PDA

View Full Version : Kayserispor - Fenerbahçe [ TSL 23. Hafta ]

KaPaLı
06.Mart.2008, 07:28
http://img26.imageshack.us/img26/947/adsz2vbj.jpg

a.arıcı-11
06.Mart.2008, 09:19
Bizim için ne olduğumuzu öğrenme maçı.Son 2 maçtaki iyi futbol sadece Kadıköy'e özgü bir futbol mu yoksa sezonun geri kalanının geneline yayılacak olan bir futbol mu?Bu maç bunu gösterecek işte.

Bu Arada;
Yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda idari menajerimiz Sayın Volkan Ballı bugün Kayseri'ye giderek hafta sonu Kayserispor ile oynayacağımız Turkcell Süper Lig mücadelesi ile açılışı yapılacak olan Kadir Has Stadyumu'nun zemininde incelemelerde bulunmuştur. Sayın Ballı'nın incelemeleri neticesinde zeminin henüz oturmadığı ve sporcu sağlığı açısından bazı tehditler içerdiğine ve sakatlanmalara neden olabileceğine ilişkin gerekli mercilere bildirimde bulunulmuş ve bu konudaki kaygılarımız iletilmiştir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Varonil
06.Mart.2008, 14:48
Muhakkak kazanmamız gereken bir maç.Son 2 maçta oynadığımız güzel futbolu bu maça da yaymalıyız.Benim düşüncem formsuz Kayseriye karşı maçı alacağımız yönde.Hadi bakalım ..

matrockmamy
06.Mart.2008, 19:41
son 2 maç staddan takip ettim ve şansıma 2 maçta da çok çok iyi oynadık. alex ilk maçtaki gibi kıpırdar ve maça semihle başlarsak çok zor değil işimiz. savunma 4 lümüz + deniz +emre alex deivid uğur semih herkes sağlam ve formda. inş alıcaz. bence alırsak, eer oyun sıkışmazsa daha doğrusu bu maç farklı bitebilir.

PesimiSTyLa
06.Mart.2008, 20:34
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kadir Has Stadyumu'nun zemininin gevşek olduğu iddialarının doğru olmadığını kaydetti.

Hurma, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı'nın Kadir Has Stadı'nda dün yaptığı incelemeleri değerlendirerek, şunları söyledi:

''Futbol Federsyonu yetkilileri, geçen hafta Kadir Has Stadı'nda yaptıkları incelemede, Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasının oynanabileceği yönünde rapor verdi. Stadyumun zemini 18 stadyumun 16'sının zemininden daha iyi. Bu konudaki spekülasyonlar doğru değil. Yarın herkes stadyumun zeminini görecek. Biz iyi niyet gösterip Volkan Ballı'yı stadyuma alıp inceleme yapmasına izin verdik. Volkan Ballı'nın böyle bir inceleme yapıp rapor verme gibi bir yetkisi yok. İstesek Ballı'yı stadın 150 metre yakınına bile yaklaştırmazdık. Fenerbahçenin her zaman bir mazereti vardır.''

Hurma, stadyumun zeminiyle ilgili Kayseri'den yapılan eleştirilerin de üzüntü verici olduğunu ifade ederek, ''Herkes Kayserispor için el birliği yapmalı. Ben profesyonelim. Bugün buradayım, yarın bir başka yerde olabilirim. Ama buradaki gazeteciler Kayserispor'a sahip çıkmalı'' diye konuştu.

Fenerbahçe idari menajeri Volkan Ballı, dün Kayseri'ye gelerek Kadir Has Stadı'nda yaptığı inceleme sonucunda, zeminin henüz oturmadığını, sporcu sağlığı açısından bazı tehditler içerdiğini ve sakatlanmalara neden olabileceğine ilişkin kaygı duyduklarını açıklamıştı.

Lucas Neill
06.Mart.2008, 21:48
Ben gollü bir beraberlik bekliyorum bu maçtan ama kazanan çıkarsa Fb olur...

Since-1907
06.Mart.2008, 22:00
Zor bir maç ama artık takım olarak kenetlenildi.Bu maçı kazanarak deplasman fobisine son vermemiz gerekiyor.Futbolculardan istediğimiz çubuklunun hakkını versinler yeter.Skor zaten gelecektir.

GodfatheR
06.Mart.2008, 22:37
Top artık futbolcalarda.Son 2 maçta ki performasnlarını kyarlarsa çok rahat da kazanabiliriz.Kazanırsak sezon sonuna kadar bu işin sonunu bırakmayız diye düşünüyorum.Allah göstermin kaybedersek şampiyonuk yolunda çok büyük bir yara olur bizim için.

deniz.91
07.Mart.2008, 01:34
Çok zor bir maç olacağı kesin fb moralli kayserim ise yeni stadın heyecanıyla maça çıkacak fbye karşı son senelrde evimizde maç vermiyorduk bu durum yeni staddada değişmez diye düşünüyorum

LaigLeNoiR
07.Mart.2008, 01:38
Trabzon'dan sonra Fenerbahçe'nin de puan kaybettiği bir hafta tadından yenmez.

RaSenGan
08.Mart.2008, 02:41
Şuan dakika 22.Semih'in 11.dkda attığı golle 1-0 önce Fenerbahçe.

barahir
08.Mart.2008, 02:43
Stad çok güzel ancak zeminin daha 40 fırın ekmek yemesi lazım..

KaF KeF
08.Mart.2008, 02:47
Alex2-0 yaptı ...

RaSenGan
08.Mart.2008, 02:48
2-0 oldu Alex golü attı.Golden 1 dk. önce bu yazıyordu : Topla oynama oranlarında %62ye, %38'lik bir üstünlü var Kayserispor'un...

Nocna Mora
08.Mart.2008, 02:49
Zemin çok kötü ama stad gerçekten süper. Alex'in golü de güzeldi

KaF KeF
08.Mart.2008, 02:54
top çizgiyi geçti mi geçmedi mi?

RaSenGan
08.Mart.2008, 02:57
Geçmedi geçmedi (:

barahir
08.Mart.2008, 02:58
geçmedi çok net, tam çizgide tuttu..

Deniz çok güzel oynuyor yine.. Sanki avrupai bi ön libero gibi, paslar falan çok isabetli ve yerinde..

Gangstaa
08.Mart.2008, 03:02
Kayseri umarım yeni stadında 3 puan alan taraf olur.

Nocna Mora
08.Mart.2008, 03:05
2-0 yeniliyor zor olacaktır..

Varonil
08.Mart.2008, 03:08
Güzel,çok güzel.Maçı erken kopardık,çok iyi oldu.ALex ne gol attı öyle ya :) Denizi çok beğendim,çok iyi oynuyor.Sakat vermeden böyle bitirelim maçı :)

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 03:14
İkinci yarıda erken bir Kayseri golü ile maça ortak olabilir.

Neron_FB
08.Mart.2008, 03:16
Kötü bile oynasan mücadele edersen sonuç verir. İlk yarıda çok iyi mücadele ettik.. Kötü de oynamıyoruz.. İkinci yarıda da goller olur.. 3-1 yada 3-0 alır fener bence umarım.. :) Bu futbol devam etmeli bu şekilde..

El Comandante
08.Mart.2008, 03:18
Kayserispor daha iyi oynuyor bence, ama bireysel hatalari iyi degerlendirdi Fenerbahce ve 2 gol buldu.
Kayserispor'un 1 gol bulmasi halinde, maci cevirebilecegini düsünüyorum.

TR.CaPTaiN
08.Mart.2008, 03:20
Semih'in golünde Carlos'un füzesi ve Alex'in golü çok güzeldi. Farkın artacağını düşünüyorum.

KaF KeF
08.Mart.2008, 03:21
maç burdan zor döner..fark olur kanımca. ..

Varonil
08.Mart.2008, 03:23
Kayserinin topla oynama yüzdesi bizden daha iyi,fakat daha iyi mücadele ettiğimiz ve Kayseriyi hataya zorladığımız için golleri bulduk.Kayserinin 2 tane çok net gol pozisyonu var Mehmet Topuz ile ilk yarının başında ve sonunda.Daha iyi olan taraf olan şu ana kadar gol bulmalıydı ve buldu da

El Comandante
08.Mart.2008, 03:24
Fenerbahce bu sene hep ayni tip golleri atiyo. Lugano'nun attigi bütün goller, bugün Semih'in attigi gol falan, hep ayni. =)
Neden kulüpler bunlara önlem alamiyor, aklim almiyor ...

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 03:25
Kanka o anda tüm takım,defans,kaleci dahil herkes direkt vuruşa kilitleniyor.Vuruş yapıldığı anda tüm defans kaleden uzaklaşıyor ofsayttan dolayı ancak seken topu ihmal ediyorlar ve tamamlıyor rakipte.Bu kadar basit hata yapılmaz tabi o ayrı.

