PDA

View Full Version : Yok Böyle Bir Taraftar!!!

gezenti
07.Şubat.2008, 18:42
Bursaspor, Türkiye Kupası´ndan elendi ancak taraftarın şovu görülmeye değerdi... Yeşil-Beyazlılar 3-0 gerideyken bile tribünler susmadı, Başkan Yazıcı 12. adama övgü yağdırdı.

Başkan teşekkür etti
Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Bursaspor, Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu ancak Yeşil-Beyazlı tribünlerin şovu geceye damgasını vurdu... Takım 3-0 yenik durumdayken bile futbolcuları durmadan destekleyen Bursasporlu futbolseverler, tribünde adeta şov yaptı. Başkan İbrahim Yazıcı da 12. adama desteğinden dolayı teşekkür etti. Böylesine muhteşem bir taraftara galibiyet yakışırdı diyen Yazıcı, “Tüm Türkiye gerçek taraftar nasıl olur gördü” ifadesini kullandı.

Takım Başkent’e gitti
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, “Tribünler böyle olduğu sürece, büyük başarılar elde ederiz” derken, artık lige döndüklerini söyledi. Yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Timsahlar, dün Ankara’ya gitti. 22 kişilik bir kadro ile Başkent’te son hazırlıklarını yapan Bursaspor’da, genç forvet Sercan Yıldırım iddialı konuştu. Sercan, “Gençlerbirliği son haftalarda çıkışa geçti ancak biz büyük bir takımız. Başkent’ten 3 puanla döneceğiz” dedi.

tarikko
07.Şubat.2008, 20:44
gercekten taraftar bu demek yenildiginde bile takimi desteklemekdir taraftarlik !!! bravo bursalilara

Bedlamite
07.Şubat.2008, 20:55
Kesinlikle mükemmeldi ben bile evde taraftarın sesinden maça bir türlü konsantre olamadım ki oynayan futbolcular nasıl etkilendi kim bilir Bursa taraftarı ders verdi diyebiliriz. Bütün trübünlerin izleyip örnek alması gerekir

bugra 1905
08.Şubat.2008, 00:56
Bursa Taraftarı Türkiyede 1 Numara Olduğunu İspatladı Bence

GeNç KaRTaL
08.Şubat.2008, 01:12
Var..Beşiktaş taraftarı..:icon_wink:

garydelgadov
08.Şubat.2008, 01:17
Siz büyük bir takımsınız.DepLasmana gidiyorsunuz.O maça kadar nağmağLupsunuz.Takım iyi durumda.Ve son dakikada takımınız goL yiyor ve maçı kaybediyor.Rakip takım taraftarLarı inatLa yavaş çıkıyorLar.Bu sebepLe stattan çıkışLarı 1 saati buLuyor.Ancak tüm bu durumLara rağmen "acıktık,susadık tuvaLetimiz geLdi","emniyet bize beyaz desene" gibi tezahuratLarı boş stada söyLeyebiLiyorsa,böyLe bir başLık açmak körü körüne fanatizmdir.;;)

Crocodile1963
08.Şubat.2008, 01:59
Maça galip gelmek için gelen kupada final hedefleyen bir takımın taraftarısınız ve takımınız ilk yarım saatte 3-0 geriye düşüyor. Ancak her golden sonra taraftar daha güçlü bir sesle bağırıyor daha güçlü hakırıyor sevdasını. Bursaspor taraftarı o gün herkese bir ders verdi. Bursada birçok şeyin değiştiğini gösterdi. LigTv spikeri bile ne diyeceğini bilemedi çünkü onlar koltukların kırılmasını-küfürlerin başlamasını-yönetim istifa seslerinin yükselmesini beklediler ama olmadı. Maçta taraftar kendini galip saydı 3-0 kendilerinin önde olduğunu gösterdi ve birkaç senedir oluşmayan birlikteliği kazandı.

gezenti
08.Şubat.2008, 02:01
Eet beşiktaşlı arkadaşım sana cevap vermek istemezdim ama bence fanatizm arıyorsan kendi mesajınabak:):):).
not:Adanayı dolmabahçeyi hatırlatırım.Hee onayladığım şeyler mi kesinlikle hayır ama biz her yerdeyiz boş stadta değil fenerli arkadaşlar bilir en yakınından örnek vermek gerkirse kadıköydeki kupa maçında fener maçına gelen arkadaşlar bilir.Sefa reisin maçtan sonra otobüse gelip bii tebrik etmesi de bunu kesinlikle gösteriyor bilmem anlatabildim mi????

