Log in

View Full Version : GençLerbirLiği - Fenerbahçe [ TSL 21. Hafta ]

eXcitinG
20.Şubat.2008, 03:28
http://img243.imageshack.us/img243/10/26626264ck0.jpg

bugra 1905
20.Şubat.2008, 03:31
Hacettepe Maçında Aldığı Galibiyet İle Morallenen Fenerbahçe Deplasmanda Puan Kaybetmez Diyorum

GodfatheR
20.Şubat.2008, 03:32
Hacettepe maçındaki isteği,hırsı gösterirsek ilerde de Semih-Alex ile başlarsak 3-1 4-1 gibi bir skor alırız düşüncesindeyim.

a.arıcı-11
20.Şubat.2008, 03:40
Güiza yok sorun da yok :p

Zor olacağı kesin ama geçen haftadan sonra bu maçı da kazanmalıyız.Yoksa 7 golün bir anlamı kalmayacak.Semih-Alex ikilisi bu maça ağırlığını koyarlar umarım.Tıpkı geçen hafta olduğu gibi:)

Gangstaa
20.Şubat.2008, 04:09
Fenerbahçe için önemli bir maç.Kazanırsa toparlanır artık.Tam tersi olursa yine eskiye dönerler.

CeNTeR_TR
20.Şubat.2008, 04:10
Kazanamazsak geçen hafta atıLan 7 goLün pek bi manası kaLmaz bence (:

anil luque
21.Şubat.2008, 00:17
Çok zor bir maç olacak bence. Güiza'nın olmaması Gençlerbirliği için dezavantaj =) Eğer Fenerbahçe maçın başlarında gol bulamazsa çok zorlanır. Ben berabere biter diyorum.

TR.CaPTaiN
21.Şubat.2008, 00:31
Geçen haftaki iyi futbol devam ederse çok rahat 3 puanı alırız. Şu saatten sonra puan kaybına kimsenin tahammülü yok.

Cavcav maraton vermemiş, kale arkası bizi bekliyor.

Since-1907
21.Şubat.2008, 00:39
Hacettepe kadrosundan farklı olarak Gökhan Gönül oynar heralde.Rahat bir maç geçireceğimizi düşünüyorum.

RoSeSHaH
22.Şubat.2008, 01:06
Gençlerbirliği kazanacak bu maçı. Güiza'yı ilk 11'de bekliyoruz.

Alicanfmfan
22.Şubat.2008, 01:54
Güiza ilk 18'e alınmamıs sakatlıgından dolayı , İleride Semih ve Alex ikilisi oynayacak.

Alicanfmfan
22.Şubat.2008, 02:46
Gençlerbirligi 14.dakikada , Jedinak'ın attıgı golle 1-0 öne geçti.

El Comandante
22.Şubat.2008, 03:04
Ilk yari 1-0 Gb'nin üstünlügüyle sona erdi.
Fenerbahce cok kötü oynuyor gercekten ...

scar face
22.Şubat.2008, 03:08
Rezalet oynuyoruz yine...

Aşk-ı Şehir
22.Şubat.2008, 03:10
7-0'dan sonra neredeyse Hacettepe'den bir farkı olmayan G.Birliği karşısında 1-0 mağlup bitirdi F.Bahçe ilk yarıyı. Fenerbahçe için artık en hayırlı şey Aragones'in gitmesidir...

PesimiSTyLa
22.Şubat.2008, 03:17
İlk yarı boyunca doğru düzgün 1 atagı yok Fenerbahcenin. GB nin var mı? Onlarn da yok ama frikikten attılar.

The.Crow
22.Şubat.2008, 03:22
Siz de benim gibi yapın izlemeyin maçları. Ben bu sene derbiler hariç maç izlemiyorum. Sene başında izliyordum ve yensek bile 90 dakikam boşa harcanmış oluyordu. Sıkılıyordum,uykum geliyordu tam bir eziyetti. Ve artık Aragones bu takımdan gidene kadar derbi maçları hariç hiç bir maç izlemiyorum. Yazık ki taraftarı olduğum Fenerbahçe'miz sırf istikrar inadı uğruna bu Avrupa şampiyonu olduğu için kendini Avrupa'nın en iyi hocası sanan birisinin ellerine bırakılıyor. Yazık yazık çok yazık..

