View Full Version : Yılın Kehanetleri
Trezeguet20
10.Nisan.2004, 17:14
Arkadaşlar şu önemli duyumlar akkında görüşlerinizi bekliyorum
1-Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum Alman Milli Takımının başına sezon sonunda gidiyor
Alman Milli Takımının hocası Völler Bayernin Başına, Bayern München'in hocası Otmarr Hitzfeld Chelsea takımına gidiyor
2-Juventusun başına Didier Descamph gidiyor,Lippi milli takıma gidiyor.Trapattoni Real Madrit'e TOTTİ ile gidiyor
3-Fati Terim İnter'e gidiyor
4-Beşiktaş'a Samet Aybaba geliyor
5-Galatasaray'a ise Gerard Houller geliyor.Hagi ise Teknik koordinatör olarak çalışmayı kabul ederse kalacak.Houller ayrıca gelirken Hessilbaink'i getirecek
6-Türk Milli Takımına FelipaQ geliyor
Galiba bu kadar duyum yeter
Koray Düşova
10.Nisan.2004, 18:18
Bunlar kehanet değil sallama ,ya tutarsa diye ortaya atılan iddialar.
2-Juventusun başına Didier Descamph gidiyor,Lippi milli takıma gidiyor.Trapattoni Real Madrit'e TOTTİ ile gidiyor
Real Madrid'in başına Capello gelir,Totti de peşinden gider...
Trezeguet20
10.Nisan.2004, 18:24
Sallama değil kesinde değil duyum
El Diablo
12.Nisan.2004, 09:05
Daum milli takıma gidemez sanırım.Adam almanya da çalışamadı ki.
Cfksanal
12.Nisan.2004, 10:32
Daum milli takıma gidemez sanırım.Adam almanya da çalışamadı ki.
Bence de Daum almanya da tekrar görev almak isteyeceğini sanmıyorum...
Koray Düşova
12.Nisan.2004, 11:06
Daum teklif gelirse uçarak gider,adam Alman Milli takımına gitmek için Almanya'da ayrıldı zaten ,Almanya'da aldığı tepkiler milli takımın başına geçemeyeceğini gösterdi o da ayrıldı fakat şimdi herşey müsait Daum'a teklif gelirse bence gidecektir.
Cfksanal
12.Nisan.2004, 11:45
Daum teklif gelirse uçarak gider,adam Alman Milli takımına gitmek için Almanya'da ayrıldı zaten ,Almanya'da aldığı tepkiler milli takımın başına geçemeyeceğini gösterdi o da ayrıldı fakat şimdi herşey müsait Daum'a teklif gelirse bence gidecektir.
Giderse bana göre gururunu ciğnemiş olur.
Koray Düşova
12.Nisan.2004, 12:15
Sonuçta gideceği yer bir klüp değil onunn doğup büyüdüğü vatanı ,2 sinin arasında büyük fark var...
Cengo
13.Nisan.2004, 00:27
Şampiyonlar Ligi'ne katılmak varken Alman Milli Takımı'nın başına geçecekse çok büyük hata yapmış olur ..
2 gün sonra mağlubiyet aldığında Alman Milli Takımı,çok büyük baskılar gelecektir.Halbuki,Ş.L.'nde başarılı olursa ,bu kariyer ile Alman Milli Takımı'nda değişmez şahıs olur (b)
Cengo
13.Nisan.2004, 00:28
Daum gitse de kurtulsak diyenleri görebiliyorum (d)
Koray Düşova
13.Nisan.2004, 11:51
Beni kastediyorsan ,Daum'un kalmasından yanayım,çükü önümüzde ki sezon bu kadar başarılı olamayacak...
Trezeguet20
13.Nisan.2004, 14:29
Yaa Daum gitse ne olur gitmese ne olur ben GALATASARAY'lıyım kariyeri biterse burdada biter Milli Takımdada ama umarım gitmez en azından Türkiye Ş.L'inde puan toplar
Frank_Castle
13.Nisan.2004, 14:34
denizli de ilk sene avrupasız fb yi şampiyon yaptı sonraki sene hüsrana uğradı ....
seneye fb nin işi çok daha zor olucak ..bu kehanet değil gerçek ,ayrıca şampiyon istanbuldan çıkmayacak ...
