Log in

View Full Version : Türkiye-Fildişi Sahili [ Hazırlık Maçı ]

fmsmyrna
11.Şubat.2008, 01:40
Çarşamba saat 20:30'da İzmir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maç.15-20 bin biletin satıldığı konuşuluyor muhtemelen stat tamamen dolu olacak.

deniz.91
11.Şubat.2008, 02:20
Güzel bir karşılaşma olacaktır umarım kzanaırız

KanaKe
11.Şubat.2008, 06:38
Türkiye icin kolay bir mac olur. Ben Fildisi yerine daha bir flas takim beklerim acikcasi.. Arjantin felan deniliyordu olmadi herhalde..

Alicanfmfan
11.Şubat.2008, 06:44
Türkiye icin kolay bir mac olur. Ben Fildisi yerine daha bir flas takim beklerim acikcasi.. Arjantin felan deniliyordu olmadi herhalde..

Valla , Fildişi de çok dişli bir takım kadrosunda çok kaliteli , Avrupa'nın değişik ve zorluk derecesi yüksek liginde oynayan futbolcuları bulunuyor , kolay olmayacak ama İnşAllah kazanırız.

Cengo
11.Şubat.2008, 06:46
Milli Takım olmasaydı bile Drogba'yı izlemek için bile gidilir o maça..

Since-1907
11.Şubat.2008, 06:49
Fildişi bence hiç de kolay bir rakip değil güzel bir maç olacağını umuyorum..

Deniz
11.Şubat.2008, 07:01
Fildişi en verimli hazırlık maçı olacaktır bizim için, iyim bir seçim.Umarım seyri yüksek bir maç olur.:)

fmsmyrna
11.Şubat.2008, 20:57
Drogba,Yaya Toure ve Arda için gidiyorum maça inşallah yağmur yağmaz da ıslanmayız

Hugo
11.Şubat.2008, 23:35
Bence kaybedeceğiz. Ama inşallah yenilmeyiz.

Redrum
11.Şubat.2008, 23:51
Tam dişimize göre rakip. Çok zevkli bir karşılaşma olacak:D

Bordo61Mavi
12.Şubat.2008, 02:13
Hangi kanal gosteriyor ??

Hugo
12.Şubat.2008, 02:18
TRT1 yayınlıyor maçı.

Knightmare
12.Şubat.2008, 02:35
Berabere biter :p ya 0-0 ya 1-1 :)

RaSenGan
12.Şubat.2008, 03:43
Her şeyi öğrendik İstiklal Marşını söylemeyi öğrenemedik.

BeeTLeJuiCe
12.Şubat.2008, 03:57
Gökhan ne vurdu bee.
Gökhan Ünal'ın golü ile 1-0 öne geçtik.

Gökhan Zan dışında iyi bir kadro çıkarmış Terim.

PesimiSTyLa
12.Şubat.2008, 03:59
ne goldü be :D

KaPaLı
12.Şubat.2008, 04:00
Çok iyi oynuyoruz. Gökhan güzel gol attı gerçekten iyi yere vurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AYI boğan servet :D Drogbanın kramponu kopardı adam yaa :n:

Oghuse
12.Şubat.2008, 04:12
Tüh yaa unutmuşum maçı.. Golü göremedik..

Alicanfmfan
12.Şubat.2008, 04:16
Gökhan Zan şuan gayet iyi oynuyor.

Bordo61Mavi
12.Şubat.2008, 04:33
Gokhan demek bundan direklere nisanliyor topu :D

Alicanfmfan
12.Şubat.2008, 04:34
Gökhan daha zor bir gol attı , daha kolay golü kaçırdı :S

Oghuse
12.Şubat.2008, 04:36
bir karede Fatih Terim çok komikti kalıp olmuş ve tepkisiz.. :n:

Redrum
12.Şubat.2008, 04:37
3 dene gökhan var beyler takımda, anlaşılmıyor kimden bahsettiğiniz:D

Bordo61Mavi
12.Şubat.2008, 05:29
top cikmio kardesim :D

Papi44
12.Şubat.2008, 05:33
Bencede Gökhan Zan gayet iyi.