KaPaLı
22.Şubat.2008, 03:30
Uğur Boral - Vederson

Deivid - Gökhan Emreciksin değişiklikleri yapıldı.

Uğur'un kulaklarının çekilmesi lazım artık. Kendini birşey sanmaya başladı. Sanki çok iyi oynadıda artislik yapıyo çıkarken. Uğur'un attığı eldivenleri hemen koştu Semih aldı.

El Comandante
22.Şubat.2008, 03:37
Son dakikalar da baya net gol pozisyonlari yakaladi Genclerbirligi. 2'yi her an bulabilirler ...

Aydin
22.Şubat.2008, 03:49
gençler gol yemeyi haketti.

Alicanfmfan
22.Şubat.2008, 03:51
Valla abi altın kural olan atamayana atarlar , gerçekleşecek gibi yazık yahu...

El Comandante
22.Şubat.2008, 03:54
Yuh artik ya, bunlar da kacar mi yahu ?
Genclerbirligi bugün sayisiz firsatlardan yararlanamadi ..

Nedvedmania
22.Şubat.2008, 03:56
Bari puan kaybetmese gençlerbirliği :)

Aydin
22.Şubat.2008, 03:59
o değil, emre bizim mehmet güven gibi oynuyor. çok değişmiş. futbolu unutmuş. sakatmıdır bilmiyorum. sakat sakat oynuyorsa günahını alıyor olurum. ayrıca alex tamam her an oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncudur ama eğer aragones onu oyından alsaydı kimse birşey demezdi herhalde.

Alicanfmfan
22.Şubat.2008, 04:03
o değil, emre bizim mehmet güven gibi oynuyor. çok değişmiş. futbolu unutmuş. sakatmıdır bilmiyorum. sakat sakat oynuyorsa günahını alıyor olurum. ayrıca alex tamam her an oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncudur ama eğer aragones onu oyından alsaydı kimse birşey demezdi herhalde.

Abi valla sende Anti M.Güvencisin :zuhaha , adamda kapasite okadar 90 dk görev verildigi maçlarda bence çok olumlu oynadı.

GodfatheR
22.Şubat.2008, 04:06
Bu takıma söylenicek hiçbir söz bulamıyorum.TV başında tırnaklarımı yemekten yoruldum.Olmaz böyle bir şey.Yine takımın en iyisi Volkan.Konuşmaya değmez konuşmaya :(

fenerbahce_1907
22.Şubat.2008, 04:08
Bu maglubiyetle birlikte artık lig bizim için bitmiştir.

The.Crow
22.Şubat.2008, 04:09
Bu takıma söylenicek hiçbir söz bulamıyorum.TV başında tırnaklarımı yemekten yoruldum.Olmaz böyle bir şey.Yine takımın en iyisi Volkan.Konuşmaya değmez konuşmaya :(

Siz de benim gibi yapın izlemeyin maçları. Ben bu sene derbiler hariç maç izlemiyorum. Sene başında izliyordum ve yensek bile 90 dakikam boşa harcanmış oluyordu. Sıkılıyordum,uykum geliyordu tam bir eziyetti. Ve artık Aragones bu takımdan gidene kadar derbi maçları hariç hiç bir maç izlemiyorum. Yazık ki taraftarı olduğum Fenerbahçe'miz sırf istikrar inadı uğruna bu Avrupa şampiyonu olduğu için kendini Avrupa'nın en iyi hocası sanan birisinin ellerine bırakılıyor. Yazık yazık çok yazık..

