben milli takım performansına bakarım arkadaş , bana göre hak etmiyor kadroya çagırılmayı

Hugo
07.Şubat.2008, 00:39

Haklısınız. Eren Güngör'ün yerine Egemen alınmalıydı bence.
Kazım kazım gereksiz olmuş. Ama Fatih hoca onu mutemelen ilk 11 oynatacaktır.

I3esiktas
İbrahim Toraman nie alınmıyo şu kadroya

KaPaLı
Emre Güngör'de olabilirdi ...

Neye göre kime göre ? Alican Emre kaç maça çıktı ?

Bu sefer gayette iyi kadro olmş. Egemen zaten olması gereken ama bir türlü alınmayan bir oyuncu.

Bordo61Mavi

Abi valla anlamiyorum, futbolcularinda bi hedefi vardir. Hepsi milli takimda oynamayi ister. Bukadar iyi performansa ragmen giremiosa adam daha nasil oynicak bu takimda

Alicanfmfan
07.Şubat.2008, 00:40
Neye göre kime göre ? Alican Emre kaç maça çıktı ?

Bu sefer gayette iyi kadro olmş. Egemen zaten olması gereken ama bir türlü alınmayan bir oyuncu.

Emre Belözoglu kaç maça çıktı veyahu Kazım ?

Melekovic
07.Şubat.2008, 00:40
Halil Altıntop: Schalke

iyi seçim

Mevlüt Erdinç: Sochaux

tecrübesiz ama formda en azından.

Batuhan Karadeniz: Eskişehirspor

ümit takımımızda oynamasında fayda vardı.Bu şekilde bu çocuğu kaybedebiliriz de.Riskli.
Semih Şentürk: Fenerbahçe

Dede Guiza sevdasına kulubeye hapsetti ama ben kendini formda tuttuğuna inanıyorum.Karakter olarak en beğendiğim oyunculardan biri belkide ilki ama bu tarz bir oyuncuda birazda ben burdayım diyebilecek bir isyan olmalı.
Gökhan Ünal: Trabzonspor

Formsuz
Mehmet Yıldız: Sivasspor

Formsuz.Aklı karışık.

Yani şu anki form durumuyla anca toplasanız 2 düzgün forvet çıkıyor 6 kişiden.

KaPaLı
07.Şubat.2008, 00:42

Emre Türkiye Kupası maçlarının hepside oynadı. Ligde en az 10 maça çıktı. Kazımın kaç maça çıktığını soran birisi Türkiye Süper ligini takip etmiyodur. Hem kendinle çelişkili şeyler yazıyosun. Mevlüt için milli takım performansına bakarım diyosun Kazım alınmamalı diyosun. Çelişkilisin Alican ;)

Bordo61Mavi
Gokhan Unal formsuz degil :) Tam form grafigi yukselmeye basladigi bi donem ;)

El Comandante

Eren Güngör harika oynuyor,kadroda olmayi en cok hakeden futbolculardan birisiydi ...

KaF KeF
Bu adam isterse 100 gol atsın, ben milli takım performansına bakarım arkadaş , bana göre hak etmiyor kadroya çagırılmayı
oooo..Sana bakarsak Gs'nin 11 olurdu Ali.:icon_biggrin:

ShevAnil
07.Şubat.2008, 00:43
Avusturya maçını Eren güngör sayesinde kazandık. Bence Bu maçtada ilk11 çıkması gerekiyor. Hem genç hemde gerçekten tam bir stoper.
Gökhan zan'ın yerine egemen iyi olurdu bencede.

Alicanfmfan
07.Şubat.2008, 00:45
Emre Türkiye Kupası maçlarının hepside oynadı. Ligde en az 10 maça çıktı. Kazımın kaç maça çıktığını soran birisi Türkiye Süper ligini takip etmiyodur. Hem kendinle çelişkili şeyler yazıyosun. Mevlüt için milli takım performansına bakarım diyosun Kazım alınmamalı diyosun. Çelişkilisin Alican ;)

Kazım'ın alınmamasını isteyen performans sebebi değil , başka sebepler var :)

Sekopej
07.Şubat.2008, 00:45

Kazım dersen haklı olabilirsin ama Emre 2. devre başladığından beri 3 günde bir maç oynuyor. Son maçta da ceza almasın diye oyundan çıktı, diğer maçlarda 90 dakika oynadı hep. Ve henüz yeterli seviyede olmasa da yükselen bir formu var.

