View Full Version : AntaLyaspor - GaLatasaray [ TSL 20. Hafta ]
eXcitinG
12.Şubat.2008, 21:46
http://img25.imageshack.us/img25/7131/98933242hh4.jpg
CeNTeR_TR
12.Şubat.2008, 22:05
Mehmet ÖzdiLekLe AntaLya takımı farklı bir hava yakaladı..Kendi seyirciLeri önünde zorlada olsa 1 puan alırlar gibi (:
RoSeSHaH
12.Şubat.2008, 22:53
Bordeaux maçı öncesi rahat kazanır, moral depolarız. En az 0-2.
Onurap
12.Şubat.2008, 23:37
Dersanede olucağım için izleyemiyecem umarım bu özel günde kazanırız..
bugra 1905
13.Şubat.2008, 00:29
Dirençli Bir Antalya Bekliyorum Beraberlik Zor Alır Cimbom
RaSenGan
13.Şubat.2008, 06:53
Sakat falan vermeyiz inş..Pek zorlanacağımızı düşünmüyorum açıkçası.İyi oyunumuzla maçı kazanırız.
JunkChorn
13.Şubat.2008, 07:00
Bordeaux maçı öncesi süpriz bekliyorum. Berabere bitebilir.
PesimiSTyLa
14.Şubat.2008, 08:06
Antalyada gün boyu yagmur yagıyormuş. Ara sıra dolu da yagmış. Saha gölmüş. Antalyaspor aksam antrenmanını sahada yapamamış, salonda yapmış. Macın ertelenebilecegi konuşuluyor ama nerde onu düşünebilecek anlayış federasyonda. Yine bir avrupa maçı öncesi...
Alicanfmfan
14.Şubat.2008, 08:21
Ölsekte maçı oynayacagız olur mu ertelemek ? Nasıl bir zihniyet bu , Avrupa'da hayati bir maç sahanın durumu berbat olacak deniliyor eger ertelemezler ise Allah korusun bir iki isim sakatlanırsa vay bizim halimize , ondan sonra Bordo'ya yeniliriz yerden yere vurur basın ...
Deniz
14.Şubat.2008, 08:27
Federasyon ertelemese bile biz önlemlerimizi almalıyız, Skibbe ilk 11'i as'lardan oluşturmamalı..
El Comandante
14.Şubat.2008, 21:08
--------- De Sanctis ----------
Sabri --- Meira -- Servet -- Volkan
Baris --- M.Topal -- Ayhan -- Arda
-------Baros --- --Nonda ----
Kadromuz bu ....
Alicanfmfan
14.Şubat.2008, 21:09
Ümit , oynuyor dediler ama , İnşAllah doğru degildir.
JunkChorn
14.Şubat.2008, 21:10
Ne rotasyon var ne de yedek oynuyor. Gerçi sakatlardan çok rotasyon yapılamaz da:) Umarım sakatlık olmaz.
ANTALYA
Ömer
Sedat
Vahap
Yalçın
Şenol
Ali Zitouni
Ertugrul
Korhan
Fatih Ceylan
Tita
Ahmet Kuru
GALATASARAY
De Sanctis
Sabri
Meira
Servet
Volkan
Barış
Mehmet Topal
Ayhan
Arda
Nonda
Baros
14.02.2009
Kaynak : Sporx.com
Deniz
14.Şubat.2008, 21:42
Kadromuz gayet güzel, umarım sakat vermeyiz :)
KaPaLı
14.Şubat.2008, 22:25
Antalya'nın golunu saymadı hakem.. Ofsayt yoktu..
Antalya iyi oynuyo Galatasaray çıkamadı birtürlü
RoSeSHaH
14.Şubat.2008, 22:27
Hep bize çalacak değil ya düdükler. Yürüyüş yaramış anlaşılan birilerine.
Baros kendini attı. Sarı kart gördü.
KaPaLı
14.Şubat.2008, 22:29
Bu nasıl bir anlayıştır yahu ? Hakem hatası kendinize olunca ortalık yıkılsın diğer takımlara yapılınca yürüyüş yaramış. Adnan Polat hafta içinde açıklama yaptı kimseye ayrıcalık olmasın diye senin mantığına bak.
El Comandante
14.Şubat.2008, 22:31
Eger biz bunu yaparsak anlayisimiz menfaatcilik olur. Bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigi. Ama bize hatalar oldugunda cikip demecler veriyoruz. Bu dürüstlük degildir!
Hakemler Anadolu takimi, büyük takimi ayrimi yapmadan düzgünce maclari yönetmelidir.
Baros net bir gol kaçırdı.
El Comandante
14.Şubat.2008, 22:32
Baros müsait pozisyonda atamadi. Top direge carpip, disari cikti.
Net bir pozisyondu, yazik oldu ...
RoSeSHaH
14.Şubat.2008, 22:32
Önce Antalya'nın goü ofsayt gerekçesi ile verilmiyor, sonra Baros kendini attı diye sarı kart yedi. Hakemlerin kafa karışık anlaşılan.
Deniz
14.Şubat.2008, 22:33
Geçen haftalardan akıllanmamışız yahu, hala kart görüyoruz.Baros'un bu tip kart görmesinden bıktım..
Baros bir de gol kaçırdı.
TR.CaPTaiN
14.Şubat.2008, 22:34
http://img23.imageshack.us/img23/5562/antgsep2.jpg (http://imageshack.us)
Bütün kararları geçen haftaya ve hafta arası olan olaylara bağlamasak iyi olur..
http://img10.imageshack.us/img10/8841/47165394ue4.jpg
Antalyanın gölünü yemiş hakem. Yok abi böyle yürümez bu lig. Ne biçim hakem bunlar...
Deniz
14.Şubat.2008, 22:38
Haklısınız, bu pozisyonda görülmesse yani.. 1-0 yeniliyorduk şimdiye..