Sana da bunu tavsiye ederim. Hem tırnakların düzgün durur hem de 90 dakikanı boşa harcamamış olursun.

deniz.91
22.Şubat.2008, 04:10
Fenerbahçede hiçbir istek hırs yoktu hacettepeyi yendiler sanki kötü gğnlerden kurtulmuş gibi rahatlardı gençlerbirliğini tebrik ederim

Hugo
22.Şubat.2008, 04:10
Maç bitmiş.. güzel oldu bizim için (:

Alicanfmfan
22.Şubat.2008, 04:11
Tebrikler Gençlerbirligi , Gençlerbirligi biraz daha akıllı oynasa farkta yapabilirdi.

Nedvedmania
22.Şubat.2008, 04:11
Fenerbahçe 7-0 Hacettepe

Aragones --> Maç sonu takım konuşması --> Sakın kendini beğenmişlik yapma .

:)

El Comandante
22.Şubat.2008, 04:13
Hacettepe'nin intikamini, agabeyi Genclerbirligi aldi ...

Fenerbahce icin lig bitmistir bence, Uefa'ya gitmeleri bile zor ...

PesimiSTyLa
22.Şubat.2008, 04:13
Gençlerbirliği haketti ve kazandı. 3-0 falan da olurdu net pozisyonlar buldular özellikle 2. yarı ama djite, mustafa, ilhan, burhan gibi oyuncuların beceriksizliği bunun önüne gecti. Gençlerbirliğinde Soner cok iyi oyuncu. 91 doğumluymuş çok iyi maç çıkardı. Koray Avcı da iyi bir futbol ortaya koydu.

Tebrikler Gençler .

GodfatheR
22.Şubat.2008, 04:15
Bu sezonu 5.bitirirsek başarıdır.İlk 4 zaten belli Ankaraspor,Kayseri ve Antep'de bizi geçerse şaşırmam hatta bekliyorum :(

Aydin
22.Şubat.2008, 04:16
yalnız Volkan mükemmel oynuyor birkaç maçtır. Gençlerbirliği'nde de Soner diye genç bir futbolcu vardı. onu da çok beğendim.

Fernando Gago
22.Şubat.2008, 04:17
Gençlerbirliği farkı kaçırdı Takımımız kaldığı yerden devam ediyor rezalet durumdalar Nedense üzülemiyorum Tebrikler G.birliği ...

Nedvedmania
22.Şubat.2008, 04:18

Yok artık o kadarda değil :D

sitte
22.Şubat.2008, 04:19
Evet Soner'i fm de keşfetmiştim tanıyorum :D

Lugano falan diyolar sakatlandı mı ki?

Memedov
22.Şubat.2008, 04:21

Bence de Fenerbahçe küme düşer, hacettepe şampiyon olur.

bu sezon anadolu takımlarından şampiyon çıkmaz ise, bir daha çıkacağını zannetmiyorum.

tebrikler Gençlerbirliğine.

anilton
22.Şubat.2008, 04:23
Tebrikler Gençlerbirliği...

Soner daha iyi olacak.Batuhan,Abdülkadir,Özgür Çek,Sertaç Eren,Emrah Yollu,Emre Çolak'ın jenerasyonundan Soner...

Araştırma bölümünde sık sık değiniyorum Soner'e.Kendi blogumda da yazmıştım yaklaşık 1 ay önce;

http://aniltonkartal.blogspot.com/2009/01/soner-aydogdu.html

Samet Aybaba kendisini yeni Sergen diye tanımlıyor...

shamur1
22.Şubat.2008, 04:24

bu sezon anadolu takımlarından şampiyon çıkmaz ise, bir daha çıkacağını zannetmiyorum.

tebrikler Gençlerbirliğine.

Evet bende bunu diyorum. Bu sene çıkamazsa bir daha çok zor..

El Comandante
22.Şubat.2008, 04:32

Memocum, sen bu futbolla Fener'in ilk 4'e girecegini saniyorsan, hayaller aleminde yasiyorsun demektir ..

Gecen hafta Hacettepe karsisinda alinan skorun göz boyamaca oldugu acikti..