Leqolas
13.Nisan.2004, 15:35
+1
alpbey1
13.Nisan.2004, 21:41
kim olacak kie akçaabat mı :mrgreen:
Biz Avrupa'da başarı istemiyorum Türkiye bize yeter... (d)
Totti Roma'nın prensi o gitsin bu sefer Taraftarlar Roma 'yı yakar bilesiniz... (bb)
Marco_Polo
14.Nisan.2004, 00:04
hepsine tek tek cevap veriyim...
1.daum çağırılırsa hiç beklemeden almanyanın başına geçer.çünkü seneye fenere hiç faydası olamıyacağını biliyodur.
2.deschamph juve'ye biraz hafif gelir yani gidemez.chelsea'de de ranieri'yi de şampiyonlar ligi sonucuna göre gönderemiyebilir abramovich.
3.Fatih Terim İtalyada anca Parma ayarında bi takımı yönetebilir.İnter çoook zor.
4.Beşiktaş kolay kolay yabancı teknik direktör almaz.
5.Galatasaray Houller'i falan getirmesin.Adam Liverpool da kaç yıldır hiçbişey yapamadı.Hagi 2. adam olmaz.Hasselbaink de türkiye'de hiçbir takımda oynamaz.
6.Türk milli takımı başına da ersun yanal geldi :))
Koray Düşova
14.Nisan.2004, 10:54
3.Fatih Terim İtalyada anca Parma ayarında bi takımı yönetebilir.İnter çoook zor.
4.Beşiktaş kolay kolay yabancı teknik direktör almaz.
5.Galatasaray Houller'i falan getirmesin.Adam Liverpool da kaç yıldır hiçbişey yapamadı.Hagi 2. adam olmaz.Hasselbaink de türkiye'de hiçbir takımda oynamaz.
3.Fatih Terim'in kaltesinden şüphem yok,2 yıllık başarısız dönemin faturasını herkes Terim'e çıkarttı bu yanlış,Terim eğer İnter ile anlaşırsa kendini tekrar gösterecektir.
4.Lucescu giderse Beşiktaş'ın ilk tercihi yabancı bi hoca olacaktır.
5.Gerrard Houiller gibi bir Teknik Direktör 'ün kariyerini ve Liverpool da yaptıklarını tartışmak gülünç...
Trezeguet20
14.Nisan.2004, 13:40
Houller bence şanssız
Terim başarı için mutlaka çalışacak(ki kariyeri unutulmasın)
Koray Düşova
14.Nisan.2004, 16:14
Biz Avrupa'da başarı istemiyorum Türkiye bize yeter...
Böyle düşünce kısırlığı olmaz.
Aşın artık şu Türkiye sınırlarını,
Şunu da unutmayın rakip Türkiye değil Avrupa ,zaten bunu unutmanın cezasını milletçe yıllarca çektik fakat artık tabuları yıktık tekrar eski düşünceleri kafanıza sokmayın...
Marco_Polo
18.Nisan.2004, 14:27
Ben beşiktaş yabancı teknik direktör almaz demişim ya ; işte siz onu sölememişim gibi farzedin.Ufak bi hata yapmışım.Yani beşiktaş yine çok ünlü bi yabancı hoca peşinde koşar bence.zaten dün akşam da konya'yla berabere kaldılar.Lucescu'nun pek bi şansı kalmadı.
Bir de Terim olayı var.Eğer İnter'le anlaşırsa Allah yardımcısı olsun.Adamlar başarıya aç.Birkaç yenilginin ardından umarım Terim'i bavuluyla yollamazlar.
McD_KiLLeR
22.Nisan.2004, 03:03
bu kehanetleri soyleyen saglam sallamis kendi haline birakmak lazim :)
Koray Düşova
22.Nisan.2004, 11:17
Beşiktaş'ın başına Samet aybaba getirilecek...
Cfksanal
22.Nisan.2004, 12:05
Beşiktaş'ın başına Samet aybaba getirilecek...
Bu kehanetten öte sallama gibi birşey bence...
Koray Düşova
22.Nisan.2004, 12:08
Ne kehanet ne sallama bunlar hakikat...
Marco_Polo
22.Nisan.2004, 15:35
aybaba gelir gelmesine de, 2-3 yenilgide geldiği gibi gider.yazık olur adamcağıza.