Log in

View Full Version : Erteleme Saçmalıgı

aLka
02.Mart.2008, 09:01
TSLde oynayanlar bilir..
CL´de gruplar belli olduktan sonra bi anda 3-4 tane lig macının tarihi degişiyor..Gercekte böyle bişey yok..

CL Salı-Çarşamba TSLde Cuma-Cumartesi-Pazar oynanıyor.. yani bir çakışma yok ama bizim bu oyun her seferinde macları erteleyip duruyor.. neden böyle bişey yapıyolar anlamıs degilim..

bu da yeni basıma geldi.. Ayın 9´u Pazar günü lig macım var..12´sinde Milli Takımın hazırlık macı.. Tak diye maçtan 3-4 gün önce milli takıma giden oyuncular var diye sizin maç 2 ay sonraya ertelendi diye mesaj geldi.. Bu ne sacmalıktır!!

Sekopej
02.Mart.2008, 16:22
Pzar günü lig maçı oynayıp Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde maç oynamayazsın. Oyunda maçların tarihleri sezon başında belli olduğu için bu durumlarda maçların tarihi değişiyor. Gerçekte 2-3 hafta öncesinden maçların kesin tarihleri belirlendiği için böyle bir sorun olmuyor.

Diğeri geçmiş serilerde başıma gelmişti ama son 2 seride hiç rastlamadım henüz.

Vieri
02.Mart.2008, 22:16
TSLde oynayanlar bilir..
CL´de gruplar belli olduktan sonra bi anda 3-4 tane lig macının tarihi degişiyor..Gercekte böyle bişey yok..

CL Salı-Çarşamba TSLde Cuma-Cumartesi-Pazar oynanıyor.. yani bir çakışma yok ama bizim bu oyun her seferinde macları erteleyip duruyor.. neden böyle bişey yapıyolar anlamıs degilim..

bu da yeni basıma geldi.. Ayın 9´u Pazar günü lig macım var..12´sinde Milli Takımın hazırlık macı.. Tak diye maçtan 3-4 gün önce milli takıma giden oyuncular var diye sizin maç 2 ay sonraya ertelendi diye mesaj geldi.. Bu ne sacmalıktır!!

9.3.0 yamasını kurarsan bu sorunun ortadan kalktığını göreceksin.

aLka
03.Mart.2008, 00:01
save gamenin üstüne 903´ü kurdum fakat yine milli takıma giden daha dogrusu daha gitmeyen adamlar yüzünden ertelenmeye devam ediyor.

Vieri
03.Mart.2008, 00:02
9.3.0 senin kayıtlı oyununu düzeltmez, bunun için yeni oyun açman gerekir.

MaliKaya
12.Mart.2008, 17:21
TSLde oynayanlar bilir..

Bunun adi sacmalik degil, oyunun guzelligi.
Sen Dunyaca unlu kadrosu genis bir takim yonetiyor olabilirsin bu yuzden milli maclara giden futbolcularin alternatifi olabilir, ya olmayanlar!!!

Ve emin ol eger aksi bir durum olsaydi yani;
Pazar gunu milli mac var ve sen sali gunu ŞL macina cikacaksin. Yildiz bir futbolcunun kondisyonu yerlerde, o zaman boyle sacmalik olmaz diye konu acacaktin, ki bu oyunda tam tarihine dikkat etmedim ama Guney Amerika'li (Brezilya , Arjantin v.s.) milli takimarin oynayan bir veya birkac futbolcunuz var ise bunlar ŞL nin ya 2. turunda yada ceyrek finalinde muhakkak milli takimlarinda olarak senin ŞL maclarina cikamiyorlar. Kaldi ki 4 yilda bir yapilan Copa Amerika yi saymiyorum. Umarim ne demek istedigmi anlamissindir.

RPalacio
13.Mart.2008, 22:19
tşkürler MaliKaya

mustiUA
21.Mart.2008, 08:55
ben 9.3.0 la yeni oyun açtım ama hala erteleniyo gerçi şikayetçi değilim bu durumdan ama belirtmek istedim

cristiano46
21.Mart.2008, 20:45
valla bence bunu sorun etmemek gerekir eğer takımın iyiyse sorun edilecek bi bahane olamaz ;)

STRATOVARIUS
22.Mart.2008, 01:09
valla fm gene bu konuda çok iyi... öteki managerlik oyununu oynarken milli maç günü 9 eksikle şampiyonlar ligi yarı finali oynadığımı biliyorum...:0: