Log in

View Full Version : inşallah bu seferde kandırılmayız:(

zargı
29.Mart.2006, 18:17
adnan polat öyle yıldızlar alıcaz ki fenerinkiler yanında sönük kalıcak dedi

Hedef Hagi

G.Saray'ın yöneticisi Polat'ın Atletico Madrid'li Martin Petrov için harekete geçtiği belirtildi. Bulgar yıldız, müthiş frikikleri ve stili ile Cimbom'un efsanevi ismi Hagi'ye benzetiliyor.

Galatasaray'da 'ikinci başkan' olması beklenen Adnan Polat'tan taraftarlara müjde! Hedeflerinin 2000'de Avrupa'ya damgasını vuran Galatasaray'ı oluşturmak olduğunun altını çizen Polat'ın, "Yeni sezon için öyle transferler yapacağız ki, Fenerbahçe'nin 100. yıl için getireceği yıldızlar bile gölgede kalacak" dediği ifade edildi.

Adnan Polat'ın transfer listesinin ilk sırasındaki ismin Martin Petrov olduğu belirlendi. Atletico Madrid'de oynayan Bulgar forvet, mesafe tanımaksızın attığı müthiş frikikler ve futbol stili ile Cimbom'un efsanevi ismi Hagi'ye çok benzetiliyor. Polat'ın, Martin Petrov'u G.Saray'a kazandırarak transferi tam bir şova dönüştüreceği öğrenildi.

Martin Petrov, Almanya'nın Wolfsburg takımından da Eric Gerets'in eski öğrencisi. Belçikalı hocanın da Bulgar yıldız için "Galatasaray'ın yeni Hagi'si olur" dediği kaydedildi.

nart_susruko
29.Mart.2006, 18:52
birde şu işleri nasıl yapacaklarını açıklasalar ya...
her zaman demişimdir ve yine diyorum...
adam gelecek florya'ya...basacak imzasını...öpecek bayrağını...sonra giyecek formasını ve doğru ASY'ye...iki top sektirecek...ondan sonra bizde keyifle izleyeceğiz...
yoksa bizi kimse inandıramaz bu transfer haberlerine...

Sir DEATH
29.Mart.2006, 19:00
Adnan Polat futbol şubesinin başına geçti, ikinci başkan Semih Haznedaroğlu oldu. Transferlere gelince; GS formasını hakkıyla giyip değerlerine hizmet etsin de gerisi gelir zaten.GS'yi GS yapan ve bu başarıları getiren GS'ın ruhudur.Bu arada GS'nin öncelikli hedefi transfer değil de kulübü düzlüğe çıkaracak olan projeler olmalı.

Sir DEATH
29.Mart.2006, 19:01
Yaw kardeşim yıldız sözü vermeyin, güzel günler vaad etmeyin--şu kulübü hak ettiği konuma(idari olarak) getirin zaten başarı gelecektir!

emirduman
29.Mart.2006, 19:10
zor işler bunlar, önce düzeltelim para işlerini, büyük transferlere daha var...

Eray Dengiz
29.Mart.2006, 19:13
Önce elimizde ki gereksiz transferleri çıkaralım (Marek Heinz ve Sasa İlic) gibi... ondan sonra transfer yaparız. Ayrıca daha erken hele bir lig bitsin ne olup olmayacağı belli olsun yaparlar elbet. Ama gidip gereksiz transfer yapana kadar gerekli olan bölgelere alalım ilk önce..

Sir DEATH
29.Mart.2006, 19:22
Heinz ve İliç geldikleri paraya gönderilebilirse eyvallah.Ama bu futbollarıyla hangi kulüp talip olur bilinmez..

Eray Dengiz
29.Mart.2006, 19:25
Heinz ve İliç geldikleri paraya gönderilebilirse eyvallah.Ama bu futbollarıyla hangi kulüp talip olur bilinmez..

