View Full Version : Beşiktaş - Büyükşehir BLd. [ TSL 22. Hafta ]
eXcitinG
27.Şubat.2008, 19:04
http://img13.imageshack.us/img13/4916/29124960.jpg
eXcitinG
27.Şubat.2008, 20:53
YüzyıLLık tarihimizde kimLeri devirdik ama bir BeLediye yi deviremedik :D
Formdayız, hırsLıyız, kabiLiyetLi ve yetenekLiyiz. KazanabiLiriz...
sertanbaba
28.Şubat.2008, 00:15
beşiktaş Son Derece
formda Bu Maçi Rahat Olmasada Kazanacaktir. Hava Soğuk Olmasa Maça Gidicektir Ama Başka Maç Inşallah.
garydelgadov
28.Şubat.2008, 02:08
Herşey Boboya bağLı,umarım oynar ve utandırır "nostradamusu"
Alicanfmfan
28.Şubat.2008, 02:09
İbb'den bir süpriz bekliyorum açıkcası...
a.arıcı-11
28.Şubat.2008, 02:17
Beşiktaş'ın takılacağını sanmıyorum.Her şeyin bir ilki vardır ve bu ilk bu gece yaşanır diyorum.Tabi hava şartları maçın oynatmayacak kadar sert olursa orası ayrı:p
Addolorato
28.Şubat.2008, 02:21
Beşiktaş'ın oynadıgı futbolda son 2-3 maçtır düzelme var. Belediye'nin ise bir maçı diğer maçını tutmuyor bir bakıyorsun Eskişehir'den 6 yiyor ertesi hafta Fener'i yeniyor. Normal şartlarda Beşiktaş kazanır ama Belediye süpriz'de yapabilir. Ama ben buna pek ihtimal vermiyorum.
GodfatheR
28.Şubat.2008, 03:43
Sanırsam buz gibi golü vermedi hakem.Tam da göremedim yorum yapmamak lazım.
GodfatheR
28.Şubat.2008, 03:56
Yav İskender bu pozisyon kaçar mı yahu =(
garydelgadov
28.Şubat.2008, 04:06
FarkLı yeniLsek DenizLi gider mi acaba? =>
Addolorato
28.Şubat.2008, 04:16
Sanırsam buz gibi golü vermedi hakem.Tam da göremedim yorum yapmamak lazım.
Faul diye vermediler yahu İBB'nin golü. Ben görmedim faul falan.
KaPaLı
28.Şubat.2008, 04:46
Hasagic 1 Beşiktaş maçındada sakatlanmasın yahu :) Hasagic çıktı Mehmet Ali oyuna giriyor.
Alicanfmfan
28.Şubat.2008, 04:46
İ.B.B'nin golü güme gitti , yazık oldu vallahi
Bu arada Hasagic sakatlandı , Mehmet Ali oyunda
Vieri
28.Şubat.2008, 04:59
son dakikaları oldukça heyecanlı geçiyor
barahir
28.Şubat.2008, 05:01
işte oldu:) 1-1 '84
nerazzuri
28.Şubat.2008, 05:03
buda oldu. 2 oldu :D Gökhan Zan.
Alicanfmfan
28.Şubat.2008, 05:12
İ.B.B'nin hakkı yendi yahu net golleri verilmemiş :/
GodfatheR
28.Şubat.2008, 05:14
Hasagiç çıktı deyim yerindeyse casus M.Ali oyuna girdi ve maçı verdi.Tebrikler Bjk çok önemli bir galibiyet.
anil luque
28.Şubat.2008, 05:24
İ.B.B'nin hakkı yendi yahu net golleri verilmemiş :/
net gol olan hangısı?
DeNiZ_1903
28.Şubat.2008, 05:26
Zan'ın golü ofsaytmış galiba ama Nobre'ninde sayılmayan golü ofsayt değilmiş , İBB'nin de golü ofsaytmış ama sayılmayan pozisyonu görmedim bilmiyorum maçı izleyemedim .
I3esiktas
28.Şubat.2008, 05:26
Zapo'nun son 3 maçta oynamaması nedenini anlamıyorum. İşim vardı maçı izliyemedim bişey diyemicem, Ama bu zorlu maratonda puan kaybetmedigimize sevindim.
anil luque
28.Şubat.2008, 05:27
Evet Zan ofsayt ama Nobre'nın uzaktan yakından alakası yok
sakary Ali
28.Şubat.2008, 05:34
Ya şampiyonluk fln hayal ya ne bu kardeşim ne bu ya...
