View Full Version : ofansif oyuncular pozisyon değiştiriyor.
serdal33
23.Şubat.2008, 01:15
Selam arkadaşlar.
Benim sorunum. maç esnasında dizilişte meydana gelen değişiklik. maç içerisinde forvet, sağ açık oluyor veya sağ ve sol açık yer değiştirmiş oluyor. ofans hattındaki oyuncular sürekli dizliş tablosunda yer değiştiryor ne yapabilirim.
Clayman
23.Şubat.2008, 01:27
Aynı sorun bende de var. Hemen şimdi herkes swap positions işaretlidir diyecek ama değil arkadaşlar..
Trabzonspor
23.Şubat.2008, 01:57
çok basit oyuncu komutların dikkat edin bir oyuncu başka oyuncuyla yer değiştirme komutu vermiş olabilirsiniz.
BaFraLı
23.Şubat.2008, 02:00
Mustafa abi aynı sorun bendede oldu.Swap positiyonla bi ilgisi yoktu.tek tek oyunculara baktım ama (:..
KaPaLı
23.Şubat.2008, 05:46
Oyuncu Komutlarından Swap positions kapatırsanız düzelecektir. Forvetler arasında kullanman iyi ama sağ açıkla forvet değişiyosa takımda dengesizlik olacaktır.
Pentagram_15
23.Şubat.2008, 06:14
Kaydettiğiniz taktiği boşverip hazır taktiklerden birini seçip swap position kullanmadan gerekli düzenlemelerinizi yaptıkran sonra maça girin hala sorun devam ederse taktik dosyası ile beraber SiGames forumlarına yazarız durumu.
serdal33
23.Şubat.2008, 15:32
teşekkür ederim arkadaşlar.. bendeki sorun oyuncu pozisyonu değiştirme ile alakalıymış. düzelttim.