View Full Version : TSI Samsun Buluşmaları
CeNTeR_TR
26.Şubat.2008, 20:10
2. Kez Samsunda bir buLuşma yapaLım diyorum ve konuyu açıyorum :)
Samsunda buLunan kişi sayısı 5,10 kişi var burayada yazaLım ona göre bi ayar çekeLim ..
Pazar günü yaparsak daha iyi oLur çünkü Tolga Toggi pazar günLeri Bafra'dan buraya geliyor o yüzden günü direk bi pazar oLarak beLirLeyeLim hem geLirkene pide getirir bize :p
Evet arkadaşlar daha fazla uzatmayayım varmı geLebiLecek oLan ?
İşte geçenki buLuşmamız :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64678&highlight=2.Samsun+BuLu%FEmas%FD
Sirius Black
26.Şubat.2008, 20:14
1-Dershanem var.
2-Benden büyüksünüz ezilirim maazallah. :n:
CeNTeR_TR
26.Şubat.2008, 20:19
1-Dershanem var.
2-Benden büyüksünüz ezilirim maazallah. :n:
1 ) Dersaneyi asarsın zaten dünden razısın :zuhaha Çıkış saatine göre ayarlarız ;;)
2 ) Burda çoğu kişi benden küçük :p kimseye bişe oLmadı şu ana kadar :D
Sirius Black
26.Şubat.2008, 20:30
Çarşamba'dayım ilçede. Dershaneden 17:30'da çıkıyorum ve peder bey alıyor. O saatte de 35-35 70 km. yollamazlar herhalde. :n: en iyisi siz çarşamba'ya gelin ya da çarşamba buluşması düzenleyelim yazın. :n:
1.60 kadar boyum var. Korkuyorum. :p
yazın halı saha maçı yapalım. kuzenimi de getiririm. :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Temsilcim Tolga'dır. :p
BaFraLı
26.Şubat.2008, 20:42
Bende pazar günü belli olucak gelip gelmem :)..İnşl. gelebilirim bende güzel bir buluşma olur :)..Pideyi ayarlarız :D
CeNTeR_TR
26.Şubat.2008, 20:47
İlla bu pazar oLması şart değil herhangi bi pazar..
Ben şu arabayı ehliyeti alayım sonra araba alacam o zaman çar$ambayada geLürük :)
Sirius Black
26.Şubat.2008, 21:04
Kapalı halı saha var maç yaparuk. Yalnız senin araba kamyonet olsun kasaya 8-10 kişi atarsın. :n:
CeNTeR_TR
26.Şubat.2008, 21:14
Bakarız oNa (: kamyonette aLmam heralde :zuhaha
Sirius Black
26.Şubat.2008, 21:41
Minibüsde olur. :zuhaha
Ben yine Samsun'dayım ayarlayalım bir buluşma :)
CeNTeR_TR
20.Mart.2008, 18:46
Serhat biz senLe ne zamandır buLuşacaz zaten :D bak numaraLarımızda var ama ortada icraat yok :D
Bu ptesi müsaitmisin öğLeden sonra ? eğer uygunsa arayacam seni :)
Pazartesi 10'dan 4'e kadar dersim var kampüste :) Rubby idmanın falan yokmu görüşelim orada :D
CeNTeR_TR
20.Mart.2008, 19:01
çarşamba cuma pazar günLeri var :) ne zaman istersen :)
Çarşamba okulda olmuyorum genelde :) Cuma günkü idmanın kaçta ?
CeNTeR_TR
20.Mart.2008, 20:08
cuma saat 2 de ama istersen ben daha erkende oLurum orda :)
The.Crow
20.Mart.2008, 21:00
Turgut konuyu açmışsın linki vermişsin hemen 1.buluşmanın konusuna gittim resimlere baktım. Aklıma foto çeken adam geldi durup dururken güldüm. Biliyorsunuz ben Ç.Kaledeyim o yüzden buluşmada olamam. Buluşursanız iyi eğlenceler.
CeNTeR_TR
20.Mart.2008, 21:01
Turgut konuyu açmışsın linki vermişsin hemen 1.buluşmanın konusuna gittim resimlere baktım. Aklıma foto çeken adam geldi durup dururken güldüm. Biliyorsunuz ben Ç.Kaledeyim o yüzden buluşmada olamam. Buluşursanız iyi eğlenceler.
:D :D ahahah o adam neydi öyLe ya :) vaLLa bu gidişLe SerhatLa 1 sene üstüne buLuşacaz :D
Yazın geLirsin iLLaki yazın yine buLuşuruz :) hem bu sefer benim arabayLa doLaşırız ehLiyeti aLıyorumda ptesi günü :D
The.Crow
20.Mart.2008, 21:06
Yaza işim çok zaten Samsunda düğğünüm de var. Artık oraya gelir bi lira+ bi de orjinal fm2009 cd si takarsın yakama :D
CeNTeR_TR
20.Mart.2008, 21:08
Yaza işim çok zaten Samsunda düğğünüm de var. Artık oraya gelir bi lira+ bi de orjinal fm2009 cd si takarsın yakama :D
Düğün mü vaayy hayırLı oLsun vaLLa :) bü küLçe aLtın takarız artık tsi ahaLisi oLarak :)
Hatta ben düğünden önce açarım konuyu benim hesaba para yatar sonra ben vınnnn :p :D
The.Crow
20.Mart.2008, 21:10
Sen de kurnazsın tabi :D
LaigLeNoiR
21.Mart.2008, 18:12
Yaza buluşuruz ekippp :D
CeNTeR_TR
21.Mart.2008, 19:29
Sen de kurnazsın tabi :D
Burda bunu söyLeyerek hiçde kurnaz oLmadığımı göstermek istedim asLında :D
Yaza buluşuruz ekippp :D
Her zaman Kardeşim :)
Yazın geLebiLirim.
- Otogar dan aLacak kişi sorun.
- Geri otogara dönmek sorun.
- KonakLama sorun.
BunLarın hiç birinde sorun çıkmassa %65 geLebiLirim :)
CeNTeR_TR
21.Mart.2008, 19:36
Yazın geLebiLirim.
- Otogar dan aLacak kişi sorun.
- Geri otogara dönmek sorun.
- KonakLama sorun.
BunLarın hiç birinde sorun çıkmassa %65 geLebiLirim :)
( bekLeriz )
( Biz ne güne duruyoruz burda :D )
( '' '' '' '' '' '' :D )
( Baş üstüne :) )
Tamam, güzeL bir organizasyon oLursa geLebiLirim. İzmir`de oLacağım yazın, oradan direk geçerim.
CeNTeR_TR
21.Mart.2008, 19:38
bekLeriz :=)
scar face
26.Mart.2008, 06:57
Deniz sende Evliya Çelebi gibisin her yere gidiyon:D
Deniz sende Evliya Çelebi gibisin her yere gidiyon:DYeter ki gönüLLer bir oLsun :D
Sirius Black
27.Mart.2008, 04:21
vay deniz'm geliyo. :eek: :zuhaha neyse tarihe göre bakarız. :p
vay deniz'm geliyo. :eek: :zuhaha neyse tarihe göre bakarız. :pAtıl sen foto atmaktan korkuyorsun, bu sefer kaçamayacaksın. :zuhaha
LaigLeNoiR
01.Temmuz.2009, 15:27
Buradaki herkes YAZ'a geliceğini söylemiş ama çoğu kişi de siteden banlanmış :D Bir şekilde iletişime geçelim arkadaşlar buluşalım :D Yeni konuyu açtım ben.