Futbol mu oynadık göze hoş gelen birşey mi yaptık ? Gerçek Beşiktaş bu mu ? Kendi sahamızda İBB ile oynuyoruz ilk yarı ve ikinci yarı pozisyonumuz yok. Bobo - Nobre ikilisi oynuyor ama nasıl oynamak Bobo ta nerde .. Nobre ikinci yarı nerelerden gelip top aldı . Tello berbattı bence Delgadodan da berbattı . Delgado da o kadar kötü değildi . Ayrıca M Denizlinin bu sistemiyle hiç bir yere varamayız . Şansa bala kazanıyoruz. Nereya kadar gider bu . Hiç takımdan şampiyonluk fln beklemiyorum daha önceki haftalardada hep kötü oynadık ama belki gelecek hafta diyordum ama her hafta aynı senaryo.
garydelgadov
28.Şubat.2008, 05:37
Futbol yorumu 3-5 birşey yazıp araya eşşek, kazma laflarını yazmak değildir.
Bu tarz mesajlara burada izin verilmemektedir.
Bu dakikayla beraber yaptığını görmeyip ahkam kesenlerin malesef bu alanda işi yoktur.
anil luque
28.Şubat.2008, 05:43
Mustafa Denizli bence ne yaptıgının farkında degıl yanı ne oynatmaya calıstıgını o da bılmıyor. Oyuncu degısıklıklerınden cakmıyor yanı o kulübede ben dursam aynı seylerı yapacagıma ınanıyorum. Gökhan Zan'a yer açmak için Zapo'yu kesmesi, takımı yavas oynatması vs vs herseyı yanlıs.. Macın son dakıkalarında Ernst'i alıp Yusuf'u koyunca cıldırdım resmen evın ıcınde.. Kör topal ilerliyoruz ama nereye kadar bilinmez.. Allah bilir 26. hafta bi mucizeyle lider oluruz ve kendini Del bosque zanneder bu adam
BlackEagle19o3
28.Şubat.2008, 05:49
İbb'nin hakkı falan yenmedi. Hemen ortamı boş bulup çullanmayın konuya , ilk gol net faul . Zaten hakem hareketi görür görmez faulu çalıyor , golün olmasını beklemeden.Ya Nobre'nin verilmeyen golüne ne demeli?! , Gökhan Zan'ın golü ofsayt olabilir . Hakem 2 takım lehine de büyük birer hata yaptı , gelelim diğer hatalarına ; Beşiktaş'ın ofsayt olmayan pozisyonlarda ofsayt gerekçesiyle kesilen atakları , son dk da Belediye takımına gol attırmak için nerdeyse 80 saniye fazla oynattı, bana tüm takdir haklarını rakipten kullandı gibi geldi . Son dakikalarda Bebbe'nin ayağının tabanıyla Toraman'a attığı tekmeye kırmızı kart çıktı mı mesela , ben göremedim de ?
Hakemden geçelim takıma gelelim , ilk yarı berbat bir oyun. Delgado , Tello , Bobo ortalıkta yok! İskender'in pozisyonunda gerçekten şansımız yanımızdaydı. Hakan'ın refleksini de boş geçmemek lazım . 2. yarı yine aynı tas aynı hamam devam ediyordu 70.dk ya kadar. Bu dakikadan sonra baskıyı kurduk, nitekim golü de bulduk. Hakem net golü vermedi. Beşiktaş başka goller bulamayıp bu maçı kazanamasaydı hakem bunun hesabını nasıl verebilirdi acaba ? Çok da iyi oynamadan kazandık. Denizli'nin sistemini ben hala çözemedim ama, bu maçta 3-5-2 oynuyormuşuz gibi geldi , ama kimin mevkii neresi, kim nerde oynuyor ben bişey anlamadım. Daha derli toplu oynamamız lazım, her şeye rağmen 3 puan güzel. Şampiyonluk yolunda emin adım...!
barahir
28.Şubat.2008, 06:16
Valla Zico için de stajer denildi hep, yalan yok ilk geldiğinde bende dedim ama bu işin stajı mıtajı yok.. Biliyosan yaparsın o işi..
eXcitinG
28.Şubat.2008, 06:16
ALican maçLarı izLemeden radyodan geLip burda saLLamasyonLar iLe ortamı germe, bizde seni germek zorunda kaLmayaLım..
İBB çok kapanık oynadı. AmaçLarı 1 puandı. Her atağımızda 7 kişi iLe savunma yaptıLar. Bizim hızımızı orta sahada sert oynayarak kestiLer. Hakemde bunLara göz yumdu sağoLsun.
Zor bir maçı kayıpsız atLattık.
