View Full Version : Galatasaray-Bursaspor
Trabzonspor
06.Mart.2008, 07:06
http://img17.imageshack.us/img17/8316/ebee.jpg (http://img17.imageshack.us/my.php?image=ebee.jpg)
Maç bitmiş olmaına rağmen konular açılmamış.Devamını yönetim açar heralde.
Alicanfmfan
06.Mart.2008, 07:14
Valla , kasmadan yorulmadan maçı aldık , önemli olan 3 puandı , uefa maçı öncesi zaten belliydi böyle oalcagı puanımızı 43'e çıkartıp umudumuzu sürdürdük
Tebrikler Aslanlarımıza...
İlginç bir maç olmuş. Gs'ye şans perileri baya bir yardım etmiş anlaşılan.
eXcitinG
06.Mart.2008, 07:54
Bursaspor maç boyunca üstün oynadı. Net goLLeri atamadı. ÖzeLLikLe son dakikada inanıLmaz goLLer kaçtı. GaLatasaray erken goL buLamasaydı bu akşam puan kaybederdi.
İstatistik ve oyun oLarak üstün Bursaspor ama puan oLarak GaLatasaray hanesine yazdırdı ve yoLuna devam ediyor.
Nedvedmania
06.Mart.2008, 07:59
Baros un ilk dakikalarda gol atacağı içime doğmuştu :)
Alicanfmfan
06.Mart.2008, 08:07
Gol , Baros'a mı yazıldı ?
KaPaLı
06.Mart.2008, 08:08
Ligtv.com.tr Volkan'a yazmış golu. Büyük ihtimalle öyledir çünkü top havada gelirken Volkan'a çarptı gibi gördm ben.
Bedlamite
06.Mart.2008, 08:12
Aydın' ın gölü hayatımda gördügüm en tuhaf gollerden biriydi. Bir kaleci elinden top kacırır, hatalı cıkar, hatta ayağının altından bile kacırır ama bu şekilde gol yemesi bana göre sorumsuzluktur..
Alicanfmfan
06.Mart.2008, 08:14
Aydın' ın gölü hayatımda gördügüm en tuhaf gollerden biriydi. Bir kaleci elinden top kacırır, hatalı cıkar, hatta ayağının altından bile kacırır ama bu şekilde gol yemesi bana göre sorumsuzluktur..
Veli ve Aydın hareketliydi o pozisyonda Aydın'da kaleciye pres yapınca Veli'nin önü bosaldı sanırsam , oda topun altına girip tekrar Veli'ye atmak istedi gelişi güzel vurmak yerine , derken Aydın'da önüne yatmayınca İvankov'da topu iyi kaldıramayınca gol oldu :)
Bedlamite
06.Mart.2008, 08:18
Veli ve Aydın hareketliydi o pozisyonda Aydın'da kaleciye pres yapınca Veli'nin önü bosaldı sanırsam , oda topun altına girip tekrar Veli'ye atmak istedi gelişi güzel vurmak yerine , derken Aydın'da önüne yatmayınca İvankov'da topu iyi kaldıramayınca gol oldu :)
Ama çok saçma değilmi.. Yani mantıklı düsünüyorum kendi adıma sahada Veli harici 9 tane daha oyuncu var Bursasporlu Veli'ye topu atmak icin Aydın'ın üzerinden geçirmeli..Oyuncular birbirine çok yakın mesafede cok tehlikeli bi hareket ve sonucuda gol oldu zaten..
Alicanfmfan
06.Mart.2008, 08:21
Ama çok saçma değilmi.. Yani mantıklı düsünüyorum kendi adıma sahada Veli harici 9 tane daha oyuncu var Bursasporlu Veli'ye topu atmak icin Aydın'ın üzerinden geçirmeli..Oyuncular birbirine çok yakın mesafede cok tehlikeli bi hareket ve sonucuda gol oldu zaten..
Çok saçma en azından vur ileri ,bırak kurma oyunu .
Belgorth
06.Mart.2008, 08:50
aşırı güven bazen böyle şeylere neden olabilir. Ivankov ayak hakimiyetine ve oyun kurma yeteneğine çok güveniyor açıkcası, bu güven de bu golü doğurdu. yılın en ilginç golü olarak gösterilecektir sanırım...
PesimiSTyLa
06.Mart.2008, 09:08
Onca eksiğe ragmen 3 puanı almayı bildik. Serkan kurtuluşu begendim. Aydın goldeki yaptıgıı baskı ve sonucunda attıgı gol haricinde olumlu bir hareket yapamadı. Meira son haftalardaki en iyi oyununu oynadı. Kewell iyiydi takımı rahatlattı attığı paslarla. Linc de etkisizdi. Rakibin son dakikada Sercanın omzuna carpan topun kaleye yönelmesi sanctisin kurtarısı ve emre asıkın yaptıgı haatadan sonra koreli forvert shin sanırım adı vurusu en net pozisyonlarıydı. Duran toplarda yine tedirginiz golü de öyle yedik. bizimde goller harici nondanın kötü vuruşu haric pozisyonumuz yoktu. pozisyon acısından kısır, mücadele acısından iyi bir mac izledik. kazandık mutluyuz.
a.arıcı-11
06.Mart.2008, 09:17
Maç bayağı bi sıkıcı geçti.İşin açıkçası Galatasaray pozisyona girmeden 2 gol attı ve maçı kazandı.Bu futbolu hafta içi oynanacak UEFA maçına bağlıyorum.Yok o maçla alakası yok bu futbol böyle devam ederse Bülent Korkmaz'ın ömrü de fazla uzun sürmez.
BLaCKSMoKE
07.Mart.2008, 00:10
Bursa'nın yediği goller çok komikti.Galatasaray'ın aklı UEFA'da anlaşılan.Bu arada Ivankov kaleci falan değil ben Bursaspor'lu olsam kesin kovulmasını isterdim bu sadece sorumsuzlukdur.