RaSenGan
08.Mart.2008, 03:33
Volkan Demirel kırmızı kart gördü.

barahir
08.Mart.2008, 03:33
yuh volkan kırmızı gördü.. Ama haketmiş..

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 03:34
Volkan Demirel Eren Güngör'ün kalçasına tekme attığı için kırmızı kart gördü.Bakalım penaltı verebilecek mi hakem ?

El Comandante
08.Mart.2008, 03:34
Volkan'a bak yahu, tam komedi.
Yerde can cekisirken, Eren'e tekme atti. :D

barahir
08.Mart.2008, 03:35
Volkanın formasını yıtmış erenin krampon çivileri.. göğüs tarafında koca bi yırtık var..

Zavallı güiza'da tam oyuna girecekti:) yine yattı onun iş:)

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 03:39
Bu ne yahu.Ne kullanışı yaptı Volkan ? Faul mu vardı ? Kim yaptı ?

BaFraLı
08.Mart.2008, 03:39
Bu Volkan'da akıllanmadı gitti :D.Kollere kafa,Lincoln'e tekme şimdide Erene bi tekme ne olcak böle..

Nocna Mora
08.Mart.2008, 03:40
Beyler ne oldu yaw anlatın...

TR.CaPTaiN
08.Mart.2008, 03:41
Volkan Demirel Eren Güngör'ün kalçasına tekme attığı için kırmızı kart gördü.Bakalım penaltı verebilecek mi hakem ?

Faulü Eren yaptı, Volkan'ın kırmızısı faul sonrası hareket.

Deivid çıktı Babacan girdi.

MeMo
Eren tekme atmış Volkan'a,Volkan'da sinirlenip tekme atmış.Penaltı gerektirecek bir durum yok Murat abi.Kırmızı doğru karar ama Eren'in kart görmemesi de bi skandal madem foul Eren'inde atılması gerekiyordu.Hakemlerimiz aynen devam.

LaigLeNoiR
Faulü Eren yaptı, Volkan'ın kırmızısı faul sonrası hareket.

Deivid çıktı Babacan girdi.

Eğer öyleyse tamam ama ben Eren'in yaptığı hamleden sonra hakemin oyunu durdurduğunu görmedim veya duymadım.Siz duydunuz mu ? Oyun devam ediyordu diye gördüm.

RaSenGan
08.Mart.2008, 03:42
Eren tekme atmış Volkan'a,Volkan'da sinirlenip tekme atmış.Penaltı gerektirecek bir durum yok Murat abi.Kırmızı doğru karar ama Eren'in sahada olması da bi skandal madem foul Eren'inde atılması gerekiyordu.Hakemlerimiz aynen devam.

Eren olay sonrası çıktı oyundan :p

MeMo
08.Mart.2008, 03:44
Eren olay sonrası çıktı oyundan :p

Kart görmemesi diye düzeltelim o zaman :p

BeaT
08.Mart.2008, 03:44
Volkan'a kırmızı çıkıyor Eren hala sahada geziyor ya pes doğrusu.

barahir
08.Mart.2008, 03:46
Tolunay hocayı bıraksalar hakemi dövecek:)

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 03:47
Hakem tamamen oyununun kontrolünü elinden kaçırdı.Saçmalamaya başladı...

TR.CaPTaiN
08.Mart.2008, 03:48
Emre çıkıyor Güiza giriyor. Gole ihtiyacımızın olduğu İBB maçında forvet çıkarıyoruz, 10 kişi kalıp skoru korumamız gereken maçta ortasaha çıkıyor forvet giriyor. :}

barahir
08.Mart.2008, 03:49
Öyle demeyin gol lazım gol:) Sanki handikap var maçta

El Comandante
08.Mart.2008, 03:50
Emre'ye bakin hele...
Kime yapti acaba o hareketleri ?

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 03:50
Milyonkere yalnış bir değişiklik.

Orta sahadan Deivid çıkmış zaten bir de üstüne Emre...

Ancak o kadar kötü ki Kayserispor bugün.Fenerbahçe 9 kişi bile kalsa gol bulamaz.

TR.CaPTaiN
08.Mart.2008, 03:51
Emre'ye bakin hele...

Bacağına basan Saido'ya büyük ihtimalle.

barahir
aragonese yapmamıştır, yapamaz çünki:) Sanırım ufak bi sakatlığı vardı faul olmuştu hemen çıkmadan önce ona sinirlenmiş olabilir..

RaSenGan
Semih tek forvet oynamaya devam ediyormuş.Güiza Deivid'in mevkiinde oynuyormuş.

Nocna Mora
08.Mart.2008, 03:52
Ortam gerildi biraz önce..

MeMo
08.Mart.2008, 03:52
Emre'ye bakin hele...

Taç kullanmaya giden adamın arkasından tekme atmıyor en azından.Maç içerisinde böyle şeyler oluyor Ayhan'ın yaptığı gibi :) Emre'ye çok yükleniliyor her yanlışında böyle yazılması mı gerekiyor ?

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 03:54
Emre oyundan alındıktan sonra Aragones'inde elini bile tutmadı.Tepki gösterdi.

Kayseri bakalım atabilecek mi ?

El Comandante
08.Mart.2008, 03:55
Taç kullanmaya giden adamın arkasından tekme atmıyor en azından. :) Emre'ye çok yükleniliyor her yanlışında böyle yazılması mı gerekiyor ?

Smile kullanmasak ? Sevimsiz duruyor ...

Emre'den banane, yaptigi hareket yanlis bir kere. Onu belirtmek de hata oldu ...

TR.CaPTaiN
08.Mart.2008, 03:55
Güiza'yı sağ kanatta oynatmak yerine asıl mevkisi sağ kanat olan Gökhan Emreciksin'i alsaydı Aragones daha iyi olabilirdi.

KaF KeF
08.Mart.2008, 03:56
kayseri'ye ceza gelmesi muhtemel..topluca küfür ediyorlar..

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 03:57
Üstüste kornerler Kayseri'den.Ancak gol yok.

Fenerbahçe'de şu anda Alex,Semih,Guiza boşa oynuyor.Ayaklarına top değmiyor.

barahir
08.Mart.2008, 03:58
Semih tek forvet oynamaya devam ediyormuş.Güiza Deivid'in mevkiinde oynuyormuş.
Tamamen yalan:) o ikisi kafasına göre oynuyor:)

RaSenGan
08.Mart.2008, 03:59
Tamamen yalan:) o ikisi kafasına göre oynuyor:)

FB Tv'deki spiker niye öyle diyo o zaman (:

barahir
08.Mart.2008, 04:03
Vaay aygün FBTV izliyoruz demek:)

Bu arada çok ilgin. serbest vuruşu kullanırken Edu ileri çıkmamıştı, Aragones deyim yerindeyse zorla yolladı eduyu ileri:D Sanki yeniliyoruz işe bak

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 04:04
Maça kaç dakika ekleneceğini de merakla bekliyorum.

El Comandante
08.Mart.2008, 04:05
Bu Bilal Aziz, Bank Asya 1.liginde bile oynayamaz. Cok kabiliyetsiz, yeteneksiz bir oyuncu ...

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 04:07
Kayserispor 86.kez korneri kullandı ilk defa etkili olabildi :D

barahir
08.Mart.2008, 04:07
Az becerikli olsalar atacaklar da.. Vurmayı beceremiyolar..

RaSenGan
08.Mart.2008, 04:09
8 dakika uzatma verildi.

El Comandante
08.Mart.2008, 04:09
Kayseri madem oyunu kanatlara yikacakti, kanatlardan gelecek ortalarla gol bulmaya calisacakti, neden Purovic'i oynatmadi Tolunay hoca ? Anlamiyorum ben bu zihniyeti ...

barahir
08.Mart.2008, 04:12
çok tehlikeli çift vuruş verdi hakem

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 04:13
12-13 metreden çift vuruş kullandı Kayserispor ancak sonuç yok.Direkte patladı top.

MeMo
Semih : "mehmet ayip oluyor ama ha!" :)

barahir
direkten döndü..

Stadın kenarlarında futbolcuların bütün konuşmaları yansıyo televizyona:) Sanırım mikrofonlar çok yakında

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 04:16
Bu Kayserispor'dan bir numara olmaz.Bu kadar baskın oynadığın bir maçta nasıl gol bulamazsın.Nasıl posizyona giremezsin akıl mantık almıyor.Bu takım için mi yapıldı bu stad allah aşkına.

barahir
08.Mart.2008, 04:18
Fenerbahçe iyi kapanmıştır belki? Sonuçta fenerbahce ile oynuyosun bank asya takımıyla değil..

KaF KeF
08.Mart.2008, 04:19
tebrikler Fenerbahçem..Puan farkı artık 3 ...