Kazım içinse Terim'in farklı bir bakış açısı var, onu hep takımında oynatıyor.

Alicanfmfan
07.Şubat.2008, 00:47
Kazım dersen haklı olabilirsin ama Emre 2. devre başladığından beri 3 günde bir maç oynuyor. Son maçta da ceza almasın diye oyundan çıktı, diğer maçlarda 90 dakika oynadı hep. Ve henüz yeterli seviyede olmasa da yükselen bir formu var.

Kazım içinse Terim'in farklı bir bakış açısı var, onu hep takımında oynatıyor.

Peki Serkan abi , Emre bu takımda olmayı hak ediyor mu , Selcuklar varken (Şahin ve İnan)

PesimiSTyLa
07.Şubat.2008, 00:47
Servet yanında Eren. Stoperler bunlar olmalı. Servet bir sakatlık falan olmazsa zaten kesinde yanına mutlaka Eren olmalı. Çok formda.

Kadro genel anlamda iyi. Sabri, Emre B., Kazım Fatih Terim'in vazgecilmezleri zaten. Her acılan kadro konusunda aynı seyleri tartışmayalım :)

Sekopej
07.Şubat.2008, 00:51
Peki Serkan abi , Emre bu takımda olmayı hak ediyor mu , Selcuklar varken (Şahin ve İnan)

Emre kaç maç oynadıdan girdin şimdi hakediyor mu diyorsun. Emre son haftalarda öne çıkmaya başladı. Milli takımda Selçuk Şahin'in olmasını ben de isterim ama sakatlığından dolayı sanırım çağrılmadı. Ama çağrılsa da orta sahada Aurelio ve Emre oynayacaktır. Daha doğrusu ben bu ikilinin oynamasını isterim. Aurelio'yu kesebilecek olsa Selçuklar ya da Mehmet Topal ile Emre bir arada oynayabilir ama kesmeyeceğine göre, bence doğru seçim olur.

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2008, 00:51
Emre 18 maçın 12'sinde oynadı. Son haftalarda yükselen performansının görmemek için ligimizi takip etmemek gerekir. Bir-iki eksiklik-fazlalık dışında güzel kadro olmuş.

Alicanfmfan
07.Şubat.2008, 00:53
Tamam yahu haklısınız...

bugra 1905
07.Şubat.2008, 00:55
Şu Kadroda Abdurrahman Derelinin Olması Gerekirdi

deniz.91
07.Şubat.2008, 01:07

Bunu neye göre söyledin anlamadım bu oyuncuyu takip etmediğin belli Eren Güngör son zmaanlarda Türkiyedeki en formda defans oyuncusundan biri şuanda kayserispor ligin en az gol yiyen takımıtsa bunda en büyük pay erenin bu sene bence artık banko oynaması gerek elimizdeki tüm defanslardan daha istikrarlı

Kazım Kazımın ise hala nasıl çağrıldığuını anlamıyorum yuh artık bunun yerine mehmet topuz veya musa aydın çok daha fazla hakediyor

Ayrıca Semihn yerine ise sercan yıldırım çağrılabilirdi kanımca sabri yine kadroda gökhan gönül veya abdurrahman dereli çok daha iyi oyuncular sabriden

Hugo
07.Şubat.2008, 01:15
Sercan o kadar da iyi forvet değil BENCE.
Ayrıca hemen defansa geçme Deniz. Sadece fikirlerimi söylüyorum. Eren seçlidi artık.

bugra 1905
07.Şubat.2008, 01:16
Erenin Olması Gayet İyi Egemene Göre Çok Daha Dengeli Bir Stoper

Jesus_FB
07.Şubat.2008, 01:18
Egemenin kadroda olmasi icin illaha birinin yerine secilmesi sart degil ki

KaPaLı
07.Şubat.2008, 01:19
Egemen'in kaç maçını izledinde böyle söylüyosun ? Tamam Eren geleceği olan etkili bir defans oyuncusu ama birini yükseltirken diğerini alçaltmak hiç hoş değil.