CeNTeR_TR
07.Haziran.2010, 13:04
Yaz'ın gelmesiyle buluşma konularıda artacakdır bizde hemen sezonu açalım dedik.Bundan önce iki buluşma yaptık.Bu zamanada Umut abi (The.Crow) Murat Özdemir ; (GiresunspoR) Serhat (nekop) Eren (bay e-ko) buluşmalara yer alan arkadaşlarımız oldu.
İlk buluşmamız bundan 2 sene önce gerçekleşti ; işte buyrun linki bombaydı özelliklede resim çektirme anımız :n: Umut abi konuyu görürse kesin baya gülecekdir :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64678&highlight=2.Samsun+BuLu%FEmas%FD
İkinci buluşmamız ise bundan 1 sene önce gerçekleşti ; işte buyrun linki ben iş yerimizden çıktığımız için resmiydim pc salonunda şort terlik falan giydim idare ettim hatırlamak istemiyorum :n:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=77056&highlight=samsun
Ve sıra geldi 3.buLuşmaya (:
Benim bildiğim Samsunda bulunanlar veya gelebilecekler ; Bafralı , Vego , Giresunspor , The.Crow , Sirius Black , Bir kişi daha Samsun'a yerleşiyormuş tam olarak hatırlayamıyorum.
Kadro bu şekilde olabilir eğer olacaksa katılım bir organizasyon düzenleyelim diyorum ben ve Tolga.
Bu arada gündüz vakitleri olmassa iyi olur akşama doğru 5-6 gibi olursa daha iyi olur güneşe çıkma yasağım var lazer epilasyon'a girdiğim için (: Ama gündüzde olsa sorun değil kremimi sürer gelirim(:
LaigLeNoiR
07.Haziran.2010, 13:32
24 Haziran'da bitiyor finallerim. 26 Haziran'da baldızımın düğünü var. Ondan sonra 3-4 günlük Samsun'a gelecem. O ara buluşma yaparsanız size eşlik edebilirim.
CeNTeR_TR
07.Haziran.2010, 13:39
Murat sen tee Giresun'dan gelecen de biz senin için toplanmazmıyız (:
Bakalım diğer arkadaşlara tarih uyarsa hep beraber olmadı biz senle buluşuruz o tarihdede gelecek olanlarla birlikte :)
vego
07.Haziran.2010, 14:59
o tarihlerde istanbuldayım. 13 Haziranda< gidecem dönüşim belli değil :) ama temmuzdan önce dönmeyi düşünmüyorum.
The.Crow
07.Haziran.2010, 17:02
Valla ben Samsun da olur muyum bilmiyorum.Zaten kısa kalacam anca temmuz sonu gelirim Samsun'a. Siz buluşun benim kalbim sizinle :)
BaFraLı
07.Haziran.2010, 17:03
Bu sefer bende gelmek istiyorum. İlk buluşmaya gidememiştim. 2. buluşmaya gitmek istiyordum ama ayağımdan ameliyat olunca gidememiştim.
Allah izin verirse bu sefer bende gelmek istiyorum. :)
LaigLeNoiR
10.Haziran.2010, 22:34
Klasik buluşmayı yaparız Turgut.
Önce Beyaz Ev sonra Ps sonra da Sevgi Gölü :D
CeNTeR_TR
02.Temmuz.2010, 22:48
Bu aralar Umut'un da HooijDonk07'ninde Samsun'a gelme ihtimali var (:
Şu sayın Murat Özdemir Samsun'a gelirse 3. buluşmayı yapacağız artık :)
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 22:50
Gelme durumu var aileden haber bekliyorum ya İstanbul yada Samsun gidicem .
BaFraLı
02.Temmuz.2010, 22:52
Bu sefer bende gelecem :). Bi kaç arkadaş daha gelebilir belli değil dahaca ama olursa çok güzel olacaktır.
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 22:59
Eğer Samsun'a gelirsem beni bırakcaksınız geri :D
CeNTeR_TR
02.Temmuz.2010, 23:06
Genel bir Liste çıkaracak olursam :
Ben > Kesin buradayım.
Bafralı > Eli Mahkum gelecek (:
HooijDonk07 > Durumu belli değil
Sirius Black > Eğer bu buluşmayada gelmesse inanmayacağım Samsunlu olduğuna 3 etti :icon_cool:
GiresunspoR > Beyaz ev var kaçırmaz hiçbir türlü (:
The.Crow > Fırsat bulursa eminim gelecekdir :)
Lusage55 > Çoğu kişi tanımıyordur kendisini şahsen bende tanımıyorum mesaj attım cevap bekleniyor :)
Estranged > Mesaj attım cevap bekleniyor.
vego > Kendisinden ümitliyim :p
bay e-ko > Her türlü gelecekdir yeterki nete girip konuyu görsün :)
Görüldüğü üzere 10 kişi olabiliyoruz.En kısa zamanda organizasyonu gerçekleştirmek üzere.Gelecek olanlar ya burdan yada özel mesaj ile bana ulaşırlarsa sevinirim (:
Sirius Black
02.Temmuz.2010, 23:08
Saat, yer ve tarih uygun olursa, kaçırmam. :D Merkeze kadar 3 vasıta değiştireceğimden ve min 40+40 yol gideceğimden, 13-14 en geç 15 civarı olursa gelirim kesin. :D
vego
02.Temmuz.2010, 23:12
Baktım :Ddaha önce belirtiğim gibi İstanbuldayım.Zaten dönüncede yazlığa dereköye gidecem:P
CeNTeR_TR
02.Temmuz.2010, 23:27
Saat, yer ve tarih uygun olursa, kaçırmam. :D Merkeze kadar 3 vasıta değiştireceğimden ve min 40+40 yol gideceğimden, 13-14 en geç 15 civarı olursa gelirim kesin. :D
Ayarlıcaz herkesden bi haberleri alalımda :D
Baktım :Ddaha önce belirtiğim gibi İstanbuldayım.Zaten dönüncede yazlığa dereköye gidecem:P
1 de 0 3 de biter hakkına ona göre :n:
nekop
03.Temmuz.2010, 02:10
Beyaz Ev'i özledim be! Koskoca İstanbul'da Beyaz Ev'deki dürüm gibi dürüm yapan yok!
HooijDonk07
03.Temmuz.2010, 02:12
Yakın zamanda tek gelebilirim.Ama 1 ay sonra oradayım %93.43 :D
LaigLeNoiR
03.Temmuz.2010, 02:29
Bugün ailem geldi ama ben gelemedim. Eğer kesin bir tarih koyarsanız 1 ay içinde hafta sonları olursa gelebilirim. Çünkü hafta içleri stajım var. Bir hafta sonu kaçacağım ama siz ayarlarsanız ona göre...
bay e-ko
03.Temmuz.2010, 08:03
Durumumuz uygun olursa geliriz inşallah...
CeNTeR_TR
03.Temmuz.2010, 12:00
Beyaz Ev'i özledim be! Koskoca İstanbul'da Beyaz Ev'deki dürüm gibi dürüm yapan yok!
Gel Serhat gel yeriz beyaz ev'de (: siz ben yokken yemişsiniz birde benLe ye o zaman daha'da bağLanırsın Beyaz eve =)
Yakın zamanda tek gelebilirim.Ama 1 ay sonra oradayım %93.43 :D
Sen geliyosun ya kaçarın yok zaten (:
Bugün ailem geldi ama ben gelemedim. Eğer kesin bir tarih koyarsanız 1 ay içinde hafta sonları olursa gelebilirim. Çünkü hafta içleri stajım var. Bir hafta sonu kaçacağım ama siz ayarlarsanız ona göre...
Tamamdır gocaoğLan toparLıyoruz o zaman bi hafta sonuna kadroyu.
Durumumuz uygun olursa geliriz inşallah...
Hafta sonunda bigün yapacağız Eren bakacağız artık (: İnşAllah uydururuz zamanları.