TR.CaPTaiN
08.Mart.2008, 04:20
17 Mart 2006'dan beri kendi sahasında büyüklere yenilmiyormuş Kayserispor. Zorlu bir deplasmandan 36 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen gol dahi yemeden 3 puan çıkarttık. Şampiyonluk potası tekrar karışıyor. Tebrikler Fenerbahçem.

LaigLeNoiR
08.Mart.2008, 04:20
Fenerbahçe iyi kapanmıştır belki? Sonuçta fenerbahce ile oynuyosun bank asya takımıyla değil..

İyi de bu oyuncularda Bank Asya 1.Lig topçusu değilki.Koskoca Süper Lig'de yukarılara oynayan bir Kayserispor ancak ceza sahası içine giremiyor.Posizyon bulamıyor.Fenerbahçeye tebrikler.

Neron_FB
08.Mart.2008, 04:21
Fenerbahçe kırmızı karttan sonra oynayabileceği en iyi şekilde oynadıdefansı tebrik etmek lazım.. Çok iyi oldu bu 3 puan.. Tebrikler fenere :)

Since-1907
08.Mart.2008, 04:27
Şampiyonluk yarışı iyice karıştı.Zor bir deplasmandan 3 puanla döndük.10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi savunma yaptık çok tehlikeli pozisyonları olmadı zaten.Tebrikler Fenerbahçem.

Varonil
08.Mart.2008, 04:32
Tebrikler Fenerbahçem,şampiyonluk yolunda çok kritik bir 3 puan aldık.

Öncelikle Kadir Has Stadından bahsetmek istiyorum.Gerçekten olağanüstü bir stat olmuş.Maçı seyrederken Nordbank Arena,Veltins Arena gibi bir stadta maç seyrettim adeta.Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun.

Maça gelince,Kayseri tamam topla daha iyi oynayan taraftı ama Fenerbahçe bir deplasman maçında yapması gerekenleri yaptı.Üstelik 36 dakikada 10 kişi oynadık.Kayserinin forvetleri kapalı savunmaya karşı iş yapacak forvetler değillerdi.Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra oyunu kanatlara yığabilselerdi gol bulurlardı ama yapamadılar.Mehmet Topuz acaip bir şekilde bencil oynadı,taçtan vurdu 40 metreden vurdu.

Fenerbahçe maça gerçekten çok iyi konsantre olmuş maça.Hem Trabzonun hem de Sivasın puan kaybetmesi de etkiledi tabi bu maçı.Takım olarak gerçekten çok iyi işler yaptık.Golleri erken bulmamız iyi oldu.Sonrada iyi savunma yaparak Kayseriye şans vermedik.

Aragonesin Güiza değişikliğine anlam veremedim.Bir Gökhan Emreciksin o kanadı epey hızlandırırdı,Güiza epey bencilce oynadı.Onun dışında çıkardığı kadro,oyunu okuması vs. üzerine düşenleri yaptı.

Volkanın kırmızı kartına anlam veremiyorum.Yahu sen profesyonel futbolcusun hiç akıllanmıyormusun bu kaç oldu yeter artık ya.Volkan Babacan a Kocaeli ve Bursa maçlarında güveniyorum aratmayacaktır Demireli.

Genel olarak güzel bir maçtı,puan farkı 3e indi.Yürüyoruz adım adım şampiyonluğa :):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

İyi de bu oyuncularda Bank Asya 1.Lig topçusu değilki.Koskoca Süper Lig'de yukarılara oynayan bir Kayserispor ancak ceza sahası içine giremiyor.Posizyon bulamıyor.Fenerbahçeye tebrikler.

Tolunay Hoca Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra oyunu iyi analiz edemedi.Aghahowa ve Cangele kapanan Fenerbahçe savunması karşısında eriyince Kayserinin bulduğu tek pozisyonlar Mehmet Topuzla uzaktan gelen şutlar oldu.

RaSenGan
08.Mart.2008, 04:37
Volkan'ın göğsüne 7 dikiş atılmış.

TR.CaPTaiN
08.Mart.2008, 04:39
Volkan'a 7 dikiş atılmış. Maçtan sonra Eren '' Volkan abi'den tüm Türkiye önünde özür diliyorum, Milli Takımımızın önemli bir maçı var yakında '' dedi. Volkan'ın tekmesine maruz kalmasına rağmen maçtan sonra böyle bir açıklama yaptı. Tebrikler Eren.

barahir
08.Mart.2008, 04:39
Atılır tabi atama öyle girdilerki.. Hoş zaten kırmızı yemese de çıkacaktı oyundan ama.. Babacana güvenimiz tamdır bizim..

Bende tebrik ettim şimdi ereni..

Alicanfmfan
08.Mart.2008, 04:45
Emre Belözoglu kimin kafasını kesicekmiş acaba ?

barahir
08.Mart.2008, 04:48
Hayırdır ne tehdidi ne kafa kesmesi:)

TR.CaPTaiN
08.Mart.2008, 04:50
Emre Belözoglu kimin kafasını kesicekmiş acaba ?

Saidou'nun. Tenefüste görüşürüz demiş.

KaPaLı
08.Mart.2008, 04:52
Hayırdır ne tehdidi ne kafa kesmesi:)

Emre'nin arka baldırına direk darbeyi vurunca tedavi olurken kafa kesme işareti yapıyodu. Alicanda kaçırırmı hiç böyle bişeyi..

Onurap
08.Mart.2008, 05:02
Emre'nin arka baldırına direk darbeyi vurunca tedavi olurken kafa kesme işareti yapıyodu. Alicanda kaçırırmı hiç böyle bişeyi..

Suç Alicanda yani.. :D
Emin olun Arda yapsa sizde kaçırmazsınız..

barahir
08.Mart.2008, 05:04
Nasıl seviyosunuz polemik yaratıp da içine dalmayı yahu.. 'He' deyip geçin işte..

Memedov
08.Mart.2008, 05:22
Alex farkını gösteriyor o oynamaya başlayınca, Fenerbahçe kazanıyor. muhteşem bir gol daha attı bugün Alex tebrikler.

Volkan aynı tas aynı hamam, biri şu adama dur demeli. bir değil iki değil bu yaptığı son değil.;)

a.arıcı-11
08.Mart.2008, 05:30
İlk yarı takımı çok beğendim.İyi oynadık ve golleri bulduk.İkinici yarıyabiraz tutuk başladık gibi oldu hemen üstüne Volkan sağolsun maçın içine etme girişimlerinde bulundu.Şansımıza Kayseri o kadar kötüydü ki pozisyon bile bulamadılar duran toplar dışında.

Zirve yine karıştı.İlk yarıdaki mücadelemizi gösterirsek her maçta şampiyonluk için şansımız çok yüksek.

Deniz
08.Mart.2008, 05:53
Kayserispor yeni stadın heyecanıyla çok istekli çıktı sahaya. Fenerbahçe 0-2 kazandı kutlarız. Stad felan varken yener dediğimiz Kayserispor mağlup oldu. İşin ucunda Fenerbahçe'nin vurucu timleri var, mağlubiyet kaçınılmaz oluyor..

KanaKe
08.Mart.2008, 05:54
Volkan aynı tas aynı hamam, biri şu adama dur demeli. bir değil iki değil bu yaptığı son değil.;)
Benim omzumu yirtsa ben daha sert tepki verirdim sahsen... Volkan'in tepkisi gayet yerinde, Eren'in yaptigi hareket tamamen kasti, zaten mactan sonra özür dilemis.

Since-1907
08.Mart.2008, 05:57
Volkan'ın hareketini kesinlikle tasvip etmiyorum yalnız ayak çok kötü geldi o acı anında refleks gibisinden bir tekme atmış olabilir..

JunkChorn
08.Mart.2008, 06:26
Fenerbahçe'ye tebrikler.

Gökhan Gönül, Carlos ve Emre'ye de bir alkış. Mehmet Topuz'a da bir yuh! Aynı şekilde Lugano'ya kartı geç gösteren, Mehmet Topuz'a kart gösteremeyen, iyi niyetle Carlos'a karşı yapılanlara tepki vermeyen hakeme de yuh!

Volkan'a hak ettiği kartı cart diye çıkartırken gözünün önünde Edu'yu boğazlayan Mehmet Topuz'a alkış:)

Çok iyi oynamadığı maçı kazanan Fenerbahçe biraz daha nefes aldı. Aragones eğer Uğur'u hemen değiştirmeseydi ikinci yarı bu kadar sıkıntı geçmeyebilirdi. Bu arada Volkan'a büyük geçmiş olsun, 7 diki atılmış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kayseri madem oyunu kanatlara yikacakti, kanatlardan gelecek ortalarla gol bulmaya calisacakti, neden Purovic'i oynatmadi Tolunay hoca ? Anlamiyorum ben bu zihniyeti ...