Bordo61Mavi
12.Şubat.2008, 05:40
Sanki kupa getiren gol atti Drogba nasil sevindi oyle:D

Alicanfmfan
12.Şubat.2008, 05:43
Hazırlık maçı oldugu için sonucu pek takmadım ama oynanan oyun kötüydü.

Redrum
12.Şubat.2008, 05:46
Al işte. İkinci yarı zaten hücum nedir unuttuk. Tuncay çıkınca ataklar da bitti. Ne kanatlardan gidebildik, ne ortadan.

PesimiSTyLa
12.Şubat.2008, 05:46
O degil de Msn den Kerem ile konuşuyordum. gökhan zan bugun iyiydi dedim. 2 dk gecti servet koneyi tutuyo o da ona gitti arkadan, drogbayı unuttu hatasından golü yedik :D

Golümüze kadar iyiydik ama 1-0 dan sonra kötüydük. Hazırlık macı cok önemli değil.

KaPaLı
12.Şubat.2008, 05:50
İlk yarıda gayet iyi oynadık. Semih bu takımda banko oynaması gerek oyuncuların başında geliyo. Gökhanla ikisi iyi 2li oldular.

Bekq
12.Şubat.2008, 05:53
Gökhan-Servet ikilisi İspanya maçında delik deşik olurlar.;;)

Alicanfmfan
12.Şubat.2008, 05:56
O degil de Msn den Kerem ile konuşuyordum. gökhan zan bugun iyiydi dedim. 2 dk gecti servet koneyi tutuyo o da ona gitti arkadan, drogbayı unuttu hatasından golü yedik :D

Golümüze kadar iyiydik ama 1-0 dan sonra kötüydük. Hazırlık macı cok önemli değil.

Golü , Sabri'nin hatasından yedik.

EreN
12.Şubat.2008, 06:01
(A) MİLLİ Futbol Takımımızla‚ İzmir´de yarın karşılaşacak Fildişi Sahili´nin yıldız futbolcusu Drogba‚ Fenerbahçe´yle İstanbul´da oynadıkları Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçını unutamadığını söyledi.

Türkiye´den bugüne kadar transfer teklifi alıp almadığı sorusu üzerine konuşan Drogba‚ Teklif almadım. Ancak Türk takımlarından Fenerbahçe´ye karşı oynadığım maç güzel bir deneyimdi dedi.

Premier Lig´de karşılıklı oynadıkları‚ milli takımımızın yıldızlarından Tuncay´dan da övgüyle bahseden Drogba‚ Çok iyi yolda. İşini en iyi yapan futbolculardan biri. Gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağından eminim ifadesini kullandı. Chelsea´de sorunlu bir dönem geçiren ünlü futbolcu‚ Londra ekibinin Teknik Direktör Luiz Felipe Scolari´nin görevine son vermesiyle ilgili ise yorum yapmadı.

Kaynak : Hürriyet

JunkChorn
12.Şubat.2008, 06:10
Sabri, Gökhan Zan kötüydü. Arda ve Hamit fiziksel olarak kötüydü. Semih isteksizdi. Ama yinede iyiydik.

Fildişi Sahili bu kadar fizik gücüne rağmen çok basit hatalar yaptı. Gökhan Ünal'a helal olsun çok güzel bir gol attı. Mesaj yerine ulaşır umarım:)

Ancak benim anlam veremediğim bu Drogba olayı. Herkes fotoğraf çektirmek istiyor. Hakem bile maç başında sarıldı. Maç sonrası onu özellikle röportaja almak. Sanki Kaka, Sheva, Ballack, Gerard, Henry vs. hiç Türkiye'ye gelmemiş, görgüsüzmüşüz gibi davranmamıza üzüldüm.

Alicanfmfan
12.Şubat.2008, 06:14
Sabri, Gökhan Zan kötüydü. Arda ve Hamit fiziksel olarak kötüydü. Semih isteksizdi. Ama yinede iyiydik.