JunkChorn
08.Şubat.2008, 04:57
Reis ne oluyor?

Tribün lideri!

gezenti
08.Şubat.2008, 05:00
Reis ne oluyor?

Tribün lideri!

eet fener tribünün lideri gelip terik ettiyse sonuç ortada diyorum...

RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:00
Bursa taraftarı en iyi mi ?

Bakın buna gülünür işte, böyle. :)

Taraftarın işi zaten destektir, zor zamanda bağrına basabilmektir. Bursaspor taraftarı bir maçta gazı alıp böyle bir destek örneği göstermiş, tebrikler.

Böyle mi en büyük olunuyor ?

gezenti
08.Şubat.2008, 05:02
Bir maç mı bende buna gülerim:):):)
İstersen senelere stad kapasitelerine göre seyirci ortalamalarına bak büyüklük gör:):):)....

RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:06
İstersen senelere stad kapasitelerine göre seyirci ortalamalarına bak büyüklük gör:):):)....

Her maç çok seyirciye oynayıp, çekirdekçi tayfası imajını silemeyen ve mikrofonlarla ses çıkarmaya çalışan kulüpleri de biliriz. O yüzden tribüncülük bu değil, tartışmayalım.

RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:06

Her maç çok seyirciye oynayıp, çekirdekçi tayfası imajını silemeyen ve mikrofonlarla ses çıkarmaya çalışan kulüpleri de biliriz. O yüzden tribüncülük bu değil, tartışmayalım.

gezenti
08.Şubat.2008, 05:10
Ya sen kaç yaşındasın ve futbolu gerçekten takip ediyor musuun:)Maçlara filan gider misin yani:)Yok hani şurda bir anket yap bir kişi texasa çekirdekçi desin ben 2005ten beri bu sitedeyim bu kadar büyük konuşuyorum bir daha siteye girmem.Nedenini açıklıyacak ama.Arkadaşlar lütfen arkadaşı objektif gözle aydınlatın Texas çekirdekçi mikrofonla mı sesinin yükseltir:):):)....

RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:12
Ya sen kaç yaşındasın ve futbolu gerçekten takip ediyor musuun:)Maçlara filan gider misin yani:)Yok hani şurda bir anket yap bir kişi texasa çekirdekçi desin ben 2005ten beri bu sitedeyim bu kadar büyük konuşuyorum bir daha siteye girmem.Nedenini açıklıyacak ama.Arkadaşlar lütfen arkadaşı objektif gözle aydınlatın Texas çekirdekçi mikrofonla mı sesinin yükseltir:):):)....

Senin yaşın kadar yokum, ama senden çok maça gittiğime emin olabilirsin.

Bursaspor tribününe çekirdekçi dedim mi ? Mikrofonla ses yükseltir dedim mi ? Öyle birşeyi ima ettim mi ? Neden üstüne alındın ki ? Yarası olan gocunurmuş, çok doğru.

gezenti
08.Şubat.2008, 05:17

Bursaspor tribününe çekirdekçi dedim mi ? Mikrofonla ses yükseltir dedim mi ? Öyle birşeyi ima ettim mi ? Neden üstüne alındın ki ? Yarası olan gocunurmuş, çok doğru.

Gittiğim deplasmanlar tahminimce yaşından çoktur küçümsemek için söylemedim ama bana tribünü alatıyorsun buna gülüyorum işte aklınca bursayı verdiğin örneklerle bir tuttun orda hee deplasman olaylarına inanmıyorsan istediğin kadar foto koyarım sivastan denizliye ankaradan istanbula rizeden manisaya aklına gelen şehirlerin hepsine gittim bir kaç gün içinde resimleri koyarım istersen heee bu sene bursada değilim ama daha öncesinde 12 yaşmdan beri kale arkası kombinem var anlıyacağın bana tribüncüğü anlatma abicim:):):)....

RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:22
Sana birşey anlattığım yok, ama yaptığı desteği sanki olağanüstü birşeymiş gibi gösterenleri anlamıyorum. Sen maçtaysan, gönül vermişsen yapman gereken odur zaten. Tebrik ettim ben Teksas'ı, ama böyle şovlarla en büyük olunmuyor. Öyle olsaydı sanırım tibün şovunda ultrAslan'ın yanından geçemezdi hiçbir taraftar grubu, bizde bu alemde kralız der dolanırdık.

Anlatamıyorum ben bunu.

Ayrıca maçlara mutlaka gitmişsindir, kimsenin yalan söyleyecek hali yok ya. Tribüncülüğe, emeğe her zaman saygı ve destek olmalı. Biliriz o cefayı. ;)

Crocodile1963
08.Şubat.2008, 05:27
Tribünde büyüklük nasıl oluyor peki ? Ya da büyüklüğün ifadesi ne ?

gezenti
08.Şubat.2008, 05:28
Ne yapmak gerekiyor söle yapalım.
1-)Bursaspor Ormanı(TEXAS tarafından yapılmıştır)
2-)Doğudaki bir köy okulunun duvarları boyandı kitaplar alındı ve ziyaret edildi.(Okulun adı BURSASPOR OKULU OLDU)
3-)Filistin için he rmaç besteler yapıdı paralar toplandı.
4-)Stad kötü olmasına rağmen kareografi istersen bir sürü çalışma gösterebilirim
4-)Centilmenlik istersen Opti Başkan öldüğünde ilk taiye mesajı Bursaspor taraftarı tarafından gönderildi Karşıyakalı Özgür öldüğünde ilk önce taziye mesajı gönderildi.Aynı şekilde tatangalarada böyle bişey olmuştu yanlış hatırlamıosam.
5-)Dostluk mu tek kelime BURSANKARA...(Türkiyede başka var mı)
6-)Şehit cenazelerinde ve bir sürü organizasyonda etkinlik.
Sence hala çekirdekçi ve boş tribüncülerle bir miyiz yoksa hala büyük taraftar grubu değil miyiz bunu merak ediyorum:):):)...Sence başka neler yapmalıyız

RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:32
Bursaspor taraftarını çekirdekçi veya mikrofoncu diye nitelendirmediğimi belirttim kaç kere, anlamak istemiyorsunuz. Bu şekilde davranıp, en büyük (!) geçinenleri biliyoruz dedim.

Teksas'ın faaliyetlerine saygı duyarım. Ama her grubun kendine has faaliyetleri ve çalışmaları var. Buraya dökmeye gerek yok şimdi, kalabalık olmasın. Sen kalkıp en büyük biziz dersin, ben en büyük biziz derim, tartışırız. Buna kim karar verecek peki ?

Siz yine anlamak istemeyeceksiniz sanırım.

gezenti
08.Şubat.2008, 05:34
İlk mesajınla ve daha sonraki mesajlarda çok fark var.Ama inan bizde en az 3 büyükler kadar medya gücüüz olsun bizim sportif başarımz çok değil sivas kadar olsun o zaman anlıycaksın büyüklüğü...

RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 05:40
Bursa taraftarı en iyi mi ?

Bakın buna gülünür işte, böyle.

Taraftarın işi zaten destektir, zor zamanda bağrına basabilmektir. Bursaspor taraftarı bir maçta gazı alıp böyle bir destek örneği göstermiş, tebrikler.

Böyle mi en büyük olunuyor ?

---------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------

Sana birşey anlattığım yok, ama yaptığı desteği sanki olağanüstü birşeymiş gibi gösterenleri anlamıyorum. Sen maçtaysan, gönül vermişsen yapman gereken odur zaten. Tebrik ettim ben Teksas'ı, ama böyle şovlarla en büyük olunmuyor. Öyle olsaydı sanırım tibün şovunda ultrAslan'ın yanından geçemezdi hiçbir taraftar grubu, bizde bu alemde kralız der dolanırdık.

Anlatamıyorum ben bunu.

Ayrıca maçlara mutlaka gitmişsindir, kimsenin yalan söyleyecek hali yok ya. Tribüncülüğe, emeğe her zaman saygı ve destek olmalı. Biliriz o cefayı.

------------------------------------------------------------------------------------

Bursaspor taraftarını çekirdekçi veya mikrofoncu diye nitelendirmediğimi belirttim kaç kere, anlamak istemiyorsunuz. Bu şekilde davranıp, en büyük (!) geçinenleri biliyoruz dedim.

Teksas'ın faaliyetlerine saygı duyarım. Ama her grubun kendine has faaliyetleri ve çalışmaları var. Buraya dökmeye gerek yok şimdi, kalabalık olmasın. Sen kalkıp en büyük biziz dersin, ben en büyük biziz derim, tartışırız. Buna kim karar verecek peki ?

Siz yine anlamak istemeyeceksiniz sanırım.

1- Tribüncülük zordur. Orada bulunmak, o atmosferi yaşamak ve sesini son dercesine kadar takımına feda edebilmek, ben taraftarım diyen herkesin görevidir. Bunu ilahlaştırmaya gerek yok.

2- Takımına destek verip, güzel koreografi yaptıktan sonra, kendi kendine en iyi ve en büyük demek komiklik ve küçüklük ifadesidir.

Bu 2 şeyi savunurum. Onun dışında söylenecek birşey bulamıyorum. Bu konuya son mesajımdır.

Tebrikler TEKSAS !

bugra 1905
08.Şubat.2008, 05:41
Bir Youtube Girin Bakın Bursaspor Taraftar Videolarını Tek Kelimeyle Şahaneler Ve Bence Türkiyede Takımına En İyi Destek Veren Taraftarlar Çoğu Staddaki Çekirdekçiler Gibi Değil Bence FB Maçını Bursaspor Taraftarı Kazandı Tebrikler Onlara Böyle Devam Etmeliler

JunkChorn
08.Şubat.2008, 05:42
İlk mesajınla ve daha sonraki mesajlarda çok fark var.Ama inan bizde en az 3 büyükler kadar medya gücüüz olsun bizim sportif başarımz çok değil sivas kadar olsun o zaman anlıycaksın büyüklüğü...

Söylemek istemiyordum ama konu tam yeridir.

Bursaspor taraftarını tebrik ediyorum, imrendim maçta. Fenerbahçe ezdiği zamanda Bursaspor koştuğu zamanda destek verdi. İlk yarıda küfürler hariç

Fakat benim anlamadığım neden bu kadar taraftarlar adına Teksas gibi bir yeri koyuyor? Senin gittiğin maç, bildiğin tribün kültür kadar Teksas'ın ne olduğu bilirim. Asıl Teksas benim bahsettiğim.

İkincisi Ankaragücü taraftarı ile sürekli paslaşmalar güzel, iyi hoş. Böyle taraftar yok derken kırılan camlar, atılan taşlar niye sayılmıyor acaba? Bursa'dan Beşiktaş otobüsünün çıkamadığını bilirim.

Taraftar o gün Fenerbahçe maçında yapılan davranışlar ile olur. Gerisi holiganlıktır. Fakat, fakat yapılan olayları tüm klübe mal etmek burada hepimizin yapacağı en büyük yanlış olur.

Teşekkürler.

gezenti
08.Şubat.2008, 05:42
Uzatmanın manası yok Eywallah...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Söylemek istemiyordum ama konu tam yeridir.

Bursaspor taraftarını tebrik ediyorum, imrendim maçta. Fenerbahçe ezdiği zamanda Bursaspor koştuğu zamanda destek verdi. İlk yarıda küfürler hariç

Fakat benim anlamadığım neden bu kadar taraftarlar adına Teksas gibi bir yeri koyuyor? Senin gittiğin maç, bildiğin tribün kültür kadar Teksas'ın ne olduğu bilirim. Asıl Teksas benim bahsettiğim.

İkincisi Ankaragücü taraftarı ile sürekli paslaşmalar güzel, iyi hoş. Böyle taraftar yok derken kırılan camlar, atılan taşlar niye sayılmıyor acaba? Bursa'dan Beşiktaş otobüsünün çıkamadığını bilirim.

Taraftar o gün Fenerbahçe maçında yapılan davranışlar ile olur. Gerisi holiganlıktır. Fakat, fakat yapılan olayları tüm klübe mal etmek burada hepimizin yapacağı en büyük yanlış olur.

Teşekkürler.

Kavgada dövüşte doğru bulduğum yer yok ama hiç bir tribün emekçisi kavgayı yok sayamaz.Küfür olayına gelince hangi taraftar küfür etmiyor bunu açıkla bana.Bursada beşiktaş ottobüsü çıkamamış demişssin bu soruya cevap verirdim ama konu çok uzar gerek yok.
Hee son olarak ben Ankarada birünideyim reklama gerek yok istersen bir gün buluşuruz texas hakkında fikir alışverişinde bulunuruz.Bu kadar Texası bildiğine yada en az benim kadar bildiğine emin olma neden mi?
1-)Yaşamadan bilemezsin
2-)en büyük yanlışın bu o çok iyi bildiğin texas ismini Bursaspor taraftarı değil Sakarya da bir karakolda ki komiser koymuştur.Nasıl olduğunuda özel mesajla sana anlatabilirim istersen.
Saygılarımla...

GeNç KaRTaL
08.Şubat.2008, 05:59
Siz Bursaspor-Fenerbahçe maçını örnek göstererek en iyi biziz derseniz bende o zaman Beşiktaş-Liverpool maçını örnek gösteriririm.Dünya'nın en saygın taraftar gruplarından KOP'tan övgüler aldığımızı gösteririm.(Onların yanında spice girl gibiydik vs.) 15 sene şampiyon olamadığımız dönemlerde,6 sene şampiyon olamadığımız dönemde delicesine takımımıza destek vermeyi sürdürmemizi örnek veririm.Kırmış olduğumuz desibel rekorunu gösteririm vs.Yani yok böyle bir taraftar diyerek en iyi taraftar Bursaspor taraftarıdır diye bir iddiada bulunmak gereksiz.Fenerbahçelilere göre en iyi onlardır,Trabzonsporlulara göre en iyi onlardır,Galatasaraylılara göre en iyi onlardır.Bunu tartışmak bir çözüm getirmeyeceği için gereksiz diye düşünüyorum..

Crocodile1963
08.Şubat.2008, 06:01
Üsttekine ek olarak
1- BursAnkara - Aynı karşılaşma içinde birbirlerini tribüne çağıran gol attıklarında alkışlayan, maç öncesi kolkola dolaşan, her maç öncesi Bursadaki kardeşliğin sebebi şehitliği ziyaret eden. Anıtkabir'e birlikte ziyaret eden başka takım taraftarları yoktur.
2- Teksas - Türkiye'de ilk ve tek olarak bir takım taraftarı kendi grup ismini koymamıştır.Zonguldak (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftr.wikipedia.org%2 Fwiki%2FZonguldak) emniyetinin maça otobüsle gelen Bursaspor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftr.wikipedia.org%2 Fwiki%2FBursaspor) taraftarlarına Teksas'tan mı geldiniz?, Taraftar otobüsünden çok Teksas Konvoyuna benziyorsunuz. sözleri bu ismin çıkmasına asıl nedendir. Zaten 90'lara kadar tribünlerde 'Teksas Konvoyu' ifadesi kullanılmıştır.

-----Bunların dünyada eşi benzeri yok.------

RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:02
Maldini, Davids gibi futbolcuların ASY ve atmosferimiz hakkında yorumlarını sizlerde biliyorsunuzdur. Bunlarında eşi benzeri yok.

Sidik yarışına mı girdik şimdi ?

Memedov
08.Şubat.2008, 06:06
Bizim milletimiz kötü şeyleri ayıplar, iyi ve güzel şeyleri görmezden gelir. yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.

Bursaspor taraftarı bunu ne en iyi olmak için yapmıştır, ne de millete gösteriş olsun diye. futbolcuların bazı şeyleri anlamaları içindir bu birlik beraberlik. umarım anlamışlardır.

RoSeSHaH
08.Şubat.2008, 06:07
Bizim milletimiz kötü şeyleri ayıplar, iyi ve güzel şeyleri görmezden gelir. yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.

Bursaspor taraftarı bunu ne en iyi olmak için yapmıştır, ne de millete gösteriş olsun diye. futbolcuların bazı şeyleri anlamaları içindir bu birlik beraberlik. umarım anlamışlardır.