Ne zihniyeti hocam? Puroviç sakatlıktan çıktı, gayet normal oynamaması.

gerrrard
08.Mart.2008, 06:27
Bu arada hakem Volkan'a kırmızı kart gösterirken R.Carlos hakeme "kafayı yemiş" işareti yaptı. Hakem nasıl boş geçti hayret ettim.

JunkChorn
08.Mart.2008, 06:30
Bu arada hakem Volkan'a kırmızı kart gösterirken R.Carlos hakeme "kafayı yemiş" işareti yaptı. Hakem nasıl boş geçti hayret ettim.

Yahu orda öyle bi'şey anlatmak istemedi, eğer öyle düşünse neden gidip yan hakeme sorsun? Ayrıca kime dönüp kafayı yedi desin? Son olarak da neden o kadar ciddi bir tavırla yapsın?

Jesus_FB
08.Mart.2008, 06:50
bu Carlos cok havalanmis yaa :D:D:D:D

Sekopej
08.Mart.2008, 07:00
İlk yarı iyi mücadele, istek ve 2 gol. 2. devre skoru koruma anlayışı, sonrasında 10 kişi kalınca defansa çekilip Kayseri'nin tek gol şansı olan defansın arkasına top atma isteklerine son vererek, rakibe tehlikeli pozisyon vermeden kazanılan 3 puan.

Stad çok güzel ama seyirci profili çabuk oluşmalı. Taraftarın birbirine uymayan bağırışları kafamı ağrıttı.:p Bu tür stadlar arttıkça maçları izlemek bile daha keyifli olacaktır.

Yazılacak çok şey var, zamanım yok. Hakederek 3 puanı aldık, bu maçı kazanırsak şampiyonluğa inancım çok artacaktı ve kazandık. Tebrikler...

Bekq
08.Mart.2008, 07:15
Ah Carlos vah Carlos.

Senin gibi dünyaca tanınmış bir futbolcuya tepki koyan (ismini bile bilmediğin) hocaya keşke sende karşılık verseydin.

Mehmet Topuz'da ise bir havalar bir tafralar.

Kayserispor'u yenerek kiminle oynadıklarını hatırlattık diye düşünüyorum.

Ayrıca bu mesajımda şikayet rekoru kırabilir ve bu mesajdan dolayı uyarıda alabilirim.

Ama:

FENERBAHÇE ile alay edilmez,edilemez.;;)

Bedlamite
08.Mart.2008, 07:23
Tahminimden ve muhtemelen tahminlerinizden daha kolay bir maç.. Cok efor sarfedilmeden bulunan 2 gol, beklenilenden daha dirençsiz ve şuursuzca oynayan Kayserispor ve herkesin dilinde son zamanlarda en çok sitem edilen o ışığı yakalamış ya da en azından yakalamak üzere olan istekli, eskisi gibi cok iyi oynamasada kazanmayı bilen bir Fenerbahçe... Semih yine fırsatçılıını konuşturdu, zaten Alex'in konuşturmasına gerek yoktu ismine yakışır bir bitiriş yaptı krAlex..
Aslında hakem konusuna girmeyi pek sevmem ama Volkan'ı atarken yerden göğe kadar haklı olan hakem aynı duruşu Mehmet Topuz'a kartı yumuşattığı için bozmuştur kanımca..

Cengo
08.Mart.2008, 07:36
Tolunay Bey bir zahmet istifa.
Ne hocalığın, ne beyefendiliğin ile sayılıyorsun.Her maçı sonrası sürekli bir takım demeçler, benim hatam demek yok, hep karşıdaki haksız.Hata olarak ambiansı göstermek nedir, şaka gibi.

scar face
08.Mart.2008, 07:43
Takımımız 3 haftadır beni ve bütün Fenerbahçelileri devam ediyor...Bu sezon elimizde patlyacak derken şampiyonluk naraları atılmaya basladı...İşte futbol bundan güzel...
Maça etkili basladık 2 güzel gol bulduk Alex hakkında ne denilebilir ki inanılmaz bir adam bu...
Volkan konusunda yaptığı hareket yanlıs olabilir evet ama o tepkiyi vermesi,Eren'e vurması anlayabilinecek bir durum bence ama tekrarlıyorum yapması daha iyi olurdu...

Bundan sonrası cok daha zor taraftarların beklentisi sampiyonluk için...Ankara,Bursa,GS,BJK,TS deplasmanları var zor bir yol gercekten...Hayalciliğe gerek yok tabi ki 18.sampiyonluğu alıp ve Ftyı alıp double yapmak istiyoruz ama ....

DisCo
08.Mart.2008, 08:34
Alkışlar Antu'ya!

Fenerbahçe taraftar sitesi Antu.com'dan örnek tavır !.. "Hep destek tam destek" sloganıyla zor dönemlerde de takımının yanında olma bilincini aşılayan Antu.com, yeri geldiğinde öz eleştiri yapılması gerektiğini de net bir şekilde ortaya koydu. Antu.com, Kayserispor maçında saha kenarından rakibine tehdit savuran ve yakışıksız hareketler yapan Emre'yi eleştirdi !..

Antu.com'da "Olmadı Emre! YAKIŞMADI!!!" başlığıyla yayınlanan yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Kayserispor`la deplasmanda oynadığımız ve takımımızın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın 63.dakikasında rakibinin sert müdahalesine maruz kalan Emre Belözoğlu, saha kenarında tedavisi sürerken üzerindeki formaya yakışmayan hareketler sergiledi!

Saha içindeki muhatabına futbol ve sporla alakasız, çirkin hareketler yapan daha sonra oyuna tekrar dahil olan, ancak Teknik Direktörümüz Aragones`in akıllıca müdahalesiyle 68.dakikada oyundan alınan Emre`nin hareketlerini tasvip etmiyoruz!

Mahalle kavgalarını andıran, profesyonellik ve sportmenlikten uzak bu tür davranışlara kim sebep olursa olsun kayıtsız kalmamız mümkün değil! Bu kişi kendi sporcumuz veya yöneticimiz olsa dahi!

Öfkesine hakim olamayan Emre`nin de bu görüntülerden rahatsızlık duyacağını düşünüyor, en kısa zamanda özür dilemesini bekliyoruz!"

DESTEK DE VAR TEPKİ DE

Antu.com'un bu tepkisi taraftarlar arasında farklı karşılandı. Bazı üyeler Antu'nun tavrını destekleyip Emre'nin yanlış yaptığını dile getirirken; bazı üyeler Antu'ya tepki gösterdi.

KAFKAS'A DA TEPKİ VAR

Bu arada Antu.com, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a da çok sert biçimde tepki gösterdi. Sitede yer alan yazıda şu ağır ifadelere yer verildi:

"Gün geçmiyor ki, bir Tolunay Kafkas olayı yaşanmasın! Sivasspor`la sezonun ilkyarısında oynadıkları maçta, rakibine kasti faul yapan ve oyundan ihraç edilen futbolcusunu alnından öpüp tebrik edecek kadar gözünü nefret bürümüş, sporun fair-play ruhundan zerre nasiplenmemiş Tolunay Kafkas! Kadıköy`de oynanan ve 4-1 galip geldikleri maçta dahi psikolojik sorunlarını aşamayan Kafkas, bu akşam yine sahnedeydi! Önce saha içine girdi, eyyamcı hakemle tartıştı! Sonra kendisine sakin olmasını söyleyen, R.Carlos`u elinin tersiyle itip hakaretler etti! Bu olaydan sonra futbolcular arasında yaşanan gerginliğin fitilini ateşledi! Ama ihraç edilmedi...!

Aslında onun oyundan ihraç edilip tribünlere yollanması çözüm değil. Hal ve hareketlerinden anlaşılacağı üzere ciddi problemler yaşayan bir karaktere sahip. Saha içinde ve saha dışında farklı kişiliklere bürünen Kafkas`ın bir an önce psikolojik destek almasını tavsiye ediyoruz. Zira, kendisinin bu şizofrenik yaklaşımları "futbolundan vazgeçtik, kendisi ve çevresi için tehlike teşkil etmekte!"

Maç sonunda "Roberto Carlos gibi oyuncuların mütevazi olması" gerektiğini söyleyen Kafkas`ı tutarsız davranışlarından dolayı kınıyor, futbolla ve sporla uzaktan yakından alakası olmayan düşünceleriyle topluma daha fazla zarar vermemesini temenni ediyoruz!

Maddi, manevi büyük emekler harcayıp güzel bir stad yapan Kayserispor yönetiminin bu vahim duruma kayıtsız kalmayacağını umuyor, stadlarına ve hedeflerine yakışacak isimlerle çalışmalarını temenni ediyoruz!"

xxvolkan09xx
08.Mart.2008, 09:06

mehmet topuza bos gecti, tolunay kafkafmi nedir onada bos gecti, erenide bos gecti. e simdi carlos hakli deyilmi :)

antu'yada katilmiyorum emre'de tek kinadigim olay aragonesin eline sIkmamasi.

