Log in

View Full Version : Gaziantepspor - Beşiktaş [ TSL 21. Hafta ]

eXcitinG
20.Şubat.2008, 03:20
http://img243.imageshack.us/img243/8031/99815807hr6.jpg

bugra 1905
20.Şubat.2008, 03:29
Zorlu Bir Maç Beşiktaş TS Maçında Oynadığı Futbolu Oynarsa Gaziantepspor Deplasmanında Galibiyet İle Döner

KaPaLı
20.Şubat.2008, 03:36
Geçen hafta Mustafa Denizli çok iyi kadro çıkarmıştı. Akıllıca hamleler yapmıştı Trabzonspor'u yenebilirlerdide olmadı. Bu hafta Antep karşısındada aynı şeyleri yaparsa galibiyete yakın taraf olur. Antep'te Tabata'nın sarı kart cezalısı olması bir avantaj Beşiktaş açısından. Büyük ihtimalle Erman Özgür'e o görevi verir veya Eduardo - Beto 2'lisiyle çıkabilir.

sakary Ali
20.Şubat.2008, 23:50
Delgado'nun olmaması Beşiktaş açısından çok kötü.Delgadosuz takımın birşey oynadıgını görmedim.Antep'te zorlu deplasman.Bizim de deplasmanlarda yaşadığımız sorun ortada.Beşiktaş açısından zor maç olacak.Puan kaybedersek son 3 maçta 6 puan kayıp olacak.Mutlaka kazanmalıyız.

serefcan1996
20.Şubat.2008, 23:53
antepte olduğu için beşiktaş zaorlanbilir tabata'dan gol bekliyorum skor tahminim: gaziantep-1-1-Beşiktaş

eXcitinG
20.Şubat.2008, 23:58
Tabata kart cezaLısı, oynamayacak.

Since-1907
21.Şubat.2008, 00:03
Zor bi maç olacak her türlü sonuç çıkabilir sahadan.

Addolorato
21.Şubat.2008, 00:10
Gaziantep Ankaragücü'ne kaybetti geçen hafta bu maçı kazanıp taraftarlarının gönlünü alır diye düşünüyorum. Ama bencede her sonuca açık bir maç iddaa oynayanlar uzak dursun :D

anil luque
21.Şubat.2008, 00:16
Zorlansak da kazanacagımızı dusunuyorum .. Rakıbın en etkılı sılahı Tabata yok bu macta bızım acımızdan avantaj .. Hafta basından berı bu macta nıhayet cıft forvete gecılecegı konusuluyordu. Umarım yıne bır surprız yapma sayın denızlı ve cıft forvet cıkar. Oyle olursa rahat kazanırız yoksa yıne puan kaybı ..

El Comandante
21.Şubat.2008, 03:56
Antep'in net penaltisi güme gitti ...

Bu arada, bu mac berabere biter bence ...

KaF KeF
21.Şubat.2008, 04:00
beto nasıl kaçırdı öyle yahu..:S

El Comandante
21.Şubat.2008, 04:00
Beto bos kaleye atamadi :S Antep etkili geliyor bu dakikalar da ...

RaSenGan
21.Şubat.2008, 05:06
Beşiktaş 3-0 önde.Tebrikler şimdiden.

Alicanfmfan
21.Şubat.2008, 05:09
Tebrikler Beşiktaş ;

Maça gelirsek ; İlk yarıda Antep'in net penaltısı verilse veya Beto boş kaleye aut vuracagına sadece dokunsa antep buradan 3 puan ile ayrılabilirdi ,Beşiktaş duran toptan bir gol attı ve antep savunması acıldıkca acıldı sonra ardı ardına gelen pozisyonlar skor 3-0 oldu

Dipnot ; Bu Murat , Beşiktaş maçlarında enteresan oynuyor , inanılmaz hatalar yapıyor .Duygusallık agır basıyor galiba :p(Beşiktaşlı arkadaşlar yanlıs anlamayın)

anilton
21.Şubat.2008, 05:51
Bir önceki hafta ligin en iyi takımlarından ve lider durumda bulunan Trabzonspor'a karşı tek kale oynayıp tek pozisyon vermeden şanssız bir şekilde berabere kalıyoruz...