Abdurrahman alınsın demişsiniz. Kimin yerine ? Gökhan Gönülü kesecek kadar iyi olduğunu düşünüyomusun Abdurrahmanın.

Jesus_FB
07.Şubat.2008, 01:20
Asil Ozer niye yok!

deniz.91
07.Şubat.2008, 01:22
Sercan o kadar da iyi forvet değil BENCE.
Ayrıca hemen defansa geçme Deniz. Sadece fikirlerimi söylüyorum. Eren seçlidi artık.
Benb birşey demiyorum bende fikrimi söylüyorum nedenleriyle
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Egemen'in kaç maçını izledinde böyle söylüyosun ? Tamam Eren geleceği olan etkili bir defans oyuncusu ama birini yükseltirken diğerini alçaltmak hiç hoş değil.

Abdurrahman alınsın demişsiniz. Kimin yerine ? Gökhan Gönülü kesecek kadar iyi olduğunu düşünüyomusun Abdurrahmanın.

Trabzonun her maçına bakıyorum Egemen fana demedim zaten neden eren çıkıp egemen girsin diyosunuz dedim

Ayrıca Abdurrahmanı ise Gökhan Gönülü görmedim başta kadroda neden Gökhan Gönül veya Abdurrahman yok sabrinin yerine dedim ki onu gördüm zaten Gökhan Gönülle Abdurrahmanı karışıtrmadım yazımı birhaha okursan görürsün

Özer Hurmacı nasıl yok harbi kadroda haysert ediyorum ya Kazımdandamı kötü bu adam en azından formda

Onurap
07.Şubat.2008, 01:25

Fatih terimin bi açıklaması vardı defanstan top çıkaramıyor gibi bişey sanırım o yüzden almadı..

deniz.91
07.Şubat.2008, 01:27
Fatih Terim öyle demiş ama Gökhan Zan çokmu iyi snaki bahane bulmuş Gökhan Zana kadar dolu oyuncu var bu ülkede o formayı hakeden

PesimiSTyLa
07.Şubat.2008, 01:28
Jesus haklı. Özer nasıl olmaz bu kadroda? 17lik Batu yu alıyorsun eyvallah da Özeri de al.

Hugo
07.Şubat.2008, 01:29
2 hafta iyi oynadı diye Özer veya bir başkasını milli takıma almazlar. O zaman Hürriyet'i de alsaymış.

deniz.91
07.Şubat.2008, 01:29
2 hafta iyi oynadı diye Özer veya bir başkasını milli takıma almazlar. O zaman Hürriyet'i de alsaymış.

Kazım Hiç oynamıyor ona ne diyeceksin:)

Özer hem 2 haftadır iyi değilki sürekli iyiydi zaten özellikle son haftalarda dahada iyi

KaPaLı
07.Şubat.2008, 01:30
Trabzonun her maçına bakıyorum Egemen fana demedim zaten neden eren çıkıp egemen girsin diyosunuz dedim

Ayrıca Abdurrahmanı ise Gökhan Gönülü görmedim başta kadroda neden Gökhan Gönül veya Abdurrahman yok sabrinin yerine dedim ki onu gördüm zaten Gökhan Gönülle Abdurrahmanı karışıtrmadım yazımı birhaha okursan görürsün

Özer Hurmacı nasıl yok harbi kadroda haysert ediyorum ya Kazımdandamı kötü bu adam en azından formda

1 mesaj altına bakarsan sana demediğimi anlarsın Deniz.

Kazım Fenerbahçede en çok forma giyen oyunculardan 1 tanesi. Yanlışınız var. Deivid geldikten sonra sonradn girmeye başladı.

deniz.91
07.Şubat.2008, 01:32
1 mesaj altına bakarsan sana demediğimi anlarsın Deniz.

Kazım Fenerbahçede en çok forma giyen oyunculardan 1 tanesi. Yanlışınız var. Deivid geldikten sonra sonradn girmeye başladı.