Alicanfmfan
08.Mart.2008, 09:25
Kimse alınmasın gücenmesin fikrimi belirteyim ;

Emre'yi ezeli rakiplerinde oynadı diye bir takım Fenerbahçe taraftarı zaten sevmiyordu ve takıma gelmeden önce taraftarlar yine böyle ikiye bölünmüştü bu olayda onlara güzel bir malzeme oldu.Olay şu Emre bir ton şey yapsa bazı kesim Fener taraftarlarına yaranmayacak.Haklılar da...

TR.CaPTaiN
09.Mart.2008, 00:23
mehmet topuza bos gecti, tolunay kafkafmi nedir onada bos gecti, erenide bos gecti. e simdi carlos hakli deyilmi :)

antu'yada katilmiyorum emre'de tek kinadigim olay aragonesin eline sIkmamasi.

Antu'nun açıklamasında %75-80 civarı Antu hatalı bulundu. Yani %75-80 oranında Antu üyeleri Antu'nun açıklamasına tepki verdi.

Kimse alınmasın gücenmesin fikrimi belirteyim ;

Emre'yi ezeli rakiplerinde oynadı diye bir takım Fenerbahçe taraftarı zaten sevmiyordu ve takıma gelmeden önce taraftarlar yine böyle ikiye bölünmüştü bu olayda onlara güzel bir malzeme oldu.Olay şu Emre bir ton şey yapsa bazı kesim Fener taraftarlarına yaranmayacak.Haklılar da...

Diğer maçlarda bilemiyorum tribünlere çağırılma sırası nasıl fakat yakın bir örnek; Gençlerbirliği maçında tribünlere ilk olarak Semih ardından Emre daha sonra Alex davet edildi. Emre ilk geldiği dönemde taraftar ikiye bölünmüştü Emre konusunda fakat şu an büyük bir çoğunluk Emre'yi destekliyor. Kaldı ki Alex'i dahi beğenmeyenlerin olduğu Fenerbahçe tribününde Emre'nin taraftarın %100'ünün desteğini almasını beklemek zaten pek gerçekçi olmaz.

Sekopej
09.Mart.2008, 00:51
Emre'nin yaptığı hoş değil, Fenerbahçe yönetimi ceza vermeli diye düşünüyorum, ayrıca dün o hareketten sonra sarı kartı olmasına rağmen rakibe sert müdahale yapacaktı, yapmasını ve atılmasını bekledim, bu sayede belki verilecek ağır ceza ile akıllanabilirdi.

Emre'yi sevip sevmeme konusu ise tartışılır. Muhammed'in de dediği gibi Fenerbahçe'de forma giyen en büyük futbolcu, efsana Alex'in bile sözleşmesi uzatıldığında neden uzatıldı diyenler oldu(Bende demiştim) bu nedenle Emre'yi herkes beğeniyor diyemeyiz ama özellikle 2. devre ile yükselen performansı ve takıma katkısı taraftarı mutlu ediyor. Ama bu tür olumsuz hareketlerini de elbette sürdürmemeli. Ben merak ediyorum acaba kim kırmızı kart gösterebilecek Emre'ye.:)

Addolorato
09.Mart.2008, 00:56
Roberto Carlos çok şımarmış çok Teknik Direktöre kol atmalar hakeme el işaretleri. Sıkıysa İspanya'da yap bunları Carlos.
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/03/09/fft17_mf195334.Jpeg

http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/03/09/fft16_mf195320.Jpeg

Sekopej
09.Mart.2008, 00:59
Şımarmakla alakası yok bence, üstelik şımarmasına da gerek yok, neden şımarsın ki?

Carlos kötü niyetle oraya gitmesi ama gitmese daha hoş olurdu. Bence daha kötü davranış olan Tolunay'ın kompleks yapıp Carlos'u o şekilde terslemesi. O hareketi yapmamasını daha düzgün şekilde belirtebilirdi.

Addolorato
09.Mart.2008, 01:01
Havalara girmiş yahu ben Carlos'um her istediğimi yaparım hakemlerde bana birşey diyemez triplerinde.

DisCo
09.Mart.2008, 01:04
Carlos tanınmışlığından ötürü her kapıyı açarım sanıyor. Şımarmışlıktan kasıt bu olsa gerek.

TR.CaPTaiN
09.Mart.2008, 01:05
Şımarmakla alakası yok bence, üstelik şımarmasına da gerek yok, neden şımarsın ki?

Carlos kötü niyetle oraya gitmesi ama gitmese daha hoş olurdu. Bence daha kötü davranış olan Tolunay'ın kompleks yapıp Carlos'u o şekilde terslemesi. O hareketi yapmamasını daha düzgün şekilde belirtebilirdi.

Henüz 20 yaşında yeni yeni yıldız oluyor, yeni yeni insanların dikkatini çekiyor ya belki o yüzden şımardı damgası yiyodur. Carlos oraya ortamı sakinleştirmek için gitti, elini Tolunay Kafkas'ın omzuna koyarak Kayserili oyuncuları da yumuşatmak istiyordu muhtemelen fakat Tolunay Kafkas'ın '' çek lan elini s.. git '' şeklindeki sözlerine maruz kalarak şımardı damgası yedi. Enteresan bir durum. 2. olarak hakeme yaptığı ise hoş değildi.

Sekopej
09.Mart.2008, 01:06
Hakem Volkan'ın pozisyonda yaptığını görmedi, Tolunay Kafkas'ın pozisyonunda hakemle alakasını çözemedim?

Şunu da belirteyim dün sahanın en iyilerindendi Carlos. Hem 2 golün atılmasında katkısı büyüktü hem de defansta iyiydi. Takım geriye yaslandığında, fazla açık vermediğinde savunmamaız zaten az hata yapıyor.

Gökhan'ın orta yapma konusunda kendisini gliştirmesi gerekiyor, çok müsait pozisyonlarda kötü ortalar yaptı, onların haricinde defansta da kusursuz oynadı.

Selçuk düzeldi acaba Deniz ile devam mı edecek, Selçuk mu kadroya girecek? Semih de artık bu şekilde devam ederse yerini kaptırmayacaktır.

Addolorato
09.Mart.2008, 01:07
Aynı Carlos daha önce hakemlere tükürüp küfür ettiği içinde şımarık damgası yiyor bence.

Bu arada Fenerbahçe'yi tebrik ederim ilk yarıda ki oyunları ile maçı kopardılar ikinci yarı Kayserispor biraz şanslı olsa belki birşeyler yapabilirlerdi ama.

TR.CaPTaiN
09.Mart.2008, 01:10
Carlos hangi maçta hakeme tükürdü ? Ben hatırlayamadım.

Varonil
09.Mart.2008, 01:10
Yahu ne şımarması ya.Adam orada sinirlenip etrafa bağıran çağıran Tolunay Kafkası ve oradaki ortamı sakinleştirmek için gitti.El kol yapan Tolunay Kafkas zaten.

Tolunay Kafkas'ın omzuna koyarak Kayserili oyuncuları da yumuşatmak istiyordu muhtemelen fakat Tolunay Kafkas'ın '' çek lan elini s.. git '' şeklindeki sözlerine maruz kalarak şımardı damgası yedi. Enteresan bir durum. 2. olarak hakeme yaptığı ise hoş değildi.

aynen bunların altına imzamı atıyorum bende.

Sekopej
09.Mart.2008, 01:11
Henüz 20 yaşında yeni yeni yıldız oluyor, yeni yeni insanların dikkatini çekiyor ya belki o yüzden şımardı damgası yiyodur. Carlos oraya ortamı sakinleştirmek için gitti, elini Tolunay Kafkas'ın omzuna koyarak Kayserili oyuncuları da yumuşatmak istiyordu muhtemelen fakat Tolunay Kafkas'ın '' çek lan elini s.. git '' şeklindeki sözlerine maruz kalarak şımardı damgası yedi. Enteresan bir durum. 2. olarak hakeme yaptığı ise hoş değildi.

O pozisyondan sonra ortada gerginlil yokken hocasının işeretini görüp Mehmet Topuz Carlos'un yakasına yapıştı, sonrasında Kayserili oyuncular itmeye başladı kendisini ve Kafkas'ın bu hareketi ortamı gerdi.

Maç sonu yapılan açıklamada kompleks yapan, aklınca Carlos'u aşağılamaya çalışan Tolunay Hoca'ya aşağılamanın öyle yapılmayacağını gösterdi Carlos. O açıklama da hoş değildi ama yapılması gerekiyordu. En azından Tolunay Kafkas'ın maç sonu yaptığı açıklamadan daha iyi bir açıklamaydı.