Fildişi Sahili bu kadar fizik gücüne rağmen çok basit hatalar yaptı. Gökhan Ünal'a helal olsun çok güzel bir gol attı. Mesaj yerine ulaşır umarım:)

Ancak benim anlam veremediğim bu Drogba olayı. Herkes fotoğraf çektirmek istiyor. Hakem bile maç başında sarıldı. Maç sonrası onu özellikle röportaja almak. Sanki Kaka, Sheva, Ballack, Gerard, Henry vs. hiç Türkiye'ye gelmemiş, görgüsüzmüşüz gibi davranmamıza üzüldüm.

Yazık , Gökhan Zan'a yazık adam daha ne yapsın Oğulcan elinden geleni yaptı :)

JunkChorn
12.Şubat.2008, 06:20
Ben beğenmedim Alican. Yanındakilerin kademeleri ile hatasız gözüktü. Zaten kadroya alınmamalıydı bence. Gerçi yerine alınacak adam zor görür formayı ama :) -Egemen-

Addolorato
12.Şubat.2008, 06:21

Türkiye'ye gelmiş olabilir ama İzmir'e geldiklerini sanmıyorum :icon_razz:

JunkChorn
12.Şubat.2008, 06:23
Türkiye'ye gelmiş olabilir ama İzmir'e geldiklerini sanmıyorum :icon_razz:

Evet, haklısın:) Peki bu görgüsüzlük olmasını değiştirir mi sence? Orada Arda, Tuncay, Hamit varken. Hamit yada Tuncay kaç kere gitmiştir İzmir'e?

Addolorato
12.Şubat.2008, 06:25
Ülkemiz'de yabancı hastalıgı var bence. Drogba Türk olsa Tuncay'da Afrika'lı olsa bizim taraftarımız Tuncay'a ilgi gösterirdi. Ayrıca diğer taraftan bakarsak Drogba o saydığın milli futbolcularımızdan daha iyi bir oyuncu bence. Arda hariç tabi :D

KaPaLı
12.Şubat.2008, 06:28
Çok yanlış düşünüyosun Eralp. Tuncay - Hamit mi Drogramı dersen ben Tuncay - Hamitten birini alırım. Çünkü takımın yükünü onlar çeker. Görev adamları. Tabi herkese göre gol atan adam yıldız adam oluyo.

Deniz
12.Şubat.2008, 06:29
Drogba Chelsea'de diye bu kadar ilgi var kendisine.Yabancı uyruklu olmasıyla alakalı değil bence.

Alicanfmfan
12.Şubat.2008, 06:31
Drogba Chelsea'de diye bu kadar ilgi var kendisine.Yabancı uyruklu olmasıyla alakalı değil bence.

Yaya Toure , yada Kolo Toure daha iyi takımdalar ama onları neredeyse hiç ilgi yok :)

Bekq
12.Şubat.2008, 06:33
Birde şöyle düşünelim Güiza Fenerbahçe'ye değilde avrupada büyük bir kulübe gitseydi.Ve DİYELİMKİ İspanya ile maçımız var.İzmir'de Güiza'ya ne kadar ilgi olurdu.Adam şu anda Fenerbahçe'de.Ve millet ilgi göstereceğine dalga geçiyor.:zuhaha

Addolorato
İsmail abinin dediği gibi gol atan adam sesini duyurur. Mesela bir bayan Drogba'nın ismini duymuştur elbet ordan burdan. Ama bir Yaya Toure'yi bilmesine futbola çok ilgili değilse imkan yok.

Deniz
Bide Drogba daha ünlü, Chelsea birden çıkış yakalayınca kendiside yakaladı.Zaten maça herkes hemen hemen bunun için gitti :)

galatasaray12'nin anlattığını, anlatmaya çalışıyorum.

Addolorato
12.Şubat.2008, 06:34
Onlar geldilermi Türkiye'ye, tam bilmiyorum ben?