Erenle ilgili ben konuştuğumdan bana dedin sandım:)

bugra 1905
07.Şubat.2008, 01:33
Abdurrahmanı Hiç İzledinizmi Adam Her Maçta Üstüne Koyuyor Şuanki Kadroda Banko Oynaması Gerekir Gökhanı Formu İle 2ye Katlar

World Hollow o1
07.Şubat.2008, 01:35
Rüştü yü neden almamış yahu.

sizlere kalsa 100 kişilik kadro çıksa yine kabul görmüyeceksiniz.. :)

deniz.91
07.Şubat.2008, 01:36
Bizim kaleci için Sinan Bolatı çağırma ihtimalimiz varmı bilen birisi var mı?

Hugo
07.Şubat.2008, 01:36
Kazım Hiç oynamıyor ona ne diyeceksin:)

Özer hem 2 haftadır iyi değilki sürekli iyiydi zaten özellikle son haftalarda dahada iyi

Kazım'dan daha önce bahsetmiştim. Sanki Kazım'ı savunuyormuşum gibi :) En sevmediğim adam kazım Kazım'dır belki de Türkiye liglerinde :D

Benim milli takım ve seçilecek oyuncularla ilgili görüşüm ve düşüncelerim biraz farklı sanırım diğer arkadaşlardan ve senden.

Yine de şunu söylemeliyim:
Sonuçta bu oyuncular çağırıldı ve şimdi onları desteklemek düşer bizlere de. İnşallah Fildişi S. maçı iyi bir hazırlık olur ve İspanya karşısında da hazır bir milli takım izleriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bizim kaleci için Sinan Bolatı çağırma ihtimalimiz varmı bilen birisi var mı?

Sinan, Ümit Davala tarafından Ümit Milliye alınıyordu. Davala'nın Ümit Milli takıma en büyük katkısı buydu belkide. Gurbetçileri oynatıyordu hep. Onların Türkiye'yi seçmeleriiçin çok çalıştı.

PesimiSTyLa
07.Şubat.2008, 01:39
@Hugo
Super Lig'i takip ettigine emin misin ? :) Hangi 2 haftadan bahsediyorsun Özer için ? Bu sezon Lincoln Galatasaray için ne yaptıysa, Özer de Ankaraspor için onları yaptı. En çok hakedenlerdendi kuşkusuz. Alınmamasının başka bir nedeni varsa bilemem.

Hugo
07.Şubat.2008, 01:40
Özer konusunda biraz saçma konuşmuş olabilirim. Ama istikrarsız geliyor bana. Özer konusunda haksız olabilirim sanırım :D

barahir
07.Şubat.2008, 01:41
Yahu caner savunma mı ki burda savunma oyuncusu olarak yazıyo.. Bayılıyoruz böyle hücumcuları savunmacı yapmaya

Hugo
07.Şubat.2008, 01:42
Caner Ümit Milli takımda zaman zaman - Ferhat yokken sanırım- sol bek oynuyordu. CSKA'da da adam yokluğuna oynamışlığı vardı galiba. FM'de de sol bek oynayabiliyor :)

barahir
07.Şubat.2008, 01:43
Kimin sayesinde sol bek yazıyo sanki:) Biz yaptık onu:)

Hugo
07.Şubat.2008, 01:45
HeHe :D
Tamam işte abi sen yapmışsın bi de karşı çıkıyon :D

deniz.91
07.Şubat.2008, 01:46
Zaten hiçbir zaman as mevkisinde adamımız olmadı bu yüzden çok meraklı bir teknik ekbimiz var değişik mevkilerde oync oynatan sol beke başka adam yokmu hiç türkiyede

GeNç KaRTaL
07.Şubat.2008, 01:53
Rüştü yü neden almamış yahu.

Rüştü milli takımı bıraktı..

World Hollow o1
07.Şubat.2008, 02:18
Rüştü milli takımı bıraktı..

ben onu öylesine yazdım..

o alınmadı bu alınmadı diye herkes yazdı bir söylenmedik bunu bıraktınız der gibilerinden. ;)

Deniz
07.Şubat.2008, 02:26
2 hafta iyi oynadı diye Özer veya bir başkasını milli takıma almazlar. O zaman Hürriyet'i de alsaymış.Özer 2 hafta iyi oynamadı.Fatih Terim'in defans hattına bakarsan geleceğe yönelik, Özer'ede geleceğin en iyi Türk ofans oyuncusu deniliyordu.Bizim belirtmek istediğimiz nokta bu.