Maçta bu dakikaya kadar ev sahibi Antalyaspor %69, konuk Galatasaray ise %78 isabetli pas yüzdesi yakaladı.
fenerbahce_1907
14.Şubat.2008, 22:39
Bu seneki kadar çok hakem hatasının oldugu başka bir yıl hatırlamıyorum.
Galatasaray tehlikeli bir frikik kullanacak. Baros gole giderken düşürüldü.
Deniz
14.Şubat.2008, 22:42
Sedat bu pozisyon sonrasında sarı kart gördü.
Sabri vurdu, barajdan döndü.Sabri çekmesinde kim çekerse çeksin yahu..
RoSeSHaH
14.Şubat.2008, 22:43
İlginç bir maç oluyor. Top bir o kalede, bir bu kalede.
El Barto
14.Şubat.2008, 22:44
Sabri vurdu, barajdan döndü
Nedense hiç şaşırmadım :D
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 22:44
Baros'un dustugu pozisyonda temas varmiydi?
El Comandante
14.Şubat.2008, 22:46
Bir Allah'in kulu uyarmaz mi Sabri'yi ya. Yeter artik, verem olduk bu adam yüzünden. Sanki kariyerinde 1000 tane frikik golü var ya, her duran topun basinda kendisi. Sahan'i dedigi gibi : " Neden sut cekiyorsun Sabri ? "
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayir. Baros atti kendini yere, sari kart dogru karar ...
RoSeSHaH
14.Şubat.2008, 22:46
Bence yoktu.
İlk düşüp de sarı kart gördüğü pozisyonda hakem haklıydı. Kaleci dokunmadı Baros'a.
ikincide faul vardı. Yandan girip diziyle faul yaptı Sedat.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sabri değil de Nonda vursa daha başarılı olur frikiklerden zannımca. Volkan Yaman da var. Geçen sezon başı 2 gol atmıştı ne güzel :)
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 22:48
bir de kameranin acisinda bir gariplik var farkettinizmi?
KaPaLı
14.Şubat.2008, 22:48
Yoktu temas. Ömer topa atladı Baros attı kendini. o Frikik verilendede yokmuş gibi geldi bana. Sedat'ın sarı gördüğü pozisyonda
Nonda vurdu. Ömer çeldi. İyi ataktı.
Valla bana göre ikiside öyle aman aman düşmelik pozisyon değildi. Az çok bilirsin futbol stilimi. Net müdehale göremedim zaten.
http://img6.imageshack.us/img6/1562/adsz4hu2.jpg
Şöyle de bir SS vereyim.
Nonda & Vahap Sarı kart. Korner sırasında itişiyorlardı sanırım. Ama ilk defa buna kart verildiğni gördüm.
RoSeSHaH
14.Şubat.2008, 22:50
Ömer bizim maçlarda aslan kesiliyor yahu. :D
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 22:50
Goruntulerden yok gibi gozukuyo ama Sedat hic itiraz etmedi bence o pozisyonda goruntu yaniltiyor olabilir
Bu son resim olayın son anı. Tam düşerken. Herkes ayağa bakıyor ama dizle bir müdahale var.
El Comandante
14.Şubat.2008, 22:51
Valla bana göre ikiside öyle aman aman düşmelik pozisyon değildi. Az çok bilirsin futbol stilimi. Net müdehale göremedim zaten.
http://img6.imageshack.us/img6/1562/adsz4hu2.jpg
Şöyle de bir SS vereyim.
Hayir Eren, yaniliyorsun. Burada net faul var. Adamin topla alakasi yok. Baros'a bir temas var orada...
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 22:51
Nonda & Vahap Sarı kart. Korner sırasında itişiyorlardı sanırım. Ama ilk defa buna kart verildiğni gördüm.
Vallahi cok komik sari kartlardi itisme bile denmez o pozisyona eskiden "elim sende" oynardik ayni ona benziyordu :)
RoSeSHaH
14.Şubat.2008, 22:52
Nonda'nın gördüğü karta bak, komik yahu.
Hayir Eren, yaniliyorsun. Burada net faul var. Adamin topla alakasi yok. Baros'a bir temas var orada...
Valla bazı gsli arkadaşlar yapıyor ya bizim topiklerde öyle yaptım ben de :icon_twisted:
Burdan bakınca bir müdahale yokmuş gibi duruyor.
El Comandante
14.Şubat.2008, 22:55
Valla bazı gsli arkadaşlar yapıyor ya bizim topiklerde öyle yaptım ben de :icon_twisted:
Burdan bakınca bir müdahale yokmuş gibi duruyor.
Ya zaten bir resimle karar vermek imkansiz. Pozisyonun öncesine ve sonrasina bakmak lazim. Baros hareket halindeyken arkadaki futbolcu tarafindan bir darbeye maruz kaliyor. Zaten adamin sari karti var, niye kendini bilerek atip, sari kart görmek istesin ki ? Ayrica Antalya'li futbolcu itiraz etmedi bile ...
KaPaLı
14.Şubat.2008, 22:56
Volkan Ali Zitouni'yi çok boş bırakıyo. Zaten ataklara bakarsanız hep kanatlardan gelmeye başladı Antalya. Volkan ve Sabri gelen atakları savunamıyolar.
Ya zaten bir resimle karar vermek imkansiz. Pozisyonun öncesine ve sonrasina bakmak lazim. Baros hareket halindeyken arkadaki futbolcu tarafindan bir darbeye maruz kaliyor. Zaten adamin sari karti var, niye kendini bilerek atip, sari kart görmek istesin ki ? Ayrica Antalya'li futbolcu itiraz etmedi bile ...
Bizim topiklerde de böyle yorum yapmanı bekliyorum Barancım(::)
İlk yarı bitti.
El Comandante
14.Şubat.2008, 22:59
Bizim topiklerde de böyle yorum yapmanı bekliyorum Barancım(::)
İlk yarı bitti.