Bu hafta ligin en iyi "futbol" oynayan takımlarından Antep'i deplasmanda 3-0 gibi farklı ve net bir skorla geçiyoruz...

Toraman ve Üzülmez geçen hafta olduğu gibi çok iyi mücadele ettiler.Hem savunmada hem hücumda vardılar.İ.Toraman Nobre'ye mükemmel bir gol attırdı.Ernst,Ernst,Ernst.İlaç resmen ilaç.Kaptığı toplar,bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi,attığı şutlar ve hücuma maksimum katkı.Bir çok kişi düz oyuncu,orta sahayı geçmez,kazma gibi yorumlarda bulunmuştu.Bir izleyinde görün attığı pasları,adam eksiltmeleri...

Net penaltı derken?

Hani şu Beto'nun dengesiz,kontrolsüz(tartışmasız faul) bir şekilde Sivok'u ittiği ve Sivok'un bu müdahele neticesinde düşerken Beto'nun kolundan çektiği pozisyon mu..?

anil luque
21.Şubat.2008, 06:02
Sanırım onu diyorlar adaşım =) Ernst gerçekten mükemmel bir oyuncu süper bir transfer yani söylenecek fazla laf yok. Bu skor ve 3 puan mükemmel oldu. Haftaya kesin maçtayımmm =)

sakary Ali
21.Şubat.2008, 06:04
Bence bu skor kimseyi aldatmasın. Beşiktaş iyi oynamadı. Duran toptan bir gol bulduk. Bu arada en fazla korner kullanan takımız ama kornerden daha 2.golümüz. Ve bence bu golü bulamasaydık işimiz zordu. Zaten golden sonra Tello nun inanılmaz golü geldi ve rahatladık. Sonra G.Antep yüklenmeye başladı. Sonuç bulamayınca onlar da bıraktı artık . Ve Toramanın nefis pasında Nobre 3. golü attı. G.Antep Tabatanın eksikliğini çok çekti.

Futbol olarak ilk yarı gene hiçbir şey oynamadık. Bobo - Nobre ikilisi oynadı ama sistem gene aynıydı. Tek Forvet . Tello - Bobo - Nobre 3 lüsü yer değiştirerek oynadı.

anil luque
21.Şubat.2008, 06:37
Aynen .. Bu adam uslanmıyor anlamıyor inat ediyor vs vs artık söyleyecek söz bulamıyorum. Ters kanatlara adam koyuyor maçtan sonra da forvete orta yapamıyoruz dıyor. Sinir oldum ilk yarıda kriz geçircektim yahu. Tello sağda Ernst solda oynuyor ortalar tribüne!

shamur1
21.Şubat.2008, 06:39
Bir önceki hafta ligin en iyi takımlarından ve lider durumda bulunan Trabzonspor'a karşı tek kale oynayıp tek pozisyon vermeden şanssız bir şekilde berabere kalıyoruz...

Bu hafta ligin en iyi "futbol" oynayan takımlarından Antep'i deplasmanda 3-0 gibi farklı ve net bir skorla geçiyoruz...

Toraman ve Üzülmez geçen hafta olduğu gibi çok iyi mücadele ettiler.Hem savunmada hem hücumda vardılar.İ.Toraman Nobre'ye mükemmel bir gol attırdı.Ernst,Ernst,Ernst.İlaç resmen ilaç.Kaptığı toplar,bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi,attığı şutlar ve hücuma maksimum katkı.Bir çok kişi düz oyuncu,orta sahayı geçmez,kazma gibi yorumlarda bulunmuştu.Bir izleyinde görün attığı pasları,adam eksiltmeleri...

Net penaltı derken?

Hani şu Beto'nun dengesiz,kontrolsüz(tartışmasız faul) bir şekilde Sivok'u ittiği ve Sivok'un bu müdahele neticesinde düşerken Beto'nun kolundan çektiği pozisyon mu..?

Şimdi geçen hafta ki maçta tek kale oynamış olarak gözükebilirsiniz ama Beşiktaş'ın da öyle çok net pozisyonlar bulduğunu söyleyebilirmisin ? Hayır.