hhkahraman
07.Şubat.2008, 02:50
Emre Belözoğlu'nun çağrılmasını doğru bulmuyorum.Henüz bir şey oynadığı yok.
Ufuk Ceylan,Batuhan, Mevlüt,Eren gibi gençlerin çağrılmasını da en az Kazım'ın bu takımda olmasını protesto ettiğim kadar alkışlıyorum.

tarikko
07.Şubat.2008, 03:16
Abdurrahmanı Hiç İzledinizmi Adam Her Maçta Üstüne Koyuyor Şuanki Kadroda Banko Oynaması Gerekir Gökhanı Formu İle 2ye Katlar

arkadasim abdurrahmanin formu nereye ikiye katliyor gokhani taraftarlar bile bir ara sadece gokhani alkisliolardi.gokhanin nasil oynadigini gormuyorsun heralde ???

Hugo
07.Şubat.2008, 03:19
Özer 2 hafta iyi oynamadı.Fatih Terim'in defans hattına bakarsan geleceğe yönelik, Özer'ede geleceğin en iyi Türk ofans oyuncusu deniliyordu.Bizim belirtmek istediğimiz nokta bu.

Bununla ilgili birkaç mesaj önce yanlış yorum yapmış olabiliceğimi belirtmiştim.

Redrum
07.Şubat.2008, 03:55
Bence Arda çağırılmamalıydı. Son maç biraz birşeyler yaptı gerçi.

gtTs26
07.Şubat.2008, 04:06
Ligin zirvesinde ki 2 takımdan toplam 2 oyuncu . Olay budur .

Onurap
07.Şubat.2008, 06:53
Bence Arda çağırılmamalıydı. Son maç biraz birşeyler yaptı gerçi.

Ne diyeceğimi bilemiyorum. :icon_biggrin:

Ardayla alıp veremediğin nedir yani gene olarak hep kötülüyorsunda..?

Fietra 10
07.Şubat.2008, 06:59
Ey Terim Egemen oyuna top sokamıyor ? tamam..Gökhan Zan mı topu oyuna istediğin gibi sokuyor..? Bana sadece bir artısını söyleyin Egemen'den..? Tamamen kişisel bir sorun var aralarında ..Bursa'dayken de hakediyodu şimdi de hakediyor ama malesef bu gidişlede pek milli takımda görev yapacaga benzemiyor ..

KaPaLı
07.Şubat.2008, 07:03
Bende Ardanın alınmasını istemiorum. Ama asla performansından ötürü değil. Arda her maçta oynuyo ve gerçekten bazen acıyorum. Sahada yorgunluktan diz çöküyo. Sonuçta hazırlık maçı ve Arda 3 günde sürekli maç oynuyo.

PesimiSTyLa
07.Şubat.2008, 07:09
Arda o kadar büyük futbol ahlakına sahip(1 gün önce trafik kazası geçirip, ölümden dönüp, kafası gözü şiş biçimde antrenmana çıkacak kadar- başka hangi futbolcu yapardı ki bunu?-), futbol oynamayı o kadar seviyor ki hergün mac olsa hepsinde oynar :D Zaten her röportajında takımda forma bulamayıp oynayamasam, sokakta top oynarım diyordu :n:

shamur1
07.Şubat.2008, 07:10
Ligin zirvesinde ki 2 takımdan toplam 2 oyuncu . Olay budur .

Doğru bir tespit. Tabi bu iki takım bütün spor programlarını izliyorum en çok beğenilen ve en iyi top oynuyor denilen 2 takım. Sözün bittiği yer.

Ha bir de bu 2 oyuncuda ilk 18'e bile belki zor girecek.İlk 11'e kesin giremezler yani , 18 ise şüpheli.

Onurap
07.Şubat.2008, 07:15
Doğruda 2 takımdanda şu nası yok denilecek pek bi adamda yok açıkçası..Egemen çağrılmaz eren çağrılır aşağı yukarı aynı oyuncular ve kişiden kişiye değişir..

shamur1
07.Şubat.2008, 07:48
Haklısın ama bu çağrılan oyunculardan lejyonerler hariç Türkiye liginde Gökhan Gönül ve birazda Arda hariç formda olan ve bu adam kesinlikle alınmalıydı denilecek futbolcuda yok.

nekop
07.Şubat.2008, 08:23
Fatih terimin bi açıklaması vardı defanstan top çıkaramıyor gibi bişey sanırım o yüzden almadı..