Bunu söylemek çok zordu sanırım.

JunkChorn
08.Şubat.2008, 06:10
Kavgada dövüşte doğru bulduğum yer yok ama hiç bir tribün emekçisi kavgayı yok sayamaz.Küfür olayına gelince hangi taraftar küfür etmiyor bunu açıkla bana.Bursada beşiktaş ottobüsü çıkamamış demişssin bu soruya cevap verirdim ama konu çok uzar gerek yok.
Hee son olarak ben Ankarada birünideyim reklama gerek yok istersen bir gün buluşuruz texas hakkında fikir alışverişinde bulunuruz.Bu kadar Texası bildiğine yada en az benim kadar bildiğine emin olma neden mi?
1-)Yaşamadan bilemezsin
2-)en büyük yanlışın bu o çok iyi bildiğin texas ismini Bursaspor taraftarı değil Sakarya da bir karakolda ki komiser koymuştur.Nasıl olduğunuda özel mesajla sana anlatabilirim istersen.
Saygılarımla...

Şimdi olaylara farklı yerlerden bakıyoruz bence.

Hangi takım küfür ederse etsin arkadaşım. Bu yanlış olduğu gerçiğini değiştirmez. Bursaspor tribününde adını hatırlayamadım kusura bakma bayanlar oturuyor izliyor. Bu dediğimi bağışla sen kız arkadaşın, ailen yanında o küfürleri ettirir misin?

Bunu herkes yapıyor diye söylemek ile olmaz.

Ben dedim ki: Teksas (Amerika kıtası) ne halttır onu biliyorum dedim. Bu konuda da iddaalıyım. Devamında da Bursaspor'un neden Teksas ismini kullandığını anlamadığını söyledim -gerçekten bilmiyorum- Orada yanlış yapmadım yani.

Ayrıca eyvallah kim koymuşsa koymuş. Siz benimsemişsiniz, bu da var.

Sağol.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bunu söylemek çok zordu sanırım.

Zor tabi...

gezenti
08.Şubat.2008, 06:50
Üsttekine ek olarak
1- BursAnkara - Aynı karşılaşma içinde birbirlerini tribüne çağıran gol attıklarında alkışlayan, maç öncesi kolkola dolaşan, her maç öncesi Bursadaki kardeşliğin sebebi şehitliği ziyaret eden. Anıtkabir'e birlikte ziyaret eden başka takım taraftarları yoktur.
2- Teksas - Türkiye'de ilk ve tek olarak bir takım taraftarı kendi grup ismini koymamıştır.Zonguldak (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftr.wikipedia.org%2 Fwiki%2FZonguldak) emniyetinin maça otobüsle gelen Bursaspor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftr.wikipedia.org%2 Fwiki%2FBursaspor) taraftarlarına Teksas'tan mı geldiniz?, Taraftar otobüsünden çok Teksas Konvoyuna benziyorsunuz. sözleri bu ismin çıkmasına asıl nedendir. Zaten 90'lara kadar tribünlerde 'Teksas Konvoyu' ifadesi kullanılmıştır.

-----Bunların dünyada eşi benzeri yok.------

Selim Abi ve Darko Reisten dinlediğim kadarıyla Sakaryada oluyor o olay arkadaşım ama araştıraım ben genede...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Siz Bursaspor-Fenerbahçe maçını örnek göstererek en iyi biziz derseniz bende o zaman Beşiktaş-Liverpool maçını örnek gösteriririm.Dünya'nın en saygın taraftar gruplarından KOP'tan övgüler aldığımızı gösteririm.(Onların yanında spice girl gibiydik vs.) 15 sene şampiyon olamadığımız dönemlerde,6 sene şampiyon olamadığımız dönemde delicesine takımımıza destek vermeyi sürdürmemizi örnek veririm.Kırmış olduğumuz desibel rekorunu gösteririm vs.Yani yok böyle bir taraftar diyerek en iyi taraftar Bursaspor taraftarıdır diye bir iddiada bulunmak gereksiz.Fenerbahçelilere göre en iyi onlardır,Trabzonsporlulara göre en iyi onlardır,Galatasaraylılara göre en iyi onlardır.Bunu tartışmak bir çözüm getirmeyeceği için gereksiz diye düşünüyorum..

