PDA

View Full Version : FMK "9.3.0 Update"



Nocna Mora
08.Mart.2008, 03:04
[/B] - TSL'de eksik yapılan transferler tamamlanmıştır.
- Yeni transferlerin profilleri düzenlenmiştir.
- Türkiye Ligi'nin kalitesi 1 arttırılmıştır.
- Bazı takımların reputationları gerçeğe daha yakın olarak düzenlendi..
- Resmi sitede belirtilen hatalar ve unutulanlar yapılmıştır.


Oyun İçi SS'ler

http://img18.imageshack.us/img18/5383/troisi.png

http://img16.imageshack.us/img16/580/kamanan.jpg


Peki Bu Yama Nasil Kurulur?

FM 2009 kurulu olan bilgisayarınızda 9.3.0 paketi ile iyi verim alabilirsiniz.

Eski sürümlerde bu yamayı kullanmanız 9.3.0'a göre daha verimsiz olabilir.

Sıkıştırılmış dosyadan çikacak olan klasörün içindeki "Ara Transfer Güncellemesi" isimli klasörü "C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db" içerisine atınız.


Peki FMKeyfi "9.3.0 Update" Yapımcıları Kimler?

- Yapımcı: TaYLaN
- Düzenleme-Test: TaYLaN
- Preview Resmi: TaYLaN

İrtibat İçin !!

taylantopcuoglu2005@hotmail.com (chuckbartowski@windowslive.com)

LİNK (http://www.turksportal.net/dosya/fm/29015/bilgi/)

RAUL8788
14.Mart.2008, 20:59
harika bir çalışma eline sağlık=) ben başka bişey sorcam yeri burasımı bılmıyorum ama hiç backround çıkmıyomu merak edıyorum ?:)

arrter
15.Mart.2008, 22:47
bunun için 9.3.0 yamasını kurmam gerekli mi

Nocna Mora
16.Mart.2008, 00:04
Background pek yapan yok :)

aYrıca evet 9.3.0 gerekli

Serthac
16.Mart.2008, 03:26
peki bu mac icinde calisiyormu?

Nocna Mora
17.Mart.2008, 05:27
Nasıl yani_=?

semih_usta
17.Mart.2008, 21:14
kardesm forma numaraları filan nasıl? lincoln 9.3.0 de gs de 13 numara oluo mesela =)))

Nocna Mora
17.Mart.2008, 22:57
9.3.0de neyse öyle dediğim gibi yukardaki değişikliklerden fazlası yapılmadı :)

Sirius Black
19.Mart.2008, 04:08
Kamanan her eve lâzım olmuş :)

thebest73
28.Mart.2008, 23:32
Tşk.. Yeni oyun açıcaz tabiki..

Redrum
28.Mart.2008, 23:52
Kamanan her eve lâzım olmuş :)
Biraz daha açıyım Kamanan = Anelka olmuş arkadaşım. Biraz abartmışsın güçleri girerken.

the_endless
01.Nisan.2008, 02:30
çoq saol kardeşim ben 9.3 e direk girdiğim zaman crash dump hatası veriyodu böyle bi yama ile girince bi sorun yok bende mecbur 9.2 üzerine yaplmş yamaları kullanıyodum bu süper oldu çok işimi gördüü çok saoll

syigit19
13.Nisan.2008, 18:59
güzelllllll

xrutuber
14.Nisan.2008, 01:10
beyler Türkiye Ligleri Güncelleme Yamasını indirdim daha sonrada bu yamayı indirdim FMK 9.3.0 update ikisinide db içine attım fakat halen 9.1.0 olarak görünüyo yeni oyun açınca çözemedim bilgisi olan arkadaş varmı acaba

ermanka26
17.Nisan.2008, 22:18
Ara transfer güncellemesi dosyaı çıkmadı bende.Sizde de böyle mi?

Nocna Mora
17.Nisan.2008, 22:27
Arkadaşlar bu yama TSİ'nin çıkarmış olduğu yamadan önce çıkarılmıştır tavsiyem ikisnden birini seçin...

ermanka26
17.Nisan.2008, 23:52
Oyunu açarken hem yama 3 çıktı hemde yama 3'ün güncellemesi çıktı bende.Güncellemeyi seçtim yama 3'ü de kapsıyordur diye.Yanlış mı yapmışım sizce?