BlackEagle19o3
28.Şubat.2008, 06:19
Radyodan bile dinlemiyordur belki , taraftar forumlarında okudukları hoşuna gitmiş olsa gerek , o da geliyor bize taşıyor işte :)
El Barto
28.Şubat.2008, 06:21
Hasagiç çıktı deyim yerindeyse casus M.Ali oyuna girdi ve maçı verdi.Tebrikler Bjk çok önemli bir galibiyet.
Casus derken? Bu yaptığın ayıp ama farkındasın sanırım. Bu hem kaleciyi hem de Beşiktaş'ı zan altında bırakmaktır.
Önemi bir haftaydı kazandık şimdi Sivas Fener maçını bekleyeceğiz ve puan kaybettiğimiz Konya delasmanında hafta arası avrupa maçına çıkmış Galatasaray'ın puan kaybetmesini. Antalya'da bir süpriz yaparsa mis. :)
Alicanfmfan
28.Şubat.2008, 06:26
Radyodan bile dinlemiyordur belki , taraftar forumlarında okudukları hoşuna gitmiş olsa gerek , o da geliyor bize taşıyor işte :)
Yahu siz görmek istediginiz gibi görüyorsunuz onun için tartısmak boş , yorumda bulundugum her macı 90 dakika izliyorum
eXcitinG
28.Şubat.2008, 06:31
O zaman işine geLdiği gibi değiL, ya da fanatikçe yorumLama. Madem yorumLayacaksın Beşiktaş ın goLü de veriLmedi de, Hakem her takdir hakkını BeLediyeden yana kuLLandı de. Madem izLeyip yorumda buLunuyorsun.
Neyse uzatmayaLım.
Alicanfmfan
28.Şubat.2008, 06:32
O zaman işine geLdiği gibi değiL, ya da fanatikçe yorumLama. Madem yorumLayacaksın Beşiktaş ın goLü de veriLmedi de, Hakem her takdir hakkını BeLediyeden yana kuLLandı de. Madem izLeyip yorumda buLunuyorsun.
Neyse uzatmayaLım.
Yahu , Hayrettin abi ben aksine bir itirazda bulunmadım ki Nobre'nin golüne bencede buz gibi gol , ben İbb'ninde golünün verilmedigini söyledim sadece :)
BlackEagle19o3
28.Şubat.2008, 06:37
"İbb'nin hakkı yendi" bu ne demek Allah aşkına Alican ? Kendinle çelişme , lafının arkasında dur .
eXcitinG
28.Şubat.2008, 06:37
Peki kapattık o zaman :) Maç hakkında konuşmaya, anaLize devam. Tartışma oLmadan.
Trabzonspor
28.Şubat.2008, 06:38
Beşiktaş taraftarı Apdullah hocaya küfür etmişl ne gerek var anlamıyorum.Hep öyle küfür ediyorlar insan gibi izlemeyi bilmiyor mu bunlar anlamadım
Alicanfmfan
28.Şubat.2008, 06:39
"İbb'nin hakkı yendi" bu ne demek Allah aşkına Alican ? Kendinle çelişme , lafının arkasında dur .
Olmasa 2-2 olucak , orta giden bir puan var :)
PesimiSTyLa
28.Şubat.2008, 06:41
Beşiktaş taraftarı Apdullah hocaya küfür etmişl ne gerek var anlamıyorum.Hep öyle küfür ediyorlar insan gibi izlemeyi bilmiyor mu bunlar anlamadım
Abdullah Avcı'ya ve Galatasaray'a.
BlackEagle19o3
28.Şubat.2008, 06:44
Olmasa 2-2 olucak , orta giden bir puan var :)
Sana göre faul var bana göre faul yok , tartışmak yersiz :) Bence bu maçta 2 büyük hata olmuştur ; 2 takım lehine de birer net hata . Beşiktaş'ın verilmeyen golü ve ofsayttan attığımz gol. İlk yarıdaki pozisyon bana göre kesinlikle fauldur :)
Trabzonspor
28.Şubat.2008, 06:44
Ya orda önemli olan kişi veya kurumlar değil insan gibi izle maçı ne zaman doğru bir tarafatar olacak bizim ülkemiz merak ediyorum.
El Comandante
28.Şubat.2008, 09:23
Hakem kötüydü. 2 tarafin aleyhine de maca etki edecek kararlar verdi.
Sonucta oynanan futbol öyle ahim sahim degildi.
Taraftarlarin Abdullah Avci'ya küfür etmesini hic hos karsilamadim. Onun gibi saygili, emektar bir teknik direktöre böyle laflar hos olmuyor. Gerci kimse haketmiyor küfürü. Küfüre son vermeliyiz statlarda...