Bide Drogba daha ünlü, Chelsea birden çıkış yakalayınca kendiside yakaladı.Zaten maça herkes hemen hemen bunun için gitti :)

Yuh Deniz. Kolo ile Yaya bugün ilk 11'de yer aldılar.

Deniz
12.Şubat.2008, 06:37
Pardon, dalmışım birden :) Milletlerini bile unuttum.. Anlatmak istediğim konu zaten başka.

Zaten İzmir'de olsam maça, Yaya ve Kolo içinde giderdim :)

KaPaLı
12.Şubat.2008, 06:40
Çevir kazı yanmasın evladım çevir...

ben olsa Yaya Toure - Kolo Toure ve Zokorayla çekilirdim ;) o takımın gerçek yükünü onlar çekiyo çünkü. Eboue yoktu bu akşam olsa oda olurdu tercihlerimde.

Güzel maç oldu ama 2. yarıda biraz sıktı oyun bizi. Oyuncu değişiklikleride çok istenilen düzeye getiremedi oyunu. Gökhan Gönül ve TUncay ikilisi oynarsa kanatta ne kadar etkili olacaklarını gösterdiler. Tuncay - Aurelio - Hamit - Arda ortasahası çok dinamik ve etkili bir ortasaha olmş

Deniz
12.Şubat.2008, 06:41
Evet, sonuçta tanıdığımız oyuncular.Ama yoğunluk Drogba'ya oldu.

Addolorato
12.Şubat.2008, 06:42
Çevir kazı yanmasın evladım çevir...

ben olsa Yaya Toure - Kolo Toure ve Zokorayla çekilirdim ;) o takımın gerçek yükünü onlar çekiyo çünkü. Eboue yoktu bu akşam olsa oda olurdu tercihlerimde.

Sende taktın yük olayına :D. Drogba'da gol yükünü çekiyor yahu :icon_biggrin:

KaPaLı
12.Şubat.2008, 06:43
Sende taktın yük olayına :D. Drogba'da gol yükünü çekiyor yahu :icon_biggrin:

Eralp topu defanstan alıp ileriye Drogbamı götürüyo :D ?

Deniz
12.Şubat.2008, 06:44
Peki, topu defansdan alıp Yaya Toure ve Kolo'mu forvet hattını oluşturuyor? :)

Alicanfmfan
12.Şubat.2008, 06:50
Topu , hücum alanına taşıyorlar bu daha zor iş.

Deniz
12.Şubat.2008, 06:52
Her mevkiinin zorluğu ayrıdır.

Tamam artık, maça dönelim :)

Onurap
12.Şubat.2008, 06:52
Gökhan-Servet ikilisi İspanya maçında delik deşik olurlar.;;)

Hadi G.zan tamamda Servetin ne hatası var?
Can Yasin oynasın dimi taş gibi defans oluruz.?

Bana kalırsa eren güngör oynamalı Servetin yanında..Yavaş yavaş girmeli takıma bu ispanya maçı henüz olmasa bile..

----------------------------------------------------------------------------------------
Maça gelirsek..

Terim işleyen çarka çomak sokmasa 2.yarıda goller bulup farklı kazanabilirdik..Hayır yani ispanya ile oynamak için hazırlanıyoruz sıradan bir hazırlık maçı değil ne diye bu kadar sistemle oyuncuyla oynarsın anlamam ki..2 pas üstüste yapamadık..

Servetede Helal olsun adam Yedi drogbayı resmen.. :D

Drogba kazmasınada gol attırdıkya en çok ona üzülüyorum.. :D

Cengo
12.Şubat.2008, 07:02

Bana kalırsa eren güngör oynamalı Servetin yanında..Yavaş yavaş girmeli takıma bu ispanya maçı henüz olmasa bile..

----------------------------------------------------------------------------------------
Maça gelirsek..

Terim işleyen çarka çomak sokmasa 2.yarıda goller bulup farklı kazanabilirdik..Hayır yani ispanya ile oynamak için hazırlanıyoruz sıradan bir hazırlık maçı değil ne diye bu kadar sistemle oyuncuyla oynarsın anlamam ki..2 pas üstüste yapamadık..

Bir oyunun sadece iyi yanlarını yazmamak lazım, Servet taktik oyuncusudur, açık alanda yakalanmaması gereken bir stoperdir.Elimizde hiç üst seviye kalitede yerli stoper yok, içlerinden lig ortalamasına göre iyileri takımda.

Bana kalırsa Eren Güngör, Emre Güngör, Giray Kaçar gibi isimleri de çağırırım.

Ne Servet, ne de Zan ne de bu diğer isimlerden hiç biri tutamaz Torres'i açık alanda.

World Class bir stoper yetişmediyse bizim suçumuz.Yetişen yerlileri de Almanlara kaptırıyoruz ne güzel.

Addolorato
12.Şubat.2008, 07:06

Yahu Drogba kazmamı :icon_eek: O zaman bizim Ümit Karan Sucu Çocuk falan :icon_lol:

Alicanfmfan
12.Şubat.2008, 07:11
Bir oyunun sadece iyi yanlarını yazmamak lazım, Servet taktik oyuncusudur, açık alanda yakalanmaması gereken bir stoperdir.Elimizde hiç üst seviye kalitede yerli stoper yok, içlerinden lig ortalamasına göre iyileri takımda.

Ne Servet, ne de Zan ne de bu diğer isimlerden hiç biri tutamaz Torres'i açık alanda.

World Class bir stoper yetişmediyse bizim suçumuz.Yetişen yerlileri de Almanlara kaptırıyoruz ne güzel.

Bana , açık alanda Torres'i durdurabilecek bir stoper söyler misin :icon_lol:

TR.CaPTaiN
12.Şubat.2008, 07:16
İspanya - İngiltere maçını izliyorum. Gerek İngiltere gerekse İspanya kalecileri topu en yakın defans oyuncusuna aktararak onlardan başlamak üzere atak oluşturuyorlar. Oysa ki bizim sistemimiz tuttun mu Volkan topu dik ileriye elbet indirir birisi, kontrol ettin mi Servet dik ileriye 11 kişilik takım elbet vardır topu alacak biri, top sende mi Gökhan Zan şişir yahu ileriye şişir o kadar adam boşuna mı var orda. Tabi ki oyuncu kaliteleri arasında fark var fakat onlar yetiştirirken sadece adam tutsun diye değil yeri geldiğinde hücum hattına da elinden geldiğince destek verecek şekilde yetiştiriyorlar. Biz ise sadece adamı tutsun yeter, defans dediğin sadece adam tutar sistemindeyiz. İspanya maçında yüksek konsantrasyon durumu olmazsa işimiz çok zor olacak.

Since-1907
12.Şubat.2008, 07:22
İspanya - İngiltere maçını izliyorum. Gerek İngiltere gerekse İspanya kalecileri topu en yakın defans oyuncusuna aktararak onlardan başlamak üzere atak oluşturuyorlar. Oysa ki bizim sistemimiz tuttun mu Volkan topu dik ileriye elbet indirir birisi, kontrol ettin mi Servet dik ileriye 11 kişilik takım elbet vardır topu alacak biri, top sende mi Gökhan Zan şişir yahu ileriye şişir o kadar adam boşuna mı var orda. Tabi ki oyuncu kaliteleri arasında fark var fakat onlar yetiştirirken sadece adam tutsun diye değil yeri geldiğinde hücum hattına da elinden geldiğince destek verecek şekilde yetiştiriyorlar. Biz ise sadece adamı tutsun yeter, defans dediğin sadece adam tutar sistemindeyiz. İspanya maçında yüksek konsantrasyon durumu olmazsa işimiz çok zor olacak.

Ona bende dikkat ettim kalecileri yerden oynamayı tercih ediyor her zaman için Bizim Volkan hadi Türkiye maçında anladım Semih'e şişiriyorsun Semih indirebilir peki Fenerbahçe maçlarında Guiza'ya şişirmesine ne diyeceksin .. Guiza o topu indirebilir mi şişirdiği her topu defans karşılıyor 2.toplarda yine onlarda kalıyor yani Volkan'ın yaptığı topu ayaktan çıkarmak sadece..