Geldikleri parayla hangi futbolculumuz doğru düzgün gönderildi ki zaten?
En azından elimizden çıksınlar. Saçma sapan transfer yapmasınlar onu istiyorum. Tamam Petrov iyi bir futbolcu ama biraz beklesinler yani.. Acele etmeye gerek yok.

gunners
29.Mart.2006, 19:32
hagi ve petrov un nesı benzıokı!!petrov tanıdıgım en hızlı solaklardan bırıı..wolsfburg da delı oynuodu..

Sir DEATH
29.Mart.2006, 19:39
hagi ve petrov un nesı benzıokı!!petrov tanıdıgım en hızlı solaklardan bırıı..wolsfburg da delı oynuodu..

Sanırım arkadaş benziyor derken hızlarını değil stillerini kıstas aldı..

gunners
29.Mart.2006, 19:42
stıll benzıo derken ıcıne hızda gırer arkadasım..bırı oyun kurucu dıerı aml tarzı oynayan bı oyuncu ıstıosan daha karsılastırma yapım..

Sir DEATH
29.Mart.2006, 19:46
stıll benzıo derken ıcıne hızda gırer arkadasım..bırı oyun kurucu dıerı aml tarzı oynayan bı oyuncu ıstıosan daha karsılastırma yapım..

birisi sana oyun stilin ne derse; çok hızlı biriyimdir kopar giderim dermisin. neyse uzatmnak yersiz konuyu saptırmayalım..

zargı
29.Mart.2006, 20:06

abi sadece hız tek başına oyun alabilecek bi adam frikikleri iyi hagi stilinde hemen hemen üstelik o bi alıntı ben yazmadım yani bi gazetenin haberi

zargı
29.Mart.2006, 20:08
ayrıca tekrar transfere dönerksek martin petrov dünya üstündeki sayılı kanat oyuncularından alınırsa harika olur daha birçok isimlede ilgilenildiği yazılmış yazıda

gunners
29.Mart.2006, 20:15
abi sadece hız tek başına oyun alabilecek bi adam frikikleri iyi hagi stilinde hemen hemen üstelik o bi alıntı ben yazmadım yani bi gazetenin haberi
benım sana bı lafım yok arkadasım yanlıs anlama..bence de cok ıyı bı transfer olur gs ıcın ve turk futbolu ıcın

Nedvedmania
29.Mart.2006, 20:19
biz bu para sıkıntısında nasıl YILDIZ futbolcu alabilirizki ???

zargı
30.Mart.2006, 16:39
biz bu para sıkıntısında nasıl YILDIZ futbolcu alabilirizki ???

işte ben de onu anlamıyorum bi decıkıp acıklama yapıyolar nerden para bulacaklarsa(aa)(aa)(aa)

nart_susruko
30.Mart.2006, 16:40
hala anlamış değiller taraftarın böyle boş vaadlere kanmayacağını...

zargı
30.Mart.2006, 16:40
benım sana bı lafım yok arkadasım yanlıs anlama..bence de cok ıyı bı transfer olur gs ıcın ve turk futbolu ıcın

estağfurullah kardeş

Sir DEATH
30.Mart.2006, 18:04
Transfere kafa yoracaklarına bir kaç tecrübeli futbolcunun etrafına gençleri monte etseler daha iyi bi iş yapmış olmazlar mı?Hem de ekonomik. Mesela BARÇA'da süper transferler yapılır ama alt yapıdan gelenler de her zaman oynar, oynayacaktır, doğrusu da budur.

il phenomeno
30.Mart.2006, 20:39
ya iliç bence yetenek arkadaşlar...
martin petrov da manyak olur cimbom'a..
tabi gelirse..daha doğrusu alabilirlerse..
takımdakiler once bizim paraları odeyin arkadaş demezmi yani..