Neyse, Genclerbirligi cok iyi oynadi. Farki kacirdi. Tebrikler ...

feanorringeril
22.Şubat.2008, 04:34
İki takım oyuncuları formalarını değiştirse Fener taraftarı mest olurdu eminim ki. Gençlerbirliği bir Ankara klübü olarak 7-0' ın rövanşını 7-0 ile alacak kadar pozisyon yakaladı. Berbat bir futbol sergileyen rakibi karşısında kaçırılmayacak kadar çok kaçırdı. Fenerbahçe' nin bulunduğu yer bile mucize bu futboluyla. Sezon başından beri toplasak heralde "futbol" oynadığı en fazla beş maç vardır.

Gangstaa
22.Şubat.2008, 04:35
Helal olsun Gençlerbirliği'ne.Fb geçen hafta Hacettepe'yi 7-0 yendiğinde maçın konusunada yazmıştım,Fb li arkadaşlar birden havaya girdiler 7-0 yendik diye.Bu maçlada görüyorizki Fbde bişeyler değişmemiş hala aynı.

GodfatheR
22.Şubat.2008, 04:36
İki takım oyuncuları formalarını değiştirse Fener taraftarı mest olurdu eminim ki. Gençlerbirliği bir Ankara klübü olarak 7-0' ın rövanşını 7-0 ile alacak kadar pozisyon yakaladı. Berbat bir futbol sergileyen rakibi karşısında kaçırılmayacak kadar çok kaçırdı. Fenerbahçe' nin bulunduğu yer bile mucize bu futboluyla. Sezon başından beri toplasak heralde "futbol" oynadığı en fazla beş maç vardır.

Bence 5 maç yoktur.:uzgun:

Sekopej
22.Şubat.2008, 05:00
Geçen haftaki galibiyetin Güiza çık Semih gir ile alakası olmadığını anlamayanlar için iyi bir maç oldu.

Bugün Semih yerine Güiza olsa yine adama hakaretler başlayacak, bu adam bu kadar etmez, futbolcu değil yorumları yapılırdı, eminim. Peki şimdi Semih'e kızan var mı? Yok ona kızmayız çünkü o ileride top tutyor değil mi?

Bende takımda Semih'in oynamasını istiyorum hatta ikisi bir arada oynasın ama biz bu sistemle devam edersek ve ileride basmayan, kazanmak için mücadele etmeyen, hızlı olmayan bir tempoda oynayarak ne Semih'ten faydalanabilirsin ne de Güiza'dan. Güiza'yı durmadan eleştirenler bu pencereden de bakabilirler umarım.

Gerisi hikaye, bu öyle oyuna ne yazılır ki? Ama şunu da maçı izlerken de söyledim, haftaya Sivas'ı yeneriz ve yine şampiyon oluruz diye dolaşırız:D. Bu ligde daha çok puan kaybı olur, Sivas bu hafta kazanıp, haftaya İstanbul'dan en kötü 1 puanla dönerse bu işi götürebilir.

Clayman
22.Şubat.2008, 05:01
Maçı izlerken hayrete düştüm adeta. Gençlerbirliği o kadar pozisyonu cömertce harcadı. Aslında biraz da oyuncuların yeteneksiz olmasından kaynaklanan birşey. Daha iyi oyuncular olsa maç rahat farka giderdi. Tebrikler Gençler'e...

Cengo
22.Şubat.2008, 05:04
Memocum, sen bu futbolla Fener'in ilk 4'e girecegini saniyorsan, hayaller aleminde yasiyorsun demektir ..

Gecen hafta Hacettepe karsisinda alinan skorun göz boyamaca oldugu acikti..

Neyse, Genclerbirligi cok iyi oynadi. Farki kacirdi. Tebrikler ...

O kadar da uzun boylu değil.

Jesus_FB
22.Şubat.2008, 05:04
Su Samet Aybaba'yi pek sevmiyorum ama boyle surekli genc oyunculara sans vermesi cok guzel bir sey bugun Soner oynadigi futbolla kendine hayran birakti.