Şanssız bir şekilde berabere kaldık diyorsun ama Beşiktaş'ın 90 dakika da organize olarak yapamadığı atağı biz bir kere yaptık ve golü attık. Beşiktaş'ın golü ise 77'de kornerden geldi. Belki o kornerde adam paylaşımı sağlıklı bir şekilde yapılabilseydi Song Bobo'yu farkedip tutabilseydi 3 puanı alan taraf biz bile olabilirdik. Şanssız derken nası olur ; 1-0 önde olursun pozisyon üstüne pozisyon yakalarsın , rakip 90'da bir kez gelir ve uzatmada yediğin golle maç berabere biter şanssız bir şekilde 1 puana razı olursun :)

Neyse Antep maçını izlemedim ama Ligin en iyi top oynayan takımı demişsin. Son haftalarda çok büyük bir düşüş var Antep'te. Ankaragücü evinde ilk galibiyetini Antep'ten aldı 2 hafta önce. Ayrıca takımı sırtlayan Tabata'da cezalıydı. 3-0 Lık bir skor elbette net bir skor Beşiktaş'ı tebrik ediyorum ama M.Denizli varken Beşiktaş'tan da hiç çekinmiyorum.

anilton
21.Şubat.2008, 06:46
Şimdi geçen hafta ki maçta tek kale oynamış olarak gözükebilirsiniz ama Beşiktaş'ın da öyle çok net pozisyonlar bulduğunu söyleyebilirmisin ? Hayır.

Şanssız bir şekilde berabere kaldık diyorsun ama Beşiktaş'ın 90 dakika da organize olarak yapamadığı atağı biz bir kere yaptık ve golü attık. Beşiktaş'ın golü ise 77'de kornerden geldi. Belki o kornerde adam paylaşımı sağlıklı bir şekilde yapılabilseydi Song Bobo'yu farkedip tutabilseydi 3 puanı alan taraf biz bile olabilirdik. Şanssız derken nası olur ; 1-0 önde olursun pozisyon üstüne pozisyon yakalarsın , rakip 90'da bir kez gelir ve uzatmada yediğin golle maç berabere biter şanssız bir şekilde 1 puana razı olursun :)

Neyse Antep maçını izlemedim ama Ligin en iyi top oynayan takımı demişsin. Son haftalarda çok büyük bir düşüş var Antep'te. Ankaragücü evinde ilk galibiyetini Antep'ten aldı 2 hafta önce. Ayrıca takımı sırtlayan Tabata'da cezalıydı. 3-0 Lık bir skor elbette net bir skor Beşiktaş'ı tebrik ediyorum ama M.Denizli varken Beşiktaş'tan da hiç çekinmiyorum.

Trabzonspor maçınınn yorumunu o başlıkta yapmıştım.Burada o maçın kritiğini yapmaya gerek yok.Buna cevap vermeyeceğim.Dön o başlığa oku yorumlarımı...

Ligin en iyi oynayan takımı demedim.Gördüğünüde mi okuyamıyorsun yahu?

Çekinme sen boşver...

KaPaLı
21.Şubat.2008, 06:48
Beşiktaş zor deplasmandan 3 puanla ayrıldı. Geçen hafta Trabzon karşısında 1 puanı 77de almışlardı. İyi oynamışlardı Trabzon'a top göstermediler pek, ama ileride kötüydüler. Bu akşam Nobre 2 gol atarak kalitesini gösterdi. Eğerki böyle bir sistemle oynanacaksa Holosko - Bobo veya başka bir forvet dahi olsa takımda Nobre banko olmalı. Diğer oyuncular yanına 2. adam olarak eklenmeli.

