PDA

View Full Version : transferlerin sezon sonu gelmesi

joelrifkin
21.Şubat.2008, 22:23
ispanya liginde oynuyorum. 18 yasından kucuk futbolcuları transfer ettiğimde 18 yaşını doldurana kadar bana gelmiyorlar. 2008 de 16 yasşındakı oyuncuyu aldım bana 2011 de gelcek. bu bıraz sacma deıl mı. ilginç olan sadece 18 yaş altı ıcın gecerli değil bu olay. aguero yu aldım. kasım ayında ama bana 1 temmuzda gelecegını solüo. devre arasında nedn gelmiyor. oyuncular baska takımda kıralık degıl. teklifte bulunurken de sezon sonu demedım, sonrakı uygun dedim

DaveJones
21.Şubat.2008, 22:33
Brezilya gibi non-Eu olan bazı ülkeler 18 yaşından küçük oyuncularının başka ülkelere gitmesine izin vermiyor. Agüero olayına anlam vermedim. Ara Transfer dönemi açılınca almayı deneseydin keşke.

joelrifkin
21.Şubat.2008, 23:56
aldığım oyuncular avrupalı hatta ispanyol bile var. agüero nun serbest kalma maddesi çok azdı. dier kulupler le yarıosıodum o yuzden bekleyemedım

DaveJones
22.Şubat.2008, 00:06
18 yaşından küçük oyuncuları alırken klübüne teklif yaparak mı kontrat öneriyorsun yoksa direk olarak mı?

joelrifkin
22.Şubat.2008, 09:54
kuluplere parasını veriyorum. teklif yani

hezzo
24.Şubat.2008, 05:26
onun nedeni gerçekte de olan bir kural, bazı ülkeler 18 yaş altı oyuncularının evinde yetişmesini istiyorlar bu yüzden dışarı göndermiyorlar. sanırım ilk uygulayan da brezilya olmuştu.