Fietra 10
28.Şubat.2008, 16:53
Bu mu buz gibi gol ?
http://img25.imageshack.us/img25/7080/7e638cbcd4ae1fb7ab1238d.jpg (http://img25.imageshack.us/my.php?image=7e638cbcd4ae1fb7ab1238d.jpg)
http://img25.imageshack.us/img25/7e638cbcd4ae1fb7ab1238d.jpg/1/w495.png (http://g.imageshack.us/img25/7e638cbcd4ae1fb7ab1238d.jpg/1/)
El Barto
28.Şubat.2008, 17:07
Doğru buz gibi gol değil herifin sol tırnağı önde. Yapmayın yahu bu pozisyonu görmek okadar kolay mı? Ofsaytta esas olan oyuncunun vücudu değil mi? Aynı hizadalar ozaman.
Ayrıca o çzgi düz değil.
Fietra 10
28.Şubat.2008, 17:16
Doğru buz gibi gol değil herifin sol tırnağı önde. Yapmayın yahu bu pozisyonu görmek okadar kolay mı? Ofsaytta esas olan oyuncunun vücudu değil mi? Aynı hizadalar ozaman.
Ayrıca o çzgi düz değil.
Çizgiyi ben çizmedim Ligtv'den..hem abicim sende diyorsun bak sol tırnagı önde..demekki ufakta olsa bir ofsayt var ya da ofsayt şüphesi..Buna buz gibi gol demekte olmaz ya da buz gibi gol deyiminin anlamını bilmiyoruz..
Aşk-ı Şehir
28.Şubat.2008, 17:19
Bu mu buz gibi gol ?
http://img25.imageshack.us/img25/7080/7e638cbcd4ae1fb7ab1238d.jpg (http://img25.imageshack.us/my.php?image=7e638cbcd4ae1fb7ab1238d.jpg)
http://img25.imageshack.us/img25/7e638cbcd4ae1fb7ab1238d.jpg/1/w495.png (http://g.imageshack.us/img25/7e638cbcd4ae1fb7ab1238d.jpg/1/)
Golü atan ofsayttaki oyuncu değil ki.:) Golü atan kameraya ofsayt olan oyuncudan daha yakın olan Beşiktaş'lı futbolcu yani Nobre.:) Sanırsam burda ofsayttaki Gökhan Zan...
El Barto
28.Şubat.2008, 17:20
Ofsayt şüphesi var ama bence bu pozisyonu yan hakemin sağlıklı süzmesi imkansız. Fakat böyle golleri çok gördük ve burda ofsayt yok.
Fietra 10
28.Şubat.2008, 17:27
MostapHa
eger dediğin gibiyse..Emre abiyle şu son 4 mesajın hepsi boş :D
Aşk-ı Şehir
28.Şubat.2008, 17:29
MostapHa
eger dediğin gibiyse..Emre abiyle şu son 4 mesajın hepsi boş :D
Boşuna tartışıyosunuz bencede Murat.:n:
http://img17.imageshack.us/img17/7080/7e638cbcd4ae1fb7ab1238d.jpg
İsterseniz buradan bakın.:) Ama dikkatli izleyin.:)
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=53288
Trabzonspor
28.Şubat.2008, 17:32
Kalecinin dikkatini dağıtıyorsa yinede ofsayt verilebir o atmasa bile öyle bişe vardı diye hatırlıyorum pasif ofsayt mı ne diyorlardı ama artık sürekli tartışmanında bi manası yok.
Aşk-ı Şehir
28.Şubat.2008, 17:35
Kecinin dikkatini dağıtıyorsa yinede ofsayt verilebir o atmasa bile öyle bişe vardı diye hatırlıyorum pasif ofsayt mı ne diyorlardı ama artık sürekli tartışmanında bi manası yok.
İşte burda yorum devreye giriyor abi.:) Hakem demek ki böyle yorumlamış saygı duymak lazım ama yukarıda bahsettiğim gibi Nobre kesinlikle ofsaytta değil.;)
El Barto
28.Şubat.2008, 17:50
yahu boşverin golü atan o adam olsa da ofsayt yok zaten :) Bir insan evladı aynı anda en uzak köşede oyuncunun ayagından topu görüp kafayı çevirip oyuncuya bakacakta aynı anda görecekte falan. Bu im-kan-sız!!!!
neyse boşverin kazandık mutluyuz falan filan. ama Beşiktaş puan kaybetseydi dün yer gök inliyor olurdu şimdi. :p
Memedov
28.Şubat.2008, 18:13
falan filan.
inter milan. :p
Beşiktaş zirveye adım adım yaklaşıyor. 2009 yılında hiç yenilmemişler şuana kadar tebrikler.
anilton
28.Şubat.2008, 19:50
Dün sahada 9 kişi oynadık desek yeridir.Sakatlıktan yeni çıkan Delgado ve Ekrem sahada yoktular adeta...