Antep ilk yarıda Beto'yla %1000'lik bir golu kaçırdı. O gol olsa Beşiktaş kesinlikle dahada zorlanırdı. Penaltı pozisyonunda Sivok rakibini çekmesi var arkadaşlar. Anıl dengesiz gelip Sivok'u itti diyosun ama, adam zaten topu kurtarıyo ve dönmeye çalışıyo orda. Biraz şarj var Sivok'tan. Ama hakem o anda penaltı olarak değerlendirmedi pozisyonu.

anilton
21.Şubat.2008, 06:53
Beşiktaş zor deplasmandan 3 puanla ayrıldı. Geçen hafta Trabzon karşısında 1 puanı 77de almışlardı. İyi oynamışlardı Trabzon'a top göstermediler pek, ama ileride kötüydüler. Bu akşam Nobre 2 gol atarak kalitesini gösterdi. Eğerki böyle bir sistemle oynanacaksa Holosko - Bobo veya başka bir forvet dahi olsa takımda Nobre banko olmalı. Diğer oyuncular yanına 2. adam olarak eklenmeli.

Antep ilk yarıda Beto'yla %1000'lik bir golu kaçırdı. O gol olsa Beşiktaş kesinlikle dahada zorlanırdı. Penaltı pozisyonunda Sivok rakibini çekmesi var arkadaşlar. Anıl dengesiz gelip Sivok'u itti diyosun ama, adam zaten topu kurtarıyo ve dönmeye çalışıyo orda. Biraz şarj var Sivok'tan. Ama hakem o anda penaltı olarak değerlendirmedi pozisyonu.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52953

Sorunda orada zaten.Beto Sivok'a hareketi yaptıktan sonra topu kurtarıyor...

Yukarıda ki videoda özellikle 2.tekrarda net şekilde belli oluyor Beto'nun faulu...

KaPaLı
21.Şubat.2008, 06:58
Biliyorum Anıl 10-15 kere izledim aynı görüntüyü. İlk pozisyonda yani Sivok tam topa girecekken Beto omzuyla bir müdahelede bulunuyo. Ama öyle yıkılınalacak bir müdahele değil gibi geldi bana. O yüzden öyle yazdım zaten.

Bana penaltı gibi geldi sadece onu söylemek istedim. Hani verilsede, verilmesede öyle ortalık yıkmaya gerek olmayan cinsten.

El Barto
21.Şubat.2008, 07:02
Beto o 2 golü de atsa bugün maç 2-3 biterdi. İstekliydi Beşiktaş çünkü. Çok organize olamıyor, pozisyon üretemiyor belki ikiye birlerle verkaçlarla duvar paslarıyla ama herkes aslanlar gibi mücadele ediyor. Son golde Toraman'ın yaptığı işi şu ligde hangi sağ bek yapıyor ki bu adam stoperden bozma. :) Gerçi her zaman denk gelmiyor ama o işleri yapacak cesareti buluyor önemli.

anilton
21.Şubat.2008, 07:03
Bu arada Nurullah Sağlam Ernst'i övdü."Çok etkiliydi,Beşiktaş'ı çok değiştirmiş.Bir önlibero takıma ne kadar katkı sağlayabilir bugün gördük" dedi...

DeNiZ_1903
21.Şubat.2008, 07:08
Çok net bir skorla maçı aldık tebrikler takımımıza maçı dinleme şansı buldum ama dinlediğim kadarıyla atak ve pozisyon olarak olmasa da genel olarak üstünlük bizdeydi ama hala tam takım oyunu oynayamıyoruz penaltıda ise bence çok ince bir faul yapıyor Sivok yani hakem farkına varamamış bence penaltı. :) Tebrikler Beşiktaş'ım.. :)

LaigLeNoiR
21.Şubat.2008, 07:10
İbrahim Toraman inanılmaz bir gol attırdı gerçekten.O posizyon gol olmasaydı yazık olacaktı o posizyona :)

Tebrikler Beşiktaş'ıma.

Aşk-ı Şehir
21.Şubat.2008, 07:55
Fabian Ernst yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladı. Beşiktaş hergeçen maç dahada iyi oynamaya başladı. Mustafa Hoca'nın 26.hafta hedefi bu gidişle gerçek olur.:) Ayrıca G.Antepspor'a değinmek istiyorum. Tabata'sız ne kadar sıradan bir ekip olduklarını gördük. Bireysel çabalarla birşey yapmaya çalıştılar fakat başaramadılar. Yatıp kalkıp dua etsinler Tabata gibi bir oyuncuya sahipler.:)

El Comandante
21.Şubat.2008, 17:23
Ilk yarida Antep etkiliydi, Bjk kötü oynadi. 2.yarida Bjk Antep'i ezdi resmen, oynadigi futbolla. Besiktas cok saglam oynadi 2.yarida. Tebrikler, hakketiler galibiyeti ...