BaFraLı
03.Temmuz.2010, 15:10
Evet Haftasonu banada çok güzel uyar :). İnşl. güzel bir buluşma olacaktır :).
Lusage
03.Temmuz.2010, 15:30
Buluşmanın olacağı tarih ve saatte müsait olursam neden olmasın :smismileyiw2:
CeNTeR_TR
03.Temmuz.2010, 20:04
Evet Haftasonu banada çok güzel uyar :). İnşl. güzel bir buluşma olacaktır :).
Olacak olacak (:
Buluşmanın olacağı tarih ve saatte müsait olursam neden olmasın :smismileyiw2:
Mesaj atacağım 2-3 gün önceden umarım uyar :)
BaFraLı
22.Temmuz.2010, 12:56
1 Ağustos'tan itibaren tamamen boşum. Yani 18 Temmuzda düğün falan oldu. Düğün hazırlıkları,gelen misafirler derken falan geçti. Şimdi Almanya'dan gelen kuzenlerim var onlarda 1 Ağustos'ta gidiyor. Yani 1'inden sonra olursa Buluşma benim açımdan daha iyi olur ama tabi diğer arkadaşlarında durumu nedir öğrenmek lazım.
CeNTeR_TR
11.Ocak.2011, 03:13
Hep yaz ayında buluşma olmaz kışında buluşabiliriz :)
Bildiğim kadarıyla bu sene Samsun'lu üye sayımız biraz olsun arttı.Ek olarak Murat Özdemir'de 2 hafta sonra buralarda olacağından bahsetti eğer varsa katılacak arkadaş bi organizasyon yapalım.
Benim bildiklerim ve özel mesaj ile konu linkini attığım kişiler ;
Giresunspor - Bafralı - Lusage55 - Vego - Nedvedmania - Sirius Black - The.Crow - bay e-ko
Eğer başka bildikleriniz varsa veya konuyu görüp gelirim diyen varsa yazarsa seviniriz.
BaGa TaRKaN
11.Ocak.2011, 03:32
Araba Tutarsanız Bana Bende Gelirim:D
BaFraLı
11.Ocak.2011, 09:31
2 hafta sonra Murat abinin gelcek olması ile eğer buluşma 2 hafta sonra olursa 15 tatile denk geliyor yani yazılılar falan bitmiş oluyor. Benim için çok iyi olur.
Benim tereddütte kaldığım tek nokta Bafra'dan minibüslere binip tek başıma Samsun'a hiç gitmemiş olmam :). Hep kendi arabamızla babam, annem gittiğimiz için yol, iz pek bilmiyorum. Yani biliyorum da biraz genede sizin kadar bilmem. Bu sefer kesinlikle gelmek istiyorum. Ben burdan binerim. Samsun'daki Bafra duraklarında inerim oradanda buluşuruz heralde bunları ayarlarız.
Bu sefer inşl. olacak.
CeNTeR_TR
11.Ocak.2011, 12:52
Sen iste uçak getirtelim Mehmet abi :p
Tolga buluşma işi kesinleşsin herşeyi ayarlayalım gerisi sıkıntı değil :) Sen bineceksin Bafra'dan dolmuşa ben seni dolmuşdan alacağım.Zaten geri dönüştede yine bafra dolmuşlarına kadar beraber geçeceğiz o yüzden sıkıntı olmaz.Hatta o güne kadar benim şu araba işimde hallolursa dolmuş falan hiç uğraşmaya gerek kalmaz (:
LaigLeNoiR
11.Ocak.2011, 14:00
2 haftaya zaten benim finaller bitecek. İkiz yeğenlerim olacak 1-2 hafta içinde de kesin gelecem yani.
Yengeniz de gelir muhtemelen, bir yol bulup ayrı takılmam lazım :p
Murat geliyorsa buluşmanın bir kısmı Beyaz Ev'de geçecek demektir. :D
The.Crow
11.Ocak.2011, 21:25
Ben yaza kadar gelmiyorum Samsun'a. Hatta bu sene yazın da gelmeyi düşünmüyorum. Taa Çanakkale'den Samsun olayı beni yoruyor . Size iyi eğlenceler.
CeNTeR_TR
11.Ocak.2011, 22:01
@ Murat sen gelde izni alırız artık :) Bir iki sefer yolda görmüşlüğümüz var yengemizi göz aşınalığı vardır belki sen izin istediğimizi iletirsin :)
@ Serhat olmazmı olmazmı kesin beyaz ev tarafı olacak bu buluşmanın :)
@ Umut abi Teşekkürler.Keşke sende buralarda olabilseydin artık umarız başka zamana.
BaFraLı
12.Ocak.2011, 12:36
Sen iste uçak getirtelim Mehmet abi :p
Tolga buluşma işi kesinleşsin herşeyi ayarlayalım gerisi sıkıntı değil :) Sen bineceksin Bafra'dan dolmuşa ben seni dolmuşdan alacağım.Zaten geri dönüştede yine bafra dolmuşlarına kadar beraber geçeceğiz o yüzden sıkıntı olmaz.Hatta o güne kadar benim şu araba işimde hallolursa dolmuş falan hiç uğraşmaya gerek kalmaz (:
Tamamdır abi. Samsun'daki duraktan beni aldınızmı tamam zaten. Tek başıma duraktan inip Samsun'da tarif ettiğiniz yere gelmeye çalışırsam çok zaman alabilir :). Diğer Samsun'daki üyelerde katılırsa güzel buluşma olur valla. Bu sefer bende gerçekten katılmak istiyorum. Önceki buluşmaları hatırlıyorumda bi buluşmada ayağımdan ameliyat olmuştum. Katılamamıştım. Diğerindede düğün okul da ki sorunlar yaz sınavları derken kaynadı gitti :).
Bu sefer inşl. katılırım bende güzel olur.
Nedvedmania
12.Ocak.2011, 13:49
Samsuna ilk geldiğimde abim beni direk Beyaz Ev'e götürmüştü :D
24 Ocak - 4 Şubat arası olursa gelemem finallerim var. Gerçi gününe göre değişir. Anatomi ve histolojiye denk gelirse gelemem mesela :D
CeNTeR_TR
12.Ocak.2011, 14:33
Tamamdır abi. Samsun'daki duraktan beni aldınızmı tamam zaten. Tek başıma duraktan inip Samsun'da tarif ettiğiniz yere gelmeye çalışırsam çok zaman alabilir :). Diğer Samsun'daki üyelerde katılırsa güzel buluşma olur valla. Bu sefer bende gerçekten katılmak istiyorum. Önceki buluşmaları hatırlıyorumda bi buluşmada ayağımdan ameliyat olmuştum. Katılamamıştım. Diğerindede düğün okul da ki sorunlar yaz sınavları derken kaynadı gitti :).
Bu sefer inşl. katılırım bende güzel olur.
Olacak olacak bu sene olacak :)
Samsuna ilk geldiğimde abim beni direk Beyaz Ev'e götürmüştü :D
24 Ocak - 4 Şubat arası olursa gelemem finallerim var. Gerçi gününe göre değişir. Anatomi ve histolojiye denk gelirse gelemem mesela :D
24 Ocak - 4 Şubat bütler var ama neyse :p Belki sizde değişikdir final büt tarihleri pek anlamıyorum diğer bölümlerden bizde bu tür şeyler olmadığı için (:
O zaman yine haberleşiriz.Sen tarihleri belli olduğunda buraya yazarsan veya bana ö.m atarsan tam olarak bi tarih ayarlayalımki geniş çaplı bi buluşma olsun (:
Sadece Vego - Sirius Black - Lusage 55 - bay e-ko kaldı yazmayan :)
Lusage55 tamamdır o gelecek zaten msn'den konuştuk.