imperius
30.Mart.2006, 21:54
gs para sıkıntısını ıstese 6 ayda bıtırır..belkı avrupada buyuk takımlarda bıle olmayan gayrımenkullerı var..ada rıva florya kalamıs gıbı..bunlardan en kotu bırını satsa ve dıerlerını de akıllı bı sekılde kullansa kıra gıbı borc bıter cok da ıyı gelır saglar..florya ya daıre yapsa delı para kazanır..zaten canaydın da florya yı cekmece ye tasıcaz tarzı bısey dedı..

zargı
30.Mart.2006, 23:18
gs para sıkıntısını ıstese 6 ayda bıtırır..belkı avrupada buyuk takımlarda bıle olmayan gayrımenkullerı var..ada rıva florya kalamıs gıbı..bunlardan en kotu bırını satsa ve dıerlerını de akıllı bı sekılde kullansa kıra gıbı borc bıter cok da ıyı gelır saglar..florya ya daıre yapsa delı para kazanır..zaten canaydın da florya yı cekmece ye tasıcaz tarzı bısey dedı..

abi yapılacak proje cok ama icraat yok

nart_susruko
31.Mart.2006, 01:56
abi yapılacak proje cok ama icraat yok

söylenebilecek en doğru söz bu olsa gerek...

francesco10
31.Mart.2006, 02:33
eldeki projeleri yapabilceklerini warsayarak, bu sözleri weriolar işalla yanılmazlar

çok erken werdiler sözü,yine ellerinde patlatmasalar bu vaatleri

TüMeR_yAğıZ
31.Mart.2006, 02:43
yabugün mallarını satsalar bu kötü yönetim ile on yıl sonra gene borç batağına girerler.o zaman neyi satacaklar?hazıra dağ dayanmaz,bence profesyonel bir gelir yönetimi yapıp uzun vadeli planlara sarılmaları lazım.geliri arttırmanın yollarını bulmalılar.

gunners
31.Mart.2006, 03:11
bence de en kotu 1 tanesi satılıp kalanlar da en ıyı sekılde degerlendırılmelı..florya bana da mantıklı geldı..cok ıyı bır gelır gelebılır..

Sir DEATH
31.Mart.2006, 18:59
Aslında Riva gerektiği gibi değerlendirilse borçlar silinir.Silinmese bile ödenecek kıvama gelir. (mi acaba?:))

kavara
31.Mart.2006, 19:36
petrov un isi yok galatasaraya gelecek, bu tür yetenekli futbolcular artık takımlarında istikrar yakalamayı planlıyor onun icin zor
hayal mahsulu bunlar :D

imperius
31.Mart.2006, 19:42
atl madrid e gıttıyse gs ye de gelebılır yanı :)

Sir DEATH
31.Mart.2006, 19:59
A.Madrid'e para için gittiği çok açık.T.Rosicky'nin de gideceği gibi.Ama GS'ye para için gelmeyeceği daha da açık..

nart_susruko
31.Mart.2006, 22:30
petrov un isi yok galatasaraya gelecek, bu tür yetenekli futbolcular artık takımlarında istikrar yakalamayı planlıyor onun icin zor
hayal mahsulu bunlar :D
şimdilik hayal...gerçekleşince tesadüf olur...sen merak etme...:cool:

zargı
31.Mart.2006, 23:26
abi son haberlere göre adnan polat,ergun gürsoy kendilerini kendilerini klüp binasına kapamış harıl harıl çalışıyolarmış heheheh

zargı
31.Mart.2006, 23:27
şimdilik hayal...gerçekleşince tesadüf olur...sen merak etme...:cool:

hehehe (aa)(aa)(aa)

Cengo
01.Nisan.2006, 20:30
A.Madrid'e para için gittiği çok açık.T.Rosicky'nin de gideceği gibi.Ama GS'ye para için gelmeyeceği daha da açık..

Gelmeyeceğini belli zaten.
Herkes Galatasaray'ın para sorununu biliyorken, transfer bütçesinin geniş olmadığını biliyorken bu kadar ısrarcı olursa yönetim, daha çok sıkıntı çeker.