Fenerden bahsetmeye gerek yok bu sene hep boyle gidecegi icin artik sasirmiyorum bu skorlara

anilton
22.Şubat.2008, 05:07
Maçı izlerken hayrete düştüm adeta. Gençlerbirliği o kadar pozisyonu cömertce harcadı. Aslında biraz da oyuncuların yeteneksiz olmasından kaynaklanan birşey. Daha iyi oyuncular olsa maç rahat farka giderdi. Tebrikler Gençler'e...

Yeteneksiz olmasından değil,tecrübesiz olmasından kaynaklandı.O pozisyonlara yetenekleri sayesinde girdiler zaten.Ama gençliklerinin verdiği tecrübesizlikten ötürü finalde istenileni yapamadılar bir türlü...

İleri ucu çok genç bir Gençlerbirliği vardı sahada;

Burhan Eşer 1985 doğumlu...
Bruce Djite 1987 doğumlu...
Mustafa Pektemek 1988 doğumlu...
Soner Aydoğdu 1991 doğumlu...

TR.CaPTaiN
22.Şubat.2008, 05:09
Fena başlamadık Alex ile Semih'in bir iki pozisyonda çok iyi anlaşarak kaleye yaklaşmalarını bizim için güzel bir maç olacağının sinyali gibi algıladım fakat yediğimiz şanssız bir gol sonrası oyuncularımız beraberlik için dahi hiçbir şey yapmadılar. Carlos baya çalıştı, her yerde elinden geleni yaptı fakat Deniz, Deivid, Uğur özellikle çok kötüydüler. Deniz gerek defansif açıdan gerekse ofansif açıdan Fenerbahçe'ye hiçbir şey veremeyecek durumda bir oyuncu. Her ne kadar oyununu beğenmesem de oyuncu ıslıklamaya karşıyım, çıkarken maalesef ıslıklandı. Uğur ise hırsından dolayı o eldivenleri yere attı ve bence büyütülecek bir durum değil. Ufak bir grup ıslıklamaya kalksa da tamamen dolu olan kale arkası alkışlarla ıslıkları bastırdı. Maç sonunda yine aynı şekilde ufak bir grup oyuncuları ıslıklamaya kalksa da yine büyük çoğunluk alkışlarla ve ''kötü gün dostuyuz'' tezahüratlarıyla bu ıslıkları bastırdı. Fakat Aragones soyunma odasına doğru inerken herkes ıslıkladı ve eminim ki milyonlarca Fenerbahçeli de televizyonları başından bu ıslıklara ortak oldu.

Bu maçta meselenin sadece forvetin ismiyle değil takımın oyunuyla alakalı olduğu ortaya çıktı. Semih her ne kadar tek forvetli sistemde Güiza'ya göre başarılı olsa da mevcut sistem çok büyük forvetleri bile yiyip bitirebilecek bir şekilde. Meselenin sadece Semih - Güiza sorunu olmadığı, takım oyununda problem olduğu bu maçta daha iyi anlaşıldı.

Bedlamite
22.Şubat.2008, 05:15
Tv başına geçiyorum bakıyorum takımımın üzerinde çubuklum yok tüh diyorum keşke çubuklu olsa.. Neyse sonra tutup kafamdan kadroya göre taktik kuruyorum Dede'nin taktiğini yadırgayıp..Ama bir türlü olmuyor yine yenemiyorum Gençlerbirliği'ni.. Hangi taktik, hangi forvet, hangi teknik diretkör bu takımın ilacı ? Olmuyor kardeşim işte.. Olmaz naparsak yapalım, ne yaparlarsa yapsınlar.. Çünkü ne Alex, ne Semih, ne Deivid geçen senekiler değil.. Chelsea maçına, Sevilla maçına ya da geçen seneki Gençlerbirliği maçına çıkan futbolcular bunlar değil.. Işık yok gözlerinde, e haliyle ışık olmayan Fenerbahçe'nin önüde karanlık.. Daha söylenecek çok şey var ama neyse..