Nocna Mora
17.Nisan.2008, 23:58
Doğru yapmışsın :)

ermanka26
18.Nisan.2008, 00:06
Doğru yapmışsın:)

Teşekkürler.Güncellemenin yama 3'ü de kapsaması güzel olmuş.:)

thebest73
18.Nisan.2008, 00:34
Şuan kullandığım yama.. Tşk..

moonsea534
18.Nisan.2008, 01:22
beyler Türkiye Ligleri Güncelleme Yamasını indirdim daha sonrada bu yamayı indirdim FMK 9.3.0 update ikisinide db içine attım fakat halen 9.1.0 olarak görünüyo yeni oyun açınca çözemedim bilgisi olan arkadaş varmı acaba
bendede ara transfer le ilgili bişi çıkmadı yamada ayrıca alıntı yaptığım arkadaşdaki sorun bendede var.taylan her iki soruyuda cevapsız bırakmışın..bendede 9.1.0 olarak görünüyo.bende db ye komple rardan çıkan dosyayı attım acaba bundan dolayımı.FMK "9.3.0 Update" (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1431116#post1431116) bunun içindede dediğin dosya yoktu zaten ara transfer dosyası yok...

Nocna Mora
18.Nisan.2008, 01:29
Yapmanız gereken şu

C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db

içine rardan çıkan klasörü at ve oyun kurarken seç, BU DB NİN ÇALIŞMASI İÇİN OYUN VERSİONUNUZUN 9.3.0 olması gerekmektedir :)

moonsea534
18.Nisan.2008, 01:37
ok abicim bende 9.03 e cevirme yaması sandım teşekkürler aydınlattığın için ilk baş versiyonu 9.03 e çevirmek gerek yani.e burdan sormak doğrumu bilmiyorum ama nasıl ve nerden çevireceğimize dair bilgi verirsen sevinirim .ilgin için teşekkürler.

Nocna Mora
18.Nisan.2008, 02:20
Orjinal oyun almak gerekiyor

vorber
12.Mayıs.2009, 01:31
ya arkadaşlar ben oyunu fm 2009v9.1.0_patch.exe yle oynuodum bş sorun yoktu ama resmi fm 2009_v9.3.0_patch.exe yi kurdum ve update yaptım içşnde çıkan patchi ama oyunu başlatığımda product key istedi bu sefer yani çalışan oyun çalışmıo artık napmalıyım lütfen yardım....

Pesimistr
12.Mayıs.2009, 03:00
Orjinal Oyun Kullanmıyorsan Eğer Güncelleme Yamalarında Senden Key İsteyecektir.

genc_gb7
12.Mayıs.2009, 18:11
Troisi'nin AM F C olduğunu nerden çıkardın :icon_biggrin:

Jouseph
17.Mayıs.2009, 03:19
saolasın kardeş

masal45
20.Mayıs.2009, 22:59
saolasın kardeş

SRPLTGRL
28.Mayıs.2009, 03:26
sağol arkadaş cm den fmye yeni geldim

djemre89
09.Haziran.2009, 02:27
saolasın...........

saviola1988
16.Haziran.2009, 20:00
link i indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

oguz_kobe
30.Haziran.2009, 16:12
9.3.0 yamasını kullanıyordum.bilgisayarıma format attıktan sonra tekrar belgelerimdeki oyunun klasörüne attım fakat oyunu açtığımda gözükmedi.yardımcı olursanız sevinirim

kürşat
08.Temmuz.2009, 04:16
yha arkadaslar wıstada documans settıngs yok nereye atcam bunu

teknik
31.Temmuz.2009, 14:36
ok abicim bende 9.03 e cevirme yaması sandım teşekkürler aydınlattığın için ilk baş versiyonu 9.03 e çevirmek gerek yani.e burdan sormak doğrumu bilmiyorum ama nasıl ve nerden çevireceğimize dair bilgi verirsen sevinirim .ilgin için teşekkürler.
oyun orjinal

sihirlix
02.Ağustos.2009, 12:47
9.0.3 versiyonunu yükledim fakat oyun orjinal olmadığı için key istiyor.Tekrar 9.0.1 olarak çalıştırmam için ne yapmam gerek?

El Barto
02.Ağustos.2009, 12:57
9.0.3 versiyonunu yükledim fakat oyun orjinal olmadığı için key istiyor.Tekrar 9.0.1 olarak çalıştırmam için ne yapmam gerek?

Kuralları okumak gerekir.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358#c_rack

orhuneses
26.Ağustos.2009, 18:33
sağol kardeş

anqel06
02.Eylül.2009, 19:02
[quote=RAUL8788;1411154]harika bir çalışma eline sağlık=) :0:

vedat99
14.Eylül.2009, 14:25
teşekkürler