Sirius Black'a ulaşabilen varsa bi baksın en azından gelsin buralara yazsın :)
Vego ile msn'den konuşuruz.Ona'da özel mesaj attık ama neyse :icon_cool:
bay e-ko girmiyo heralde ama Murat'da telefonu vardı yanılmıyorsam
Yazim bari:D:D 25'inde İstanbula gidiyorum.Gelemeyebilirm.Ayrıca 20 ocağa kadarda sınavlarım var.
bySilver
12.Ocak.2011, 19:09
Yaza geleceğum. :D
CeNTeR_TR
12.Ocak.2011, 20:28
Yazim bari:D:D 25'inde İstanbula gidiyorum.Gelemeyebilirm.Ayrıca 20 ocağa kadarda sınavlarım var.
Seen fake hesapsın :D her buluşmada bi yerlere gidiyon :D
Yaza geleceğum. :D
Gel gel Apo yazında buluşuruz :)
EndoplazmiK RetikuluM
12.Ocak.2011, 20:59
Ucak tutarsaniz gelirim. :p
Lusage
13.Ocak.2011, 22:55
Programıma bakmam lazım :0:
CeNTeR_TR
13.Ocak.2011, 23:04
Ucak tutarsaniz gelirim. :p
Biz helikopter düşünmüştük ama Uçak ise sıkıntı yok :zuhaha
Programıma bakmam lazım :0:
Pardon Jesica Alba ile randevun varda bize mi söylemiyosun :0:
Bak biraderim bak desene sen şuna çaylaklar ustaların yanında dolaşamaz diye :icon_cool:
A.FaruK
13.Ocak.2011, 23:09
Bende gelebilirim demeyi çok isterdim ama kismet değilmiş. 6 saat git 6 saat gel etti sana 12 saat kusura bakmayın o yol çekilmez yaa. Bi ara bi toplanında bu taraflara uğrayın :)
CeNTeR_TR
13.Ocak.2011, 23:12
Bende gelebilirim demeyi çok isterdim ama kismet değilmiş. 6 saat git 6 saat gel etti sana 12 saat kusura bakmayın o yol çekilmez yaa. Bi ara bi toplanında bu taraflara uğrayın :)
Senin için özel olarak ben gelecem oraya :)
A.FaruK
13.Ocak.2011, 23:15
Senin için özel olarak ben gelecem oraya :)
Allah razı olsun abim beklerim her daim :). Sende gelemezsen artık olmadı bi orta yol bulur Trabzonda veya Orduda buluşuruz dicem ama sende çok seversin oraları neyse ya sen gel ya ben geleyim :)
Lusage
13.Ocak.2011, 23:48
Bak biraderim bak desene sen şuna çaylaklar ustaların yanında dolaşamaz diye :icon_cool:
Doğru dedin senin gibi çaylağın yanında benim ne işim olur (/ş)
CeNTeR_TR
13.Ocak.2011, 23:51
Doğru dedin senin gibi çaylağın yanında benim ne işim olur (/ş)
Biz ustalarla buluşacaz ama neyse :0:
BaFraLı
14.Ocak.2011, 10:58
Geliyorum bu sefer ya. Heveslendim :). Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmassa buluşacağımız gün buradan Samsun garajından biniyorum. Samsun'dada nerde iniyoruz onu bile unuttum. Bayadır minibüslerle Samsun'a gelmedim.
2 Hafta önce falan gittimde en son tramvay falan harekete geçmiş. Çok güzel olmuş.
Sirius Black
14.Ocak.2011, 22:14
Pardon ya. PM'i aldım cevap yazacağım dedim, öyle kaldı.
Tarih ve saat uygun olursa katılacağım.
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 00:27
Geliyorum bu sefer ya. Heveslendim :). Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmassa buluşacağımız gün buradan Samsun garajından biniyorum. Samsun'dada nerde iniyoruz onu bile unuttum. Bayadır minibüslerle Samsun'a gelmedim.
2 Hafta önce falan gittimde en son tramvay falan harekete geçmiş. Çok güzel olmuş.
Pardon ya. PM'i aldım cevap yazacağım dedim, öyle kaldı.
Tarih ve saat uygun olursa katılacağım.
Murat'ın da tam geliş tarihiyle birlikte buluşma saati ve gününü belirliyoruz.Sonra herkese tek tek mesaj atacağım (:
Nedvedmania
16.Ocak.2011, 20:04
Sen BESYO da değilmisin ? Benim senle hergün buluşmam lazım niye hiç denk gelmiyoruz :D
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 21:13
Sen BESYO da değilmisin ? Benim senle hergün buluşmam lazım niye hiç denk gelmiyoruz :D
Sen hergün okula çıkıyorsun anladığım kadarıyla ama sorun bende pek çıkmıyorum okula :D
Ama bizde durumlar çok rahat az çok bilirsin duymuşsundur belki besyo'daki rahatlığı fakat bütlerde oradayım illaki görüşürüz :p
Lusage
17.Ocak.2011, 02:58
Yaşadığım , ekmeğini yediğim , havasını soluduğum , memleketim olan Samsunsporum
sempati duyduğum Fenerbahçe SK :1:
Yok öyle Fenerbahçe falan.:8: Başka diye soranlara inat sadece Samsunspor!
Ceza olarak Buluşmada hesaplar senden. :55:
CeNTeR_TR
17.Ocak.2011, 03:01
Yok öyle Fenerbahçe falan.:8: Başka diye soranlara inat sadece Samsunspor!
Ceza olarak Buluşmada hesaplar senden. :55:
Hahah bende diyorum bu ne yanlış yere yazdı heralde :D
Fark etmez Sir Murat yeterki şu buluşma olsun hesap kolay iş.
BaGa TaRKaN
17.Ocak.2011, 03:10
Eeee? Ne Zaman Buluşuyoruz:D Karnım Acıktı:zuhaha
Lusage
17.Ocak.2011, 04:59
Fark etmez Sir Murat yeterki şu buluşma olsun hesap kolay iş.
Organizatöre bak yeterki olsunmuş. Ne biçim yapımcısın sen. Samsunluları buluşturamıyorsun. Müge Anlı'ya başvurucam arkadaş. (yy)
Bizimde karnımız acıktı ama mışlı muşlu sinkaflı cümleler kuran bu arkadaş bi becerebilse (zz)
CeNTeR_TR
17.Ocak.2011, 10:53
Abi şuan için herşey Murat Özdemir'e bağlı :)
Organizatöre bak yeterki olsunmuş. Ne biçim yapımcısın sen. Samsunluları buluşturamıyorsun. Müge Anlı'ya başvurucam arkadaş. (yy)
Bizimde karnımız acıktı ama mışlı muşlu sinkaflı cümleler kuran bu arkadaş bi becerebilse (zz)
Hahahahyy (: Murat'dan haber yok olmadı bu hafta sonuna ayarlıyoruz kesin olarak.Murat'a bugün ulaşacağım olmadı bu hafta sonu buluşuyoruz Allah nasip ederse.
CeNTeR_TR
20.Ocak.2011, 22:21
Cumartesi günü kısmetse buluşmayı yapıyoruz.
Murat , Atıl , Cihan , Tolga , Ben kesin olarak katılıyoruz.Oğulcan'dan tam net bir haber yok.Murat Özdemir'de ise haftaya buluşma kararı aldık :)
Tolga ve Atıl yarım saat 1 saat kadar aramızda olacaklar.