Ayrica Sivok'un hareketi net penalti. Anil kendin videoyu eklemissin, izlemedin mi ne yaptin ? Nasil böyle bir kaniya vardin, hayret ettim vallahi. Bjk forumlarinda bile herkes net penalti diyordu o pozisyona ...

Sivok Beto'yu cekti orada kolundan, net bir sekilde görüldü bu ...
Öncesinde de Sivok'un maruz kaldigi bir faul yok acikcasi. Orada normal 2li mücadele vardi ...

El Barto
21.Şubat.2008, 17:30
Fakat Bünyamin Gezer Rüştü'ye büyük ayıp etti. Adama sövüyorlar ki Rüştü'ye neden sövülür şu ülkede bilmem hakem sarı kart çıkarıyor. Bu kadar ucuz mu yahu? Bu ne demektir taraftar sana sövse de sen tepkini gösteremezsin, sonra stadlarda küfürü bitirmek için lütfen de. hadi canım sizde derler adama.

anilton
21.Şubat.2008, 17:37
Sivok'un Beto'yu çektiği konusunda hemfikiriz zaten.Ancak bundan önce Beto'nun Sivok'u kontrolsüz bir şekilde bozması net faul.Hatta buna benzer daha temiz bir pozisyon var hafızamda.Holosko ile Servet'in yanyana giderken omuza omuza vurup Servet'in düştüğü ve faul çalınan pozisyon.Daha sonra bunun neredeyse aynısı bir pozisyon var.Song'un aynı Beto'nun Sivok'a yaptığı gibi Carlos'a yaptığı bir müdahele var,F.Bahçe'li arkadaşlar penaltı beklemişti kontrolsüz bir müdahele var diye...

İyi izle Baran.Sivok Beto'dan önce topa gidiyor ama Beto Sivok'u sol omuz ve kolu ile iterek Sivok'u dengesiz hale getirip topu çekiyor...

Videodaki ikinci tekrar net olarak gösteriyor...

El Comandante
21.Şubat.2008, 17:49
Sivok'un Beto'yu çektiği konusunda hemfikiriz zaten.Ancak bundan önce Beto'nun Sivok'u kontrolsüz bir şekilde bozması net faul.Hatta buna benzer daha temiz bir pozisyon var hafızamda.Holosko ile Servet'in yanyana giderken omuza omuza vurup Servet'in düştüğü ve faul çalınan pozisyon.Daha sonra bunun neredeyse aynısı bir pozisyon var.Song'un aynı Beto'nun Sivok'a yaptığı gibi Carlos'a yaptığı bir müdahele var,F.Bahçe'li arkadaşlar penaltı beklemişti kontrolsüz bir müdahele var diye...

İyi izle Baran.Sivok Beto'dan önce topa gidiyor ama Beto Sivok'u sol omuz ve kolu ile iterek Sivok'u dengesiz hale getirip topu çekiyor...

Videodaki ikinci tekrar net olarak gösteriyor...

Bak ama onlar degisik pozisyonlar Anilcim. Senin anlattigin diger pozisyonlar da oyuncularin hareket halinde olduklarindan dolayi maruz kalacaklari ufak bir darbeyle dahi düsebilecegini tartismistik burada.

Burada ise durum farkli.

Beto topu ilk aldiginda dönmeye calisirken, Sivok'a hafif omuz atiyor. Sivok ise dengesiz yakalandigindan dolayi, düserken Beto'yu cekiyor kolundan.

Ben de sana 3. ve 4. tekrarlari izlemeni söylüyorum. :)

El Comandante
21.Şubat.2008, 18:12
Burada Sivok topu düsünmüyor bence. Cünkü top Beto'nun kontrolündeydi. Sivok ilk basta Beto'yla ikili mücadeleye giriyor, ikisininde birbirlerine darbeleri var. Burada Sivok'un da Beto'ya pozisyonun basinda darbesi mevcut.
Sonra Sivok dengesiz giristiginden dolayi yere düsüyor, düserken Beto'nun kolunu cekiyor ve onu da yaninda götürüyor tabir-i caizse ..