Terim defanstan top çıkarmak istiyorsa ilk keseceği isim Servet olmalı.Servet Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu olsada top ayağındayken bu ligin en kötü defans oyuncularından biridir.

Alicanfmfan
07.Şubat.2008, 08:26
Oldu olucak , benide alsın , beni nasıl almaz anlamıyorum :D

Yahu herkezi nasıl alsın arkadaşlar.

Cengo
07.Şubat.2008, 08:44
Bu ne, herkes eleştirmiş, bırakın da Fatih Hoca işini yapsın.

PesimiSTyLa
07.Şubat.2008, 08:52
Kadro konusunda özerin alınmamasını yadırgadım ben sadece. Mesut almanyayı mı secti? Elimizin altında mesut kadar yetenekli özer var. Onu kazandıralım bu takıma.

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2008, 08:58
Özer Almanya'da orta sınıf bir takımda oynasaydı ve şu an hala hangi Milli Takımda oynayacağına karar verememiş olsaydı eminim medya sıkça Özer'i gündeme getirirdi. Aykut Kocaman Özer'e takım oyununu da aşılayarak Özer'in büyük gelişim göstermesini sağladı ve gün geçtikçe daha da iyi oynayacaktır. Bu dönemde kesinlikle hakediyordu Milli Takımı.

JunkChorn
07.Şubat.2008, 09:17
Bu ne, herkes eleştirmiş, bırakın da Fatih Hoca işini yapsın.

Böyle yapacaksa yapmasın abi!

Sabri formsuz deniliyor kadroda.

Selçuk yok. Kaç haftadır en beğendiğimiz adam sakatlığı bu kadar mı ciddi bilmiyorum?

Semih kulübede ama Fatih hoca birilerine sen bi'şey bilmiyorsun dersi vermek için milli takıma alıyor!

Egemen için hiç diyeceğim yok.

Gökhan Zan'ın ne işi var bu takımda?

Emre yeni form tutuyor bi'şey diyemem.

Kazım neden alınıyor arkadaş? Serdar Özkan'ın neyi çıktı?

Sercan'da gol atamıyor bi'kaç haftadır niye almıyorsun?

Herşeyi Fatih biliyor bu ülkede başka takip eden yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Terim defanstan top çıkarmak istiyorsa ilk keseceği isim Servet olmalı.Servet Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu olsada top ayağındayken bu ligin en kötü defans oyuncularından biridir.

Üstad pardon ama neye göre Servet Türkiye'nin en iyi defans oyuncusudur?
Şu aralar en formda desek daha doğru olmaz mı?

PesimiSTyLa
07.Şubat.2008, 09:26
Türk ligini kastedmedi sanırım orada oğulcan. Türk oyuncuları kasteddi.

gtTs26
07.Şubat.2008, 09:28
Padişah bile eleştirilir bu topraklarda Fatih Terim kim ki eleştirmiyelim ?

Hakkaniyetli bir şekilde kadro kursun eleştirilmesin .

JunkChorn
07.Şubat.2008, 09:38
Türk ligini kastedmedi sanırım orada oğulcan. Türk oyuncuları kasteddi.

O sadece bir ayrıntı Emre.

Gerçekten adam 9 sene önce kazandığı bir başarıdan dolayı hala ülkemizde eleştirilmez kabul ediliyor.

E bu başarıda Hagi'nin de payı vardı! T.Direktör oldu gitmeli denildi. Bu ülkede gelmiş geçmiş en çok gol atam adam Hakan Şükür'e neler söylendi adam jubile yapamadı ülkesinde ve takımında.

Ama herkesi yerden yere vurabiliyoruz bir türlü Fatih Terim dokunulmaz oluyor neden biriside açıklasın yahu?

Ümit Karan'ı en sağlam zamanında almaz(Alex gol kralı olduğunda ikinci Ümit Karan olmalı yanlış hatırlamıyorsam... Herkes der ki aralarında sorun var. Milli takım kişisel sorunların yansıtıldığı bir ortam mıdır?