Buluşmanın geneli Murat - Ben - Cihan arasında geçecek gibi duruyor (:
Nedvedmania
21.Ocak.2011, 00:48
Napcaz netcez onuda konuşsaydık :D
CeNTeR_TR
21.Ocak.2011, 00:54
Napcaz netcez onuda konuşsaydık :D
Onları ayarlarız mesaj attım herkese :D buluştukdan gerisinde sıkıntı yok.Önce yemek sonra bi yerde çay kahve isteğe göre ps falan filan :p
Lusage
21.Ocak.2011, 01:53
Ben şimdiden çocuğun adını koyayım :D
Döner Lezzet, Yemek Oba, Pide Sampi, Lahmacun Diyarbakır Ocakbaşı. :j:
Araç olmayacağını tahmin ettiğimden Meşe Tesisleri ve Çakallı yı yazmadım (4)
CeNTeR_TR
21.Ocak.2011, 02:08
Ben şimdiden çocuğun adını koyayım :D
Döner Lezzet, Yemek Oba, Pide Sampi, Lahmacun Diyarbakır Ocakbaşı. :j:
Araç olmayacağını tahmin ettiğimden Meşe Tesisleri ve Çakallı yı yazmadım (4)
Yemek Oba değil Çorba oba Ki oba için önce alkol almamız lazım akşam idmanım var mümkün değil :)
Döner Lezzet ama çok ters kalacak tahmin ediyorum beyaz ev yaparız (:
Pide İçin Tolga'nın yanına gideriz Bafraya :p
Anti Diyarbakır :director:
Lusage
21.Ocak.2011, 02:13
Yemek Oba değil Çorba oba Ki oba için önce alkol almamız lazım akşam idmanım var mümkün değil :)
Döner Lezzet ama çok ters kalacak tahmin ediyorum beyaz ev yaparız (:
Pide İçin Tolga'nın yanına gideriz Bafraya :p
Anti Diyarbakır :director:
Adı üstünde Oba Restorant Oba Çorba değil :D
Tüplü döner sevmiyorum :icon_evil:
Bafraya gitmişken barajda balık yemek lazım (::)
Ağzının tadını bilmiyorsun. :icon_eek:
Toplarsak biz olsa olsa zıkkım yiriz bu gidişle :s7::s7::s7:
:D:D:D
CeNTeR_TR
21.Ocak.2011, 02:15
Ağzının tadını bilmiyorsun dediğin adamı cumartesi görünce ne diyecen acep sayın Murat bey :D
Halledecez herşeyi sen merak etme..
Herkesin vakti olsa Cumartesi gecesi iyi bi gece hayatıyla biterdi ama vakit yok neyse başka sefere artık :0:
RaSenGan
21.Ocak.2011, 02:17
Nerden baktım konuya gece gece karnım acıktı :D
BaGa TaRKaN
21.Ocak.2011, 02:19
Sende mi Geliyorsun Aygün:zuhaha Turgut Aygün Gelirse Yokum:icon_twisted:
Lusage
21.Ocak.2011, 02:20
Ağzının tadını bilmiyorsun dediğin adamı cumartesi görünce ne diyecen acep sayın Murat bey :D
Halledecez herşeyi sen merak etme..
Herkesin vakti olsa Cumartesi gecesi iyi bi gece hayatıyla biterdi ama vakit yok neyse başka sefere artık :0:
İsmail YK dan Allah Belanı Versin derim ne olacak :D
Benim gibi iyi aile çocuğunu yoldan çıkaramazsın.. Gecelere akmak ne demek :icon_mad:
CeNTeR_TR
21.Ocak.2011, 02:26
Mayk yumurta kır sen 3 tane ye onu :D
Mehmet abi Aygün evden kadıköy'e zor geçer buraya gelme imkanı yok seni her daim bekleriz.Ki herkesi bekleriz gelen olursa başım üstüne.
Lusage55 :0:
Tamam biraderim sen nasıl dersen ya.Buluşmaya gelmezsen yan çizersen dilimden kurtulamazsın ama ona göre :director:
Atıl zaten bi numara verdi telefon kapalı :zuhaha ulaşamayacaz gibi kendisine :D
BaFraLı
21.Ocak.2011, 10:13
Şimdi yarın annemler 1 yada 2 gibi Samsun'a gideceklermiş. Ben sabah 9-10 gibi gidicez sanıyodum ama öğlen gibi gitmemiz iyi oldu. Şimdi 12 buçuk gibi falan burdan çıksak 1i çeyrek geçe falan sanırım Samsun'da oluruz.
Ablamın evi 56 lar dürüm varya, onun ordan yukarı doğru gidiyorsun oralarda. Tarif edemiyorum ama gitsem 56 lar dürümün oradan beri ablamın evini çıkarırım. Olmassa ben geç gelirsem eğer nerede toplanacaksak ben orayı bulmaya çalışırım. Turgut abinin mesaj attığı telefon numarasını kaydettim.
Yani yarın 12 buçuk yada 1 gibi Bafra'dan çıkacam. Ben direk ablamın evine geçerim. Annemler hastahaneye geçer. 56 lar dürümün oralara doğru inerim yada en yakın yer nereyse oraya gelmeye çalışırım. Akşam detaylı konuşalım. MSN'ye giricem akşam ben full msn'de olurum. Okuldan 5 buçukta geliyorum.
Annemlerde şimdi kimle buluşacan arkadaşların kimler gibi saçma sorular soruyolar. 18 yaşıma geldim ama Samsun'a annemle babamdan başka yani yanımda bir büyük olmadan Samsun'a gitmedim :D. Ondan böyle durum oldu yani :).
CeNTeR_TR
21.Ocak.2011, 14:46
Yarın saat 1'de Çiftlik Beyaz Ev'in orada buluşuyoruz.
Tolgayı buluştuğumuzda arayacağım.Atıl'dan haber yok.Oğulcan'dan da ses soluk yok.
Ben - Cihan - Murat buluşuyoruz Tolga'da sonradan aramıza katılacak.
Annem Fizik Matemetik'in 2 Geo'nun 1 geldiğini öğrenince otur oturduğun yerde emri aldım Turgut abi:(
BaFraLı
21.Ocak.2011, 18:47
Yarın saat 1'de Çiftlik Beyaz Ev'in orada buluşuyoruz.
Tolgayı buluştuğumuzda arayacağım.Atıl'dan haber yok.Oğulcan'dan da ses soluk yok.
Ben - Cihan - Murat buluşuyoruz Tolga'da sonradan aramıza katılacak.
Turgut abi bu çiftlikteki beyaz ev tam olarak nerede.
Şimdi yarın babam 12 de burdan çıkalım diyor yani tam 1, 1i çeyrek geçe falan sanırım bende beyaz evin oralara gelirim de beyaz eve nereden nasıl gidiyoruz :D. Yani şimdi ben yarın 56 larda ablama geleceğim. Ordanda sizin yanınıza geçeceğim. Olmassa şöylede yapabiliriz. Ablama derim ben bana yolu gösterir beyaz evin oralara kadar getirir. Dönüştede bir şekilde dönerim geri. MSN'ye yada facebooka girerseniz aslında konuşsak iyi olurdu.
Sirius Black
21.Ocak.2011, 19:09
Geldim geldim. Ama olaylı geldim. Telefonuma el konuldu, babamla tartıştık filan cezaya çarptırıldım. Gelemeyeceğim büyük ihtimalle.
CeNTeR_TR
21.Ocak.2011, 21:35
Tamamdır Oğulcan başka sefere inşAllah (:
Atıl buluşmayı boşver babanla aran iyi olsun sıkıntı yok.
Tolga msn'e gireceğim 1 saat içinde konuşuruz yine.
BaFraLı
21.Ocak.2011, 21:40
Tamamdır Oğulcan başka sefere inşAllah (:
Atıl buluşmayı boşver babanla aran iyi olsun sıkıntı yok.
Tolga msn'e gireceğim 1 saat içinde konuşuruz yine.
Tamam Turgut abi.