Bence net penalti bu pozisyon. Ama bu Besiktas'in galibiyetini lekeler mi ? Kesinlikle hayir. Besiktas 2.yarida oynadigi futbolla galibiyeti haketti ...

anilton
21.Şubat.2008, 18:16
Ben a(nıl) diyorum sen b(aran):D

Bu sabaha kadar böyle devam eder...

Uzatmanın bir mantığı yok...

El Comandante
21.Şubat.2008, 18:21
Bence de yok. Kaldi ki bence macin kirilma noktasi bu pozisyon degildir. Beto'nun müsait pozisyonda, bos kaleye topu disariya attigi pozisyondur. :)

koray_capello
21.Şubat.2008, 20:59
Sivok'un yaptığı hareket bence penaltı, Beto itiyor ama bu kadar itmeye izin olmalı, ceza sahası içinde pozisyon almalarda savunmalar da forvetler de birbirlerini bu kadar itebilir bence. Aksi halde savunma oyuncusunun forvete karşı biraz güç kullanıp, omuz kullanıp etkisiz kıldığı pozisyonların hepsi penaltı olur.

eXcitinG
21.Şubat.2008, 21:23
Maça geLirsek. İstekLiydik. Orta sahada oyun yönLendirecek adamımız oLmamasına rağmen Ernst in oyunu iki yönü iLe oynayabiLmesi sayesinde bu sıkıntıyı biraz oLsun attık. İLk yarı da Antep önede geçebiLirdi ama şansımız yanımızdaydı. İkinci yarı ise goLü erken buLduk ve Antep in direncini kırmayı başardık.

Ernst in Beşiktaş a katkısı çok büyük. Orta sahada çok iyi oynuyor. Ve son zamanLarın en iyi oyuncuLarından oLan, Toraman, DeLi İbo ve Zan ı da es geçmemek gerek.

Bu arada Eğer Beto nun pozisyon penaLtı ise Bizim Nobre ye bu sezon en az 5 tane penaLtı çaLınması gerekiyordu. BöyLe saLLama penaLtı oLmaz. OLuyorsa da o zaman Nobre ye de vereceksin her maç bir penaLtı.

Bu arada her oLayı Trabzonspor a çekmeyin. Adam gibi konu ne ise onu tartışın. Bir daha uyarmıcam bu konuda.

Alicanfmfan
21.Şubat.2008, 23:42
Dün Schalke macını izliyorum , Dortmund ile derbi mücadelesini , tribünler bir ara Engelaar'ın yaptıgı hata sonrası Ernst Ernst diye bagırdı acaba ben mi yanlıs duydum :)

Ernst zaten beşiktaş için biçilmiş kaftan...

bugra 1905
21.Şubat.2008, 23:54
Ernst Harika Bir Oyuncu Türkiyede Mevkisinde Şuan En İyi Oyuncu Bana Göre Beşiktaşı Tebrik Ederim Gerçekten Antep Gibi Bir Deplasmandan 3 Puan Almak Çok Önemli Geçen Hafta Güzel Bir Oyun Ortaya Koymuşlardı Bu Haftada Aldıkları 3 Puan Beşiktaş Camiası İçin Çok İyi Oldu

anilton
21.Şubat.2009, 11:49
Evet 3. ve 4. tekrarda çekme net olarak belli oluyor.Ben buna itiraz etmiyorum ki zaten.Beto o hareketi yapmasa net penaltı...

Nasıl değişik onlar,burada da hareket halindeler.Sivok topu düşünüyor ve topa doğru gidiyor,Beto ise ilk olarak topu düşünmüyor,çünkü ondan daha avantajlı Sivok var,bu yüzden ilk önce Sivok'un dengesini bozuyor,sonra top ona geliyor.Beto topu aldığında dönmeye çalışırken değil Baran,Beto Sivok'u itip top ona geldiğinde Sivok düşerken kolundan çekiyor...