Log in

View Full Version : Kral oynamak istiyor !!!

tarikko
07.Şubat.2008, 20:39
Geçtiğimiz yıl Gol Kralı oldu. Euro 2008’de kritik gollere imza attı. Güiza gelince forvet arkası oynadı. Sakatlıktan çıktı, kulübeden kurtulamıyor. Kısacası Kral artık oynamak istiyor.

HÜRRİYET'in haberine göre, BURSASPOR’u deplasmanda 3-1 yenerek Fortis Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselen Fenerbahçe’nin gündeminde, oyuna alınmadığı için maç bitmeden isyan bayrağını çekip soyunma odasına giden Semih Şentürk var. Taraftarın, futbol otoritelerinin ortak görüşü "Semih’e haksızlık yapılıyor" şeklinde. Buna karşılık teknik direktör Luis Aragones, tercihini vatandaşı Daniel Güiza’dan yana kullanıyor. Kaçırdığı gollerle saç baş yolduran İspanyol sahada, Semih ise görev bekliyor.

O bir sabır taşı

Maçtan sonra telefonunu kapatan, kimseyle konuşmayan ve arkadaşları duş alırken otobüse giderek tek başına koltuğa oturan Semih oldukça dertli. Eski takım arkadaşı Mateja Kezman’ın bile "O bir sabır taşı" diye anlattığı Semih patlamaya hazır bomba gibi, "Yıllarca yedek soyundum, sabrettim ve gerçek golcü kimliğimi kazandım. Milli Takım’da kendimi kanıtladım. Tam oynamam gerektiği dönemde oturuyorum. Bu durum beni mutlu etmiyor. Milli forma için oynamam gerekiyor" diyor.

Susmayı bilirim

Yakın dostlarına içini döken Semih bakın daha neler söylüyor: "Fenerbahçeliliğimi kimse tartışamaz. Takım kazandığı sürece susmayı bilirim. Yine sustum. Kimseyle bir şey paylaşmadım. Kaldı ki Bursa maçında soyunma odasına tepki göstermek için gitmedim. Terli olduğum için idari menajerimiz Volkan Ballı’dan izin istedim. Ama göz göre göre haksızlığa uğramak artık beni yıpratıyor. 26 yaşındayım. Bu kulübün ikinci kaptanıyım. Artık genç bir golcü değilim.

Yalnız kalıyorum

Milli Takım’ın önemli maçları var. Bu şartlar altında oynamadan nasıl forma şansı bulacağım. Hem Milli Takım’a, hem de Fenerbahçe’ye katkım olacağını düşünüyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Formayı da fazlasıyla hakediyorum. Hocamın bir an önce bana şans vermesi gerekiyor. Ne Güiza, ne de başka bir arkadaşımla problemim yok. Elimden geldiği kadar herkese destek veriyorum. Ama ben yalnız kalıyorum. Tepkisiz kalmak bana hiç bir şey kazandırmıyor."

Politik Aragones

Teknik direktör Luis Aragones ise Semih Şentürk ve Daniel Güiza için kendisine yöneltilen sorulara büyük bir ustalıkla yanıt veriyor. Tecrübeli İspanyol futbolcularıyla ilgili bireysel yorum yapmak istemediğini bunu meslek yaşantısında kendisine ilke edindiği dile getirerek, soruları politik cevaplar ile geçiştiriyor. Anlaşılan Semih Şentürk bu gidişle geçen yıllarda olduğu gibi "nöbetçi golcü" kimliğinden kurtulamayacak. Bekleyelim görelim.

İlk kez tepki verdi

Semih Şentürk, Bursaspor maçında yarım saat kenarda ısındı ve üç oyuncu değişikliği sonrasında elindeki formasıyla soyunma odasının yolunu tuttu. Kulübeye alışık ve sabırlı tavırlarıyla tanınan Semih ilk kez oyuna giremediği için tepkisini yüzüne yansıttı.

Maraton

GodfatheR
07.Şubat.2008, 20:44
Semih tam bir sabır taşı.Onun yerinde obaşka bir futbolcu olsa çoktan takımdan ayrılmayı kafasına koymuştu.Ki Semih'de o yola doğru gidiyor,itiliyor :\

World Hollow o1
07.Şubat.2008, 20:45
Semih büyük bir fırsat ama kullanmıyor Aragones amca..

çok sabırlı ve kişilikli bir futbolcu her zaman inandığım bir konudur Sabır, her zaman sabır etmesini bilen en büyük futbolculardan birisi.