Suicider
22.Şubat.2008, 05:17
geçen haftada hacettepe maçından sonra söylenmişti 7-0 ın belirleyici olmadığı sonuçta kocaeli de 4-0 yendi hacettepe yi gayet normal bir sonuçtu fakat bazı köşe yazarları maalesef ki yine feneri göklere çıkardılar fenerin 3-4 golü defans ve kaleci hatalarından gelmişti bunları görmezden geldiler bazı yazarlar feneri şampiyon yaptı bir gs li olarak söylüyorum bu fener medyası fenere destek değil köstek oluyor kötü oynadımı söylemiyor sonuca göre yorum yapıyorlar gerçekten üzülüyorum...

LaigLeNoiR
22.Şubat.2008, 05:52
Tebrikler Gençlere çok mükemmel oldu bu puan kayıbı bizim için.Trabzondan sonra hele hele...

Soner bugün Bangoura'dan sonra günün yıldızıydı :)

Universal
22.Şubat.2008, 20:21

Fenerbahçe ligde ilk beşe gireceğini düşünüyorum bu nedenle UEFA gidecektir. Zaten Türkiye Kupasını kazanacaklarını düşünüyorum. Ligde ki başarısızlığı bari böyle affetirsinler...

El Comandante
22.Şubat.2008, 21:38
Fenerbahçe ligde ilk beşe gireceğini düşünüyorum bu nedenle UEFA gidecektir. Zaten Türkiye Kupasını kazanacaklarını düşünüyorum. Ligde ki başarısızlığı bari böyle affetirsinler...

1. ve 2. siradakiler Sampiyonlar ligine, 3. ve 4. siradakiler ise Uefa'ya gidiyorlar. Ligi 5.sira da tamamlayan takim ise Inter-Toto ya gidiyor. Tabi ben yanlis bilmiyorsam. Zaten Fener'in önünde bi Türkiye Kupasi kaldi, onu da alamazsa Fener büyük tepki toplar sezon sonunda ...

GodfatheR
22.Şubat.2008, 22:09
Ligde nal topladıktan sonra FTK'yı kazansak ne olur =(

World Hollow o1
22.Şubat.2008, 22:57
1 Sivasspor 42
2 Trabzonspor 42
3 Beşiktaş 39
4 Galatasaray 37
5 Fenerbahçe 37

Bu Tablodan sonra eğer Fenerbahçenin avrupada oynamayacağını düşününen varsa helal olsun hemde daha 21. hafta..

Varonil
23.Şubat.2008, 00:21
1. ve 2. siradakiler Sampiyonlar ligine, 3. ve 4. siradakiler ise Uefa'ya gidiyorlar. Ligi 5.sira da tamamlayan takim ise Inter-Toto ya gidiyor..

Intertoto bu sene sondu,önümüzdeki sene kalkıyor.

Söylenebilecek birşey yok.7-0dan sonra serinin devam etmesini istiyorduk.Şunu da söyleyebilirim ki bu sene lig gerçekten çok kaliteli.Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı hala devam ediyor ama bu futbolla gerçekten zor.Önümüzde bir Türkiye Kupası kaldı,onu da muhakkak kazanmamız lazım bu kötü sezonu telafi edebilmek için.Ondan sonra da önümüzdeki sene 3 kulvarda da şampiyon olabilecek bir takım kurulması lazım.

JunkChorn
23.Şubat.2008, 00:58
İşi Guiza'ya bağlayan futbol otoriteleri(!) için çok güzel maç oldu. Herşey Guiza'da bitiyordu zaten, bu maç da o yüzden böyle bitti.

Gençlerbirliği'ni tebrik etmek lazım, puanı hak ettiler. Aragones gönderilmemelidir. Bu saatten sonra daha fazla kaos yaratmaya gerek yok. Sene sonunda anlaşarak yollar ayrılır. Devre arası bile geçmişken yerine kim gelecek? Tazminat işi ne olacak?