Onurap
12.Şubat.2008, 07:26

Bizde yakalanmamaya çalışırız açık alanda.. :D
Torreste servete bi halt yiyemez dar alanda.. (::)

Emre giray gibi isimleride güçlü bir forvet ezer geçer..Elindekine uygun olarak oynayacaksın mecburen..Ama kötülemek istediğin için böyle konuşuyorsun..

Eminim portekiz maçındada Servetle c.ronalda açık alanda yakanırsa dağılır diyordun ne oldu? hiç..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yahu Drogba kazmamı :icon_eek: O zaman bizim Ümit Karan Sucu Çocuk falan :icon_lol:

Kazma tabi.. :icon_biggrin:

PesimiSTyLa
12.Şubat.2008, 07:32
ispanya ingiltere maçı. villa ingiltere defansını maymun etti ve golü yaptı. karsısındaki stoper dünyanın en iyilerinden john terry. yani sadece bizim stoperlerle de alakalı degil. herşey bazen iyi pozisyon almakla bitmiyor. biraz da şans olacak. villa - torres forvetleri. bu 2 linin maymun edemeyecegi defans mı var dünyada? ne kadar hatasız oynasak da villa yada torres bir anda numarasını yapar golü yiyebiliriz. dediğim gibi şans faktörü de önemli.

bir de bu servet maymun olur lafı da cok klişelesti artık. adam cr7 ile oynadı bittik dedik hiçbirsey olmadı. daha nice böyle söylemler yapıldı ama öyle maymun olma vs gibi bir durum hiç olmadı. bugün de drogba karsısındaydı. drogba rahat hareket edebildi mi? hayır. son dakikada uyuttu sadece ve golünü attı.

JunkChorn
12.Şubat.2008, 07:37
Emre Drogba'nın yanında aynı kalitede bir adam yok. Eğer Gökhan'ı yeteri kadar zorlayacak bir adam olsaydı bugün bizim defansımız da hata yapabilirdi.

Servet bugün Gökhan'a bile yardım etti. O gün Villa yada Torres ile uğraşmaktan yanındakine bakamayacak bile.

Bekq
12.Şubat.2008, 07:38

David Villa Delip deşer valla.Servet aslında hızı olsa mükemmel bir stoper.Ama büyük takımlara karşı ve onların hızlı forvetlerine karşı bire birde ne yapabilir merak ediyorum.:D

Alicanfmfan
12.Şubat.2008, 07:41
David Villa Delip deşer valla.Servet aslında hızı olsa mükemmel bir stoper.Ama büyük takımlara karşı ve onların hızlı forvetlerine karşı bire birde ne yapabilir merak ediyorum.:D

Sen Servet'e ağır diyorsan , Beşiktaş maçında o çok hızlı dedidigimiz Holosko'ya nasıl yetiştigini gör derim , vücuduna göre hızı iyi :D

Bekq
12.Şubat.2008, 07:42
Sen Servet'e ağır diyorsan , Beşiktaş maçında o çok hızlı dedidigimiz Holosko'ya nasıl yetiştigini gör derim , vücuduna göre hızı iyi :D
Vücuduna göre hızı iyide David Villa'ya yetişemez bence.Adam çok hareketli.Dünyanın en iyi forvetlerinden biri.Torres'de öyle.

KaPaLı
12.Şubat.2008, 08:06

uVqTHTZtYZQ

David Villanın golu (::)

deniz.91
12.Şubat.2008, 16:21
İlk yarısındaki oyunu beğendim takım güzel yolda görünüyor gökhan ünalın gol süperdi bu arada formunu yakalamaya başladı iyice bence 11i hep hakeden bir oyuncu

Jesus_FB
12.Şubat.2008, 16:48
Biz dun izledigim Ispanya'yi yenersek eger bizim yenemeyecegimiz takim yoktur derim vallahi ben adamlarin futboluna bir kez daha hayran kaldim

eXcitinG
12.Şubat.2008, 16:57
İspanya - İngiLtere maçına bak. Birde bizim maçımıza bak. İki takımında rakipLeri dişLi ve güçLü. Bir İspanya nın ciddiyetine bak maç içerisinde ki, birde bizim.

