Log in

View Full Version : 9.03 Zorluk Derecesi(çok mu kolay?)

mkkadi
03.Mart.2008, 15:27
Arkadaşlar 9.03ü yükledikten sonra açtığım ilk oyunda ligde namağlup gidiyorum. Geriye düştüğüm maçları rahat çeviriyorum. Şampiyonlar liginde de kafa kafaya gidiyorum.

En önemli nokta neredeyse her maç 20+ şut çekiyorum. Deplasmanda içerde. Üstelik frikik ve kornersiz golleri atıyorum. Oyunun gerçekçiliği düşmesin diye(bulduğum hatadan faydalanmak istemedim). Deplasmanda Olympiacos ile oynuyorum. Yenik duruma düştüm sonra 26 şut çekmişim. 3 topum direkten döndü. 3-2 yenildim ama sorun bu değil.

9.02 ya da 9.01e zor diyen arkadaşlar oluyordu ama ben o sürümlerin daha gerçekçi olduğunu düşünüyordum yani eski oyunlarda ki gibi her maç toplam 30-40 şut olması bana gerçekçi gelmiyor. O yüzden günümüz futboluna uygun daha az pozisyonlu maçlar daha gerçekçi.

Sonuç olarak bu bir kariyer, sizce de oyun çok mu kolay? Takımım GS..

eXcitinG
03.Mart.2008, 17:05
Bende iLk etapta oyunun çok zor oLduğunu düşünüyordum ama zaman geçtikçe, oynadıkça, heLe birde taktik uyunca takıma gördüm ki daha basit. Bende Beşiktaş iLe Ligde 15 maçta 14G 1B iLe gidiyorum. Uefa grupLarından 3G 1B iLe çıktım. Bir garipLik var ama.

Deniz
03.Mart.2008, 17:49
GaLatasaray iLe oynuyorum, 5G aLdım.MaçLarda üstün performans gösterdi takım, fakat yediğim goLLer saçma sapan goLLerdi.Uzaktan bayağı şut geLiyor, bunLarı ne yaptıysam engeLLeyemedim bu 5 maçta.AttıkLarı goLLerin 6-7 si böyLe geLdi..

Eve geLdimmi daha deneyeceğim.

eleftropoulos
03.Mart.2008, 22:06
şu taktikleri paylaşında bi bizde deneyelim ben hala galibiyet alamadım fulham ile vede baya bi gol yiyoruz uzaktan küçük takımlarda taktik zor bulunuyo :D

Deniz
03.Mart.2008, 22:17
Üzgünüm taktiğimi paylaşamam,

Forumda taktikler bölümünde iyi rehberler var, oralardan yola çıkarak kendi taktiğinizi yapabilirsiniz :)

STRATOVARIUS
04.Mart.2008, 23:54
şu taktikleri paylaşında bi bizde deneyelim ben hala galibiyet alamadım fulham ile vede baya bi gol yiyoruz uzaktan küçük takımlarda taktik zor bulunuyo :D

en iyi dizilişi oyuncularına göre kendin belirleyebilirsin. bu konuda yardımcı antrenörde sana destek olabilir. dizilişini ayarla ve antrenörden takım raporu iste. eksik olan yönlere transferler yaparak iyi bi ivme yakalayabilirsin. ama zamana ihtiyacın var...

eleftropoulos
05.Mart.2008, 03:32
valla olmuyor takım zayıf olunca çok zor bu dediklerin ama yine bişeyler uydurdum iç sahada galibiyete ulaştım dediğin gibi zamana ihtiyac var inş. düşmem :Dsaolun yinede yardımcı oldugunuz için...

STRATOVARIUS
06.Mart.2008, 06:20
ilk yılınsa çamura yat... adam markajı yap, rakibe sert dal, defansı çakılı beklet, önlerine iki dmc koy, rakibe adım attırma :) transfer yapacak duruma gelince toparlamaya başlarsın zaten.