View Full Version : Konyaspor - GaLatasaray [ TSL 22. Hafta ]
eXcitinG
27.Şubat.2008, 19:43
http://img152.imageshack.us/img152/2237/17660654.jpg
El Comandante
27.Şubat.2008, 19:46
Uefa'da tur atlamanin verdigi moralle Konyaspor'u ezer geceriz.
PesimiSTyLa
27.Şubat.2008, 19:51
Konyada zemin kötüymüş sanırım. Bu sefer motivasyon sorunu yaşamayız heralde. Zorlansak da kazanırız.
Trabzonspor
27.Şubat.2008, 19:53
perşembenden pazara falzla bir süre yok sonuçta 4-3 biten bir maç oynadı GS bunun verdiği yorgunluk onlara zarar getirenilir ama morallide olacakalr bakalım zevkli bir maç olabilir konya yükseliş arayan bir takım.
HooijDonk07
27.Şubat.2008, 23:43
Konya alıcak diye düşünüyorum
CeNTeR_TR
27.Şubat.2008, 23:45
Yorgun ve keyifLi gaLatasaray karşısında Konya işini ciddiye aLırsa o sahada kazanır gibiLer..
GodfatheR
27.Şubat.2008, 23:52
Yorgun G.Saray kötü zeminde puan kaybı yaşar diye düşünüyorum.
RoSeSHaH
28.Şubat.2008, 00:15
Herkese inat ezer geçeriz Konya'yı.
sertanbaba
28.Şubat.2008, 00:17
moralli gs maçı alır.
a.arıcı-11
28.Şubat.2008, 00:17
bu gazla Galatasaray bu maçı alır gibi duruyo.
tarikko
28.Şubat.2008, 02:43
bakalim gs konya deplsmaninda ne yapacak..Konya gercekten direncli bir takim bjk macinda gorduk 1 puan alirlar diye dusunuyorum.....
Alicanfmfan
28.Şubat.2008, 02:46
Allah'ın izniyle 3 puanı alan taraf olacagız...
Gangstaa
29.Şubat.2008, 06:07
Kötü sahada sakat vermeyiz inşallah.Galibiyete kesin gözüyle bakıyorum.
Alicanfmfan
29.Şubat.2008, 06:09
Geçen sene şehit vermiştik Ugur'u , umarım bu maçta herhangi bir aksilik olmaz ve bizim skor üstünlügümüz ile sonuclanır :)
Nocna Mora
29.Şubat.2008, 07:40
Güzel maç olacak gibime geliyor 3-1 Gs alır diyorum :)
Alicanfmfan
01.Mart.2008, 06:47
Maçı zorda olsa 1-0 kazanmayı bildik genel olarak De Santcis ve Meira'yı begendim , Lincoln'de herhalde yorgunluk vardı galiba , sonucta 3 puanlı alan taraf olduk
Tebrikler Aslanlar...
PesimiSTyLa
01.Mart.2008, 07:12
"Başarı istiyorsanız acıları çekeceksiniz"
Turkcell Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u Arda'nın 11. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından mikrofonlara konuşan Galatasray'ın yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz şöyle dedi:
"Şimdi öncelikle biz iyi futbol beklemiyorduk amaç üç puandı çünkü hafta arasında takımımız çok yıprandı, 1 gün daha dinlenme şansımız olsaydı daha farklı olurdu ama buna rağmen mücadele olarak iyi şeyler yaptık. 2. yarı rakibe pozisyon vermedik, biz de giremedik ama önemli olan 3 puandı bunu da aldık. Herkes inanılmaz bir mücadele örneği gösterdi. Emre Aşık sakat sakat oynadı. Maç öncesi Emre'ye sakatlığına rağmen 'oynayacaksın dedim' O da 'oynarım hocam' dedi. Zaten takım böyle olunur sonuna kadar zorlamak zorundasın. Eğer başarı istiyorsanız özveri olacak, acıları çekeceksiniz ister istemez. Önemli olan bu zor virajdan 3 puanla dönmekti." dedi.
Zeminle ilgli soruya Korkmaz, " Eğer Turkcell Süper Lig'de mücadele ediyorsanız bu zeminlerde oynamayacaksınız. Daha iyi zeminler isteriz fakat Galatasaray bundan daha da kötü zeminlerde de oynamıştır. Konyaspor'a bu zemin yakışmıyor. Burdan saha görevlilerine teşekkür etmek istiyorum. Maç öncesi zemini olabildiğince iyi temizlediler" dedi.
Karşılaşma öncesinde Konyaspor teknik direktörü Giray Bulak kendisini yeni görevinden ötürü tebrik ettiğini söyledi.
Takımın başında Cesur Yürek Kaptan'ın olduğu anlaşılıyor :) Agırlığını koymuş.
İyi oynamadık. Kaptanın dedigi gibi iyi oyun beklenmiyordu zaten, önemli olan 3 puandı. Bizde bunu aldık. Bu yorgunluk ve zeminde iyi oynayamazdık zaten.
Arda Turan senden Allah razı olsun. O pozisyonda herkes kafasını sokmayı cesaret edemezdi. Arda gibi bu takımın ruhunu taşıyan cesur oyuncular yapabilirdi onu, ki Arda'da da fazlasıyla var bu. Kafayı vurdugunda da zaten jeffersondan darbeyi yedi sert bir darbeydi.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/7402/O_50a97c2a48d99d5fff7bbdd91e784994.jpg
Ayrıca yerde golden sonra daha gole sevinmeden eliyle 14 işareti yapiyordu Arda.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/7402/O_df795dd4e50c0bccdf6356892cce2a49.jpg
Mehmet Topal ameliyattan sonra narkozun etkisiyle Arda'nın ismini sayıklıyormuş. Onun bu macta gol atacagını söylüyormuş. Arda da golü atınca tabi Mehmet Topala hediye ediyor golü.
Ayrıca Mehmet Topal'da Heroes deki İsaac Mendez durumu olabilir:icon_lol: İşin şakası tabi :) Heroes izleyenler anlamıştır ne dedigimi.
neyse 3 puanı almak güzel oldu. Tebrikler Takımıma.
Alicanfmfan
01.Mart.2008, 07:21
Ölüye bile saygıları yok!
Gün geçmiyor ki yeşil sahalarımızda bir çirkinliğe imza atılmasın !.. Konyaspor-Galatasaray maçı öncesinde, Hollanda'daki uçak kazasında yaşamını yitiren vatandaşlarımız için yapılan saygı duruşu, bazı Konyasporlu taraftarların "saygısızlığına" sahne oldu !.. Bir grup taraftar, stat hoperlörlerinden yapılan anonsa, tribündekilerin ve sahadakilerin saygı duruşuna geçmesine aldırış etmeden tezahürat yaptılar. Bu çirkin davranış başta diğer Konyasporlu taraftarlardan olmak üzere büyük tepki gördü.
Görüntü (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=53359)
El Comandante
01.Mart.2008, 22:33
Böyle bir macta analiz yapmak, oyuncularin performansini tartismak mümkün degildir. Hafta ici cok önemli bir mactan ciktik. Futbolcular cok yoruldular, son saniyeye kadar mücadele ettiler. Ayrica Konya stadinin zemininin ne kadar berbat oldugunu bilmeyen yoktur. O saha da top oynamak zordur. Böyle etkenlere ragmen, maci kazandik. Tebrikler takimimiza ...