Biz İspanya yı orda da yenemeyiz, burda da yenemeyiz. Biz sadece bıçak kemiğe geLdiği zamanLarda gaz iLe maç kazanırız. Oynayarak, show yaparak maç kazanamayız. Zaten kırk yıLda bir iyi oynadığımız maçıda kaybederiz zaten.

Bizim sistemimiz bu. İspanya yı yenersek zaten şansına yeneriz. Başka türLü imkanı yok.

Trabzonspor
12.Şubat.2008, 17:22
Dün süper maçlar oldu ya hangını ızlıcem sasrdım.NTVSPOR'da frnsa-arjantın-TRT'de ıngıltere-ospanya ıkı macda sankı hazırlık macı degılde resmı macmıs gıbıydı hele arjantın macı superdi.İspanyada villann golu cok guzeldi.Dün bide bizim poyuna baktımda biz ispanyayı yenersek kımse bızı yenemez heralde ondan sora

King_Theoden
12.Şubat.2008, 17:27
İspanya - - - Türkiye
Casillas-------Volkan
Puyol---------Servet
Pique---------Gökhan Zan
Torres--------Gökhan Gönül
Senna--------Aurelio
Xabi Alonso----Emre
F.Torres ------Tuncay
D. Villa -------Halil
Xavi ---------Arda

Aklıma gelenler şu an bunlar. Basitçe baktığımızda hangisi daha iyi?

Onurap
12.Şubat.2008, 18:32
Bence ispanyayı kendi sahamızda yenicez buna eminim..İspanya yumuşak bi takım bence çok pozisyon bulacağımızıda düşünüyorum o baskıyla birlikte yeneriz. :)

Ama deplasmanda iş zor tabi.. :D

KaPaLı
12.Şubat.2008, 19:15
Serkan abim Puyol cezası var. Ondan bize karşı olmayacak. Dün Albiol - Pique oynattı savnmada

Aslında onlarda dikkat edilmesi gereken Villa - Torres değil ortasahanın general oyuncuları Xavi - İniesta. Xavi müthiş oynadı araya pas attı top kaptı herşeyi yaptı. Onun oyununu oynamasına izin verirsek tam batırırız.

Edit: Körmü oldm ne :D

Knightmare
12.Şubat.2008, 19:20
Yenmemiz iman gücüyle olursa olur, yoksa mümkün değil :D
Bir Dünya Kupası'ndaki ya da son Avrupa Şampiyonası'ndaki gibi herkes duasını yapacak, Terim'i takmayacak, saldıracak bütün oyuncular var gücüyle...belki o zaman bir şansımız olur :)

anilton
12.Şubat.2008, 19:45
Maçın en kötüsü G.Zan'dı,zaten maç G.Zan için alınmış bir hazırlık maçıydı,Drogba'yla test etmek için Fildişi tercih edildi.Maç bitti,karar çıktı.G.Zan futbolu bıraksın Türkiye Dünya kupasını alır...

eXcitinG
12.Şubat.2008, 20:57
İniesta nasıL yoktu yahu. Adam resmen aLay etti İngiLiz orta sahası iLe :D

fmsmyrna
12.Şubat.2008, 21:41
Evet, haklısın:) Peki bu görgüsüzlük olmasını değiştirir mi sence? Orada Arda, Tuncay, Hamit varken. Hamit yada Tuncay kaç kere gitmiştir İzmir'e?

