View Full Version : Takılmalar
sakary Ali
13.Şubat.2008, 02:54
Arkadaşlar Fm yi oynuyorum son bir kaç gündür mesela MSN de biriyle konuşurken oyun takılmaya başlıyor. Ama konuşmayı kapatıyorum normal oynamaya başlıyor. Eskiden böyle birşey olmuyodu. Nedeni ney acaba
BeeTLeJuiCe
13.Şubat.2008, 03:19
Bende de aynı sorun var.
2-3 Gündür yaşıyorum bende. Takılmaların çözümünü bilgisayara res atarak buldum. Her takıldığında mecburen bilgisayarı yeniden başlatıyorum.
Windows bi güncellemeyi yükledikten sonra oldu bu. Ben ona bağlıyorum, sendede onla alakalı olabilir.
sakary Ali
13.Şubat.2008, 03:28
bendede güncelleme ile ilgili birşey çıkıyordu galiba ondan oluyor..
sakary Ali
03.Mart.2008, 23:59
Ya arkadşlar oynarken gerçekten çok insanın canını sıkıyor. MSN de birisine bir ileti yazsam tekrar oyuna tıklıyorum maç esnasında takımlaya başlıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu.
BeeTLeJuiCe
04.Mart.2008, 02:08
Ne denediysem bende çözemedim Ali, 9.3.0'dan sonra bir nebze düzeldi ama. Eğer yüklü değilse 930 yükle.
sakary Ali
04.Mart.2008, 02:10
Yüklü gene aynı. Ya durduk yere niye böyle oluyorki insanı gıcık etmek için mi ya
CeNTeR_TR
05.Mart.2008, 04:26
Bendede aynı sroun oLuyor Ali..Formattan sonra düzeLdi fakat msn vb internetle alakalı durumlar eğer açıksa pc kasılıyor..
tombul taho
05.Mart.2008, 04:43
Bendede aynı sroun oLuyor Ali..Formattan sonra düzeLdi fakat msn vb internetle alakalı durumlar eğer açıksa pc kasılıyor..
bu işin çözümü format değil aslında.
oyunu oynarken "large" database kullanıp çok fazla lig açıyorsanız, bilgisayarınız çok fazla RAM yiyordur. ayrıca bir de oyunu bu durumda pencere modda ve internete bağlıyken yani hariçten çalışan bi sürü program varken oynuyorsanız bu oyunu daha da çok kastıracaktır.
işte bu yüzden msn vs. gibi programlar açıkken ve pencere modda oynuyorken ya oyunu minimum modda oynayacaksınız ya da bu programları kapatıp tam ekranda oyunu oynayacaksınız.
ayrıca ne kadar RAM'iniz olursa olsun Windows Vista Ultimate hariç diğer işletim sistemleri maksimum 3GB RAM görecektir.
sakary Ali
11.Temmuz.2009, 03:33
ya bence onla alakası yok eskiden hayet güzel çalışıyordu.
Şimdide ekran kartını güncelledim yine aynı sorun çıkmaya başladı gerçekten insanın oyunu oynayasası gelmiyor
MaliKaya
11.Temmuz.2009, 12:33
Ali,
Ben Laptop kullaniyorum. Bir gun elektrikler kesilince pili tasarruflu kullanayim diye GÜÇ SEÇENEKLERİ'nde GÜÇ TASARRUFU'nu secmistim, akabinde benim oyunda da ac icersinde takilmalar oluyordu.
Dedigin gibi insanın canını sıkacak boyutta oldugundan bir ara format atmayi bile dusundum ama sonra birden jeton dustu ve tekrar güç seçeneklerinden Dengeli'yi sectim duzeldi, Laptop kullanan arkadaslar buna dikkat etsin bence.
sakary Ali
11.Temmuz.2009, 20:26
Tamam da ben sorunu nasıl çözeceğim :D böyle olunca çok gıcık oluyorum bütün oyun zevkim kaçıyor