1963ten beri bir Türkiye Kupası Ve 2. lig şampiyonluğu başka dişe dokunur bişey yok bizde de buna rağmen taraftar olarak hep yanlarındaydık yanlarında olucaz.Ama inşallah sportif olarak da istediğimiz başarıları alıcaz....

anilton
08.Şubat.2008, 21:31
Bu konularda her zaman tartışma çıkar...

Ama genel olarak düşüncelerimi belirtmek isterim;Bursaspor taraftarı Türkiye'de çok önemli bir yere sahiptir.Ama en iyisi değildir...

pegahmet10
08.Şubat.2008, 23:39
bence tüekiyede en iyi taraftar grupları sırasıyla
1-Teksas (bursa)
2-Gecekondu (ankara)
3-Çarşı (beşiktaş)

KaPaLı
09.Şubat.2008, 00:01
Burda kendi taraftarlarını öven arkadaşlara soruyorum. Sizin takımınız 3-0 yenikken kupadan elenmişken siz neler yapıyosunuz ? Hakeme küfür - Başkana küfür - Futbolcuya küfür - Federasyon şaşırma sabrımızı taşırma. Bursa seyircisi herkese ders verdi. Sadece bir ara 5 dk falan sustular. Ondan snrada heryeri inlettiler. Yaptıkları ıslık şovunu yapabilecek 2. taraftar grubu kim söylermisiniz ?

Mikrofoncu arkadaş. Kapalıdan mikrofonları alındı diye olay çıkaran taraftarlarıda biliyoruz biz merak etme. Sadece spor sitelerinde okumakla öğrenilmiyo herşey. Birazda yaşaman gerekiyo.

tarikko
09.Şubat.2008, 00:53
1.Carsi
2.Teksas
3.GFB
bnce boyle siralama ....

gezenti
09.Şubat.2008, 02:14
Bu konularda her zaman tartışma çıkar...

Ama genel olarak düşüncelerimi belirtmek isterim;Bursaspor taraftarı Türkiye'de çok önemli bir yere sahiptir.Ama en iyisi değildir...

Bence en iyisidir:):):)...
Tabiy bu değişir kişiden kişiye ama diyorum bizim hiç bir başarımız yokken böyle taraftarımız varsa sivas gibi olabilsek düşünün gerisini.Stadımız kötü meda gücümü çok yok ekonomik olarak çok kötü durumdayız Menderesten kalma(abartmıyorum) otobüslerle istanbula gidiyoruz hatta sivasa gitti o otobüs ama genede bu kadar iyiyiz çok taraftar gördüm(beşiktaş taraftarını hiç canlı görmedim) ama en iyisi biziz heee bunu ben söylemiyorum Türkiye söylyor...
Not:Tartışma çıkarmak için söylemedim...

I3esiktas
09.Şubat.2008, 02:18
Komediya en iyiymiş :D

Crocodile1963
09.Şubat.2008, 05:23
http://www.bursasporum.com/haberincele-546-Varmisin_yokmusunda_BursasporVideo_Haber

gezenti
09.Şubat.2008, 05:25
Komediya en iyiymiş :D

Tahrik etme inan zararlı çıkarsın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Üstteki videoya dikkat çekerim...

World Hollow o1
09.Şubat.2008, 05:30
Selim abi kraldır yaa..

DeNiZ_1903
09.Şubat.2008, 05:33
En iyi taraftarın Beşiktaş taraftarı olduğunu herkes biliyor bir maça bakmamız doğru olmaz Beşiktaş taraftarı yıllardır böyle.. Ama Bursaspor taraftarı da oldukça ateşli.. :)

World Hollow o1
09.Şubat.2008, 05:35
En iyi taraftarın Beşiktaş taraftarı olduğunu herkes biliyor bir maça bakmamız doğru olmaz Beşiktaş taraftarı yıllardır böyle.. Ama Bursaspor taraftarı da oldukça ateşli.. :)

ya abisi burda en iyi taraftar konusunu tartışmaya kalkarsak senle çok altta kalırsın be.. :)

en iyi taraftar diyorsun şimdi iyi güzel ona baklırsa Göztepe yi ne yapacaksın adamlar amatör'deyken play off oynadıkları dönemde stadyum almadı taraftarlarını buna ne demeli?