Yanlış düşünüyorsun şöyle ki bizim takım çıktığında oyuncuları çağırdık ancak reklam panolarını geçmeden selamladılar.Hadi ısınmaya geçmek istiyorlar.Peki ısınmadan önce sahaya dolaşmaya gelebilirlerdi görebildiğim kadarıyla Semih ve Emre çıktı.O kadar insan gelmiş maça futbolcular takmıyorlar.Bi Kazım geldi panoları da aştı.Drogba sahaya gelince tüm tribünleri alkışladı.Aradaki farkda burda sanırım.Tribünlerde istiyordu oyuncuları yakından görmeyi çünkü İzmir'de kaç senedir üstdüzey futbolcu nadir görülüyor böyle maçlar sayesinde anca görülüyor.

Maçta Gökhan Ünal iyiydi Semih çıkına kadar Semih çıkınca o da yalnız kaldı 2.yarı atak yapamadık.

Alicanfmfan
13.Şubat.2008, 01:55
Allah yardım ederse , yeneriz :D

TR.CaPTaiN
13.Şubat.2008, 19:04
Türkiye-Fildişi hazırlık maçı bitmiş, 50'ye yakın görüntülü ve yazılı basın mensubu, mixzoneda duşlarını alıp çıkacak her iki takım futbolcularının maç hakkındaki yorumlarını ve görüşlerini almak için yarım saate yakın bekliyorlar.

Futbolcular tek tek çıkıyor. Ancak Milli Takım'da Hamit ve Halil Altıntop dışında konuşan bir tek futbolcu yok. Biz bu maçın en kapsamlı yorum ve görüşlerini kimden alabiliriz? Tabii ki Milli Takım kaptanından. Milli Takımımız'ın kaptanı kim? Şu anda İngiltere'de oynadığı futbolla gerçekten göğsümüzü kabartan Tuncay Şanlı. O çıkıyor, basın mensupları görüş almak için Tuncay'a sesleniyorlar. Tuncay, ne yorgun görünüyor, ne de sakat. 'Konuşmak istemiyorum' diyor ve arkasına dahi bakmadan gidiyor.

Şu Tuncay'ın yaptığına bakın, O ki İngiltere'de oynayan Türk yıldızı. Peki Drogba kim? Fildişi Sahili'nin takım kaptanı. O da aynı kapıdan çıkıyor ve tam bir değil, iki değil, üç değil tam dört kez durdurularak maç hakkındaki yorumları ve görüşleri alınıyor. Oysa bir kez durur görüşlerini belirtir gidebilirdi. Ama o bizim yıldızımızın aksine tam dört kez, en az ikişer-üçer dakika bıkmadan usanmadan maç hakkındaki görüş ve yorumlarını açıklıyor.

Düşünebiliyor musunuz? Biz o maç hakkındaki görüş ve yorumları bizim değil elin milli takım kaptanından öğreniyoruz. Tuncay, Türk yıldızıysa, Drogba da dünya yıldızı. O arada basın mensupları sanki ağız birliği etmişlercesine 'Dünya yıldızı boşuna olunmuyor' diye iç geçiriyor.

Not: Bu arada mixzonedan son çıkan Servet ile basın mensupları konuşmak istiyor. Servet, tam konuşacak arkasından birisi Servet'i adeta ite kaka 'Otobüs gidiyor otobüs gidiyor' diye nerdeyse yaka paça otobüse sürüklüyor. Bu belediye otobüsü mü kardeşim? Saati gelince kalksın. O otobüs en son futbolcu binmeden kalkmaz. Servet'i bu yaka paça sürükleyen kim diye soruyoruz. Milli Takım'ın güvenlik elemanı.

Servet konuşmak istiyor, inanıyorum ki Fatih hocam da hiçbir futbolcuya 'Konuşmayın' demez. Peki bu Servet'i yaka paça götürene ne demeli: Kraldan çok kralcı..

Fatih hocamdan kendim ve diğer basın mensubu arkadaşlarım adına ricam lütfen milli takımın güvenliğinden sorumlu arkadaşları biraz daha duyarlı, hoş görülü davranmaları için uyarması.

Oradaki hiçbir basın mensubu arkadaşım ne futbolcuyu darp edecek, ne de borç para isteyecek. Sadece görevlerini yapacak.
İstediğimiz acaba çok şey mi?

Ömer Güvenç / Akşam