Canim cigerim, bak bakalim sizin KONULARA. Ben ortaligi karistirmis miyim.:0:
Kaldi ki, eger haksizliga ugrarsaniz ilk yorum yapan kisilerden birisi ben olurum, rahat ol.:icon_twisted:
El Comandante
14.Şubat.2008, 23:01
Ilk yarida rezalet bir futbol vardi. Futbolcularin oynama istegi yoktu ...
Herhalde Antalya'yi kücümsediler, top oynamadilar yahu ...
İlk yarı sonunda Nondanın pozisyonu ve Antalyanın sayılmayan bir golü var bence berabere biter ama atanında kazanacağı bir maç olcak.
El Comandante
14.Şubat.2008, 23:03
Yönetimin verdigi demeclerden sonra, futbolcularin hirsli olmasi gerekiyordu. Ama hepsi mac bitse de, gitsek havasindalar. Böyle oynarsak galip gelemeyiz ...
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 23:04
Yönetimin verdigi demeclerden sonra, futbolcularin hirsli olmasi gerekiyordu. Ama hepsi mac bitse de, gitsek havasindalar. Böyle oynarsak galip gelemeyiz ...
Bordeux maci yuzunden olabilir
Deniz
14.Şubat.2008, 23:04
Uefa stresimi ne var üzerimizde, Baran abinin dediği gibi, bitse de gitsek havasındalar..
Stres olması bence normal zaten hangi takım olursa olsun avrupa maçı öncesi %70-80 oranında puan kaybedebiliyor.
Kameralar Nonda'nın üzülüşünü gösterirken arkadan bi çocuğun yaptığı el hareketini gördünüz mü :D :n:
Evet :) GS baskısını artırıyor Volkanın şutunu Kaleci kurtardı.
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 23:25
Uf Volkanin parmak kirildi
Volkanın parmağı çıktı veya kırıldı fena bir görüntüydu :(
kırılmadı da sanırım çıktı parmağı. Değiştirseler iyi olacak.
.
.
.
aha yedik allah kahretsin.
belliydi zaten.
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 23:28
Antalya atti Ahmet Kuru
Gelişimi olsun son vuruş olsun güzel bir gol oldu Antalyaspor adına.
Bu arada hakemler servetin hareketlerini genelde şarj olarak sayıyor ama servet gerçekten gereksiz bir sertliğe sahip. Yaptıklarının büyük çoğunluğu faul.
Arda hiç oynamıyor bugün. değişiklik yapılsa iyi olacak sanırım.
KaPaLı
14.Şubat.2008, 23:30
Volkan ve Sabri gelen atakları savunamıyolar.
Ne demişim (::) Çok çıkıyo kanatlara hiç dikkat etmiyo Galatasaray.
V.Yaman çıktı Aydın girdi. Sol bek Mehmet Topal olacak.
Bu arada Aydın saçları kestirmiş.
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 23:33
Baros cok net kacirdi ama GS yuklenmeye basladi her an atabilir
Sabri vurmasın
en direk ceza sahasında
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 23:38
baraj yakin oldu sanki
Ya son pasları berbat kullanıyoruz. Bu arada Baroş çıkıyor. Ümit Karan giriyor..
bugra 1905
14.Şubat.2008, 23:47
Bu Hafta Sivas İle Trabzon Kazanırsa 3 Büyükler Daha Zor Yetişir Galatasaray Böyle Giderse Bordeux Maçınıda Alamaz Halleri Harap
El Comandante
14.Şubat.2008, 23:48
Boyle bir adama defans gibi kritik bir bolgede sorumluluk verende hata
Ya zaten Skibbe'nin oyuncu secimlerindeki hatalar bilininen birsey.
Ama Sabri'nin dengesizligi bu olayi daha da cekilmez kiliyor ...
Kaldi ki sabri defansta degil, ofansta bile oynayamaz. Bu adam oynayacagina, paf takimdan birisi ciksin oynasin yerine, daha basarili olmazsa bisey bilmiyorum ben.
Ümitin bencilliğinden bir pozisyonu daha harcadık. Bu arada Mehmet Güven giriyor.
KaPaLı
14.Şubat.2008, 23:51
Barış - Mehmet Güven değişikliğini anlayamadm açıkçası :confused:
El Comandante
14.Şubat.2008, 23:53
Barış - Mehmet Güven değişikliğini anlayamadm açıkçası :confused:
Neresini anlayamadin yav ?
Kurtaricimiz Mehmet Güven girdi oyuna iste. Simdi kesin buluruz 2-3 tane gol,
"Zidane" Mehmet'in asistleriyle ...
Jesus_FB
14.Şubat.2008, 23:56
Antalya bayaa bi soguttu maci boyle bitecek gibi duruyor
metaLwrath
14.Şubat.2008, 23:56
Baros'u çıkarıp Ümit Karan'ı , Barış'ı çıkarıp Mehmet Güven'i almasıyla defansa çekiliyoruz bu son dakikalarda.Aslan Skibbe !
Dipnot: Gol her zamanki gibi Sabri'nin kanadından gelmiştir..
DenizlispoR
14.Şubat.2008, 23:57
İso abi şaşırma bizim araGonesde ali bilgini sokuyor :D.
El Comandante
14.Şubat.2008, 23:59
Antalyaspor taraftarlari da macin basindan beri küfür ediyorlar. Yuh artik ya...
Hakem büyük bir gol şansını kesti...
Nedvedmania
15.Şubat.2008, 00:00
ne oldu ya kim kırmızı kart gördü ?
Jesus_FB
15.Şubat.2008, 00:01
Bu hakemler sasirmis vallahi :) GS yonetimine kural hatasi itirazi icin bir sans daha dogdu
metaLwrath
Noldu su anda ?
meira mı kart gordu :S
Nedvedmania
Şu Antalyaspor luların küfürlerini bakalım federasyon duyacakmı çok merak ediyorum ?
KaPaLı
Meira, Zitouni'nin ayaklarını yerden kesti kendini attı diye önce Zitouni'ye çıkardı kartı. Yardımcı hakem uyarınca Meira'ya çıktı kart.
Kim kart gördü noluyor??:eek:
Bakalım bu maçtan sonra Gs yönetimi açısından neler olacak.
Nedvedmania
15.Şubat.2008, 00:03
maç bitti 1-0
Deplasmanda Galatasaray Antalyaya karşı 10-0 öndeydi 10-1 oldu :)
KaPaLı
15.Şubat.2008, 00:04
Hiçbirşey çıkmaz ondan. Eğer maç devam etseydi tekrar kararı çıkabilirdi. Ama oyun başlamadan kartı iptal etti yardımcısının uyarısıyla. Normal bir karar
Clayman
15.Şubat.2008, 00:09
Böyle bir takıma karşı son dakikalarda defansa çekilen bir hocamız var. Allah bilir Bordeaux maçında Şahan'ın deyimiyle "0-0-0"a yakın bir taktikle sahaya çıkar Skibbe. Helal olsun helal...
Gangstaa
15.Şubat.2008, 00:09
Herzamanki gibi Avrupa maçı öncesi puan kaybedildi.Bu maç çokta önemli değil,asıl önemli olan Bordeaux maçı.
KaPaLı
15.Şubat.2008, 00:10
Hakemi niye eleştiriyosunuzki ? Gayette iyi maç yönetti. Maçı izlemeyen gelmiş burda yorum yapıyo. İlk yarıda Antalya'nın golunu vermedi aynı yardımcı hakem (::)
Bu Skibbe başarılı bir teknik adam falan değil. Skibbeyi bu kadar başarılı gösteren kadroymş. Yaa 1-0 geridesin Volkan - Aydın / Baros - Ümit Karan / Barış - Mehmet Güven değişikliği yapıyosun. Hadi Volkan gereklilikten çıktı. Ama Baros ve Barış değişiklikleri saçmalığın daniskasıydı.
Jesus_FB
15.Şubat.2008, 00:10
Hak ederek kazandi, tebrikler Antalya
bugra 1905
15.Şubat.2008, 00:11
Antalyaya Tebrikler Mehmet Özdileğe Ayrı Tebrikler Gerçekten Son 4 Maçın 3ünü Kazandılar
deniz.91
15.Şubat.2008, 00:12
Antalyasporu tebrik ederim temiz bir galibiyet aldılar hakem bir gollerini saymamasına rağmen galatasaray ise çok formsuz bir döeme girdi doğru düzgün bir ataklarını göremedim maçta
El Comandante
Antalya macindaki oyundan sonra ben artik takimdan ümidimi kestim.
Yönetim o kadar cikti demecler verdi, taraftarlar yürüyüsler yapti ama nafile !
Bu olaylardan sonra 10 kat daha hirslanmasi gereken takim daha da beter oynamaya basladi. Yaziklar olsun sizin gibi futbolculara, bu kulüpte oynamayi haketmeden tonlarca futbolcu var.
Skibbe yine hatalarina devam ediyor. Baros takimda pozisyona giren tek futbolcuyken onu cikardi oyundan Ümit'i aldi. Sonra ne oldu ? Tek pozisyonumuz bile yok ...
Baris'i oyundan cikardi Mehmet'i oyundan aldi üstüne üstlük.
Tabi Mehmet Güven Zidane ya, müthis asistleriyle maci cevirecekti ...
Sabri'ye bisey diyemiyorum artik. Bu oyuncuyu takimda tutanlara yaziklar olsun ! Kalli gecen sene bunu kadro disi biraktiginda ne kadar hakliymis oysaa !
Her macta onun bölgesinden goller yiyoruz. Skibbe ise bu duruma seyirci kaliyor !
Duran toplar da hep Sabri var. Sanki 100 kere frikikten gol atmis yaaa.
Gercekten bu takimin halip harap. Hafta ici oynanacak Bordeaux macindan ümidim kalmadi...
PesimiSTyLa
O kadar gol kacır, atama sabrinin kanatından yine gol ye. Diyecek birsey yok. Şampiyonluk artık çok çok zor. Tebrikler Antalya.
Arda'nın form düşüklüğü Lincoln ve Kewell'in olmamasından kaynaklanıyor olabilir mi?
Addolorato
Kaleci Ömer'inde Galatasaray maçlarında panterligi tutuyor..
Clayman
15.Şubat.2008, 00:13
Hakemi niye eleştiriyosunuzki ? Gayette iyi maç yönetti. Maçı izlemeyen gelmiş burda yorum yapıyo. İlk yarıda Antalya'nın golunu vermedi aynı yardımcı hakem (::)
Yorumsuz..
Jesus_FB
15.Şubat.2008, 00:13
Bildigim kadariyla artik maclarda anons zorunlulugu kalkti yani kufur edildi diye anons yapilmiyor
LaigLeNoiR
15.Şubat.2008, 00:14
Galatasaray puan için hiçbirşey yapmadı.Birşeyler yapmaya çalışan taraf Antalya idi ve kazanmasını da bildi.
Tebrikler Antalya'ya.
BaFraLı
15.Şubat.2008, 00:14
Antalyaspor'u tebrikler.Hep Avrupa Maçı öncesi puan kaybediliyor..Maçı izlemedim ama Skibbe'nin yaptığı değişikliklerde saçma olmuş..