DeNiZ_1903
09.Şubat.2008, 05:36
ya abisi burda en iyi taraftar konusunu tartışmaya kalkarsak senle çok altta kalırsın be.. :)

en iyi taraftar diyorsun şimdi iyi güzel ona baklırsa Göztepe yi ne yapacaksın adamlar amatör'deyken play off oynadıkları dönemde stadyum almadı taraftarlarını buna ne demeli?

Ben burada kendi görüşümü belirttim Beşiktaş taraftarı daha iyi bir taraftar bana göre ama Bursaspor'un taraftarına birşey söylemedim burda fikrimi söylüyorum isteyen katılır isteyen katılmaz..

World Hollow o1
09.Şubat.2008, 05:38
ben zaten sana bir şey söylemedim ki
sadece bende senin görüşüne karşılık ufak yönlü bir örnek verdim konuşmaya gelmiyor demekki. k.b

DeNiZ_1903
09.Şubat.2008, 05:42
ben zaten sana bir şey söylemedim ki
sadece bende senin görüşüne karşılık ufak yönlü bir örnek verdim konuşmaya gelmiyor demekki. k.b

tamam , yanlış anladıysam kusura bakma.. :)

gezenti
09.Şubat.2008, 05:43
Selim abi kraldır yaa..

Selim aga iyidir hoştur çok severim kendisini ama her tribün lideri gibi çorbasına bakar.Acunun ikram ettiği meblağı bilmek lazım:):):)
Not:Ama insan olarak çok iyidir deplasmanda 1 kşi bırakmaz dışarda.Çok bilet vermiştir bana bugüne kadar hakkaten hakkını ödiyemem Selim Abinin.....

World Hollow o1
09.Şubat.2008, 05:46
her liderin yaptığı iştir, şimdi sana bile öyle teklif gelse neler yaparsın değil mi :)

edit.

gezenti
09.Şubat.2008, 05:49
her liderin yaptığı iştir, şimdi sana bile öyle teklif gelse neler yaparsın değil mi :)

edit.

Ya Mesut abi sadece iyi bir Bursasporlu o kadar.Selim abi tek.Maçlara gidiyorsan görürsün arkadaşım her maç ama her maç o tarafta kavga çıkıyor.Liderlik vasfı yok ve tayfası kötü...

I3esiktas
09.Şubat.2008, 06:06
Tahrik etme inan zararlı çıkarsın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Üstteki videoya dikkat çekerim...

Ben tahrik edecek bişey yaptıgımı dusunmuyorum :D sadece gülüyorum suçmu? Bana söyledigin laflar çok gülünç geliyo ondan.

gezenti
09.Şubat.2008, 06:15
Neyseee bişey demiyorum sen gülmeye devam et gün gelicek ANADOLUNUN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKÜCEKSİNİZ...

I3esiktas
09.Şubat.2008, 06:26
Devam et gülmeye :D

gezenti
09.Şubat.2008, 06:37
Devam et gülmeye :D

Aynen sende takıl öle...

Crocodile1963
09.Şubat.2008, 06:43
Bizim yaptığımız büyüklüktür. Fenerbahçe taraftarını da gördük bugün 2-0 olduğunda homurdanmalar arttı ve yönetim aleyhine tezahüratlar başladı.

El Barto
09.Şubat.2008, 17:02
Bu tür konuları bu başlık altında konuşun tartışın.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=16462&highlight=futbol+kafe

Tabii olayı kişiselleştirmeden tartışmayı başarabilirseniz ki hiç sanmıyorum. Şu konuda bile enaz 3-5 tane ceza alabilecek tarzda mesaj var. Ama ceza vermekle değişeceğinizi de hiç sanmıyorum. İlk mesajla altındaki mesajlara bir bakın ne kadar alakalı. Olay taratarları karşılaştırmak değil ama konunun ana fikri buraya sapıyor.

Bu arada en iyi taraftar grubu maça gitmeyen taraftardır buda benim fikrim. :)

Konu kilitlenmiştir.