Log in

View Full Version : Barca'lilardan Çarşiya Teşşekür Mesajlari

BurakMania
31.Mart.2006, 19:11
Umarim reklam olmaz barca nin fan sitesinin forum sayfasi yabanci bi site oldugu için verdim , Besiktas Çarsi grubunun irkçilik karsiti hareketlerinden sonra barca'lilarin Tsskkr Msj lari

http://fcbes.com/forum/viewtopic.php?t=3952

http://img392.imageshack.us/img392/3513/dsc092229sz8cb6kz.th.jpg (http://img392.imageshack.us/my.php?image=dsc092229sz8cb6kz.jpg)

koray_capello
31.Mart.2006, 19:31
ya bu olay tam olarak böyle değil aslında ama neyse..

kavara
31.Mart.2006, 19:33
cok güzeL bisi de , su en sagdaki nazi isareti degilmi :D

koray_capello
31.Mart.2006, 19:39
cok güzeL bisi de , su en sagdaki nazi isareti degilmi :D

nazi işareti onun üstüne çarpı atmışlar işte..

imperius
31.Mart.2006, 19:46
yalnıs anlamayın bjklı kardeslerım ama forumda 10 mesajın 6sı turklerden :) pek barcayla ilgisi yok galiba :)

koray_capello
31.Mart.2006, 19:48
zaten ben baştan da söyledim bu olay tam olarak böyle değil diye.birisi açmış işte biz böyle bi şey yaptık bize teşekkür edin diye..ne gerek varya.sanki biz adamlar teşekkür etsinler diye yaptık..

imperius
31.Mart.2006, 19:56
hımm anladım..bilgi verdigin icin tesekkurler..bu arada bjk konya macında konyalı bebbe ye olumsuz tezahurat yapılmıs falan denılıo maymun denmıs dogrumu?bjklı taraftarlar bole ırkcı teahurat yapmazlar..

koray_capello
31.Mart.2006, 19:58
hımm anladım..bilgi verdigin icin tesekkurler..bu arada bjk konya macında konyalı bebbe ye olumsuz tezahurat yapılmıs falan denılıo maymun denmıs dogrumu?bjklı taraftarlar bole ırkcı teahurat yapmazlar..

ya yok yaww.ben bu kazım kanat kadar gerizekalı bir insan görmedim yaww.belki izlemişsinizdir maçı bebbe durmadan kendini yere atıyordu bizde dayanamadık en sonunda yuhladık.adam onu maymun sesine çevirdi ya.gerizekalılar olmayan bişeyi bide atv deki programda 3 saat konuştular..

ben bu kazım kanat gerizekalısı kadar bjk ye zarar veren bi adam görmedim

imperius
31.Mart.2006, 20:05
ya yok yaww.ben bu kazım kanat kadar gerizekalı bir insan görmedim yaww.belki izlemişsinizdir maçı bebbe durmadan kendini yere atıyordu bizde dayanamadık en sonunda yuhladık.adam onu maymun sesine çevirdi ya.gerizekalılar olmayan bişeyi bide atv deki programda 3 saat konuştular..

ben bu kazım kanat gerizekalısı kadar bjk ye zarar veren bi adam görmedim
o programa uyuz oluyorum zaten..a.çakar sanki futbol otoritesi kazım kanat dısında futboldan anlayan yok sanki!!aykut a ettıgı sozler cok cırkınce!!gurcan bılgıcde sozde fenerlı sesı bıle cıkmıo doru durust..

Burak Duran
31.Mart.2006, 20:11
kazım kanat iyi sallamış yok öle bişi adamlar yuhladı sadece :D:D

TüMeR_yAğıZ
31.Mart.2006, 20:22
barçalı kardeşler sağolsun.kardeş takımları olalım messiyi bize yollasınlarda biraz pişsin :D

imperius
31.Mart.2006, 20:40
eto'o yu da ailtonla takas etsinler dimi :)

TüMeR_yAğıZ
31.Mart.2006, 20:42
tabi canım gelsin ronaldinho ile beraber sergenide veririz biz ne güzel olur onlarda moral toplar burada biz bağırırız hepimiz zenciyiz diye :D

BurakMania
31.Mart.2006, 20:48
arkadaslar siz mi goremiyorsunuz ben mi adamlar adeta tskkur ediyor ing ceniz yoksa ben cewiririm size :D

koray_capello
31.Mart.2006, 20:53
yalnız başlığı açan bir türk yani bjk taraftarı.bir barcalı bu başlığı açsaydı bi anlamı olurdu belki dediğim gibi böyle bi amacımız zaten yok.adamlar bize teşekkür etsinler diye yapılmadı o pankart ama bizim açıpta biz böyle bişe yaptık hadi bize teşekkür edin bizde aa ne güzel barcalılar bize teşekkür ettiler.. diyelim amacıyla açılması çok ama ÇOK saçma olmuş..

Nedvedmania
31.Mart.2006, 20:55
pascal noumada zenciya o yüzden yapılmıştır kesin :D

junior_gonzales
31.Mart.2006, 21:01
ispanyada ırkçı olmayan tek barça herhalde.

semih5
31.Mart.2006, 22:28
barçalı kardeşler sağolsun.kardeş takımları olalım messiyi bize yollasınlarda biraz pişsin :D
super olur ya messi filan

nart_susruko
31.Mart.2006, 22:38

tabi canım gelsin ronaldinho ile beraber sergenide veririz biz ne güzel olur onlarda moral toplar burada biz bağırırız hepimiz zenciyiz diye :D
kimse buna hayır diyemez herhalde...:D

BurakMania
01.Nisan.2006, 15:19
yalnız başlığı açan bir türk yani bjk taraftarı.bir barcalı bu başlığı açsaydı bi anlamı olurdu belki dediğim gibi böyle bi amacımız zaten yok.adamlar bize teşekkür etsinler diye yapılmadı o pankart ama bizim açıpta biz böyle bişe yaptık hadi bize teşekkür edin bizde aa ne güzel barcalılar bize teşekkür ettiler.. diyelim amacıyla açılması çok ama ÇOK saçma olmuş..
zaten bizimkilerde baya bir firlama adamlar bize tskkur ediyorlar bizimkiler aralarinda turkce muhabbet ediyorlar nasil koydu ahmet dursun gibilerinden :D videosunu fln koymuslar

FeYYaz1989
01.Nisan.2006, 16:26
Barcelonalılar konuyu açsa o zaman anlamlı olurdu ama bizim gidip açmamız hakikatten saçma olmuş.koray_capello'ya katılıyorum zaten bunun yapılış amacı barcalılar bize teşekkür etsin değildi yani.Neyse artık...

koray_capello
01.Nisan.2006, 16:31
zaten bizimkilerde baya bir firlama adamlar bize tskkur ediyorlar bizimkiler aralarinda turkce muhabbet ediyorlar nasil koydu ahmet dursun gibilerinden :D videosunu fln koymuslar

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D