View Full Version : Editör Kullanımı ?
yokki
24.Şubat.2008, 03:31
Arkadaşlar şu editör kullanımı hakkında bi kaç tüyo verebilirmisiniz.
Load database yaptıktan sonra mal gibi kaldım :D
El Barto
24.Şubat.2008, 03:40
Çok geniş bir konu ne konuda yardım istiyorsun bunu belirtirsen yardım edebiliriz.
yokki
24.Şubat.2008, 03:46
Hocam tamamdır çözdüm olayı.İlgilendiğin için çok tşkler.
Konu açmakta acele ettiğim için özür dilerim.
İyi akşamlar Kolay Gelsin
El Barto
24.Şubat.2008, 03:57
Load database deyip dbyi yükledikten sonra karşına gelen ekranın sol üst kısmındaki menüde ulaşmak istediğin alanları seçebilirsin. People club vs. Burada mesela kulüp arıyorsan kulübü seçip hemen sağda filter yazan yerdeki boşluğa bir takım adı yazıp entere basarsan yazdığın yerin hemen altında takımlar listeleecektir yaptıgın aramaya uygun. Seçmek istediğin takımın üstüne çift tıklarsan takımın özelliklerini değiştirebilirsin. Nereden değiştireceksin yine sol üstteki menüden o menünün değişmiş oldugunu göreceksin ve bu menüden takıma ait bilgileri görebilirsin. İstediğini seçerek idtediğin değişikliği yapabilirsin. Geri dönüp bir oyuncu aramak istedin mesela o zamanda sol alttaki kısımdan seçtiğin takımın seçili olduğunu göreceksin. O listedeki en üstte olan searche tıklarsan sol üstteki menü yine ilk hale gelir ve ilk yazdıgım işlemleri yaparak istediğini arayabilirsin. İstediğin oyuncuyu filtere yazıp bulup çift tıklayıp özelliklerini görebildiğinde yine sağ üsttek menüden diğer özellikleri arasında geçiş yapabilirsin.
Bir deneyip sonucu yaparsan iyi olur yapıp yapamadıgın konusunda.
yokki
24.Şubat.2008, 04:07
Hocam harikasın.Takım aradıktan sonra geri dönüp ikinci arama kısmında çuvallamıştım.Çok teşekkürler hocam Ellerine sağlık.
El Barto
24.Şubat.2008, 04:08
Rica ederim kolay gelsin.