King_91
15.Şubat.2008, 00:15
artık hiçbir bahane olamaz . bıktım artık her hafta aynı kötü oynayan takımı görmekten . bıktım artık sabri'nin saçma sapan kademe hatalarından gol yemekten , onlarca pozisyon vermekten . sezon başından beri bir sürü sakat vardı carttı curttu diye avuttuk kendimizi sayın skibbe . ee bugün ne vardı ? bi de adamların golu verilmedi . sezon başından beri skibbe'ye zaman verelim falan diye savunuyorum adamı ama artık yeter . daha taktikle kazandığın bir maç bile yok . geçen sezon birsürü sakatla son 6 haftada neredeyse tüm rakiplerini yenen takıma bak bi de şimdikine . kewell , lincoln , baros , arda vs. varken bu ligde maç kazanamayanı zaten döverler . bugun de neredeyse ideal kadroyla sahadaydık . 2 adam yok diye gelene geçene yenilceksek , 2 kişi yokken yapıcak bir b planımız bile yoksa vay halimize . Bordeaux maçında bizi kimse kurtaramaz bu kafayla gidersek . Zaten bu sezondan da ümidi kestim .
Crocodile1963
15.Şubat.2008, 00:15
Yöneticilerin çıkıp hakemler hakkında sık sık açıklama yapması futbolcuların işine geldi. Nasıl olsa hakem yine bir hata yapar bizde aradan sıyrılırız diye düşünmüşlerdir. Galatasaray puan kaybettiği maçlardaki açıklarını tespit edemediğini ve rakiplerinin u açıklarını iyi kullandığını düşünüyorum.
Gangstaa
15.Şubat.2008, 00:17
Herkez Sabri'yi eleştiriyorda,Sabri mecburiyetten bek oynuyor.Yazın sağ beke iyi bir transfer yapılacaktır.
Lucas Neill
15.Şubat.2008, 00:18
Sabri git artık şu takımdan adamı barca'da sağ beke koysanız barcayı allak bulak eder.Hiç bi şekilde savunma yapamıyo ters kademeye giremiyo hala milli takımda Gs'de oynuyo yeter artık yaa....
Clayman
15.Şubat.2008, 00:23
Hakemin bu konudaki yetkisinin kaldırılması tartışılır o zaman bu tip durumlar için. Sonuç olarak müthiş sağ bek Sabri'yi, takımın yeni kurtarıcı 10 numarası Mehmet Güven'i ve dünya gol krallığına aday olan Ümit Karan'ı oynatan futbol dehası(!) teknik direktörümüz sayesinde bu maçı kaybettik. Tebrikler Antalya...
KaPaLı
15.Şubat.2008, 00:25
Hakemin bu konudaki yetkisinin kaldırılması tartışılır o zaman bu tip durumlar için.
Arkadaşım hala aynı şeyi söylüyosun. Hakem öncedende anons yaptırdığında gözlemci yazmazsa ceza almıyodu takım. Şimdide aynı şey var. Sadece anons yaptırılmıyo. Gözlemci yazmazsa yine ceza almaz takımlar.
Belgorth
15.Şubat.2008, 00:26
maçtan sonra aklımda birkaç düşünce oluştu.
1- bu Ömer bütün sene Galatasaray maçlarına mı hazırlanıyor acaba? adam hangi takımda olursa olsun Galatasaray'dan gol yemeyeceğim diye yırtıyor kendisini, diğer maçlarda yolgeçen hanı...
2- Meira ne işe yarar defansta ve biz bu adamı neden aldık? 2 top kesip 1 atak başlatamadı maç boyunca.
3- birisi Sabri'ye artık futbol oynamayı ve orta yapmayı öğretsin rica edeceğim, futbolculuk hayatım boyunca sağ bek hariç neredeyse her yerde oynadım ama adım gibi eminim ben oynasam orada bu kadar haftadır Sabri'den daha iyi oynarım. bu kadar kepaze bir sağ bek görmedim hayatımda.
4- Mehmet Güven ne iş yapar ve Skibbe neden bu adamı bu kadar sever? bende istiyorum altyapıdan oyuncular çıksın Galatasaray'ın as kadrosunda oynasın ama bi şey göremedik ki bu adamdan. 1 tane doğru pasın olsun be kardeşim, yok.
5- kesin kazanman gereken maçta yenik durumdayken neden forvet değişikliği yaparsın be Skibbe? ha 1-0 yenilmişsin ha 2-0, kaybettiğin puan sayısı aynı değil mi? karşında geriye yaslanmış skoru korumak isteyen bir rakip var, 3 forvetle saldırsan daha fazla gol şansı yakalaman daha yüksek ihtimal değil mi?
6- Baros'un kart gördüğü pozisyon nasıl bir pozisyondur birisi bana anlatsın rica edeceğim. hani hatadır, yanlış görmektir, takdir hakkıdır diyoruz ama buna yuh çekmek lazım artık.
7- şu saatten sonra UEFA Kupasını alsak da Skibbe sezon sonunda gider, elinde böyle bir kadro varken 2 adamın yok diye puan kaybediyorsan sen teknik ve taktik olarak hiçbir şey bilmiyorsun demektir.
Nedvedmania
15.Şubat.2008, 00:28
Bu kadroyla ne UEFA nede Lig kupasını alabiliriz. Tam kadro oynasak belki güzel şeyler yapabiliriz ama tam kadro olamıyoruzki hiçbir maç. Keşke devre arasında boş boş durmayıp transfer yapsaydık.
Clayman
15.Şubat.2008, 00:31
Keşke devre arasında boş boş durmayıp transfer yapsaydık.Sağ bekte adamımız çok ya, hepsi de birbirinden yetenekli zaten gerek görmediler sağ bek transferini...
Redrum
15.Şubat.2008, 00:33
Antremanda boş kaleye frikikten gol atmamış kişi Juninho muamelesi görüyor. Ne biçim takım bu ya?
Clayman
15.Şubat.2008, 00:35
maçtan sonra aklımda birkaç düşünce oluştu.
1- bu Ömer bütün sene Galatasaray maçlarına mı hazırlanıyor acaba? adam hangi takımda olursa olsun Galatasaray'dan gol yemeyeceğim diye yırtıyor kendisini, diğer maçlarda yolgeçen hanı...
2- Meira ne işe yarar defansta ve biz bu adamı neden aldık? 2 top kesip 1 atak başlatamadı maç boyunca.
3- birisi Sabri'ye artık futbol oynamayı ve orta yapmayı öğretsin rica edeceğim, futbolculuk hayatım boyunca sağ bek hariç neredeyse her yerde oynadım ama adım gibi eminim ben oynasam orada bu kadar haftadır Sabri'den daha iyi oynarım. bu kadar kepaze bir sağ bek görmedim hayatımda.
4- Mehmet Güven ne iş yapar ve Skibbe neden bu adamı bu kadar sever? bende istiyorum altyapıdan oyuncular çıksın Galatasaray'ın as kadrosunda oynasın ama bi şey göremedik ki bu adamdan. 1 tane doğru pasın olsun be kardeşim, yok.
5- kesin kazanman gereken maçta yenik durumdayken neden forvet değişikliği yaparsın be Skibbe? ha 1-0 yenilmişsin ha 2-0, kaybettiğin puan sayısı aynı değil mi? karşında geriye yaslanmış skoru korumak isteyen bir rakip var, 3 forvetle saldırsan daha fazla gol şansı yakalaman daha yüksek ihtimal değil mi?
6- Baros'un kart gördüğü pozisyon nasıl bir pozisyondur birisi bana anlatsın rica edeceğim. hani hatadır, yanlış görmektir, takdir hakkıdır diyoruz ama buna yuh çekmek lazım artık.
7- şu saatten sonra UEFA Kupasını alsak da Skibbe sezon sonunda gider, elinde böyle bir kadro varken 2 adamın yok diye puan kaybediyorsan sen teknik ve taktik olarak hiçbir şey bilmiyorsun demektir.
Hepsinde haklısın...
Deniz
15.Şubat.2008, 00:36
Maçın başındaki havadan kurtulamadık, bir ara çok yüklendik ama olmadı.Sağlık olsun, Antalyaspor'u tebrik ederiz :)
Mete07
15.Şubat.2008, 00:36
Mactan qeLdim sımdı Antalyam Super oynadı Hakeden Kazandı
Lucas Neill
15.Şubat.2008, 00:38
Telegolde söyledir ne kadar doğru bileme ama skibbe ile yollar ayrılcakmış...
World Hollow o1
15.Şubat.2008, 00:45
sevgililer gününde en büyük hediyeyi sen verdin.. :n:
Onurap
15.Şubat.2008, 00:50
Ardanın en son iyi oynadığı maç çek cumhuriyetiydi..Bu ana kadar hep arkasında durdum artık kapasitesini göstermesi lazım iyice sıradan bir oyuncu oldu..
Kewell ve Lincolnün öne çıkmasıyla iyice gevşedi umursamaz bir hal aldı..
Nerde o eski arda 5 kişinin arasına dalıp çıkan adamı sağa sola yatıran..
Ardada çok büyük bir potansiyel var hem liderlşik hem oyun olarak ama bunu nedense yansıtamıyor..
JunkChorn
15.Şubat.2008, 00:50
O kadar gol kacır, atama sabrinin kanatından yine gol ye. Diyecek birsey yok. Şampiyonluk artık çok çok zor. Tebrikler Antalya.
Üstad şampiyonluk işi belli olmaz :) Beşiktaş ile Fenerbahçe yine puan kaybeder ne farkeder? Şu bordeaux maçını bi atlatlım bakalım lig işini düşünmesin Galatasaray.
Tebrikler Antalyaspor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ardanın en son iyi oynadığı maç çek cumhuriyetiydi..Bu ana kadar hep arkasında durdum artık kapasitesini göstermesi lazım iyice sıradan bir oyuncu oldu..
Kewell ve Lincolnün öne çıkmasıyla iyice gevşedi umursamaz bir hal aldı..
Nerde o eski arda 5 kişinin arasına dalıp çıkan adamı sağa sola yatıran..
Ardada çok büyük bir potansiyel var hem liderlşik hem oyun olarak ama bunu nedense yansıtamıyor..
Sinan hocam yazısında senin haklı olduğunu düşündüğün Arda hakkında o kadar güzel yazmış ki bir oku bence:)
fmsmyrna
15.Şubat.2008, 01:01
Antalya,Sivas kupa ve lig maçları ve Fildişi maçı Sabri'nin kademe hataları çok fazla Emre Güngör'ü artık düşünmesi gerekir.
Antalya'ya tebrikler Mehmet Hoca takıma çok şey kattı ve katmaya devam ediyor.
Galatasaray'ıpuan kaybettiği maçlarda bile beğenirdim bugün ilk kez beğenmedim pozisyon bulsa da oyun iyi değildi.
Onurap
15.Şubat.2008, 02:00
Şuana kadar ligde hep 2+ farkla yeniliyoduk artık tek farka düştü skibbeyi tebrik ediyorum..
Yakında bu reklam gibi bir video çeker heralde :p :D
http://www.youtube.com/watch?v=r-cjw0fuYQ0
Dar kafalı düşünceli bir adam..
Redrum
15.Şubat.2008, 02:28
Pardon ama koskoca takımda atak yapma işi 10 kişi içerisinden arda'nın ayaklarına bakmamalı. Adam napsın sağdan sola koşuşturup duruyor.
IcedEarth
15.Şubat.2008, 02:30
Bu yazı biraz sert olacak, gönlümü verdiğim bu takım hakkında ilk ve belki de son kez bu kadar sert konuşacağım.