Addolorato
09.Mart.2008, 01:12
http://www.milliyet.com.tr/2007/11/12/son/sonspo22.asp

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/11/12Roberto_Carlostan_sasirtan_hareket/9.jpg (http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,8626193&id=3&galeriid=2098#galeriStart)

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/11/12Roberto_Carlostan_sasirtan_hareket/7.jpg (http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,8626193&id=5&galeriid=2098#galeriStart)

Sekopej
09.Mart.2008, 01:15
Tükürmüyor ki, suyu içtikten sonra şişeyi arkasına fırlatıyor. 2 senede 2 tane hareket yaptı diye adamı asmaya gerek yok. Baros'un kanını hakeme sürmesinden daha beter bir pozisyon değil, şımarıklık hiç değil. Bahsedilen oyuncu Roberto Carlos. Kendini o kadar büyük görse Fenerbahçe'ye gelmezdi.

Ayrıca 2 hareketi defalarca gündeme getirmek yerine sempatik tavırlarını, yaptığı olumsu şeyleri, hareketleri gündeme getirmek daha iyi olurdu ama o zaman basının işine gelmezdi tabi, doğru.

TR.CaPTaiN
09.Mart.2008, 01:16
http://www.milliyet.com.tr/2007/11/12/son/sonspo22.asp

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/11/12Roberto_Carlostan_sasirtan_hareket/9.jpg (http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,8626193&id=3&galeriid=2098#galeriStart)

http://galeri.milliyet.com.tr/2007/11/12Roberto_Carlostan_sasirtan_hareket/7.jpg (http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,8626193&id=5&galeriid=2098#galeriStart)

Tükürdü. :8:

Varonil
09.Mart.2008, 01:16
Biz burada bu maçı konuşuyoruz,fakat sen neden gelip bize daha önceki maçları örnek veriyorsun Eralpciğim.Her futbolcu hata yapabilir,burada ligdeki diğer takımların oyuncularının yaptığı hataları da gösterirsek onlarada şımarmış diyebilirmiyiz.

Addolorato
09.Mart.2008, 01:18
Biz burada bu maçı konuşuyoruz,fakat sen neden gelip bize daha önceki maçları örnek veriyorsun Eralpciğim.Her futbolcu hata yapabilir,burada ligdeki diğer takımların oyuncularının yaptığı hataları da gösterirsek onlarada şımarmış diyebilirmiyiz.

Ben Carlos'un bu maçta yaptıklarının şımarıklık oldugunu söyledim sonra arkadaş değil dedi bende daha önce bunları yapmıştı bence şımarıklık dedim sonra kaynak istedi kaynağı verdim. Aslında diğer şeylerden örnek vermeye niyetim yoktu ilk yazarken.

Varonil
09.Mart.2008, 01:20
Tükürdü. :8:

Hemde ağzını kullanmadan geriye doğru .. :):)

Addolorato
09.Mart.2008, 01:22
Olayı net hatırlamıyordum biraz zaman geçtiği için tükürdü sanıyordum su şişesi fırlatmış tamam özür dilerim.

Sekopej
09.Mart.2008, 01:22
Tamam gereksiz polemiklerle devam etmeyelim, benim de kendime hakim olamadığım söylenebilir.:) Bu maç hakkında, şahane stad hakkında, sergilenen mücadele hakkında konuşursak ve kötü sandığımızı sadece kötü olarak belirtip, bunu belirtenlere de saygı duyarsak fazla sorun çıkmadan konu devam eder ümidindeyim.

Varonil
09.Mart.2008, 01:28
Bir futbolsever olarak temennim,umarım ki Kayserispor böyle bir stada sahip olduktan sonra yapacağı yatırımlarla Turkcell Süper Ligde şampiyonluk hedefini koyar. :)

eXcitinG
09.Mart.2008, 03:01
Maçtan ziyade AyLar sonra izLediğim en iyi Mehmet Topuz vardı sahada. Hep diyorum bu adam büyük takım topçusu. Taraftar atmosferinde adam bir başka oynuyor :D

deniz.91
09.Mart.2008, 04:04
Dün staddaki atmosfer iyi bir taraftar kitlesi olmamasına rağmen mükemmel birşeydi.Stadda çok süper bir ambiyans var çok az bir kişi bağısa bile acayip yankı yapıyor.Maça gelirsek maça çok istekli başladık ama çokta talihsiz bir gol yedik.FBnin ikinci golüde erken gelince taraftarıda oyuncularında moralia lt üst oldu.İkinci yarı Volkan atılınca tekrra bir canlanma oldu ama bu sene malesef bizim bir forvetimiz bile olmadığından ne pozisyona girdik ne şut çekebilidik.Mehmet Topuz dışında kaleye şut çeken yoktu.Takım iyi mücadele etti ama Mehmet Topuz dün bir başkaydı çok istekli maça çok asıldı ama olmadı.Sağlık olsun sonuçta raki Fenerbahçe.

Mükemmel bir stada kavuştuk bu sene takımın uyumu çok bozuldu Kayseri Adana Skatlıkalr falan derken.Seney çok daha iyi olacaz duyumlarıma göre...

Ayrıca birşey söylemeliyim düne kadar çok büyük sempati duyduğum Carlos artık benim en sevemediğim insanlar arasında geliyor bu kadar ukela bir adam görmedim çok havalanmış herkesi kendisinin şakşakçıları zannediyor ama Toluan Hoca oturtmasını bildi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Stad doluyken bazı resimler

http://img99.imageshack.us/img99/9120/dsci0256.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/3756/dsci0250y.jpg

http://img48.imageshack.us/img48/4933/grnt0012.jpg

Ses ve ışıklandırma sistemine hayran kaldım:)

yedek futbolcuların ısınma bölümü keleye çok yakın...

GodfatheR
09.Mart.2008, 04:39
M.Topuz gerekli gereksiz yerlerde tekmeler savurmakla eline ne geçti çok merak ediyorum.Tolunay Kafkas'ın kibiri ben çok şaşırttı.O benim muhattabım değil filan yakışmadı.(Carlos'un maç sonu söyledikleri de çok yanlış.)

Tolunay Kafkas ve M.Topuz oyunu germekten başka hiçbir şey yapmamıştır kendilerini kınıyorum.Stadın ambiyansına fazla kaptırmışlar kendilerini ama B.Gezer olmasaydı maçı zor 11 kişi bitirirlerdi.

BaFraLı
09.Mart.2008, 04:59
Emre'nin hareketide ayıptır ya..Sen kimsinde adam sana bi faul yaptı diye boğaz kesme işareti filan yapıyorsun mafyamısın sen Emre ?.Terbiyesizlik resmen.Hiç sevmiyorum Emre belözğlunu.Valla orda terbiyesizlik yaptı.Bide Volkan'ın pozisyonunda Carlos hakemin önünde hakeme deli işareti gibi bişi yapıyor ama hakem dikkate bile almıyor oda çok ilginç geldi bana..

gerrrard
09.Mart.2008, 05:09
Yahu ne şımarması ya.Adam orada sinirlenip etrafa bağıran çağıran Tolunay Kafkası ve oradaki ortamı sakinleştirmek için gitti.El kol yapan Tolunay Kafkas zaten.

R.Carlos şuan sadece Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi futbolcusudur. Gelip rakip takımın teknik direktörüne kolunu atıp Tolunay Hoca'nın kelini okşayamaz, rakibi küçümseyemez.Hakeme el kol hareketlerini her maç yapıyor R.Carlos. Bunu iyice alışkanlık haline getirdi. R.Carlos Alemin Kralı zannediyor sanırım kendisini.

Maçtan sonrada ben daha Tolunay Hoca'yı tanımıyorum falan gibisinden şeyler de söyledi. Halbuki ilk yarıdaki 4-1'lik maçta Tolunay Hoca'yı tanımış olması lazımdı kendisinin ...

BeeTLeJuiCe
09.Mart.2008, 05:10
İyice cılkı çıktı bu konunun. Maçı konuşalım sadece...

Sekopej
09.Mart.2008, 05:13
Tanımıyorum demedi, adını yeni duydum dedi, Tolunay Kafkas'ın sahada ona karşı yaptığını saha dışında da Carlos yaptı. Adını yeni duydum diyerek. İki hareketin de yanlış olduğunu söylemiştim ama burada tek tarafı asıp kesmeyelim. Tolunay Kafkas bence teknik direktörlük konusunda en yeteneksiz isimlerden ligimizde ve çok agrasif ve örnek olunmayacak hareketler yapıyor. Konuşulacaksa 2 tarafın da hataları konuşulsun ki art niyetli yorum yapılmadığıuna inanalım bizde.