İyi günde, kötü günde Fenerbahçe! Kişiler yüzünden (Aragones-Guiza) Fenerbahçe yenilsin demek bence doğru değildir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

1. ve 2. siradakiler Sampiyonlar ligine, 3. ve 4. siradakiler ise Uefa'ya gidiyorlar. Ligi 5.sira da tamamlayan takim ise Inter-Toto ya gidiyor. Tabi ben yanlis bilmiyorsam. Zaten Fener'in önünde bi Türkiye Kupasi kaldi, onu da alamazsa Fener büyük tepki toplar sezon sonunda ...

:D Türkiye Kupası Finalisti nereye gidiyor? Tabii atlarsak turu. Bence daha 13 hafta varken hiç belli olmaz. Fenerbahçe Şampiyon olamasa bile anadolu takımlarının önü kesilirse -ki bence kesilecek- 3. olabilir.

PesimiSTyLa
23.Şubat.2008, 01:02
Yapma Oğulcan o klişe laf bu sene tarih oldu. Anadolu takımlarının önü falan kesilmiyor. Cok degil bugunkü malum macı izle yeter :)

El Comandante
23.Şubat.2008, 01:03
:D Türkiye Kupası Finalisti nereye gidiyor? Tabii atlarsak turu. Bence daha 13 hafta varken hiç belli olmaz. Fenerbahçe Şampiyon olamasa bile anadolu takımlarının önü kesilirse -ki bence kesilecek- 3. olabilir.

Türkiye Kupasinda Sivasspor'a eleneceginizi düsünüyorum. :)

JunkChorn
23.Şubat.2008, 01:16
Yapma Oğulcan o klişe laf bu sene tarih oldu. Anadolu takımlarının önü falan kesilmiyor. Cok degil bugunkü malum macı izle yeter :)

Daha bi dur :D Beşiktaş'ın 100. yılında da Gençlerbirliği güzel gidiyordu 28-29 hafta ilk üç sıradaydı.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş üçlüsünün ikisi ilk 3'te olacaktır. Hakkıyla olur mu bilemem :)

World Hollow o1
23.Şubat.2008, 04:18
Türkiye Kupasinda Sivasspor'a eleneceginizi düsünüyorum. :)

biz her yere tam kadro giden bir ekibiz, bence her türlü her yerden çıkarız.. :)

KaF KeF
23.Şubat.2008, 05:13
http://2.bp.blogspot.com/_dpFryB5gv80/SaGc8-r_1kI/AAAAAAAAB7w/nDUzDTr8N94/s320/Ekran+Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_dpFryB5gv80/SaGc8-r_1kI/AAAAAAAAB7w/nDUzDTr8N94/s1600-h/Ekran+Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.JPG)

*büyütmek için tıklayın ...

LaigLeNoiR
23.Şubat.2008, 05:18
:) şu resimi isterimki Fenerbahçe'li tüm oyuncular görsün.

El Comandante
23.Şubat.2008, 05:19
Sunun Galatasaray icin de olanini yapip, tesislere asmak gerekiyor ...

Alicanfmfan
23.Şubat.2008, 05:32
Hemde büyütüp büyütüp.

Jesus_FB
23.Şubat.2008, 07:33
FB-GS el ele hepberaber kumeye :D:D

Sekopej
23.Şubat.2008, 18:01
Gerçekten komedi ha, 5. sırada girdiğimiz haftayı 4. sırada tamamlıyoruz.:n: Sinirden artık gülmek gerekiyor yoksa bu lig bitmez.:D

El Comandante
23.Şubat.2008, 18:28
Gerçekten komedi ha, 5. sırada girdiğimiz haftayı 4. sırada tamamlıyoruz.:n: Sinirden artık gülmek gerekiyor yoksa bu lig bitmez.:D

Galiba lig tarihinde bir ilk olmustur bu. :D
Ilk 5 siradaki takimlar arasinda böyle birsey olmamistir herhalde ...
Resmen komedi, yenildiginiz halde 4.siraya ciktiniz :D

Sirius Black
23.Şubat.2008, 18:40
Galatasaray ve Fenerbahçe'ye bizim mahalleden maç ayaralayayım. :n: Düşe düşe sonumuz bu olur herhalde.