Öncelikle bu takımın başındaki adamdan bahsetmek istiyorum. Medyada Skibbe olarak tanınan bu şahıs, şimdiye kadar çok büyük başarılar kazanmayı bırakın, büyük bir takımda bile görev almamış bir insan. Bu adamı neyi referans alarak takıma aldıkları bende büyük bir merak uyandırıyor. Tahminim geçen yıl 5-1 kaybettiğimiz Leverkusen maçı. Bu adam bizim dermansız, yılmış ve Uğur'u kaybetmiş kadromuzu devirirken hemen sonraki turda UEFA'ya veda ediyor. Biz ise Türk kulüplerindeki en büyük yüzeysel mantıkla bu adamı takımın başına getiriyoruz. İşler kısmen iyi gidiyor, UEFA grubundan rekor puanla çıkıyoruz, ligde ise motivasyondan yoksun, maçın 30 dk. bölümünde çabalayıp küçük maçları bu bölümde koparan bir Galatasaray izliyoruz. Sesimiz çıkmıyor. Devre arası geliyor. Bu arkadaş takımdaki büyük eksikleri görmüyor ve transfer ihtiyacımız olmadığını söylüyor. Israrla karşı çıkıyorum, forvet ve sağ bek şart, hatta bir de kanat oyuncusu alınırsa süper olur diyorum, kimseye dinletemiyorum. Transfer dönemi bitiyor. 14 Şubat Cumartesi günü geliyor. Antalyaspor maçına kadar 2. devre maçlarında çok kötü bir Galatasaray izliyoruz. Vasat bile olmayan, gereksiz agresiflikle dolu, tamamen disiplinsiz ve hatta sistemsiz başlıyoruz 2. devre maçlarına. Tamamen komedi dolu maçlar, hakem hatalarıyla birlikte iyice aleyhimize dönüyor. Taraftar olarak takıma fazla tepki göstermiyoruz, bekliyoruz. 14 Şubatta kalbindeki en büyük yeri Galatasaray'a veren ben ve benim gibi birçok taraftar bir kez daha kahroluyor. Ama Skibbe'nin tuzu kuru. Yeri rahat, şutlamak için tazminat ödememiz gerektiğini biliyor tabi... Bu sistemsizlik, bu disiplinsizlik, bu bilgisizlik takıma şampiyonluğu kaybettirmek üzere, oyuncu değişikliklerinden bahsetmiyorum bile, tam bir fiyasko. Beyimiz hala uyuyadursun, hesap sorulur yakın zamanda...
Gelelim futbolculara... Sahada 11 tane birbirinden isteksiz, birbirinden disiplinsiz oyuncu görüyoruz. 11'inin de üstünde Galatasaray forması var. Sahaya zorla çıkarılmış gibiler, belki gerçekten de öyledir. Ama işin şu yanını unutuyorlar. Giydikleri formaya gönül veren en az 25 milyon kişi var. Şu anda onların yerinde olsa canla başla oynayıp bunlardan daha faydalı olacak 25 milyon kişi. Bunun hesabını veremezler. Akıllarını başlarına alsınlar, adam akıllı toplarını oynasınlar. Zira aşkımız onlara değil, giydikleri formanın armasına, rengine...
Yönetime gelince, artık uyumasınlar, oynamak ve oynatmak istemeyenleri kapıya kadar uğurlasınlar, zira sabrımız taşıyor...
King_91
15.Şubat.2008, 02:46
disiplinsizlik konusunda kesinlikle haklısın . artık bir çare bulunmalı . oyuncular çok fazla hakemle oynuyor .
Alicanfmfan
15.Şubat.2008, 03:59
Hak ettik , Kurtarıcı olan Ümit oyuna girdikten sonra tv'yi kapattım yazık .
serefcan1996
15.Şubat.2008, 04:06
bu takım böyle oynarsa daha çok maç kaybederiz :(:(:(
Alicanfmfan
15.Şubat.2008, 04:07
Aslında gol pozisyonlarına girdik ama atamadık , şu Baros hiç mücadelet etmiyor topu kaptırıyor duruyor , Bordo maçından azcık olsada ümidim vardı artık oda yok .
Alicanfmfan
15.Şubat.2008, 04:34
Skibbe giderse , teknik direktörsüz daha iyi oynarız aslında kenetleneriz dicemde artık o ruhta kalmamıs.üç kagıtcılar...
Fotoğraflar
http://antalyasporum.com/images/haber/2008-2009/ant-gs/SN851101.jpg
http://antalyasporum.com/images/haber/2008-2009/ant-gs/DSC_0667.jpg
http://antalyasporum.com/images/haber/2008-2009/ant-gs/gsr2.jpg
http://antalyasporum.com/images/haber/2008-2009/ant-gs/img0795sl1.jpg
http://antalyasporum.com/images/haber/2008-2009/ant-gs/IMG_5634.jpg
http://antalyasporum.com/images/haber/2008-2009/ant-gs/IMG_5928.jpg
http://antalyasporum.com/images/haber/2008-2009/ant-gs/S5000027.jpg
http://antalyasporum.com/images/haber/2008-2009/ant-gs/SN851095.jpg
http://antalyasporum.com/images/haber/2008-2009/ant-gs/SN851100.jpg
serefcan1996
15.Şubat.2008, 23:30
Telegolde söyledir ne kadar doğru bileme ama skibbe ile yollar ayrılcakmış...
İnşallah öle olur :):):
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aslında gol pozisyonlarına girdik ama atamadık , şu Baros hiç mücadelet etmiyor topu kaptırıyor duruyor , Bordo maçından azcık olsada ümidim vardı artık oda yok .
Gerçekten baros oynuyo mu oynamıyomu anlaşımıyo!!!!
IcedEarth
16.Şubat.2008, 03:20
Herkes çok iyiydi, Baros'u topla istediği bölgelerde buluşturdular, ama Baros kötü oynadı dimi...
Alicanfmfan
16.Şubat.2008, 05:09
Herkes çok iyiydi, Baros'u topla istediği bölgelerde buluşturdular, ama Baros kötü oynadı dimi...