Bedlamite
07.Şubat.2008, 20:51
İyi bi fenerbahceli olarak Semih'i uzun dönemde yakından takip etme fırsatı yakaladım ve gördüm ki Türkiye' de çoğu futbolcunun yapamadığını başardı yani üzerine koyarak kendini geliştirdi. Bi zamanlar araya atılan topa yavaş oldugu icin yetişemeyen Semih gecen senenin gol kralı ve Türkiye'nin sayılı golcülerinden oldu. Saç baş yolduran Guiza 'nın girdiği pozisyonların en az %50 sini atabilecek kapasiteye sahip olan bir oyuncunun yedek oturupta Guiza nın sahada olması bu saatten sonra adam kayırmadan başka birşey değildir.Semih halktan ve Fenerbahce taraftarından hak ettigi ilgiyi görsede bir türlü teknik kadro tarafından bunu görememekte. Umarım yakın zamanda hak ettiği yerde yani 11 de olur ve gecen sene bize yaşattığı sevinçleri tekrarlar..

Since-1907
07.Şubat.2008, 21:19
Aragones Bursa maçında da Guiza yı oynatarak bana göre adam kayırmıştır.Semih'in 2.yarı oyuna girmemesine bişe demiyorum çünkü zorunlu oyuncu değişiklikleri yapıldı fakat Bursa maçında ilk 11 de kesinlikle Semihle başlanılması gerekiyordu..1-0 avantajıyla gittiğin maçta topu ileride tutabilecek,gerektiğinde çalım atıp gol pozisyonuna girecek bir forvetle başlanılmalıydı..Bu forvette Semih Şentürk'tü

İnşallah Aragones'in düşündüğü birşey vardır ama ben sanmıyorum :(

TR.CaPTaiN
07.Şubat.2008, 21:25
Oyuncumuz Semih Şentürk Bursa maçı tamamlanmadan önce yedek kulübesinden çıkarak soyunma odasına gitmesi ve bu olayla ilgili olarak medyadaki yorumlara açıklık getirdi. Resmi sitemize açıklamalarda bulunan ve maçtan sonra medya mensuplarının soyunma odasına gidiş şeklini isyan olarak nitelendirdiğini ifade eden Semih Şentürk "Hiç bir oyuncu yedek kulübesinde oturmak istemez. Oynamadığı zamanlarda da üzülür. Bunun tersini söylemek yalandır, yanlıştır. Ama buna karar verecek olan mahalle takımında bile teknik direktördür. Özellikle kazanılmış bir maça rağmen, Türkiye kupası gibi camiamızın yıllarca hasret kaldığı kritik bir tur atlama maçında takımımızın galibiyetini bir tarafa bırakarak bir oyuncu ile ilgili 2 gün süreyle olumsuz haberler yapmak, hem Fenerbahçe'ye, onun hocasına ve oyuncusuna zarar vermektedir. Herşeyden önce bu takıma gönül vermiş milyonlarca taraftarı kandırmaktır. Maç bitmeden yedek kulübesinden kalkarak soyunma adasına gitme fikri benim değil, teknik kadronun isteğidir. 2. Devre boyunca saha kenarında ısınmış bir oyuncunun 3. değişiklik yapıldıktan sonra terli terli kulübede oturması gerektiğini düşünen zihniyet ortaya çıkan görüntüye hayali yorum yapmaktadır. Yazılanlar yalanlanmadıkça, açıklama yapılmadıkça medyamızın bir bölümü Semih Şentürk'ü başka takımlara göndermekte, takımda kriz yaşandığını, oyuncu ile hoca arasında problemler bulunduğunu kamuoyuna yaymaktadır. Profesyonel Futbol takımında bulunan tüm arkadaşlarım gibi ben de takımımızın gerek lig, gerekse kupa mücadelesinde başarılı olması için tüm gayretimizle çalışacağız. Başımızda deneyimli bir teknik direktör ve her geçen gün performansı artan, galibiyet sayısı çoğalan bir takım için çaba sarfedeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Fenerbahce.org

bugra 1905
08.Şubat.2008, 00:50
Semihin Ne Kadar Efendi Bir Futbolcu Olduğunu Biliyoruz Ayrıca Çok Sabırlı Ve İyi Bir Golcü Bence Klübede Oturmayı Haketmiyor

Revolution
11.Şubat.2008, 01:16
Semih kaç yıl yedek kaldı ayrılma kelimesi ağzından çıkmadı heykeli dikilecek adam vallahi helal olsun...