Nedvedmania
22.Ocak.2011, 02:26
Balkondan beleş internet çekiyor ordan giriyorum nete ama o da baya yavaş :D Telefondan daha iyi ulaşabilirsiniz bana.
Bu arada hava sisli ve dolunay var. Kurtadam olmazsam yarın geliyorum :D
CeNTeR_TR
22.Ocak.2011, 02:49
Yarın 1 de buluşmamız gerçekleşiyor :))
Umarım sabah uyanabilirim :p
BaFraLı
22.Ocak.2011, 09:42
Turksportaldan ilk defa birileriyle buluşacam bende. Hafif heyecan var :D. 12 gibi falan Samsun'a doğru yola çıkacağız. 1 gibi falanda Samsun'da olsak 1i çeyrek geçe 1i20 geçe falan beyaz evdeyim bende.
CeNTeR_TR
22.Ocak.2011, 11:59
Evet uynadığıma göre buluşma için bir problem kalmadı :zuhaha
BaFraLı
22.Ocak.2011, 12:08
İyi iyi bir problem olmaması güzel :D
Bende 12 gibi Bafra'dan çıkacam abi. Siz buluşup direk beyaz eve geçersiniz. Bende samsuna geldiğimde beyaz eve doğru gelirken mesaj atarım turgut abi ben çıktım geliyorum diye. Zaten orada görürüm siz. Sonrada takılırız artık :) Geir dönüştede bir şekilde ayarlarız. Net olarak bildiğim tek yer Uğur mumcu parkı. Yani oraya geldim mi ablamın evini hemen buluyorum. Tam orda zaten.
BaFraLı
22.Ocak.2011, 12:54
15-20 dakika içinde yola çıkıyorum.
Samsun'a geldiğimde. Ablama uğradıktan sonra evden çıkarken Turgut abiye mesaj atacam çıkıyorum diye. Yada siz bana mesaj atarsınız biz buluştuk beyaz evdeyiz diye. Bende gelirim oraya.
BaFraLı
22.Ocak.2011, 14:15
Samsun'a geldim.
Şuan ablamdayım. Birazdan Turgut abilerin yanına geçeceğim :D.
BaFraLı
22.Ocak.2011, 19:47
Şimdi eve geldim.
Çok güzel buluşma oldu. Turgut abi, Murat abi ve Cihan'la tanıştığıma çok memnun oldum. Beyaz evde güzel bir yemek ve sohbetin ardından çayı içip sohbet ettik. Ardından PS3 oynadık. PS3 çok zevkliydi gerçekten :D Fotoğraf çekti sanırım Murat abi 1-2 tane. Onları koyarsa güzel olur :D
Lusage
22.Ocak.2011, 20:30
Fotoğraf çekti sanırım Murat abi 1-2 tane. Onları koyarsa güzel olur :D
Eve gidince koyacağım. Ama özellikle Turgut'un döneri koymak lazım. İçim gitti valla :uzgun:
PS3 te Cihan biraz antrenmanlı olsaydı sizi yerdik ama 4 Beraberlik 2 Mağlubiyet yinede iyidir :D
BaFraLı
22.Ocak.2011, 22:40
Evet ya çok çekişmeli güzel maçlar oldu. İlk 3-4 maç 1-1 bitti :D. Sonra biraz açıldık galibiyet aldık :D
CeNTeR_TR
22.Ocak.2011, 23:03
3.Tsi Samsun Buluşması Yapıldı . . .
Saat 1 civarında Murat ( Lusage55 ) Ben ve Cihan ( Nedvedmania ) buluştuk.Sonrasında Meydan'dan Çiftliğe kadar yürüdük ve Beyaz eve yemek yemeye gittik.Tolga'nın da aramıza katılmasıyla birlikte yemeklerimizi yedik.Sonra çaylarımızı içtik ve o sırada biraz sohbet muhabbet ettik :) 3 Arkadaşında Turksportal'dan ilk buluşması olduğu için biraz suskunluklarını sezdim gibi olsamda Yine'de baya iyiydiler :p
Çay kahve keyfinden sonra ps3 oynama kararı aldık ve mekanımıza gittik.Tolga ve Ben / Cihan ve Murat'a karşı oynadık ve ezici bir üstünlük elde ettik (: 6 Maç yaptık 4 maç berabere biterken 2 maçtan biz galibiyetle ayrıldık :0:
Sonrasında ise Cihan ve Tolga aramızdan ayrıldılar.Bizde Murat ile yarım saat bir saat kadar daha oturduk muhabbett ettik ve buluşmamızı sonlandırdık.
Özet geçmem gerekirse ; Güzel bir buluşma oldu.3 arkadaşımızıda reel'de tanıdığımdan dolayı memnun oldum tahmin ediyorumki bundan sonra bu buluşma sayımız artacakdır ve katılanlarımızda olacakdır :) Gelen ve gelmeye çalışan herkese Teşekkürler.
Birdahaki buluşmada görüşmek üzere (:
Birkaç Resimle anılarımızı depreştirelim :)
Solda : Tolga / Sağda : Ben
http://www.yukleresim.com/images/37953349940195457487.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Solda : Murat / Sağda : Cihan
http://www.yukleresim.com/images/09808042850228288193.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Buda benim yediğim yemek sanki ne varsa arkadaş :0:
http://www.yukleresim.com/images/43038400721407106829.jpg (http://www.yukleresim.com/)
KaPaLı
22.Ocak.2011, 23:19
O değilde harbi kıskandım la :0:
Fearless Coward
22.Ocak.2011, 23:29
Valla ne yalan söyleyeyim yolda görsem Cihan'la Murat'ı kardeş sanardım :D
Nedvedmania
22.Ocak.2011, 23:54
Öyle zaten. Yoksa ben niye samsuna geleyim. Abim samsunda diye üniversite tercihini samsun yaptım :p
PS3 de 11 i daha önce oynamadığımı söylememe rağmen eleştri aldım. Takım olarak toplam 6-7 gol attık. Bunların 5-6 tanesini ben attım 1 ini Murat Abi attı ama hala beni eleştriyor. Neymiş iyi futbolcu gol olmaz gol attırırmış. Bırak bu işleri hocaaa :n:
Rakip takımın golleri zaten saçma sapan goller. Biri bizim adama çarparak giriyor birinde onların adama çarparak giriyor :D
Özetle güzel bir bluşmaydı. İlerde bu buluşmaları daha çok yaparız.
Bu arada Turgut abiyi maşallah samsunda tanımayan yok. 2 adımda bi kişi "Ooo Turgut naber" diyor :D Artık bi süre sonra sağa sola dönüp halkı selamlamaya başladı :D (Gerçi o dev cüsse bende de olsa benide herkes tanırdı :D)
A.FaruK
23.Ocak.2011, 00:04
Bu arada Turgut abiyi maşallah samsunda tanımayan yok. 2 adımda bi kişi "Ooo Turgut naber" diyor :D Artık bi süre sonra sağa sola dönüp halkı selamlamaya başladı :D (Gerçi o dev cüsse bende de olsa benide herkes tanırdı :D)
Sen adamı hala tanımamışsın. Önemli olan o cüsseye sahip olması değil önemli olan o cüsseyi taşıyanın adam gibi adam olması yani. (: (:
Ya buluşmayı Trabzonda falan yapaydınızda bende geleydim ne iyi olurdu (:
Nedvedmania
23.Ocak.2011, 00:16
Benim tespitime göre adamlığında bi sorun yok. Özünde iyi bir insan :D
A.FaruK
23.Ocak.2011, 00:25
Zaten adamlığında bir sorun olup olmadığını tartışmak bizim harcımız değil. Yine cümleleri yanlış kuruyosun (:
I3esiktas
23.Ocak.2011, 00:28
Turgut abi'nin yemegi görünce acıktım valla :D
LaigLeNoiR
23.Ocak.2011, 02:19
İyi eğlenmişssiniz anlaşılan sağolsun Turgut beni de aradı buluşma sırasında ama BEYAZ EV'den :D
Ben de haftaya perşembe-cuma geliyorum samsuna 1 haftaya yakın kalacağım. Görüşürüz inşallah.