2 tane kaçırdıgı pozisyon var , Şansızlık vardı ama Baros aynı Baros , o iki pozisyonu atsa iş bitmişti , Ömer'de güzel bir kalecilik yaptı :icon_lol:
IcedEarth
16.Şubat.2008, 23:24
Bu arada Antalya taraftarını kınıyorum, sadece küfür ettiler, doğru düzgün destek yok. İnsan arada bir takımının tezahüratını yapar ama nerde... Bunun için Türk futbolu bir adım bile ilerlemiyor...
Aydin
16.Şubat.2008, 23:37
farketmez. arada bir tezahurat yapsa ne olur? bizim tribündekiler de arada coşup küfür yağdırıyorlar. hiç yapmayacaksın böyle şeyleri.
CeNTeR_TR
16.Şubat.2008, 23:54
Rakip sövünce ilerlemiyor ama bizim kendi taraftarımız sövünce ilerliyor..
Bunu sakın kasıt olarak algılamayın..Bu sövme olayı her zaman olacak..
Kendi taraftarı olduğum takım Fenerbahçe tribününde beşiktaş,galatasaray,trabzsonspor tribünlerininde çünkü tribün demek holiganizm demektir o yüzden Türk futbolunun gelişememesi bunla alakalı değil ;;)
World Hollow o1
17.Şubat.2008, 00:07
Bu arada Antalya taraftarını kınıyorum, sadece küfür ettiler, doğru düzgün destek yok. İnsan arada bir takımının tezahüratını yapar ama nerde... Bunun için Türk futbolu bir adım bile ilerlemiyor...
Sütten çıkma ak kaşıksınız..
yahu neden böylesine şeyleri hiç yokdan olay durumuna getiriyorsunuz..
sanki kendi tribününde bunlar olmuyor mu gol yenildiğinde hiç küfür basmadın mı bırakın böyle komik savunmaları o zaman siz bursaya hiç gelmeyin.. (:
RoSeSHaH
17.Şubat.2008, 00:09
Küfrünüzle mi övünüyorsun arkadaşım ? (:
CeNTeR_TR
17.Şubat.2008, 00:14
Küfrünüzle mi övünüyorsun arkadaşım ? (:
Küfürüyle övünmüyor bunların her zaman olacağını ve yalandan yere aaa ne kadar ayıp keşke olmasa engellenmesi lazım denmesinin manasız olduğu kastediyor heralde Serhat
World Hollow o1
17.Şubat.2008, 00:15
Ne için küfürle övüneyim?
ben küfürü sevmem ki; bursaspor taraftarı değil bir şey değilim ama çok küfür ettiklerini biliyorum bazen maç izlemeye gittiğimde duyuyorum anlayış şeklin farklı olmuş sanırım.
Evet turgut abi, ama işte sekopej'in imzası yine burada çıktı :)
RoSeSHaH
17.Şubat.2008, 00:16
Tribünde küfrü engellemek çok zor gerçektende. Bir maç, iki maç, üçüncü de yine aynen devam. Malesef sürdüremiyoruz "küfürsüzlük" tavrını.
World Hollow o1
17.Şubat.2008, 00:19
Türk insanın içinde var çünkü bu herşeyi herkesden en iyi bilirim ben vurgusu..
bir pas hatası vay senin ananı avradı... diye çıkan küfürler, her maçta böyle insanları gördükçe futbol oynamayı daha çok seviyorum.. :D
IcedEarth
18.Şubat.2008, 15:50
Küfürüyle övünmüyor bunların her zaman olacağını ve yalandan yere aaa ne kadar ayıp keşke olmasa engellenmesi lazım denmesinin manasız olduğu kastediyor heralde Serhat
Hayatımın hiçbir bölümünde yalandan yere hareket etmedim. Ve sen beni böyle birşeyle suçlayamazsın.
İşin vahim yanı küfür etmeleri değil zaten. İşin vahim yanı bu iş için tezahürat yapmamaları.
Biz sütten çıkmış ak kaşığız da demedim ayrıca. Bizim taraftarımız da küfrediyor, ve tribün lan dese eşşek yüküyle ceza veriyorlar zaten bize. Böyle bir ceza varsa herkese eşit dağıtılsın artık. 3 Büyük takım en çok ceza alan takımlar, oysaki Anadolu takımları büyüklerden çok daha fazla küfretmeye başladı...
Her şeyi istediğiniz yerlere çekmeyi bırakın artık. Hiç değilse biraz temeli dolu olsun konuştuklarınızın...
CeNTeR_TR
18.Şubat.2008, 17:35
Hayatımın hiçbir bölümünde yalandan yere hareket etmedim. Ve sen beni böyle birşeyle suçlayamazsın.
İşin vahim yanı küfür etmeleri değil zaten. İşin vahim yanı bu iş için tezahürat yapmamaları.
Biz sütten çıkmış ak kaşığız da demedim ayrıca. Bizim taraftarımız da küfrediyor, ve tribün lan dese eşşek yüküyle ceza veriyorlar zaten bize. Böyle bir ceza varsa herkese eşit dağıtılsın artık. 3 Büyük takım en çok ceza alan takımlar, oysaki Anadolu takımları büyüklerden çok daha fazla küfretmeye başladı...
Her şeyi istediğiniz yerlere çekmeyi bırakın artık. Hiç değilse biraz temeli dolu olsun konuştuklarınızın...
Tribün olaylarından bu sene en fazla ceza alan taraftar Beşiktaş klubüdür..Üstelik henüz evlerinde derbi oynamamalarına rağmen bu haberi 2 hafta önce ntv sporda dinlediydim ;;)
Ayrıca benim sana bi lafım yok küfür olmamalı diyen herkese dedim yalandan yere bu sözlere gereek yok demeye (: eğer sana nazire yapma amacım olsaydı mesajını alıntı yapardım ;;)