Deniz
09.Mart.2008, 05:15
Yaptığı hareket profesyonel'likle uyuşmuyor Emre'nin. Emre iyice değişti yahu, sitem eder gibi.

Stadın ambiyans'ı çok güzelmiş, umarım böyle stadlarımız daha da yapılır. :)

Trabzonspor
09.Mart.2008, 05:17
Ben art nıyetli değilim ama Serkan Bi futbolcu gelip rakip teknik drektöre o hareketi yapması doğrumu?Ben tolunay hocayıda savunmuyorum ama bu hareketler cezalık hareketler hakeme yaptığı sora Tolunaya yaptığı.Üzerine bide maç sonu sözleri terbiyesizlik bence.Tolunayda hatalı olabilir ama onu tahrik edende Carlos o anda

Sekopej
09.Mart.2008, 05:21
Ben art nıyetli değilim ama Serkan Bi futbolcu gelip rakip teknik drektöre o hareketi yapması doğrumu?Ben tolunay hocayıda savunmuyorum ama bu hareketler cezalık hareketler hakeme yaptığı sora Tolunaya yaptığı.Üzerine bide maç sonu sözleri terbiyesizlik bence.Tolunayda hatalı olabilir ama onu tahrik edende Carlos o anda

Tolunay'a ne yaptı yahu, gidip tekme mi attı, yumruk mu attı? Gitmese daha iyiydi ama oradan oyuna başlayacaktı zaten Fenerbahçe ve sakin ol tarzında elini uzattı. Tolunay Kafkas daha sakin şekilde yapmamasını belirtebilirdi. O hareketinden sonra Mehmet Topuz geldi Carlos'un yakasına yapıştı, bunun için neden kimse yazmıyor? Tolunay kibirinden, kompleksinden Carlos'u küçük düşürmeye çalıştı, cevabı Carlos maç sonu verdi. Hoş şeyler değil ama bu Tolunay Kafkas değil miydi geçenlerde rakibin dizine tekme atıp kırmızı kart gören oyuncuyu alnından öpen? Sonra Mehmet Topuz değil miydi Edu'nun alakası olmamasına rağmen elle oynadığını iddia edip onu attırıp Kayseri'nin maçı kazanmasını sağlayan?

Kimse demesin Carlos şöyledir, Emre böyledir diye, yorum yapılacaksa 2 taraf için de yapılsın, anti-fener durumu olmadığına inanalım biz de.

gerrrard
09.Mart.2008, 05:22
Yahu Tolunay Hoca'yı tahrik eden R.Carlos. Zaten maçta gerginlik hakim. Kayseri'nin üstünde baskı var. Kayserispor yeniliyor üstüne bide R.Carlos gelip Tolunay Hoca'nın kafasını okşamaya çalışıyor. Tolunay Hoca ne yapsaydı nazik bi şekilde elini indirir misin Carlos beyefendi mi deseydi acaba?

TR.CaPTaiN
09.Mart.2008, 05:22
http://img365.imageshack.us/img365/2531/adszeme.jpg (http://img365.imageshack.us/my.php?image=adszeme.jpg)

Tolunay Kafkas daha sakin şekilde yapmamasını belirtebilirdi. O hareketinden sonra Mehmet Topuz geldi Carlos'un yakasına yapıştı, bunun için neden kimse yazmıyor?

Fenerbahçe forması giymiyor, yazılmamasının tek nedeni.

Ayrıca yine aynı Topuz'un gelip Semih'e arkadan yaptığı hareketi de herkes gördü ama yine bu da gündem olmadı.

Memedov
09.Mart.2008, 05:46
vay be efsane Carlos, laubali şımarık oldu. Tolunay hocanın yaptıkları çok doğru he onu mu demeye getiriyorsunuz ? bırakın komik duruma düşmeyin arkadaşlar. ben bu yaşımda ne laubali şımarık topçular gördüm, hakeme tüküren kafa atan. Carlos rakip takım hocasının omzuna el attığı için laubali şımarık oldu ya daha ne demeli.

Mehmet Topuz'un maçta yapmadığı kalmadı, ama hiç konuşulmadı. Emre'nin tek hareketi gündem oldu. Neden forma farkı tabii ki. Topuz Fenerbahçe forması giyseydi dakikada asılıp kesilirdi bu kadar basit günümüz futbolu.

Onurap
09.Mart.2008, 05:49
Carlos popülerliğininde verdiği etkiyle rahat ve şımarık davranıyor yok hakeme su atmalar deli işareti yapmalar..

Emre için söylenecek söz yok ne olduğu belli zaten..Fenerbahçeye geldiği için sevmiyorum değil intere gittiğinden beri sevmiyorum kendisini faruk sürende sevmez bu yüzden zaten suç onu milli takımın kaptanı yapanda..

Asıl komik olan Emre için demediklerini bırakmayanların Fenerbahçeye gelince masum çocuk muamelesi yapması.. :)

Bu arada carlos fb yenik olsaydı bakalım rahat rahat tolunay kafkasa elini atabilecekmiydi merak ediyorum..

Professeur
09.Mart.2008, 05:52
Mehmet Topuz'un maçta yapmadığı kalmadı, ama hiç konuşulmadı. Emre'nin tek hareketi gündem oldu. Neden forma farkı tabii ki. Topuz Fenerbahçe forması giyseydi dakikada asılıp kesilirdi bu kadar basit günümüz futbolu.
Mehmet Topuz her maç aynı şeyleri yaptığı için gündem olmuyo heralde:D.

EreN
09.Mart.2008, 05:57
Carlos popülerliğininde verdiği etkiyle rahat ve şımarık davranıyor yok hakeme su atmalar deli işareti yapmalar..

Emre için söylenecek söz yok ne olduğu belli zaten..Fenerbahçeye geldiği için sevmiyorum değil intere gittiğinden beri sevmiyorum kendisini faruk sürende sevmez bu yüzden zaten suç onu milli takımın kaptanı yapanda..

Asıl komik olan Emre için demediklerini bırakmayanların Fenerbahçeye gelince masum çocuk muamelesi yapması.. :)

Bu arada carlos fb yenik olsaydı bakalım rahat rahat tolunay kafkasa elini atabilecekmiydi merak ediyorum..

Emin ol yapardı. Yenik durumdayken de çok kez şahit olduk ortamı yatıştırmak adına oraya gidip rakip futbolcuyla konuştuğunu veya saçını kelini okşadığını.

Sekopej
09.Mart.2008, 05:58
Emin ol yapardı. Yenik durumdayken de çok kez şahit olduk ortamı yatıştırmak adına oraya gidip rakip futbolcuyla konuştuğunu veya saçını kelini okşadığını.

Bence de yapardı ve bunu da gördük. Hatta ben maç sonu elini sıkmaya gider diye de bekledim Tolunay Kafkas'ın.

Sekopej
09.Mart.2008, 06:01
Kayseri'ye bu kadar kötü oyun oynatan Tolunay Kafkas'ın tartışılması gerekiyor aslında. Galatasaray 10 kişi kaldı, pozisyona girmeden güç bel gol atıp 1 puanı aldı. Bu maçta da Fenerbahçe 10 kişi kaldı, Mehmet Topuz'un uzun şutlarından başka pozisyon üretemedi takım.

Yeni stad yapılmış, taraftar, camia hava yakalayacak ama Kayseri'yi uçuracak hoca Tolunay değil. Kayseri başarılı olmak istiyorsa değişikliğe gitmeli.

Memedov
09.Mart.2008, 06:05

Popüler olmadığı halde, hakeme tükürüp kafa atanlar varsa bu ülkemizde. bırakta Carlos'da popülerliğini konuştursun. ayrıca Emre'yi sevmiyorum demişsin, emin ol Emre'de seni sevmiyordur. bir zamanlar takımınızdayken sevdiğin emre şimdi inter'e ve fener'e gittiği için kıl kaptığın emre oluvermiştir. aynısını fenerbahçeli arkadaşlarda yaşadı tuncay ve aurelio konusunda. bunda komik duruma düşecek birşey yok.

gerrrard
09.Mart.2008, 06:12
Popüler olmadığı halde, hakeme tükürüp kafa atanlar varsa bu ülkemizde. bırakta Carlos'da popülerliğini konuştursun. ayrıca Emre'yi sevmiyorum demişsin, emin ol Emre'de seni sevmiyordur. bir zamanlar takımınızdayken sevdiğin emre şimdi inter'e ve fener'e gittiği için kıl kaptığın emre oluvermiştir. aynısını fenerbahçeli arkadaşlarda yaşadı tuncay ve aurelio konusunda. bunda komik duruma düşecek birşey yok.

Yani Popüler olan futbolcular her türlü terbiyesizliği yapma hakkına sahip midir ülkemizde?

Sekopej
09.Mart.2008, 06:14
Yani Popüler olan futbolcular her türlü terbiyesizliği yapma hakkına sahip midir ülkemizde?