Sistem anlaşılmıyor ne oynuyoruz belli değil diyen arkadaşlar maçları nasıl izliyor anlamak mümkün değil.5 dakika izle dikkatlice sistem açıkça belli oluyor...
----------------Hakan--------------
---------Toraman---G.Zan----------
Ekrem----------Sivok------------Deli
----------------Ernst---------------
---------Delgado----Tello-----------
-----------Bobo---Nobre------------
60 dakika boyunca böyle oynadık.Yani M.Denizli hem Delgado'ya yer açabilmek hemde çift forvetle devam edebilmek için bu yola başvurdu.Aksi halde ya Delgado oynamayacak-ki ben bundan yanayım- ya da çift forvetten vaz geçilecek.Dün kadroda da gördüğünüz üzere Tello ve Delgado serbest oynadılar.İkiside boş boş dolanıp durdular,hiç bir getirileri olmadı.Yine Ernst tek başına idare etti.Eğer Bobo ve Nobre gibi forvet oyuncuların varsa klasik 4-4-2 oynamalısın.Kanatlardan sık sık orta yapmalısın bu ikiliye.Dün resmen kanatsız oynadık,o yüzden bu iki isimde etkisiz kaldı.Önündeki koridoru ileri geri kullanmasına alışık olduğumuz Ekrem,sakatlıktan yeni çıkmasından dolayı orta çizgiyi geçemedi dün pek.İbrahim'de son maçalara oranla kötüydü.Bütün bunlar birleşince kötü futbol çıktı ortaya...
65.dakikadan sonra yavaş yavaş baskıyı kurmaya başladık.Delgado'nun çıkıp Holosko'nun girmesiyle tekrar 4'lü savunmaya geçildi...
----------------Hakan-------------
Toraman-----Sivok--G.Zan------Deli
---------Ekrem--Ernst--Tello-------
---Holosko------Nobre------Bobo---
İlk golde Toraman'ın geçen hafta olduğu gibi şık asistiyle geldi.İkinci gol yine geçen hafta olduğu gibi duran toptan Tello'nun asistiyle geldi...
Tartışılan pozisyonlara bakalım;
Barbosa'nın G.Zan'ı itip düşürdüğü pozisyon faul.Hakem top ağlara gitmeden çaldı düdüğünü zaten...
Nobre'nin Tello'nun ortasına 2 metre geriden gelip vurduğu kafayla topu ağlara göndermesine ofsayt çalan yardımcı hakemi anlamak çok zor...
Bunun haricinde gollük 2 net pozisyonumuzu alakasızca ofsayt diye kesti...
Yine attığımız 2.golde aynı yardımcı çıkıyor piyasaya,ofsayt pozisyonu nu görmüyor ve golü veriyor,bir bakıma eyyam yapıyor....
Tello'nun golünde topun çizgiyi geçtiğini görerek maç içinde ki tek doğrusunu yapıyor bu yardımcı...
Bebbe'nin Toraman'a yaptığı canice harekete kırmızı kart çıkarmayan orta hakemede tebrikler yine...
Sonuç olarak özellikle yardımcılar çok kötüydü.Eğer Nobre'nin attığı gol ofsayt olmasaydı,ofsayttan attığımız golden dolayı galibiyete sevinemezdim.Ama Nobre'nin sayılmayan golü,attığımız golden çok çok daha açık.Bu yüzden içim rahat.Diğer pozisyonlarda cabası...
Küfür konusu;
Maç berabereyken sürekli yerde yatan İBB'li oyunculara "ayağa kalkın erkek gibi oynayın"...
Sürekli bağıran çağıran,kendi futbolcusu yerdeyken topu taca atmayıp oyuna devam eden oyuncularına kızacağına Beşiktaş'lı oyunculara bağıran,tartışılacak hiç bir pozisyon yokken maçın devre arasında hakemin üzerine yürüyen Abdullah Avcı'ya "Cimbomun uşağı Abdullah Avcı" diye bağırılmıştır"...
Küfür denilen hadise ise tüm tribünlerde her maçta bağırılan " haydi haydi haydi Allah aşkına ................... şaşkına" bestedir...
Üç puan almak sevindirici.Adım adım devam yola...