Lusage
23.Ocak.2011, 02:22
Güzel bir gündü. Reelde Tolga, Cihan ve Durgud reis ile tanışmaktan memnun oldum. Yemek faslında Durgud reis biraz işi abartsada adam kalıbının hakkını veriyor :D .
PS3 te Cihan'ın tecrübesizliğine yenildik. 4 maç 1-1 bitti. 1 maçı 2-0 diğer maçıda 3-2 kaybettik. Ben 1 gol dahi atamadım ama neredeyse bütün asistleri ben yapmıştım. ( Cihan Nankörlük yapma abinim acımam :P )
Turgut ile yolda yürümek işkence.:icon_frown: Bir sonraki buluşmada yanımda kömür karası ve poşet getireceğim belki işe yararda istediğimiz yere transit varabiliriz. :0:
Lusage
23.Ocak.2011, 02:37
İyi eğlenmişssiniz anlaşılan sağolsun Turgut beni de aradı buluşma sırasında ama BEYAZ EV'den :D
Ben de haftaya perşembe-cuma geliyorum samsuna 1 haftaya yakın kalacağım. Görüşürüz inşallah.
Ben sizle buluşmam. :o
2 deve 1 cüce cık olmaz :)):
CeNTeR_TR
23.Ocak.2011, 02:45
KaPaLı ; İso her zaman beklerim sen hele bi gel of of diyorum :icon_cool:
Fearless Coward ; İşte olay budur bende dedim ama kabul etmediler Kaan :)
Nedvedmania ; Cihan'da özünde iyi birisi :)
A.FaruK ; Sağolasın Kardeşim Allah Razı olsun (v)
I3esiktas ; Valla ben'de görünce yine acıkmadım değil :icon_razz:
GiresunspoR ; İyiydi valla Murat (: Dedim zaten Beyaz Ev'de iken Murat'ı bi arayalımda nispet yapalım diye :icon_cool: Her daim beklerim başım üstüne .)
Lusage55 ; Ya illa bi bahanen olacak dimi :icon_cool: Diyemiyorsun Turgut ve Tolga bizden iyilerdi ve haklarıyla kazandılar diye :0: Buluşunca Fm ve Pes konusunda seni yerle bir edeceğiz diye buluşmam gibi bahaneler üretmeni yakıştıramadım sayın Araştırmacım :icon_evil:
Lusage
23.Ocak.2011, 02:49
Lusage55 ; Ya illa bi bahanen olacak dimi :icon_cool: Diyemiyorsun Turgut ve Tolga bizden iyilerdi ve haklarıyla kazandılar diye :0: Buluşunca Fm ve Pes konusunda seni yerle bir edeceğiz diye buluşmam gibi bahaneler üretmeni yakıştıramadım sayın Araştırmacım :icon_evil:
Ahada buraya yazıyorum. Teketekte seni hertürlü yirim. (yy)(yy)
Nedvedmania
23.Ocak.2011, 06:56
Zaten adamlığında bir sorun olup olmadığını tartışmak bizim harcımız değil. Yine cümleleri yanlış kuruyosun (:
Asıl sen yanlış cümle kuruyorsun. Ben yanlış cümle kurmadım yanlış anladım :D
Nedvedmania ; Cihan'da özünde iyi birisi :)
Dışımızda kötümüyüz yani :D
Turgut abi yediğin yemekte bişey yok yahu beni karışık et tabağı kesmiyor:n:
Birazda bu yüzden gelmedim mideniz bulanmasın diye :p::p :p :p
I3esiktas
23.Ocak.2011, 20:13
Bakıyım yine acıktım valla:D ben bidaha bu konuya girmem :D
Bu adamla Çiftlik Caddesine girmek hata. 100 metreyi 15 dakikada anca yürümüştük bizde. :D
Nedvedmania
24.Ocak.2011, 10:38
PS3 te Cihan'ın tecrübesizliğine yenildik. 4 maç 1-1 bitti. 1 maçı 2-0 diğer maçıda 3-2 kaybettik. Ben 1 gol dahi atamadım ama neredeyse bütün asistleri ben yapmıştım. ( Cihan Nankörlük yapma abinim acımam :P ) Yalan söyleme 1 gol attın :D
CeNTeR_TR
24.Ocak.2011, 17:43
Lusage55 ; İstediğin takımı al bana istediğin takımı ver :0:
Nedvedmania ; Yok yok iki türlü de iyisin iyi :icon_smile:
vego ; Kahvaltıyı yeni yapmıştım yoksa her daim :icon_smile: Bahane üretmeyelim Lütfen :icon_evil:
I3esiktas ; Osman valla Bende daha girmem kararı aldım bence acıkıyorum :zuhaha
nekop ; Sen beni çiftlikde görünce omuz atacakdın Serhat halen daha aklımda :icon_lol:
garydelgadov
24.Ocak.2011, 20:01
Vay ve çok güzel buluşma olmuş yine.Cihan yine ortamın en iri herifi olmayı başarmış ! :D Adam benle yarışıyor resmen zayıflıkta :D
The.Crow
24.Ocak.2011, 21:28
Beyaz Ev in Bafra şubesi de açılıyor bi dahakine yemeğe Bafra'ya gidin hacı :D
Nedvedmania
25.Ocak.2011, 11:49
Vay ve çok güzel buluşma olmuş yine.Cihan yine ortamın en iri herifi olmayı başarmış ! :D Adam benle yarışıyor resmen zayıflıkta :D
187 Boyum 57 Kilom. :D
CeNTeR_TR
23.Aralık.2011, 05:10
4.Tsi Samsun buluşması için kolları sıvamaya karar aldım :)
Şu ana kadar 3. Buluşma yaptık ve bu 3 buluşmanın konularınıda buldum ;
1.Buluşma İçin Tıklayınız. (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64678&highlight=2.Samsun+BuLu%FEmas%FD&page=2)
2.Buluşma İçin Tıklayınız. (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=77056&highlight=samsun)
3.Buluşma İçin Tıklayınız. (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=94524)
Sayımız her geçen gün artıyor ve buluşma sayımızında buna göre artması gerektiği kanaatine varıyorum :) O yüzden bir buluşma daha ayarlamak istedim.
Benim bildiğim Samsun'da olanlar ve özel mesaj atacaklarım ;
Bafralı - Lusage55 - Vego - Nedvedmania - Sirius Black - The.Crow - bay e-ko - LaigLeNoiR - AndreLuizBahia3 - canter55 - serdarakyol
Konuyu okuyan arkadaşlar arasında Samsun'da olduğunu bildiği arkadaşlarımız varsa bu konu linkini onlara göndermelerini rica ediyorum :)
Herkes konuya uygun olduğu zamanları yazarsa ufak bir buluşma daha yapabiliriz.
LaigLeNoiR
23.Aralık.2011, 05:21
Valla şu an için uygun zamanım yok daha doğrusu planım yok. Duruma göre buraya yazacağım yine. Ancak 9 Ocak'da vizeler başlıyor. Yılbaşından önce olabilir belki.
BaGa TaRKaN
23.Aralık.2011, 05:53
360 Km Var Aramızda Gel Durgut'um Ağırlarım Seni ;)
Lusage
23.Aralık.2011, 09:00
Garanti vermeyeyim ama zaman uyarsa gelirim tabi. Hatta maçtan önce bir gün olabilirse daha iyi olur diye düşünüyorum.