Ümit Özat, Emre inadı, Mevlüt inadı (nispeten hafif kalır), Nuri mevzusu.
Son olarak saydıklarım: Egemen, Semih, Kazım, Serdar Özkan?

HooijDonk07
07.Şubat.2008, 09:43
Olmaması gereken oyuncular

Ayhan Akman: Galatasaray
Emre Belözoğlu: Fenerbahçe

Emrenin yerine Selcuk Sahin Ayhanın yerinede SElcuk İnan geleblirdi
Semih'i alması kötu Sercan dururken

Bordo61Mavi
07.Şubat.2008, 11:14
Egemen defanstan top cikarabiliyor, Fatih Terim yanlis kilif takmis :)

fmsmyrna
07.Şubat.2008, 22:06
Egemen defanstan top cikarabiliyor, Fatih Terim yanlis kilif takmis :)

Bende bu konuda Terim'le aynı düşünüyordum bu sebeple dün maçı daha dikkatli izledim.Egemen tüm topları Song'a verdi.

Bence de çağrılmalı hele Gökhan Zan varken ama öne sürdüğü savunma doğru.

tarikko
08.Şubat.2008, 00:58
Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in (A) Milli Takım aday kadrosunu hangi kriterlere göre açıkladığını merak ettiklerini söyledi.

Alioğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor'dan sadece Gökhan Ünal'ın, (A) Milli Takım'ın, Fildişi Sahili ile yapılacak özel maçın kadrosuna alınmasını hayretle karşıladıklarını ifade etti.

Trabzonspor'un sezon başından beri sergilediği performansla ligin zirvesinde yer aldığını ifade eden Alioğlu, şunları kaydetti:

''Turkcell Süper Lig'in en başarılı takımlarından biri olan Trabzonspor'dan, A Milli Takım aday kadrosuna sadece Gökhan Ünal'ın alınmasını büyük bir şaşkınlıkla karşıladık. Teknik sorumlu Fatih Terim ve yardımcılarının hangi kriterlere göre kadro oluşturduğunu doğrusu merak ediyoruz.

Gökhan gibi Trabzonspor kadrosunda ay-yıldızlı formayı hak eden oyuncu sayısı oldukça fazladır. Buna rağmen sadece bir oyuncunun davet edilmesi bize göre hakkaniyetli bir yaklaşım tarzı değildir. Yine de bu durumun oyuncularımız için daha da itici bir güç olacağına inanıyor, milli takım seçicilerini bundan böyle daha adil davranmaya davet ediyoruz.''

Maraton

garydelgadov
08.Şubat.2008, 01:07
Kazım,Emre,G.Zan ve MevLüt yine yeniden saçma seçimLer.YerLerine sırayLa Özer Hurmacı,SeLçuk İnan,Egemen ve Sercan...Bu kadar basit...

Trabzonspor
08.Şubat.2008, 01:21
ıstedıgınız kadar egemn olsun o olsun bu olsun şu olmasın eyın bu adam forma ıle degıl kafasına gore adam alıyor.

Crocodile1963
08.Şubat.2008, 02:02
Egemen, Bursaspordaki oyunun aynısı Trabzonda da gösteriyor ancak FT takıntılı olduğu oyuncular olduğundan milli takıma alınmıyor. FT'nin açıklaması "Topu oyuna sokamıyor" gülüyorum buna sadece.
Bu maç puan maçı değil adı üstünde hazırlık maçı o kadar önemli bir maç değil. Al şimdiye kadar almadığın oyuncuları bir oynat gençleri al kaynaşsınlar ne kaybedersin ki. Hiçbir şey...

Sheriff
08.Şubat.2008, 03:04
Bence kadro iyi oyunculardan kurulu olmuş. Ufak tefak eksik gedik tabiki olacaktır ama buda teknik direktörün kendi takdiridir. Bence kadro genel anlamda iyi.

JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:30
Bence kadro iyi oyunculardan kurulu olmuş. Ufak tefak eksik gedik tabiki olacaktır ama buda teknik direktörün kendi takdiridir. Bence kadro genel anlamda iyi.

Evet abi :) Takdir-i ilahi(!)