View Full Version : Sitedeki Kesintiler
Nocna Mora
07.Mart.2008, 08:02
Arkadaşlar bu mesajı yazarken bile zorlanıyorum. Bir konuda okumuştum, site ara sıra böyle kapanacak demiştiniz, ben bu saatlerin
hafta için: 05.00 - 12.30
hafta sonları: 03.00-10.00
olmasını talep ediyorum ayrıca bu kesintilerin net bir sebebi varsa söyleyebilirmisiniz?
tosunpasa
08.Mart.2008, 02:20
istek saat alıncağını sanmam.. ki zaten istiyerek yapılan birşey olduğunuda sanmıyorum. eskidende sık sık karşılaştığımız bi durumdu.
sürebilirde sürmeyebilirde elimizde olmayan sebeplerden kaynaklanıyor, sunucu hizmeti aldığımız yerden kaynaklı... en kısa zamanda umuyoruzki çözüme ulaşacak. Bu geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.
Sanırım diğer siteye geçişle ilgili bir sorun var bi yönlendirme sorunu olmalı emin yüksek ihtimale yeni siteye geçişe az kaldı.
Nocna Mora
08.Mart.2008, 02:49
Valla umarım çabuk geçer bu şeyler :)
BeeTLeJuiCe
08.Mart.2008, 05:07
Arkadaşlar bu mesajı yazarken bile zorlanıyorum. Bir konuda okumuştum, site ara sıra böyle kapanacak demiştiniz, ben bu saatlerin
hafta için: 05.00 - 12.30
hafta sonları: 03.00-10.00
olmasını talep ediyorum ayrıca bu kesintilerin net bir sebebi varsa söyleyebilirmisiniz?
Taylan :D bunu şaka olarak söyledim de nolur :)
O kesinti belli saatlerde olacak diye ben espri yapmıştım sende ciddiye mi aldın:)
maNga 33
08.Mart.2008, 05:13
umarım kesintiler çok olmaz ve sorun giderilir
Nocna Mora
08.Mart.2008, 05:28
O kesinti belli saatlerde olacak diye ben espri yapmıştım sende ciddiye mi aldın:)
Evet :D:D.
STRATOVARIUS
08.Mart.2008, 06:49
hizmeti iski'den mi alıyoruz yoksa:D:D:D
RaSenGan
08.Mart.2008, 07:17
Bir anda eskilere götürdü beni bu kesintiler.Yeni olduğum zamanlar çok vardı (: Bazıları bu Service Unavailable şeyini avatarına koymuştu :D Umarım yakında düzelir.
Hehe :D:D