The.Crow
23.Aralık.2011, 09:53
Samsunluyum ama Sasmsun dışında oturuyorum biliyorsunuz. Maalesef gelemcem size iyi eğlenceler.
serdarakyol
23.Aralık.2011, 14:20
Tarih belirleyin siz zamanı bir türlü uydururuz. Ben varım :)
CeNTeR_TR
23.Aralık.2011, 14:25
LaigLeNoiR - Lusage - serdarakyol ; Tamamdır diye listeye eklendi :)
Umut abi çok pardon aklımdan iyice gitmiş senin buralardan gittiğin.
Baga sen atla gel madem bizde ağırlarız burda sıkıntı yok :0:
BaFraLı
23.Aralık.2011, 15:30
Müsait olursam, gelebilirsem bende gelmek isterim :)
Nedvedmania
23.Aralık.2011, 18:08
16 Ocaktan sonra finaller başlıyor. 10 Ocağa kalmadan bi buluşma yapabiliriz.
LaigLeNoiR
23.Aralık.2011, 18:25
10 Ocağa kalmadan'da benim de 9 ocakta başlıyor vizeler. :)
O yüzden yılbaşından önce uygunmudur herkese ?
Nedvedmania
23.Aralık.2011, 18:31
Hatta yıl başı gecesi :D
CeNTeR_TR
23.Aralık.2011, 18:31
Lusage - serdarakyol için yılbaşı öncesi uygundur yazdıklarına göre :)
Muro eğer sende geliyorsan eder sayımız benle birlikte 4 :)
Cihan'da var zaten 5.Belki Piyango'dan Tolda'da gelirse 6 kişi oluruz.
Oğulcan , Atıl , Bahia ve Eren'de bi yazsınlar bakalım ne diyrolar , olmadı 5 kişi banko gibiyiz.
Cihan , Murat Arslan , Serdar , Murat Özdemir , Ben .
vego
23.Aralık.2011, 19:07
Pek zannetmiyorum gelebileceğimi abi.
Lusage
23.Aralık.2011, 19:20
Arpa Suyu varsa gelirim. :D
LaigLeNoiR
23.Aralık.2011, 19:45
Niye gelemiyosun vego. ben taa giresundan gelicem de:)
Ayrica Samsunda olupda gelmeyenler hakkinda ceza-i islem yapilacaktir. Bilginize :)
Sirius Black
24.Aralık.2011, 00:07
Valla gelmeye gelmeye kaçıyor gibi olduk. :D Tarih uygun olursa gelirim. :)
CeNTeR_TR
24.Aralık.2011, 00:29
Oğulcan geç artık şu gelemiyorum işlerini :)
Gelirsin gelir , 2-3 saatinide bize ayıramıyosan olmaz valla :0:
Atıl tarihi bi kararlaştıralımda konuşalım tekrardan :)
CeNTeR_TR
25.Aralık.2011, 14:56
Ne diyosunuz arkadaşlar ona göre bişeyler ayarlayalım ..
Muro senin netleştirebileceğin bi gün varmı ?
AndreLuizBahia3
25.Aralık.2011, 22:47
Samsunun bir maçından önce statta buluşalım bence çok güzel olur
Lusage
25.Aralık.2011, 23:21
Durgud bey bana öğleden sonra hafta içi her gün uyar. ;)
canter55
26.Aralık.2011, 14:51
Benim için zor ya Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar dershane var. Pazartesi-Salı da vakit olmuyor. Zaten yaşım küçük sizlerin muhabbetine fransız kalırım :D
CeNTeR_TR
26.Aralık.2011, 15:38
Murat Özdemir'den tam bi haber gelsin ona göre tarihi ayarlıcaz artıkın :)
LaigLeNoiR
26.Aralık.2011, 16:16
Ayın 26'sı oldu Yılbaşından önce yapalım dedim ama yapamayacağız sanırım çünkü gelme şansım azaldı baya. Maddi sıkıntılarım da var.
Ancak Yılbaşından sonraya hatta Finallerden sonraya kalacak gibi duruyor. Yani Ocak 20'den sonrası.
Kusruma bakmayın bu tarihten önce gelmem sıradışı olur benim için. Siz buluşun :)
Nedvedmania
01.Ocak.2012, 04:57
Sizin finalleriniz başlıyor sanırım bu hafta. Benimde sizden 2 hafta sonra başlıyor. Bu iş bahara kalır :D
CeNTeR_TR
01.Ocak.2012, 13:27
Sizin finalleriniz başlıyor sanırım bu hafta. Benimde sizden 2 hafta sonra başlıyor. Bu iş bahara kalır :D
Benim finaller pek de sıkıntı yapacağım olaylar değil :)
Siz yeterki tarih söyleyin ama genel olarak kimse online olmuyor heralde forumda o yüzden aksatacağız gibi.
serdarakyol
03.Ocak.2012, 21:51
tarih kesinleşmedi sanırım hala... ara ara girip bakıyorum siteye...
CeNTeR_TR
23.Aralık.2013, 02:39
Cihan 3 senedir Samsundasın dolmuşda görüştük bi kere hatırlıyosun dimi :D
Nedvedmania
23.Aralık.2013, 03:23
Cihan 3 senedir Samsundasın dolmuşda görüştük bi kere hatırlıyosun dimi :D
Kader kısmet işleri bunlar :D Varsa adam yapalım bizde bi buluşma :)
CeNTeR_TR
23.Aralık.2013, 03:23
Kader kısmet işleri bunlar :D Varsa adam yapalım bizde bi buluşma :)
Sayı az herhalde şu sıralar.
Eskiden 6-7 kişi oluyoduk da benim bildiğim çoğu kişi uçtu gitti.
E.Cartman
23.Aralık.2013, 08:50
Samsun'da Tolga, Oğulcan falan da vardı ama yoklar artık :n: Bu arada hafta sonu gelirim ben büyük ihtimal eğer buluşma olursa tabii :D
CeNTeR_TR
23.Aralık.2013, 14:54
Sen gel ayarlarız bişeyler o zaman :D
Tolga yok , Oğulcandan haberim de yok :
Baktığın zaman çok kişi var ama pek takılmıyolar forumda :)
Umut abi vardı o da gitti , Serhat vardı bi zamanlar Murat vardı Lusage olan :D Bizim Muro gidip geliyodu.Cihanla bi konuşun o da burdaysa hafta sonu buluşalım madem öyle :)
HooijDonk07
23.Aralık.2013, 18:29
Vizeler bittikten sonra bi 2 günlüğüne gelebilirim Samsun'a tek sıkıntım Antalyaya dönüp 16 saat yol çekmek o yüzden gelmeyebilirim.
E.Cartman
23.Aralık.2013, 19:23
Benim Samsun işi iptal oldu, gelemiyorum :(
CeNTeR_TR
23.Aralık.2013, 20:16
Vizeler bittikten sonra bi 2 günlüğüne gelebilirim Samsun'a tek sıkıntım Antalyaya dönüp 16 saat yol çekmek o yüzden gelmeyebilirim.
Sen önce Antalyadaki buluşmaya gel kardeşim :0:
Gel gel ne olursan ol gel :zuhaha
Benim Samsun işi iptal oldu, gelemiyorum :(
Vay canına 3 kez buluştuk bi 4.yü yapamadık yahu :zuhaha
HooijDonk07
23.Aralık.2013, 23:21
Sen önce Antalyadaki buluşmaya gel kardeşim :0:
Gel gel ne olursan ol gel :zuhaha
Anlattım be abi durumu işte :D.
Bitince final gelebilirim bi arkadaş çağırıyor bakalım ama otobüs yolculuğu korkutuyor beni 16 saat uyumadan geçicek ondan gelesim yok pek