Değildir tabi, buna kanlı elini hakemin üzerine sürmek de, boğazını keserim diye işaret yapmak da, tekme atan oyuncusunun alnını öpmek de girer ve hepsi hoş şeyler değildir, yapılmamalıdır ve yapıldığında da hepsine gösterilen tepki aynı olmalıdır.

DisCo
09.Mart.2008, 06:15
Carlos'un savunulacak bir yanı yoktur. Gözle görünen bir gerçek var ki bu adamın popülerliği Fenerbahçe'ye çoğu vakit avantaj getirsede popülerliğini bu tarz işlerde kullandığında da farklı yorumlar olacaktır.

Senin işin mi teknik direktörü sakinleştirmek. Oraya gitmese bu olaylar olmayacaktı. Aaa bu adamda yapıyor vs. demeye gerek yok. Ben bugüne kadar bir oyuncunun hiç alakası olmadığı bir yerde yatıştırma amacıyla rakip teknik adamın kafasını okşamaya gittiğini görmedim. 4. hakem var, yardımcı hakem var, orta hakem var. Senin orada işin olmamalıdır.

DisCo
09.Mart.2008, 06:17
Dediğim gibi bu olay oldu buda olur demeyi bırakalım. Volkan tekme atarken canı yandı haklıdır diyoruz. Baros'un kan sürmesinde onun canı yanmadı.

Bu tarz örneklerle bir ömür tartışırız. Tarafsız yorum demek olayı değerlendirmektir. Sizde bizde Avrupa'da oldu demekle olmaz.

Cengo
09.Mart.2008, 06:49
Carlos'un savunulacak bir yanı yoktur. Gözle görünen bir gerçek var ki bu adamın popülerliği Fenerbahçe'ye çoğu vakit avantaj getirsede popülerliğini bu tarz işlerde kullandığında da farklı yorumlar olacaktır.

Senin işin mi teknik direktörü sakinleştirmek. Oraya gitmese bu olaylar olmayacaktı. Aaa bu adamda yapıyor vs. demeye gerek yok. Ben bugüne kadar bir oyuncunun hiç alakası olmadığı bir yerde yatıştırma amacıyla rakip teknik adamın kafasını okşamaya gittiğini görmedim. 4. hakem var, yardımcı hakem var, orta hakem var. Senin orada işin olmamalıdır.

Hiç alakası yok.
Her oyuncu konuşmak için herkesin yanına gidebilir, gayet iyi niyetle gitmiştir.Tamamen Tolunay Kafkas'ın iyiniyeti suistimal etmesi.Aksine Carlos iyi bir şey yaptı, maç duruyor onların alehine.

Carlos güzel demiş şampiyonluğa giden hoca olsa tanırdık diye.Bu kadar havalı olmaya kimsenin hakkı yok.Kendini kafdağında zannetmeyeceksin, tokalaşacaksın, sarılacaksın, ötesi yok.

DisCo
09.Mart.2008, 06:58
Bir herkesin görüşü vardır birde genelin kabul ettiği şeyler vardır.

Dünyanın hiçbir yerinde olayla alakası olmayan bir oyuncu evsahibi tavrıyla gidip bir teknikdirektöre bunu yapamaz demiyorum. Yapmaz. Çünkü böyle bir kültür yoktur. Tolunay Kafkas asabidir, dünyanın en kötü adamı olabilir, ev sahibidir, yenik durumdadır, devamına istediğinizi ekleyin. Sonuç Carlos'un orada işi yok.

Ahmet, Mehmet'te aynısı yapmıştı. Onlarında orada işi olmadığı gibi Carlos'unda yok.

JunkChorn
09.Mart.2008, 09:01
Vay arkadaş vay! İnsanlarla iletişime geçmeye çalışmakta da şımarmak olmuş ülkemizde! Ne yapmalıydı beyler? Hagi gibi, Emre gibi, Hasan Şaş gibi gidip iteklemeli miydi? Bu mudur?

Bize ne dünyanın hiç bir yerinden Burak abi? Oyun içerisinde Carlos pozisyonu gördüğü için oraya gitti! Sonradan gelen Mehmet Topuz, Edu ve Alex neci acaba?

Seneler önce Ümit Özat bir Denizlispor maçında da konuşmaya çalışmış sonuçları bu olmuştu.

Bir kere de işin içinde Fenerbahçe olduğu için insan olduğu için yorum yapsak...

xxvolkan09xx
09.Mart.2008, 14:54
mac biteli 2gün olmus, herkes daha carlos'u tartisiyor :)

carlosun yaptigini lincoln veya arda yapsaydi, ayakda alkislanirdi iddaasina varim :)
madem carlos'u, emre'yi, volkan'in "hatalarini" konusucaksiniz, yeni bi konu acilabilir "fb'li oyuncularin hatalari" basliginda :)

fenerbahce'nin galibiyetini gölgede birakmak icin resmen bahaneler araniyor. bir tebrik edeni görmedim konuda maalesef ;)

deniz.91
09.Mart.2008, 20:45
Tolunay kafkası kınayanlar emrenin yaptığı hareketi ve carlosun ukelalığına neden hiçbirşey demiyor hakeme deli işareti yapıyor kafkasın kafasını okşamaya çalışıyor kendini birşey zannetmeye başladı iyice carlos tolunayın tepkiside çok doğaldı orda hocamızı taktir ettim orda Emre belözopluna birşey demiyorum zaten onun kadar karaktersiz birini görmedim

Deniz
09.Mart.2008, 20:49
mac biteli 2gün olmus, herkes daha carlos'u tartisiyor :)

carlosun yaptigini lincoln veya arda yapsaydi, ayakda alkislanirdi iddaasina varim :)
madem carlos'u, emre'yi, volkan'in "hatalarini" konusucaksiniz, yeni bi konu acilabilir "fb'li oyuncularin hatalari" basliginda :)

fenerbahce'nin galibiyetini gölgede birakmak icin resmen bahaneler araniyor. bir tebrik edeni görmedim konuda maalesef ;)Sadece skoru konuşursak maçın ne anlamı kalır o zaman? Lincoln veya da Arda yapsa inan ki aynı tepki gösterilirdi. ;;)

DisCo
09.Mart.2008, 22:24
Volkan Demirel Lincoln'e tekme attığında Yasin kendini önüne doğru atmıştı. Şimdi bu oyuncuyu ne yaparsın tebrik edersin. Orda golü yemişsin. Lincoln yapılmaması gereken bir hareket yapmış ve Volkan'da aynı şekilde karşılık vermiş. Sen araya giriyorsun.

Tolunay Kafkaf'ta koşarak Vederson'a saldırsaydı ve Carlos olaya müdahale etseydi burada herkes tarafından takdir alacaktı. Ancak resmini bulamayacağım şimdi. Orada Hakem varken, sanırım 4. hakemdi o varken hiçbir futbolcunun orada işi yoktur. Pozisyonu tartışırlar biter. Oraya gitmesi hata üstüne birde kafasını okşamaya yelteniyor. Yaşları aynı olabilir ama Carlos futbolcu o bir Teknik direktördür.

Diğer bir noktaya gelirsekte kendi adamlarımızı satmaya bayılırız.

Türkiye Tolunay Kafkas'ı tanırken, yine Türkiye'den Roberto Carlos'u kaç kişi tanıyordu. Ama dendiği gibi Carlos'tur o profesyoneldir. Ne profesyonelce hakeme aklında problemi var dedi değil mi? Her takıma lazımdır. Yazık.

Emre'yi zaten konuşmaya bile gerek yok. Mehmet Topuz hakeza öyle.

Sonuç ne dersek 10 kişinin 5'i Fenerli olduğu için 5'i olaya sadece çok iyimser yönden baktığı için - ki eminim hayatta herşeye böyle yaklaşıyorlardır- bu durumu haklı görüyorlar.

Diğer arkadaşları bilmem ancak ben sadece olayı olduğu gibi yorumluyorum.

TR.CaPTaiN
10.Mart.2008, 00:42
Tolunay kafkası kınayanlar emrenin yaptığı hareketi ve carlosun ukelalığına neden hiçbirşey demiyor hakeme deli işareti yapıyor kafkasın kafasını okşamaya çalışıyor kendini birşey zannetmeye başladı iyice carlos tolunayın tepkiside çok doğaldı orda hocamızı taktir ettim orda Emre belözopluna birşey demiyorum zaten onun kadar karaktersiz birini görmedim

Deniz, Emre'ye karaktersiz demişsin, Kayserispor'un kaptanının ne olduğunu yazmamışsın. Carlos'un hakemi deli yerine koymasına zaten yanlış dedik. Kafkas'ın tepkisi doğal demişsin; o konuda haklısın yaptığı hareketler ve söyledikleri O'na çok yakıştı.